Angelina Jolie?

Søndager er hellige. Jeg holder meg unna kjøkkenet hver uke. Så hver Søndag lager Klukk bacon frokost til meg. Jeg liker det best sånn.Skulle muligens ryddet litt før jeg tok dette bildet ser jeg, men det innebar at jeg måtte ha reist meg og som min mann vet- jeg må få frokost før jeg kan gjøre noe annet! 

Dette må ha vært en av de varmeste dagene vi har hatt så langt i sommer så å sitte inne på hver vår pc hele dagen var helt uaktuelt. De fleste av våre venner er oppe i Tromsø å spiller EM i bridge så det eneste valget vi følte vi hadde da var å gå på restaurant. Heis-bilder er alltid en slager her på Dvergsnes.Skulle kanskje ha venta til vi faktisk ble sultne før vi gikk...Så etter litt klaging på den enorme varmen og følelsen av å bli alt for mett, kjørte vi til Hånesgrillen for å kjøpe is! Og jeg er alltid like elegant når jeg spiserKlukk: Jeg kjenner ingen som snakker så mye at isen smelter før man begynner å spise jenta mi..Ikke jeg heller. 
Så det var mer eller mindre min dag så langt. Nå tenkte jeg at jeg skulle begynne på en ny serie- Sense 8. Noen som har sett den?

En kompis av oss så bilde/videoen av meg og Taida. Han spurte Klukk hvor kona hans hadde funnet Angelina Jolie og ba oss ta henne med til Østlandet. 
Klukk sa at hun var way out of his leauge. 
-Det er det ingen som er =) 
Jeg skal ikke nevne navn. (men nickname er lov #FavofittenGudd å fin! Mulig det var meg han mente?? 

Lik og del folkens, bloggen startet med veldig lave lesertall. Men heldigvis går de opp hver dag. 2 kommentarer

2 kommentarer

#Favofitten

07.07.2015 kl.23:47

Klukk skjønner ikke dette, som vanlig. Blir Angelina med på MindXperten? :)

Marit Skree

08.07.2015 kl.16:20

=) Sorry, det gjør hun ikke.

Skriv en ny kommentar+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits