Oh, how I love you Friday...

Ikke alle dager er like. I min verden så går det veldig i bølgedaler som mange av dere vet. Men denne Fredagen har vært litt anderledes. 
Jeg våknet opp med en iver etter å vaske og rydde. De få gangene jeg liker å gjøre sånne ting og faktisk gjør det i det hele tatt er de gangene jeg har fått noe nytt eller føler en endring i form av en ny epoke. Jeg har byttet på senga, skrubba dusjen, fått bort alt av bananesker og søppel vi ikke trenger å ha liggende og vasket benker og gulv. Flere klesvasker og bretting av alt som nå ligger fint i kommodene takket være den fantastiske tørketrommelen vi fikk av Mamma og Karl Tore. Jeg fikk Klukk til å handle inn en lyspære til soverommet jeg har tenkt på i evigheter, nå er det såå mye koseligere der inne. Når jeg var der inne å brettet klær i stad, mens vi ventet på at pizzan skulle bli ferdig og det luktet helt himmelsk, følte jeg meg veldig heldig. I skrivende stund sitter vi og spiser hjemmelaget pizza som jeg lagde helt alene, og den ble ganske så god om jeg må si det selv.Klukk kikket nettop bort på meg litt sånn rart og lurte på om jeg syns pizzan var god?
-Ja...syns ikke du??
-Joo....jeg vet ikke...den smakte litt rart...

MAKAN!

Men vi koser oss likevel da, alle sammen. Etterpå skal vi se en film som heter Charlie saint cloud eller noe i den duren, med Zac Efron i hovedrollen. <3 

I mårra skal jeg jobbe kveld, så er det rett på sommerfest etterpå. Gleder meg! 
Håper du får en fin helg og jeg må bare få Gratulere min venn Nils Kvangraven igjen med Norgesmester tittelen for andre år på rad, that`s amazing!!!  
 Én kommentar

Én kommentar

Nataliya

09.08.2013 kl.19:29

Synes du er flink som prøver!!!!! Jeg har feilet ganske mye innen matlaging, og pizza får jeg heller ikke til :)

Skriv en ny kommentar+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits