januar 2010

 • 30.01.2010 kl.00:51 Blogg
Arena

Resultat: Hvilken type personlighet har du?

resultatbilde


Tenkende

Du er en tenkende person. Du filosoferer mye på livet og alt det bærer med seg. Du tar de kloke beslutningene, men på dine egne premisser. Du vet selv hva som er best for deg, og lar ikke andre komme i veien.
27.67% falt innenfor denne kategorien.

Det er ganske korrekt. Jeg tenker mye,selv om jeg nesten aldri tenker før jeg snakker,jeg tenker imens jeg snakker,witch is pretty stupid by the way..men hvis jeg planlegger hva jeg skal si,kommer alt ut feil,og jeg begynner nesten å stamme..føler jeg selv da.

Meen,back to the issue. Jeg er en tenker, helt siden jeg var liten har jeg tenkt på hva som er meningen med mitt liv,hva jeg skulle bli, hva som er mellom himmel og jord,er ting helt tilfeldig,eller vet vi på forhånd hva som skal skje før vi går inn i et foster....Jeg tenker enda på dette og har millioner av spørsmål,noen av de føler jeg faktisk at jeg har fått svarene på,så sikker er jeg at jeg påstår at jeg vet. "Beacouse I feel it"  - "well you cant base your facts on what you feel" ...he takes here hand,ask's her to close her eyes,puts his finger in her palm and run it over her hand..."What am I doing?" - "you touch my hand with you're finger" -"and how do you know that?" -"beacouse I feel it.."


 

Trykk her for å ta testen selv=)


30.01.2010 kl.00:51 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 29.01.2010 kl.23:50 Blogg
Var de ikke fine vel? I think so=)

Bare 1 dag igjen på jobb før det er helg for meg. Da skal jeg hjem til Hr.Klukk og lille Mia og kose meg med good mat,serier og teppe mitt heele søndagen,skal bli digg!!!

Jeg skulle seriøst blitt web designer,kan sitte oppe hele natta å knote,syntes det er kjempe gøy. Jeg vil gjerne hjelpe DEG hvis du skal oppdatere siden din,send meg en mail på mizzystyle@hotmail.com og fortell hva du vil ha,and I will fix it! Mrs.fix it er mitt navn..   =p  Gleder meg til å sette i gang med den nye hjemmesiden til bridgen nå i neste uke,den skal bli nice!

Blir lite bilder denne uka,pga jeg sitter på mamma's pc,men tenker nok at du overlever =p
Well,that's it for now,kos dere alle dere som har fri helg,og kom å handle på Meny i Mandal,bla ferske reker og kjøttdeig på TILBUUUD!

29.01.2010 kl.23:50 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 29.01.2010 kl.00:20 Blogg
For det gjør nemmelig jeg. Hele tiden ser jeg etter måter å nyskape meg selv på, om det er hår,sminke,klær,eller bloggen. Akkurat nå er jeg IKKE fornøyd,jeg vil ta nye bilder, få heeelt nytt design, sette på extensions (blir ikke lenge til nå,yay) ,ny sminke...å itje nok med det...joda det er nok..for a little while that is =p

Jeg er midt i arbeidsuka,og har ikke mye nytt å komme med. Er litt emo fordi alt skal skje i mine jobbe helger,så jeg kommer til å gå glipp av ALT jeg absolutt IKKE vil gå glipp av fremover...Heldigvis så har jeg neste helg å se frem til,for da er det nemmelig 4.Divisjon,2 dager med hellig bridge,poengene skal bare strømme inn tenker jeg>> Soon to be Kløvermester så snart de sender inn de poengene fra sist 4.div. wuppdido!! -Now there'sa word I've never used before..kinda creapy...

Neida så.....Æ sitt no hær alein, å æ glemtæ det nye sim kortet heim,så ingen fer tak i mæ uansett korr my dæm ring..men æ gir vel fan, bærre tre daga tell æ fer ordna dæ, dæ e it'sj no mær enn dæ...Hærregud kåffer i alle daga skriv æ på nord-norsk,æ må jo verra stein støkke mæ riv ruskandæ gal? Syndrom

Ellers går det egentlig greit,nå skal jeg snoke i mamma's godteriskap,for de har nettop kommet hjem fra en eller annen tax fri en eller annen plass..de er lizm over alt- alltid. "Det e kjekt det" Hvem er du??...Er det mulig at jeg føler meg så ensom her jeg sitter at jeg lager opp personer i meg selv så jeg får selskap????  #Laim#

Dere må ikke tro at jeg blogger for noen andre's skyld enn min egen underholdning. Ha--To to to tog duan?
Nei nå må jeg begynne å gå inn i meg selv...

I mårra er det fredag,og så er det Lørdag,og så er det Søndag....Etter det kommer Mandag...Skål og god natt! (kan man skylde på flaska selv om den ikke er åpnet??)
29.01.2010 kl.00:20 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 26.01.2010 kl.23:00 Blogg
Mr.Skree er på seminar med jobben og kommer ikke hjem før i mårra. Jeg er hos Mamma pga jobb og kommer heller ikke hjem før i mårra. Pappa skulle gå innom Lille Mia en tur i dag og i mårra,men jeg vet at hun egentlig vil være ute hele natta,men så lenge vi ikke er der til å sleppe henne inn igjen når hun er lei og fryser,vil jeg ikke ta sjangsen på det.

Så her sitter jeg da og lurer på ossen hun har det. Ensom og forlatt,og temmelig irritert for at ingen kommer å slepper henne ut kan jeg tenke meg..Kunne ønske jeg kunne gitt henne en mobil,så kunne jeg ringe å snakke med henne og fortelle henne at "mamma kommer hjem i mårra,vennen min"  .... Noen av vennene våres sier at vi er alt for opptatt a den katta våres,og behandler den som det skulle vært en bebi..hehe..mulig det=) Men det  ER jo bebien våres!


Nå er det vel leggetid,har ikke noe bedre å foreta meg.Gleder meg masse til neste helg,da er det 4.divisjon (bridge) i 2 dager. Må skaffet meg fri til ruternålturneringen i mars,jeg og Arvid må jo forsvare 3.plassen våres. Går for GULL nå=)
Sibben må jeg også skaffe meg fri til,ikke alltid like lett når det meste kommer på jobbe- helgene mine,men jeg har jo SÅÅ lyst til å spille...  Satser på at jeg får ordnet meg.

Sweet dreams

26.01.2010 kl.23:00 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 26.01.2010 kl.12:28 Blogg
Idag- Tirsdag er da min uke starter. Har alltid fri på Mandager og bare koser meg når jeg sitter inne i varmen med pc'n og leser alle statusene på face om at det er mørkt og kaldt ute og hvor trøtte folk er,og det siste de ønsker der og da er å måtte gå på jobb...Ondskapsfull- Jeg?? neiii...

Men idag er det min tur..bortsett fra at jeg slipper å stå opp tidlig,ikke lengre like kaldt ute når klokka blir halv 2 og det er faktisk heelt greit å dra på jobb da! =) Blir jobbing i ett frem til lørdag kveld,so I'm kinda buizy this weak.

I går Spilte jeg med Arne Suddland for første gang,for min faste makker måtte avsted og dermed ble ikke igår tellende sammenlagt,fordi det må være med samme makker. Så Jeg og Trygve kom 2 poeng under 1.plassen sammenlangt og jeg og Arne på på delt 2.plass i går. Jeg er fornøyd med det,enda jeg skjems over noen av spillene i går,hvertfall det ene mot Mr.Klukk og Agavin- jeg skylder på at jeg var sinnsyk i øyeblikket!

Jeg er sinnsykt tørst for øyeblikket,drømmer om rennende kald tropisk nektar...


Well,Gotta get ready for work now,have a nice week!

26.01.2010 kl.12:28 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 25.01.2010 kl.23:27 Blogg


Sinnsykt flink!!!!!!!!!

25.01.2010 kl.23:27 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 24.01.2010 kl.12:29 Blogg
Vi har ikke gjort mye spendene i helga,bare slappet av,sett serier og kost oss med god mat.
Jeg har blitt forkjølet,så bare deilig å være hjemme. Klukken lagde middag på fredag:Pretty good.Stemte på A1 i går,det var jo absolutt ingen andre jeg ville ha videre...men men..
Nå skal jeg ha meg noe frokost,og se på Tori & Dean. Ha en fin Søndag=)

24.01.2010 kl.12:29 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 20.01.2010 kl.17:47 Blogg
Jeg fyldte på smågodt på jobb idag..endte opp med at jeg handlet for 85 kr...mmmmmmmmmmmmm...


Nå er øyeblikk pizza'n ferdig,vi skal se American Idol og spise appelsin og masse digg. Fri i mårra har jeg og..jeg har det ganske bra jeg! =)

20.01.2010 kl.17:47 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 18.01.2010 kl.13:57 Blogg
Akkurat nå sitter jeg ganske susete og trøtt i sofa'n..Jeg har vært hos tannlegen,og er bedøvet,halve munnen min ser ut som den hører til i en episode av the x files, man kan ikke se det like bra på bilde som i virkeligheten bare så det er sagt.


Ellers spilte vi mix turnering i går,som gikk rett til h****e...Jeg var så deprimert hele dagen,mulig det hadde noe med å gjøre at jeg bare hadde sovet 3 timer den natta..hvis ikke klukken snorket,så ville Mia leke..og når jeg skriver leke mener jeg bite å klore i beina mine for at jeg skal gi han oppmerksomhet..for han var jo ikke trøtt...neida såå...kom jeg hjem da,og da hadde min kjære vasket hele leiligheten,brettet og lagt inn alle klær,kastet ut den ødelagte stolen som har stått i veien en laang stund,det var heelt strøkent her. så spiste vi digg mat fra kebab shappa og så på American Idol og Fringe,så han reddet dagen min=) Love you.

Mia ligger å koser seg i fanget mitt


I kveld er det bridge igjen,håper det går litt bedre idag.
Føler for å sove litt jeg,have a good Monday18.01.2010 kl.13:57 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 14.01.2010 kl.22:27 Blogg
Mamma er snill,og en fantastisk kokk! Tusen takk=)
Jeg sover hos mamma når jeg jobber på kvelden,fordi jeg ikke rekker bussen hjem. Nå har jeg 2 dager igjen med jobb,så er det mix-turnering på Søndag,som jeg gleder meg til. (Bridge)
Denne uka er det mye jobb,neste uke-not so much=)

Ville bare inn å si hei,ikke så mye nytt,jeg går fortiden i klukken's store skidress,boblejakke,vintersko og votter,med en menybag hengenes på siden,og en røyk på vei fra bussen til jobb,føler meg egentlig som en eskimo når jeg stresser meg frem i dette været. Kaaaldt...Mamma og de skal en tur til Kiel med ferja nå i helga,bare sånn helt ut av det blå,det hørtes digg ut!!  =) 

Koselig kveldsang


14.01.2010 kl.22:27 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 12.01.2010 kl.23:29 Blogg


I am greatful! =)
Ikke det fineste bildet du fant av meg da,sikkert 2 år gammelt,men det får gå=)

12.01.2010 kl.23:29 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 11.01.2010 kl.23:49 Blogg
Første gang ever lizm...jeg snakker om bridge..Jeg og min faste makker Trygve kom på 1.plass i klubben idag,han er utrolig flink og har lært meg masse,og nå begynner resultatene og ramle inn..fra i dag-that is=)
Jeg er så fornøyd,og glad,bra start på uka,gjør lizm ikke noe at jeg skal jobbe 5 dager i strekk nå,på søndag er det mix-turnering,det blir morro!
Har du lyst til å lære å spille bridge, trykk her og finn ut hvor nærmeste bridgeklubb er der du bor.Et spill,og du er hekta=)

11.01.2010 kl.23:49 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 11.01.2010 kl.17:35 Blogg
En bergenser ringte meg,med skjult nr..han sa han ringte fra postkontoret her jeg bor,og at jeg hadde en stor pakke jeg ikke hadde hentet enda de hadde sendt ut 2 hente- lapper..Den eneste pakken jeg venter på ble sendt på onsdag,og de sender ikke ut 2 hentelapper før etter en stund.Men jeg tør jo ikke si,slutt å kødd,for jeg er jo ikke sikker på om det faktisk er en pakke der som er min..han spør om det er Marit Helene han snakker med og om ikke jeg vil ha denne pakken. Jeg svarer at min mann er på vei hjem fra jobb og at jeg skal si han må gå innom postkontoret og hente den. Helt greit,ha en flott dag videre,svarer han etter han har gitt meg pakkenr så det er lettere å finne den..Mannen min går innom og gir etterhvert tlf sin (med meg på linja) til de i skranka,fordi skjønner ingenting. For det første er det ingen gutter på jobb idag,og for det andre var det pakkenr han gav meg alt for langt,så det var helt umulig at de hadde ringt fra postkontoret..Nå lurer jeg på hvem i all verden det kan være,was it you??

11.01.2010 kl.17:35 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 11.01.2010 kl.11:53 Blogg


Noen som har hørt om stjernefabrikken i Ukraina?  Her er gutten som vant hele greia,de siste pengene han hadde brukte han på en buss billett til konkuransen. Han kommer fra Latvia,og denne søte jenta han synger med her,lærte han å synge på russisk,og de ble etterhvert sammen i løpet av programmet. Han er 154 cm høy,og jeg syntes han er helt fantastisk,selv om jeg ikke skjønner bæret av hva de synger om her..

Her er enda en,han kommer inn etterhvert,enjoy

11.01.2010 kl.11:53 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 09.01.2010 kl.17:22 Blogg
Vi har vært ute i kulden å handlet,og nå er jeg mett og god,sittet å slækk'rn i morgenkåpa mi og teppe mitt.


Det blir Vampire Diaries i kveld,koooos...Ellers har jeg lyst å få med meg del finale i grand prix,noen som vet når A1 skal opptre? Gikk visst glipp av Gaute Ormåsen i går,that sucks..  =/
I mårra blir det pizza hos min bror med hele familien,gleder meg!

Kooos dere i kveld dere som kan=)

09.01.2010 kl.17:22 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 06.01.2010 kl.19:13 Blogg
Jeg har ikke mange lesere,i det hele tatt..men når 65 mennesker er inne å leser,er det da INGEN som klarer å skrive en eller annen form for kommentar?..ingen stemming eller noe...Unntatt snille mamma på facebook da.
Men da gjør jeg som jeg vil,og driter i om dere syntes det ser helt j****g ut! Så det så!!!!

Men selv om du ikke kommenterer,er du fremdelses innom å leser,så jeg skal oppdatere.

*Mia går det veldig bra med,spydde bare èn gang. Selv når han var i koma,klarte han å finne veien til doen sin.....Sovna oppi der-Ja, men da kom mamma og hentet han så det gikk fint.....

*Ellers har jeg bare jobbet,nå skal vi kose oss med Vampire Diaries og julemarsipan på halv pris!
Ser frem til helga,har fri lørdag,søndag og mandag. På Søndag skal vi feire min bror's bursdag med pizza fra pizza bakeren,det blir koselig.

Anyway,tror jeg hopper i dusjen,ha en fin onsdagskveld.

06.01.2010 kl.19:13 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 04.01.2010 kl.15:09 Blogg
Min mann syntes den nye headeren min er noe av det værste han har sett...Jeg syns den ble drit kul..anyway,lagde et par nye,stem på den du liker best...Måtte lage nye meny knapper oxo,han sa "du er jo ikke akkurat noe metall menneske du"   ....Jeg som syntes jeg hadde vært såå flink lizm....

1.


2.


3.


4.
04.01.2010 kl.15:09 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 03.01.2010 kl.23:20 Blogg
Om min nye header?
Jeg har oppgradert Picnik så jeg leker meg med nye funksjoner=)03.01.2010 kl.23:20 i Blogg 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 03.01.2010 kl.16:02 Blogg
Dette er seriøst en av de beste filmene jeg noen gang har sett. Og grunn verdiene i filmen er så "right on" med hva en del av oss har å lære her i livet...Har du ikke sett den,så har du gått glipp av noe stort...

03.01.2010 kl.16:02 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 02.01.2010 kl.12:21 BloggMia har blitt 6 mnd nå,og hun har vokst masse siden disse bildene. Hun (han) skal kastereres på Mandag,og det gleder vi oss ikke akkurat til....Tenk at du har vært såå liten,jeg husker du fikk plass i hånda mi...
Jeg.....babysyk???   overhodet ikke...

02.01.2010 kl.12:21 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 02.01.2010 kl.12:02 Blogg

De fleste spiser vel middag èn gang om dagen,og da helst sånn midt på!?
Jeg spiser middag..ca alle måltid unnatt frokost...og hvis jeg er på jobb da seff.. Anyway,her er gårsdagens kveldsmat:
Den bestod av:

-Svinekjøtt
-Pomfri
-Wok'et gr.saker
-salat & dressing

Og en kald pepsi. Finnes det flere som meg der ute?
Idag er det lørdag og vi skal på kino å se Avatar..det blir koselig! Jeg sitter å venter på at en pille skal funke så ikke magen min skal gjøre så vondt....stupid thing...

Å,jeg drømte seriøst at jeg vandt 100 000 kr,og gjett hvem jeg ringte til først?
-Hei, Salong extend...
-Jeg ville gjerne få bestillt en time.....
Dette her er hva jeg har lyst på,check it out.....

Det er faktisk ikke dyrt lengre,bare en liten tusenlapp,så det blir nok ikke så innmarrig lenge til=)
Vi hadde det forrsten fint på nyttårsaften,utrolig digg mat!!!

02.01.2010 kl.12:02 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

hits