januar 2013

  • 31.01.2013 kl.13:38 Blogg

Javel, har dere det bare fint da? 
Nå er jeg ferdig med dagens andre gjøremål og tenkte å vise dere litt bilder fra behind the scenes.

Ja, det blir litt bilde spam her, men det er dere jo forsåvidt vandt til kan jeg tenke meg.
Gud å mange stygge bilder det dukker opp før man finner et fint et. Haha, fotomodell kan jeg hvertfall aldri bli=)Ok- noen ganger gjør jeg meg stygg med vilje fordi vi har det så morsomt! =)

Plutselig dukket Pappa opp og bestemte seg for å ha det litt morsomt han og!

"Hva i hælvete??"Så måtte vi jo ta et bilde sammen.
"Er dere klare??" "Nå da??""Det går ann å gjøre en liten innsats dere""Sånn ja!"

Det var alt jeg hadde å vise dere for øyeblikket. Spent på om de ordentlige bildene blir bra.
I kveld er det bridge i Søgne, tipper jeg vinner. =) Blogges (1.plass igjen idag, kan bli vandt med dette!=) 

31.01.2013 kl.13:38 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 31.01.2013 kl.08:00 Blogg

Og jeg er overhodet ikke forbredt. Hva jeg skal ha på meg, hvordan det skal være, ute eller inne- aner ikke! Finner ut av det sånn plutselig forhåpentligvis. 
Bloggen blir ihvertfall med behind the scenes,  så følg med! Sannheten er at i skrivende stund er det fortsatt Onsdag, Jeg har forhåndskrevet dette innlegget- bildene tok jeg tidligere i dag!  Jobbet jo kveld nå, og må stå opp kl. 08.00 i mårra tidlig fordi jeg har denne avtalen klokka 10.00 og i tillegg må gjøre siste finish på leilighten pga visning klokka 11.00. Trodde ikke det var før på kvelden, men der tok jeg feil gitt. Så nå er det bare å brette opp armene. 
Klokka nærmer seg 01.00 på natta og jeg må gå å legge meg. 
Håper du får en fin fin Torsdag, =)

Stikker innom senere idag for udates. 

31.01.2013 kl.08:00 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 30.01.2013 kl.13:49 Blogg

God morgen. Jeg har såvidt startet dagen min, begynner ikke på jobb før 15.00 på Onsdager. Så idag har jeg fått tatt litt bloggbilder, slett ikke værst. 
Blir verre i mårra på shooten når jeg ikke kan se meg selv mens vi tar bilder. Meeeen been there- done that. Om vi bare tar mange nok så er det odds for at jeg treffer blinkskudd et par ganger. Hva skjer på en vanlig onsdag hos deg da?Du står kansje å tar bilder av deg selv du også?                                                (Yes I was born hilariouse)

La for litt siden ut et muskel bilde av meg selv, men jeg hadde glemt å ta på meg klær, så jeg stod i bare bh`n. Typisk uflax.
Det syns ikke Mamma noe om, så da slettet jeg det rett etterpå.
Men nå Mamma, nå har jeg husket å kle meg!Blir nesten redd når jeg ser meg selv i speilet...Men samtidig litt fasinert. Du blir litt redd du og eller??  Hææææ?
Nå er det sannelig på tide med enda et blogg bilde føler jeg-  Sånn ja, nå er dagen fullkommen i alles hjem! 
Som du skjønner så kjeder jeg meg og har absolutt ingenting fornuftig å dele med dere i dag. Fader alså- nå datt fyllingen min ut. Jeg har nemmelig spist opp Klukk`s pose med sjokoladekarameller.
Fyllingen var ganske løs i utgangspunktet,ventet vel egentlig bare på det. Så nå må jeg bestille tannlegetime. Gøyeste jeg vet om. Tannlegen <3 

30.01.2013 kl.13:49 i Blogg 10 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 29.01.2013 kl.17:29 Blogg

Full fart, jobb fra 08-16 rett hjem i dusjen, middag og her sitter jeg som en slakt egentlig veldig klar for å sove men om 10 minutter er det tid for bridge.
Må gå å kle meg, morgenkåpen er mitt antrekk for øyeblikket og jeg tviler på at det blir populært ute blandt folk!

Er på 1.plass i Lyngdal i dag på bloggfronten, det er alltid like gøy å være på topp, jeg har et stort konkuranse instinkt så jeg elsker å "vinne" =)
Så kom jeg på Kristinas blogg idag du kan se innlegget her. Link 

Nå Må jeg seriøst kle meg, skal på shoot på Torsdag så da blir det endelig ny header!!
snx plutselig=) Legger med to brunette bilder litt gøy å se, har ikke tid til å knipse noe nå


Siste er noen år siden ja! 3 år kansje?

 

29.01.2013 kl.17:29 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

Når man er nede og ikke føler seg bra over lengre tid, som om man ikke får puste eller at all lidenskap man har inni seg ikke får komme til sin rett fra tid til annen så betyr det bare en ting.
Du er på feil plass, og du gjør ikke det som det er menigen du skal gjøre. 

Man begynner ofte å tro at det er noe galt med en selv, og at livsgnisten bare har forduftet. Men det har den alså ikke. Selv om det føles som et ork er det bare å komme seg ut- og bli inspirert. 

Om noen lurer så skriver jeg egentlig til meg selv som jeg alltid gjør. 


Gå ut i verden og bli inspirert! 

Dra på kurs, foredrag, kreative ting som er med på å utvikle deg. Dans og syng- sett mål for deg selv og jobb hardt for å nå dem. Ikke la problemer stoppe deg, finn løsninger- ikke undskyldninger.
Om du ikke gjør det, så kaster du bort livet ditt Marit. Du sløser bort alt du er gitt av evner og talenter og hjertet ditt blør. Ikke la livet stoppe opp, du kveler deg selv og du mister tid. Tid du kunne brukt på å virkelig leve. 
Bruk inspirasjonen som du er blitt gitt nå og sett volumet på fullt! 

 

I believe in you! 

Beklager gammelt bilde, skal avtale ny shoot så fort jeg har sjangs! 

28.01.2013 kl.23:00 i Selvutvikling Én kommentar Permalenke Tips en venn

  • 28.01.2013 kl.19:46 Blogg

Det er ikke ofte jeg er ute på inspirerende ting i og med at jeg bor i Lyngdal men heldigvis fikk jeg dratt til Kr.sand for å være med på jentekveld med favorittbloggeren min i spissen.

Jeg reiste alene men det gjør meg som regel ingenting. Må bare si at Kristina er helt nydelig og da snakker jeg om væremåten/personligheten hennes.
Hun er 100% seg selv og gir en utrolig positiv energi og for meg er hun absolutt en inspirasjon.

Lett å prate med og ler ofte og i tillegg er hun utrolig flink. Jeg er kjempe glad jeg stresset meg hit rett etter jobb, hun sa til og med at det var utrolig fint jeg kom. Vi tok ca 1000 bilder sammen (ok-10 da) med både mitt og hennes kamera før noen av oss ble fornøyde, haha, ikke det at jeg noen gang ville blitt fornøyd med meg selv ved siden av henne;-)

Nå sitter jeg på ruta og venter på my ride back home. Tusen takk for en inspirerende kveld Kristina!

28.01.2013 kl.19:46 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 27.01.2013 kl.17:51 Blogg

Innedag nr. 2...Jeg kjenner jeg må ut. Snøen velter ned i bøtter og spann og jeg er ingen friluftsmenneske.
Men det gjør vondt i hjertet mitt. Hvertfall der det ligger, og jeg kjenner jeg har vanskelig for å puste. Skibuksa er ingen sted og finne, så jeg tar på meg strømper og 2 joggebukser, lua og skjerfet og til slutt jakka mi.Jeg vil helst løpe. Vet ikke hvorfor. Men det er for mye snø så jeg spaserer bortover veien og kjenner en anelse av frihet. 
Jeg er på vei nedover mot mitt magiske rike, for å se hestene og veien mellom Jordbruksskolen og mitt barndomshjem. Etter en stund begynner jeg å bli våt. Men det gjør meg ingenting. Faktisk så liker jeg det litt. Og når det begynner å regne så bare ler jeg. Høyt. 
Jeg bare fortsetter, går og går, til jeg plutselig hører hestene vrinske.Jeg stopper opp og bare beundrer dem. Den ene hesten nikker med hodet langt der borte, og bestemmer seg for å gallopere bort til meg. Vi bare står og ser på hverandre. Jeg har veldig lyst til å klappe han, men jeg er litt redd han skal bite for han er så ivrig. Det går noen forbi meg og jeg bare står der og ser på hesten som om ingenting annet rundt meg eksisterte.Etter en stund går jeg videre igjennom nabolaget mitt. Det føles like spessielt hver gang, for det finnes fantastiske minner overalt. Jeg tar meg selv i å igjennoppleve dem og ler og smiler. Hvertfall av den ene store bakken vi pleide å renne ned på ski og akebrett i som ikke lengre er så stor. 

Jeg går forbi huset vårt og garasjen som Pappa bygde. Nå er det noen andre som bor der, men dette nabolaget er finere enn Wisteria Lane i mine øyne. Magisk. Jeg drar hit for å finne fred i sjelen. Et fristed som inneholder så mange gode minner og følelser, som kan fylle meg opp for en stund. 

27.01.2013 kl.17:51 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 27.01.2013 kl.13:09 Blogg

.........Fra senga. Jeg og min kjære ligger enda i senga men har dratt inn hver vår pc så vi koser oss her en stund før det braker løs med bacon frokost.
Ja jeg vet jeg ikke har prioritert bloggen i det siste, men om det er en trøst så tenkte jeg meg på blogg kurs/jente fokus i mårra med Kristina Andersen i spissen. Digger den jenta, gleder meg til å møte henne.
Tar med meg kameraet fordi jeg regner med jeg blir inspirert til å blogge igjen. Du kan melde deg på her om du vil være med. På Samsen i Kr.sand i mårra klokka 18.00. Pris 50 kr. 

Ble helt rar inni meg nå nettop, leste akkurat en Facebook status som tok meg med tilbake i tid. 

"Spark på boks i Hamran. Etterpå skal vi spille anti over." -Kjenner hele kroppen min lengter etter å få være med å leke, minnene fra når vi var mindre og hele nabolaget var med å lekte hver kveld....Nostalgisk.

Jeg kjenner at ryggen min ikke liker å sitte her i senga over lengre tid og at magen min begynner sånn smått å skrike etter bacon. 
Kansje jeg skal gå innom Meny i mårra på veien, reise litt tidlig?  

Ellers lengter jeg etter å reise inn på Salsa`n i Kr. sand, Super Batchata i Stavanager, vil gå på forfatterkurs jeg nettop har lest om (i oslo?). 
Jada...og når jeg sier lengter så mener jeg at hjertet mitt driver å vrir seg rundt i smerte av å ikke kunne være alle plasser jeg ønsker å være.

Orh...Sånn blir det når jeg har for mye fri. Begynner å tenke vettu. Ikke bra. Neste helg er det 4. Divisjon, da blir det fullt hus og bridge all day long. Kansje hvis vi er heldige sitter det en pianomann og venter på oss etter spillinga på Rosfjord, da blir jeg lykkelig!!

Om 2 uker skal jeg ha min første øvelse sammen med Brassen, jeg har lyst å fortelle hvilken sang jeg skal synge men er litt usikker på om det skal være hemmelig?
Er forresten blitt positivt overasket over Tv 2`s program på Lørdager nå for tiden, det er jo faktisk sånn at man har lyst til å se på.

-Hver gang vi møtes
-God kveld Norge
-Og Tone

Fantastisk- Digger Tone! Og Lene Marlin. Og Kurt---Egentlig de fleste.

I think I`m wrapping up this thing, vi blogges hvertfall i mårra. 

 

 

27.01.2013 kl.13:09 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Siden dere tydeligvis ikke trenger noen form for konkrete løsninger på noe, tenkte jeg å lage et generelt inspirasjonsinnlegg.
Det går for det meste i moteinspirasjon, treningsinspirasjon og sminkeinspirasjon rundt på diverse blogger, hva man MÅ ha og burde kjøpe. 

På denne bloggen vil du aldri finne slike innlegg, ettersom jeg hverken liker å lese om det selv eller trenger å bli fortalt hva jeg burde kjøpe for å opprettholde standaren. Jeg har ingen standar, likevel holder jeg hodet hevet høyt på gata. Mulig det er fordi jeg er 1.55 cm og gjør alt for å strekke meg, men jeg føler meg hvertfall likeverdig selv om jeg ikke glitrer med all slags rosablogger stæsh. 

Det er viktig at vi blir påminnet det som egentlig betyr noe oppi alt dette kjøpe presset, utseende presset,og status presset jeg vet mange sliter med...Man tror man takler alt, men oppå hardt arbeid, lite søvn, stadig ting som rakner ut av det blå, og passe på alle rundt deg så kan man fort gå på en slags smell. 

Det er viktig at du tar vare på deg selv. Ta vare på hvordan du føler det på innsiden, den følelsen du prøver å skjule når du smiler falsk og sier, har det bare bra takk fordi du vet at det er ingen som driver å legger ut om livsproblemene sine bare fordi noen spør om du har det bra.Quote- ukjedt

      Albert Einstein quotes- digger den mannen! He didn`t just think out of the box, he got rid of the whole thing. 

Noen trenger inspirasjon for å komme igang med ting. For å ta steget ut på en ny ukjendt men spendene vei eller for å få tankene på plass. Noen trenger inspirasjon for å kunne holde motet oppe i løpet av dagen. Andre trenger inspirasjon for å klare å komme seg opp av senga i det hele tatt. For å ha en grunn til å stå opp.  

Vi er alle forskjellige og har fått utdelt helt forskjellige omstendigheter. Det finnes en grunn for alt og selv om du føler at du ikke er der du hadde håpt og trodd du skulle være på denne tiden av livet ditt og du ser andre som får det til så betyr ikke det at du gjør noe feil eller at de er mere verdt enn deg. 

Det er ikke det vi oppnår av sukssè som betyr noe, det er hva du oppnår av verdier på innsiden. 

Det er rart men jeg merker at de menneskene jeg liker best, eller setter mest pris på er mennesker som har gått igjennom noe tungt som har forandret måten de er og tenker på.
For jeg føler med en gang en samhørighet av en større forståelse og verdier. Det er de som ser igjennom overflaten, som er sine egne personer uansett hva andre måtte mene om dem, de som er tvers igjennom ekte og har en serk medmennesklighet. Du kan se det i øynene og føle energien. 

Har du kommet dit, så har du kommet langt. Uansett hvordan din livsituasjon ser ut. 

17.01.2013 kl.16:27 i Selvutvikling Én kommentar Permalenke Tips en venn

  • 17.01.2013 kl.12:37 Blogg

Gog Morgen! 

Sola skinner og jeg har fri. Sitter å spiser frokost for øyeblikket mens jeg venter på at Pappa skal komme å hente meg, pleier å ta en tur ut på familie besøk av og til på fridagene mine.
 


Tenkte jeg skulle svare på alle bidragenene idag som dere skulle sende inn, men vettu hva? Jeg tror jammen dere har glemt det bort??
 Jaja, vi får gå tilbake til at jeg blogger og dere leser i all stillhet. 
Tror det er på tide å ta etterveksten ser jeg...Eller er jeg omtrent der jeg kan kalle det "ombre" ?? =)

Bridge i Søgne i kveld, blir en kald fornøyelse i bilen igjen, å huff og huff. 

17.01.2013 kl.12:37 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 17.01.2013 kl.01:24 Blogg

Noen spurte meg om hvor innlegget fra London var blitt av..Desverre glemte jeg kameraet hjemme og tenkte ikke så innmarrig mye på bloggen. 
Men...Jeg tok da et par bilder på resturangen. (ja, jeg vet det ikke staves slik, jeg er trøtt og orker ikke å google)Så hvordan var helga? For meg- Ikke spessielt givende. Jeg ble med på tur for å slippe å sitte hjemme alene, men guttene spilte jo auksjonsbridge som jeg satt å kikka på store deler av døgnet.
Pleier som regel å kose meg som tilskuer til disse to ikke-helt-normale-menneskene men denne gangen kjempet de litt for mye mot seg selv, og minuspoengene kom i bøtter og spann- hvertfall mot de mindre gode parene. Men noen bridge historier klarte de å lage, en av dem fortalte Klukk om på Facebook, så intresserte har nok fått det med seg. 

Ellers gikk det mye i dinner & drinks, på et tidspunkt lærte jeg å like Sambukka, og hadde det kjempe artig! 
Så var vi på musikal og så- Thriller!Første halvdel var gørr kjedelig .Klukk sov igjennom hele.  2. halvdel var magisk! 

Taxi er voldsomt billig i London, og det blir en smule kaldt om natten i disse hersens lakenene. 
Her kan du se resultatlista fra TGR.  

17.01.2013 kl.01:24 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 16.01.2013 kl.11:51 Blogg

En ting jeg ikke har nevnt her er at vi er i gang med å selge leiligheten. Selv om vi elsker den så er det nødvendig for fremtidens planer. Men kansje du vil overta?Annonsen ligger her. 

Visningen blir på Mandag fra 16.00-18.00 Ta evnt kontakt med eindomsmegleren.Ligger flere bilder i annonsen, sammen med alt annet du trenger av informasjon! 

Bildene hentet fra Finn.no, del gjerne videre.

16.01.2013 kl.11:51 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

15 dager har passert uten et eneste innlegg, så jeg tenkte det var på tide å oppdatere litt. 
Fått nytt design, likte du det?Måtte bare fikse en header som passet til resten, tenkte jeg skulle få tatt noen nye bilder snart. Designet er laget av Cecce.

Hva har jeg gjort siden nyttårsaften? Not so much. Jobbet, spilt bridge, og nå nettop vært en tur i London. Ellers har det gått mye i serier under teppet mitt. 
Har lyst til å få igang litt action her på bloggen, og da trenger jeg litt aktive lesere som kommer med sine tanker og ideèr.

Jeg vil hvertfall starte med dette: (Og du kan være helt anonym om du vil, bare la være å skrive inn navnet ditt når du legger igjen kommentaren.)

Siden jeg kunne ønske jeg kunne utdanne meg som lifecoach hadde det vært morro å få prøvd meg på dere. 
Selv planlegger jeg i fremtiden å gå til en lifscoach ved gjevne mellomrom for min egendel, for å klare å holde fokus på mine mål og håp og for å få et annet perspektiv på alt man til vanlig går å tenker på for seg selv. It`s all about you!

Så legg igjen en kommentar om noen av dine tanker angående livet ditt akkurat nå, om det er noe du er redd for, lurer på, trenger tips til- typ step 1-2-3, eller rett og slett bare være med å dele noe av deg selv uten at du trenger så mye annet enn å "bare si det til noen" uten at noen vet hvem du er. Kansje du trenger inspirasjon eller kansje noe helt annet- hva vet jeg. 

Jeg blir også glad for inspirerende ord, historier og tanker - om du føler du kan bidra meg noe til en positiv tilværelse- sleng deg på!

Jeg skal i hvertfall undersøke og gjøre så godt jeg kan utifra mine egne erfaringer sammen med litt fakta og inspirasjon. Lager et eget innlegg på Torsdag der jeg skriver svar under det dere har sendt inn. Jeg har såå lyst til å få min egen coach- så la meg gjøre dette for dere- hvertfall i den enkle versionen. Vi kaller det "Lift me up Torsdag". -Shoot-

Del gjerne videre.

15.01.2013 kl.23:41 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

hits