februar 2013

 • 28.02.2013 kl.14:18 Blogg

Så var det blitt Torsdag igjen, min fri dag. 

Jeg har for øyeblikket besøk av min far som trenger hjelp til å bruke det nye nettbrettet sitt. 
I kveld blir det bridge i Søgne igjen, gleder meg- det er så gøy når det går bra. 

Som jeg måtte skryte av på Facebook så har jeg faktisk vunnet de to siste gangene jeg har spilt sammen med Clas og Tommy. Og nå står KM par for tur denne helga åh- som jeg gleder meg!
Da blir det spilling 2 dager på rad og fest med nydelige mennesker på kvelden- weeee=) Nå kommer øyeblikk Klukk hjem, hører rykter om at han har vært på Cubus salg, så blir spendene å se hva han har med hjem til meg=)

28.02.2013 kl.14:18 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 24.02.2013 kl.17:47 Blogg

Hvem er du?

Er det første gang du er innom bloggen min, eller har du vært her før? 
Om du er ny så vil jeg gjerne fortelle litt om meg selv, en slags presentasjon fordi jeg ønsker at du skal komme tilbake.

Jeg er en voksen jente på snart 29 år og bor for øyeblikket i en liten by på Sørlandet. Jeg er gift med denne mannen.
 Jeg spiller bridge som er et fantastisk og seriøst kortspillMen mine lidenskaper ligger i Dans-Salsa <3 Sang-Og musikk generelt. Link til en duett jeg og ei veninne spilte inn i studio HER. (meg på 2.vers)

Jeg elsker dyr- særlig hester og drømmen om en fremtid der jeg kan sitte på hesteryggen hver uke som jeg gjorde når jeg var mindre. Jeg har desverre kun vanlige gamle bilder av det i fotoalbummet som ligger i skapet mitt. Men vi har en nydelig katt som vi er utrolig glad i, han heter Mia og slik så han ut når han var liten.*Mamma sin nydelige baby*Ellers elsker jeg alt som er kreativt, kreative mennesker som ikke lever etter hva andre måtte tenke og mene om dem. 
Er veldig glad i rolige hjemmekvelder med serier på pc`n og god mat samtidig som jeg koser meg glugg i hjel i pianobaren, eller på dansegulvet sammen med gode venner. 
Er litt mere enn normalt opptatt av selvutvikling og er den alternative typen, men mest av alt handler det om å ha den rette instillingen. 

Det bor  så klart utrolig mye mere i meg enn det dere ser her, men det får du litt og litt i innleggene mine. 
Om noen mnd flytter jeg til drømmebyen Kristiansand der alle dørene står åpne og jeg gleder meg til å kunne brette ut vingene og virkelig puste og rulle rundt mens jeg ler høyt av glede. 

So- will you be back for more? 
Vil ha deg som fast leser! 


24.02.2013 kl.17:47 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 24.02.2013 kl.15:50 Blogg

Nettop kommet hjem fra en lang Søndags tur sammen med Klukk i sola, noe som skal bli ny fast tradisjon fra nå av! 
Mye deiligere å komme hjem igjen enn å bare sitte inne hele dagen.  

Slukte nettop middagen, man blir sulten av slikt. Snart får vi besøk av Mamma og Karl Tore, han trenger en klipp. Følte jeg måtte ha en trenings posering med her, eller noe som minnet om det hvertfall. 
Mulig det blir kino på oss senere, Klukk snakket om Beautiful Creatures, noen som har sett den? 

24.02.2013 kl.15:50 i Blogg 10 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 24.02.2013 kl.01:37 Blogg

Ser dere headeren eller?? Jeg-  "Daughter of Einstein" klarte å finne ut av problemet all by my self!! Jeg satt i timesvis å lagde nye headere litt anderledes hver gang for å se om det funket, men plutselig gikk det opp et lys for meg! Under alle kodene på stilsettet så stod vidden og bredden på headeren. Og den forandret jeg bare til det som stod i redigeringsprogrammet mitt når jeg trykket på resize på akkurat det bildet, for da fikk jeg orginalen. Vips så var det akkurat slik jeg ville ha det!  Kjenner mestringsfølelsen er på topp right about now! =)
Enda et bilde fra shooten. Hadde egentlig ikke tenkt å vise dere det, for det var så kjedelig. Men etter jeg hadde lekt meg litt med redigeringen så ble det litt kult likevel=) 
Min bror Kenneth Limmesand som har tatt bildene, vi har tatt en del sammen før og. Gleder meg til våren da blir det ute bilder, som han er fantastisk på!

Tenkte jeg skulle se en episode av Vampire Diaries før jeg la meg, nå har jeg to dager fri og de skal jeg bare bruke på å kose meg! 
Er du god på design, koder og data verden generelt, eller er du den som sliter hver gang pc`n tydeligvis ikke vil det samme som deg?
Jeg klarer aldri å gi meg før jeg får det til, uansett om ikke jeg skjønner en dritt fra starten av. Skal det på plass så skal det på plass. 

24.02.2013 kl.01:37 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 23.02.2013 kl.14:01 Blogg

Først må jeg bare si tusen takk for alle likes og kommentarer i forrje innlegg, blir så glad når dere gir tilbakemeldinger! =) I dag har jeg absolutt en bad hair-day, det er liksom hverken kort eller langt, så det ser fælt ut uansett hvordan jeg har det. Får bare være tolmodig.
Skal avsted på jobb om 30 minutter og blir der til ca 23.30 i kveld so no need for me to make any weekend plans for tonight=)

Hva skal du i dag på en Lørdag da? Ut på fest, hjemme å slappe av eller noe annet spendene kansje?

23.02.2013 kl.14:01 i Blogg 9 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 22.02.2013 kl.23:08 Blogg

Jeg har nå brukt hele kvelden på å lage en header jeg er fornøyd med, og det klarte jeg og, men det viser seg at bildet blir helt ødelagt i dette designet, dratt og uklart uansett hva jeg gjør. Så for øyeblikket får jeg ikke forandret noe, men jeg håper jeg finner ut av det etterhvert. 

Her er hvertfall noen av bildeneI går ble det faktisk seier i Søgne, yey! =) Klukk og Tommy på 2.plass Moahahahahaha....Vi har forresten solgt leiligheten nå, og planen er nå etterhvert Kr.sand, den fineste byen i hele Norge! =)Har egentlig fri helg, men skal jobbe ekstra i mårra kveld, blir deilig å få sovet litt, skal kose meg under dyna mens de andre to må stå opp tidlig for å reise på bridgeturnering i Dalane.Nå må jeg se om jeg kan få i meg noe kveldsmat, så er det tilbake på serie verden.
Og her er headeren jeg har laget som ikke funker
Syns den ble fin jeg, duste-design som ikke vil samarbeide. 
Håper dere får en riktig god helg!  

22.02.2013 kl.23:08 i Blogg 14 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 20.02.2013 kl.13:59 BloggDet er Onsdag i dag og jeg har fått sovet ut. Skal på jobb klokka 15.00 så jeg sitter egentlig bare foran pc`n og venter på at klokka skal gå. 

Ute er det reine våren, utrolig deilig. Kunne bare ønske jeg hadde ork til å komme meg ut en tur, godt for både kropp og sjel. Tar det neste gang, bare 30 minutter til jeg må gå uansett.
Så hvordan går det med Marit? Hormoner er i full blomstring og jeg er som en jojo. Ellers er det meste veldig uklart og defust, men jeg har troa på at alt ordner seg akkurat slik det er meningen det skal!  Nå kommer bildene fra shooten øyeblikk, tenker i mårra! Så da blir det ny header. 
 

20.02.2013 kl.13:59 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 14.02.2013 kl.12:02 Blogg

Er det èn ting min mann er flink på så er det å huske gaver på Valentines Day og på dato`n vår. I år la jeg inn en bestilling da, for jeg hadde lyst på litt nytt undertøy.Og ny sminke! Deilig. Når jeg skrev melding om hva jeg ville ha skrev jeg i parantes "gjerne litt push up" på bh`n, og han kom hjem med tidenes wonderbra!
Jeg skal love deg jeg får store pupper i denne, haha- følte meg som Linni Meister når jeg prøvde den! Nå har jeg nettop spist frokost, så etter morgenrøyken så er det vasking av leilighet som står på planen, pga visning i ettermiddag igjen. 
Så skal jeg klippe Pappa og Tommy. Tror jeg bare må sette i gang så jeg blir ferdig i tide. Happy Valentines Day everyone, hos oss blir dagen feiret i Søgne ved bridgebordet! 

14.02.2013 kl.12:02 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 13.02.2013 kl.13:33 Blogg

Hei hei=)

Missed me? 

Siden sist var var innom så har jeg jobbet som vanlig, på Fredagen var vi ute på Lønningspils, og vi hadde det fantastisk morsomt, gleder meg masse til neste gang igjen. 
Tror ikke det var en eneste en av oss som faktisk drakk øl, her gikk det i drinker og shotter, hoho- fantastisk gjeng! 
Så ble jeg syk da. Kastet opp, hostet som om jeg lå for døden med kols, feber, og vondt over alt. Så når jeg kom hjem fra jobb på Lørdag så var det bare rett i seng.

Sofan hele Søndagen og på Mandag når jeg endelig begynnte å komme meg hadde jeg time hos tannlegen, som absolutt ikke gikk etter planen. Skulle bare skifte en fylling, men neida- Det endte meg at jeg lå å hylgrein i tannlegestolen av smerte.  Når man må borre rett i nerven så er det ikke en bedøvelse i hele verden som hjelper. Off, får vondt av meg selv bare av å skrive det. Neste gang får de legge meg i kunstig koma! I går var jeg bare hjemme etter jobb, stresset ikke etter makker ettersom sofan fristet mere. Så jeg sov noen timer, spilte litt på nettet og så litt serier. Deilig. 
Ja, jeg har jo farget håret, men de fleste av dere har vel fått med dere det!  

Nå skal jeg på jobb om en time til, tenker jeg må finne meg noe spiselig før den tid. 

13.02.2013 kl.13:33 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 07.02.2013 kl.22:32 Blogg

Så var Torsdagen nesten over, jeg har hatt fri idag og egentlig bare ligget å sløvet med null energi. 
Energien kom først når jeg kom meg på første øving med brassen i kveld. Sang, musikk, dans =livsglede. Jeg trenger livsglede for å fungere normalt.
Nydelige niesen min Malin var også med på øving idag fordi tante skulle synge, og hun skulle ta bilde av tante, så sånn var det!

Jeg driver å farger håret, her er jeg halveis ferdig bare.Mulig jeg skal være med i mårra og, siden de skal ha øvingshelg og jeg kan få synge med microfon. Men først er det jobb, så er det lønnings ice senere, så vi får se.Her er det visst min bror som tar bilde siden skjønna sitter bak meg. Pluss poeng på meg, kikket ikke ned i gulvet en eneste gang=)

Men så gikk jeg hjem og farget det en gang til, og slik ser jeg ut nåEnten så er det en smule for mørkt eller så er det bare det at jeg misliker sveisen min ganske mye for øyeblikket. Vil ha laaangt hår. Helst med en gang.
Så jeg får bare sette i gang å spare. 

Er egentlig midt i en episode av Heart of Dixie, vi blogges. 


 

07.02.2013 kl.22:32 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 04.02.2013 kl.23:18 Blogg

Javel, det ble dårlig med updates i helga, og selv om jeg hater når det skjer for da synker lesertallene så sykt og jeg får lyst til å bare kaste hele bloggen i søpla (neida) så er det bare sånn det er. (Joda)
Anyway, vi endte på en 6.plass i 4.Divisjon, som var ganske skuffende-  i hvertfall i mitt univers ettersom jeg så både glitter og gull i sikte etter forje helg. Men vi fortjente ikke bedre, vi spilte ikke så stabilt bra, og får heller prøve igjen neste år. 
Når det er sagt er ikke 1 poeng fra 5.plassen en dårlig plassering, og vi er ikke det laget som har flest år på nakken. Nevnte jeg at vi slo Klukk og dem? =)
Etter spillingen på Lørdagen var det rett hjem i dusjen for å stelle seg til kvelden, og da var det bare å begynne å hive innpå med drinker og sambukka. Sistnevnte gikk ikke like fort ned som det gjør hos normale mennesker men nå må vi huske på at Marit nettop har oppdaget at det slettes ikke er så værst i sitt ni-og-tjuende-år her på jorda.

Som Katja sa når jeg sa hun måtte drikke hun og- " Marit, æ blei på en måte ferdig med begeistringa over sambukka når æ var atten år" 

Ok. Jeg husker kun deler av kvelden, men jeg husker jeg hadde det voldsomt gøy! Sambukka, let`s do this again some time!
I dag har jeg vært på jobb, sett litt serier og nå nettop  The Victoria`s Secret Show. Har faktisk aldri sett det før, men jeg digget det. Blandingen av voldsomt pene jenter, nydelige kostymer og noen av verdens største artister på scenen sammen med dem og alle danset og gjorde omtrent hva de ville på cat walken - var en fasinerende oppskrift.Var visst store oppslag i avisen idag (jeg leser aldri avisen- man får med seg det meste på facebook) om at de ikke syns noe om at showet ble sent i beste sendetid fordi dette påvirket veldig mange jenter til å få spiseforstyrrelser og ligende. Etter å ha sett showet må jeg si at på meg så virket det motsatt av det de var redde for, syns det var impowering og en reminder om at du kan få til hva du vil her i livet men du må ha troa på deg selv selv om ingen andre har det og aldri gi opp. Hard work and the right state of mind can get you anywere. *Celebrating life*

Fått sett siste episode av Glee da?
Her er mine to favoritter

Torn

 A Thousand years - Disse to er så nydelig sammen.

Det er noe spessielt med Glee. Ikke bare er det fantastisk musikk og sangere, men det er så inspirerende at de synger til hverandre om de har noe å si og reagerer som de gjør- på akkurat samme måte. 
Det var voldsomt dårlig forklart, men om du skjønner det så skjønner du det. Blir hvertfall løftet ti hakk hver episode og jeg elsker det.

Tenker jeg snart må legge meg, opp tidlig i mårra, så er det rett til Farsund på bridgen etterpå. Kjære søvn- hvor har du blitt av? 
Jeg har forresten bestemt meg for å farge håret mørkt igjen=) Helst vil jeg ha langt hår i samme slengen, men må nok vente litt på det.
Håper du hadde en givende helg du også. Natta.  

Bilder hentet fra google, og bridge bildet fra Karl Olav

04.02.2013 kl.23:18 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 01.02.2013 kl.18:45 Blogg

Hei alle sammen. Kom nettop inn døra, har vært på jobb, og etter jobb var jeg på Jonas B med en tidligere kollega fra Meny, min kjære venn Inger Karin. Vi hadde mye catching up to do, og det ble masse latter og deilig mat.
Åh, det var alt for lenge siden sist, noen mennesker alså<3

Hun dukket opp med gave til meg fra hele Meny, du kan tro jeg ble glad for at de tenkte på meg. Måtte le litt av alpebrødet, det var og vil alltid være favoritten på lunsh bordet, noe som alle fikk med seg. 
Tusen takk dere, jeg savner dere en haug og kommer snart på besøk, må bare få kabalen til å gå opp i forhold til jobb og busser.

Ellers er dere hjertelig velkommen til Lyngdal, hadde vært såå koselig!!Nå skal jeg bare slappe helt av i sofan, for i mårra er det fullt opplegg med overnattingsgjester, 4. divisjon i bridge og full fest, det blir stas! 
Håper alle får en fin helg, skal prøve å få oppdatert litt selv om jeg blir voldsomt opptatt.

Nå skal visst Klukk lage en drink til meg, haha- så er det jo Idol om ikke lenge til. Weeee=)
 

01.02.2013 kl.18:45 i Blogg 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

hits