Remember- you are special too...

Uansett hva vi gjør eller hvor vi går vil det alltid finnes noen som er bedre enn oss selv på visse områder. Noen ganger på alle områder .
Det er lett å føle seg mislykket, og miste motet når man føler at man aldri kommer til å klare å bli like flink eller se like bra ut som den ene personen som alltid ser ut til å gli igjennom livet fordi "h*n var født heldig. "
Men sånn er det med oss alle. Til og med denne ene personen du stadig ser opp til eller evnt misunner - eller en rar blanding har nok følt det sånn ovenfor noen andre en gang.

Jeg tenkte før når jeg var mindre at jeg kunne ønske jeg var en superstjerne, da fikk man egen sminkør og man så smashing ut hele tiden og fikk vist sitt talent for så mange mennesker. Men så ble jeg litt eldre og tenkte på det at det finnes uhorvelig mange superstjerner som ser smashing ut og den ene blir jo overskygget av den andre, og jeg tviler sterkt på at de er noe mere lykkelig av den grunn.

Selv om de er helt der oppe, tror jeg likevel at de føler seg svakere og styggere og mindre talentfulle og suksessfulle enn sin neste. De har jo livscoach alle mann som hjelper dem å tenke riktig til enhver tid. 

Men så ble jeg voksen og fant ut at vi er alle fantastiske på hver vår måte. De vi legger merke til er de som ikke lengre sammenligner seg selv med resten av befolkningen, de som ikke lengre føler et behov for å imponere og som har akseptert "sitt jeg" og har blitt trygg på at seg selv er mere enn godt nok, og har lagt misunnelse til side og laget plass til beundring og inspirasjon.

Hemmeligheten er at denne personen har funnet trygghet i seg selv, og har stor tro på egne ferdigheter og lærer seg nye vanskelige ting- ikke fordi h*n blir vist hvordan det skal gjøres men fordi h*n er i harmoni med seg selv og prøver og feiler i takt med lidenskapen for det h*n driver med. Når man gjør noe fra hjertet kan det aldri bli feil uansett hva andre måtte mene eller hva fasiten sier. Når man gjør noe fra hjertet og kjenner kroppen vibrere av lykke og man slutter å tenke og bare surfer på følelsene som tar over- da er du der. 

Du kommer aldri til å bli denne personen du ser opp til. Men denne personen vil aldri kunne bli deg heller.  Om du stadig snubler fordi du enten presser deg selv på feil måte og overanalyserer alt fordi du så gjerne vil imponere noen eller få vist frem hva du kan få til vil jeg gjerne at du skal høre på hjertet ditt neste gang du er i en slik situasjon. Slutt å tenk, slutt å døm deg selv, slutt med alt, bare føl. 

Bare da setter du deg selv i en posisjon til å være den jenta eller gutten som kansje noen andre en dag vil se opp til. More importantly, only then you`ll feel true joy...

 

Remember- you are special too...

 Én kommentar

Én kommentar

Silje

14.10.2013 kl.20:45

<3

Skriv en ny kommentar+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits