Partyløva

Marit og Taida på utsiden av inngangen til Palmesus:

-Sinnsykt lang kø for å komme inn..
*Ja men vi er jo VIP så vi får nok vår egen inngang uten kø!

Vi spør vaktene hvor vi skal gå inn og han peker i retning av den lange køen...
- Ja men .....   vi er jo......    Skuffelsen velter over oss men vi menger oss med de vanlige dødelige. Inntil videre.I`m eating my words. Etter 1,5 glass vin måtte jeg ha mat. Og jeg hadde sett noen spise slik en snadderloff og måtte finne bua som hadde akkurat det. Etter mye frem og tilbake, fant vi endelig frem men det viste seg at de ikke solgte noe slags drikke der. Og jeg er typen som måå ha brus, vann eller lignende til mat. Vinen satt jeg fra meg for jeg måtte nå på ny jakt etter en bu som solgte cola.Enda mer mennesker, enda mer kø. Nå er det min tur. "Hvor mye?" spør jeg i det han heller cola i glasset. 
- En! 
En hva da? 
- En bong. 
Jeg har en 100 lapp?
-En bong!
-Jammen jeg har ingen bonger...200 kr da?
-Du må gå å kjøpe deg en bong.
Ja men jeg vet ikke hvor det er...
-Borti der en plass....Så peker han mot enda flere folk med enda lengre køer og jeg er så tørst så tørst og colaen står å stirrer på meg og ber meg nærmest om å drikke den...

Det var på dette tidspunktet jeg mista veninna mi.

Etter en kald cola,en marlboro og en toveis ubesvart anrop sekvens senere fant jeg ut at jeg hadde vært på fest lenge nok og gikk hjem. Klokka var 21.15! 

En stk sliten jente. Men vi hadde noen veldig koselige timer, jeg vet du hadde venner og familie der inne Taida, så jeg var ikke stressa over at du ikke skulle klare deg. 

2 kommentarer

2 kommentarer

Anne Bjørnstøl

05.07.2015 kl.07:29

Nå ler jeg høyt her. Du er morsom du.

Marit Skree

05.07.2015 kl.10:43

=)

Skriv en ny kommentar+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits