februar 2010

 • 01.03.2010 kl.00:17 Blogg
Arvid arrangerte singelturnering hos seg i kveld,gjett om det var ei som var klar.....For dere som er litt treigere enn normalt- JEG pyntet meg,og dro med meg ice'ne mine som stod i kjøleskapet,(helt normalt på en søndag) så kjørte vi avgårde,og jeg storkoste meg. Arvid på 1.plass, Klukken på 2.plass...resten vet jeg ikke..Jeg kom på 5.plass..over middels hvertfall..anyway,her er jeg klar for fest!Tannlegen i mårra,cant wait!!!! 

01.03.2010 kl.00:17 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 28.02.2010 kl.10:54 Blogg
Jeg kan puste lettet ut..alle er ferdige med å ha det mere morrro enn meg og forhåpentligvis ligger en del av dere med hodet ned i dass!

Mamma kommer deisenes med en liten trillebag- Marit,du får ikke plass i denne da?
Greit jeg kun er 1.55 cm høy,og veier 40 kg,men det er da måte på lizm..  =)

Nå bærer det avsted til Lyngdal,jeg må hjem til lille Mia som er helt alene stakkars,Mamma kommer snart hjem lille vennen min *kosemoseoverdose*
28.02.2010 kl.10:54 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 27.02.2010 kl.21:10 Blogg
For alle er jo ute på fest,ingen som kommer til å lese det. Men,jeg må bare få ut til frustrasjon,for nå syntes jeg jammen synd på meg selv,blir snart emo og henger meg selv i tak-lampa...
 
Jeg har jobbet 3 helger på rad,ikke vært ute siden julebordet i fjord,jeg er sliiiten,og er lei,jeg vil UUUT,for alle andre er det.. Alle barna var ute på fest,utenom Marit for bussen ville ikke vente på henne til hun var ferdig på jobb...LE...ja,bare le...drittunger alle sammen.. Jeg håper dere...jeg håper dere.. ikke får det så veldig greit! Så det...!

Hva faen skal jeg gjøre her helt alene lizm...?  Nei,det driter du i,for du har ikke tid til å lese dette utrolig teite innlegget uansett for du er på fest,danser og koser deg,nå er det like før jeg tar kvelden kjenner jeg...arhg..


27.02.2010 kl.21:10 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 25.02.2010 kl.23:16 Blogg
Blitt lite blogging på meg i det siste,men ro dere helt ned nå og tørk tårene- dere har ikke gått glipp av mye! =p
Mitt liv er for øyeblikket all work & no fun...blir bedre nå den tiden som kommer, gleder meg til det.
Da blir det Oslo tur sammen med Mamma,vi skal som sagt på seminar der bla Prinsesse Mærtha Loise og Per Sundnes skal ha foredrag om selvutvikling,og generelt om hvordan man skal få max ut av livet.Thomas Gjertsen skal være der å holde stemninga oppe,og det blir konge. Vi skal på Big Horn Steak House på Aker brygge og nyte livet,og spise som aldri før,og så skal vi på Premieren på et show på edderkoppen..stemmer det mamma?

Ruternål turneringen er heller ikke langt unna,blir show. Ellers går vi mot vår og min bursdag,sommer og sol. Ferie,NM i Lillehammer en uke,sufh reunion (reunion med de jeg og klukk gikk på folkehøyskole sammen med for 4-5 år siden.Så skal jeg på reunion med de fra ungdomsskolen,for nå er det 10 år siden vi gikk der..Blir spendene..

Har vært litt sliten i det siste,gleder meg til søndagen kommer,da har jeg en plan om å kose meg med One tree hill og div andre serier jeg ikke kan leve uten. Så skal jeg antageligvis klippe min bror,og så skal vi antageligvis opp til Arvid som arrangerere bridgeturnering hvis ikke han er lei etter å ha spillt hele helga..  -like that is eaven possible...så antageligvis blir det ikke mye sofakos på meg likevel..

Anyway,I'm tired,good night

25.02.2010 kl.23:16 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 19.02.2010 kl.21:00 Blogg
Ja nå e det fredda deree,og folk flest har frihelg...exept me,jobber 3 på rappen..egentlig har jeg igrunn valgt det selv,så jeg skal ikke klage..(så innmarrig mye)
Fikk deilig lasanje av Mamma når jeg kom opp hit,så slukte jeg en hel appelsin fra Meny etterpå,de er sinnsykt gode!

Jeg er i grunnen veldig trøtt...og har sjokolade abstinens..godt mamma har skapet fullt av digg her,stratos'n er lagt i kjøleskapet så den blir x-tra god..mmmmmmmmmmm...=)

19.02.2010 kl.21:00 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 18.02.2010 kl.17:02 Blogg


18.02.2010 kl.17:02 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 18.02.2010 kl.12:15 Blogg

Mens jeg var på jobb i går,klarte Mr.Klukk å kræsje. Alt gikk fint,og heldigvis betaler forsikringsselskapet vårt for skadene på den andre's bil. Når vi skulle handle etter jobb,satt vi bilen fast i en snøfond på Rema 1000,gikk ca en time før det kom en stor og sterk mann som fikk oss løs.

Jeg lagde innebakte pølser med bacon,løk,ost og ketchup til middag,som alltid er like godtMin mann hadde kjøpt noe til meg som uttrykte hans kjærlighet til meg..hmm..hva kan det være tenkte jeg?I denne står det:

Kjære kjære Kone, kjæreste, følgevenn, kjære, kjære elskede- hvordan kunne jeg i det hele tatt existere uten deg?
En kjærlighet som din skaper en verden i verden. Et tilfluktsted,et sted som er hjemme...
Du berører skuldren min ..og det er all den trygghet og oppmuntring jeg trenger.
Jeg våkner opp til deg, jeg våkner opp til glede..
Du gir mening til livet mitt. Og håp. Og undring.
Jeg elsker alle de morsomme rare og spendene tingene som gjør deg til den du er. Jeg elsker deg fra topp til tå- fra håret på hodet ditt og helt ned til fotsålene.

Mild og snill. Tålmodig og tilgivende.Utholdende og modig. Trofast og oppriktig. Selve hjerte i livet mitt.
Halve gleden ved det jeg liker,forsvinner hvis ikke du er der og opplever det sammen med meg.
Jeg har funnet trøst i armene dine,styrke i svakhet. Håp i fortvilelse. Latter. Kjærlighet.
Jeg fortjener deg ikke. Jeg tror du må ha blitt sendt meg ved en feil. Men jeg kommer ikke til å melde ifra.

Det er så utrolig fint å ha delt livet sammen med deg. Å stå igjennom stormer sammen. Og ha delt latter og stille stunder. Vi kan aldri kjenne hverandre fullt ut,men det forunderlige er at jeg elsker deg slik du er- og alt det jeg fremdeles har igjen å oppdage ved deg. Jeg ser tilbake og er overveldet over hvor heldig jeg har vært! Jeg grøsser ved tanken på at jeg- dersom ett eller annet hadde skjedd på en annen måte- aldri hadde møtt deg.
Av og til tenker jeg på hva jeg ville vært om vi aldri møttes. Jeg angrer overhodet ikke!
Dette er det livet jeg elsker. Og jeg er sammen med deg. Du er kilden til alt jeg gjør og er...

Var ikke det helt nydelig?
Tusen takk vennen,jeg elsker deg over alt på jord...  
Og for å sette prikken over i'en kom pakken fra salong extend i går18.02.2010 kl.12:15 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 16.02.2010 kl.00:03 Blogg
Nye muligheter? Skal ikke så mye annet enn å jobbe denne uka heller,har fri på torsdag da...Men det er heelt greit. Det som ikke er så greit er denne teite stormen de har meldt,og når det er storm her,er taxi'n så buizy at jeg må spasere opp til sentrum,og DET er en jobb i seg selv. Så jeg krysser fingrene for fint vær!

Det ble ikke seier på bridgen idag,faktisk gikk det veldig dårlig idag...æsj...
Trøtt nå,gleder meg til date'n med senga mi,om ca 10 min tenker jeg.
Satser på at pakken fra salongxtend kommer før helga,så jeg får satt på håret på Søndag...Gelder meg MASSE=)


16.02.2010 kl.00:03 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 14.02.2010 kl.21:24 Blogg
Våknet opp alene i mamma's leilighet  11.30, skulle bake fastelavensboller og være klar til klokka 4 i Lyngdal. Var faktisk Mamma som ringte å vekket meg,og sa at jeg rakk jo ikke å bake hvis jeg fremdeles var i Mandal..og lå å sov i tillegg..Joda,sier jeg- fixer den biffen. Har egentlig aldri laget skillingsboller med vanlije krem på før,så hadde i grunnen ikke peiling på at det skulle heve så himla lenge. (Jeg er vandt til å mekke toro's pizzabunn som ikke skal heve i det hele tatt)
Hoppet i dusjen og stelte meg,så begynnte jeg å bake. Leitet meg frem til det meste,men fant alt. Etter deigen hadde hevet i 30 min,kjevlet jeg den,heiv på sukker & kanel,rullet den sammen og kuttet den opp. La alt på en stekeplate,og da skulle den etterheve i 45 min leste jeg på baksiden...Klukken kom å hentet meg da,så jeg bare pakket sammen tingene mine,tok med meg steikeplata i bilen,så den var med på kjøretur mens de hevet,gikk så fint atte. Så da var det bare å slenge på litt vaniljekrem på toppen,og sette de inn i ovnen,skifte klær,og kjøre bort til min bror,og vips,så hadde vi varme nystekte fastelavensboller,og de var gooode!Happy Mothersday Mamma,jeg tror jeg glemte å si det til deg istad,but you know that you're still the best mom in the entire world,right!?  
Hadde en kjempe koselig dag sammen med familien min,nå sitter vi bare å slækkær'n på sofa'n=)
Klukken har bestilt extensions til meg,cant wait to put it on!!!  Da blir det ny shoot,og designbytte her på bloggen,elsker å dille med sånn. Holder på å lage header til Bridge kampanjen "Verv en venn",kjempe koselig å bli spurt,merker at jeg begynner å bli klar for noe mere avansert enn Picnik , trenger photoshop eller noe i den duren om jeg skal lage til andre,for at jeg skal ha mulighet for å f ixe det de spør om. Anyway,klubbmesterskap kveld 2 i mårra,håper vi får litt bedre skår i mårra enn sist,som var en 4.plass. Nei, nå har jeg gjort noe rart her,alt jeg skriver blir lizm til en link..hva skjer med det??

14.02.2010 kl.21:24 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 14.02.2010 kl.00:50 Blogg


Fantastisk!

14.02.2010 kl.00:50 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 12.02.2010 kl.22:48 Blogg
Bare 1 jobbedag igjen før jeg tar helg i 2 dager. Jeg gleder meg masse til 11 & 12 Mars,for da tar jeg og Mamma turen inn til Oslo for å gå på teater og KK dagen. For dere som ikke vet hva KK dagen er,skal jeg sitere KK:

KK har den store gleden av å invitere deg til stor inspirasjonsdag med fantastiske foredragsholdere på folketeateret i Oslo 12.Mars.

Tema for dagen:
-Bedre Selvtillit
-Personlig vekst
-Hvordan takle endring
-Snu negativt til positivt
-Få maks ut av livet
-Møt KK's egne eksperter innen mote,kropp & livsstil

Vi kan love deg masse latter og kloke tanker.

Foredragsholderene er:

- Prinsesse Mærtha Louise
-Per Sundnes
-Mia Tørnblom
-Cecilie Skog

Konfransier for dagen er Thomas Gjertsen.

Cant wait=) Skal du dit?

12.02.2010 kl.22:48 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 12.02.2010 kl.01:47 Blogg
Jeg har bare laget noen få,men kommer flere etterhvert,ikke sikkert dere liker noen av de,but let me know if you do.

1.


2.


3.

4.


5.

12.02.2010 kl.01:47 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 08.02.2010 kl.15:35 Blogg
Ja,så var det blitt Mandag igjen,fetteren av Klukk har reist,and it's just me and Mia. Alt i alt, vandt vi kun 2 av 9 kamper denne helgen,så det kunne vel gått bedre=) Men men...Back to my usual partner today,Undem-blir bra! =)

Hadde tenkt oss på MGP i Mai vi...men NEIDA,utsolg på 20 min..lizm...
Har nettop slukt resten av kina maten min fra i går,det var diiigg!! Spiser det samme hver gan gjeg, frityrstekt kylling i sur søt saus...

"Shark" er en knall bra serie,vi begynnte fra begynnelsen i går,utrolig morsomt og spendene. Anbefales!
Dumme pc,jeg sitter på klubb pc'n nå,fordi strøm kabelen tok farvell på min..Og på denne hopper "the marker" rundt forbi så jeg må fixe hele tiden..why cant you behave,huh?

Å shit,klokka er jo masse,må hoppe i dusjen,sitter enda i de rosa pysh klærne mine..

08.02.2010 kl.15:35 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 06.02.2010 kl.20:16 Blogg
Nå sitter jeg hjemme i sofaen min og ser på MGP. Go A1 sier jeg bare..og Maria..og sikkert noen flere,mange flinke med! Tungt idag,men satser på bedre bridge i mårra..vi vandt bare 1 kamp av 5....
Noen som har sett den nyeste episoden av Fringe?? Sinnsykt spendene på slutten. Well,Wanna give my full attention to the TV, enjoy your Saturday =)06.02.2010 kl.20:16 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 04.02.2010 kl.23:40 Blogg
Hva syntes du? Jeg syntes absolutt "After"

04.02.2010 kl.23:40 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 04.02.2010 kl.16:21 Blogg
Leiligheten er ferdig vasket,jeg er såå sulten,så nå er det på tide at Mr.Skree kommer hjem med maaat til meg.
I mårra skal jeg en liten tur på jobb, før vi får besøk av klukken's fetter. Så er det jo 4. Div. Lørdag og Søndag,hvis ikke du har fått det med deg enda!! =)Joda,et bilde av meg må til,kan ikke skjønne noe annet =p
Friends om 10 min. Ha en fortsatt fin dag. Neida,dette innlegget er IKKE fordi jeg kjeder meg...nei? eller er det det? ehh...MAAAAAAAAAAAAAAAT....Jeg fungerer tydeligvis ikke uten mat.....MAAAAAAAAAAAAAAAAAT

04.02.2010 kl.16:21 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 04.02.2010 kl.13:04 Blogg
På bloggen min har det alltid stått "To live is moore,- than just stayin' alive"  Nå vil jeg bytte det ut med noe annet,og med annet mener jeg et nick eller navn som har med meg  gjøre. Siden jeg ikke klarer å komme på noe lurt selv,vil jeg høre om noen av dere har noen ideer til meg..              3  -  2  -  1  - GO!

I går så vi dobbelt episode av Lost,og det var såå spendene,har du sett e.1-2 enda?I dag har jeg friii,å- så nettop reklame for " på den andre siden" i kveld på 5 , gjett om jeg skal se det!! Spendene..
Jeg må vel strengt talt ta oppvask og klesvask og alle andre slags vasker her i dag ser jeg,jeg er så trøtt at jeg ser ølite frem til det. "Hvorfor er du trøtt når du har fri" -spør du? Jo det skal jeg fortelle deg:

Alt man trenger er en katt, en mann og et kalt rom.
Mannen sovner seff med èn gang han legger seg og snorker det beste han bare kan. Etter du har dyttet han til siden og bannet å steiket et par tusen ganger,snur han seg og det roer seg litt. Men da hopper katten opp på vinduet,for han vil inn,og da må du jo stå opp i det kalde rommet,og lukke opp veranda døra for han. Han er full av snø og vil helst leke. Klokka er nå 4-5 tiden på morgenen og stenger han ute i stua ved å lukke soveromsdøra. SMART..du skyndter deg under dyna og prøver å få tak i den lille varmen som er igjen under der.. Etter mye skraping og mjauing utenfor soveromsdøra hopper han opp og åpner døra selv...Joda- og går helst løs på føttene mine først..  "Jeg vil leke mamma,ikke vær så kjedelig,jeg er jo våken" Sier han Jeg blir så sint,men prøver alikevel å legge han midt på senga og kose med han for at han skal roe seg ned å sovne. Etter en stund gir han seg og begynner å vaske seg selv før leggetid  (klokka nærmer seg 06.00. ) Men da er mannen lei av å ligge på siden,og snur seg på ryggen. Jeg vurderer sterkt å legge meg på sofa'n i stua nå,for nå braker det løs igjen. Men han skal jo stå opp om en time til,for han skal på jobb,så jeg blir liggende og høre på snorkingen. Klokka 7 står han opp,gir katten ,mat og stikker. aww,endelig kan jeg sove tenker jeg.. Etter 20 min hører jeg noen låse opp døra,går inn og slår på pc'n. Joda,nå er dekket flatt,og han må ha en laaang tlf samtale med en kompis om dette. Når han er ferdig åpner han døra til soverommet for å se om jeg "våknet"..som om jeg noen gang har sovna lizm..Han må vente en liten stund før han kan levere bilen på verksted (vi må bytte begge hjulene for de funker ikke) og han har nå lyst til å kose... Det skjønner jeg godt at han vil,for kroppen hans er iskald etter å ha vært ute en tur,og min er varm. Jeg som endelig har klart å bli varm i løpet av natten blir nå iskald igjen,og jeg er ikke av den typen som utvikler varme veldig fort akkurat...Klokka kvart på 9 reiser han,og da kommer katten og vil kose. Han legger seg inntil hodet mitt og maler som aldri før....Sola stikker i øynene mine og jeg gir helt opp.
Så ja jeg er litt trøtt om dagen....

04.02.2010 kl.13:04 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 04.02.2010 kl.12:26 Blogg
1. Få meg hairexensions så fort som mulig

2. Sette på nye negler

3. Fortsette å ligge på topp 3 hver mandag på bridgen

4. Reise opp til Lillehammer å spille NM i sommer

5. Få malt garasjen og fixet plenen..på en eller annen magisk måte...

Ellers har jeg ikke noen formening om hva som skal skje i år,jeg har ingen andre mål enn disse for øyeblikket..annet enn at jeg har lyst til å starte på ett eller annet prosjekt..ikke vet jeg hva det skulle dreie seg om. Jeg har lyst til å starte opp noe,å drive med...vet ikke..alt jeg vet er at jeg digger å drive med web design,blogging,bilde redigering,sang,dans,stå modell ogspille bridge. Så ett eller annet innen det=)

Jeg føler hvertfall at det er meningen ett eller annet skal skje snart,jeg kribler i hele meg for å forandre på alt,og starte opp noe nytt,men jeg vet ikke hva...  Vi får se hva som ligger i kortene for meg etterhvert da=)04.02.2010 kl.12:26 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 01.02.2010 kl.23:45 Blogg
Jeg blir såå lei...når jeg spiller dårlig...egentlig går det inn på meg mere enn det burde..jeg er da ingen konkuranse menneske..så hvorfor i all verden blir jeg deprimert da? Merkelig nok kom vi på 3.plass,selv om jeg nesten aldri har vært såå skuffa over meg selv,ossen går det ANN å spille såå dårlig??? Heldigvis har jeg Trygve som lager mere pluss enn jeg lager minus,props to you makker. Selv om du svikter "team Sommerseth" for å spille 3.Div.til helga=)

Noen som vet ossen man sletter sin egen gruppe på face? Jeg har lizm sendt ut mld til alle i gruppa om at den skal slettes,så får jeg det ikke til *flaut*
Har fått noen tilbake mld om at jeg burde la den stå,mulig det blir tilfelle om jeg ikke finner ut av det. Ikke vet jeg hva den skal brukes til,får legge ut etterhvert hva som skulle dukke opp i fremtiden,hvem vet...

Men seriøst folkens : ny LOST episode har kommet,har jo ventet i år og dag.
Klukken er for øyeblikket i ræva humør fordi han spilte dårlig idag,og lar alt gå ut over meg. drittungen=)
Så her sitter vi da,i dritthumør begge to,pga et kortspill=) det er litt "LOL"
Neida,ikke så galt som jeg får det til å høres ut som. I mårra er det jobb igjen,men bare 3 dager denne uka=)

Så blir det koos til helga..hvis vi spiller bra- that is=)
Have a nice week

01.02.2010 kl.23:45 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

hits