februar 2011

 • 17.02.2011 kl.14:55 Blogg


I dag har jeg fri og jeg har egentlig kjedet meg litt. Ingen serier jeg ikke har sett, tv'n er jo fremdeles død, ingen intresange (ja jeg vet jeg staver det heeelt feil) folk på BBO og ikke mye nytt på facebook. Bloggene har jeg lest igjennom et par ganger til det var slutt på updates.

Kjøpte meg ny skjorte i går dah..blandt annet
Så kjøpte jeg øredobber, armbånd, 2 topper, en genser og et par tights.

Nå er det bare en time igjen før Mr.Skree kommer inn døra, han har vært borte siden Tirsdag på seminar med jobben. Gleder meg!

17.02.2011 kl.14:55 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 14.02.2011 kl.17:09 Blogg

Tusen takk vennen, Elsker deg.14.02.2011 kl.17:09 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 14.02.2011 kl.15:23 Blogg

Hatt jobbe helg, så ikke mye nytt å meddele.
Nå har jeg besøk av min far og lille søte Malin. Ringte klukk istad og ga han en liten liste med ting jeg "trengte" som nye toalett vesker, sminke kost og øredobber. Vil heller ha sånne ting enn blomster som visner etter 2 dager.Så en fæl film i går, i spit on your grave....Anbefales IKKE. Så så vi Life as we know it med disse to i hovedrollene

Denne kan jeg deriomot anbefale, søt film.

14.02.2011 kl.15:23 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 10.02.2011 kl.20:56 Blogg

Først så jeg sånn ca sånn utSå tok jeg en tur til frisørenMen jeg ville forandre meg mer så da åpnet jeg den første pakken med bleike middel

Så åpnet jeg nr 2 som jeg faktisk ikke tok bilde av...men det ble litt lysere og enda var det orange.
Så da gikk jeg innom frisøren og kjøpte meg sølvshampo og bleike middel nr 3, og klippa lugg.

Nå er jeg ferdig med det proskjektet for en stund, jeg er fonøyd, og jeg driter i om folk synes jeg passer mørkt hår best, sånn her vil jeg se ut akkurat nå, så det så!

Det er vel ingen hemmlighet hvem jeg er inspirert av for øyeblikket? 

10.02.2011 kl.20:56 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

(Enda et innlegg fra boken jeg skriver) 

Jeg vil at du skal skrive ned din nye sannhet. Jeg skal hjelpe deg på vei, men du er eksperten i ditt eget liv og vet best hva som passer til deg og hva du trenger mest. Disse setningene som etter hvert skal inn i din sannhet i hodet ditt, burde plasseres plasser i hjemmet du er ofte. Som på kjøleskapet, på badet, velkomst melding på mobil eller pc. Si affrimasjonene høyt i begynnelsen flere ganger om dagen, hver gang du henter deg noe å drikke, eller rett etter du har pusset tennene. Får du opp negative tanker etter du har sagt dem, visualiserer du bare at du trykker på delete knappen og vips så er det ute av verden. Fint om du erstatter det med en positiv tanke.

*Alle mennesker jeg møter på min vei i dag, ønsker kun det beste for meg.

*Jeg er perfekt akkurat slik jeg er og det er mange som er glad i meg.

*Ting vil ordne seg for meg, ingen problemer er for store for universet.

*Alt jeg ønsker meg vil komme min vei

*Jeg er lykkelig og har masse penger

*Kjærligheten er fantastisk

*Jeg er så heldig at jeg kan hjelpe andre og gjøre en forskjell

*Livet er en gave jeg er utrolig takknemmelig for

*Jeg gleder meg til i morgen

*Det blir en bra dag i morgen


Trikset med affrimasjon er å takke for det du ønsker deg som om du allerede har fått det. Som f.eks:

*Tusen takk for at jeg traff mannen i mine drømmer, vi har det helt fantastisk sammen.

*Tusen takk for alle pengene som stadig kommer vår vei, vi setter pris på det.

*Tusen takk for at jeg lever det livet jeg bare drømte om før, bor i det perfekte huset og lever av det jeg elsker å gjøre.

Du kan jo sy sammen noe som passer til deg og dine ønsker og gjøre det mer personlig, akkurat som du ville sagt det. Om du flere ganger til dagen over litt tid gjør dette, vil det bli din nye sannhet, og ting begynner å skje.

 

10.02.2011 kl.18:38 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

(Dette innlegget ble skrevet for et par mnd siden til boka mi, men legger det ut nå.)

Jeg elsker å bli inspirert. Akkurat nå i dette øyeblikk er jeg utrolig inspirert av en film faktisk der det ble sagt noe lignede overskriften. *Narnia*

Jeg får frysninger hver gang Aslan (Løven) dukker opp og hjelper til, når Lucy ber han om det og når han på slutten sier til Lucy at han finnes i hennes virkelige liv og alltid passer på henne, og at han uten å direkte si det - er Gud. Og den fantastiske sangen med Carrie Underwood etterpå. Jeg drømmer meg bort til min sacred place, a whole new world, der alt som eksisterer er kjærlighet.Det er herfra jeg henter ny påfylling av energi, håp, glede, mot, inspirasjon, viljestyrke, kjærlighet og alt jeg trenger. I min verden finnes det ingen ondskap, her får jeg alt jeg vil ha og trenger fordi jeg fortjener det uten å måtte gjøre noe for det. Her er vannet grønt og varmt, naturens farger er eksepsjonelle, nydelig musikk spilles høyt fra himmelen, og mennesker, dyr og engler jobber sammen i kjærlighet.

Jeg er ikke redd for døden. Døden er bare en dør inn til denne fantastiske verdenen, som jeg fra tid til annen har lengtet etter opp gjennom livet. Når ting føles vanskelig, når jeg ikke orker å prøve mere, når jeg egentlig har lyst til å gi opp oppgaven det ikke ser ut til at jeg får til, lengter jeg etter mitt Narnia.

Men oppgavene her på jorden er viktig og jeg har all den styrken inni meg jeg trenger for å klare dem. Englene viser seg i form av spesielle sanger man kjenner man blir rørt av, bøker man absolutt trenger å lese for å bli løftet opp etter å ha falt, eller å ha gått seg vill, mennesker som helt uten grunn gir en hjelpende hånd i håpløse situasjoner, en film som inspirer deg til å skifte gir eller la livet ta en annen vending, følelsene man får av vakre solnedganger, og vinden som stryker deg forsiktig over kinnet? Take it all in an let it heal you. Jeg blir ofte "touched by an angel" og det er en fantastisk følelse som gjør meg overvelmet, og lar ofte tårene bare renne i takt med de vonde følelsene som forlater mitt sinn.

Det er viktig at du vet at du ikke er alene i verden. En dag vil vi alle jobbe sammen som et felles folk. Vi vil ikke lengre krige mot hverandre. Når alle sjeler handler og tenker gjennom hjertet, og ikke ut ifra egoet. Vi vil sammen helbrede jorden som for øyeblikket ikke har det så bra.

10.02.2011 kl.18:33 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 07.02.2011 kl.13:46 Blogg

Sove til man våkner, sette seg i sofa'n med pc'n på fanget og logge seg inn på facebook, twitter og lese blogger og helga's nyheter.


Følg meg her forresten.

Spise frokost klokka  13.00 og you' tube superbowl's opptredner,der blandt annet Christina Aguilera sang feil tekst på The National Antham som du kan se her.

Finne ut at Nick Carter har kommet ut med nytt album, og av en eller annen merkelig grunn får jeg ikke til å legge ut en video her? (hjelp) men legger ved en link til Beautiful lie her, reffet er utrolig nydelig, duett med Jennifer paige.

Har lagt til alle favoritt personene mine i alle seriene jeg elsker på twitter, og elsker innblikket jeg får av livet demms, jeg leker at vi er venner som man er på facebook, og twittrer tilbake. Meg i min lille boble .

I kveld er det bridge igjen, og nye uke starter i mårra klokka 15.00.

Jeg leste et fint ordtak på denne vakre jenta's blogg

 - Dagen i dag er morgendagen du drømte om i går! 

  

07.02.2011 kl.13:46 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 06.02.2011 kl.18:43 Blogg

Se så nydelig...Litt mørkt bilde, men orka ikke å stresse med det. Kom nettop hjem fra 4. divisjon, kjempe koselig helg.
Vi vant 4 av 9 kamper, spilte bedre i dag enn i går. Nå er det serier på sofan for alle penga, vi er slitne.

Ha en fin fin Søndags kveld=)

06.02.2011 kl.18:43 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 04.02.2011 kl.22:49 Blogg

Chuck & Blair...You belong together...No me without you...Liam & Annie....PASSION!!!  Helt nydelige sammen...

Bonnie & Jeremy....the good witch and the brave boy who cares so much about her...


Og selv om jeg elsker den utrolige sterke kjærligheten mellom Elena og Steffen så er det mye passion mellom Damon og Elena som gjør at jeg heier litt på dem. Sånn litt av og til hvertfall=)

04.02.2011 kl.22:49 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Har aldri helt visst hva slags klesstil jeg har, eller navnet på den stilen jeg liker best, og kunne ønske jeg kunne kle meg i hver dag, det er en blanding av hip hop/dance/Latino/rocka/laid back men samtidig femenin og søt, luer, solbriller og mange urbane smykker på samtidig.

Har aldri hørt om grunge før idag, etter at jeg googlet Taylor Momsen (Jenny Humphrey) fordi jeg digger stilen hennes. I think I found my word...          *ELSK*

Hva syns du om stilen?

03.02.2011 kl.23:16 i Fashion Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 03.02.2011 kl.15:27 Blogg

Jeg vil lese blogger som handler om dans, musikk eller bare er hysterisk morsomme. Spirituelle blogger, skjønne mennesker som blogger om alt og ingenting, eller en litt utenom det vanlige. Dere under 16 år, som blogger dagens outfit og prøver å leke important, trenger ikke å legge igjen link til bloggen deres. Ellers, fyr løs=)03.02.2011 kl.15:27 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 03.02.2011 kl.14:34 Blogg

Og da mener jeg på håret!

Et strøk til nå, så tenker jeg ho begynner å bli fornøyd, alt for gult enda. 
Idag har jeg vasket leiligheten, og lysna håret, og er nå klar for lunsj. Pancakes!!!
Har lyst til å se Morning Glory på kino i kveld, siste dagen den går her.

Har du sett den, og er den bra?

03.02.2011 kl.14:34 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 02.02.2011 kl.19:00 BloggMannen er hos Ronny for å trene bridge til helga's bengivenhet! Jeg som er drit god og ikke trenger å trene har plassert meg foran pc'n med nammenam og mine beste venner..Du kjenner dem kansje?


Er nesten missunnelig på meg selv, så mye skal jeg kose meg nå! =)

02.02.2011 kl.19:00 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 01.02.2011 kl.13:13 Blogg


01.02.2011 kl.13:13 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

hits