If I had a say...

Jeg har aldri vært veldig engasjert i politikk. Jeg kan vel dra det så langt som at jeg aldri har brydd meg mere om det ene partiet enn det andre, bare stemt det jeg har blitt fortalt jeg burde stemme
Det er ikke det at jeg ikke bryr meg om hva slags fremtid vi skal få, tvert i mot- men ingen av partiene har noen gang fremmet det jeg har ønsket skal stå i fokus.  Jeg drømmer om en ny verden, der medmenneskelighet og skoletimer med oppbygging av selvtillit og livscoaching skal få plass. En verden som er bygget på et fundament av oss selv som en energikraft som man kan forme som man vil og lære å bygge broer så vi sammen kan nå inviduelle og felles mål. En verden man tar vare på vår jord , hvor makt og penger ikke spiller en så sentrert rolle som det gjør i dag. Vi er alle født med et stort potensialet. Men de fleste som ikke får full oppbacking, støtte og hjelp vil aldri kunne nå toppen, rett og slett fordi vi river hverandre ned av egosentrerte grunner.

Verden i dag er full av mennesker som absolutt ikke har det noe bra og den er full av dyr som lider... Og hvis vi alle bestemte oss for det, så hadde vi hatt mat, penger og medisiner til alle.Jeg vet at et menneske ikke kan gjøre så veldig mye. Et helt land har også sine begrensinger. Men om man ikke tar det første steget, vil man aldri kunne inspirere andre til å kunne følge etter.Jeg kunne ønske vi kunne legge mere vekt på selve mennesket og ikke papirer og utdanning. Sette mennesker med livserfaring, gode grunnverdier og en større forsåelse for hver eneste elev i arbeid på skoler og egne grupper utenfor skolen som et gratis alternativ for de som ønsket det med coaching og tilretteleggelser av drømmer og mål for hver og en. Legge en livsplan, kansje bare for året eller de fem neste. 

Vi trenger alle å bli motivert, inspirert og høre at vi er gode nok fra tid til annen. Vi trenger å høre fra vi er små at vi er utrolig verdifulle og at det finnes en grunn til at akkurat vi ble født. "Jeg vil hjelpe deg å finne ut av hva det er og gå dit sammen med deg" I dagens samfunn trenger vi en banebryter. Vi burde få pågående doser med indre ro, healing, oppløftende møter og lære teknikker for å kunne hjelpe oss selv og andre i alle livets harde møter. Barna er vår fremtid og jeg syns det er uhoverlig viktig at vi finner en balanse så vi kan lære å leve i harmoni. 

Jeg drømmer om en verden der alle kunne få være seg selv, uansett rase, seksualitet, tro, væremåte, utseende, makt, status eller penger- om vi ble opplært til å respektere hverandre uansett og kunne samarbeide og dra fordel av hverandres forskjeller så hadde vi nådd så mye lengre og vi ville ikke ha ødelagt mennesker langs veien.Jeg vet ikke med deg, men jeg liker ikke å leve i en verden som er fylt med så mye grusomhet. Og det er kun vi mennesker som gjør det slik. Vi har makten til å snu det hele. Men vi må begynne med oss selv. Og deretter skape lys i mørke hjørner. Jeg kan ikke noe om å styre et land, men om jeg var den som styrte Norge- så ville jeg satt kjærlighet, harmoni, selvutvikling og medmennskelighet på toppen av lista mi.
We can all make a differense in someone`s life.
 

 

 Én kommentar

Én kommentar

Kristoffer

10.09.2013 kl.08:22

Veldig fine tanker, men for å nå målene, må man si sin mening, og det gjøres via f eks blogging, men også ved valget, 9. september 2013.

Skriv en ny kommentar+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits