A quick hello

Javel der. 

Det er Lørdag og høstværet viser seg på sitt fineste. Jeg har vært en tur i byen på et møte, og fikk kjøpt meg en ny bluse til i kveld. Str. 12 år! Skoene jeg kjøpte her om dagen er str.35.
Tipper at det ikke er normalt for en 29 åring.... But I`m lovin`it =)
Litt små trøtt nå selv om jeg ikke har gjort noe fornuftig, driver å våkner så tidlig fortiden, typ kl. 09.00.  Kansje ikke så rart i og med at jeg har hatt mye tidlig skift i det siste og har måttet stå opp  kl. 04.30.Jeg nevnte på Facebook at etter mange mange år med bekymringer, tok jeg meg selv i å tenke på det at jeg nå ikke har en eneste èn.
Utrolig deilig å ikke måtte bruke energi på det, jeg gleder meg liksom bare til alt det gøye som skal skje og kan glede meg over at sola skinner, haha...

Klukk er å spiller bridgeturnering, men kommer hjem om en god time...Kjenner det frister med en powernap nå før jeg må hive meg i dusjen igjen. 
Jeg hadde egentlig forbredt et bra blogginlegg (i hodet mitt) men det forsvant for meg like fort som det kom. So this is what you get today, en liten titt innom for å vise min tilstedeværelse! 

Ellers da, hvordan har du det? Er du som meg- bekymringsløs og fri, eller er det mye negativ energi som flyter rundt i systemet?
Prøv å del livet opp i perioder. Jeg har hatt uendelig mange perioder opp igjennom, om det ikke er så greit så vet man at det bare er for en stund. Og det finnes en grunn til at du er inne i denne perioden.
Se ting utenifra og tilrettelegg for deg selv, gjør det beste utifra situasjonen og alltid vær åpen for at du selv må endre deg litt. Når alt er på plass så vil du gå videre til neste periode, nye epoker av livet ditt.

I etterkant kan du se hvor mye du har forandret deg til det positive og hvor mye sterkere du har blitt nettopp pga disse utrolig teite periodene du har måttet gå igjennom eller mange ganger selv plassert deg i. 

Nå går jeg å legger meg litt nedpå, håper alle får en like fin Lørdagskveld som jeg kommer til å få. <3 Én kommentar

Én kommentar

Silje

12.10.2013 kl.17:48

:-)

Skriv en ny kommentar+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits