A sunny day in the woods

Javel, hvordan går det med dere? 
Sommeren nærmer seg slutten, ferien min er over og hverdagen er igjen i gang. Det har vært veldig deilig med ferie med bridgeturneringer i Sverige, Mindexperten i Askim, 3 netter i Oslo med både spa og show på latter...Men gud hvor deilig det var å komme hjem igjen. I helga har jeg vært i hjembyen min hos familien, jeg og min bror tok en tur ut for å ta litt bilder.Han tok bilder og jeg lekte med vannet. Joda, så nå er jeg klar for full rulle på jobb igjen, hverdagen er ganske fin den og. Men først- litt serie tid før det er natta.

"Ja, ring å si ifra du, høres ut som en god plan"

Hverdager altså... Når man står opp kl. 05.00 hver dag så er man ganske så trøtt og sliten når man kommer hjem i 15.30 tiden og det eneste man ønsker er å komme seg inn i serie land de 3 timene man har disponibelt etter middag før man må legge seg igjen. Så jeg var litt i boks på om jeg bare kunne la bloggen stå uoppdatert frem til man plutselig hadde noe å bloggen om igjen. 

"Men er ikke det litt kjedelig da" -tenkte jeg mens pekefingeren min veivet litt usikkert frem og tilbake over "The Fosters s03e05" og "post et innlegg". Klukk: Kan du hente nettbank greia mi er du snill?
Marit: Klart jeg kan. (reiser meg for å hente den)

Setter meg ned i stolen igjen.
Klukk: Jeg glemte at jeg trengte kortet mitt og...Jeg kan hente det selv jenta mi...?
Marit: Neida, vi hjelper hverandre vettu! =)

Så går det 2 minutt.

Marit: Kan du ta et bilde av meg til bloggen hvis jeg kommer bort med tlf?
Han tar 3 veldig uskarpe bilder i full fart, så jeg kommer bort på ny og ber han trykke en gang til. 
Klukk: Men jeg er midt oppi noe greier her...

Det skal sies at han holdt på å fikse nytt antivirus til oss begge og skal installere det for meg så jeg ikke trenger å tenke på det men uansett...MAKAN!

Jeg sovna i stolen i går 18.30...Våknet opp 19.30 i full harnisk fordi jeg skulle jo stått opp for 2,5 timer siden og åpnet butikken...

Marit: - Marius, klokka er halv åtte!!!!   Hva skal jeg gjøre??? 
Klukk:  Hva er det du snakkar om? 
Marit: Klokka er halv åtte!!!  Jeg må ringe å si ifra...
Klukk: Ja ring å si ifra du- høres ut som en god plan! Så lo han litt for seg selv før han sovnet igjen. 

Det gikk noen minutter før jeg kom til meg selv og skjønte at det enda var kvelden og at jeg aldeles ikke hadde forsovet meg. En kjapp oppdatering

Ny uke er I gang og jeg kan ikke huske sist det var så vanskelig å stå opp om morgenen.

Så nå gikk jeg rett I seng så fort jeg kom hjem. Vi har vært på Big Horn I nesten 3 timer med Mats og Katarina og hatt en veldig koselig ettermiddag.

Det blåste noe voldsomt idag så det var ikke lett å ikke se forblåst ut på bildet.

Vi fant ut at de også liker å spille spill som alias og fantasi og sånn så jeg ble jo overlykkelig når vi satt en dato for spillkveld hjemme hos dem.

Er det en ting jeg er god på så er det gjetting og forklaring av ting jeg ikke kan si hva er, gud å gøy!

Nå må jeg legge fra meg mobilen, takk for alle delinger dere,nå er jeg halveis til der jeg lå ann før. Viktig med litt publikum vettø! 

Kommer sterkere tilbake når jeg har litt mere tid disponibelt,ville bare innom å si hei. Sov godt da :)

Angelina Jolie?

Søndager er hellige. Jeg holder meg unna kjøkkenet hver uke. Så hver Søndag lager Klukk bacon frokost til meg. Jeg liker det best sånn.Skulle muligens ryddet litt før jeg tok dette bildet ser jeg, men det innebar at jeg måtte ha reist meg og som min mann vet- jeg må få frokost før jeg kan gjøre noe annet! 

Dette må ha vært en av de varmeste dagene vi har hatt så langt i sommer så å sitte inne på hver vår pc hele dagen var helt uaktuelt. De fleste av våre venner er oppe i Tromsø å spiller EM i bridge så det eneste valget vi følte vi hadde da var å gå på restaurant. Heis-bilder er alltid en slager her på Dvergsnes.Skulle kanskje ha venta til vi faktisk ble sultne før vi gikk...Så etter litt klaging på den enorme varmen og følelsen av å bli alt for mett, kjørte vi til Hånesgrillen for å kjøpe is! Og jeg er alltid like elegant når jeg spiserKlukk: Jeg kjenner ingen som snakker så mye at isen smelter før man begynner å spise jenta mi..Ikke jeg heller. 
Så det var mer eller mindre min dag så langt. Nå tenkte jeg at jeg skulle begynne på en ny serie- Sense 8. Noen som har sett den?

En kompis av oss så bilde/videoen av meg og Taida. Han spurte Klukk hvor kona hans hadde funnet Angelina Jolie og ba oss ta henne med til Østlandet. 
Klukk sa at hun var way out of his leauge. 
-Det er det ingen som er =) 
Jeg skal ikke nevne navn. (men nickname er lov #FavofittenGudd å fin! Mulig det var meg han mente?? 

Lik og del folkens, bloggen startet med veldig lave lesertall. Men heldigvis går de opp hver dag. 

Partyløva

Marit og Taida på utsiden av inngangen til Palmesus:

-Sinnsykt lang kø for å komme inn..
*Ja men vi er jo VIP så vi får nok vår egen inngang uten kø!

Vi spør vaktene hvor vi skal gå inn og han peker i retning av den lange køen...
- Ja men .....   vi er jo......    Skuffelsen velter over oss men vi menger oss med de vanlige dødelige. Inntil videre.I`m eating my words. Etter 1,5 glass vin måtte jeg ha mat. Og jeg hadde sett noen spise slik en snadderloff og måtte finne bua som hadde akkurat det. Etter mye frem og tilbake, fant vi endelig frem men det viste seg at de ikke solgte noe slags drikke der. Og jeg er typen som måå ha brus, vann eller lignende til mat. Vinen satt jeg fra meg for jeg måtte nå på ny jakt etter en bu som solgte cola.Enda mer mennesker, enda mer kø. Nå er det min tur. "Hvor mye?" spør jeg i det han heller cola i glasset. 
- En! 
En hva da? 
- En bong. 
Jeg har en 100 lapp?
-En bong!
-Jammen jeg har ingen bonger...200 kr da?
-Du må gå å kjøpe deg en bong.
Ja men jeg vet ikke hvor det er...
-Borti der en plass....Så peker han mot enda flere folk med enda lengre køer og jeg er så tørst så tørst og colaen står å stirrer på meg og ber meg nærmest om å drikke den...

Det var på dette tidspunktet jeg mista veninna mi.

Etter en kald cola,en marlboro og en toveis ubesvart anrop sekvens senere fant jeg ut at jeg hadde vært på fest lenge nok og gikk hjem. Klokka var 21.15! 

En stk sliten jente. Men vi hadde noen veldig koselige timer, jeg vet du hadde venner og familie der inne Taida, så jeg var ikke stressa over at du ikke skulle klare deg. Work hard- play hard

Planen var at jeg og min mann skulle på palmesus I dag. Men når jeg våknet kl. 04.00 I natt og han ikke lå ved siden av meg skjønte jeg at han kanskje ikke kom til å gjøre annet enn å være fyllesyk I senga I dag. "Skulle ta det rolig sa han..Og komme tidlig hjem så han var i form til å ha en koselig Lørdag med meg! "Natten min var derrimot ikke like morro som hans, ettersom jeg holdt på å dø av varme, naboene hadde full fest etterfulgt av en lang sermoni med rakkettoppskytning.
Så etter ca 3 timers søvn I natt var jeg ute å spaserte litt I markens på vei til jobb.

Noen som tydeligvis bomma på søppelkassa i natt...Nå er jeg nydusjet og på vei ned til en kollega som var riktig så glad for at min mann bare ville sove.
Nå er jeg øyeblikk fremme,Snx I mårra!! God helg folkens,I kveld blir det kos! 

 

En Usminket hverdag

Det er Fredag idag. Første fridagen jeg har hatt på mange uker (med unntak av Søndager da) Så man skulle jeg tro at jeg hadde store planer om å nyte den til det fulle, men sannheten er at jeg har sittet foran pc`n siden klokka 09.30 i dag tidlig og spilt 3 sanger på repeat samtidig som jeg tok noen nye sefies til Facebook fordi jeg endelig begynner å bli fornøyd med valget av hårfarge jeg tok på Søndag.Men jeg har kost meg da. Danset foran speilet i ganga, og sang for full hals her en stund til Isac Elliot sine nydelige sanger Baby I og A.N.G.E.L i hotpants og en trenings BH. Jeg leste en artikkel for noen timer om at man utløste endorfiner når man sang.

Så da jeg var blitt høy på livet, tok jeg med meg veska mi og mobilen med øretelefonene (?) på slep og følte meg som verdens kuleste dame der jeg gikk langs veien mot butikken med Isac sin nydelige stemme på ørene. Det var veldig vanskelig å ikke bryte ut i full dans da jeg gikk mellom reolene for å finne en pose med mini Safari kjeks som jeg har fått helt dilla på for tiden.

Jeg måtte klare meg med å gå i takt med musikken og ikke lage så store munnbevegelser når jeg gikk forbi andre kunder som i og for seg var veldig vanskelig siden jeg nå kan sangene utenat.

Joda..Så var jeg hjemme igjen, bytta ut headphones med spotify på pc`n igjen og da ringer min mann, litt lettere beruset fordi han er på palmesus og forteller meg at det ene bildet jeg hadde lagt ut på facebook måtte jeg bare slette med en gang, for det var noe veldig rart med det. Jeg blir litt snurt i stemmen for hvem liker vel å høre slikt? Ikke jeg!
" Var det dumt det" - spør han?    Det er snakk om dette bildet:Og før noen bryter ut i villt raseri over at man ikke kan si slikt til sin kone så må jeg ærlig innrømme at jeg faktisk er litt enig. Panna ser enorm ut og bilde ble tatt unnenifra slik at dobbelthaka fikk hedersplassen. Men å ta brukbare selfies helt alene uten at man kan få noen sekunder på seg for å stille seg opp som man ønsker- er en kunst.
Så jeg slettet det og gikk videre i livet.

Noen lurer kanskje på hvorfor jeg plutselig blogger igjen, og hvorfor på denne nettadressen? Jeg har fått for meg at jeg liksom skal blogge rett fra levra om meg og min hverdag, og etter 3-4 måneder med mas fra alle kanter (Les: mitt eget hode) så åpnet jeg wordpad bare for å bevise for alle (meg selv) at jeg ikke klarte å få ned tankene mine slik som jeg hadde fantasert om så lenge. 

Livet mitt er ikke særlig spenene. Men jeg lover dere at det hadde blitt litt av et tv program om vi hadde hatt et team med på slep. Men ikke alt egner seg for offentligheten. Det gjør det fremdeles ikke men jeg merker med meg selv at det er slike ting jeg liker best å lese om/se på selv- ting som man kjenner seg igjen i men som man aldri reklamerer for selv - hvis ikke situasjonene er helt riktig. Vel, hos meg får du lese om det uansett om det kanskje setter meg i et dårlig lys, meninga er å bane vei for at en usminket hverdag skal være like akseptert som alle de perfekte livene alle har på Facebook. 

So here goes nothing. 
Lik og del om dere vil følge meg og mitt liv på godt og vondt her på maritskree.blogg.no

 

Jeg skal få ordnet opp i designet her så fort som mulig, dette er gammel og funker ikke som dere ser.

A quick hello

Javel der. 

Det er Lørdag og høstværet viser seg på sitt fineste. Jeg har vært en tur i byen på et møte, og fikk kjøpt meg en ny bluse til i kveld. Str. 12 år! Skoene jeg kjøpte her om dagen er str.35.
Tipper at det ikke er normalt for en 29 åring.... But I`m lovin`it =)
Litt små trøtt nå selv om jeg ikke har gjort noe fornuftig, driver å våkner så tidlig fortiden, typ kl. 09.00.  Kansje ikke så rart i og med at jeg har hatt mye tidlig skift i det siste og har måttet stå opp  kl. 04.30.Jeg nevnte på Facebook at etter mange mange år med bekymringer, tok jeg meg selv i å tenke på det at jeg nå ikke har en eneste èn.
Utrolig deilig å ikke måtte bruke energi på det, jeg gleder meg liksom bare til alt det gøye som skal skje og kan glede meg over at sola skinner, haha...

Klukk er å spiller bridgeturnering, men kommer hjem om en god time...Kjenner det frister med en powernap nå før jeg må hive meg i dusjen igjen. 
Jeg hadde egentlig forbredt et bra blogginlegg (i hodet mitt) men det forsvant for meg like fort som det kom. So this is what you get today, en liten titt innom for å vise min tilstedeværelse! 

Ellers da, hvordan har du det? Er du som meg- bekymringsløs og fri, eller er det mye negativ energi som flyter rundt i systemet?
Prøv å del livet opp i perioder. Jeg har hatt uendelig mange perioder opp igjennom, om det ikke er så greit så vet man at det bare er for en stund. Og det finnes en grunn til at du er inne i denne perioden.
Se ting utenifra og tilrettelegg for deg selv, gjør det beste utifra situasjonen og alltid vær åpen for at du selv må endre deg litt. Når alt er på plass så vil du gå videre til neste periode, nye epoker av livet ditt.

I etterkant kan du se hvor mye du har forandret deg til det positive og hvor mye sterkere du har blitt nettopp pga disse utrolig teite periodene du har måttet gå igjennom eller mange ganger selv plassert deg i. 

Nå går jeg å legger meg litt nedpå, håper alle får en like fin Lørdagskveld som jeg kommer til å få. <3 

Min Lørdag.

Tenkte det var på tide med en liten blogg update i og med at den enda finnes. I dag har vi faktisk gjort noe annet enn å sitte hjemme i sofan, så litt bilder fra dagen har jeg vettu. Startet med et glass vin hjemme, før vi busset ned til byen. Vi skulle på Bølgen & Moi, og det er jeg innmarrig glad for, for så god mat og service (og vin) skal man lete lenge etter.Selv hoppet jeg over forretten men jeg var mere enn fornøyd med focachia (staves det sånn?) brødet mitt med aioli - det var heeelt himmelsk og jeg lengter etter mer. ...
Så fikk jeg entreqote og pomfri, og til slutt brownies med sorbè. Det var evig påfyll av den beste hvitvinen jeg noen gang har smakt (som om jeg skulle lure meg selv til å tro at det var så innmarrig mange!?) men den gikk ned på høykant, og vi koste oss gløgg ihjel med begge hender! Nok mat var det hvertfall. Klukk følte derrimot at han trengte 3 forretter han i tillegg til alt annet. Fine omgivelser..Mulig jeg har pynta litt på bildet.
Bilde 1.  Dette er det som skjer når jeg sier "smil Klukk.... "                                                         

Bilde 2. Her ler han faktisk oppriktig av seg selv fordi han var så morsom på det andre bildet! 

Etter 3 kjempe koselige timer gikk vi videre på Kilden, der vi så Killer Queen.Kjempe flinke=)

Men etter en hel kveld på ufornuftig valg av sko kan jeg ikke skjønne hvordan så mange av dere klarer å springe rundt på høye hæler all day- everyday... ? Føttene mine har så vondt så vondt...Nå er det kvelden, Klukk har allerede gått å lagt seg, jeg kjenner jeg er klar for senga nå jeg og.

Kansje jeg skal være litt flink blogger fremover, jeg liker bloggen min og jeg liker dere. Skal ta en alvorsprat med meg selv, så kansje det dukker opp litt flere innlegg fremover. 
Jeg liker å tro at dere liker det!  

Håper det er flere enn meg som er storfornøyd med helga. 
Natta=) 

Startkamp & Kveldshorn.

Javel der, alt bare fint?

Jeg har ikke hatt noe spess å blogge om så det har vært litt stille fra denne kanten denne uka. Men idag var vi på Sør Arena og så at Start knuste Sandnes ULF, 7-0 ble slutt resultatet. Og selv om jeg ikke er særlig interisert i fotball, var denne kampen fantastisk å se på.Oppmøtet var nesten 5000 tilskuere, tipper det kommer enda flere neste gang.Heldig denne jenta her som ante fred og ingen fare når hun henslengt labbet bortover....Men før kampen så hadde vi middag fra Bølgen & Moi, buffè- all you can eat.Og selv om vi spiste mere enn nødvendig så ble jeg jammen sulten igjen når vi kom hjem. Så da måtte jeg trå til med baker-skills`a mine.Horn med vaniljekrem og sukker, den beste kveldsmaten vi vet om på en Søndag. Og selfølgelig blir det mango te ved siden av. MmmmmNå må jeg øyeblikk ta de ut av ovnen, så blir det bridge, candy crush og serier frem til det er leggetid. 
Har hatt en kjempe fin Søndag, håper vi er flere=) 

A quick fix

.....En time etter innlegget under fikk jeg svaret mitt.Når man er inne i en negativ energi, hjelper ord veldig lite. Klukk tok meg med ut på kjøretur og vi endte opp på Hånesgrillen hvor vi kjøpte soft is og iskaffe.Med en gang jeg satte meg i bilen kjente jeg at energien min var i forandring. Jeg må fysisk endre omgivelsene mine. Utrolig befriende å vite at det virker, alt det negativet bare slipper tak og det er deilig å vite at jeg har en quik fix tilgjengelig.Nå kan jeg nyte resten av Søndagen, håper alle der ute gjør det samme. <3 

Brunette eller blondine?

Javel der. Egentlig hadde jeg planer om å sitte på hesteryggen right about now, men det var noe misforståelser og noe greier, så det ble avlyst idag. 
Like greit, jeg er sliiiten...som jeg alltid er etter å ha stått opp kl. 05.30.

Sitter å spiser middag i skrivende øyeblikk, vi har fått dilla på aioli. Så da heiv vi oppi litt i potetstappa! Jeg tviler på at det er normalt? 

Jeg orka jo ikke å stelle meg for å ta blogg bilder og innlegg uten bilder er kjedelig. Så jeg bruker noen fra i går som ikke kom med.
Og mens jeg satt og leita fram bildene fra i går, kom jeg over noen bilder som fikk meg til å savne det korte lyse håret mitt..

Here we go..

Nataliya, kan du klippe meg sånn igjen nå snart???

Så skal jeg ta meg av bleikinga..For det har jeg gjort et par..hundre ganger før!Er dere med meg? Hvem stemmer for lyst kort hår, rekk opp hånda!!

Make it a good one

Ble ikke noe bridge idag, vi bestemte oss for å bare slappe av hjemme. Like greit, trives sammen med teppet mitt jeg. Magen min er mett på hjemmelaget pita og jeg tror muligens vi skal lage brownies til kveldsmat! Tenker lesertallene roer seg nå de neste dagene, koselig dere var innom da, here in my little room. 

Det er ikke alltid omstendighetene tillater at man kan gjøre som man ønsker og leve det livet man drømmer om, men man kan starte et sted og planlegge hvordan man vil gjøre det når man endelig kommer dit.  På den måten har man hele tiden noe å se frem til og motivasjon til å komme seg igjennom de tunge periodene. Nothing last forever, everything is changing all the time and I sure as hell wanna be ready when life is starting to fall in to place. So, are you planning for your future? No? 

Your future starts with a single thought. Make it a good one. 

*Keep your light inside you shine*

God morgen. I dag har jeg fri og jeg har planer om å bare kose meg! Skal på bridgen i kveld, men frem til da blir det bare seriekos i sofan.I mårra er det først jobb, så skal jeg ut til Vennesla og ta med Zemaya på tur. Klukk reiser til Stavanger for James sin 40 års dag, jeg har jobbehelg og kan desverre ikke bli med. Typisk uflax.
Jeg sletter innlegget nedenfor snart, trenger ikke å ligge ute på nett i all evighet.Ellers har jeg ikke fått spist frokost enda, tenkte jeg skulle være litt aktiv her nå mens det er litt trafikk på bloggen før dere parkerer en helt annen plass. (!)Jeg har forresten vært heldig og fått flere timer på jobb, 2 dager mere i uka, ikke værst! =)

Jeg vet ikke helt hvor mange som reagerte negativt på i går, vi har hvertfall ikke hørt annet enn støttende ord. Mitt liv- våres liv er alt annet enn A4 og store deler av det har jeg ikke delt med dere fordi jeg ikke kan. Det er nok mange som går inne med en del som vi ikke vet er der, som kjemper seg igjennom hverdagen med et påklistret smil og en ståpåvilje ut av en annen verden.

Det er ikke alt man kan dele, og det er viktig å huske på at vi er bare mennesker som gjør så godt vi kan ut ifra hva vi har og hva vi er og hva slags bagasje man bærer på.


Jeg ønsker hvertfall deg alt godt uansett hvem du er. Jeg krysser fingrene for at det du går å håper på skal komme din vei, og at det nå er din tur til å skinne.
Anyway, remember to keep your light inside you shine, eaven though there`s a storm outside. <3

Ja...here goes nothing...

En del av dere har nok ikke kunnet unngått å fått med dere hva som skjer med oss disse dagene, selv om vi håpte på at det skulle gå dere hus forbi en gang i midten av programmet.

Men sånn ble det ikke. . Fokuset vårt har vært på oss selv og vårt eget liv, som flere av dere som har lest bloggen min en stund vet så har vi tatt en helomvending. 

Vi solgte leiligheten, fikk ordnet oss en ny leilighet i en annen by, begge måtte få ny jobb, og Klukk har pendlet Kr.sand- Flekkefjord hver dag i 4 mnd som har vært rimelig slitsomt. Andre ting er også blitt forandret til det bedre uten at jeg vil gå nærmere inn på det..For Klukk så er dette det værste vi kunne gjøre, fins ikke lett en eneste plass.Han hater å måtte gå på tv med dette og det tror jeg alle som kjenner oss vet. Men han ville gjøre ord om til handling og beviste for meg at han var villig til å gå utenfor sine egene grenser for å fikse opp i det vi har levd i i veldig mange år. Vi bestemte oss for å snu på livet og gjøre opp for all gjelda. Men for å klare det -måtte noe skje.

For meg så betyr det ikke så mye om hva andre måtte mene om dette, vi har valgt å leve slik og nå har vi valgt å snu.

Greit, vi er kansje ikke det typiske tillfellet, jeg har en mann som er veldig oppegående og klarer å snakke for seg, men tror dere det da folkens at vi hadde gjort dette helt på egenhånd uten programmet nå etter snart 10 år sammen i samme rutiner?

Noe måtte skje og dette var dytten vi trengte for å komme i gang. Jeg ville sagt all ære til min kjære mann som gikk ut av seg selv for å ordne opp slik at jeg og han skulle få en bedre fremtid.

Uten å ha skrevet et eneste innlegg på en uke, så gikk leser tallene i været idag, haha, slo faktisk rekorden min. Så til dere som var interessert, håper dette var nok informasjon, vi er ferdige med saken og ønsker heller ikke å snakke så mye om det. 

Tusen takk for all støtten fra kjendte og ukjendte, setter veldig pris på det! =) 

 

Back in the days..

God måræn!I dag er det ingenting som fungerer. Hverken designet på bloggen min eller den siden jeg ser serier fra.
Men redigeringsprogrammet mitt- det fungerer. Og ikke nok med det- jeg har til og med fått nye funksjoner.Så det måtte testes ut. Jeg elsker jo å leke med bilder. Her feks ser det jo ut som Tingeling fra Neverland har vært å viftet med staven sin <3

I dag er det første dag tilbake på skolebenken for mange. Jeg husker tilbake i min tid...haha..høres så gammel ut men det er faktisk 10 år siden.
Da gikk jeg frisørlinja her i Kr.sand og hadde kjæreste hjemme i Lyngdal (Farsund). Så jeg drev å fløy frem og tilbake mellom de to byene, husker den ene Fredagen hadde vi bare gym. Gjett om jeg syns det var gøy å stå opp kl. 05.00 om morgenen i Lyngdal for å stelle meg, og ta bussen inn til Kr.sand bare for å ha gym og så reise hjem igjen?Nå må jeg komme i gang her, skal jo på jobb snart og.

Ha en fin fin dag!

Ny dag i stallen

I dag har jeg vært på Hærligland sammen med Lene noen timer, før jeg videre vendte nesa mot stallen. Skulle egentlig ikke ri idag, siden jeg venter på ei som skal være med meg første gangen med salen, for det er noe spessielt med den så det må gjøres riktigt. 

Men jeg slang meg på uten sal enn så lenge, litt greit å ri barback litt for å bli litt mere kjendt med hesten og ta det helt med ro.Jeg måtte stå på en stol og derretter hoppe på henne for å komme meg opp, haha. Flinke jenta stod helt stille. Tror ikke det blir så mye mere denne uka, jobber ekstra pluss at det er Lyngdalsturneringa til helga. 
But I`ll be back next week, gleder meg til jeg kan ta henne med ut på tur.Blir litt bildespam her nå, men se så fine vi er sammen=)Skrev navnet hennes feil i innlegget under, hun heter Zemaja! Nå har vi nettop spist middag her, er ganske trøtt og sliten siden det er den tiden i mnd. I`m beat.
Meet my new friend

I dag fikk jeg en tlf med gode nyheter. Det jeg har gått å lengtet etter i evigheter har endelig funnet meg.
Jeg skal få komme og stelle og ri Samsaya noen dager i uken.I`m extatic!! 

Jeg var å hilste på eieren i kveld og stelte dette vakre dyret. 
Jeg har aldri i mitt liv ridd en så stor hest før, men hun var ikke å frykte for det var en ordentlig kosehest så vi ble bestevenner med en gang.

Hun driver å vinner masse stevner og sørlandsmesterskap og sånn, så fort vil det gå=) Åhr, jeg som har drømt om å galloppere bortover stranden, enger i månedsvis, skal endelig få ønsket mitt oppfylt... Jeg er så glad og kan nesten ikke vente. Heldigvis trenger jeg ikke å vente lenge for hun snakket om at jeg skulle komme allerede denne uken som kommer. 

Hun var så skjønn, når jeg skulle rense føttene hennes, så bare løftet hun opp bena av seg selv etter jeg hadde tatt første fot. Haha, nydelige vesen. 

Nå er det kveldsmat og litt BBO, snx plutselig=) 

Oh, how I love you Friday...

Ikke alle dager er like. I min verden så går det veldig i bølgedaler som mange av dere vet. Men denne Fredagen har vært litt anderledes. 
Jeg våknet opp med en iver etter å vaske og rydde. De få gangene jeg liker å gjøre sånne ting og faktisk gjør det i det hele tatt er de gangene jeg har fått noe nytt eller føler en endring i form av en ny epoke. Jeg har byttet på senga, skrubba dusjen, fått bort alt av bananesker og søppel vi ikke trenger å ha liggende og vasket benker og gulv. Flere klesvasker og bretting av alt som nå ligger fint i kommodene takket være den fantastiske tørketrommelen vi fikk av Mamma og Karl Tore. Jeg fikk Klukk til å handle inn en lyspære til soverommet jeg har tenkt på i evigheter, nå er det såå mye koseligere der inne. Når jeg var der inne å brettet klær i stad, mens vi ventet på at pizzan skulle bli ferdig og det luktet helt himmelsk, følte jeg meg veldig heldig. I skrivende stund sitter vi og spiser hjemmelaget pizza som jeg lagde helt alene, og den ble ganske så god om jeg må si det selv.Klukk kikket nettop bort på meg litt sånn rart og lurte på om jeg syns pizzan var god?
-Ja...syns ikke du??
-Joo....jeg vet ikke...den smakte litt rart...

MAKAN!

Men vi koser oss likevel da, alle sammen. Etterpå skal vi se en film som heter Charlie saint cloud eller noe i den duren, med Zac Efron i hovedrollen. <3 

I mårra skal jeg jobbe kveld, så er det rett på sommerfest etterpå. Gleder meg! 
Håper du får en fin helg og jeg må bare få Gratulere min venn Nils Kvangraven igjen med Norgesmester tittelen for andre år på rad, that`s amazing!!!  
 

Hello Fredrikstad

Vi har plassert oss på Thon hotell i natt, i Halden! Heldigvis må vi ta ferja for å komme oss hit, og tradisjonen er å kjøpe pølse og potetstappe, som er så innmarrig digg!Var innom Fredrikstad og hilste på alle i stad, tok en drink og koste oss litt før vi kjørte videre til hotellet. I mårra blir det hytte sammen med de andre.Må opp 07.45 i mårra tidlig, blir en lang dag så det er øyeblikk natta her.Ja..Det ser ikke veldig innbydene ut, men det er digg! 

Haha, off...burde ikke legge ut sånne bilder. Her er rommet vårt.og badetDen mongoloide stolen der er til Klukk. 
Wish me luck tomorrow, vi har gått igjennom systemet vårt i bilen og vi føler oss klare!  

Dont think you wanna be in my head today..

It`s heavy,and dark and I dont want to be here. But I am...

It`s not always so easy to be happy. All I want is to be happy.

Not so easy when you keep having to fight all the demons away. 
I`m tired of fighting...Please stop making me fight. 


My new dress and I

Min Svigerinne kom innom jobb idag med en ny kjole til meg. Den var for liten for henne desverre. Heldigvis

Vi har allerede rukket og hilse på hverandre.Det blir litt bildespam nå, men jeg har forelsket meg i det jeg kaller for Rachel kjolen min. Fra Suits vet du. Jeg fikk beskjed om å stryke den før bruk. Det gadd jeg selfølgelig ikke. Men det går helt fint!

Vi var forresten på sommer på torvet noen timer i kveld sammen med May Linn og Benjamin. Kjempe koselig, nydelige mennesker begge to=)Se så søte de er sammen dah <3 

Men tilbake til meg-
I mårra reiser vi til Fredrikstad for å spille NM mix, håper det går veien. Men mest av alt gleder jeg meg til å være sammen med bridge venner fra hele landet som samles under ett tak denne uka.Fikk vel forsovidt beskjed om å ikke bruke disse skoene til heller, men jeg syns de passa greit jeg!?
Anyway, tusen takk Nataliya, I really love it! Bloggen hennes finner du her. LINK Sånn, nå har vi fått nok Marit bilder for en stund, haha. Jeg tar helg nå, blir deilig med 3 dager fri. Kos dere.

God morgen

I dag er det kvelds jobbing, så vi sov helt til alarmen ringte kl.12.00 Deilig. 
I skrivende øyeblikk fant Mia ut at han skulle ligge oppå pc`n som gjør det veldig vanskelig for mamma å blogge. Kos med meg heller -sier han.

Reiser på jobb om 10 minutt, akkurat nok tid til å stikke innom bloggen og hilse. Still here? 

Mandags update

Javel der, omtrent nettop kommet hjem fra jobb. Det har vært en fin dag idag, til tross for ekstremt lite søvn.
Sola skinner og Klukk skal øyeblikk lage enchiladas til meg, så tenkte jeg og sige ned i sofan sammen med Heartland. *Hverdagslykke*

Det ser litt shabby ut her, jeg glemmer jo alltid at det ikke kun er meg selv som kommer med på bildet, haha. Doesnt matter, I match my circumstanses anyway. Det er her jeg sitter å blogger så flitting som jeg bare kan. Må bare si at jeg setter veldig stor pris på alle som klikker seg innom hver dag, begynner å bli en del, nærmere 200 stk og jeg håper det bare stiger enda høyere. Så jeg blir veldig glad for alle likes, delinger og tilbakemeldinger, kanskje det snart er min tur til å nå litt lengre? Kryss fingrene for meg vil du? 

  

Snx kansje igjen i kveld, kos deg i mens! 


 

Maritskree.blogg.no på Facebook

I og med at Add meg knappen ikke virker så har jeg nå opprettet en Facebook side som man kan like og får innleggene når de kommer. Den finner du her LINK.Hiv deg på er du snill=)

Feeling a little bit longer today..

Javel, tur i sola ble det ikke noe av, regnet pøser ned så vi må rett og slett holde oss innnendørs idag. 
Flax vi er glad i å ligge på sofan og se serier og spille bridge hele dagen lang, ikke vanskelige sånn=)
Men regn eller ei, bilder ute skulle jeg hvertfall ha! Heldigvis var det omtrent opphold når vi gikk ut. I mårra er det back to work, må faktisk opp kl. 05.15 og jeg kjenner jeg gruer meg allerede, haha. I need a lot of sleep.

Himla flink jeg er blitt til å smile på bilder. Ikke det at det er så voldsomt vakkert i mine øyne.Syns jeg ser litt lengre ut i disse shortsene, sant du syns det du og??  =) For de som ikke vet det, så er jeg ganske lav, 155 cm.Nå kjenner jeg sulten komme å ta meg, time for dinner. Hva gjør du på en Søndag når regnet øser ned?

#Morgen lykke#

Hei you guys. Våknet opp til en hyggelig nyhet idag, Jane Teland som alltid har vært der for meg i forhold til kommentarer og som fast leser som nå har startet en hverdagsblogg som begynner å ta sats som motiverer meg så sykt, valgte å lage et eget innlegg om bloggen min! Ikke akkurat overaskende for hun er en slik person som jobber hardt og vil dra andre med seg opp. (Only awsome people though) bloggen hennes finner du her LINK

Det er vel ingen hemmlighet at jeg digger denne jenta, alt det hun har måttet gå igjennom og alikevel klare å leve med denne instillingen hun bærer så godt. Hun er et utrolig sterkt menneske og hun fortjener alt godt. Jeg er så heldig at jeg jobbet på samme plass som henne og bor nå i samme by og jeg gleder meg til å finne på noe sammen med deg Jane, uansett om det bare er en cafè tur. 

Ikke alle har samme utgangspunkt her i livet. Denne jenta er nok ikke etter A4 normalen, and thank God for that. Du gjør din egen greie, og dine meninger om deg selv er sterkere enn andres om de skulle prøve å trekke deg ned fordi du har troa på deg selv. Du lager nye veier og tenker større og gjør det mulig for oss andre og kunne følge etter.  You`re beautiful inside out, thanx for being you <3 

Nå er det øyeblikk bacon frokost her, jeg lovte å rydde benken før han var ferdig i dusjen og nå hører jeg at jeg skulle ha startet for en stund siden. 
Stikker innom senere i dag når jeg har fått kommet meg ut av morgenkåpen, deler et bilde fra i går som ikke er vist i mens. 

Lysorber?

Å det er så deilig å blir hentet på jobb, sette seg i sofan og bare bli servert panser middag! Denne kan virkelig lage mat. Indrefilet med hjemmelaget potetstappe og bunt løk. Klukk hadde entreqote som er på bildet lengre nede.Flink mann jeg har! =)Det var fullt fart på jobb i kveld, så det skal bli deilig med en fridag i mårra! 

Tenkte vi skulle ut å ta litt mere bilder i mårra, samtidig som vi får en spaserstur i deilige omgivelser. Tok bilde ut av vinduet istad, og på det under her har jeg fått med sånne lys orber eller hva heter det?Husker ikke hva det skal være, anyone?Og slik så maten ut ja, det smakte heelt himmelsk! Nå skal vi spille en turnering på nett, må trene til NM vet dere=)  Jeg skal jo tross alt spille sammen med
På vei opp?

Lørdagen er her og det er mitt siste skift denne uka og heldige meg har fått hjem igjen min Klukk.
No more waiting for the bus for ages, denne uka har vært hard. Neste uke er det kun 4 skift så er det videre til Fredrikstad på Fredag for å spille NM mix par i bridge.Her i Kr.sand stråler sola forstatt og sommeren er her for fullt selv om de hadde meldt regn. Får se om vi kan ta oss en tur en plass i mårra, elsker å være ute i naturen for tiden.Klukk har vært fotograf i dag, litt lettere å få tatt blogg bilder når jeg ikke er alene. Må øyeblikk skifte til Kiwi klær, reiser om et kvarter. 
Skal du noe morsomt i helga? Jeg har planer om å være flink blogger nå, få opp lesertallene og følge etter Jane som er på vei oppover blogg.no lista! Så her er det bare å følge med og være flink blogg leser! Om du har lyst til å hjelpe meg oppover, så er det fint om du deler innlegget, ved å like det. LIK DET DAMIT!  =) God helg alle der ute, snx fortere enn du aner! 

Klokka midt i natten

Først må jeg bare si- så flinke dere er til å like innleggene mine.
Jeg liker at dere liker! Tusen takk.
Nå ligger jeg her i senga vel plassert på hotell Katja & Helge!
Jeg hadde jo som sagt planer om å rekke siste timen på havanna i kveld men livet er ikke så lett skjønner du. Hvertfall ikke hvis du heter Marit Skree.

Tok dette bilde av månen mens jeg for andre kveld på rad ventet i evigheter på bussen. I dag måtte jeg ta taxi til nærmeste bussplass. Jadda. Og siden taxin surra så rakk jeg akkurat ikke bussen.
For første gang i livet mitt begynner jeg seriøst å lure på om jeg ikke snart burde ta lappen.
Men nå som jeg mobilblogger kan jeg jo dele noen bilder, det kan jeg tenke meg du har lyst til å se! ? !

Det er jo tross alt 4,5 timer til jeg må stå opp så jeg har god tid til litt blogging! FML

Ble invitert med ut på sommer på torvet i mårra, så det blir nok kos! Enda flere bilder sa du??

Nei nå hadde jeg ikke noe mere jeg ville dele av bilder. Men jeg ligger np her alene så la meg late som jeg ikke føler meg ensom litt til mens jeg "snakker" til deg om livet mitt.

Nå som Klukk er avsted kjenner jeg denne angsten komme ganske så fort av alle hverdagslige ting fordi jeg må klare meg på egenhånd. Jeg er vandt med at han ordner og styrer alt for meg og sånn liker jeg å ha det. Så denne uka her er ikke min favoritt uke forråsiresånn.
Men uansett ossen jeg føler det på insiden, prøver jeg å ta noen timer av gangen og tenke at alt kommer til å ordne seg av seg selv.
Kan noen komme å henge meg litt i lampa i mårra tidlig?
Jeg MÅ seriøst skyndte meg å sove.
Vi får krysse fingrene for meg og håpe at de neste dagene vil gå smooth.
og når jeg sier vi så snakker jeg til alle de andre der inne- pessimisten, bekymreristen, den modige, den lille sårbare, den evige planleggeren og opptimisten! Om det var noen jeg glemte nå så beklager jeg på det dypeste.
God natt og sov godt- takk for praten, du er en god lytter- det skal du ha!

Javel Kristiansand...

I går byttet jeg om fra Lyngdal til Kristiansand på blogg.no så fra nå av kommer bloggen min på Kr.sand`s liste. Vi får se om det finnes muligheter for å vokse her da. 
Jeg har vært av og på i mange år og gitt opp for tidlig i forhold til mine mål som blogger, siden jeg stadig blir like skuffet over egne resultater.

For noen kommer alt veldig lett, lesertallene bare flyr i taket uten å nesten har lagt en innsats i innlegget engang, mens andre (MEG) må jobbe beinhardt for å kunne ha mulighet for å oppnå samme resultat.
For å tro at bloggen min ikke er verdt å lese, det kan jeg simpelten ikke forstå, I`m awsome! 

Denne sommeren er det dårlig med ferie i og med at jeg byttet jobb rett før den startet. Så min sommerferie hadde jeg i helga, fra Fredag til Mandag og slik så den ut

På vei til RisørI båt for første gang siden jeg var liten tror jeg..Utrolig deilig..hverfall når man har evig påfyll av kalinka og cola. 

Ja, jeg har faktisk enda et par bilder til fra turen (tro det eller ei) men de ligger på mobilen min. 

Nå har den hektiske tiden på jobb nettop startet for meg, på 3 uker så tror jeg jeg kun har fri en Lørdag (pluss Søndager da) Jeg gruer meg allerede til i mårra når jeg må opp klokka 05.00 etter å ha stått opp 12.00 hver dag i flere uker. Skal jobbe kvelden i dag og skal sove over hos Katja. Så er det jo salsa i kveld og jeg sliter med å ikke pakke ned danseklær selv om jeg vet at jeg burde gå rett i seng. Men får jo faen ikke sove kl. 23.00 uansett, så muligens (who am I kidding) får jeg med meg den siste timen på Havanna=)
Ja jeg vet det er et litt eldre bilde, men jeg dusjet og sminket meg når jeg stod opp idag, tenkte jeg skulle få tatt noen bilder, men da måtte jeg jammen lade opp kameraet. Typisk uflax.  

Jeg er litt stressa om dagen fordi Klukk er avsted siden han har ferie frem til 1. August og det er så dårlig med buss forbindelser her jeg bor, den går ikke tidlig nok til jobb og hjem fra jobb går det ingen om kvelden fra Sørlandsparken. Men jeg satt på med noen til Varoddbrua i går kveld da, og ventet på en-gang-i-timen-bussen langs veien der helt alene i 50 minutter. Det var dødsgøy! #€%"(/&=

Så om du syns dette innlegget er kaos og litt stressende så er det bare fordi jeg føler meg sånn på innsiden. Nå må jeg gi meg, tenkte å rekke en episode av Heartland før jeg må videre på jobb, fått med dere av Suits har startet opp igjen? 
 

Jobbe sa du?

Hei på dere=)
Trodde jeg skulle ha en avslappende uke med kun 2 skift. men 2 skift ble til 5 skift og i tillegg ble jeg med Klukk på jobb i dag, stod opp ca midt i natten. Weee=) 

Disse bildene ble forresten tatt i går når jeg ante fred og ingen fare.
Nå er jeg nettop ferdig med middagen og skal bare se Heartland frem til jeg må legge meg. Elsker virkelig den serien- anbefales om du er glad i hester.
Begynnte seriøst å sippe etter 5 minutter inn i den første episoden, haha, Klukk ble helt sjokkert " Allerede??" 

Får satse på mere søvn og sånn der neste uke. 

Do you love Mondays?

Ny uke dere, Mandag- er dere fan av Mandager?
Jeg har aldri hatt særlig problemer med denne dagen i og med at jeg stort sett har hatt fri hver Mandag så lenge jeg kan huske.
Men idag var jeg på plass kl.08.00 og kom hjem for en time siden.

Merker at jeg liker å komme hjem, spise middag og pløye igjennom de faste bloggene jeg leser, der samtlige er så gira på ny uke og forteller om sine planer at jeg nesten begynner å planlegge ting selv. Nesten. Orker ikke å måtte låne pc`n til Klukk for å ta bilder akkurat nå som jeg ikke har stelt meg, så dere får litt bilder fra arkivet. Innlegg uten bilder er kjedelig- sånn er det bare.

Men det jeg skulle fortelle dere, jeg har begynnt på Mulitskudd. Jeg liker å kalle det for multiskudd, det heter nå egentlig multitilskudd. 
Tenker du ble litt glad inni deg nå Mamma??

For saken er at jeg aldri har tatt vitaminer av noen slag og jeg har heller aldri spist vitaminrikmat. Jeg liker hverken kaffi eller andre koffeindrikker. Så jeg har gått rundt i åresvis som en zombi som ikke orker noenting, men nå skal det endelig bli en slutt på det. Jeg er på dag 5 eller 6 på brettet og jeg kjenner allerede at det funker. Mulig det kun er fordi jeg tror det skal virke men jeg tar hva jeg kan få!
Deilig er det hvertfall. Tenkte å kjøpe meg en Gerimax ekstra energi tabletter og, som jeg kan hive i meg om jeg trenger en oppkvikker.Siden sist? 

Jeg hadde tidenes beste kveld på Lørdag når vi var i bryllup. Har ikke hatt det så morsomt på åresvis, det var en fantastisk kveld!
Jeg drakk hvitvin, drakk meg full på hvitvin faktisk..og jeg liker ikke vin i det hele tatt. Plutselig fikk jeg mot til å holde en tale, men min bror var ikke særlig begeistret for det.
"Marit- du snakker dobbelt så mye enn du gjør til vanlig". Marit, du kan gå å melde deg av tale lista nå hvis du vil" 

-Nei det skal jeg aldeles ikke! Men tror faktisk han ble litt imponert over søstra si som klarte å ta seg sammen og var riktig så flink! 
Vi lo og lo og bøtta innpå, maten smakte helt fantastisk og stemmninga på bordet vårt kunne ikke blitt bedre.

Jeg blir litt euforisk når det er sånn, så det er mulig min bror trodde jeg var fullere enn jeg egentlig var. "Æ bare bli sånn når æ koose mæ"!!Er dere her enda?  

Jeg satt meg ned da, i sofan og hadde lastet ned sesong 1 av Games of thrones..Så kikka jeg på dette her i 5 minutter..så gadd jeg ikke mere...Jeg vet at jeg ikke har gitt serien et ærlig forsøk, men jeg tror ikke jeg har lyst til å like den jeg. Så jeg lastet heller ned Heartland. En hesteserie. Haha, jeg gleder meg såå til å se=)

Tror ikke jeg har så mye mere å fortelle for øyeblikket. Kommer sterkere tilbake på Onsdag for da har jeg fri og kan bruke pc`n til klukk når han er på jobb.
Vi skal faktisk gå å ta en ettermiddagslur nå! Gamle mennesker=) 
Natta=) 

Live the life you`ve imaginedJavel der!! Jeg som egentlig hadde fri idag, skulle plutselig på jobb, så jeg tok en liten høneblund istad, det var deilig.

I går var jeg og Katja på salsan og fikk svingt oss litt, å det er så fantastisk morro!!  Fikk øvd meg litt på Batchata..sammen med noen som heller ikke kunne batchahta, haha, lagde vår egen versjon. Gleder meg til å en dag lære det ordentlig, det er det nydeligste jeg vet om. Tror jeg har vist den en gang før, men jeg kan se den tusen ganger uten å gå lei. Her er en av favoritt batchata opptredene mine:

Impressed much?

Dans er fantastisk, kunne holdt på hver dag resten av livet jeg hvis jeg hadde mulighet. Nå skal jeg øyeblikk se en episode av the Listener så er det vel natta om ikke så alt for lenge. Skal en tur på jobb i mårra, men etter kl.15.00 er det helg. Da er det kjoleshopping til bryllupet vi skal i på Lørdag (ja jeg vet jeg er treig) så blir det forhåpentligvis panser fredag med Once upon a time marathon og te! Om noen har lyst til å joine meg på spaserstur/joggetur eller noe annet gøy noe (hva som helst- cafè, rideturer, besøk hjemme, dansegruppe, sang, fest og morro=) så send meg en mld på facebook.
Jeg er åpen for å ta i mot alle positive opplevelser som kommer min vei! =) 

Sporty Marit på joggetur.

Tenkte at det var på tide med en tur ut i naturen for en gangs skyld i går kveld. Men det er rart når morgenen kommer har man mest lyst til å bare ligge under teppe og se serier siden man har fri.
Men jeg fikk jo litt hjelp av Facebook venner, en liten dytt var det som skulle til. Det sluttet heldigvis å regne før jeg satt føttene mine på utsiden.Jeg holdt meg til hovedveien så jeg ikke skulle gå meg vill. Jeg og Frøken retningssans er ikke helt i samklang. Helt uten sminke...At jeg tør! Modige Marit som stod opp på rett ben idag! Har tatt litt bilde bevis på at jeg faktisk var på tur, so here it goesJeg har redigert dem litt, sånn at de ser finere ut enn de egentlig er! Sånn er det i bloggverdenen! Sunset at daytime=)

Det som er noe drit med å jogge himla langt er at det er like langt tilbake. Enda kjedeligere er det når mobilen går tom for strøm så man ikke har mere musikk å høre på. 
Men godt for sjelen er det uansett.Jeg kom helt til Kongsgård før jeg snudde. Ja, Kongshavn, potato- tomato...

Slik så det ut der"Wow- drit fint" tenkte jeg før jeg snudde og løp hjem igjen. (LES- spaserte hjem igjen med en marlboro i hånda)
Det var dårlig med sykkelsti ved hovedveien så jeg var litt redd for å bli meid ned i de fæleste svingene men jeg overlevde heldigvis! Nå sitter jeg her da som en slakt. Dvs bena mine trenger hvile, magen min trenger mat og jeg trenger en dusj. Så vi får se hva vi klarer å få til sammen! 

Torsdag i Kystveien.

Det nærmer seg helg for de fleste. Klart noen av oss har jobbehelg- men jeg har hvertfall fri Søndag og Mandag. Da går turen til Lyngdal i bursdag til verdens nydeligste nevø og på Mandag skal jeg til tannlegen igjen.
Jeg har fri i dag, og når jeg har fri- er det bacon frokost på gang!
Jeg har tatt oppvask, klesvask og en Marit -vask, og siden har jeg sett på The Listener...for a couple of hours...or three..Hører rykter om besøk av Christoffer i helga, blir jo koselig. Tenker det blir kamp om plass i sofan, ikke like stor plass nå som før. But we`ll manage.
Blir visst bridge i kveld, hadde egentlig tenkt å ta en bridge pause ettersom jeg prøver å holde meg unna alt som kan bli til en negativ opplevelse- men Klukk har overtalt meg og lovet å sende god energi hele kvelden. Så jeg krysser fingrene for at det ikke faller igjennom.

Jeg fant de perfekte buksene her om dagen. Faktisk så fant jeg den perfekte bh`n og. Og dongri skjørt og shorts.Hva da på barneavdelinga??
For å ikke stille meg selv i et alt for dårlig lys- nei, Bh`n fant jeg heldigvis blandt voksen- klærne! 

Og en nydelig bodywash fra The body shop som lukter himmelsk! Ganske fornøyd!
Så nå gleder jeg meg bare til å pynte meg litt, flax at vi snart skal ha sommerfest med jobben. Det blir gøøy=)


Ellers så prøver jeg å slappe av mest mulig,ta en dag om gangen og nyte øyeblikkene. Jjeg spiser god mat og gjør ting som gjør meg glad. Negative mennesker har ikke plass i livet mitt akkurat nå, og alt som er slitsomt- fylt med stress og bekymringer finnes ikke i min verden lengre. Jeg er fast bestemt på at resten av mitt liv skal bli den beste delen og jeg gleder meg til jeg kan begynne å utforske verden. Reise rundt over alt og oppleve hvordan det føles og se en solnedgang i Asia...Dra på ferie til en plass de har hester og ri over lange jorder..bade i skulte laguner der vannet er så klart at man tror man er i en Disney film. kjenne lukter, smak og eneriger fra andre siden av jorden og ta inn alt vår Moder jord har å tilby. Møte mennesker på veien som har noe å gi, noe å lære meg. Jeg er klar for alt nå. Jeg er klar for livet.Det blir kansje for dere mye blogging om "livet" men det er noe som opptar store deler av hverdagen min og en prosess jeg er glad jeg er i. Jeg snakker mye med mine livsguider og hjelpere underveis og det er utrolig deilig å kunne se fremover og glede seg over fremtiden. Jeg har utrolig mange nydelige mennesker i livet mitt og selv om jeg ikke snakker med dem hver eneste dag så vet jeg at de er der for meg.

Nå kom Klukk hjem, snx plutselig=)

Someone wants to say hi...


Hei alle venner og bekjendte. Nå er det lenge siden jeg har vært innom, dere som har fulgt meg lenge vet at jeg har av og på perioder.

Det har skjedd mye i den tiden jeg har vært borte, men idag er jeg oppriktig glad og tilfreds med livet.Jeg velger å ikke gå i detaljer på måndene bak meg, og ser heller fremover. For tiden min fremover tror jeg vil bli pritty amazing.
Nå jobber jeg litt mindre enn før, har litt mere tid til meg selv og fokusere på ting som gjør meg glad. Og å kunne våkne opp i denne leiligheten vi har blitt så glad i, uthvilt og glad for å være til- er en fantastisk følelse.Jeg har spist bacon frokost og har fått lest igjennom Facebook oppdateringer, har fått tatt bloggbilder og skal etterpå se noen episoder av The listender som er en serie jeg anbefaler på det sterkeste!

Når vennen min kommer hjem fra jobb blir det panser middag, koteletter med bakt potet og hvitløksbrød....Gleder meg! =)
Senere i kveld tenkte vi å ta en tur på salsaèn så jeg får snurret meg litt=)

Men det jeg gleder meg mest til er til helga for jeg og Klukk har nemmelig booket hotell m/spa fra Lørdag til Søndag.
3 timers behandling på begge to!Skal bli helt fantastisk!

Nå begynner jeg faktisk å bli klar for lunch, tar en tur i kjøleskapet og se hva jeg finner. Så vil jeg bare si til alle der ute som ikke har det så greit for tiden- Time will change, it will be better!
Fokuser på en dag om gangen og gjør kun ting som gir deg glede og ro i sjela. Veien blir til mens man går, av og til må man bare stole på at universet tar over når man ikke lengre klarer det selv.

 

Klippekrans

Bakemester Marit er i gang igjenHugry anyone?Fikk ikke noe bra bilde av den, men slik ser den ut ferdigSøt deig med kanel og sukker på. Og Mango og fersken te ved siden av! Mmmmm

Update.

Ok- jeg har ikke gjort en god blogg jobb denne uka heller, beklager det, men vi er litt opptatt med å ordne til med alt mulig annet. Fant håret mitt mens jeg holdt på å rydde ut av skapet her om dagen, utrolig mye rart man har liggende som man finner når man skal flytte.
Idag gikk oppvaskmaskinen til helvete, ser ikke frem til å ta den for hånd...Off- får ringe elkjøp i mårra.

Klukk har nettop dratt på kretsting møte eller noe i den duren og jeg tenkte jeg skulle få ryddet litt mere ut av skuffer og skap..Frister mest å bare sitte her i sofan, spille bridge og se noen episoder, men vi har ikke så mange dagene igjen nå å få gjort noe på. Nettop spist panser middag, koteletter med hjemmelaget potetstappe, åh- himmelsk! Tenker jeg skal bake klippekrans i kveld, vi har fått helt dilla på hjemmebakst til kveldsmat=)
Har faktisk blitt så mye å gjøre, planlegge, og huske på at jeg måtte lage en ukes- planlegger i stad! liker egentlig å legge planer, for å så stryke det ut når det er gjort!
Vi har noen ting vi har tenkt å selge som et svart lavt stuebord, sovesofa, stekeovnen og kansje noen småting til, tenkte å legge det ut på facebook eller finn etterhvert, men om du vet at du trenger noen av disse tingene, så er det bare å si ifra. Men det blir et kom og hent proskjekt siden vi ikke har tid. Dere ser i bakgrunnen at det ser litt anderledes ut her, litt tommere og sånn. Måtte sette tvn på kjøkkenbordet inntil videre.
Nei nå må jeg snart komme igang her, arbeidslyst kom å finn meg! 

Så må jeg bare takke alle som heier på oss, setter stor pris på det!! =) 

Let`s salsa

Javel, har alle hatt en innholdsrik uke?
Det har jeg. Nå er jeg mett og fornøyd innetullet i tepper og morgenkåpe med mia på fanget, og er klar for en ny uke.

I går kveld reiste vi inn til Kr.sand for å danse salsa, her er en liten snutt av kurset vi var på før salsafesten.

 

Har noen flere videoer fra når jeg og Klukk danser sammen, men vi ble visst litt affektert av at noen begynnte å filme, haha får ta det neste gang.
Var en helt fantastisk kveld, og jeg fikk danset med noen som var sykt flinke, og det er såå gøy!! 
Gleder meg bare til å flytte dit, ikke lenge til nå.

Ellers har vi begynnt på en ny serie, eller ny og ny, det er vel 2 sesonger ute, av Once upon a time... Anbefales!
Sammen med hjemmebakte horn med sukker på så er det oppskriften på en vellykket kosekveld.
Idag gikk vi til innkjøp av vaniljekrem som vi har planer om å putte på i tillegg, vi føler at det må bli godt! 

Skal prøve å få i gang igjen bloggen nå til uka, det må jo være kjedelig å ikke få nye updates i ny og ne fra Team Skree?? =)
 

Today is the day...

Vi rakk desverre ikke å lage ny video i går kveld og idag har det vært hektisk siden vi stod opp.
Men vi satser på å komme sterkere tilbake=)Akkurat nå sitter vi og venter på noen, idag er starten på resten av vårt liv.Jeg må si vi ble såå lei oss når vi i dag morres oppdaget at vi var rykket ned til 2. plass på Lyngdals Topplista, men OMG, førsteplassen hadde jo over 700 lesere, så vel fortjent!
Plutselig har vi og 700 lesere og det blir gøøy! =)

Ellers så gir dere fint faen i hele bloggen og vi leker bloggkjendiser for 10 mennesker, det går jo og ann! Typ- familien.
Men morsomt- det har vi! Weeeeeeeeee, ha en strålende Mandag.

Sunday- in the house of Skree

God måræn dere!!Hva gjør dere idag?Vi startet dagen med den vanlige bacon frokosten, etterfulgt av en tur til frisøren.AKA badet.Vi kjørte høytlesning fra den nye boka vår, og klippen gikk fortere enn aldri før.Så måtte vi jo ta litt bloggbilder da vettuEmmm...Vi har som mål og få en haug med lesere og seere- så at vi ligger på førsteplass på Lyngdalslista idag er et skritt i riktig retning!Nå er det forbredning på gang til episode nr #2 som snart skal filmes, men først kjenner jeg at vi må ha litt lunch!Noen som skal se den?<3

Howdy people!

Jeg måtte plutselig på jobb på Torsdag, og så rett til Søgne på bridgen så det ble dårlig med tid til blogging. Men idag har jeg fri og har til gjengjeld tatt masse bilder!

Nettop spist bacon frokost og planene for dagen ser slik ut- Trene salsa, øve på sangen jeg skal synge på konserten 3. Mai, meldeprøve fra Bridgemagasinet, BBO, serier og panser middag sammen med denne mannen.Mr. Hansome <3   Han ville pynte seg litt han og med orket ikke å stryke skjorta for et par bilder. Ingen problem sa jeg, vi har jo en strykejern funksjon på bilderredigeringsprogrammet, vi bare trykker på den!
Uflax at jeg ikke hadde konto på den siden lengre...Tommy har reist, og det kjennes litt tomt ut.... Vi heier hvertfall masse på han i KM Lagturneringa som han sitter å spiller as we speak. Og Ingvald!Uka som kommer blir nok litt spessiell, jeg kan ikke si så mye om det, men...du får nok vite det etterhvert.Jeg fikk nye blomster (hvite liljer- my favorite) og Fifty shades of gray i går - så ja vi skal ha høytlesning på senga i dag, haha.Klukk: Vet du hvor Amazonas er Marit?
Meg: Yes, det er en stat i USA!

Hva har vi ellers gjort siden vi stod opp lurer du på??

Vi har tatt "trappa"Klukk er flink og tenker på kameraet- jeg er i full fokus på denne trappa jeg er på vei ned. #wierd-people.com#

Elsker denne lua, gleder meg til den dagen jeg kan sette på lange extensions..#Lykke#

Meg: Vi gidder ikke å ta med hjem håndklene siden de er så våte..
Klukk: Det er jo bare å vrenge de??
Meg: Det hjelper jo ikke, de er jo like våte på begge sider!!!

#Smarta#

Livet vårt er ikke helt normalt, når vi tenkte oss om, så kom vi frem til at vi burde hatt vårt eget reality show! Men vi trenger en tittel, noe catchy som har noe med oss og gjøre. Any ideas?

BTW- Om dere ikke følger med på The Voice USA så går dere virkelig glipp av noe!! Dommerpanelet består av 4 episke mennesker som fungerer så sykt bra sammen- Usher, Shakira, Adam (fra Maroon 5) og Blake Shelton. Ler meg ihjel hver gang!!Ellers ønsker vi dere en riktig god helg, snx i mårra!
Lik innlegget om du ville fulgt med på realityshowet vårt!! =)

Still here?

Hei til dere der ute som fortsatt ikke har forlatt meg selv om jeg har lange  perioder der jeg ikke opptaterer i det hele tatt. Jeg har ikke logget meg inn engang på over en måned. 
Hva kommer det av?

En blanding av veldig mye som ikke jeg kan gå i detaljer i. 
Livet mitt har vært et stort kaos en god stund i tillegg til at jeg har hatt en tung periode der all energien er blitt brukt til å...... Men her om dagen sa det bare stopp inni meg, og alt som var,  eksisterte- døde bort...Alt det gode, alt det vonde..*pofh*

Det er først når noe dør at man har mulighet for å starte på nytt igjen, med blanke ark og fargestifter til.Så for første gang på lenge ser jeg fremover og alle de tingene jeg har drømt om for mitt eget liv har begynnt å strømme min vei. Om en måned flytter vi til drømmebyen Kristiansand.
Vi har funnet leiligheten jeg har sett for meg midt i byen og krysser fingrene for at vi får den. Andre problemer blir tatt hånd om nå i nærmeste fremtid og mitt forhold til min mann har....blitt fornyet. 

Jeg er rett og slett ferdig med en tung epoke i livet mitt og har gått inn i en ny en. Det føles...som om jeg er på fest og favoritt sangen min kommer på og alle rundt meg er med på å løfte taket og jeg kan bare gi meg hen til universet om det gir mening..?
Jeg vet at det er en mening med alt og at jeg har lært mye og utviklet meg mye som menneske, så jeg ville ikke vært foruten. Men jeg kjenner at jeg er veldig klar for å begynne å leve litt...
*Not just stayin`alive*Vi har begynnt å trene salsa her hjemme, Klukk er mye flinkere enn jeg hadde trodd han skulle bli. Gleder meg så masse til å begynne å danse fast i Kr.sand. Jeg gleder meg til så mye...Sommeren der, meditasjons gruppa på Søndager, teatergruppe, sanggruppe,bridgen,  nydelige mennesker, Katja- vennen... Finne på klokka 22.00 om kvelden at vi vil ut på fest, og bare spasere 50 meter bort i gata til nærmerste pianobar... <3 

Jeg har ikke fått tatt noen bilder til innlegget, men lover å gjøre en innsats i mårra. Ville bare innom i dag fordi jeg følte tida var inne. 


 Bilder hentet fra google og weheartit.com


 

28.02.2013

Så var det blitt Torsdag igjen, min fri dag. 

Jeg har for øyeblikket besøk av min far som trenger hjelp til å bruke det nye nettbrettet sitt. 
I kveld blir det bridge i Søgne igjen, gleder meg- det er så gøy når det går bra. 

Som jeg måtte skryte av på Facebook så har jeg faktisk vunnet de to siste gangene jeg har spilt sammen med Clas og Tommy. Og nå står KM par for tur denne helga åh- som jeg gleder meg!
Da blir det spilling 2 dager på rad og fest med nydelige mennesker på kvelden- weeee=) Nå kommer øyeblikk Klukk hjem, hører rykter om at han har vært på Cubus salg, så blir spendene å se hva han har med hjem til meg=)

So will you come back for more?

Hvem er du?

Er det første gang du er innom bloggen min, eller har du vært her før? 
Om du er ny så vil jeg gjerne fortelle litt om meg selv, en slags presentasjon fordi jeg ønsker at du skal komme tilbake.

Jeg er en voksen jente på snart 29 år og bor for øyeblikket i en liten by på Sørlandet. Jeg er gift med denne mannen.
 Jeg spiller bridge som er et fantastisk og seriøst kortspillMen mine lidenskaper ligger i Dans-Salsa <3 Sang-Og musikk generelt. Link til en duett jeg og ei veninne spilte inn i studio HER. (meg på 2.vers)

Jeg elsker dyr- særlig hester og drømmen om en fremtid der jeg kan sitte på hesteryggen hver uke som jeg gjorde når jeg var mindre. Jeg har desverre kun vanlige gamle bilder av det i fotoalbummet som ligger i skapet mitt. Men vi har en nydelig katt som vi er utrolig glad i, han heter Mia og slik så han ut når han var liten.*Mamma sin nydelige baby*Ellers elsker jeg alt som er kreativt, kreative mennesker som ikke lever etter hva andre måtte tenke og mene om dem. 
Er veldig glad i rolige hjemmekvelder med serier på pc`n og god mat samtidig som jeg koser meg glugg i hjel i pianobaren, eller på dansegulvet sammen med gode venner. 
Er litt mere enn normalt opptatt av selvutvikling og er den alternative typen, men mest av alt handler det om å ha den rette instillingen. 

Det bor  så klart utrolig mye mere i meg enn det dere ser her, men det får du litt og litt i innleggene mine. 
Om noen mnd flytter jeg til drømmebyen Kristiansand der alle dørene står åpne og jeg gleder meg til å kunne brette ut vingene og virkelig puste og rulle rundt mens jeg ler høyt av glede. 

So- will you be back for more? 
Vil ha deg som fast leser! 


Søndagstur i sola

Nettop kommet hjem fra en lang Søndags tur sammen med Klukk i sola, noe som skal bli ny fast tradisjon fra nå av! 
Mye deiligere å komme hjem igjen enn å bare sitte inne hele dagen.  

Slukte nettop middagen, man blir sulten av slikt. Snart får vi besøk av Mamma og Karl Tore, han trenger en klipp. Følte jeg måtte ha en trenings posering med her, eller noe som minnet om det hvertfall. 
Mulig det blir kino på oss senere, Klukk snakket om Beautiful Creatures, noen som har sett den? 

Alt jeg får til...!!

Ser dere headeren eller?? Jeg-  "Daughter of Einstein" klarte å finne ut av problemet all by my self!! Jeg satt i timesvis å lagde nye headere litt anderledes hver gang for å se om det funket, men plutselig gikk det opp et lys for meg! Under alle kodene på stilsettet så stod vidden og bredden på headeren. Og den forandret jeg bare til det som stod i redigeringsprogrammet mitt når jeg trykket på resize på akkurat det bildet, for da fikk jeg orginalen. Vips så var det akkurat slik jeg ville ha det!  Kjenner mestringsfølelsen er på topp right about now! =)
Enda et bilde fra shooten. Hadde egentlig ikke tenkt å vise dere det, for det var så kjedelig. Men etter jeg hadde lekt meg litt med redigeringen så ble det litt kult likevel=) 
Min bror Kenneth Limmesand som har tatt bildene, vi har tatt en del sammen før og. Gleder meg til våren da blir det ute bilder, som han er fantastisk på!

Tenkte jeg skulle se en episode av Vampire Diaries før jeg la meg, nå har jeg to dager fri og de skal jeg bare bruke på å kose meg! 
Er du god på design, koder og data verden generelt, eller er du den som sliter hver gang pc`n tydeligvis ikke vil det samme som deg?
Jeg klarer aldri å gi meg før jeg får det til, uansett om ikke jeg skjønner en dritt fra starten av. Skal det på plass så skal det på plass. 

What`s your plan for tonight?

Først må jeg bare si tusen takk for alle likes og kommentarer i forrje innlegg, blir så glad når dere gir tilbakemeldinger! =) I dag har jeg absolutt en bad hair-day, det er liksom hverken kort eller langt, så det ser fælt ut uansett hvordan jeg har det. Får bare være tolmodig.
Skal avsted på jobb om 30 minutter og blir der til ca 23.30 i kveld so no need for me to make any weekend plans for tonight=)

Hva skal du i dag på en Lørdag da? Ut på fest, hjemme å slappe av eller noe annet spendene kansje?

Bilder fra shooten

Jeg har nå brukt hele kvelden på å lage en header jeg er fornøyd med, og det klarte jeg og, men det viser seg at bildet blir helt ødelagt i dette designet, dratt og uklart uansett hva jeg gjør. Så for øyeblikket får jeg ikke forandret noe, men jeg håper jeg finner ut av det etterhvert. 

Her er hvertfall noen av bildeneI går ble det faktisk seier i Søgne, yey! =) Klukk og Tommy på 2.plass Moahahahahaha....Vi har forresten solgt leiligheten nå, og planen er nå etterhvert Kr.sand, den fineste byen i hele Norge! =)Har egentlig fri helg, men skal jobbe ekstra i mårra kveld, blir deilig å få sovet litt, skal kose meg under dyna mens de andre to må stå opp tidlig for å reise på bridgeturnering i Dalane.Nå må jeg se om jeg kan få i meg noe kveldsmat, så er det tilbake på serie verden.
Og her er headeren jeg har laget som ikke funker
Syns den ble fin jeg, duste-design som ikke vil samarbeide. 
Håper dere får en riktig god helg!  

Hey guysDet er Onsdag i dag og jeg har fått sovet ut. Skal på jobb klokka 15.00 så jeg sitter egentlig bare foran pc`n og venter på at klokka skal gå. 

Ute er det reine våren, utrolig deilig. Kunne bare ønske jeg hadde ork til å komme meg ut en tur, godt for både kropp og sjel. Tar det neste gang, bare 30 minutter til jeg må gå uansett.
Så hvordan går det med Marit? Hormoner er i full blomstring og jeg er som en jojo. Ellers er det meste veldig uklart og defust, men jeg har troa på at alt ordner seg akkurat slik det er meningen det skal!  Nå kommer bildene fra shooten øyeblikk, tenker i mårra! Så da blir det ny header. 
 

Valentines presang

Er det èn ting min mann er flink på så er det å huske gaver på Valentines Day og på dato`n vår. I år la jeg inn en bestilling da, for jeg hadde lyst på litt nytt undertøy.Og ny sminke! Deilig. Når jeg skrev melding om hva jeg ville ha skrev jeg i parantes "gjerne litt push up" på bh`n, og han kom hjem med tidenes wonderbra!
Jeg skal love deg jeg får store pupper i denne, haha- følte meg som Linni Meister når jeg prøvde den! Nå har jeg nettop spist frokost, så etter morgenrøyken så er det vasking av leilighet som står på planen, pga visning i ettermiddag igjen. 
Så skal jeg klippe Pappa og Tommy. Tror jeg bare må sette i gang så jeg blir ferdig i tide. Happy Valentines Day everyone, hos oss blir dagen feiret i Søgne ved bridgebordet! 

Update.

Hei hei=)

Missed me? 

Siden sist var var innom så har jeg jobbet som vanlig, på Fredagen var vi ute på Lønningspils, og vi hadde det fantastisk morsomt, gleder meg masse til neste gang igjen. 
Tror ikke det var en eneste en av oss som faktisk drakk øl, her gikk det i drinker og shotter, hoho- fantastisk gjeng! 
Så ble jeg syk da. Kastet opp, hostet som om jeg lå for døden med kols, feber, og vondt over alt. Så når jeg kom hjem fra jobb på Lørdag så var det bare rett i seng.

Sofan hele Søndagen og på Mandag når jeg endelig begynnte å komme meg hadde jeg time hos tannlegen, som absolutt ikke gikk etter planen. Skulle bare skifte en fylling, men neida- Det endte meg at jeg lå å hylgrein i tannlegestolen av smerte.  Når man må borre rett i nerven så er det ikke en bedøvelse i hele verden som hjelper. Off, får vondt av meg selv bare av å skrive det. Neste gang får de legge meg i kunstig koma! I går var jeg bare hjemme etter jobb, stresset ikke etter makker ettersom sofan fristet mere. Så jeg sov noen timer, spilte litt på nettet og så litt serier. Deilig. 
Ja, jeg har jo farget håret, men de fleste av dere har vel fått med dere det!  

Nå skal jeg på jobb om en time til, tenker jeg må finne meg noe spiselig før den tid. 

Sang øvelse og ny hårfarge.

Så var Torsdagen nesten over, jeg har hatt fri idag og egentlig bare ligget å sløvet med null energi. 
Energien kom først når jeg kom meg på første øving med brassen i kveld. Sang, musikk, dans =livsglede. Jeg trenger livsglede for å fungere normalt.
Nydelige niesen min Malin var også med på øving idag fordi tante skulle synge, og hun skulle ta bilde av tante, så sånn var det!

Jeg driver å farger håret, her er jeg halveis ferdig bare.Mulig jeg skal være med i mårra og, siden de skal ha øvingshelg og jeg kan få synge med microfon. Men først er det jobb, så er det lønnings ice senere, så vi får se.Her er det visst min bror som tar bilde siden skjønna sitter bak meg. Pluss poeng på meg, kikket ikke ned i gulvet en eneste gang=)

Men så gikk jeg hjem og farget det en gang til, og slik ser jeg ut nåEnten så er det en smule for mørkt eller så er det bare det at jeg misliker sveisen min ganske mye for øyeblikket. Vil ha laaangt hår. Helst med en gang.
Så jeg får bare sette i gang å spare. 

Er egentlig midt i en episode av Heart of Dixie, vi blogges. 


 

Update, Victoria`s secret og Glee

Javel, det ble dårlig med updates i helga, og selv om jeg hater når det skjer for da synker lesertallene så sykt og jeg får lyst til å bare kaste hele bloggen i søpla (neida) så er det bare sånn det er. (Joda)
Anyway, vi endte på en 6.plass i 4.Divisjon, som var ganske skuffende-  i hvertfall i mitt univers ettersom jeg så både glitter og gull i sikte etter forje helg. Men vi fortjente ikke bedre, vi spilte ikke så stabilt bra, og får heller prøve igjen neste år. 
Når det er sagt er ikke 1 poeng fra 5.plassen en dårlig plassering, og vi er ikke det laget som har flest år på nakken. Nevnte jeg at vi slo Klukk og dem? =)
Etter spillingen på Lørdagen var det rett hjem i dusjen for å stelle seg til kvelden, og da var det bare å begynne å hive innpå med drinker og sambukka. Sistnevnte gikk ikke like fort ned som det gjør hos normale mennesker men nå må vi huske på at Marit nettop har oppdaget at det slettes ikke er så værst i sitt ni-og-tjuende-år her på jorda.

Som Katja sa når jeg sa hun måtte drikke hun og- " Marit, æ blei på en måte ferdig med begeistringa over sambukka når æ var atten år" 

Ok. Jeg husker kun deler av kvelden, men jeg husker jeg hadde det voldsomt gøy! Sambukka, let`s do this again some time!
I dag har jeg vært på jobb, sett litt serier og nå nettop  The Victoria`s Secret Show. Har faktisk aldri sett det før, men jeg digget det. Blandingen av voldsomt pene jenter, nydelige kostymer og noen av verdens største artister på scenen sammen med dem og alle danset og gjorde omtrent hva de ville på cat walken - var en fasinerende oppskrift.Var visst store oppslag i avisen idag (jeg leser aldri avisen- man får med seg det meste på facebook) om at de ikke syns noe om at showet ble sent i beste sendetid fordi dette påvirket veldig mange jenter til å få spiseforstyrrelser og ligende. Etter å ha sett showet må jeg si at på meg så virket det motsatt av det de var redde for, syns det var impowering og en reminder om at du kan få til hva du vil her i livet men du må ha troa på deg selv selv om ingen andre har det og aldri gi opp. Hard work and the right state of mind can get you anywere. *Celebrating life*

Fått sett siste episode av Glee da?
Her er mine to favoritter

Torn

 A Thousand years - Disse to er så nydelig sammen.

Det er noe spessielt med Glee. Ikke bare er det fantastisk musikk og sangere, men det er så inspirerende at de synger til hverandre om de har noe å si og reagerer som de gjør- på akkurat samme måte. 
Det var voldsomt dårlig forklart, men om du skjønner det så skjønner du det. Blir hvertfall løftet ti hakk hver episode og jeg elsker det.

Tenker jeg snart må legge meg, opp tidlig i mårra, så er det rett til Farsund på bridgen etterpå. Kjære søvn- hvor har du blitt av? 
Jeg har forresten bestemt meg for å farge håret mørkt igjen=) Helst vil jeg ha langt hår i samme slengen, men må nok vente litt på det.
Håper du hadde en givende helg du også. Natta.  

Bilder hentet fra google, og bridge bildet fra Karl Olav

Roser og Alpebrød fra mine kjære venner!!

Hei alle sammen. Kom nettop inn døra, har vært på jobb, og etter jobb var jeg på Jonas B med en tidligere kollega fra Meny, min kjære venn Inger Karin. Vi hadde mye catching up to do, og det ble masse latter og deilig mat.
Åh, det var alt for lenge siden sist, noen mennesker alså<3

Hun dukket opp med gave til meg fra hele Meny, du kan tro jeg ble glad for at de tenkte på meg. Måtte le litt av alpebrødet, det var og vil alltid være favoritten på lunsh bordet, noe som alle fikk med seg. 
Tusen takk dere, jeg savner dere en haug og kommer snart på besøk, må bare få kabalen til å gå opp i forhold til jobb og busser.

Ellers er dere hjertelig velkommen til Lyngdal, hadde vært såå koselig!!Nå skal jeg bare slappe helt av i sofan, for i mårra er det fullt opplegg med overnattingsgjester, 4. divisjon i bridge og full fest, det blir stas! 
Håper alle får en fin helg, skal prøve å få oppdatert litt selv om jeg blir voldsomt opptatt.

Nå skal visst Klukk lage en drink til meg, haha- så er det jo Idol om ikke lenge til. Weeee=)
 

Behind the scenes

Javel, har dere det bare fint da? 
Nå er jeg ferdig med dagens andre gjøremål og tenkte å vise dere litt bilder fra behind the scenes.

Ja, det blir litt bilde spam her, men det er dere jo forsåvidt vandt til kan jeg tenke meg.
Gud å mange stygge bilder det dukker opp før man finner et fint et. Haha, fotomodell kan jeg hvertfall aldri bli=)Ok- noen ganger gjør jeg meg stygg med vilje fordi vi har det så morsomt! =)

Plutselig dukket Pappa opp og bestemte seg for å ha det litt morsomt han og!

"Hva i hælvete??"Så måtte vi jo ta et bilde sammen.
"Er dere klare??" "Nå da??""Det går ann å gjøre en liten innsats dere""Sånn ja!"

Det var alt jeg hadde å vise dere for øyeblikket. Spent på om de ordentlige bildene blir bra.
I kveld er det bridge i Søgne, tipper jeg vinner. =) Blogges (1.plass igjen idag, kan bli vandt med dette!=) 

På vei til ny headershoot...

Og jeg er overhodet ikke forbredt. Hva jeg skal ha på meg, hvordan det skal være, ute eller inne- aner ikke! Finner ut av det sånn plutselig forhåpentligvis. 
Bloggen blir ihvertfall med behind the scenes,  så følg med! Sannheten er at i skrivende stund er det fortsatt Onsdag, Jeg har forhåndskrevet dette innlegget- bildene tok jeg tidligere i dag!  Jobbet jo kveld nå, og må stå opp kl. 08.00 i mårra tidlig fordi jeg har denne avtalen klokka 10.00 og i tillegg må gjøre siste finish på leilighten pga visning klokka 11.00. Trodde ikke det var før på kvelden, men der tok jeg feil gitt. Så nå er det bare å brette opp armene. 
Klokka nærmer seg 01.00 på natta og jeg må gå å legge meg. 
Håper du får en fin fin Torsdag, =)

Stikker innom senere idag for udates. 

"Tar du også bilder av deg selv kansje?"

God morgen. Jeg har såvidt startet dagen min, begynner ikke på jobb før 15.00 på Onsdager. Så idag har jeg fått tatt litt bloggbilder, slett ikke værst. 
Blir verre i mårra på shooten når jeg ikke kan se meg selv mens vi tar bilder. Meeeen been there- done that. Om vi bare tar mange nok så er det odds for at jeg treffer blinkskudd et par ganger. Hva skjer på en vanlig onsdag hos deg da?Du står kansje å tar bilder av deg selv du også?                                                (Yes I was born hilariouse)

La for litt siden ut et muskel bilde av meg selv, men jeg hadde glemt å ta på meg klær, så jeg stod i bare bh`n. Typisk uflax.
Det syns ikke Mamma noe om, så da slettet jeg det rett etterpå.
Men nå Mamma, nå har jeg husket å kle meg!Blir nesten redd når jeg ser meg selv i speilet...Men samtidig litt fasinert. Du blir litt redd du og eller??  Hææææ?
Nå er det sannelig på tide med enda et blogg bilde føler jeg-  Sånn ja, nå er dagen fullkommen i alles hjem! 
Som du skjønner så kjeder jeg meg og har absolutt ingenting fornuftig å dele med dere i dag. Fader alså- nå datt fyllingen min ut. Jeg har nemmelig spist opp Klukk`s pose med sjokoladekarameller.
Fyllingen var ganske løs i utgangspunktet,ventet vel egentlig bare på det. Så nå må jeg bestille tannlegetime. Gøyeste jeg vet om. Tannlegen <3 

Liten tur innom i mellom slagene

Full fart, jobb fra 08-16 rett hjem i dusjen, middag og her sitter jeg som en slakt egentlig veldig klar for å sove men om 10 minutter er det tid for bridge.
Må gå å kle meg, morgenkåpen er mitt antrekk for øyeblikket og jeg tviler på at det blir populært ute blandt folk!

Er på 1.plass i Lyngdal i dag på bloggfronten, det er alltid like gøy å være på topp, jeg har et stort konkuranse instinkt så jeg elsker å "vinne" =)
Så kom jeg på Kristinas blogg idag du kan se innlegget her. Link 

Nå Må jeg seriøst kle meg, skal på shoot på Torsdag så da blir det endelig ny header!!
snx plutselig=) Legger med to brunette bilder litt gøy å se, har ikke tid til å knipse noe nå


Siste er noen år siden ja! 3 år kansje?

 

Jentekveld på Samsen med Kristina Andersen

Det er ikke ofte jeg er ute på inspirerende ting i og med at jeg bor i Lyngdal men heldigvis fikk jeg dratt til Kr.sand for å være med på jentekveld med favorittbloggeren min i spissen.

Jeg reiste alene men det gjør meg som regel ingenting. Må bare si at Kristina er helt nydelig og da snakker jeg om væremåten/personligheten hennes.
Hun er 100% seg selv og gir en utrolig positiv energi og for meg er hun absolutt en inspirasjon.

Lett å prate med og ler ofte og i tillegg er hun utrolig flink. Jeg er kjempe glad jeg stresset meg hit rett etter jobb, hun sa til og med at det var utrolig fint jeg kom. Vi tok ca 1000 bilder sammen (ok-10 da) med både mitt og hennes kamera før noen av oss ble fornøyde, haha, ikke det at jeg noen gang ville blitt fornøyd med meg selv ved siden av henne;-)

Nå sitter jeg på ruta og venter på my ride back home. Tusen takk for en inspirerende kveld Kristina!

My magic place

Innedag nr. 2...Jeg kjenner jeg må ut. Snøen velter ned i bøtter og spann og jeg er ingen friluftsmenneske.
Men det gjør vondt i hjertet mitt. Hvertfall der det ligger, og jeg kjenner jeg har vanskelig for å puste. Skibuksa er ingen sted og finne, så jeg tar på meg strømper og 2 joggebukser, lua og skjerfet og til slutt jakka mi.Jeg vil helst løpe. Vet ikke hvorfor. Men det er for mye snø så jeg spaserer bortover veien og kjenner en anelse av frihet. 
Jeg er på vei nedover mot mitt magiske rike, for å se hestene og veien mellom Jordbruksskolen og mitt barndomshjem. Etter en stund begynner jeg å bli våt. Men det gjør meg ingenting. Faktisk så liker jeg det litt. Og når det begynner å regne så bare ler jeg. Høyt. 
Jeg bare fortsetter, går og går, til jeg plutselig hører hestene vrinske.Jeg stopper opp og bare beundrer dem. Den ene hesten nikker med hodet langt der borte, og bestemmer seg for å gallopere bort til meg. Vi bare står og ser på hverandre. Jeg har veldig lyst til å klappe han, men jeg er litt redd han skal bite for han er så ivrig. Det går noen forbi meg og jeg bare står der og ser på hesten som om ingenting annet rundt meg eksisterte.Etter en stund går jeg videre igjennom nabolaget mitt. Det føles like spessielt hver gang, for det finnes fantastiske minner overalt. Jeg tar meg selv i å igjennoppleve dem og ler og smiler. Hvertfall av den ene store bakken vi pleide å renne ned på ski og akebrett i som ikke lengre er så stor. 

Jeg går forbi huset vårt og garasjen som Pappa bygde. Nå er det noen andre som bor der, men dette nabolaget er finere enn Wisteria Lane i mine øyne. Magisk. Jeg drar hit for å finne fred i sjelen. Et fristed som inneholder så mange gode minner og følelser, som kan fylle meg opp for en stund. 

God Søndags morgen...

.........Fra senga. Jeg og min kjære ligger enda i senga men har dratt inn hver vår pc så vi koser oss her en stund før det braker løs med bacon frokost.
Ja jeg vet jeg ikke har prioritert bloggen i det siste, men om det er en trøst så tenkte jeg meg på blogg kurs/jente fokus i mårra med Kristina Andersen i spissen. Digger den jenta, gleder meg til å møte henne.
Tar med meg kameraet fordi jeg regner med jeg blir inspirert til å blogge igjen. Du kan melde deg på her om du vil være med. På Samsen i Kr.sand i mårra klokka 18.00. Pris 50 kr. 

Ble helt rar inni meg nå nettop, leste akkurat en Facebook status som tok meg med tilbake i tid. 

"Spark på boks i Hamran. Etterpå skal vi spille anti over." -Kjenner hele kroppen min lengter etter å få være med å leke, minnene fra når vi var mindre og hele nabolaget var med å lekte hver kveld....Nostalgisk.

Jeg kjenner at ryggen min ikke liker å sitte her i senga over lengre tid og at magen min begynner sånn smått å skrike etter bacon. 
Kansje jeg skal gå innom Meny i mårra på veien, reise litt tidlig?  

Ellers lengter jeg etter å reise inn på Salsa`n i Kr. sand, Super Batchata i Stavanager, vil gå på forfatterkurs jeg nettop har lest om (i oslo?). 
Jada...og når jeg sier lengter så mener jeg at hjertet mitt driver å vrir seg rundt i smerte av å ikke kunne være alle plasser jeg ønsker å være.

Orh...Sånn blir det når jeg har for mye fri. Begynner å tenke vettu. Ikke bra. Neste helg er det 4. Divisjon, da blir det fullt hus og bridge all day long. Kansje hvis vi er heldige sitter det en pianomann og venter på oss etter spillinga på Rosfjord, da blir jeg lykkelig!!

Om 2 uker skal jeg ha min første øvelse sammen med Brassen, jeg har lyst å fortelle hvilken sang jeg skal synge men er litt usikker på om det skal være hemmelig?
Er forresten blitt positivt overasket over Tv 2`s program på Lørdager nå for tiden, det er jo faktisk sånn at man har lyst til å se på.

-Hver gang vi møtes
-God kveld Norge
-Og Tone

Fantastisk- Digger Tone! Og Lene Marlin. Og Kurt---Egentlig de fleste.

I think I`m wrapping up this thing, vi blogges hvertfall i mårra. 

 

 

Hej alla i hopa=)

Gog Morgen! 

Sola skinner og jeg har fri. Sitter å spiser frokost for øyeblikket mens jeg venter på at Pappa skal komme å hente meg, pleier å ta en tur ut på familie besøk av og til på fridagene mine.
 


Tenkte jeg skulle svare på alle bidragenene idag som dere skulle sende inn, men vettu hva? Jeg tror jammen dere har glemt det bort??
 Jaja, vi får gå tilbake til at jeg blogger og dere leser i all stillhet. 
Tror det er på tide å ta etterveksten ser jeg...Eller er jeg omtrent der jeg kan kalle det "ombre" ?? =)

Bridge i Søgne i kveld, blir en kald fornøyelse i bilen igjen, å huff og huff. 

Liten update fra helga i London.

Noen spurte meg om hvor innlegget fra London var blitt av..Desverre glemte jeg kameraet hjemme og tenkte ikke så innmarrig mye på bloggen. 
Men...Jeg tok da et par bilder på resturangen. (ja, jeg vet det ikke staves slik, jeg er trøtt og orker ikke å google)Så hvordan var helga? For meg- Ikke spessielt givende. Jeg ble med på tur for å slippe å sitte hjemme alene, men guttene spilte jo auksjonsbridge som jeg satt å kikka på store deler av døgnet.
Pleier som regel å kose meg som tilskuer til disse to ikke-helt-normale-menneskene men denne gangen kjempet de litt for mye mot seg selv, og minuspoengene kom i bøtter og spann- hvertfall mot de mindre gode parene. Men noen bridge historier klarte de å lage, en av dem fortalte Klukk om på Facebook, så intresserte har nok fått det med seg. 

Ellers gikk det mye i dinner & drinks, på et tidspunkt lærte jeg å like Sambukka, og hadde det kjempe artig! 
Så var vi på musikal og så- Thriller!Første halvdel var gørr kjedelig .Klukk sov igjennom hele.  2. halvdel var magisk! 

Taxi er voldsomt billig i London, og det blir en smule kaldt om natten i disse hersens lakenene. 
Her kan du se resultatlista fra TGR.  

Wanna buy my appartment?

En ting jeg ikke har nevnt her er at vi er i gang med å selge leiligheten. Selv om vi elsker den så er det nødvendig for fremtidens planer. Men kansje du vil overta?Annonsen ligger her. 

Visningen blir på Mandag fra 16.00-18.00 Ta evnt kontakt med eindomsmegleren.Ligger flere bilder i annonsen, sammen med alt annet du trenger av informasjon! 

Bildene hentet fra Finn.no, del gjerne videre.

The last day


Nettop kommet hjem fra en kjapp tur på Kiwi. Måtte ha litt tilbehør til denne kalkunen som enda ikke er ferdig tint fordi jeg glemte å ta den ut av boksen sin når jeg litt for sent la den i kjøleskapet i går. 
#Husmora.no#

Så nå har jeg begynnt på flaska siden den alltid sørger for at sulten forsvinner for en stund. 
I mårra blir det middag hos Mamma, det blir koselig. Nå tenker jeg det blir litt nyttårsbridge på bbo mens vi venter. Håper alle får en minnerik kveld- ;-)

Mitt år 2012

Tenkte å ha en liten oppsummering av året mitt, man glemmer fort alt man har vært med på så det fint å kunne gå igjennom bildene på pc`n å mimre litt.
Her er noen av høydepunktene i tilfeldig rekkefølge for jeg husker jo ikke når ting skjedde.

Vi var i Bergen og spilte Bridge. Og vi har det alltid gøy på tur! 


Jeg farget håret mitt helt rødtBle egentlig veldig fornøyd. Men etter 2 dager så begynnte fargen å falme veldig fordi håret mitt var bleika ca 5 ganger på rappen før denne hendelsen.


 Så da ble det jo så stygt og orange at jeg måtte bleike det 5 ganger for å få det tilbake som det var in the first place! 

Prøvde meg på selvbruning. Se der ja, klarte å stable 2 bilder etterhverandre med samme gamle topp. Det ble bare med denne ene gangen, det er slitsomt å drive å spraye sånn helt nøyaktig....
 Så ble det sommer og jeg koste meg en del på hverandaen! 

Følte at jeg hadde det tøffeste bassenget i hele nabolaget! Vi hadde koselige bridgekvelder hjemme


Og vi har ikke besøk av hvem som helst, er sitter Norgesmesteren 2012 Nils Kvangraven!Jeg lagde banner for Dum & Dummere A/S som ble hengt opp under NM i Fredrikstad som busk! Klippet meg kortKlukk tilbydde seg å være med på salsakursHan har stilt seg helt bakerst btw! 
Vi begynnte å spille fast hver Torsdag i Søgne


Var en uke i Ørebro og Team Sanse Vårs gjorde uka veldig spendene for oss.


"Men han hadde ju inte ens øppning?" HahahahahahaLyngdalsturneringaNår Norgesmesteren spilte med Verdensmesteren! Slikt blir det premie av.Jaja..vi er ikke heeelt normale...Nydelige Ragnhild feiret bursdagen sin samme helg


Under Lyngdals Turneringa kom Lokal Avisen for å intervjue den nybakte Norgesmesteren. Og for å knipse litt bilder av meg da, siden jeg kom på 10.plass i NM Damer sammen med Mona Lindstrøm.
Stas det.


Så var vi i Dublin og spilte NM i poker, snek til meg et forferdelig dårlig bilde av han derre som står på ski som alle er gal etterNortug ja. Har et enda fælere bilde av meg og Aylar, men det får du google selv om du vil se det.Kunstneren er på plassDisse to gutta følte at en plass i lyset var det eneste rktige for dem! The big guy himself. 

Så var vi årets Ruter 7 happening. Jeg kjenner en som fikk litt for altformye-å drikke- men mot slutten av kvelden tok han seg sammen og danset med meg! pluss i boka.


Så var vi i Kragerø. Eller de var, jeg kom etter jeg var ferdig på jobb i Lyngdal for å være med på festen på kvelden! =)


Dette var på ice nr 2! Så spilte jeg Kretsmesterskapet for Damer sammen med Inger Johanne og tok 2.plassen! Nå er det flere ting jeg ikke har tatt med, men jeg kjenner dette innlegget ble voldsomt langt. 
Gleder meg til å se hva 2013 vil bringe, jeg har troa på at det er året for vekst.

Vekst av små frø som ble sådd for lenge siden, vil nå blomstre så la oss alle forbrede oss på at vinden snur.
This is going to be a great year!  

So, are you ready for tomorrow?

Javel, stikker innom en tur for å ønske dere en fin dag i mårra! 
Henger nyttårskjolen på stativet, er kalkunen kjøpt inn og er planene klare? Her i huset er det eneste som er klart kalkunen! 
Vi blir hjemme i mårra, slik som vi har vært hvert år siden Mia ble født. Han liker ikke nyttårsaften og Mamma har ikke hjerte til å la han bli hjemme alene vettskremt av alle rakettene.
Men føler jeg har fått festet fra meg nå i desember så det frister ikke så voldsomt uansett.

Klukk og Tommy har reist til Gandal for å spille turnering, heier masse på de herfra jeg! Visste ikke om det før i går kveld (eller så har jeg glemt det helt bort) så jeg hadde jo ikke skaffet meg makker.
Men jeg koser meg i sofan jeg. Nettop sett Bethoven 2 <3

Tenkte jeg skulle pugge litt tekst på en sang jeg må øve inn til et sangoppdrag til våren, nå som jeg først er alene. Ellers er jeg veldig fornøyd med jula, har fått masse tid til å bare slappe helt av og ikke stresset rundt som en annen galning i dette været. 
Om noen har en bra film å anbefale, let me know. 
Hverdags update=)

Da var Onsdagen her og det er en liten stund siden jeg blogget hverdagsinnlegg. Så jeg tenkte det var på tida idag! 
I det siste så har jeg vært på 3 julebord, to av de med bridgen og en med jobben. Så når jeg i tillegg jobber så mye som jeg gjør og spiller bridge etter jobb har jeg ikke akkurat ligget å slappet av så mye. 
Hadde egentlig fri på Mandag som var, men da trengte de meg på jobb og når jeg kom hjem 18. 15 vasket og ryddet jeg leiligheten til klokka var 20.30Litt uheldig bilde av tv øyeblikket, det må sies.
Men oppi alt dette "stresset" så blir jeg ganske så tilfreds. Jeg gjør en himla god jobb, jeg nyter å være sliten når det lukter rent hjemme og levende lys står på bordet og jeg har spilt god bridge i det siste.
Og når jeg sier god bridge så er det kun etter mine egne mål ikke hva du måtte mene det skulle være. De 3 siste gangene har jeg kommet på 3.plass/ 2 .plass og nå i går 1.plass i Farsund med 3 forskjellige makkere, ligger på 4.plass i 4. Divisjon for øyeblikket og kom på 2.plass i KM Damer. 
Det er klart jeg har noen elendige resultater også innforbi den tiden men jeg velger å fokusere på alt jeg gode jeg har fått til. Det viktigste er at jeg er supermotivert til å øve mere, har troa på at jeg kan bli ordentlig god engang! Jeg må nok takke Tommy for det.

Jeg har ikke stresset når det kommer til jula da. Jeg har typ alltid stresset angående julepresanger, hva jeg skal kjøpe til alle og om de blir fornøyde.. For jeg vil jo gjerne at de skal få akkurat det de ønsker seg. Men det er vel ikke det som er poenget- at jeg skal stresse, bekymre meg, bruke alt for mye penger på gaver fordi det er jul? 

Så i år har vi blitt enige om alle sammen at vi dropper alle gaver, kjøper kun til barna og så koser vi oss sammen med god mat og musikk og hverandres selskap. Helt fantastisk, så jeg nyter førjulstiden nå. Klukk fortalte at han hadde planlagt en Healing-dag 1.Juledag. Han kalte det ikke for det da men i mine ører så er det det og jeg gleder meg såå.Han har kun fortalt meg noen få element av dagen og vil holde resten hemmelig. Men det blir hvertfall full massasje med eteriske oljer , se favoritt julefilmen min sammen i senga, lage panser middag (en eller annen stek med hjemmelagd brun saus og poteter) og spise nylagde risgrynboller (hvis det heter det?)  til dessert. Å jeg elsker det ca over alt på denne jord. 

Ååå som jeg gleder meg.

Det blir jo litt fri de to neste ukene. Blandet med mine fridager fra før av blir det faktisk litt ferie. Deilig.
Jeg fikk forresten brev av en kompis (Jan Arild) som sitter inne her om dagen, har forståelig nok ikke hørt noe fra han siden den dagen alt det forferdelige skjedde....Så det var utrolig koselig å få brev, og jeg tenkte å skrive et tilbake i mårra. 
 

God morgen/ettermiddag/kveld...

...Alt ettersom du ser det. Klokka er 17.00 og jeg stod opp for 2 timer siden. Julebord vøtt. 
Vi startet gårsdagen med Monrad Lagturnering. Har igrunnen aldri gått så dårlig i en lagturnering noen gang- vi vant ikke en eneste kamp, haha=)

 Jaja, så var det videre opp i huset en times tid for litt vorsing, så var det ned igjen på Farsund Fjordhotell for Julebord. Jeg var egentlig sulten i utgangspunktet som jeg alltid er, men på dette tidspunktet hadde jeg drukket meg litt mett. Men det var utrolig god mat vi fikk, men ikke så voldsomt mye jeg fikk i meg i forhold til slik jeg vanligvis hiver innpå god mat - som et utsultet afrikabarn. 

Etterhvert ble det en del allsang som jeg ikke tok del i fordi de sang Lista sanger? Haha ikke helt min greie. Så jeg gikk inn i baren heller der det var live musikk og dansegulv. Marit koste deg! 
Så fant vi oss en taxi midt på natta og kjørte til byen, der det ikke var så mye action så vi vendte nesen tilbake til huset. Problemet var bare at det var så syyykt kaldt og taxiene kom aldri.

Så jeg måtte inn å redde dagen, stoppet en tilfeldig bil, som var som sendt fra himmelen. Selfølgelig kunne han kjøre oss hjem!

På veien kjørte vi forbi dette nydelige treet

Og siden jeg nettop hadde sutret til Tommy om at jeg ikke fikk tatt bilde av det nydelige hvite treet vi kjørte forbi i Sverige sist helg så fikk han sjåføren til å snu bilen! 
"Må blogge henne" sa Tommy =) Han liker å kalle ting for han og ho-kjønn! *Søtt*

Joda så når vi endelig kom frem til huset så var det ca 3 timer til vi måtte opp igjen, for Tommy og David måtte videre til Stavanger for å spille NM klubblag kamp der klokka 10.00. 
Noe av det værste alså. Først å sove på sofan med kun et teppe over seg som gjorde at jeg lå å frøys, så måtte stå opp etter 3 timer for å dra ut ut denne kulden og inn i en bil som varmeapparatet ikke funker på. Da angret jeg på at jeg hadde droppet å ta med skjerf og slike ting, jeg og Klukk kunne heldigvis hoppe av hjemme og gå å legge oss i den varme leiligheten vår (tok sin tid før vi tinte) men stakkars Tommy og David, som i tillegg til omtrent null søvn, typ litt hangover og være ekstremt kalde måtte spille hele 2 kamper idag. Håper det har gått bra med dem, de holder nok på fremdeles?


 Vi ligger for øyeblikket i hver vår ende av sofan og koser oss på pc`n. Tenkte jeg skulle hoppe i dusjen snart og tenke på middag før jeg går inn i serie verdenen igjen. Elsker Søndager, og særlig når jeg har fri i mårra og! weeee. 

Vi snakkes i mårra da, håper alle har hatt en fin helg. Neste Lørdag er det julebord med jobben, gleder meg allerede=)
Halla=)

Gog morgen. 

Nå er vi øyeblik på vei til farsund for monrad lagturnering og julebord! 

Wish me luck? =)

"You just gotta find the ones worth suffering for"

Det er litt rart, snart 9 år er gått siden første gang jeg traff deg på Sunnmøre Folkehøyskole. Det var aldri i mine tanker om at vi noen gang skulle ende opp sammen, faktisk så snakket vi omtrent ikke sammen engang før halve året var over. 

Så når vi først ble litt kjendt med hverandre og nærmet oss et vennskap så hadde jeg ingen problemer med å fortelle deg alle mine hemmeligheter for vi skulle jo ikke se hverandre mere når året var ferdig. 
Jeg husker du fulgte etter meg hvor enn jeg gikk etterhvert som vi kom nærmere og nærmere hverandre. Du husker det som om det var jeg som hang på deg 24/7.. Typisk mannfolk. Helt ærlig så tror jeg ikke noen av oss gjorde så veldig mye bevisst, det bare skjedde av seg selv. Det var liksom helt naturlig at vi skulle ligge på samme madrass med puter, dyner, kips og brus under felles film visning i gymsalen, det var tydeligvis helt naturlig å holde rundt meg og. 

En time etter at alle de andre hadde gått og filmen var ferdig, lå vi enda der i mørket og holdt rundt hverandre i gymsalen. Jeg hadde på meg den kuleste gangsta buksa jeg eide men akkurat da angret jeg litt for den var ikke av den sexy è typen. Anyway- det var så rart for jeg har aldri opplevd det før- denne eletriske spenningen som oppstod. Det var som en magnet førte leppene våres mot hverandre uten at vi kunne stoppe det og kysset fikk tiden til å stå stille. Siden den gang har vi vært igjennom mye. Mye mere enn jeg tror mange par ville overlevd. Og vi har vært på vippen til å avslutte det hele vi og flere ganger,men  problemet var det samme hver gang.

Uansett hvor galt det var....... så elsket jeg deg høyere enn himmelen. Det øyeblikket som kom rett etter jeg hadde sendt deg avsted, øyeblikket av tomhet, sorg,meningsløshet og panikk  slukte meg. 

Jeg husker en av gangene jeg hadde klart å komme meg på jobb selv om jeg var i min egen verden som for min del ikke eksisterte uten deg, syklet jeg hjem i mørket og gråt hysterisk gjennom alle nabolagene jeg vaklet forbi. Jeg hadde holdt de forferdelige vonde følelsene inni meg i mange timer, og da klarte jeg ikke mere. Jeg kjenner tårene mine begynner å vise sin ankomst bare jeg tenker på det...

 

Nå er det klart at det finnes to sider av samme sak, jeg bare forteller dere noen av øyeblikkene igjennom mine øyne.

Du ville alltid forbedre deg da, du har alltid vært utrolig flink på å ta i mot kritikk. Hver gang jeg sa at "du kommer aldri til å klare å oppføre deg slik jeg kunne ønske du kunne" så sa du, "Jo, det skal jeg klare, jeg skal jobbe med det, bare ikke gi opp" 

Hodet mitt fortalte meg hundre tusen ganger at jeg burde dratt for lenge siden, men hjertet mitt var fast bestemt på å bli. Det var som om det var noe større som styrte litt i kulissene, det var et stort kræsj men på en litt god måte om du forstår? 

Årene går fort, og den dag idag er det som vi snakker om et annet liv. Vi har forandret oss begge to og jeg tror at selv om mange kansje ville mene at vi ikke var en match made in heaven, så tror jeg faktisk at det var akkurat det det var. Vi har hatt en såpass sterk drivkraft, magnetisk kjærlighet, og vilje til hverandre siden første kysset i gymsalen igjennom alle livets utfordringer og fine stunder. Båndet mellom oss er like sterkt den dag i dag. Faktisk så har det blitt mye mye sterkere, som jeg har sagt til deg før så føler jeg ikke lengre vi er to individer. There`s no me without you. Det er ikke alle som får opplevd et helt liv sammen, og jeg setter veldig stor pris på min tid med deg hver dag.. Jeg syns du er utrolig flink vennen, du ordner og styrer for meg, passer på, lager middag og sørger for at jeg har det bra. At vi har det bra. Du klarer ikke å fungere om ikke du er 100 % sikker på at jeg har det bra. Jeg klarer ikke å fungere om ikke jeg er 100 % sikker på at du har det bra. 

That`s beacouse we`re one. 

Elsker deg hjerte mitt <3 

Det var forresten du som inspirerte meg til å skrive dette innlegget idag da du fortalte meg om  Bob Marley sitatet jeg har brukt over her.

 

My day

Javel, henger dere enda med? I dag hadde jeg store planer om å vaske leiligheten som jeg nevnte i natt. Men så kom jeg på at man kunne vente til Freddan med slike ting. Flax.  
Klukk og Tommy er i Søgne og spiller, jeg har vært å leita etter noe å ha på meg på julebord og jeg lærte noe nytt om meg selv.

-Glamorøse kjoler ser ikke bra ut på meg, jeg føler meg ukomfortabel og klein, var det opp til meg ville jeg gått med en slags shiny hette tunika med lommer i som både var litt rocka og gangsta!

Men av en eller annen merkelig grunn solgte de ikke slike i noen av butikkene. Så jeg endte opp med en sølvgrå shiny Genser/topp/tunika som er litt løs øverst og stram over rompa, tenker jeg styler den opp med svart mini skjørt fra Gina, masse smykker og noen høye hæler. Ser ganske anderledes ut på.Funker vel det og. 

Ellers har jeg vært litt frustrert på teknologi-verden idag, da jeg hverken kom frem til min bror eller min mann fordi ingen av de virka. Måtte spasere hjem de 2 lange kilometerene da, max uflax! 
Men, i samme åndedrag må jeg fortelle om min nye telefon som er på vei, nydelige hvite Samsung 2Yeah! Endelig blir det litt kvalitet på bildene. 

Neida sååe... Når jeg hadde sendt 2 meldinger til min bror uten å ha fått svar kom jeg plutselig på at tlf hans var på reprasjon.
Så da slang jeg meg i bilen og kjørte (satt på med Tommy) bort til min bror for jeg hadde nemmelig fått denne meldinga på Facebook idag.
Å di var goooe! Fikk til og med med meg hjem.
Noe av det beste jeg vet! 

Fikk tips om en ny serie og, ikke måte på hva jeg får idag! Den heter Lie to me og jeg skal starte på den nå hvert øyeblikk. Dårlig bildekvalitet pga lyset. Nå syns jeg at jeg har vært en riktig så flink blogger, en ting til bare, en liten anbefaling til dere som liker ting og tang (mote, hår,negler, interiør, do it yourself typ) 
Link til den nyoppstarta bloggen til Nataliya (Mi svigerinne) finner du her. Hun er kreativ og veldig flink, stikk innom en tur da.

Og hun er i likhet med meg- heller ingen motstander av tilbakemeldinger via kommentarer!  =)
Update

Jeg er klar over at det har gått en uke siden sist det skjedde noe her inne, jeg har vært på tur sammen med 8 mannfolk. Jeg tror vi var i Askim...Eller Ski..eller rett ved svenske grensa. Jeg er bare med jeg,tydeligvis ikke alltid like interesert i å få med meg hvor jeg befinner meg til enhver tid. Reiste Torsdag og kom hjem sent på Søndag.
Det var  en fin helg, med bridge og Mind Games. Sist nevnte var jeg ikke veldig begreistret for fordi jeg ikke fikk bli med på morroa. Jeg var klar over dette før vi dro, men når jeg var der og liksom skulle være servitør mens alle andre lekte og hadde kokurranser da kjendte jeg det kokte i topplokket. 


Og hvorfor fikk jeg ikke bli med spør du? Fordi jeg er jente! Har du hørt noe så innmarrig LAME før? 

"Spillet er ikke lagt opp for jenter" - Så jeg kan ikke kaste piler? eller spille Mario Cart? Bridge, poker, sjakk, Røkk (fantastisk morro kortspill) være med på quiz? Det eneste jeg vet at jeg hadde fått dårlig score på var beer pong.Eller mystery pong som de kaller det med alt mulig rart oppi. Men hvor mange gutter var det ikke som spydde da? I can do that! Nå må vi sanse vårs, jeg elsker å være med å leke og jeg er sykt god på det! Jeg nekter å ikke bli invitert neste gang som deltaker- How ruud! 

(Need a moment to calm down)................Så var det rett på jobb Mandags morgen, Tirsdag og Onsdag så jeg har liksom ikke hatt tid til å sette meg ned å slappe av, eller sove ut.*sliten*. Heldigvis har jeg fri i mårra. Da skal jeg sove ut, vaske leiligheten og se om jeg kan finne noe å ha på meg på julebordene. Kjolen jeg hadde bestilt var for stor, av og til kunne jeg ønske jeg bodde i Kina.

*Her hadde jeg skrevet endel vas om ting som ikke er gøy å lese om, typ ting man har lyst til å skrive om ca 1 gang i måneden, men jeg tok meg selv i nakken og byttet det ut med denne setningen!* 
Men dette bildet var lagt med, haha- Emo Marit=)

 

Neida såe...alså...Jeg sitter nå her i sofan, klokka er ca 00:00, ikke så innmarrig lenge siden jeg kom hjem fra jobb. Magen skriker- men ribba i kjølskapet virker så altforlangt borte for øyeblikket. 
Så jeg tenkte da at jeg heller skulle få logget meg inn for å si hei til dere. Dere som stadig kommer innom selv om det ikke har skjedd noe på leenge. *Setter utrolig stor pris på dere*  

*Fra du leste linja over til du kom til denne linja har det gått 2 timer. Jeg skulle plutselig lage ny header. Nå holder jeg på å dø av sult. Men slik ble den.
Ville ha litt liv og farger. Ser ut som en 3 åring har laget den jo......At jeg ikke bare går å legger meg? 

Over til poenget *som om det noen gang var noe poeng jeg skulle frem til* Jeg må spise, og sove så ser vi i mårra, ok? 
Natta da;)

Rekk opp alle som stemmer for at jeg skal være kadidat til neste års Mindgames! 

Brannmesteren!

 
 

Dette blir andre og siste vakt for meg på jobb denne uka, merkelig å ha fri så mange dager i strekk. 
Men jeg gleder meg masse til helga.

I mårra skal jeg en tur til dyrlegen med Mia, det er tid for ny vaksine, så må opp litt tidlig.
 Weeee...


Anyway, det nærmer seg Farsund Monrad lag og Klukk har lovet å spille i bar overkropp i første runde om han får 14 lag påmeldt, Snorre hadde "tilfeldigvis" et lettkledd bilde av han, som jeg lånte, slik ser han alså ut uten skjorta siEmmm....

Å jeg glemte å fortelle dere, i går når jeg skulle lage frokost i 07.00 tiden så satt jeg skiva mi nedi toasteren. Så begynnte det å lukte brent, og jeg visste ike helt hva jeg skulle gjøre når brannen startet.
I all panikk blåste jeg på flammene (blonde moment #1) og trykket meg frem til Klukk sitt tlf nr som om han skulle komme å redde meg når han allerede var ankommet jobb som er 40 min unna. (blonde moment #2)
(glemte jo at Tommy lå å sov)

Men da kom fornuften og tok meg, så jeg dro ut kontakten og snudde hele greia på hodet, så alt falt ut. 

Det var en papirbit som hadde falt nedi. Men jeg ordnet biffen, bare kall meg Brannmester Marit! 


Og en liten ting til, på bridgen i går oppstod det et litt spessielt meldingsforløp. Det var ikke særlig morsomt der og da, men.. ja: 

Motparten åpner i 1 spar, jeg passer og det kommer 3 hjerter som er singel med spar støtte. Min makker melder 3 nt. Nå kommer det 4 spar og selv om jeg kun har 5 poeng så er jeg blakk i kløver og har 4 korts spar, så jeg dobler, her må det være beit. 

Det ble 4 spar x med 11 stikk og makker ser rart på meg og sier- " Jeg har ikke dårlig samvittighet for 3 nt meldinga mi, jeg har vist akkurat det jeg har- begge minor! "  

In a hurry

Da var Tirsdagen her, egentlig snart over, men først er det bridge i Farsund. Vært på jobb, så var det rett i dusjen, så spise middag, og nå har vi typ en liten halvtime før vi går. 
Tenkte å oppdatere litt bedre i mårra, litt dårlig tid nå. Men et par blogg bilder fikk jeg tatt så ikke innlegget skulle bli såå kjedelig. Haha, Tommy bare kikker rart på meg når jeg sitter foran pc`n og tar bilder av meg selv=)

Off, uredigerte og alt, null tid, må gå, snx.............

She`s back!

Javel, jeg har vært litt on the down low den siste tiden, vet ikke helt hvorfor men noen ganger orker man bare ikke. Har hatt masse å gjøre, mye jobbing, mye bridge og mye morro med venner.
Hadde egentlig ikke tenkt til å dukke opp igjen i nærmeste fremtid, men jeg ble inspirert når noen sa til meg at de savnet innleggene mine og om ikke jeg kunne begynne igjen snart.
Skal ikke mere til skjønner du, bare å fortelle noen at du bryr deg kan sette i gang mye.  Så tusen takk til deg som gjorde det, det er hyggelig å vite at man blir sett.Grunnen til at jeg har på meg skjerf inne er fordi Klukk kom hjem med litt nytt til meg. Kashmir genser, skjerf og nye fingervotter av det hærligste stoff! Så nå skal jeg hvertfall ikke fryse.I dag er det min avslappningsdag, har vært full fart veldig lenge og jeg sitter bare å koser meg i sofan, med serier, bridge, godteri og hyggelig selskap i hver ende. 
Har jobbet inn en del, fordi jeg skal ha litt fri, som feks nå til helga blir det Mind Experten i Askim, det blir såå gøy. For dere som ikke vet hva det er og av en eller annen grunn bryr seg, kan du lese om det her på Kunstneren sin blogg.

Og for dere som ikke har sett meg på en stund har jeg klippet meg kort. Fant ut at jeg ville det slik en Lørdags kveld så da ble det sånn. Ellers går det greit i Bridge verden, jeg var litt nede en stund og surmulte over at jeg aldri fikk noe til  så plutselig startet hjernen å fungere, litt lettere med et funksjonellt hode! 
Så da håper jeg det holder seg stabilt i helga, tror jeg skal spille turnering med Svenske Kristina Johnson, det gleder jeg meg til, utrolig søt jente vi traff i sommer under den Svenske Bridge festivalen. 

Om det er noe spessielt du ønsker å lese om, si ifra, så skal jeg prøve å være flink fremover, litt mere spendene når det skjer noe hver dag. I heard she`s got a bad confidence...

Jeg er snart 30 år, og jeg ble overasket over hva jeg fant ut om meg selv denne helga... Burde jeg ikke kjenne meg selv nå da?
Dere skjønner, i helga satt jeg meg selv  igjen i en situasjon  som jeg skyr som pesten. Jeg satt meg selv i en situasjon jeg visste at jeg kom til å bli dømt på. 

Er det en ting jeg ikke takler så er det å vite at nå må jeg gjøre alt rett, ellers går det galt. Som feks, prøver, examen, oppkjøring, auditions, intervjuer....
I mitt tilfelle går det alltid galt. Jeg blir helt lammet, klarer ikke å forklare meg, ordene bare forsvinner og det er akkurat som om jeg ser ned på meg selv og lurer på hva i helvete det er jeg driver med uten å kunne gjøre noe med det.Jeg har alltid lurt på hvorfor jeg blir slik. Og nå etter 28 år gikk det endelig opp for meg. Jeg har visst dårlig selvtillitt.

Hæ? Det kan ikke stemme..Kan det? Greia er at jeg alltid har hatt et veldig godt selvbilde så jeg har igrunnen aldri lagt merke til hvor dårlig selvtillitten har vært. 
Og når jeg sier dårlig selvtillitt så mener jeg at jeg ikke tror jeg kommer til å få til det jeg skal gjøre. Eller jeg vet at jeg ikke er god nok i forhold til de andre. De vet bedre, og gjør det bedre- i hvertfall under press.

Hele dagen sitter jeg i venterommet, fra 09.00 til 18.30, og synger sammen med de andre, kameraet er på meg og stemmen er på topp, nervene er under kontroll, jeg koser meg og hører stadig kommentarer om hvor sykt flink jeg er og at jeg lett vil komme videre i Idol.  Jeg takker og svarer at jeg har mine tvil fordi jeg alltid klarer å ødelegge for meg selv når det gjelder.Likevel har jeg et håp om at jeg har vokst det fra meg, og at jeg kan gjøre akkurat det samme som jeg har gjort hele dagen i venterommet, men når jeg kommer inn i audition rommet forsvinner alt motet.

Jeg klarer å fortelle hva jeg heter, men resten av spørsmålene blir liksom hengene i luften ettersom jeg ikke klarer å få frem ordene jeg skal svare. Det blir stille noen ganger mens de venter på at jeg skal ta meg sammen, og mens jeg later som om jeg tenker- er det eneste jeg klarer å tenke på- dette klarer jeg ikke. 

Så sier de værsegod og jeg begynner på sangen min jeg kan ut og inn. Nervene kicker inn og mens jeg synger hører jeg at stemmen ikke lengre er på topp, jeg holder igjen fordi jeg er lamslått og midt i sangen mister jeg teksten. Den bare forsvinner. Jeg stopper opp og de venter lenge på at jeg skal hente meg selv inn igjen, men det er håpløst. Jeg ender opp med å synge tilfeldige lala èr igjennom et helt vers og de ber meg se på dem istedenfor i gulvet. Jeg er dypt skuffet over meg selv, når jeg er ferdig er jeg helt sikker på at jeg ikke kommer videre. Jeg ler litt inni meg når de kommenterer "vi forstår at nerver kan ødelegge mye, men etter at du har vært igjennom litt flere slike situasjoner så vil du bli flinkere til å takle det."

Jeg forteller dem ikke at dette er mitt 4. forsøk. Jeg bare håper de snart er ferdige med å snakke så jeg kan komme meg fortest mulig ut av rommet. "Stemmen er der, men du må ha tro på deg selv, så lenge du ikke har tro på deg selv, kan vi ikke sende deg videre"  hører jeg i det fjerne...Dette forteller jeg ikke fordi jeg er redd for at det kommer på tv for jeg vet at det ikke gjør det. Jeg forteller dette fordi det kansje finnes flere sjeler der ute som er som meg, som kansje syns det er hyggelig å vite at de ikke er alene om å føle seg maktesløs i presset situajsoner. Jeg aner ikke hva man skal gjøre for å kunne klare å hoppe over det hinderet, men jeg vet det at jeg er faen så tøff som stadig setter meg selv i slike situajsoner og gjennomfører uansett hvor redd jeg er. 

Heldigvis lener jeg meg på selvbildet mitt og identifiserer ikke meg selv igjennom hva jeg oppnår og ikke oppnår her i livet. Da hadde jeg nok vært manisk deppresiv, haha!  
Bildene er hentet fra weheartit og er plassert der fordi de veier opp for negative følelser i teksten. 

Periode bloggeren Marit


Hei dere, ja jeg er visst en periode blogger. Noen ganger er jeg full av inspirasjon andre ganger ikke i det hele tatt. Og siden jeg ikke akkurat tjener penger på dette her, legger jeg ikke så mye arbeid i å tvinge meg selv til å være på topp hele tiden. Men koselig å se at noen av dere er innom likevel. Torsdag idag og jeg har fri frem til Tirsdag faktisk. Tatt meg fri i mårra for vi skal til Stavanger, blir kos. Det som ikke blir kos er å måtte stå opp klokka 05.00 i mårra tidlig etter typ 4 timers søvn- for nei jeg kan ikke bare skippe bridgen i Søgne i kveld, vi er jo midt i en mix turnering over fire kvelder! 

Orh, jeg må pakke snart....

Like that`s gonna happen anytime soon, tipper jeg fixer det i natt når jeg kommer hjem. 
Nå kommer snart Klukk hjem fra jobb, så blir det middag før vi reiser.

Nothing more to share right now...Or nothing more I want to share right now that is- 
Skal prøve å få oppdatert litt i helga.  

Just hangin`around...

Her ligger jeg hele dagen å slækkerLeser blogger, ser serier, spiller nettbridge, og  you`tuber Ben Adams.*I have no life*

Joda, bare et veldig avslappet liv. Og det er jeg veldig avslappet med. Helt til det er tomt for notifications på facebook, sett ferdig alle serier, lest bloggene for andre gang samme dag og gått lei av Ben Adams. Who am I kidding, det går ikke ann å bli lei av Ben. 

Men i mårra er det back to work. 2 dager på- så er det fri på Torsdag. Så er det 2 dager på igjen og fri på Søndag. Helt ok.

Har laget muffins da. 

De var gode!

Har planer om å se New Years Eve filmen nå snart, skal bare spille en liten turnering til på BBO først! 

Hva gjør du på en fridag når det regner? Og har du noen underholdningstips, blir det satt pris på! =)

04.10.2012

Så var det blitt Torsdag, min fridag som ikke blir så fri likevel. Jeg stod opp 10.15, skyndtet meg i dusjen og nå når jeg er helt ferdig må jeg jo bare innom pc`n litt før jeg går.  Mia ligger å sover ved siden av meg på sofan, Mamma sin beibi <3  
Jeg har forresten laget en header bare for gøy til to gutter jeg gikk på folkehøyskole med, Espen og Bendik- fine gutter!
De er har laget en reiseblogg. Kjempe morsom å lese. LINK 

Og slik ser headeren ut.I dag er vi faktisk tomme for frokost, så jeg må kjøpe frokost på Kiwi. Og det jeg har spist i alle år er et rundstykke uten pålegg og en sjokomelk! 
Da er Marit fornøyd! Nei føler jeg må stoppe bilde spamminga her nå, må komme meg avsted, skal jo rekke å få gjort noe idag. 
Får ta på meg produktiv- skoa og være himla....produktiv! (Jeg er ikke den smarteste jeg kjenner)

 

Ha en fin dag=) 

Update fra sofan

Javel, er dere her enda? Sitter for øyeblikket i den rosa morgenkåpa mi med Oprah på i bakgrunnen og pc`n på fanget, jeg har nettop lært hvordan man lager speilvendte bilder! 

Man lærer en del av å lese blogger skjønner du!
Bildet til venstre er det orginale. Det andre ser jeg bare rar ut på- tydeligvis ikke min beste side=) 
Skal på jobb om 2,5 timer til og jeg har enda ikke spist frokost. Håper vi har noe frokost. 

I mårra har jeg fri men tenkte meg likevel en tur på jobb for å ta litt nettkurs. På kvelden blir det bridge i Søgne, hører rykter om at det er Mix på gang, så jeg skal spille med Tommy. #Heldig#
(sitter nå og spiser frokost- du kan puste lettet ut Mamma=)

 I det siste har det gått mest i jobb og bridge egentlig. Og serier <3  Samme som resten av året, haha.

Tror jeg må komme meg i dusjen nå, snx

Å være fornøyd...

Å være fornøyd.... Hva ligger egentlig i det?
Mange dager er jeg sliten, dårlig humør, blir i enda dårligere humør når jeg ser filmer som handler om ting jeg kunne ønske mitt liv handlet om, men som ikke gjør det.

Men så har vi dager som idag, der jeg kan sove til jeg selv såvidt åpner øynene for å se om han ved siden av meg har våknet, ser et smil og lukker øynene igjen ide jeg kjenner hendene hans massere meg fra topp til tå og jeg bare tar i mot. Så lager han frokost til meg som han gjør hver helg, skiver med bacon. Så sitter jeg under teppet mitt med pc`n på fanget oppdaterer meg på blogger og kjenner hvor fornøyd jeg er i øyeblikket fordi jeg vet at jeg kan sitte her hele dagen og se serier. 

Så leser jeg Kristina Andersens blogg, hun har vært i Afrika og der kjemper de for å overleve hver dag. Dette vet vi fra før av, men legger det litt bort, for det er så langt avsted...Men de er jo rett der, og sulter, er syke og har det helt jævlig. Likevel er de fleste in good spirit, ler og smiler og blir utrolig glad for veldig lite. De er ikke grinete slik som jeg blir når jeg er misfornøyd. Tenk om jeg var en av de?Vi er utrolig heldige og burde sette mere pris på livet, at vi ble født i dette landet og kan spise oss mette hver dag. 

-At the same time, should we settle for ok, or stribe for better?

Å leve er mere enn å holde seg i live, jeg syns vi burde strekke oss etter drømmer, mål og bedre omgivelser. Og når jeg sier bedre omgivelser mener jeg omgivelser som gjør at du er mest mulig inspirert, glad, og kan skape noe. Utvikle deg selv. 

Hver dag er en ny mulighet for å gjøre nettop dette. Men så er det så innmarrig mange ting som står i veien. Og når ting står i veien, velger jeg som regel å stå på stedet hvil og håpe på et mirakel skal dette ned i hodet mitt og trylle bort alle hinder.Liker ikke å ta tak i problemer, jeg vil helst at noen andre skal gjøre det. Passe på meg. Orker ikke, vil ikke,klarer ikke, kommer ikke til å prøve. 

Hvorfor er jeg sånn? Er du sånn?

Jeg har så mange jeg-kunne-ønske drømmer...

1.  Jeg kunne ønske jeg kunne bo på en plass jeg kunne synge og danse hver kveld
2.  At jeg var flinkere til å skrive
3.  At jeg var flinkere i bridge
4.  At jeg klarte å holde leiligheten ren og ryddig hver dag
5.  At jeg gjorde noe som  betydde noe for andre
6.  At jeg kunne fylle ukene mine med små ting som gjorde at jeg gledet meg til å stå opp hver dag
7.  At jeg kunne spille piano eller gitar så jeg kunne lage mine egne sanger
8.  At jeg var flink til å ta bilder, slik at de så ut som de var hentet fra weheartit
9.  At jeg kunne blåse i alt som het budsjett og  hatt helt økonomisk frihet
10. At jeg turte å ta tatovering
11. At jeg oppnådde noe 

Jeg har realistiske drømmer, og jeg kan få til hver eneste en av dem. Jeg kan jobbe meg frem til resultatene. 
Everything good in life is worth fighting for...So why am I not fighting?  Jeg tror jeg nesten har klart å inspirere meg selv til å begynne å kjempe ved å skrive dette innlegget. 

Nesten...

Tenk om jeg bare kunne starte på Nr.1 og jobbe meg nedover lista, tenk om jeg fikk det til? 

 

Bilder hentet fra google.com

God morgen.

Deilig å våkne opp til Klukk ved siden av meg, etterfulgt av massasje og masse etterlengtet kos. Idag er det joggebukse dag, skal ikke ut døra en eneste gang, og jeg vet det blir panser middag ettersom de handlet inn indrefilèt i går som ligger i kjøleskapet.Ja alså- i min verden er det joggebukse dag hver dag når jeg er hjemme, klarer ikke å slappe av på samme måte med vanlige klær på. Tipper jeg ikke er den eneste.
Gud jeg lukter digg i dag, smørt meg inn med bodylotion og spraya meg vilt med parfymen, hah- blir snart høy på meg selv her. Klukk sin nydelige fot <3 

Men dere, jeg har tenkt på det at dere lurer sikkert veldig på hvordan det går med planten min? Det forstår jeg, og jeg kan med hånda på hjertet si at han lever i beste velgående.Han har blitt såpass stor nå at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av han lengre. Vokser og vokser, sku mest tro jeg var slik en som visste hva hun drev med! 

Dette skal vi også kose oss med idagYay!! 

Om du har noen nydelige linker til auditions eller live preformences, vil jeg gjerne ha dem. Snx plutselig=)


Hei dere!

Har tatt litt pause som dere sikkert ikke har fått med dere engang, men det er helt sant!
Ikke hatt noe spessielt å blogge om, og det har jeg egentlig ikke nå heller hvis jeg tenker meg om. 

De fleste bloggene jeg kommer over er kun om hvilke designer klær de har kjøpt idag, og hva som er topp ti "must haves" til enhver anledning og sminkeanbefalinger, føler ikke jeg har noe her å gjøre. 
Eller det ble litt feil, jeg vet jeg har noe her å gjøre, jeg bare glemmer det litt i blandt...

Jeg er ikke som alle andre. Ingen er vel som alle andre, jeg bare føler meg mindre som alle andre enn alle andre om du henger med? 

Poenget er at de gangene jeg føler ting går i rutiner, ingenting gir mening, at jeg er alene i verden om å være slik jeg er så er det en ting som får meg til å koble til igjen. (Koble til verden igjen)

Det er når noen skaper øyeblikk som dette 

 spol til 0.33 i den rett under

 Jeg er så igang med å skaffe med denne sesongen av The Glee Project! 

Klukk kom nettop hjem, han har vært borte siden Tirsdag. Han he came bearing gifts! =)

Parfyme fra Escada, sånn til å ha for øynene (klarer ikke å sove uten) og bodylotion, *heldig*Og denne daLife is like a box of chocolate

I`ve missed you <3

Heldigvis har jeg hatt Tommy her da, så jeg har hatt det veldig greit=)

Nå står mine to nydelige venner på verandaen og smaker på den nyinnkjøpte veldig dyre wiskey`n han dro med seg, Tommy liker ikke wiskey men Klukk mente han måtte være med og dele opplevelsen med han, så ned skulle det. 

Neste helg er det Farsund Open, og i slutten av mnd er det Sandnes mix`n som  jeg skal spille med.. .....Klukk- han har lovet å oppføre seg=)  Litt spendt på om vi kjører rett hjem eller om det foreksempel finnes en fest?  =) 

Nå skal jeg se litt serier, og ta helg, håper du får en givende kveld! 

Hyggelig nabo

Javel, Søndagen er her, og jeg har nettop fått servert frokosten min. Klukk lager alltid frokost til meg i helgene, den ene ganga han ikke gjorde det ble jeg innmarrig grinete.

Jobbet Fredag kveld og i går hadde vi besøk av Erik, Nils og B.Det var kjempe koselig! Erik stakk av med seieren. 


Ble våknet opp av at det ringte på døra her ca 30 ganger i løpet av et minutt, den psykisk syke nabo`n som ikke har bil eller bruker garagen sin overhodet var fly forbanna for at vi hadde parkert på hennes side i går kveld. (Det ble gjort av noen andre som parkerte for oss, og dette har kunn skjedd 1 gang før pga plass-mangel så det skjer ikke til vanlig)

At det er mulig. Hadde det enda vært et problem, så hadde jeg hatt forståelse for at du ble sinna for ei lita natt, men når du skjeller meg ut for å så spasere bortover veien fordi du ikke kjører bil da må jeg heve brynene mine bittelitt! Skulle tatt bilde av deg skulle jeg! 

Halla!!

So- how has everyone`s day been like `til now?Jeg har lest igjennom Facebook oppdateringer, lest igjennom de faste bloggene mine, hatt besøk av min bror og han vakre datter, sett Michelle Obama`s inspirerende tale som du kan se her BTW LINK.

Nettop tatt litt bloggbilder og nå skal jeg øyeblikk begynne på dagens gjøremål. Oppvask, brette klær og lage middag.
Idag blir det kylling med pasta og pesto.Fikk nettop mld av Katja vennen, hun var klar for Farsund Open, så da kan jeg krysse av den posten!       *Super-Makker-til-Farsund Open- check! *

Det regner idag. Men jeg syns det er litt deilig med regn. Hvertfall når jeg kan sitte inne å kose meg under teppet mitt, med god mat og serier.
Det blir enten det i kveld eller Søgne, litt usikker på om jeg skal spille eller ikke kommer litt ann på ting, men kose meg skal jeg uansett! Ellers jobber jeg kveld i mårra, kan sove leenge da og, så er det fri helg. Blir aldri feil det! Dyrskue i helga er det og. Nå må jeg se å komme igang her, ha en fortsatt fantastisk dag!! =)

Hi guys=)

Hei dere. I går var jeg på jobb til klokka 18.00 og slappet av med serier til jeg gikk og la meg 21.30.
Det var utrolig deilig,  våknet flere ganger i løpet av natta og kikket på klokken, men den viste stadig at jeg bare kunne sove noen timer til. Så 05.25 var jeg absolutt klar for å stå opp. 

I dag har jeg jobbet fra 07-16.00 så hadde vi personalmøte etterpå, kom hjem i 19.00 tiden, så har ikke det mest spendene livet å blogge om akkurat nå.
Klukk og Tommy er å spiller i Farsund, rekker vel såvidt å se de før jeg må legge meg igjen. Fri på Torsdag <3 I dag er jeg egentlig ganske glad og fornøyd! Når noen andre er fulle av energi og pågangsmot, smitter det over. Når andre er gira og tar tak i ting, får man behov for å gjøre det samme. Teamwork- makes me really happy! 

Top Model har startet opp igjen for dere som følger med på det, tenkte jeg skulle se det nå. Snx plutselig=)
(brukte arkivbilder idag, ettersom jeg ikke gidder å dusje og stelle meg kun for et bilde) 

Take me there?

Den ene dagen er alt bare dritt. Nesten ingenting fungerer som det skal og det som faktisk gjør det kunne man ønske gikk i stykker for å slippe...

Livslyst- hvor har du gjemt deg? Drømmen om det livet du kunne ønske du levde er så alt for langt borte, og uansett hvor mange positive tanker man prøver å tenke ender man opp med å skjelle ut med de andre tankene som er sterkere...tyngre...mektigere...Take me there...
Ta meg dit hvor musikken aldri slutter, ta meg med dit hvor jeg kan danse hele natten, og skape noe. 

Vi er alle forskjellige... Jeg er den typen som ikke er veldig boksmart, jeg føler meg fort alene sammen med mennesker som lever i A4 boksen sin, og får gjenvunnet energi av mennesker som gir av seg selv og går helt andre veier uten bekymringer for hva som kan gå galt. 

Jeg er den kunstneriske typen, jeg trenger å skape noe. Hver gang jeg holder på med sang, musikk, dans, eller hva som helst annet i den kunstneriske verden, bobler jeg omtrent over av glede.Hvorfor er jeg på en plass der ingenting av dette er mulig? Hvorfor flytter jeg bare ikke og gjør jeg ikke bare disse tingene hver dag?
Hvorfor er jeg her og drømmer når jeg kunne vært der og levd det?

Livet er her og nå, ikke om 5 år.... If I close my eyes for a little while, will you take me there? 

Så ringer det på døra...

Søndag er en fantastisk dag. Da har man tid til å kose seg hele dagen, og idag var vi hos Pappa og spiste middag, kjempe flinke Pappa`n min, var veldig godt!! 

Siden vi kom hjem har jeg skiftet til den deilige joggebuksa mi, og sett noen episoder av White Collar, og rar som jeg er- spist middag nr 2.

Plutselig ringer det på døra, der står min bror med et nybakt brød i hånda. Det er varmt og lukter himmelsk. Så utrolig snillt av han, er kjempe glad i broren min! Tusen takk Kenneth, kjenner jeg blir inspirert til å ta frem bakekunstene mine og dukke opp på døra di i nærmerste fremtid, dont be surprised if I do! =)

Fredagskos

Da var kvelden her, jeg kom hjem fra jobb litt over 20.00 til lukten av panser middag og Norske Talenter. Kan ikke annet enn å smile daJeg hater egentlig å smile på bilder, men klarer ikke å la være.Når jeg får servert dette her!!     *Mat- min store kjærlighet her i livet* 

Jobb i mårra også, men ferdig klokka 18.00 så da er det helg for meg og. Nå må jeg følge med på Norske Talenter igjen, kos dere masse da! =)

Henger dere fremdeles med?

Jeg vet at blogginga har vært elendig en periode nå grunnet mangel på kamera, håper dere fremdeles er med, for jeg kjører på nå som jeg endelig har fått et! 
Koselig og ha noen å fortelle ting til, kunne ønske alle hadde hver sin blogg så kunne jeg følge med på hverdagen deres!

Eller se den igjennom deres øyne, det er vel det som er det som er mest spendene syns jeg. Fint om du viser tegn til at du fremdeles er med, så slipper jeg å lure på om jeg er forlatt! 

Klokka nærmer seg 16.00 og denne pizza`N  står i ovnen og lukter himmelsk.Klukk har vært på jobb, mens  jeg og Tommy har vasket og ryddet. Deilig. Så dukker sola opp innimellom, da blir jeg så glad vettu!Oi, må visst ut å hjelpe den stolen som har falt stakkars...

Nå skal vi bare spise og slappe av foran pc`n frem til vi reiser til Søgne 17.20 ish.Håper jeg klarer å tenke litt klarere i dag, våknet klokka 10.00 da var jeg helt uthvilt. *Helt fantastisk følelse*Skal få tatt litt bridge bilder i kveld, håper alle får en fin Torsdags kveld! Hei Heei!

God kveld dere!

Javel, har alle hatt en fin uke så langt?

Jeg har hatt det ganske ok, men jeg er veldig fornøyd med at jeg har fri i mårra. Er så trøtt, overtrøtt, skulle-tro-jeg-hadde-drukket- så-trøtt.
På jobb idag, 5 minutter før lunch-pausen klarte jeg å søle ut en melk og 2 bokser rømme på gulvet som spruta overalt. Så da måtte Marit frem med vaskekosten. FML

I pausen hadde jeg med meg min vanlige kakao med ut mens jeg røykte og selvfølgelig kommer det en veps rett opp i trynet mitt, så jeg slang meg jo rundt og veltet kakaoen over hele armen min som om det skulle være en slags variant. Etterpå sparket jeg borti en jerndings, bare sånn for gøy!

Ordet som begynner på F og slutter på itte ble mye brukt! 
Men livet går videre, jeg blir nå hentet etter jobb av Tommy så jeg slipper å ta den 5 minutters lange spasersturen hjem. Jeg  hopper i dusjen, sminker meg... 2 minutter til middag-

"Klukk- ta bilde til bloggen"Det var ikke dette jeg så for meg da vennen.  *Må vente til ho har forklart ferdig ossen du skal gjøre det idag da*
Neida sååee... Han driter egentlig i det, og går tilbake til middagen. Han har ingen grenser når det kommer til sterk mat...Han kjenner det ikke selv sier han. Det brant i munnen min hvertfall under dagens middag. Han lagde Enchiladas til oss, men det var sykt godt selv om jeg måtte bøtte ned med vann. Jeg fikk den med mest ost, tenker jeg skal spise den siste nå øyeblikk! 

Så var det avsted på bridgen igjen, jeg meldte som regel 3 nt og gikk som regel 3 beit! Men når man er overtrøtt har man det veldig gøy uansett hvor mange beit enn går!
Så nettop resultatene- 3.plass lol =)
I mårra er jeg klar for vasking og rydding av leiligheten etter jeg har fått sovet ut, derretter blir det bridge i Søgne. Tommy måtte trå til som fotograf, og innimellom bildene spør jeg om de blir fine, da svarer han "Eg vettkje det eg, eg syns de e lige alle sammen"  *Mannfolk*  Det ene var verre enn det andre og det andre var verre en det tredje.

Godt vi stoppet der forråsirèsånn, selvtillitten kunne fått en knekk.
Blogges i mårra da, natta 

 

Back in bizniz =)

Ja, jeg vet at det ikke staves sånn, bare sånn at vi er enige om det! 
Fra nå av blir det masse blogging for denne jenta har nemmelig fått seg nytt kamera av Mamma`n sin! Kom nettop hjem fra Kragerø, har hatt en kjempe fin helg, og tatt en haug med bilder, tror jeg deler innlegget i 2, så får dere resten i mårra. Det har nemmelig blitt lite søvn ettersom vi lå 3 stk på 2 madrasser i ganga, med kun 2 puter og 2 dyner. Jeg lå i midten... Uruttinert! Så om jeg vil overleve morgendagen, må jeg straks lalle.
Se her ja, Marit koser seg, haha... Ikke spør meg hvilket nummer jeg er på flaska er du grei, det er nesten flaut.Midt på natta kommer Vicky opp trappa og roper "Tanta er innelåst og hun er veldig sint for hun liker ikke det" og begynner å åpne alle skap langs veggen i mørket. Jeg lurer på hva i all verden det er som skjer og får historien om at Tanta til typen hennes døde i dette huset og at hun går igjen..Hun forteller ulike tilfeller som ikke kan forklares mens hun åpner skapdørene og når hun tilslutt roper- "Jeg fant Tanta" blir jeg vettskremt og tror jo hun er en av dem som kan se de døde... Det viste seg at alle andre også kunne se henne, de hadde satt inn ei stor dukke der, off- måtte hyle litt=)Fiiine vennen min<3 
Og den andre fine vennen min=)

Vettu hva, jeg badet for første gang i år, på kvelden, det var faktisk ikke så gal temperatur. Tommy  som lokker meg med, han bader overalt han finner vann han! Heldigvis klarte jeg og lure han unna å hoppe fra broa i Ørebro midt på natta på vei hjem til hotellet, haha, det var likefør ...."Men eg he såå lyst te å bada!?" 
Ja her er jeg igang med å ta bilde av meg selv faktisk! 
Så var vi og spiste på en thai resturante tror jeg det var..Så kjørte vi båt ut til hytta etterpå.Ja jeg tok ingen bilder av båten men den var veldig fin! 

Brdigeinnlegget kommer i mårra, Mandag. Nå er det natta=)

A whole lot of nothing...

Så sitter jeg her da..og lurer på hva i all verden jeg skal skrive. Ice nr 3 er nettop åpnet og spotifyen min er på gang. Noen ganger har man bare behov for å..leve ut følelser. 
Jeg er et følelses menneske, og i dag er en av de dagene jeg føler masse. Holdt på å skrive- wish I wasn`t -men OMG da hadde jeg gått glipp av alle disse følelsesmessige toppene som går igjennom kroppen. 

Du vet når favorittsangen går inn i sitt beste parti...Da må man bare flyte med, and it`s amazing when you do...Jeg tenker og føler veldig masse...masse defust. Ikke like lett å forklare det med ord. Livet dere.. Livet... Oppturer, nedturer, tårer, glede, inspirasjon, mørket, lyset, håp, lidenskap, kjærlighet...

I know that I`m not making any sense at all.. I usually never do...exept in my mind. But I dont really care.

Jeg danser med hele meg, rett fra sjela, og selv om jeg danser alene i kveld, når jeg fremdeles toppen. 
Ahh..Too many sigarettes...Still, I`m lighting up a new one...Månen...jeg ser opp på deg og smiler... Du smiler tilbake...Jeg sitter her med headphones på og synger for full hals, idag føler jeg meg nærmere deg.

Du tenker nok at jeg er drita..kan nok stemme, jeg er jo som sagt  på ice nr 3!

Magi oppstår plutselig mellom mennesker..Magi oppstår plutselig når man tar en kjedelig matvare og blander den med en annen. Når man synger og en annen plutselig hopper helhjertet inn..Når man danser og noen andre gir seg helt henn på gulvet sammen med deg, And you just cant help but loving it.... Livsglede..Ahh, jeg elsker deg livsglede! 


Det er ikke alt man skal forstå. Cheers.

Fredrikstad

Første dag i mix'n er over, jeg og Tommy ligger ikke helt der vi vil være.
Men det er jo ikke IDAG vi skal vinne!

Nå sitter vi på ei hytte og koser oss, ikke alle ville være med på bilde, så de blir bare de ekstra pr- kåte folka!

Anyway, trenger masse fingrer i kryss i mårra, jeg har ingen planer om å lande på noen dårlig plassering!

TorsdagNå har vi skjekket ut av Hotell Göta og venter for öyeblikket på Stig og David som spiller sideturnering.
Turen går videre til hytta snart, så er det Fredrikstad i mårra! Lördags morgen er det min tur i ilden for da starter NM Mix Par som jeg skal spille med Tommy.
Gleder meg masse!

Ville bare innom å si hei, blogges igjen snart, kos dere masse i mens da=)
Elsker den nye shortsen min by the way, u like too?

 

Tirsdag.

På vei ut til frokost, ikke helt sikker på hva jeg skal etterpå, enten ned til hallen eller trene med NM- Dame makkeren min, ikke helt sikker på når det passer best.
Slik ser jeg hvertfall ut idag

Skal prøve å få ordna en klesvask og litt sånn forskjellig og idag.

Ellers regnet det faktisk nå nettop. Varte bare i 5 minutt da, men sola er ikke så mye fremme idag som de andre dagene. Jaja, tok på meg shorts likevel jeg ;-)

Vi blogges.

Time for bed

Da var kvalliken over, og som de fleste har fått med seg så kom Team Sanse Vårs på 5. Plass av 135 lag.

Dette kom ikke akkurat som en bombe for dem, i og med at de alle fire er verdensmestere på hvert sitt vis.

Vi gleder oss masse til i mårra da er det knock out. Om de taper første kampen har de et liv igjen i B pulja. Så vi krysser fingrene for at de klarer å holde i korta.

Jeg skal plutselig spille begge sideturneringene med Sjur i mårra, det blir nice. Her i Sverige har de mye bedre premier enn hjemme så jeg satser på å vinne begge så jeg får dekket inn litt av overforbruket mitt i går!

Kjempe gøy at så mange følger med og heier, we appritiate it!!

Dette bildet ble litt mørkt, ble tatt for 15 min siden på vei hjem fra baren. God natt og ønsk oss lykke til i mårra da! ;-)En plass for trøst, oppmuntring, inspirasjon, motivasjon, healing, selvutvikling & livsglede. En plass for påfyll av det vi så sårt trenger i dagens samfunn. En plass for å bli påminnet om hvor fantastisk du er, og hva som egentlig betyr noe.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits