Clothes

Jeg trenger og har veldig lyst på ny garderobe. Her er noen få ting jeg fant idag.Litt Rachel inspirert er det nok! =) Nå skal jeg dusje og fikse litt i leiligheten, snx senere.


 
(Bilde fra her om dagen som ikke ble brukt.)

Rachel Berry in New York

Jeg elsker Glee. Jeg elsker Rachel Berry.
Og spessielt nå som hun har flyttet til New York, fått en mere moden klesstil og blitt litt mere voksen. Hun er ganske inspirerende og jeg er keen på å kopiere stilen hennes.

Så elsker jeg dette bildet av henne, in real life

For en stemme på den jenta, helt fantastisk! Jeg elsker henne rett og slett! 
Green skirt

Mandagen er her og jeg venter vennen min hjem øyeblikk. Here`s what I`m wearing today!

Håper det kommer folk på klubben i kveld og, og alle dere som er i boks på om dere har lyst til å begynne å spille bridge- Just do it! Anbefales på det sterkeste, trenger ikke å kunne noen ting, bare ring Karl Olav på 99570260 om du ikke bor så langt unna Lyngdal. Nybegynner kurs går på Onsdager We`re looking forward to seeing you.

My Sunday

 

Idag har vært en deilig dag. And it aint finished yet...Anyway- Marit leker stadig "dress-up" her er hva jeg fant i skapet i dagMye snø å forholde seg til...

Få med dere disse under- hillarious

 Så vil jeg gratulere Inger Lene med ny leser- rekord, som er høyere enn min noen gang har vært!
Hva faen er det som skjer???

Hehe, neida, hun fortjener det absolutt, hun gjør en kjempe jobb og jeg er innom hver dag jeg og, keep up the good work honey=)Bloggen hennes finner du her.

Now it`s back to my holy world, i like it there.
Så må alle dere som starter ny uke på jobb i mårra ha lykke til med å stå opp tidlig, jeg skal sove til jeg våkner, spise middag til frokost, sitte mye på facebook og spille bridge litt senere!  In your face!Dagens antrekk- gangsta` =)Ny veske & lue på vei...Jeg har også sykt lyst på disse skoene, men jeg klarte å holde meg selv tilbakeMaybe next time...

Alt fra Nelly

Mandags antrekk

Jeg sov til 13.00 idag, og DET var deilig det. Nå har jeg fått vasket litt og ryddet ut av koffertene, og satt sammen et antrekk med den nye genseren min som lå og ventet på meg når jeg kom hjem i går kveld. Hope u like it.


Inger Lene ringte midt i shooten, that`s why Ì`m on the phone=)

Som dere sikkert har fått med dere så kom Ronny og Ingvald på 7. plass i A pulja, jeg var så klart klar med kameraet (Ingvald måtte rekke flyet, så han rakk ikke premie utdelinga)Flinke gutten! =)

Har hatt en fantastisk helg, tusen takk til alle dere som var med på å gjøre den såå bra!!
Fikk ikke tid til å fikse noe intervju men jeg har filmet noe med tlf som jeg håper å få lastet opp, men har ikke tid til å se på det nå.

Må få ordnet meg noe middag før bridgen, i kveld kommer de fra Ruter 7 og hjelper oss med mangfold, og vi har prøvd å få tak i så mange lyngdals folk som mulig, så satser på at vi blir en gjeng idag, bloggen blir med so stay tuned=)Laid-back

Sang gruppa ble utsatt til neste uke siden vi er flere som er slitne og forkjøla så i dag har jeg helt fri.
Her har jeg prøvd å sette sammen et laid-back antrekk, inne bilder siden været ikke er med oss.Jada, smykkene mine blir med helt til jeg blir lei=)


Angrer på sko valget, skulle valgt noen brune noen. Klukk liker ikke når "jeg bretter ut panna på den måten"
Makan!  Syns panna mi er fin jeg!

Skal innrømme at jeg til vanlig bare hiver på meg noen klær, men i det siste har jeg brukt litt tid på å prøve å sette sammen antrekk som er veldig meg fordi jeg blir så sykt inspirert av blogger som Livingdoll og Ulrikke (Link på høyre side) Syns det er kjempe gøy.

Dere er blitt kjempe flinke til å kommentere i det siste, mye gøyere å blogge da, so thank you!!

Etterpå må jeg pakke, må opp 05.30 i mårra- jobbe til 15.30 så kommer guttene og henter meg så er det rett til Bergen. Men først har jeg nye episoder av One tree hill, Gossip Girl, 90210, Desperate Housewifes og Glee som jeg skal kose meg med.

Hva skal du idag?På vei i posten + frisøren neste?

Fri frakt hos Nelly hele Januar. Så da klikket jeg denne herligheten hjem, kun 279,-Du finner den her om du og ble litt forelsket.

Nå er jeg seriøst dritt lei av å være blond, men jeg har latt det være sånn en stund fordi jeg ikke visste hva jeg ville gjøre. Men nå er jeg heelt frelst på rødt hår som noen sikkert fikk med seg i forje innlegg

I wanna do it... Ser du for deg hvor kult det hadde blitt?? Jeg blir såå gira på ting jeg er begeistret for -what a rush. Liker å ta en helomvending når jeg først gjør noe. Change is good for my sanity.

What do you think, am I crazy if I do it or are you all thumb`s up?   =)

A long list of inspo in pic`s
Har seriøst lyst på en sånn tattoo akkurat der..Og samme hårfarge...sammen med denne

Jeg har seriøst lyst på piercing i leppa...Hva skjer med meg??
Nå tenker jeg Mamma river seg i håret i ren fortvilelse, haha, no need to worrie...   (Yet?)
Selfølgelig hentet fra weheartit.comDon`t regret yesterday...

Ville egentlig ta bilder nede ved sjøen idag, men Klukk orka jo ikke som er forståelig i og med at jeg var på han med en gang han kom hjem fra jobb. Så da blir det same location, men det får gå. Jeg henter ordtakene fra forskjellige steder på nettet.
Stemning

Nyeste weheartit bildene jeg har merket med mitt hjerte. Elsker stemninga jeg får av å se på dem.


Nå skal jeg bleike etterveksten, dusje og stelle meg, ta egne stemningsbilder og se litt serier.
Men først- frokost. Har du weheartit -konto? 

But while we`re here...

Utsolgt??

Jeg trenger virkelig denne genseren! ( den helt til høyre) Den er utsolgt på Fashionlove, og  jeg bare måå ha den lizm.Så hvis DU er en av de som klikket den hjem før jeg fikk sjangs....Håper du koser deg der du sitter å ler av meg..LER...høyt!

På vei i posten

Siden jeg har pms trengte jeg å muntre meg selv opp. Så da ble nettshopping løsningen. Utrolig hva det kan gjøre med humøret! =)Anything you liked?

Alt fra H&MJeg trenger en kreativ sjel...kansje deg?

Jeg trenger en som kan lage ei veske for meg. Du får seff betalt for jobben, gi beskjed om dette er noe du tror du kan få til.Helt enkel hvit veske med tekst på på begge sider som vist over.
Der det er gull på dette bildet ville jeg gjerne hatt i sølv. (må ikke alså)

På innsiden ville jeg hatt flere som rom som til mobil og andre ting langs siden, men disse rommene ville jeg hatt glidelås på, sånn at jeg var sikker på at ingenting falt ut av dem.

Insiden ville jeg enten hatt hvit eller lysegrå.
Har ikke peiling om dette går ann å lage, men jeg har såå lyst på, så hvis hvem som helst har lyst til å prøve seg så bli jeg sååå glad=)

Likte du designet mitt forresten?? 

Ny kjole på vei

Etter mange timers leting på Norske nettsider, fant jeg ut at de fleste fine kjolene i xs var utsolgt.
Så jeg måtte inn på ebay og fant en med èn gang, se så finExpressen kostet mye mere enn selve kjolen, men må jo tross alt ha den klar til 3.Desember
Mulig jeg kombinerer den medEller bare pumps, må se det litt ann. 

My new shoues

New shoues on it`s way...Mary Kate & Ashley fashionInspiration...<3

Grunge fashion

Har aldri helt visst hva slags klesstil jeg har, eller navnet på den stilen jeg liker best, og kunne ønske jeg kunne kle meg i hver dag, det er en blanding av hip hop/dance/Latino/rocka/laid back men samtidig femenin og søt, luer, solbriller og mange urbane smykker på samtidig.

Har aldri hørt om grunge før idag, etter at jeg googlet Taylor Momsen (Jenny Humphrey) fordi jeg digger stilen hennes. I think I found my word...          *ELSK*

Hva syns du om stilen?En plass for trøst, oppmuntring, inspirasjon, motivasjon, healing, selvutvikling & livsglede. En plass for påfyll av det vi så sårt trenger i dagens samfunn. En plass for å bli påminnet om hvor fantastisk du er, og hva som egentlig betyr noe.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits