Ja...here goes nothing...

En del av dere har nok ikke kunnet unngått å fått med dere hva som skjer med oss disse dagene, selv om vi håpte på at det skulle gå dere hus forbi en gang i midten av programmet.

Men sånn ble det ikke. . Fokuset vårt har vært på oss selv og vårt eget liv, som flere av dere som har lest bloggen min en stund vet så har vi tatt en helomvending. 

Vi solgte leiligheten, fikk ordnet oss en ny leilighet i en annen by, begge måtte få ny jobb, og Klukk har pendlet Kr.sand- Flekkefjord hver dag i 4 mnd som har vært rimelig slitsomt. Andre ting er også blitt forandret til det bedre uten at jeg vil gå nærmere inn på det..For Klukk så er dette det værste vi kunne gjøre, fins ikke lett en eneste plass.Han hater å måtte gå på tv med dette og det tror jeg alle som kjenner oss vet. Men han ville gjøre ord om til handling og beviste for meg at han var villig til å gå utenfor sine egene grenser for å fikse opp i det vi har levd i i veldig mange år. Vi bestemte oss for å snu på livet og gjøre opp for all gjelda. Men for å klare det -måtte noe skje.

For meg så betyr det ikke så mye om hva andre måtte mene om dette, vi har valgt å leve slik og nå har vi valgt å snu.

Greit, vi er kansje ikke det typiske tillfellet, jeg har en mann som er veldig oppegående og klarer å snakke for seg, men tror dere det da folkens at vi hadde gjort dette helt på egenhånd uten programmet nå etter snart 10 år sammen i samme rutiner?

Noe måtte skje og dette var dytten vi trengte for å komme i gang. Jeg ville sagt all ære til min kjære mann som gikk ut av seg selv for å ordne opp slik at jeg og han skulle få en bedre fremtid.

Uten å ha skrevet et eneste innlegg på en uke, så gikk leser tallene i været idag, haha, slo faktisk rekorden min. Så til dere som var interessert, håper dette var nok informasjon, vi er ferdige med saken og ønsker heller ikke å snakke så mye om det. 

Tusen takk for all støtten fra kjendte og ukjendte, setter veldig pris på det! =) 

 4 kommentarer

4 kommentarer

Bee

22.08.2013 kl.00:26

Dere ser fortsatt like forelsket ut sammen som den dagen dere giftet dere:-) Utrolig sjarmerende å se!!

Mvh Benedichte

Marit Skree

22.08.2013 kl.00:31

Bee: <3

James950

22.08.2013 kl.01:10

Herlige folk, er det rart jeg er glad i dere? :)

Marit Skree

22.08.2013 kl.01:41

James950: =) skjønne James. Kos deg masse til helga, I wish I could be there.

Skriv en ny kommentar+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits