februar 2012

 • 28.02.2012 kl.11:28 Blogg

Jeg vet jeg sa jeg skulle skjerpe meg...Men tar en pause i stedenfor fra bloggverden, plutselig er jeg tilbake igjen.

28.02.2012 kl.11:28 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 26.02.2012 kl.15:58 Blogg

Ja, da var jeg tilbake i Lyngdal, sitter å koser meg på jonas med cola og boka mi, og venter på daten min som kommer rett fra Stavanger. Vennen min spilte ei turnering med Tommy Søiland igår og de kom på 4. Plass selv om ikke Klukk var særlig fornøyd med det, så syns jeg de er flinke;-)

Jeg hadde det heelt fantastisk i går og gleder meg masse til neste salsafest i begynnelsen av mars. Blitt dårlig med oppdateringer denne uka, men skal prøve å skjerpe meg, i kveld er jeg klar for bbo igjen, selvtillitten er på plass og jeg vet at jeg kan. Må bare gå litt i meg selv av og til. Det var hvertfall det jeg og Inger Lene kom frem til i går, ja hun og kaninen var innom salsan , kjempe koselig. Monica og faktisk, mulig hun hadde et par (20) drinker innabords haha;-) Håper alle får en deilig Søndag, jeg har hvertfall fått min dose med livsglede i helga, å det er så deilig å være tilbake til en 100% glad Marit.

26.02.2012 kl.15:58 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

I går....I går spilte jeg bridge på BBO fra jeg kom hjem fra jobb i 17 tiden til i 23.30- tiden, og jeg skulle aldri logget meg inn i det hele tatt. Jeg vet ikke hva som skjer, om jeg er for trøtt og sliten til å klare å tenke eller om jeg rett og slett er kjukk i huet men alt jeg gjør blir feil.

I tillegg kommer Klukk hjem og forteller meg at jeg har fått tlf regning på 2000 kr, og omtrent 90 % av regninga er fra internett, nedlastning??

Jeg blir helt fortvila, jeg trodde oppriktig at om man satt på sitt eget nett hjemme på wifi, og trykket på "free download" så var dette gratis...Apperently not. Kjukk i huet igjen.

Så humøret mitt er ikke helt der oppe, men jeg må si at det hjelper å våkne opp til venner som  bryr seg, uansett hvor elendig jeg er.Det er viktig å vite at man er like mye verdt selv om man ikke gjør det bra. Selvtillitt og selvfølelse måles ikke etter hvor mye du har oppnådd, selv om vi mange ganger glemmer det. 

Det vil være tider der det du tar på blir til gull og det vil være tider der du ikke helt skjønner hva som skjedde.
Ting forandrer seg hele tiden og det eneste vi burde konsentrere oss om er å kunne takle både motgang og medgang, med samme roen på innsiden.

Vite at det er meningen at alt ramler i huet på deg akkurat nå fordi du skal lære å se deg selv på samme måte som før selv om omstendighetene forandrer seg.Dette er hva dere inspirerte meg til å tenke idag. Thanx

24.02.2012 kl.11:52 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 22.02.2012 kl.21:47 Musikk

Ikke veldig bra bildekvalitet på tlf min, men du blir litt fristet likevel?
You should, var døds godt.

Onsdager er helt jævlige for å si det mildt, jeg er så sliten og det skal ingenting til før jeg hylgriner...for at alt er så grått og trist, verden er i mot meg og at jeg ikke klarer å se forskjellen mellom virkeligheten og mine egne negative tanker. Jeg får i meg noe mat, og føler meg bedre, men har mest lyst til å gå å legge meg før klokka blir 20.00.

Men jeg har til nå bare sett en episode av Gossip Girl, har enda igjen A gifted Man, Hart of Dixie og Glee.
Sist nevnte ser jeg sist, og jeg må bare si at jeg gråt meg igjennom omtrent hele episoden.

Eller hvertfall så gråt jeg masse på visse punkter i episoden. Positiv grining!
Når Finn reiser seg opp og begynner å klappe i takt når motstanderene opptrer i konkurransen, når de opptrer med sine egne helt fantastiske sanger som bare løfter enn opp, når de sitter i ring om forteller om noe de ser frem til i fremtiden som de kan glede seg til...

Etter Glee sitter jeg igjen med et smil og en god følelse, en glede over livet, og et tårevått ansikt. Utrolig hva som kan skje på innsiden etter 45 min på pc`n. Her er de tre sangene de premførte i Konkurransen, ikke det samme som å se episoden, men bedre enn ingenting.Her er samme sangen med bra kvalitet 

 Fly/ I believe I can fly

 Here`s to us- elsker når hun løfter sangen ett hakk opp mot slutten

22.02.2012 kl.21:47 i Musikk 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 21.02.2012 kl.13:09 Blogg

Vi vant i går, med 67 %, jeg er virkelig i ilden for tiden og venter bare på en tlf fra Norsk tipping anyday now...

Må øyeblikk på jobb, ville bare innom for å si


Er det ikke deilig å se trynet mitt trykkt inni kameraet?? =) Har fader meg ikke noe å dele med dere, sola skinner og jeg har full jobbe uke. Snx da 

21.02.2012 kl.13:09 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 19.02.2012 kl.21:49 Bridge

Nils Kvangraven har vært så snill og sendt meg bildene han tok i går på mail, sånn at jeg kan legge de ut her.
Legger ikke ut alle for det var ganske mange, but here`s a few.

Ingen tvil om jeg koste meg hvertfall, smilte jo fra øre til øre på omtrent alle bildene!

19.02.2012 kl.21:49 i Bridge 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 19.02.2012 kl.18:11 Blogg

Hmm, tiden flyr når man har det morro. Har vært på jonas i 3 timer og spist og spilt casino.

Vi spiller egentlig første mann til 50 poeng. Men når jeg ledet med så mye at Klukk ikke hadde sjangs i havet til å ta meg igjen satt vi den opp til 100. Stilinga var 96-67 til meg når han ga opp så da gikk vi hjem.

Hva kan jeg si- i'm on a role, and i love it!

19.02.2012 kl.18:11 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 19.02.2012 kl.13:13 Blogg

I November blir det arrangert Norges største Bloggawards med Trine Grung i spissen- for og av bloggere.
Om man har liten eller stor blogg spiller ingen rolle for nominasjonen, har du en favoritt blogger, (Nå snakker jeg om meg lizm) så kan du nominere han/henne her. (Trykk på ordet "her")

Alle som nominerer noen er med i trekningen om en MacBook pro, og hvem har vel ikke lyst på en sånn en?

Ellers har det vel vært litt stille fra meg i et par dager, men nå er jeg tilbake. På Fredag var jeg ikke hjemme fra jobb før 20.00, og da var det bare rett i sofan og se serier. I går var vi i bridge bursdag, og hadde det helt fantastisk morsomt!Først spilte vi singelturnering fra 12-18 som Nils Kvangraven vandt overlegent, så var det videre opp på låven. Der skulle vi leke og jeg bare JAAA!
Vi ble delt opp i lag og hadde forskjellige konkurranser. Laget vårt var jo one of a kind, Klukk fikk oppgaven med å kaste en pistol opp i lufta før man skøyt motstanderen, så var det første mann til å gjøre det etter en to tre.

Motstanderen Martin Reinertsen prøvde å sette Klukk ut ved å kaste cowboy hatten på han men Klukk var flink og konsentrerte seg om oppgaven og seieren var vår.

Så var det ved- stabling. Erik og Per var rolige og jobbet bedagelig etter startskuddet. Det var om å gjøre å bygge høyest vedtårn innen en viss tid, og det andre laget kjører på i full fart. Men Erik og Per hadde full kontroll da de bygget et solid tårn som ikke veltet som de andres gjorde og jeg var i ekstase, 2 more points for us.

Pil og bue skyting gikk ikke helt vår vei, men så kommer det en oppgave for Marit.

Nå skulle alle bridgespillerene i rommet gjøre planking, som vil si at man ligger på bakken der kun tærne og armene berører gulvet og man må være helt strak i kroppen. Det var ekstemt vondt mot slutten og jeg og Ronny var de 2 siste som holdt ut. Vi ristet begge to og til slutt måtte Ronny gi seg og jeg tok seieren hjem til laget vårt for 2 poeng til.

Av 4 lag, hanket vi inn mest poeng og den berusende følelsen av seier eksploderte i kroppen.

Jeg hadde med kameraet i går, men når jeg så at Nils sprang rundt og tok bilder, tenkte jeg at jeg slapp og bare kunne kopiere hans bilder. Resten kommer vel etterhvert, så legger de ut da!

Nå tenker jeg at dusjen står for tur og vi skal snart en tur opp på jonas som vi gjorde sist Søndag for å spise litt dessert og spille kort i sola.

Husk å nominer meg her  <--  om du syntes jeg fortjener det!  Ha en avslappende og deilig Søndag, i mårra begynner jeg og Klukk på trening, gleder meg=) 

19.02.2012 kl.13:13 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

Verdens nydeligste sang for øyeblikket, Ron Pope- "A drop in the ocean" Press play- you wont regret it.

Kvelden er her og jeg sitter oppe alene med spotify som selskap og tenker...

Jeg hører stadig vekk om mennesker som er inspirert til å gjøre ting, men tør ikke fordi de ikke vil stikke seg frem..."Andre vil nok syntes det er teit" eller- "De vil tro at jeg tror jeg er noe"

Mange år går før man oppdager at man har kastet bort en stor del av livet med å ikke finne sin egen vei.
Å gå i andres fotspor er helt ok, men å ikke tørre å lage dine egne i det hele tatt....That`s really sad...

Janteloven sitter i bunn og grunn på makten over din utvikling og glede fordi du lar den gjøre det.
Den finnes kun i hodet vårt, ikke mitt da- det har den aldri gjort- but I guess you allready know that by now...

Hva så om noen skulle mene noe om deg? Hva så om noen skulle syntes at du gjorde for mye ut av deg selv?

Lever du livet ditt for å tilfredstille alle andre rundt deg 24/7- Er du her for å være som alle andre, tenke det samme, være 1% av det du egentlig er istand til å være? If so- så tilfører du ikke deg selv til verden og du vil aldri bli lykkelig.

DU- er den personen som er viktig å ta hensyn til. Hvis jeg er fornøyd med noe jeg gjør, sier eller lager så kan hele verden være uenig - jeg vil fremdeles kunne glede meg over det og jeg vil ikke føle meg mindre verdt eller skamme meg- for det eneste som betyr noe er hva jeg selv syntes om hva jeg gjør.

Det er selfølgelig hyggelig om andre setter pris på det, men de vil aldri få meg til å forandre mening om meg selv. Hvorfor er det slik at mange mennesker gir fra seg makten over sitt eget liv til andre?

Ikke legg lokk på deg selv. Selv om det du har å komme med ikke er halvparten så bra som naboen`s, om det er noe som gjør deg lykkelig- så er det helt perfekt.

Jeg har sagt det før, det vil alltid finnes noen som er bedre enn deg uansett hva du gjør, men ingen vil noen gang kunne gjøre det du gjør -som deg. Du er spesiell og når du er deg selv 100 % uten å være redd for hva andre måtte mene,  så er du på ditt beste, and nowone can bring you down.17.02.2012 kl.00:14 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 16.02.2012 kl.20:59 Blogg

Neida så... Klukk kom hjem å lagde en ny middagsrett idag.

Slik så den utGanske så godt!

Den består av:

-kjøttdeig
-Bacon
-potetstappe
-Purreløk
-Og ost.

Etter middag var det rett til Mandal, sang gruppa stod for tur, og vi har nå fått et medlem nr 4. Spol til 00.30Han heter Sniff og synger egentlig kun refreng!

Nå er jeg hjemme igjen og har så sykt lyst på sjokolade at jeg nesten slår hodet mitt i veggen i ren frustrasjon.
Jeg rydda forresten ut av kjøleskapet og frysen idag, du verden- det er jo nesten ingenting igjen...

I mårra er det jobb og The voice på Tv - På Lørdag blir det bridge- bursdag. Bridge folk har ikke vanlig bursdager, for oss starter festen klokka 12.00 og varer helt til midt på natta.

Nå skal jeg se serier og se om jeg finner noe annet å spise på. Snx i mårra

16.02.2012 kl.20:59 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

Jeg vil gjengi litt av det siste kapittelet jeg leste i går av Lev her & nå, fordi jeg syns det er viktig at du leser det. Det jeg har satt i "gåsetegn" kommer rett fra boka, alt det andre er mitt forsøk på å gjengi det jeg lærte fra kapittelet med mine ord og tolkninger rundt emnet.

"Smerten din befinner seg på to plan. Den du skaper nå og smerten fra fortiden som fremdeles har bolig i sinnet ditt og kroppen din.
Så lenge du ikke makter å få del i nåets kraft, vil hver eneste følelsesmessig smerte du opplever etterlate seg en rest av smerte som lever videre i deg. Den smelter sammen med fortidens smerte som allerede var der for å så ta bolig i kropp og sinn."

Du kan bryte denne smerte-energi-syklusen ved å bli bevisst på den. Hver gang du kjenner smerte- fysisk, psykisk eller emosjonell -ta rollen som observatøren og bli bevisst på hva som skjer med deg.

Den negative energien er i ferd med å ta kontroll over deg igjen, og det er lett og gi etter og tro at dette er deg og dine ekte følelser her og nå, men sannheten er at all smerten du har dratt med deg igjennom livet blir vekket til liv akkurat nå og det er disse negative følelsene som egentlig er utgått på dato for lenge siden som du lar overta din bolig.

Ta et steg tilbake og fokuser innover, og med det mener jeg på pusten din, og energien i hver enkel kroppsdel og husk at livet er ikke før, det er heller ikke etterpå...det er akkurat nå.

Observer hvorfor du reagerer, ikke analyser eller tenk så mye på det, bare bli bevisst på at dette er en falsk negativ energi og du har nå mulighet for å snu det rundt og starte ett nytt program som fungerer for deg.

Gjør dette til en vane, og etterhvert vil den negative sirkelen bli brutt og du blir fri til å være i øyeblikket og ikke være bundet til det som ikke lengre er. Det kalles tilstedeværelse.

"Du har da funnet din egen innerste styrke."

15.02.2012 kl.20:28 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 14.02.2012 kl.11:05 Blogg2. plass i Lyngdal, og ny rekord i går på 214 unike besøk.Nå syns jeg det er på tide om å nevne Facebook knappen litt lengre oppe til høyre, jeg har lizm bare 6 personer som liker bloggen min, når det hver dag er innom 150+?  Knappen ligger rett over demo`n min under profilbildet. Og da mener jeg ikke den rett under innlegget selv om det er koselig det=)

Ellers tar jeg til meg det som blir sagt, så neste gang blir det en lengre sangvideo samtidig som jeg skal jobbe med å ikke se ned i bakken. Jeg vet ikke hvorfor men jeg klarer ikke å se normal ut når jeg synger. =)

Jeg fant plutselig ut at jeg har jobbehelg den helga vi skulle på salsahelg=/ Så jeg må prøve å få byttet Lørdagen så jeg hvertfall kan få være med på Lørdagskvelden. Gleder meg uansett til Søndag- da reiser jeg inn for å danse på Cafè Amigos.

Anyway, Tirsdag i dag- that means time to work- snx senere da=)14.02.2012 kl.11:05 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 13.02.2012 kl.17:40 Musikk

13.02.2012 kl.17:40 i Musikk 12 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 13.02.2012 kl.16:34 Blogg

Klukk kom hjem med blomster, kort og presang til meg som han gjør hvert år på valentines day. Vi ser hverandre ikke i mårra, derfor fikk jeg det idag. Tusen takk vennen- love u too;-)

13.02.2012 kl.16:34 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 13.02.2012 kl.13:39 Blogg

Hva driver jeg med her, Cheerleeding?

Pent.

Tenkte jeg skulle prøve å få laget en ny sang video i dag. Sound good?

13.02.2012 kl.13:39 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 13.02.2012 kl.11:43 Blogg

Mandag morgen, frokosten er i ovnen og jeg chiller på sofan. Bridge i kveld, jeg driver å undersøker tlf min nærmere, mye jeg ikke har satt meg inn i selv om jeg har hatt den en stund.

Sånn da skal jeg kose meg med et nystekt rundstykke med nugatti på:-P

13.02.2012 kl.11:43 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 12.02.2012 kl.18:08 Blogg

Deilig og komme seg ut litt i sola, vi spiste dessert og spilte casino opp til 50 poeng. Stillinga ble 54-53 til denne jenta:-P

Nå er det serier og kveldskos under teppe som står på planen, vi prøver også å få lastet opp noen videoer fra mobilen, men vet ikke om jeg får det til. Ha en koselig Søndag da;-)

12.02.2012 kl.18:08 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

Kontrollerer du dine egne tanker, eller kontrollerer tankene dine deg?

Siden jeg bestemte meg for at nok var nok, har jeg tatt over styringen og det er en befrielse.
Hver gang jeg tenkte tanker som fikk meg til å bli lei meg, deprimert eller sinna så har jeg tatt meg selv i nakken, og kastet dem på dør og erstattet dem med tanker som gjør meg glad.

Det er utrolig vanskelig i starten, men etterhvert så klarer man å skille seg selv. Og med det mener jeg-

-Egoet
-sinnet
- og observatøren (nettop lest om dette)

Egoet kjenner du ganske godt, de fleste av oss gjør det.
Men vi er ikke egoet vårt og har det best med oss selv om vi ikke lar egoet vårt styre over følelsene våres.

For hva skjer når vi gjør noe feil, får kjeft, ikke lever opp til forventingene og alt du trenger for å nære det ikke kommer din vei?

Nemmelig.

Om du trener deg opp til å observere alt du gjør, hvordan du reagerer, hvorfor du gjør som du gjør uten å dømme deg selv og samler opp masse informasjon om dine tankemønstre, følelser, for å så etterhvert la din kloke observatør ta over så blir dette en grunnmur i deg som gjør at du står stødig uansett hva som måtte hende deg.

Vi er bare mennesker. Det vil alltid finnes noen som er bedre enn oss på alle måter, vi glemmer, vi vet hva som er rett men gjør feil likevel, vi ønsker å bli akseptert, og gjør mange ganger dumme ting.

Aksepter deg selv vennen- det er det eneste du trenger å bruke energi på.
Du trenger ingen krone for å være en prinsesse, du trenger ingen bekreftelser på at du er en fantastisk person, du trenger ikke å ha det vondt for å fortjene å være lykkelig, du trenger ikke å jobbe hardt for at andre skal like deg...

Du er alt og mye mere og jo fortere du lærer dette jo fortere vil verden se deg på samme måte.

Slutt å bekymre deg for ting, sannheten er at man løser best problemer i øyeblikket det skjer, instinktet tar over- og man slipper å utsette seg for mange vonde følelser på forhånd.

Ikke lev livet ditt i frykt. Den tiden du bruker på frykt for alt mulig rart som ikke kommer til å skje uansett om ikke det er meningen det skal skje- den bruker du til å føle disse vonde følelsene i stedenfor å leve i øyeblikket? Du får livet i gave og du kaster det bort for å "være i en fremtid som ikke har eksistert" .

Tenk på pusten din...kjenn på hvordan kroppen din reagerer på at du retter oppmersomheten innover, kjenn energien din som kribler i hendene, nakken, bena...Kjenn hvordan det er å være deg akkurat nå.

Fortell deg selv at du vil leve hvert øyeblikk her og nå, ikke reise tilbake til fortiden om du ikke trenger den av praktiske grunner, og ikke vær i en fremtid som du enda ikke vet noe om. Da går du glipp av livet.

Smell the roses, feel the grass under your feet, breathe inn fresh air, take a long bath...

Kjenn på hvordan det er å være deg, ta bort alt presset, ta bort alt det negative, det trenger du ikke lengre.
Veien blir til mens man går og du har ikke lengre behov for vonde tanker og følelser.
12.02.2012 kl.00:16 i Selvutvikling Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 11.02.2012 kl.18:31 Blogg

24- 26 Februar er det Salsa helg- og jeg har planer om å være der. Klukk og, han bare vet det ikke enda.

 
I FORBINDELSE MED SALSA HELGEN I UKE 8, VI VIL INVITERE DERE TIL SALSAFEST DEN LØRDAG 25. cover Kr. 100.- pr.per.
.
LITT OM KURSENE DENNE SALSAHELG 24-26 FEBRUAR:
Fredag 24.
17.00-18.15 Salsa 2 intensiv
... 17.00-18.15 La Rueda intensiv
.
Lørdag 25.
13.00-14.30 Salsa 2 intensiv
14.40-16.10 La Rueda intensiv
16.20-17.50 Salsa 3
.
Søndag 26.
13.00-14.30 Salsa 2 intensiv
14.40-16.10 La Rueda intensiv
16.20-17.50 Salsa 3
.
Prisliste
Salsa 2 intensiv _____kr. 350.-
La Rueda __________kr. 350.-
Salsa 3 ____________kr. 250.-
Salsa Fest__cover____kr. 100.-
HELGPASS__________kr. 600.- (kurs+fest)
.
_________Påmelding eller info. på__________
tlf. 909 85 312 begin_of_the_skype_highlighting 909 85 312 end_of_the_skype_highlighting eller e-mail salsapost@avila.no

Gleder meg masse. Det ble lagt ut noen bilder fra nybegynner kurset vi var på for noen mnd siden, du finner Klukk på noen av bildene HELT bak=) Men det var bare i begynnelsen, etterhvert var han mye fremme og ble kjempe flink.Vi var også å danset på torvet i Kr.sand for å reklamere for klubben en Lørdag, har skrevet om det før men det har kommet noen flere bilderSalsa er helt fantastisk, anbefales på det sterkeste!!!

Søk opp Salsa i Kristiansand på Facebook om du er interisert, i mårra starter Salsa cafè Amigos opp fra 15-18. 

 

11.02.2012 kl.18:31 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 11.02.2012 kl.18:10 Blogg

Sånn da var det blitt helg for meg og, jobbet 7-15 idag, kjempe deilig! Så kommer jeg hjem til nyvasket leilighet og en søt Klukk som har pakke til meg!

Det må kansje nevnes først at vi hadde en samtale for ett par dager siden som gikk slik

Meg- Jeg vil og ha Morsdags gave, jeg er jo tross alt Mamma til Mia (Kattepusen vår)
Klukk- Jaja, jeg ser den!Ikke det at det er Morsdag før i mårra, men i dette huset pakker man opp det skal pakkes opp skal!Se så fin!! ?

Det står "Verdens beste Mamma" !  HAHA

Klukk, når jeg tar bilder av den- Folk må tro vi er gærnè....Men det er vi jo jenta mi! =)

Tusen takk vennen, den var helt perfekt! Love you lotz Hon` ;)

11.02.2012 kl.18:10 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

Jeg leser en bok for som heter " Lev her og nå" av Eckhart Tolle som jeg fant i alternativhylla på flyplassen i Bergen. Det er en utrolig fin bok og jeg vil gjerne få dele en liten del av teksten med dere.

"Har du for vane å vente? Hvor mye av livet ditt bruker du på å vente? Det jeg kaller venting i liten målestokk, kan foregå i en kø på postkontoret, i trafikken, på flyplassen og så videre.

Venting i stor målestokk er knyttet til at man venter på å starte en etterlengtet ferie, en ny jobb, at barna skal vokse opp, at man får et meningsfylt forhold til et annet menneske, at man oppnår suksess at man blir opplyst.

Det er ikke uvanlig at folk bruker hele livet sitt til å vente på at de skal begynne å leve.
Det å vente er en sinnstillstand. I bunn og grunn betyr det at  du ønsker deg fremtiden, ikke øyeblikket.

Du vil ikke ha det slik du har det, du vil ikke ha det du har. Når du gjør venting til en slags livsstil, skaper du en ubevisst konflikt mellom her og nå- der du ikke ønsker å være - og den projiserte fremtiden, der du ønsker å være. Dette undergraver livskvaliteten din fordi du mister Nået på veien."10.02.2012 kl.11:09 i Selvutvikling Én kommentar Permalenke Tips en venn

Tiden er inne for å ta seg sammen, ta ansvar for sitt eget liv og egen lykke.
For det er faktisk bare jeg som kan gjøre noe med det. Og Norsk tipping da, men de ringer jo faen aldri!

Jeg har nå hvertfall blitt motivert til å skjerpe meg, nå er det slutt på "syns synd på meg selv tiden" detter jeg ned er det bare å reise seg igjen, her er det fra nå av kun plass til positive tanker. 

Step one-    Lag en liste over ting jeg er misfornøyd med
Step two-    Lag en liste over hvordan jeg kunne ønske det var
Step three- Lag en liste over hva jeg må gjøre for å komme meg dit! 

Derretter hiver man innpå en tyrker eller 3 og slapper av en times tid av alt slitet!
Oppskriften på suksess dette her! 
Jeg skal nå hvertfall begynne å trene...Ofte. Og dere som fortsatt ikke skjønner hva jeg mener med trening- les forrje innlegg en gang til..........................................................................Then you go- "Ahaaa..."

Men sånn helt seriøst- så har jeg faktisk lyst til å begynne å springe litt, ta med meg Klukk og bare springe til jeg ikke orker mere. Eller til han maser om å dra hjem etter ca 3 minutter.

Tenk at vi har resten av livet vårt foran oss som vi kan forme akkurat som vi vil!
Er du fornøyd med tilværelsen, og er det noe du aldri fikk gjort eller ønsker du å leve livet ditt på en annen måte enn det du gjør nå, eller på en annen plass, eller med andre mennesker? 

Du har ansvar for ditt eget liv, og din egen lykke, alt annet som du skylder på er bare undskyldninger som ikke på noen måte gjør deg noe godt.

Tenk litt på den du, og noter deg hva slags tanker som dukker opp i løpet av morgendagen!

08.02.2012 kl.00:16 i Selvutvikling 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 07.02.2012 kl.12:12 Blogg

Som noen av dere har fått med dere så har jeg vært litt nede i kjelleren og styrt en stund, og når man er der nede har man ikke særlig lyst til noen ting.

Endorfiner dere- endorfiner ga meg balansen tilbake i går kveld.
Endorfiner er kroppens eget "morfin" og gir en lykkerus som er sunn og bra og kommer hovedsakelig av trening og sex (orgasmen lizm)
Sikkert noe mere og, men husker ikke.

I går da, så ... la oss si at jeg var på trening. Jeg satt ikke bare på benken og så på mens andre fikk utbytte av all mosjonen som jeg har gjort i det siste, jeg gikk inn for å være med og oppnå et resultat av det jeg og.

Og etterpå bare rant tårene mine samtidig som jeg lo. Det var som om en haug med negative følelser bare forsvant ut av kroppen min, og jeg er i en helt annen sinnstemning nå idag enn jeg har vært på flere måneder.
Så ikke gjør som meg å unna-sluntre mere når man er på trening!


07.02.2012 kl.12:12 i Blogg 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 06.02.2012 kl.15:20 BridgeTusen takk for en flott helg=)
Nå er det middags tid her

06.02.2012 kl.15:20 i Bridge 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 06.02.2012 kl.12:42 Bridge

Jeg venter på batterier til kameraet mitt så jeg får lagt inn de få bildene jeg fikk tatt i helga før det slokna.
Ble dårlig med blogging i helga...Men det gjorde tydeligvis ingenting...Nå sitter jeg i sofa`n og venter på at rundstykket i ovnen skal bli ferdig mens jeg o
ppdaterer meg på siste nytt på bloggfronten.

Hadde det veldig gøy i helga, og når jeg sier helga så mener jeg Lørdag. Søndag gikk til helvete.
Men det som er viktig når man ikke gjør det veldig bra er å skylde på de andre lag-kameratene. Så da vil jeg gjøre det helt klart hvem som hadde minst minus på butleren! - Det var oss det- Marit & Katja.

HERREGUD VI ER SÅ SYYKT GODE!

Resultatet for 4. Div


Nå skal jeg vurdere å gå i dusjen, våkner aldri helt før jeg har stelt meg, kommer tilbake litt senere.

 06.02.2012 kl.12:42 i Bridge Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 03.02.2012 kl.21:27 Blogg

Tusen takk for fine tilbakemeldinger på videoen under, gøy at dere liker det. =)

Tenkte jeg skulle lage en ny en i kveld, men Klukk har jo tatt med seg pc`n jeg trenger til Sandnes, så jeg får ta det til uka.

Nå har jeg funnet ut av grunnen til hvorfor jeg får en balanse av "outfit inlegg" det har ikke veldig mye med klær å gjøre men det handler om å få kunne være kreativ.

Akkurat som å lage sang videoer, does the same trix.

Når man lar seg selv få være kreativ så er det et eller annet som skjer oppi hodet, jeg leste om det en plass, men jeg husker jo søren meg ikke hva det var.Sikker noe sånn!

Et liv uten kreativitet er et deprimerende liv- hvertfall om du heter Marit Skree.

Farger, ut-av-boksen-mennesker, dansing, sang, musikk, male, tegne, ta bilder, ideèr, folk som er keen på å være med, skrive, blogge, designe, stil, inspirasjon, tenke nytt, formidling... Nesten uansett hva man går å tenker på vil det bli erstattet med kreative ideèr og proskjekter som gir meg så utrolig mye energi og livslyst...En helt fantastisk følelse.

Anyway, ville bare innom, må opp sånn syykt tidlig i mårra siden vi skal spille 4. Divisjon. Blir gøy da, bloggen blir med på tur so stay tuned=)

Nå er det tilbake til The voice, ha en fin helg da!

03.02.2012 kl.21:27 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 02.02.2012 kl.23:38 Musikk

 

02.02.2012 kl.23:38 i Musikk 5 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 02.02.2012 kl.19:00 Blogg

Sov til klokka 13.00 ...Så bevegde jeg meg bort til sofan. That pretty much sums up my whole day.Blir en ikke så veldig avslappende helg, og i mårra jobber jeg fra 11-19 så jeg hoppet over sanggruppa idag.
Lærte forresten noe av Patrick Jane (The mentalist) nemmelig en teknikk for å sovne på 1-2-3-

Jeg har gjort dette selv nå 3 netter på rad og det funker i løpet av 5 min.
Det eneste du gjør er å tenke på tallet 1 når du puster inn og 2 når du puster ut. Og det er det eneste du skal tenke på. Kommer det andre tanker så bare konsentrer deg om 1 på inn og 2 på ut igjen.

Ellers har Klukk glemt å hente pakken min på posten 2 dager på rad nå, så jeg får vente med ny veske og lue til i mårra.

Våknet i dag-tidlig av noe som knuste. Jeg trodde det var Mia (katten) som hadde hoppet opp på kjøkkenbenken og dyttet ned noen tallerkner bare for å skape noe action.... Så jeg stod opp da for å finne Klukk stående på en stol på vaskerommet. Han hadde mistet taklampa vår i gulvet i det han skulle ta med seg den gamle pæra som måtte byttes.

Så da gikk jeg bare å la meg igjen.

Så handlet han ny micro på vei hjem idag for den vi har -sluttet å virke i går.
Turns out- Microbølgeovn vil ikke slå seg på om det er noe som ligger i mellom den og døren!!!

Denne leksen kostet oss 350 kr og vi har nå 2 fungerende micro`er, og vi er snart klare til å starte et gatekjøkken!


Vannkoker ja... that reminds me- I`m gonna make myself some hot choclate.Endelig er topplista for Lyngdal oppe og går igjen og det liker jeg jo siden jeg ligger i pos. Dette skjønner kansje ikke folk som ikke spiller kort. (Posisjon til å vinne- 1.plass er gull lizm) Om du syntes det er litt rart at jeg ser på dette som en konkuranse....What can I say- it`s a way of life.Nå skal jeg til One tree Hill, og se hvordan det går med dem. Snx da

02.02.2012 kl.19:00 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 01.02.2012 kl.22:28 Blogg

Well- it`s wednsday and I`m tired as hell.
Men jeg ser serier i bøtter & spann, og kan se frem til en fridag i mårra.

Anyway, når Klukk kom hjem fra jobb og begynnte å måke utenfor, da måtte jeg bare ta frem kameraet!En ting er at han frivillig kommer med forslag om å gjøre noe han egentlig ikke må eller har lyst til, en annen ting er at han faktisk gjennomførte det! Et stolt øyeblikk for Fru Skree.

Mulig jeg henger deg ut litt nå vennen, men vi vet alle at du liker oppmersomheten!

Jeg prøver forresten å overtale han til å skrive et gjesteinnlegg, jeg har han på gli.Ellers vil jeg rette min oppmersomheten til min Mamma som ikke er så innmarrig glad i oppmerksomhet.
Jeg hører rykter om at det nærmer seg Mors dag, men jeg ville bare nevne noen ord nå jeg fordi jeg føler jeg har behov for det.

Veldig ofte tar vi dere Mødre for gitt. Mange ganger kan det virke som man ikke hører etter på rådene deres eller hva dere syntes om ting, men i all hemmelighet- det stemmer ikke, hvertfall ikke med meg.

Mamma vil alltid ha en spessiell plass i mitt hjerte, og uansett hvor uening jeg kan være med henne om ting (fordi vi er to forskjellige personer som ikke tenker helt likt hele tiden), så bryr jeg meg om hva hun syntes om hva jeg gjør og hvordan jeg gjør det.
I listen to you a lot eaven though you`re not aware of it.


Jeg vet at du vet dette men syns du fortjener å høre det iblandt - You are amazing and I love you soooooo much!01.02.2012 kl.22:28 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

hits