Liten update.

I`m back in the city. NM er over for oss i år, ble bare en turnering siden vi begge skulle tilbake på jobb i dag tidlig. Men vi har hatt en kjempe fin helg! Vi ble desverre ikke Norgesmestere i år heller, men det var en stund vi faktisk lå i poss til å komme oss dit. 
Men jeg spilte elendig i siste sesjon på Søndag, kunne hentet hvertfall 500 + til men valgte heller å spille 100 minus. JADDA!!

Totalt sett landet vi på ca 500 pluss, 43.plass av 200 par og var i premie enden av det hele, så noe rett gjorde vi. Link til resultatene finner du her. LINK Kjempe gøy å treffe igjen alle sammen, neste gang vi møtes er det Lyngdals turnering, som bare er noen uker unna. Da skal jeg spille med Katja som er blitt en koselig tradisjon. Vi har også laget en tradisjon av at vi spiller veldig bra første dag, ligger godt ann, så kommer Søndagen og ingen av oss skjønner noenting av noenting lengre. Haha, kansje vi klarer å holde ut begge dagene i år? Fant meg en hatt på hytta jeg. Tipper det er Stig sin. 

Nå er det siste innspurt av sommervaktlista, fra neste uke er det tilbake til normal tilværelse, som betyr litt mere fridager på meg. 
På Lørdag skal vi ha sommerfest, og det gleder jeg meg til. Blir gøøy!

Nå er jeg klar for å innta serie verden, Americas next top model har startet igjen, denne gangen kjører de både jenter og gutter. Wee.

Ha en fin kveld da.
 Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits