Liten update.

I`m back in the city. NM er over for oss i år, ble bare en turnering siden vi begge skulle tilbake på jobb i dag tidlig. Men vi har hatt en kjempe fin helg! Vi ble desverre ikke Norgesmestere i år heller, men det var en stund vi faktisk lå i poss til å komme oss dit. 
Men jeg spilte elendig i siste sesjon på Søndag, kunne hentet hvertfall 500 + til men valgte heller å spille 100 minus. JADDA!!

Totalt sett landet vi på ca 500 pluss, 43.plass av 200 par og var i premie enden av det hele, så noe rett gjorde vi. Link til resultatene finner du her. LINK Kjempe gøy å treffe igjen alle sammen, neste gang vi møtes er det Lyngdals turnering, som bare er noen uker unna. Da skal jeg spille med Katja som er blitt en koselig tradisjon. Vi har også laget en tradisjon av at vi spiller veldig bra første dag, ligger godt ann, så kommer Søndagen og ingen av oss skjønner noenting av noenting lengre. Haha, kansje vi klarer å holde ut begge dagene i år? Fant meg en hatt på hytta jeg. Tipper det er Stig sin. 

Nå er det siste innspurt av sommervaktlista, fra neste uke er det tilbake til normal tilværelse, som betyr litt mere fridager på meg. 
På Lørdag skal vi ha sommerfest, og det gleder jeg meg til. Blir gøøy!

Nå er jeg klar for å innta serie verden, Americas next top model har startet igjen, denne gangen kjører de både jenter og gutter. Wee.

Ha en fin kveld da.
 

Sånn kan det gå

Off....Man går ut av døra full av selvtillitt og med godt mot. Kommer hjem med halen mellom bena...I kveld har jeg omtrent ikke gjort en ting rett, åh jeg blir så lei...

Kom nettop inn døra, det er snart midnatt og jeg må opp 06.30. Så jeg tenker jeg bare sier god natt.
Og selv om det er slitsomt å spille såå dårlig sammen med en makker av Tommy`s kaliber, så gir han meg heldigvis ikke opp.

Fall down seven times, stand up eight, right? 

To innlegg på en dag, ikke værst.

Ikke spør hvorfor jeg holder hånda sånn rart opp til halsen, jeg prøver å se deilig ut- ok?

Klukk sitter å leser om toppbloggerene som tjener så sykt mye, og kommenterer at det kun er "blonde og stramme" jenter som ligger på toppen.
"Du er jo blond og stram Marit, hvorfor tjener ikke du 60 000 kr i mnd på blogginga di??? " *Bare brifer litt med de tekniske skills`a mine* Ja, kan du sånn lizm,  HÆÆÆ? 

Ja hvorfor gjør jeg ikke det? Ikke god nok, pen nok, rik nok, morsom nok, kul nok, spendene nok.. ? 
Har igrunn vanskelig for å tro på noe av det, I`M AWSOME!  

Jeg er nok ingen rosa-blogger, jeg er mere den lilla typen! Men jeg er fornøyd sånn som jeg er jeg, men jeg skal innrømme at det ikke hadde skadet å bli blogg-kjendis å tjene fett med penger, tenker jeg fixer det i neste liv, ikke no stress! 

Har nettop kommet hjem fra jobb, klokka er sånn ca 23.57 og vi sitter alle 3 på hver vår pc og nerder, jeg, Klukk og Tommy! 
Jeg beklager men jeg syns det er driiit kjedelig å lese om hva slags sminke man bruker, da kan jeg heller fortelle om spillet i KM mix som var litt artig! JO- DET ER GØY Å LESE OM BRIDGE! 

Klukk åpner i 1 NT, (vi spiller mot Trygve og Marianne som bruker en hel evighet på et spill , beklager men dere gjør det= ) Marianne melder inn 2 kløver som blir forklart som kløver og en major.
(Hun meldte feil, hun hadde begge major)
Jeg sitter med K D J fjerde i kløver, blakk i spar, 6 korts ruter og 3 korts hjerter. 12 poeng. Så jeg velger å doble nå. De spør hva det skal bety og Klukk svarer at jeg vil være med i meldingsforløpet. Som i grunn er helt sant. Trygde melder 3 kløver og Klukk 3 hjerter. 

Etter Mariannes 10 minutters tenkepause så dobler hun og da er jeg ferdig tenkt for lenge siden og melder 3 NT.
Det har nå gått for lang tid for at jeg skal huske alt som har skjedd og fokuset har gått fra bridge til denne røyken jeg aldri får tatt siden det går så himla seint.

Så det at jeg er blakk i spar kommer jeg på når jeg ser utspillet som er spar 6. Å faen.  Jeg legger ned bordet og stikker ut for å røyke. 
Vi gikk 2 doblet bet, 300 ut. 
Det viste seg at de fleste hadde spilt  5 spar doblet hjem andre vei som alltid stod. Snakk om flax=)

01.09.2012

Sånn da var det helg i min verden og.
Ligger for øyeblikket (typ siden jeg kom hjem og frem til jeg skal legge meg) på sofan, god og mett av denne middagen som Klukk fixet. Likte ikke hvitløk- noen-ting før, men nå elsker jeg hvitløksbrød, sant det er digg?

Har nettop startet på første episode av White collar, håper den er like bra som Suits selv om det skal veldig mye til for å nå opp dit.
I mårra skal vi en tur til Pappa og spise middag, en stund siden vi har vært der nå. Ellers blir det en rolig helg, tror hvertfall Klukk og Tommy har bridge planer de 3 neste helgene fremover, litt usikker på om jeg skal være med på alt, må jo jobbe litt også. 

Men Farsund Open skal jeg hvertfall spille, må bare finne meg en makker. Flott- nå minnet jeg meg selv på det, må sende noen meldinger...Lurer på om Brogeland er ledig...Hmmm... =P

Farsund Open er forresten på Lørdag 22. September, meld dere på, dette blir bra=)

Her er vinnerene i fjord Tom Høyland og Vidar Kolnes sammen med Klubbformannen Arvid i midten
Så reiser vi på byen etterpå og danser all night long! Sound good?
Meld deg på her. Link 

Et par ørebro fortellinger fra guttene.

Historien om Svensken som mest sannsynlig har lagt opp.Team Sanse vårs spiller lag- kamp og leder med 40-50 imp etter første halvrunde. 
Svenskene skjønte at det måtte jobbes, de kjører på og får et par bra spill og begynner å se lettet ut.

Så får de et par utganger i trynet som bare Klukk og Tommy kan finne og spille hjem og de synker ned i stolen igjen.
Så finner de en 4 hjerter og denne her skal det ikke gå ann å gå bet i. 

Svensken retter seg opp i stolen og ser at her står det aktuelt slem.
Han blir litt stresset og surrer bort et stikk og går nå fra 12 stikk til 11. 

I frustrasjon i stikk 4 ser vi at spillfører har revorkert. Turneringsleder blir tilkallt, og han forklarer at motparten får et stikk. Så da er han nede på 10 stikk. Jaja, han får nå hvertfall kontrakten hjem tenker han og legger til "Ja det måsta være sånn, jette dyktig turneringsledare"

Klukk reagerer litt på dette, og spør om han virkelig er sikker på dette?
Men ettersom vi ligger såpass mye foran de så spiller det liten rolle.

5 minutter går og turneringsleder kommer tilbake og forklarer at det hadde skjedd en lignende poss og nå var det sånn at Team Sanse Vårs skulle ha et stikk til! 
Svensken ble helt fra seg, her hadde han alså gått fra en slem som alltid stod til en utgang med bet. Etter dette, så rant poengene inn vår vei, Svenskene hadde gitt opp!Klukk og Tommy mot to mongloide svensker i den grøna hissen!

Tommy åpner i 1 kløver som viser minst to. De får melde fritt så Klukk melder 1 ruter som viser 4+ hjerter.
2 Ruter kommer det fra makker som er en steinhard revers, ordentlig steinhard!

Klukk sitter med Kx KDxx xx KDx og tenker å fytti helvete nå skal vi slem, han kjenner han begynner å vibrere og roper Weeeeee innni seg.
Opps spør litt undermeldingsforløpet og Klukk forklarer at Tommy viser en landsby.
Ettersom de ser lettere forvirret ut, så viser han med armene at "såå mye poeng han han"

Han melder 3 kløver da som er utgangskrav og viser hjerter og kløver.

Pass rundt.

Klukk blir mildt sagt litt overasket, men legger ned kortene og tar seg en tur på do.
Når han kommer tilbake er Tommy i gang med å claime 2 bet.

Svenskene kommenterer irriterte, "men hva ær det hær før nåt?? Jag fatter inte, du sa ju at han hadde en hel landsby" 

-"det er ikke noe du skal skjønne" svarer de.

"Men han hadde jo inte ens øppning??

Update fra Søgne.

Javel, nettop kommet hjem fra Søgne, ble ingen seier idag =/ 
Melder litt for hardt for tiden- typ sånn her:

Sitter med ruter A syvende , singel hjerter og knekten dobbel i kløver og 3 små spar eller noe i den durenMakker åpner i 1 hjerter og jeg er ikke den som passer, så jeg sier nå 1 NT.

Makker hopper til 3 hjerter og jeg synker ned i stolen og angrer på at jeg ikke bare passet.

Plutselig snakker den opptimistiske stemmen inni hodet mitt til meg "Hey- hva om makker nå har ruter konge og dame?"
Så da måtte jeg legge på til 4 hjerter da...... 

Makker var flink da, tror han var den eneste eller hvertfall en av få som klarte å få 9 stikk... Men det var selfølgelig ingen andre som tenkte samme syke tanken som jeg gjorde, så det ble jo en bunn.Ikke har jeg fått farge i sommer heller...

Off, nei nå er det natta, snx plutselig! 

Del 2

Jeg fant ut at det var bedre å kjøre alle bildene fra turneringa på facebook heller, ellers hadde det blitt veldig masse her. Men her er resten av bildene.


Nydelige Kragerø
Klukk og Tommy i aksjonDe endte på ca middles.Og vinnereneLitt mere festebilderHar forelsket meg litt i den ene funksjonen i redigeringsprogrammet jeg bruker som du helt sikkert ser.Se der ja, gla`gutten=)Tror det var denne gutten som våknet på gulvet?Det var hvertfall god stemning hos Ronny og Vicky=)

Nå blir det 2 dager med jobb fra 07-16 så rett på bridgen etterpå, men er tilbake på Torsdag! Yay=) Neste Torsdag skal jeg inn til favorittbyen min og treffe favoritt jenta mi og danse favoritt dansen!! Stas, gleeder meg!! Alså, Kristiansand, Katja og salsa! Nå skal jeg kose meg med blogglesing, resten av den fantastiske middagen Klukk lagde til oss istad, Tortilla med en fantastisk kjøttdeig blanding, kylling, løk, smeltet ost, salat, dressing og kald cola ved siden av- heaven. Så skal jeg begynne på en ny serie- The Newsroom. Noen som har sett den?


Mandag

Der var ferien min over, så idag var jeg tilbake på Kiwi! 
Har hatt  3 fantastiske uker med mine nydelige venner, og været ble som jeg sier vært år- sommeren kommer i August når jeg skal ha ferie! 

Denne helga var vi på Rosfjord Hotell fra Fredag til Søndag- det ble ekstremt lite søvn, mye bridge og mye dansing! <3 

Denne vakre dama fylte år- Ragnhild Brekka!
Jeg spilte turneringa med Katja vennen- <3  Love u Hon`Vi er forholdsvis nye i bridgeverden ettersom vi kun har spilt i 3-4 år, men jammen lå vi ikke på pluss omtrent hele turneringa, en stund lå vi på 8. plass, og Katja var like begeistret hver gang vi fikk 30 pluss, det var high fives over bordet omtrent hver runde, haha- jeg svarte med- er du virkelig overasket?? 

Så raste det på Søndag- som det måtte gjøre etter ei hard helg, endte på minus 100 ca. 

Klukk og Nils kom på premie, det skulle da bare mangle når en Norgesmester spiller sammen med en verdensmester. Riktignok siste premieplass, men verdensmesteren forteller at de rykket ned 5 plasser i siste spill! Fort gjort.Tommy og Ronny kom rett bak premie 


På Fredag var det bursdags- singelturnering, da er det lov med alkohol under selve turneringen. Jaada..


De fleste av dere har vel allerede sett disse bildene, de er jo seff lånt av Ragnhild, men på bloggen skal de likevel.

Men  kansje dere ikke har lest Farsunds avisen idag?Jeg håper dere har gode øyner,
Ikke tidenes peneste bilde av meg da, men jeg driter egentlig idet, jeg er jo herved blitt kjendis! Jeg føler vi mangler bilder av Lørdagskvelden i brisen, det var der det skjedde! Anyone?? 

Nå er det snart natta her ettersom jeg må opp 05.30 i mårra tidlig, må bare se en episode av Suits først, dagens store høydepunkt! Jeg har forresten ikke skaffet meg makker til hverken i mårra (Tirsdag/Farsund) eller på Onsdag i Lyngdal, hyl ut om noen vil spille med den nybakte kjendisen! 

Off, begynner å ligne mer og mer på Klukk for hver dag som går...Nå må vi sanse vårs! Hei Heei=)

Fredag

Ja, dårlig med blogging ble det og gitt... Men vi gjør ikke mye spendene, det går for det meste i sofa`n og bridge hver dag, og suits! Tirsdag var vi i Farsund og spilte, Onsdag var vi i Lyngdal og spilte, og i går var vi i Søgne, der jeg og Clas klatret til topps med 63,8 %. En litt trøtt Marit her, var slækk i hele går. I dag er vi klare for party, masse fine mennesker kommer til Rosfjord og det skal bli så gøy! 
I nest siste runde spilte vi mot Tommy og Klukk og sistnevnte mener at de gav oss poengene. Jeg kan ikke noe for at de ikke gadd å ta beita når de først hadde dobla, 17 minus var vel fortjent Mr.Skree!

Ellers meldte vi oss opp i en 6 spar, fordi Clas hoppet til 4 kløver som jeg trodde var renons. Jeg hadde singel. Det hadde visst han og. Men ingen dobla for utspill så den sto plutselig!  
Vi lagde vår egen uflax da, doblet hjem 2 kontrakter som ikke stod, og gikk 2 beit i  en utgang som plutselig stod. xène ble flittig brukt, typ marginale xèr som vi aldeles ikke syns var marginale, full kontroll!

I siste runde åpner Clas i 1 nt og jeg sitter med 10, 9- åttende i spar, singel i begge minor fargene og 3-4 poeng. 
Det går 1 Nt - x fra opps så overfører jeg til spar og velger å passe ned 2 spar fra makker. Fikk feelinga at det kun var typ 9 stikk. Det var det jo. Ble jo topp det og, haha, litt flax må man ha.

Nei, nå er det tilbake der jeg slapp i går- Suits! Så må jeg vel tenkte på dusjen når klokka nærmer seg fire! Håper alle får en fantastisk helg, I know I will =)

 

Da var det over..

Jeg stod opp med en ekkel følelse. Jeg var sikker på at vi skulle bli slått ut idag... Men jeg sa det ikke høyt til de andre, bare Stig- ville ikke jinxe.
Tok på meg lag skjorta og labba bortover til hallen.

De vant første kampen idag, men etter første halvrunde i kamp to lå vi under med 7 imp.

Det var slitsomt å se på idag, vi hadde utrolig mange sjangser til å vinne kampen.. "Men låt oss heller gå bet" Mulig det ble litt sent i går, kjedelig er det hvertfall å ryke på noe så enkelt.
Men vi har alltids nye sjangser i Fredrikstad- en hel uke til med Bridge!! Haha, jeg kan forstå om noen syns vi er litt spesielle.

Nå må vi sanse vårs

Nå har jeg spilt Bridge i ...ca 3 år tror jeg.. Og endelig føler jeg at det begynner å komme seg. Jeg tror at alt jeg har lært har begynnt å sette seg, og jeg blir så sykt glad og fornøyd når jeg får spille med flinke folk og gjøre det bra.

Ikke at BBO betyr så mye, men det betyr noe at Christian (Chrien) syns jeg var flink, og etter seieren sist Torsdag sammen med Tommy vennen, så føler jeg at jeg begynner å få kontroll og gleder meg til min bridge fremtid- den kan jo faktisk bli litt lys om jeg jobber hardt nok.Ja, det var et par 0 %` er inni der- du vet det er ikke alltid jeg klarer å holde meg fra å melde over motparten når jeg vet jeg egentlig burde.

Bridge er fantastisk morro. Men det kan være utrolig hardt de første årene om man er av min type med utrolig dårlig hukommelse og for liten plass i hjernen til å ta i mot så mye på en gang.
Men jeg føler selv jeg er på vei over kneika og at fra nå av kan det kun gå oppover. Så til alle dere verdensstjerner og eksperter som jeg driver å inviterer på BBO som stadig avslår- nå må vi sanse vårs!

Gleder meg til Torsdag, da blir det ny runde i Søgne, håper det kommer like mange bord som sist. =)Update

Hei. Beklager mitt fravær i helga- men jeg har vært ganske så opptatt.
Ruter 7 Open levde absolutt opp til årets forventninger igjen, knall bra arrangement, alt var helt topp.

Noen av oss (Klukk) gikk på en smell, sånn her så han ut i ca 2 døgn i et strekkJa....alså...Mr.dritings.no

Anyway...Selv om det ble ca 2 timers søvn pr. natt fordi noen av mine roommates ikke syntes det var noe morro å sove, så hadde vi det veldig gøy, særlig natt til Søndag.Men hva med Bridgen spør du, vant du no?Nei, men jeg prøvde så godt jeg kunne! Hvertfall helt til de 3 siste rundene i dag, da prøvde jeg ikke så godt lengre.- Endte ca på minus 80 i begge turneringene. Jaja, fått masse spilltrening, og fått spille med 2 flotte makkere!

På Onsdag er det Poenghøsten i Lyngdal Bridgeklubb- så da får vi kretspoeng og alle må komme.
Den egentlige grunnen til at alle må komme er at jeg har bursdag og liker å bli overasket med sjokoladekake!

Jeg har ikke fått tatt et bilde av `meg og den som betyr mest for meg her i verden` enda, men det kommer snart. Det er forresten siste oppgave, og jeg må si jeg syntes det var fint å bli "tvunget" til å gå i meg selv å lete frem tanker, følelser,  løst og fast- om noen har andre ting, ideèr- whatever- gi meg beskjed så kjører jeg på- hvis ikke så skal jeg se om jeg kan få lagd meg en to-do- liste selv.

Bilder er lånt av emm.. Rune Væting? på facebook. Tusen takk for en fantastisk helg dere i Ruter 7, den deilige maten,  alle de nydelige vennene mine og alle dere andre som jeg ikke kjenner såå godt enda men som jeg gleder meg til å bli venn med! =)

Snx i mårra! Godt jeg har fri på Mandager sier jeg bare-Haha=)Noe jeg gleder meg til og hvorfor.

Det som skjer rundt neste hjørnet er et must for alle bridgespillere, nemmelig Ruter 7 Open.Det er helt utrolig hva denne klubben klarer å få til, ikke rart det er over 100 par påmeldt.Begivenheten skjer på festningen i Krisitansand hvert år, og i fjord fikk jeg bare med meg slutten fordi jeg måtte jobbe.I år har jeg frihelg, og jeg gleder meg til å treffe alle de nydelige menneskene jeg er så heldig å blitt venn med rundt i Norge, folk reiser land og strand for å komme sammen og spille bridge.
Her er et bilde fra første året jeg var med i 2010, da Klukk og Arvid vandt.Jeg gleder meg til gode venner, musikeren, festing, spilling med stjernemakker, og ikke minst den utrolig gode maten som Inger Lene aldri bommer på.11-13 Mai braker det løs, er det flere enn meg som gleder seg? 

1. Kveld i Kr.sand Open

Kjempe koselig å ta turen inn til byen for å spille litt
Jeg spilte på mitt beste, helt til siste runde kom. Da skjedde det mye rart og vi gikk fra 15+ til 4+. Jaja.


Bildedryss fra Lørdag

Nils Kvangraven har vært så snill og sendt meg bildene han tok i går på mail, sånn at jeg kan legge de ut her.
Legger ikke ut alle for det var ganske mange, but here`s a few.

Ingen tvil om jeg koste meg hvertfall, smilte jo fra øre til øre på omtrent alle bildene!

Bilder fra helgaTusen takk for en flott helg=)
Nå er det middags tid her

Liten update fra sofan

Jeg venter på batterier til kameraet mitt så jeg får lagt inn de få bildene jeg fikk tatt i helga før det slokna.
Ble dårlig med blogging i helga...Men det gjorde tydeligvis ingenting...Nå sitter jeg i sofa`n og venter på at rundstykket i ovnen skal bli ferdig mens jeg o
ppdaterer meg på siste nytt på bloggfronten.

Hadde det veldig gøy i helga, og når jeg sier helga så mener jeg Lørdag. Søndag gikk til helvete.
Men det som er viktig når man ikke gjør det veldig bra er å skylde på de andre lag-kameratene. Så da vil jeg gjøre det helt klart hvem som hadde minst minus på butleren! - Det var oss det- Marit & Katja.

HERREGUD VI ER SÅ SYYKT GODE!

Resultatet for 4. Div


Nå skal jeg vurdere å gå i dusjen, våkner aldri helt før jeg har stelt meg, kommer tilbake litt senere.

 Monday nightKlukk går over scoren og dobbelt skjekker...De må vinne 15-5 siste runde for å vinne...16-4 vant de og vin flaskene går til han og Ronny!

1. Klukken Iznude Ronny Kolnes 63%
2. Trond nakkestad-olav nordhassel 60%
3. Erik Johannesen.Egil Austbø 56%
4. SK pedersen-Vidar Ballestad 49%
5. Marit Skree-  Hanne fredriksen 40%
6. Terje Gletne-Anka 32%

Gratulerer! =)

Mandags kveld sammen med Ruter 7

Kjempe gøy å spille idag, Tuusen takk til dere som kom helt fra Kristiansand, dere er høyt verdsatt!!
Resultater

1 Roy Lund - Calle Knutsen 85
2 Marit Skree - Klukken Iznude 83
3 Trond Nkkestad - Olav Nordhassel 79
4 Terje Gletne - Erik Johannesen 78
5 Inger Lene K- Hangeland . Henning Klemo 70
6 Arleen Reppen - Anne Karin Vetland Nicolaisen 69
7 Clas Asbjørn Gundersen - Lajla Elefskaas 66
8 Vidar Ballestad - Svein K Pedersen 63
9 Rune Væting - Eirik Breen 55
 


Lørdag i Bergen

Tommy vennen=)

Jan Erik vennen

Min makker Haakon


Stig aka Kunstner`n vennen=)Jeg er om mulig ikke veldig erdru, klokka er for masse, jeg skal sove!

Ingvald vennen=)Og Ronny vennen=)Og den aller beste vennen=)Natta
Åja, resultatene finner du på (orker ikke å linke nå) storturneringen.no

Fredag`s kveld i Bergen

Dagen har gått i ett, derfor null inlegg, men jeg har jo vært flink jente og tatt noen bilder da! Enjoy

Klukk og Tommy gjør seg klare til å spille mester pulja i mårra.
Meg- skal vi ta et blogg bilde? De- JAA!! =)


Geir. Vi måtte ta 3 bilder, fordi han ikke smilte. "Men æ klare ikkje å smile på kommando- det må komme naturlig"
Kaninen er i form


Vakre Inger Lene som har vært å retta håret hos frisøren idag=)Helan & halvan på tur.


Nå er klokka midt på natta, jeg foreslår at jeg tar kvelden, har litt søvn å ta igjen.
Så er vi klare for kamp i mårra klokka 11.00

Snx i mårra da=)

Mandags kveld på Rosfjord

Ja, vi begynner å bli lei av å spille lag kamp, nesten ingen som stiller opp for å spille lengre, noe må gjøres.

Vi trenger at dere som ikke bor så innmarrig langt unna kommer til oss på Mandags kvelder, så klubben ikke blir lagt ned!

Julebridge i Flekkefjord

Endelig har jeg fått gnisten tilbake. Bridge har en stund føltes...tungt...Det har gått dårlig og det har vært mindre morro enn før..Før i kveld. Det har nok veldig mye å si at jeg fikk spille med Arvid igjen, han er en fantastisk makker, vi stor koste oss, og jeg spilte på mitt beste.

Jeg syns jeg selv var helt fantastisk god i dag, synd at siste runde gikk skjeis, vi endte på 7.plass av 27 par, der vi omtrent hele turneringa lå på 2.plass til 5.plass.Tusen takk for en givende kveld Arvid!!Jeg fant ut at jeg måtte ta bilder sånn midt i en runde mot Erik Jørgensen. Så fant jeg ut at det kansje ikke var det lureste og reise seg opp og ta bilder av andre bord som spilte samme spill som oss fordi noen kansje ville trodd at jeg kikket på korta, så holdt jeg kameraet opp i været og knipset villt rundt! Her jukser vi ikke!

Så sitter vi å melder villt, eller Arvid melder villt, og han hopper en gang mere enn han trenger til 4 spar som er ny farge. Motparten lurer på hva det skal bety og jeg svarer at jeg har ikke peiling. Men det kan være at det er renons i spar! Han kikker på meg og jeg sitter å funderer, prøver og komme opp med et ordenlig svar, og kommer til slutt frem til at "enten så har han spar...eller så har han ikke spar!The money-shot! Haha=)
Midt i et spill der jeg er spillefører spilte vi mot noen som jeg tror ikke er så veldig rutinerte. Jeg spør ossen kast de bruker, og etter han kikker litt rart på meg spør jeg igjen- liten som styrke eller lavintall eller...?

Han svarer lettere usikker- Nei, ikke i sånne vanlige spill....
Jeg: Ok...Bare i sånne spesielle spill da!?Har ikke restultat lista enda men regner med den dukker opp på facebook etterhvert. Klukk gjorde det særdeles dårlig, og jeg var god, that`s all I need to know!

Snx i mårra=)

Onsdag kveld på håndtverkeren

Mobil blogg, glemte kameraet så utrolig dårlig kvalitet på bildene.
Fikk ikke over bildene på pc'n så da blir det sånn.
Jeg spilte med Inger Lene og vi hadde det kjempe koslig. Vi hadde egentlig bare 3 himla dårlige spill som kosta, ellers var vi egentlig veldig fornøyde.. Henta 40 pluss i siste runde mot Snorre og Tom... Moahaha;-) Nå er det natta, snx i mårra

Julebridge?

Lyngdal kjører julebord nå førstkommende Lørdag 17.12 på Rosfjord Hotell.

100,- pr person uten julebord
395,- pr person med julebord

Påmelding til Calle Knutsen: 41 90 43 21


Flekkefjord BK inviterer til Juleturnering i år også, Tirsdag 27 desember kl. 16.00 på Grand Hotell midt i Flekkefjord.

Litt i underkant av 50 spill, 200 kr pr. person

Påmelding:

Alt Sverre Thompsen 48 13 73 62

 

 

Dette blir morro, her er det bare å få meldt seg på!

 

 


 

Damenes Mix 2011


 

Vi er enda hos Nils og B, fant plutselig ut at Mr. Kvangraven hadde en kabel til meg, så jeg kunne få blogget. Fikk nemmelig litt abstinenser her, så nå er jeg fornøyd. Vi venter på pizza som vi har bestilt, og har sovet super godt!

Vi møtte opp på Håndtverkeren klokka 13.00 og spillinga startet klokka 14.00. Utrolig bra Arrangement,
Klukk var usedvanlig snill og jeg fikk en haug med komplimenter som jeg syntes var velfortjent!

Han klikka ikke før siste runde!

Two of a kindKjempe fornøyd med at Inger Lene fikk denne sjekken på 15.000 kr, absolutt velfortjent!!! 

Jeg og Klukk har lekt foreldre idag til lille Amalie, som er dattra til Sven Arild og Helene. Vi har skiftet bleie 2 ganger og matet henne.Nå skal det bli godt med pizza! =) Ha en fin Søndags kveld!

Onsdag kveld i Kr.sand

Salsaen ble byttet ut med bridge pga veldig lite oppmøte, kjenner at jeg frykter litt for at salsa miljøet forsvinner, det hadde vært kjempe trist...

Men jeg tok jo bilder av spillinga i går, her kommer de!Katja vennen og Svindahl kom på 2. plass!!Og her sitter vinneren! Digger deg Snorre=)4.Plassen gikk til Clas og Mr. Guinne`s over there. Dårlig på navn, men du er såå likbar, elsker når du har hatt et sykt bra spill, da koser du deg sånn, at latteren din er smittbar over på dem det gikk dårlig med, haha=)Jeg ba Snorre om å ta et bilde av de fremtidige vinnerene! Det ble ikke slik desverre. Lå faktisk på 3.plass en god stund, men så hadde vi 2 dårlige runder på slutten. Men kjempe kos å spille med deg Flemming, vi tar de neste gang!!Klukk og Kaninen kom på...nest siste plass.. Godt jobbet gutter, kansje dere klarer det bedre neste gang? Ikke mist motet da, dere må bare kjøre på, så lærer man av feilene man gjør, ikke sant?  Mr. Flemming liker ikke blits. På det andre bildet av meg og han sammen, måtte vi ta bildet 4 ganger fordi han hele tiden blunket.

Takk for en koselig kveld da folkens=)Klubbkveld

Joda, koselig stemning...helt til jeg klikker på Klukk...Mulig jeg er ekstra sliten fortiden og ikke tåler noen ting, men det svartna for meg i dette meldingsforløpet:

Klukk åpner i 1 nt
Så kommer inn en dobling.
Jeg melder 2 hjerter som jeg mener er overføring fordi jeg aldri i mitt liv spilt anderledes
Det går pass rundt.

Klukk skjønner tegninga og kommenterer at hvis det var overføring så.......................Alt jeg hørte i mitt hodet var at jeg var dum og ikke skjøndte noenting og at jeg suger i bridge.

Nå er det muligheter for at det ikke var heeeelt ordrett, men jeg så hvertfall svart.
Sliter enda med å si sorry til Mr.Skree, jeg tåler faen ingenting for tida....Anyway...litt bilderResultat 28-11-11
Calle Knutsen - Seval Hægeland 100

Marit Skree - Klukken Iznude 93

O E Skårdal - Karl Olav Hansen 90

Arleen Reppen - T Gletne 83

Frank Lindland - Kenna Torkildsen 81

Vidar Ballestad - SK Pedersen 80

O Nordhassel - T Nakkestad 75

Tone Sommerseth - Erik Johannesen 70

Gratulerer Calle & Seval!
Nå går jeg å graver meg ned i et hull, og blir der til i mårra!

Kristiansand BK

Katja er jo i syden, så jeg ble sittende på se på Kristiansand Bk i går mens jeg ventet på at klokka skulle bli mange nok til at Havanna skulle åpne. 


Resultatene har dere sett hos Snorre, så jeg hopper over de.

 
Klukk spilte jo med duracellen, og noen ganger så blir det sånn her... Klukk claimer resten av stikkene, motparten vrir seg litt i stolen og er ikke helt sikre. Klukk forklarer i full fart hva han gjør, og kaninen kommenterer: "det æ jo heilt opplagt, ser dere ingenting??" Klukk: "Nå må vi sanse oss da, jeg tar resten av stikkene i blinde" Kaninen: "Det æ jo ingenting å diskutere, asså, ikke gjør d vanskeligere enn det æ"

Motparten puster oppgitt ut, og legger sammen kortene sine. De har tydeligvis ingenting de skulle ha sagt her! 

"Trekk en makker"

Klukk var stor-fornøyd med pizza`n min, fikk masse skryt og han sa han kunne ikke gjort det bedre selv! =) Så kanskje det er en liten Espelid i meg likevel?  Nei???      Joda!    
Nå skal jeg finne ut en annen digg rett jeg kan lage til lavkarbo, jeg bare googler Fotballfruen, så går det riktig så bra!

Kjempe koselig kveld med pizza og trekk en makker, tror alle koste seg!
PS: Det er ikke alltid folk er like klar over at jeg knipser bilder av dem...<Moahaha>

Så hadde vi premie utdeling for hele året, Klukk er trist fordi jeg vant mere enn han! Her gråter han litt.

Jeg har ikke veldig lyst til å legge ut resultatene for i kveld, but here it goes...

1 Tone Sommerseth - Calle Knutsen 45
2 Karl O Hansen - Terje Gletne 43
3 Seval Hægeland - Geir Hamre 38
4 Tor Christensen - Svein K Pedersen 34
5 Erik Johannesen - Vidar Ballestad 32
6 Arleen Reppen - Klukken Iznude 31
7 Marit Skree - Trond Nakkestad 29

Fam. Skree hadde ikke en veldig bra dag, Men vi Gratulerer Tone & Calle, godt jobba! =)

Lyngdal BK

Vi var ikke helt i form de første rundene, så det ble en 4.plass i kveld. Terje & Arleen på 1.Plass- Gratulerer!!Klubbkveld 14-11-11

Arleen Reppen - Terje Gletne 56
Calle Knutsen - Seval Hægeland 54
SK Pedersen - Vidar Ballestad 52
Marit Skree - Klukken Iznude 50
Arne Sudland - M Reinertsen 46
Trond Nakkestad - O Nordhassel 40
Frank Lindland - Kenna Torkildsen 38
?

Så måtte vi susse litt i oversitten

Deilig det da...3. & 4. Divisjon

Da har vi kommet hjem fra en utrolig hyggelig helg, jeg har vært flink og tatt masse bilder.Jeg og Katja spilte på lag med Arne Gustav og Terje, det startet... Vel de fikk full pott mot oss, men så var det bare oppover etter det! Til sammen har vi vunnet 5 kamper, 1 uavgjort og tapt 3, og ligger rett over middels. Kjempe kos=)

Utrolig fine leiligheter, ikke noe å si på det!Joda, dusjen var enorm...Bare ikke så lett å få på. Men etterhvert fant jeg ut at det hang en bruksanvisning på veggen...Tror ikke jeg var alene om å slite men den ettersom ..skal ikke nevne navn (Helge Stornes) trengte hjelp til å sette den på av meg!

Neida, tror nok de fleste koste seg i helga, Ruter 7 og spessielt Inger Lene og Rune har gjort en kanon jobb. Klukk var derrimot ikke særlig fornøyd når vi reiste hjem...Han syntes det var tungt at det skulle gå så dårlig med dem..Men...Vi kjørte innom Jonas B og spiste litt god mat daOg plutselig var han glad igjen?? 
Han hadde riktig nok bare en kyllingsalat, men han liker den veldig godt tydeligvis!

Nå er klokka snart halv åtte på kvelden, og hva skal vi gjøre nå da tro etter en helg med bridge?  Joda, spille Norsk på Norsk på BBO om 30 min. Tipper vi ikke er alene om den heller=)

Takk for en fin helg dere!Bridge

Lager en ny meny knapp for Bridge=)

Sibben

Ja, da har vi kommet hjem og jeg kjenner at det er deilig å få koblet ut litt. Lånte litt bilder av Snorre, hope that's okey?


  Meg & Ronny


 
  Arvid & Katja


  Nils, Ronny, Lars og Klukk                                               Arvid, Per Elvin og meg da

                   
Arvid og Ronny kom til finalen i singelen. Jeg spilte på lag med Erik, Ronny og Klukk i lag-kamp turneringa og vi vant 3 kamper, tapte 2 og en uavgjort.
I par turneringa kom de fleste av oss i B-pulja. Klukk var så skuffet at når oss andre skulle på kina'n og spise, ville han gå i bilen å bare sitte der...Og hvertfall ikke spille b-pulja dagen etter. Men etter noen timer's søvn kom han på bedre tanker og tok 3.plass sammen med Ronny.  Jeg og Erik lå i teten hele turneringa, men det ble tungt mot slutten, hva som skjedde kan du spørre Clas om... Haha, jeg blei så sur at jeg måtte gå fra bordet..

Nils kom på 3.plass i A finalen sammen med Lars, og selv om vi er fornøyde med det, var det litt kjiipt at ikke 3 hjerter x i sona ble passet ned, for da hadde nok seieren vært i boks..Men men, action med bordet var det hvertfall.

Bente og Nils er vi veldig glade i, fantastiske mennesker og vi koste oss der, så tusen takk for utmerket hotell opphold og godt selskap=)

Nå skal vi oppdateres på serier, er veldig lad for at jeg har fri i mårra, trenger å sove ut litt og sånn, full jobbe uke nå så, må lade opp.

Det er 1. Mai i dag, min bursdags mnd, by the way;) I like lots of presentsEn plass for trøst, oppmuntring, inspirasjon, motivasjon, healing, selvutvikling & livsglede. En plass for påfyll av det vi så sårt trenger i dagens samfunn. En plass for å bli påminnet om hvor fantastisk du er, og hva som egentlig betyr noe.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits