Min Lørdag.

Tenkte det var på tide med en liten blogg update i og med at den enda finnes. I dag har vi faktisk gjort noe annet enn å sitte hjemme i sofan, så litt bilder fra dagen har jeg vettu. Startet med et glass vin hjemme, før vi busset ned til byen. Vi skulle på Bølgen & Moi, og det er jeg innmarrig glad for, for så god mat og service (og vin) skal man lete lenge etter.Selv hoppet jeg over forretten men jeg var mere enn fornøyd med focachia (staves det sånn?) brødet mitt med aioli - det var heeelt himmelsk og jeg lengter etter mer. ...
Så fikk jeg entreqote og pomfri, og til slutt brownies med sorbè. Det var evig påfyll av den beste hvitvinen jeg noen gang har smakt (som om jeg skulle lure meg selv til å tro at det var så innmarrig mange!?) men den gikk ned på høykant, og vi koste oss gløgg ihjel med begge hender! Nok mat var det hvertfall. Klukk følte derrimot at han trengte 3 forretter han i tillegg til alt annet. Fine omgivelser..Mulig jeg har pynta litt på bildet.
Bilde 1.  Dette er det som skjer når jeg sier "smil Klukk.... "                                                         

Bilde 2. Her ler han faktisk oppriktig av seg selv fordi han var så morsom på det andre bildet! 

Etter 3 kjempe koselige timer gikk vi videre på Kilden, der vi så Killer Queen.Kjempe flinke=)

Men etter en hel kveld på ufornuftig valg av sko kan jeg ikke skjønne hvordan så mange av dere klarer å springe rundt på høye hæler all day- everyday... ? Føttene mine har så vondt så vondt...Nå er det kvelden, Klukk har allerede gått å lagt seg, jeg kjenner jeg er klar for senga nå jeg og.

Kansje jeg skal være litt flink blogger fremover, jeg liker bloggen min og jeg liker dere. Skal ta en alvorsprat med meg selv, så kansje det dukker opp litt flere innlegg fremover. 
Jeg liker å tro at dere liker det!  

Håper det er flere enn meg som er storfornøyd med helga. 
Natta=) 2 kommentarer

2 kommentarer

Jane Teland

29.09.2013 kl.01:08

Så utrolig koselig ut og savner å se flere oppdateringer på bloggen din skjønne deg! <3

Marit Skree

29.09.2013 kl.01:14

Jane Teland: <3 thanx Hon`

Skriv en ny kommentar+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits