*Keep your light inside you shine*

God morgen. I dag har jeg fri og jeg har planer om å bare kose meg! Skal på bridgen i kveld, men frem til da blir det bare seriekos i sofan.I mårra er det først jobb, så skal jeg ut til Vennesla og ta med Zemaya på tur. Klukk reiser til Stavanger for James sin 40 års dag, jeg har jobbehelg og kan desverre ikke bli med. Typisk uflax.
Jeg sletter innlegget nedenfor snart, trenger ikke å ligge ute på nett i all evighet.Ellers har jeg ikke fått spist frokost enda, tenkte jeg skulle være litt aktiv her nå mens det er litt trafikk på bloggen før dere parkerer en helt annen plass. (!)Jeg har forresten vært heldig og fått flere timer på jobb, 2 dager mere i uka, ikke værst! =)

Jeg vet ikke helt hvor mange som reagerte negativt på i går, vi har hvertfall ikke hørt annet enn støttende ord. Mitt liv- våres liv er alt annet enn A4 og store deler av det har jeg ikke delt med dere fordi jeg ikke kan. Det er nok mange som går inne med en del som vi ikke vet er der, som kjemper seg igjennom hverdagen med et påklistret smil og en ståpåvilje ut av en annen verden.

Det er ikke alt man kan dele, og det er viktig å huske på at vi er bare mennesker som gjør så godt vi kan ut ifra hva vi har og hva vi er og hva slags bagasje man bærer på.


Jeg ønsker hvertfall deg alt godt uansett hvem du er. Jeg krysser fingrene for at det du går å håper på skal komme din vei, og at det nå er din tur til å skinne.
Anyway, remember to keep your light inside you shine, eaven though there`s a storm outside. <3Én kommentar

Én kommentar

Jane Teland

23.08.2013 kl.17:14

<3

Skriv en ny kommentar+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits