januar 2012

Mamma syntes det er alt for mye " idag har jeg på meg dette- innlegg" og alt for lite inspirasjons innlegg.
Så da sitter jeg her klokka midt på natta- 6 timer og 20 minutter til jeg skal stå opp og blogger.

Problemet er bare det at, livet går opp og ned hele tiden, noen ganger er man "nede" en god stund og det er vanskelig å prøve å gi når man ikke har nok selv.

Uansett hvor mye verktøy man har til å endre sine egne tanker til det positive så er det noen ganger så slitsomt at det er lettere og la være.Det er viktig å la seg selv ta en time out, gjøre akkurat det som du selv føler skaper glede hos deg, uansett hvilken måte. Så da blir det mye "se hva jeg fant i skapet" innlegg fordi det på en merkelig måte skaper balanse i mitt rare hode. Jeg går inn i min egen fantastiske verden og jeg vil være der til jeg ikke lengre trenger det.

Mange mennesker sliter med depresjoner, noen mer tydelig enn andre. Grunnene er mange.

Det er som oftest en mening med alt og ting snur plutselig rundt 180 grader, it will always be better.Someday we wake up and realizeHang on to the good fealings, and plan an awsome future without boundries.
Believe in your dreams, believe in yourself-  believe in your future.

01.02.2012 kl.00:50 i Selvutvikling Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 31.01.2012 kl.12:40 Blogg

Da var jeg og klar for ny jobb uke...Litt trøtt enda men...Sitter i sofan med joggebukse på, har enda 3 kvarter før jeg må dra.
Ville bare innom for å si hei, sola skinner og jeg tror det blir en fiiin dag! =)

Til helga skal jeg som sagt spille 4. divisjon, så gleder meg til det. Skal du noe spessielt i helga?

 

31.01.2012 kl.12:40 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 30.01.2012 kl.22:30 BridgeKlukk går over scoren og dobbelt skjekker...De må vinne 15-5 siste runde for å vinne...16-4 vant de og vin flaskene går til han og Ronny!

1. Klukken Iznude Ronny Kolnes 63%
2. Trond nakkestad-olav nordhassel 60%
3. Erik Johannesen.Egil Austbø 56%
4. SK pedersen-Vidar Ballestad 49%
5. Marit Skree-  Hanne fredriksen 40%
6. Terje Gletne-Anka 32%

Gratulerer! =)

30.01.2012 kl.22:30 i Bridge Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Mandagen er her og jeg venter vennen min hjem øyeblikk. Here`s what I`m wearing today!

Håper det kommer folk på klubben i kveld og, og alle dere som er i boks på om dere har lyst til å begynne å spille bridge- Just do it! Anbefales på det sterkeste, trenger ikke å kunne noen ting, bare ring Karl Olav på 99570260 om du ikke bor så langt unna Lyngdal. Nybegynner kurs går på Onsdager We`re looking forward to seeing you.

30.01.2012 kl.14:54 i Fashion 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 30.01.2012 kl.02:20 Blogg

Der var dere tilbake igjen phew ble litt bekymret der et par sekunder for at dere hadde forlatt meg.
Aner ikke hva som gikk av meg man mister lizm ikke bare plutselig interessen for alt det utrolig spendene som skjer på Maritskree.blogg.no!    (Det er nå du skal skrive "Næmmen Marit- bloggen din ER spendene og super duper fantastisk, skjønner ikke hvorfor du ikke er på topplista???)


Med det sagt eller ikke sagt  så må jeg jo bare fortsette å levere, så her sitter jeg 01.09 og prøver å klekke ut en genial plan........................................................... Klokka er nå 02.18........................................

Om du nå tenker "Herregud for et dårlig forsøk på å være morsom" så kan jeg forsikre deg om at Mamma`n min ler ganske ofte av meg....Klukk og... Mostly when I`m not eaven tryin`... Slå den du!

Yes ok lets be honest-  That WAS pritty laim...

Jeg er ikke morsom av natur. Du kan egentlig se det ganske tydeligOk, denne dagen var jeg rett og slett lei meg.

Jeg ble gitt andre talenter da.. Noen mere skjult enn andre..

Dette er bilder that never made it out! That kinda goes without saying, haha=)

.....Jeg begynner å skjønne det at det ikke er særlig lurt å presse frem et innlegg sånn ut av det blå...

I must be really stupid if i actually post this crap...But then again- I am blond, so it could go eather direction.

Jeg får si ifra til dere (om det skulle finnes noen av dere) som ikke helt skjønner greia her- Jeg mener ALT jeg skriver! Glad we cleared the air on that matter. 

30.01.2012 kl.02:20 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 

Idag har vært en deilig dag. And it aint finished yet...Anyway- Marit leker stadig "dress-up" her er hva jeg fant i skapet i dagMye snø å forholde seg til...

Få med dere disse under- hillarious

 Så vil jeg gratulere Inger Lene med ny leser- rekord, som er høyere enn min noen gang har vært!
Hva faen er det som skjer???

Hehe, neida, hun fortjener det absolutt, hun gjør en kjempe jobb og jeg er innom hver dag jeg og, keep up the good work honey=)Bloggen hennes finner du her.

Now it`s back to my holy world, i like it there.
Så må alle dere som starter ny uke på jobb i mårra ha lykke til med å stå opp tidlig, jeg skal sove til jeg våkner, spise middag til frokost, sitte mye på facebook og spille bridge litt senere!  In your face!29.01.2012 kl.21:32 i Fashion 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 29.01.2012 kl.11:49 Blogg

From weheartit.com

29.01.2012 kl.11:49 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 29.01.2012 kl.00:36 Blogg

Da var arbeids uka over, klokka forteller at det er blitt Søndag og jeg føler...jeg vet ikke hva jeg føler, men jeg tenkte nå hvertfall at det var på tide med et innlegg. Annen hver uke er jeg buizy og det blir dårlig med updates, stakkars Mamma ringte meg istad og ville høre om jeg var i live...- "Du hadde ikke skrevet noe på facebook engang" Haha=) (Mamma- jeg så forresten ikke at du hadde sendt mld først, American Idol stå på her med høy lyd.)

Ok da, så er det mulig at hun var litt bekymret for at jeg ikke hadde overnattet hos dem når hun trodde jeg skulle det og ikke sagt ifra at jeg ikke skulle...- er du med? 

But yes, I am still here, quietly... dvs jeg har fader meg ikke hatt tid til noen ting. Men i mårra- (idag lizm- Sunday and all that)  skal jeg gjøre en haug. Når jeg sier gjøre en haug så refererer jeg til alle seriene mine som jeg enda ikke har fått startet på, holder på å få abstinenser her.

Så skal jeg trene litt på BBO med Katja, - 4. Divisjon til helga vettu!

Ellers...  ellers har jeg ikke hatt noe liv- ikke denne uka hvertfall. Kommer sterkere tilbake i mårra-

*Nattaa bloggæn* suss & klem and all that shit

29.01.2012 kl.00:36 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn27.01.2012 kl.13:14 i Fashion Én kommentar Permalenke Tips en vennJeg har også sykt lyst på disse skoene, men jeg klarte å holde meg selv tilbakeMaybe next time...

Alt fra Nelly

27.01.2012 kl.11:19 i Fashion Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Noen ganger varer dagene alt for lenge før man bare kan lukke øynene og gli bort fra hverdagsmaset for en stund.
Idag er det Ikke nok timer i døgnet.

Jeg har vært på jobb og på sang gruppe.
Nå er jeg hjemme og leiligheten roper om å bli å bli vasket og ryddet, jeg skulle så gjerne ha sett alle de 9 nye episodene som har kommet før jeg legger meg, lagd en sang video, hjulpet ei med noe data greier, Mia har lagt seg oppi fanget mitt for han trenger kos og kjærlighet fra Mamma`n sin, jeg vil lage et kvalitets innlegg med nytt antrekk, og er inspirert til å skrive en sang. Klokka er 21.30 og jeg vil gjerne legge meg sammen med vennen min men det er jo ikke lenge til...

Så her sitter jeg da, med teppet mitt, Mia på toppen, kakaoen i hånda og har nydelige James Morrison på ørene, og vet ikke helt hvor jeg skal begynne.

Jeg kontaktet en coach da, sendte mail med en del ting jeg gjerne ville snakke med henne om.
Long story short- Coaching utdannelse er noe man tar på toppen av det man allerede jobber med, man jobber ikke kun som en coach og får heller ikke penger av Lånekassen til dette.

Jeg vil jo jobbe som livs coach og starte min egen bedrift i mitt fantastiske fremtidge healing senter- Lift me up!?

Så jeg ble litt skuffet da.. I og med at det er noe jeg hadde elsket å jobbe som, og har et behov for å jobbe som. Men så tenkte jeg da...

Fix a heart med Demi Lovato...

" I just ran out- of bandeds" Har du hørt noe så nydelig?

Jeg sitter å henter masse inspirasjon fra andre bloggere, det finnes mange nydelige mennesker her i verden, and you really make a differense! 

-------Røykepause--------

Men det jeg  egentlig hadde tenkt til å skrive om var noe jeg ble påminnet av veninna mi Inger Lene

Negative mennesker- som suger ut all energien din.

Det er ingenting galt i å (og du burde og fortjener) fjerne dem fra livet ditt. Bare helt enkelt distansere deg fra dem som ikke tilfører livet ditt noe positivt fordi du kan ikke være alt det du kan være om du stadig blir dratt ned av deres holdninger, meninger, problemer.

                      "Om du sier ja til andre, pass på at ikke først sier nei til deg selv"

26.01.2012 kl.22:27 i Selvutvikling Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 25.01.2012 kl.21:31 Musikk

Ikke ofte jeg griner av aduitions...Men denne....denne...

25.01.2012 kl.21:31 i Musikk Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Jeg er en av de som tror på at alt har en mening. Det er mange ganger vanskelig å se når det er på det værste, Men noen husker kansje jeg skrev setninga "Vil helst bare legge meg inn en plass der noen kan passe på meg"?

 

Der har du drømmen min. Alså ikke å bli lagt inn da, men å en dag bygge opp et senter der man gå inn completly broken, og gå ut igjen som et nytt menneske.

 

Nå snakker jeg om frisør, spa, personlig coach, terapi, meditasjons grupper, stylist, make-up artist, hud-pleier, inspirerende foredrags holdere, healing- alt du kan tenke deg. Det viktigste er at det blir pleie for sjelen.

 

Jeg aner ikke når og hvor men jeg har troa på at universet vil vise meg vei og finne frem penger til prosjektet og de rette menneskene jeg trenger. Jeg ville vært en deleier- og jobbet som personlig coach- etter å ha utdannet meg/kurset meg litt i det.

 

Jeg ser for meg hvordan det skulle sett ut, de hvite veggene skulle vært pyntet med positive og oppløftende wall-prints, nydelige natur bilder, rennede vann, grønne planter, meditasjons musikk overalt og mye mere... 

Det første jeg skal gjøre er å få time hos en coach selv og få veiledning i forhold til både meg selv og mitt liv og denne ideèn. Hva syntes du, kunne du tenkt deg en slik plass å gå til every now & then? 

 

25.01.2012 kl.00:01 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 24.01.2012 kl.13:00 Blogg

Utrolig deilig å våkne opp uthvilt i en oppvarmet leilighet og bare snike seg under verdens beste teppe i sofan når det er helt hvitt ute.Det som ikke er så digg er at jeg øyeblikk må ut i dette hvite været for å komme meg på jobb.
Men det går nok fint, bare å pakke seg inn.

Ser på The talk på Bliss hver dag- syns det er knall bra program. Men nå må jeg hive på meg et lass med klær-Håper du får en oppløftende dag! =)

24.01.2012 kl.13:00 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 23.01.2012 kl.22:44 Bridge

Kjempe gøy å spille idag, Tuusen takk til dere som kom helt fra Kristiansand, dere er høyt verdsatt!!
Resultater

1 Roy Lund - Calle Knutsen 85
2 Marit Skree - Klukken Iznude 83
3 Trond Nkkestad - Olav Nordhassel 79
4 Terje Gletne - Erik Johannesen 78
5 Inger Lene K- Hangeland . Henning Klemo 70
6 Arleen Reppen - Anne Karin Vetland Nicolaisen 69
7 Clas Asbjørn Gundersen - Lajla Elefskaas 66
8 Vidar Ballestad - Svein K Pedersen 63
9 Rune Væting - Eirik Breen 55
 


23.01.2012 kl.22:44 i Bridge Én kommentar Permalenke Tips en venn

Jeg sov til 13.00 idag, og DET var deilig det. Nå har jeg fått vasket litt og ryddet ut av koffertene, og satt sammen et antrekk med den nye genseren min som lå og ventet på meg når jeg kom hjem i går kveld. Hope u like it.


Inger Lene ringte midt i shooten, that`s why Ì`m on the phone=)

Som dere sikkert har fått med dere så kom Ronny og Ingvald på 7. plass i A pulja, jeg var så klart klar med kameraet (Ingvald måtte rekke flyet, så han rakk ikke premie utdelinga)Flinke gutten! =)

Har hatt en fantastisk helg, tusen takk til alle dere som var med på å gjøre den såå bra!!
Fikk ikke tid til å fikse noe intervju men jeg har filmet noe med tlf som jeg håper å få lastet opp, men har ikke tid til å se på det nå.

Må få ordnet meg noe middag før bridgen, i kveld kommer de fra Ruter 7 og hjelper oss med mangfold, og vi har prøvd å få tak i så mange lyngdals folk som mulig, så satser på at vi blir en gjeng idag, bloggen blir med so stay tuned=)23.01.2012 kl.17:02 i Fashion Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 22.01.2012 kl.01:58 Bridge

Tommy vennen=)

Jan Erik vennen

Min makker Haakon


Stig aka Kunstner`n vennen=)Jeg er om mulig ikke veldig erdru, klokka er for masse, jeg skal sove!

Ingvald vennen=)Og Ronny vennen=)Og den aller beste vennen=)Natta
Åja, resultatene finner du på (orker ikke å linke nå) storturneringen.no

22.01.2012 kl.01:58 i Bridge Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 21.01.2012 kl.02:26 Bridge

Dagen har gått i ett, derfor null inlegg, men jeg har jo vært flink jente og tatt noen bilder da! Enjoy

Klukk og Tommy gjør seg klare til å spille mester pulja i mårra.
Meg- skal vi ta et blogg bilde? De- JAA!! =)


Geir. Vi måtte ta 3 bilder, fordi han ikke smilte. "Men æ klare ikkje å smile på kommando- det må komme naturlig"
Kaninen er i form


Vakre Inger Lene som har vært å retta håret hos frisøren idag=)Helan & halvan på tur.


Nå er klokka midt på natta, jeg foreslår at jeg tar kvelden, har litt søvn å ta igjen.
Så er vi klare for kamp i mårra klokka 11.00

Snx i mårra da=)

21.01.2012 kl.02:26 i Bridge Én kommentar Permalenke Tips en venn

Jeg kjenner noen med ekstreemt mye selvtillit. Det er noe jeg alltid har syntes har vært en positiv ting, jeg er absolutt FOR mennesker som tror på seg selv. Mange reagerer negativt på dette, istedenfor å tenke good for you- high five dude, så tenker de - hvem faen tror du at du er?

De blir sinna og begynner å slenge dritt for å "jekke ned" personen. Hva kommer det av?

Hvorfor føler andre seg truet om noen sier- Ey, jeg er ganske sikker på at jeg hadde slått deg i biljard" ?
Min reaksjon er jo et smil om munnen og hører en utfordring og kommer med en tilbakereplikk av samme slag.

Jeg forstår at man ikke er vandt til mennesker at dette kaliber, men kansje vi skal gå litt i oss selv for å finne ut av hvorfor vi reagerer på den måten vi gjør. Er det virkelig så galt å være glad i seg selv og tro at man kan få til hva man vil?Man går igjennom livet og treffer på utrolig mange forskjellige mennesker. Hvert menneske du treffer på din vei, om du liker personen eller ikke, har du noe og lære av. En av de tingene jeg liker mest med min nydelige veninne Katja (det er ikke henne innlegget handler om, men det skjønte du kansje?=) er når hun sier mens hun ser seg selv i speilet- "Marit i dag ser æ bare helt smashing ut"!  <3

Om alle de negative tankene du hadde om deg selv, ble byttet ut med positive- hvordan tror du livet ditt hadde sett ut da?

19.01.2012 kl.18:34 i Selvutvikling Én kommentar Permalenke Tips en venn

Sang gruppa ble utsatt til neste uke siden vi er flere som er slitne og forkjøla så i dag har jeg helt fri.
Her har jeg prøvd å sette sammen et laid-back antrekk, inne bilder siden været ikke er med oss.Jada, smykkene mine blir med helt til jeg blir lei=)


Angrer på sko valget, skulle valgt noen brune noen. Klukk liker ikke når "jeg bretter ut panna på den måten"
Makan!  Syns panna mi er fin jeg!

Skal innrømme at jeg til vanlig bare hiver på meg noen klær, men i det siste har jeg brukt litt tid på å prøve å sette sammen antrekk som er veldig meg fordi jeg blir så sykt inspirert av blogger som Livingdoll og Ulrikke (Link på høyre side) Syns det er kjempe gøy.

Dere er blitt kjempe flinke til å kommentere i det siste, mye gøyere å blogge da, so thank you!!

Etterpå må jeg pakke, må opp 05.30 i mårra- jobbe til 15.30 så kommer guttene og henter meg så er det rett til Bergen. Men først har jeg nye episoder av One tree hill, Gossip Girl, 90210, Desperate Housewifes og Glee som jeg skal kose meg med.

Hva skal du idag?19.01.2012 kl.15:34 i Fashion 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

Fri frakt hos Nelly hele Januar. Så da klikket jeg denne herligheten hjem, kun 279,-Du finner den her om du og ble litt forelsket.

Nå er jeg seriøst dritt lei av å være blond, men jeg har latt det være sånn en stund fordi jeg ikke visste hva jeg ville gjøre. Men nå er jeg heelt frelst på rødt hår som noen sikkert fikk med seg i forje innlegg

I wanna do it... Ser du for deg hvor kult det hadde blitt?? Jeg blir såå gira på ting jeg er begeistret for -what a rush. Liker å ta en helomvending når jeg først gjør noe. Change is good for my sanity.

What do you think, am I crazy if I do it or are you all thumb`s up?   =)

19.01.2012 kl.00:26 i Fashion 5 kommentarer Permalenke Tips en venn
Har seriøst lyst på en sånn tattoo akkurat der..Og samme hårfarge...sammen med denne

Jeg har seriøst lyst på piercing i leppa...Hva skjer med meg??
Nå tenker jeg Mamma river seg i håret i ren fortvilelse, haha, no need to worrie...   (Yet?)
Selfølgelig hentet fra weheartit.com18.01.2012 kl.22:42 i Fashion 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 18.01.2012 kl.18:44 Blogg

Endelig er sangen ute, favoritt pianomannen min Ovi som kom på 3.plass i den internasjonale finalen i Eurovision song contest i fjord (og når jeg sier ifjord kan det godt hende jeg mener i forfjord, jeg er ikke helt sikker på hva jeg mener, men potato tomato) er en av låtskriverene, and I love it, særlig slutten når det tar av.

 Jeg skal stemme i massevis vettu=) 

Hadde egentlig tenkt å ta meg bloggfri idag, det er Onsdag og jeg er så syyykt sliten som jeg alltid er på Onsdager. Men det er rart ossen jeg plutselig sitter her å skriver likevel... Men noe kvalitetsinnlegg blir det iallefall ikke. Med det sagt- Her har du et bilde av middagen min.Neida så....Kommer sterkere tilbake i mårra for da har jeg fri! Skal bare på sanggruppa på kvelden og jeg håper virkelig vi får til ett ordentlig opptak. Det har seg nemmelig sånn at ikke alle er like prkåte som meg og vil helst ikke bli filmet, så vi må gjøre opptak istedenfor......I know- right..!?

Anyway, så nettop en nydelig trailer- War horse av Steven Spielberg. Les handlingen før du ser traileren, blir mere rørende da. (Klukk`s tårer bare rant lizm=)

Dartmoor,1914: To his wife's dismay farmer Narracott buys a thoroughbred horse rather than a plough animal but his teenaged son Albert trains the horse and calls him Joey,the two becoming inseparable.

When his harvest fails the farmer has to sell Joey to the British cavalry and he is shipped to France where,after a disastrous offensive he is captured by the Germans and changes hands twice more before he is found,caught in the barbed wire in No Man's Land four years later and freed,due to a bizarre truce.

He is returned behind British lines where Albert,now a private,has been temporarily blinded by gas but still recognises his beloved Joey. However as the Armistice is declared Joey is set to be auctioned off. After all they have been through will Albert and Joey return home together? Written by don @ minifie-1

En film du har lyst til å se?

18.01.2012 kl.18:44 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 18.01.2012 kl.00:10 Blogg

De fleste er på jakt etter kjærlighet. Noen ønsker varige forhold, og andre er ute etter litt mindre seriøse men opplevelsesrike erfaringer. (Det var pakket inn pent gitt)

Men det jeg tenkte jeg skulle frem til, tenkte jeg pga noe jeg leste i VG idag..eller var det Dagbladet? - Det var hvertfall ikke Lindesnes....right?
Det handlet hvertfall om den perfekte kvinne, hvordan hun så ut.

Det var ett eller annet med 0,7 hvis du tar ...en kroppsdel og deler på en annen! Er du med??
Jeg er godt anlagt når det kommer til hukommelse...og forklaringer. Heldig sånn.

Men der sporet jeg av, jeg begynnte da å tenke på alle disse jentene som slanker seg selv om det er totalt unødvendig, ønsker seg større pupper, bleiker håret hvitt (uummm..dont comment that), pumper inn restyle i leppene osv...Bare fordi de tror at Mr.right vil finne dem med "det riktige utseende"...Det er jo litt synd at de må slite så hardt og bruke såå mye penger på noe som egentlig ikke stemmer?

Det må nå sies at jeg er FOR forandring og alt man gjør for sin egen del, dette går kun på dem som føler at de må forandre seg for andre og for å finne kjærlighet fordi de ikke passer inn i A4-babe formatet. 

Det eneste de oppnår med alt dette er vel at de begynner å ligne på alle andre...Og om du er den typen som hun i reklamen for Camille som ikke vil være seg selv, men vil være Paris så er det bare å kjøre på!

Jeg tar på meg oppgaven om å uttale meg om dette selv om jeg er jente.
For gutter er ikke dette det som avgjør om de syntes jenta er attraktiv eller ikke!
Det er sikkert kleint å lese det for ørtende gang, men skjønnhet kommer innenifra.

Du kan veie mere enn du skal, men om du selv syntes du er fin og liker deg selv så er det denne energien du sender ut som blir lagt merke til. Du kan gå med hva du vil, finne din egen stil og drite i alt som heter trender- det er da du virkelig gjør inntrykk fordi du er så gjennomført deg selv.

Du kan ha "feil"- og med rett instilling er dette en av de tingene som gjør deg spesiell i positiv forstand i andres øyne, det eneste som betyr noe er hva du syntes om deg selv!

Som det stod i denne hersens avisen- Gutter blir tiltrekket av pupper uansett om de er store eller små eller middels or whateva- gutter er gutter!

Vær fornøyd med deg selv, vær glad for at du ikke ser ut som alle andre. Som de sier:

If you want me to be like you...than who`s suppose`to be me?

Om det finnes noen mannfolk nå som er uenig med meg skal de få lov til å være uenig. Men da er jeg ganske sikker på at uansett hva du tror du faller for hos ei dame ikke stemmer helt med virkeligheten...

Hva tenker du? 18.01.2012 kl.00:10 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 17.01.2012 kl.13:25 Blogg

I går var en bra dag for bloggen, ny rekord igjenOg det var uten å bruke bloggshout, så bloggen er ganske fornøyd!

Jeg ringte ned på klubben i går for å høre om det var noen folk, men ettersom det bare var 4 stk, ble jeg heller hjemme. Neste Mandag derrimot skal jeg ned for da kommer Ruter 7 ned og hjelper oss. (Mest sannsynlig, gir beskjed når jeg vet 100 % sikkert at det blir på Mandag) Så det blir helt konge!! Alle dere som ikke er så langt avsted, kom dere og- så blir vi en stor gjeng.Nå nærmer det seg helg (?) og Bergen storturnering står for tur. Tommy Søiland er der oppe nå og har funnet makker til meg.

"Han heter Håkon, men kjenner ham ikke, er en koselige kar så blir nok en fin helg,,,,.,..,:)"

Så da var jo det i boks. Jeg lå å tenkte på noe i dag tidlig når Klukk sine 11 alarmer holdt meg våken, hadde det vært morro med et video intervju av noen flinke bridgespillere mens vi er i Bergen?

Lik innlegget om du er keen på det, og si ifra om det er noen spessielle du ønsker at skal bli intervjuet m/spørsmål så skal jeg se hva jeg får til. Jeg har hvertfall en i tankene selv.

Jaja, blir hvertfall nok av oppdateringer for dere spillere som ikke skal opp, når både jeg og Inger Lene Hangeland skal. Du finner bloggen hennes her.Nå må jeg på jobb, snx da=)17.01.2012 kl.13:25 i Blogg 5 kommentarer Permalenke Tips en venn

Sikkert mange av dere som har sett denne videoen som går rundt på facebook, men for dere andre som enda ikke har sett den, plz do


"I mean if religion is so great, why has it started so many wars

Why does it build huge churches, but fails to feed the poor
Tells single moms God doesn't love them if they've ever had a divorce
But in the Old Testament, God actually calls religious people whores"

"Because if grace is water, then the church should be an ocean
It's not a museum for good people, it's a hospital for the broken"

"Now back to the point, one thing is vital to mention
How Jesus and religion are on opposite spectrums
See one's the work of God, but one's a man made invention
See one is the cure, but the other's the infection"

 

Akkurat dette husker jeg at jeg gjentatte ganger snakket om i kristendomstimene på skolen fra jeg var 11 år gammel i 5.klasse og oppover...

Nydelige ord av Jefferson Bethke
Les hele teksten her.
 

16.01.2012 kl.19:53 i Spirituality Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Ville egentlig ta bilder nede ved sjøen idag, men Klukk orka jo ikke som er forståelig i og med at jeg var på han med en gang han kom hjem fra jobb. Så da blir det same location, men det får gå. Jeg henter ordtakene fra forskjellige steder på nettet.
16.01.2012 kl.15:04 i Fashion 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

Nyeste weheartit bildene jeg har merket med mitt hjerte. Elsker stemninga jeg får av å se på dem.


Nå skal jeg bleike etterveksten, dusje og stelle meg, ta egne stemningsbilder og se litt serier.
Men først- frokost. Har du weheartit -konto? 

16.01.2012 kl.10:56 i Fashion Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 15.01.2012 kl.22:02 Blogg

Ok, så falt det kansje ikke helt i smak med nyklippa-litt-for-korte-shorts midt i Januar.
Ikke fordi noen har sagt noe, heller det motsatte.
Ikke le, jeg prøver meg frem.
Det var mitt beste forsøk på å gjenskape dette bildet som jeg synes er helt nydeligElsker stilen.
Men det var litt gøy da, skal prøve en annen look i mårra. Å få være litt kreativ får meg til å føle meg litt lettere, som om jeg får puste inn ny frisk luft. So plz bare with me...    ;)15.01.2012 kl.22:02 i Blogg 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

15.01.2012 kl.17:08 i Fashion 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 14.01.2012 kl.21:33 Blogg

Når man er langt nede, ser man alt gjennom et svart filter.  Bloggen og.

Jeg kjenner at jeg angrer på at jeg klaget over for lite kommentarer og lesere.. Det var en stund jeg blogget for 10- 15 personer og var kjempe glad når jeg var oppe i 40 stk.

Truth is- jeg skriver denne bloggen mest for min egen skyld, dette er plassen min, mitt rom som jeg kan gjøre hva jeg vil med. Og 177 lesere er faktisk mange. Tenk at så mange mennesker er innom hver dag for å se ossen jeg har det.. Og når jeg i tillegg vet at mange av dere er helt nydelig mennesker, så føler jeg meg heldig.

Men jeg ville jo gjerne at dette skulle være en positiv plass. En plass man kunne klikke seg innpå og kansje bli inspirert om man ikke hadde det så greit. Ikke omvendt...

Mange av innleggene som ligger under selvutvikling skriver jeg like mye for min del som for andres. Terapi heter det vel. Haha- I`m my own psychologist...

Anyway, She`s a littlebit better..right now..She stopped crying...

Tusen takk for all støtten rundt forbi- setter stor pris på det.

14.01.2012 kl.21:33 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

Når det er mørkt blir det bekmørkt...og jeg snakker ikke om nattemørket.Jeg er ikke av den mest stabile typen når det kommer til hormoner.
Man presser seg selv i hverdagen, til å gjøre det beste man bare kan, og når man har brukt opp batteriene, jobbet for mye, sovet for lite så kommer det ikke som en bombe at man detter ned i kjelleren når man i tillegg har en haug med hormoner som tar over.

Jeg sliter max...Vil helst bare legge meg inn en plass der noen kan passe på meg.
Klukk sier at øyene mine blir omtrent helt svarte når jeg er sånn.

Det er viktig å ta vare på seg selv. Tenk på deg selv som et lite barn. Pass på deg selv som du ville passet på dette lille barnet. Vit at verden går ikke under om du ikke alltid handler etter planen, eller etter hva andre forventer av deg. Ta en pause, en time- out..til du selv føler at du er klar for hva enn du driver med.

Verden går ikke under om du ikke oppfyller dine egne krav/forventninger til deg selv...Men din verden går under om du ikke hører på deg selv- hva som er riktig for deg.This is the little girl in me...I never ment to hurt you...I`m so sorry!

14.01.2012 kl.00:07 i Selvutvikling 5 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 13.01.2012 kl.12:16 Blogg

Dårlig med blogging idag...var på sang gruppa i går, men vi fikk ikke tatt noe bra opptak som vi kan legge ut, i og med at hunden til Lene skulle trippe rundt på gulvet hver gang vi sang så jeg knakk sammen og lo. Vi hadde det veldig morro da, men det ble ingen opptak av det. Vi satser på at vi får det til neste uke!


(gammelt bilde)


Som sagt, dårlig med blogging idag, jeg har ikke tenkt å stresse med det. Blir så demotivert av at jeg aldri kommer videre. Det vil si, jeg har bygd meg opp en del faste lesere som jeg setter veldig pris på, men samtidig så er det veldig slitsomt å blogge for noen som aldri gir lyd fra seg. Tenk selv og bruke masse tid og krefter på noe som du aldri får noe respons på...

Så da bruker jeg 15/30 kr på bloggshout...Det er for hvert innelgg, jeg har ikke tenkt å få ei tlf regning på 1500 kr fordi jeg ønsker alt de som er er skal være litt aktive. For det er det de er alle de som blogger selv, legger igjen masse kommentarer, dere kan nesten se selv hvilke innlegg jeg har "gjort synlige" på blogg.no

Det er vanskelig og hardt arbeid å være en suksesfull blogger, sometimes I just wanna give up, and shut down the whole thing..13.01.2012 kl.12:16 i Blogg 7 kommentarer Permalenke Tips en venn

Natten er over og en ny dag er i gang med å våkne til. Jeg er enda veldig trøtt, men jeg kommer til å våkne etterhvert av en god varm dusj. Og en kopp kakao skal nytes i de stille minuttene mine nå mens jeg nyter roen.Det regner ute, det er utrolig koselig å sitte inne å høre påIdag kommer alle jeg møter på til å være på min side, alle rundt meg ønsker at jeg skal være lykkelig og det kommer til å dukke opp flere muligheter som jeg burde si ja til, utvide horisonten min litt, prøve en annen vei?I dag skal bli en fin dag. God morgen!

(bildene er hentet fra google)

 

 

 

 

12.01.2012 kl.06:31 i Selvutvikling Én kommentar Permalenke Tips en venn


Det er blitt mørkt...for lenge siden. Kroppen er sliten og kjenner at den trenger litt TLC- alså søvn i favoritt senga sammen med favoritt personen.En hel dag består av mange øyeblikk. Jeg prøver å konsentrere meg om de fine.
Om jeg har gjort feil tenker jeg som såJeg har gjort så godt jeg kunne, og morgendagen kommer med nye muligheter.

Men planlegging, lister og oppgaver får vente, for nå er det kveld og min tid til å bare være, drømme og fornye min verdifulle energiIt`s all in how you see it.

Så la din kropp slappe helt av, kjenne at hver muskel i deg ikke anstrenges mere fra hodet og igjennom armer og ben, ut i fingerspissene, ned igjennom lårene og helt ned til enden av føttene dine

Kjenn at du blir så avslappet at du flyter og fyll ditt sinn med bilder og følelser av en verden du ville bodd i, en nydelig verden laget kun for deg. Vær der og kall det ditt hjem. Dit kan du gå når som helst og være trygg.

Time to rest our souls for a few hours- have a good night

(Bilder hentet fra google.com)

11.01.2012 kl.22:13 i Selvutvikling 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 11.01.2012 kl.19:24 Blogg

Hadde egentlig tenkt å hive meg i dusjen og ut å ta et antrekks- bilde jeg lå å tenkte på i natt som var inspirert av det siste bildet i forje innlegg, men det er Onsdag, jeg er sliiiten, det får vente til en dag jeg orker..

Jeg har sovet ca 3 timer og vært på jobb i hele dag, men jeg ville vise dere noe av det som kom i posten istad. Jeg gadd ikke å dusje å stelle meg for å ta noen få bilder, bare se for deg at jeg ser smashing ut heller du- det pleier å funke for meg!Jeg passer veldig sjeldent solbriller..men disse var perfect!Det var det jeg rakk før pizzan i ovnen var ferdig.
Tror jeg fikk rundt 14 plagg/ting, klikk her om du vil se resten.

Ble hvertfall veldig fornøyd, alt passet perfekt, untatt shortsen som seff var for stor. Men jeg har en lur Idè, så shorts blir det til slutt!

Jeg skal plutselig til Bergen neste helg og spille! Klukk kjøpte flybilett til meg, når han egentlig bare skulle sjekke ut litt for meg. Men- det blir nok en morro tur som det alltid pleier å bli!  Jeg frykter lite søvn da i og med at vi camper sammen med gutta fra Nærbø og Kunstner`n...Haha

Ny lesertall rekord igjen her om dagen, muuulig det har noe med at jeg fant ut at bloggshout var en hinsides god idè. Ikke såå god Idè da, i og med at det koster 30 kr pr innlegg, så jeg kan lizm ikke gjøre det heele tiden.

Nei nå får jeg gi meg, nettoppdatering og serier står på planen, snakkÆz

11.01.2012 kl.19:24 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 11.01.2012 kl.00:12 Blogg

Bilder hentet fra weheartit.com

11.01.2012 kl.00:12 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 10.01.2012 kl.11:51 Blogg

Denne jentaBloggen hennes finner du her.

Utrolig søt jente fra Drammen. Hun startet å blogge i år, men bare på de få innleggene hun hadde fant jeg fort ut at hun legger mye arbeid i hvert innlegg som jeg setter pris på.

Særlig liker jeg "Få stilen" , "steg-for-steg-frisyre" , og inspirasjons bildene.

Etter å ha gjennomgått en del blogger, ville jeg gjerne få komme med mine tips om hvordan en blogg fenger meg, det er selfølgelig ingen mal fordi vi er alle forskjellige, men noen ting er basic. Here it goes Øyeblikk jobb, håper alle får en fin uke!

Hva syntes du om tipsene?

 

 

10.01.2012 kl.11:51 i Blogg 7 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 09.01.2012 kl.22:21 Blogg

Vil ha flere blogger å bli avhenginge av. Ønsker du at jeg skal skjekke ut din blogg?
De jeg liker best, linker jeg til!

09.01.2012 kl.22:21 i Blogg 21 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 09.01.2012 kl.21:05 Blogg

Om den nye headere min?Selv er jeg veldig fornøyd, selv om Klukk kommenterte at jeg måtte smile mere..Liker ikke å smile på bilder jeg, syntes litt triste bilder er mye finere jeg! *Wierdo*

Ble dårlig med bridge idag, omtrent null oppmøte, så vi spiller for øyeblikket minneturneringa på BBO til Terje Nyborg som nettop forlot oss.09.01.2012 kl.21:05 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 09.01.2012 kl.16:51 Blogg

Vi glemte den greia der inni dusjen, men vi kan ikke ta den ut for dusjen er limt og må tørke først.
Men om du ser bort ifra den, fint sant?

Jeg skal forresten spille i kveld likevel, Karl Olav sendte mld 5 min etter jeg la ut innlegget. Satser på at det kommer litt folk i dag da!

09.01.2012 kl.16:51 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 09.01.2012 kl.15:32 BloggSelv om det er Mandag og jeg ikke skal noe spessielt så liker jeg å pynte meg litt fordè om!Fått så dilla på masse smykker og sånn, digger armbåndene jeg fikk av mamma til jul.

Slik ser forresten dusjen vår ut for øyeblikket, det jeg kaller åpen dusjløsning.

Men ingen fare, Ronny er på vei og de skal fixe resten nå snart!
Litt i tvil om jeg skal ned å spille idag eller ikke, det er såå kjelig når vi er så få, og Klukk har sovet dårlig og vil helst være hjemme å slappe av. Hmm...

Litt inspo for dagen

09.01.2012 kl.15:32 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 08.01.2012 kl.23:38 Blogg

Jeg og Hanne bestemte oss for å ikke leke cheerleeders likevel idag, var heller hjemme hos meg og så noen filmer. Mulig det er derfor det gikk så dårlig med våre menn på NM klubb lag idag....That must be it...

Anyway, vi så disse filmeneDenne første her var helt ok

Men A cinderella story -once upon a song derrimot..

Var helt nydelig. Hvertfall mot slutten!

Men over til the headline- Jeg blogger ALDRI om sminke men Hanne hadde hamstret inn noen av disse som man får kjøpt på H&M og jeg fikk en i går og jeg er bare helt forelskaJeg syntes selv jeg blir 10 ganger penere! Tror den kostet under 100 lappen. Just sayin`...

Lite action fra stua akkurat nå, det går i tv og kveldsmat..(som selvfølgelig blir middag nr 3 idag)
Håper alle får en fantastisk uke!! 

 

08.01.2012 kl.23:38 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 08.01.2012 kl.12:27 Blogg

Neida, så det endte med at di manglet noe verktøy til å få opp dusjen, så nå har vi bare åpendusj løsning frem til Mandag!

Hadde det kjempe kos i går kveld, vi var hos Ronny & Hanne, spiste pizza og spilte bridge før vi tok turen ut.Beautiful peopleHer gikk vi først, kjempe koselig plass

I form=)
I dag skal jeg og Hanne være heiajenter, for Klukk og Ronny skal spille 3. runde i NM klubblag på hotellet!!

Nå er frokosten på plass, snx senere idag da, tar med kameraet på Bridgen!

08.01.2012 kl.12:27 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 07.01.2012 kl.13:54 Blogg

Ny dusj på plass- proskjekt idag, Ronny er innhentet for å hjelpeMen først litt frokostKlukk fixer den

So- back to work

Mia hilserNå må jeg starte på den kleshaugen som dere ser i stolen til høyre.

Gutta slår av vannet før de starter, og Klukk roper- Marit- kan`ke du lage noe kaffe te oss`a?
-mmmm...I`m with stupid...

07.01.2012 kl.13:54 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

Jeg trenger virkelig denne genseren! ( den helt til høyre) Den er utsolgt på Fashionlove, og  jeg bare måå ha den lizm.Så hvis DU er en av de som klikket den hjem før jeg fikk sjangs....Håper du koser deg der du sitter å ler av meg..LER...høyt!

06.01.2012 kl.22:19 i Fashion 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 06.01.2012 kl.21:35 Blogg

Jeg kom jammen på noe lurt noe. Siden vi omtrent aldri bruker gjesterommet, så vil jeg gjøre det om til et walk in closet. Sånn her har jeg tenktSå tenkte jeg og handle inn noen kleshenger- stativ på hjul sånn at alt blir hengt opp og ikke trykt ned i ei skuff og blir krøllete. Eller i vårt tilfelle- kommer aldri lengre enn til stolen i stua.

Noe i denne durenNoen som har peiling på pris forresten?

Så må vi jo ha en skohylle. Ja nå finner jeg bare tilfeldige bilder

Og til slutt må vi gjøre som Fotballfruen, vi må ha en ottoman!


Jeg ser det for meg, and I like it! =)
Tror du det blir fint? 

06.01.2012 kl.21:35 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 05.01.2012 kl.23:55 Blogg

Jeg har hatt fri i dag, og DET trengte jeg. Først nå- 23.20 begynner jeg og føle meg litt bedre, mere opplagt, mere energi, har vært helt dau i 3 dager nå. Jeg er ikke syk, bare pms på gang. Føler det er viktig å dele med resten av verden!

Vi lagde Taco til middag i dag... Tror det er første gang det er blitt lagd siden vi møttes for første gang, haha..Smakte heelt himmelsk! Jeg liker best å smelte osten i microen, og helle det over på toppen av alt.

Ellers har det blitt mye av lite, vi har spilt litt dårlig bridge på BBO, Klukk har sovet litt på sofa`n mens jeg nettshoppet, lest blogger, og nå sitter vi med hver vår kakao og ser på House på Tv.Den lys greia i bakgrunnen var en av gavene vi fikk til jul av Merethe (Svigermor) Syns den er nydelig, elsker lys, vil helst ha 100 små lys på en gang istenden for vanlig lys på kvelden, gir så deilig steming.

Så tenkte jeg å be dere pent om å bli littegranne mere aktive, alle andre bloggere får en haug med kommentarer mens det virker som om jeg blogger til en vegg! Hva skjer med det?Did I mention I had PMS?

05.01.2012 kl.23:55 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 05.01.2012 kl.22:24 Musikk

Jeg er forelsket...Jeg er sikkert den eneste i verden som ikke har hørt den før, men om det finnes noen få sjeler der ute som er i samme båt som meg- press play and listenJeg elsker alt med denne sangen, og videoen er helt nydelig når hun begynner å gråte...Flax for meg at Lene har satt opp denne som et av forslagene til sanger vi skal øve inn å filme, jeg elsker å gjøre sanger jeg blir så gira på...Så krysser bare fingrene for at Marita stemmer ja og!

Om dere har noen forslag, si ifra, vi starter opp om en uke!05.01.2012 kl.22:24 i Musikk Én kommentar Permalenke Tips en venn

Siden jeg har pms trengte jeg å muntre meg selv opp. Så da ble nettshopping løsningen. Utrolig hva det kan gjøre med humøret! =)Anything you liked?

Alt fra H&M05.01.2012 kl.19:40 i Fashion Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 02.01.2012 kl.21:32 Bridge

Ja, vi begynner å bli lei av å spille lag kamp, nesten ingen som stiller opp for å spille lengre, noe må gjøres.

Vi trenger at dere som ikke bor så innmarrig langt unna kommer til oss på Mandags kvelder, så klubben ikke blir lagt ned!

02.01.2012 kl.21:32 i Bridge Én kommentar Permalenke Tips en venn

Tanker om 2012 surrer rundt i hodet mitt...

Noen sier at jorden vil gå inn i en annen dimensjon, at jorden vil bli omtrent dobbelt så stor, og at alt vil bli mye bedre. Grønnere gress, nyere lysere sol, renere vann og alt det der. A whole new world som jeg alltid har drømt om.
Det er nok mange teorier rundt dette.

Jeg vet ikke hva som er rett eller hva som kommer til å skje, men jeg tror virkelig det kommer til å skje en forandring dette året.
De fleste av dere tror nok at alt oppstyret rundt dette bare er tull, og det kan jeg forstå. Men er det ikke litt spendene og da?For meg så får det alle ting vi bekymrer oss for, strevet mot og sliter med, veldig liten betyding, fordi det er ting som ikke betyr noen ting i den store sammenhengen.

Ting som- jeg har ikke nok penger, jeg får ikke det jeg ønsker meg, jeg rekker ikke over alt, jeg orker ikke, jeg oppnår ikke de tallene som jeg vil oppnå, jeg er ikke den mest populære, ikke så pen som jeg kunne ønske- ingen betyding.

Men det at man finner indre ro i seg selv, er et godt medmenneske,lærer å danse i stormen, å leve i nuet, er en kilde til personlig utvikling for seg selv og andre- er noe som står i fokus. At man følger sin "røde tråd" og finner sin livsoppgave, grunnen til at du er her. For det finnes ingen tilfeldigheter,- you were born for a reason. -I den store sammenhengen er du og jeg helt perfekte. Vi er gode nok bare fordi vi er oss. Ingenting trenger å bevises, du fortjener alt du ønsker deg bare fordi du er et nydelig vesen.

Dette er mine tanker da, som jeg egentlig har levd etter hele mitt liv, men som jeg tror vil komme sterkere frem dette året. Jeg syntes mye allerede har skjedd, om du ser deg rundt på andre mennesker, vi har forandret oss...Hvis du tenker etter- finner du kansje ut at du selv har forandret deg til det bedre det siste året, at du tenker litt anderledes nå enn før- føler bedre enn før?

02.01.2012 kl.17:50 i Spirituality Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 02.01.2012 kl.15:56 Blogg

Det er Mandag, første uka i det nye året. Jeg sov til 12.15...men det var kun fordi Klukk drev å vekket meg ved å ringe, ellers hadde jeg sovet lengre.Skal øyeblikk sette i gang å lage hjemmelaget pita, så er det bridge etterpå. Nå med en gang faktisk, magen min gjør opprør mot kun yogurt til frokost. I`ll get back to you

 

 

02.01.2012 kl.15:56 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 01.01.2012 kl.17:49 Blogg

Jeg var så sykt sliten i går, jobbet kvelden før, sov i  4 timer, og var på jobb i over 9 timer igjen.
Er ganske glad for at vi bare hadde kose kveld hjemme, hadde ikke orket noe annet.

Vi passet på Mia for han blir så redd stakkars. Mamma sin baby.

Klukk lagte kalkun til meg, første gang han har laget hjemmelaget brun saus, og den var helt fantastisk!
Min nye panser-rett!!!

Vi kom nettop hjem fra Pappa, var å spiste ribbe. Nå er det sofan og filmer.
Første dagen i det nye året føles bra. Kjenner heldigvis at magen min har plass til litt mat igjen, tid for å spise rester fra i går for andre gang idag. Liker å spise middag 3-4 ganger om dagen jeg!

Have a nice Sunday=)01.01.2012 kl.17:49 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

hits