A few chosen words...On behalf of my kind of people

Jeg har kalt denne bloggen for "My Journey" for det er slik jeg ser på livet. En reise. På denne reisen har jeg i 29 år opplevd som de fleste andre, glede, sorg, spendene ting, og vanskelige ting. 
Jeg har lært at man ikke burde vente med "å leve" til man "har tid" for når man kommer til det tidspunktet der man er ferdig med alt man skulle gjøre først så har livet allerede tatt en annen vending.
Og det man egentlig hadde planer om å sette i gang med blåser i takt med vinden og man omgir seg plutselig i nye omgivelser der ting er helt anderledes enn dagen før. Det er ikke alt man kan planlegge. Ting skjer og livet kan snu`s opp ned på en dag. 

Det er bra å ha fokus på de rette tingene som å spise sundt, trene og få i seg vitaminer, men la oss nå ikke glemme hva som skjer emosjonelt, psykisk og helhetlig.
Det er viktig å velge bort de menneskene som bare gir oss negativ energi. Nå tenker jeg ikke på mennesker som går inn for å gjøre andre vondt, men mennesker som uten å vite det skaper indre kaos i oss og drar oss ned og gjør oss tilsynelatende svakere.

Noen tror tydeligvis at så lenge de ikke sier noe eller gjør noe galt så har ingenting skjedd...Et lite klassisk eksempel til du som fortsatt ikke henger med. Du vet når du spør om noe er galt og vedkommende sier "nei"... Men hele kroppen din vibrerer fordi du vet at det bare er løgn? Da har personen formidlet det til deg uten ord eller handling og det gjelder i alle tilfeller selv om noen ikke alltid klarer å se det.

Dette er selfølgelig helt ok, for alle må få lov å la være å dele ting de ikke vil dele. Men når de formidler falskhet, og har negative intensjoner, og er så intenst opptatt av at de selv har rett og du merker den sinte reaksjonen dems blir øst utover deg i form av mørk energi da er det ikke lengre like greit.

Omgi deg med de som har noe å gi deg, som løfter deg opp, som får det beste ut av deg. Det er det beste for deg og alle rundt deg. Ikke nødvendigvis de snilleste og høfligeste men de som du går hånd i hanske med, som passer sammen med din personlighet. De som du kan være 100 % deg selv med som er på samme energi frekvens.

Verden ser nok veldig anderledes ut i andres øyne. Livet føles veldig anderledes ut for deg i forhold til nabo`n din.  Så det er klart at folk reagerer på hverandres valg, men vi må huske på at nabo`n din har ikke gått i dine sko, har ikke samme mål og drømmer, har ikke din bagasje og aner ikke hvordan du har hatt det sånn egentlig- det er bare du som vet det. Han er mest sannsynlig ikke på samme energi nivå som deg og klarer ikke å se det fulle bildet, og dømmer derretter. Vi er alt for kjappe til å dømme hverandre. Er det virkelig så innmarrig få mennesker her i verden som kan se litt lengre enn sin egen nese?

Å forstå at det som er rett for deg er ikke rett for meg? Uansett hvor ufornutig valg man skulle syns andre tok så er det ikke nødvendigvis ufornuftig i deres øyne.Vi baksnakker, dømmer og går sammen mot andre- for hva? Mange av disse menneskene som gjør disse tingene er som regel veldig hyggelige, men gud å slemme de er bak smilet sitt og det hyggelig tonefallet.  Noen klarer ikke å se hva som egentlig skjer og joiner dem fordi de er jo så hyggelige. Har du noen gang opplevd det og så gått på en smell når du fant ut hva som gjemte seg bak fasaden?

Mange av oss fanger opp det som ikke blir sagt med ord, energien som ligger i det som blir gjort og måten det blir gjort på. Man trenger ikke å si noe stygt, eller skjelle på noen for at en person skal føle ekstremt ubehag og bli helt forfjamset slik at han eller hun ikke klarer å tenke klart, konsentrere seg eller huske det han eller hun skulle si. Intensjonen bak det du sier og gjør spiller en stor rolle og energien din når ut til veldig mange og har ringeffekter. Derfor, velg dine venner med omhu, de som blir valgt bort kan finne hverandre og "se seg selv i speilet" til det går opp for dem hvordan deres ord, handlinger, intensjoner, energi og mangel på forståelse har skadet andre, og dermed forhåpentligvis snu og gå en annen vei. Det var ikke meningen å skrive et så negativt innlegg, men noen ganger er det nødvendig og jeg håper det når ut til alle som kunne trenge å lese det. Sender positiv og healende energi til alle som daglig føler seg ødelagt av noen som gjemmer seg bak et smil og et hyggelig tonefall. 
Ta tilbake kraften din og stå i den så lenge du bare klarer og stol på at universet hjelper deg.  

De fleste bilder er hentet fra weheartit4 kommentarer

4 kommentarer

Jane Teland

29.09.2013 kl.22:34

<3

Hanne

29.09.2013 kl.23:32

Godt skrevet, Marit! Da jeg leste dette kom jeg på en artikkel jeg leste i dag og som du kanskje synes er interessant, så jeg poster den her

http://www.abcnyheter.no/livet/2013/09/27/ti-tegn-pa-du-er-hoeysensitiv?fb_action_ids=10153287964450576&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210153287964450576%22%3A371911076272392%7D&action_type_map=%7B%2210153287964450576%22%3A%22og.recommends%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

Marit Skree

30.09.2013 kl.00:15

Tusen takk Hanne, utrolig deilig å lese den artikkelen, hvert eneste ord beskrev meg og mitt liv.

Nataliya

30.09.2013 kl.15:41

Liker nye headeren din :)

Skriv en ny kommentar+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits