april 2012

 • 30.04.2012 kl.16:32 Blogg

Føler jeg bruker denne overskriften titt og stadig.

Vi er på vei til Moss ettersom alle andre klubber ikke spiller på en helligdag, klukk og Tommy skal spille sammen, jeg er bare med for øyeblikket, hvis ikke plutselig dukker opp en ledig makker.

Tommy feirer med en stjernearaber, vi kjører direkte til Kunstneren og da blir det litt party.

Vi får håpe det blir en fin tur. ;-)

30.04.2012 kl.16:32 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 30.04.2012 kl.14:56 Blogg

1. Helt ubrukelig når ho er sulten.

2. Må ha 30 tonn makeup for å bevege seg ut av hus.

3. kjører OL-turn spagat når ho sover.

4. ufattelig kresen i matveien.

5. har invisible man kinn som gjør at det høres ut som en truck ramler inn i stua hver gang ho spiser.

6. ustanselig masing når vi kjører bil å hun ser et objekt 3mil unna.

 

30.04.2012 kl.14:56 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 30.04.2012 kl.14:32 Blogg

Jeg liker å tenke at jeg gjør det meste rett...Desverre så er det ikke sånn det fungerer- og noen ting går igjen oftere enn andre.

Jeg er nok litt masete. "Har du husket det" er noe som stadig går igjen, og jeg forstår at man får andre til å føle seg som noen unger som ikke har kontroll på livet sitt. Men når de stadig  går fra huset med ovnen på fullt, ikke låser døra, reiser fra mobil lader, mister lommebøker og mobiler på busser , hiver bukser med masse penger i til vask osv så syns jeg virkelig jeg har god grunn.

Min dyreste uvane er vel mat. Jeg må helst ha mat hver 4. time og om jeg ikke får det blir jeg helt ute av meg og uutholdelig å være sammen med for de rundt meg. Jo mere sulten jeg er, jo dyrere mat vil ha ha. Og jeg blir veldig fort veldig sulten!Hva syns du om mine acting skills?

Den mest helsefarlige uvanen jeg har er vel at jeg røyker. Og jeg har overhodet ingen planer om å slutte! 

Nå ringte Klukk og det minnet meg på at PMS humøret mitt må absolutt være den værste uvanen. Selv om jeg er fullstendig klar over det- klarer jeg ikke å ta kontroll over det- ikke har jeg lyst til det heller der og da, for det føles som om denne sinte følelsen er meg.  Om jeg lar han få viljen sin, så lar jeg han tråkke på meg! Jeg taper, og jeg liker ikke å tape.

Jeg snakker alltid før/eller mens jeg tenker- mange ganger vet jeg hva jeg skal frem til, men klarer ikke å sette ord på det, så jeg bare emm..det..du vet...sånn derre..årh..
Jeg liker å spørre fremfor å finne ut av ting selv.

Ellers er jeg helt perfekt! Lurer på hvor lang lista hadde vært om jeg fikk Klukk til å skrive om mine værste uvaner...Haha...Rekk opp hånda de som vil at Klukk skal skrive gjesteinnlegg med mine værste uvaner?

30.04.2012 kl.14:32 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 29.04.2012 kl.18:41 Blogg


Ja, alle som kjenner meg vet at jeg er serieavhengig, it`s like a place I go whenever I can- to escape reality for a few hours

Jeg klarer ikke å velge ut en serie som favoritten, fordi det er så mange av de som er "best" på hver sine måte- etter hva jeg trenger- hva slags humør jeg er i og hva som skjer rundt meg in real life.
Men jeg kan velge ut topp 5, og fortelle hva jeg liker best ved dem, so here it goes:

Gossip GirlJeg elsker dramaserier, det er det ingen tvil om. Jeg liker moten, at de har mye penger, og dynamikken rundt det hele.
Men det som griper meg mest er den utrolig sterke kjærligheten mellom Chuck & Blair.

Personlig, så likte jeg ikke noen av dem noe særlig helt i starten, men når de ble bundet sammen på denne måten, eksploderte det bare helt enkelt.
Jeg elsker at Blair får ut det beste i han, og spillet i mellom dem- de er så like og uansett om de ikke er sammen akkurat nå, så vet jeg at de er ment to be, og uansett hvor mange jenter han fant i den svarte boken sin, så var det ingen som kunne få han til å føle slik han gjorde når han var med henne.

Gray`s AnatomyDet går omtrent ikke en eneste episode uten at jeg griner, utrolig bra laget, og nydelige mennesker som er med.
De binder sammen tragiske sjebner og situasjoner dem i mellom som gjør at vi føler det er et magisk øyeblikk . For meg så handler det om hva som er i mellom det de sier og hva som skjer, det stille øyeblikket som du bare forstår, føler og blir rørt mens de ser på hverandre i en situasjon som er heklet sammen av mange elementer som i bunn og grunn handler om livet.Tiden stopper opp, og jeg klarer ikke å skille mellom her og nå og da, man går inn i episoden og er der sammen med dem, og den episoden som har gjort mest inntrykk på meg tror jeg må være skyte episoden som sesongavsluttning. I dette øyeblikket står en masse-morder og holder en pistol mot mannen hennes, og det er ingenting hun kan gjøre for å stoppe han.Hun blir holdt igjen for at ikke hun også skal miste livet....

One Tree HillVi har vært med dem i tykt og tynt, og det er ingenting jeg ikke elsker med denne serien.
Den er ikke basert på rykter og kalde mennesker- tvert i mot- mennesker som stiller opp for hverandre uansett. Vennskapsbånd som er utrolig sterke og løfter hverandre opp.

Personlig er jeg veldig glad for at de ble Lucas og Peyton, jeg elsker det øyeblikket det går opp for Lindsey at boka han skrev "The comet" faktisk er Peyton`s bil, og må si nei i kirka.
Haley og Nate`s forhold er nydelig, og verdiene vi tar inn fra hver og en av hovedpersonene er så utrolig fine.


The MentalistJeg elsker karakteren og mannen er jo nydelig. Han er utrolig morsom, smart og klok på livet. Den går en rød tråd igjennom hele serien, jakten på Red John som drepte kona og dattra hans. Og 100 vis av andre. Han jobber sammen med politiet, egentlig for å finne ham, og drepe han.Jeg går aldri lei av måten han alltid er den som løser alle sakene, han nekter for at han er synsk men han bruker sin sjette sans oftere enn han vil innrømme for seg selv.
En annen ting jeg liker veldig godt er forholdet mellom Cho og Summer- han var som en robot før, men denne prostituerte nydelige dama has really gotten to him

Vampire DiariesJeg elsker det mystiske ved Bonnie og kreftene hennes, forholdet mellom hun og Jeremy (selv om det ikke er noe forhold akkurat nå) , Den sterke kjærligheten mellom Stefan og Elena, den scenen når han er blitt tvunget til å være ond av Claus og ingen tror det er noen vei tilbake for han, men så ringer han til Elena for å høre stemmen hennes, uten å si noe selvsagt, men hun skjønner at det er han og forteller han  med gråten i halsen at hun elsker han...."Hold on to that, okey?"  

29.04.2012 kl.18:41 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 29.04.2012 kl.16:49 Musikk

Noe av det vakreste jeg har hørt 

29.04.2012 kl.16:49 i Musikk Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 28.04.2012 kl.06:22 Blogg

Jeg har tenkt endel på dette... Hva er det jeg aldri kommer til å gjøre?
Jeg kan jo selfølgelig skrive at jeg aldri kommer til å spise noe som kommer fra havet eller prøve å bli venner med vepser og edderkopper, men det hørtes ut som et kjedelig blogginnlegg.

Jeg er sær og sta på endel rare saker, og jeg vet egentlig ikke hvorfor. Samtidig så er jeg veldig åpen for mye, jeg elsker å gjøre nye ting, elsker forandringer, og blir inspirert av mennesker som gjør noe utenom det vanlige, mennesker som er litt ut-av-boksen.

Men tilbake til spørsmålet som jeg syns er sykt vanskelig å svare på...Om det er greit så jukser jeg litt- og bare kjører en ting, men jeg skal prøve å gjøre det ordentlig, ok?

-Jeg kommer aldri til å bli sint eller hindre noen i å fortsette sin personlig utvikling, sin reise igjennom livet uten meg- uansett hvor vondt det gjør. La meg forklare:

I min verden er vi her for å lære, utvikle oss. Det finnes en "rød tråd" fra man blir født til man dør og denne røde tråden er små ting man kjenner igjen her og der, som en aha opplevelse eller at du bare vet hva som er rett. Endel ting er bestemt før vår ankomst og selv om vi ikke husker det, opplever man mye rart og føler veldig mye. Som når man connecter med et annet menneske på et helt annet plan enn du har gjort før med noen andre, du føler du har kjent personen i en evighet selv om dere bare møttes for noen mnd/uker siden. Noen ganger- samme dag.
Dere er sjelevenner- planlagt å treffes igjen i dette livet for dere begge har noe å lære av hverandre. Noen ganger tar det 1 år, andre ganger 20 og i noen tilfeller resten av livet. Dette er de som har bestemt seg for å ta de største utfordringene. Dette båndet de har sammen er så sterkt at ingenting kan bryte det- og uansett hvor galt det kan bli- så er det ingenting som heter skillsmisse, eller at man bare vokser fra hverandre, eller ikke gidder mere.

Dere går igjennom tykt og tynt sammen, og etter mange år så er man på en måte ett. Ingen meg uten deg. Men hva gjør man da, om man ikke er en av de som er destend to be together til the end, dere elsker hverandre over alt på jord, men stemmen inni deg vil aldri slutte å minne dere på at "nå er det på tide å gå videre, dere har ingenting mere å gi hverandre"?

Jeg ville gråte ustanselig, men jeg ville aldri prøvd å sy sammen en forklaring på hvorfor du skulle bli. Jeg ville aldri av egoistiske grunner fått deg til å bli i et forhold, om det var på tide for deg og reise videre.

I would have let you go baby, eaven though my heart would breake...Fornuften ville sagt- kjemp. Kjemp for kjærligheten
Men mitt høyere selv ville visst bedre...

 

Bilder hentet fra google

28.04.2012 kl.06:22 i Blogg 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 27.04.2012 kl.20:30 Blogg

Må man ha noe mat....

Jeg er sliiiten idag, og jeg er veldig glad for at jeg bare kan sitte i sofan og kose meg med the voice akkurat nå

Sry dårlig bilde kvalitet, mobilblogger. Men "post et bilde fra idag" er nå gjennomført og jeg har begynt å tenke på "2 ting du aldri kommer til å gjøre" til i mårra.

Tenker også på mine 10 blogg utfordringer til neste mann ut. Yay;-) Håper alle får en fin Fredagskveld- God helg da dere

27.04.2012 kl.20:30 i Blogg 6 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 27.04.2012 kl.09:32 Blogg

Tenkte å kjøre denne 2 ganger i dag, nå før jeg reiser på jobb, og når jeg er ferdig. Så akkurat nå blir det seff bilder av meg på badet=)Jeg har ikke tid til noe redigering akkurat nå, så vi får satse på at de er lyse nok og alt det der.Nå mååå jeg springe, snx senere da=)

27.04.2012 kl.09:32 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 26.04.2012 kl.19:37 Blogg

Da har den utrolig nydelig jenta- Jane laget en blogg-utfordring til meg- og jeg gleder meg til å begynne på den i mårra! =)
Jeg finner så en ny blogger og lager ti nye utfordringer til den personen, ganske kjekt om det har blitt litt lite updates i det siste!

Listen min er:

Dag 1: Et bilde fra idag
Dag 2: To ting du aldri kommer til å gjøre
Dag 3: Et Tv-program du er avhengig av og hvorfor
Dag 4: Din værste uvane
Dag 5: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Dag 6: Noe du gleder deg til og hvorfor
Dag 7: Et Weheartit bilde som du elsker
Dag 8: Et sted du vil til akkurat nå
Dag 9: Hvordan har du forandret deg di siste 2 årene?
Dag 10: Et bilde av deg og den personen som betyr mest for deg.

Jeg skal prøve å gjøre dette ordentlig- tenke meg nøye om, sånn at det blir ærlig og nakent.26.04.2012 kl.19:37 i Blogg 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 26.04.2012 kl.15:24 Blogg

Det er Torsdag og det regner. Men jeg har fri og leiligheten er vasket, eneste jeg skal gjøre idag er å spise god mat og se på serier. Tommy reiste nettop, og vi håper vi ser han igjen til uka=)
Jeg prøvde tan-in-a-can idag, tror det gikk fint selv om jeg gjorde det alene.Sikkert ingen som ser det, men jeg turte ikke å spraye så mye siden det var første gang og jeg ikke visste helt ossen det kom til å bli seende ut.Klukk sliter litt med denne slankinga, han liker å tro at det er lett- men jeg vet at det er vanskelig særlig når han driver å lager god mat til oss andre og han kun får en kjøttbit og litt grønnsaker på tallerkenen. Jeg håper han holder ut- ingen tvil om at det er utrolig vanskelig, og slitsomt både fysisk og psykisk. Spendt på hvor mange kilo som raser av han denne uka.

I går var vi å spilte i LBK, første kvelden i en sammenlagt turnering på år og dag, jeg spilte med Erik Johannesen, og det gikk egentlig ganske så bra, frem til vi fikk litt kommunikasjonsproblemer. Litt misforståelser her og der og vips, så fikk vi 3 dårlige runder. Endte på en 5. plass da, men jeg er fornøyd med egen prestasjon- jeg har slutta med å prøve å finne på magiske ting- resultatene kommer av seg selv om man bare spiller rett frem abc bridge- hvertfall frem til man klarer å trylle hjem kontrakter som er skapt av ren magi.

Skal på jobb en tur på Fredag og Lørdag, men klokka 16.00 er det helg for meg og- det skal bli deilig.Jeg er forresten kjempe flink til å bruke proactive solutions hver dag, 2 ganger om dagen, og jeg gleeder meg til å få fin hud. Tenk å kunne gå ut av huset uten sminke og føle at det er heelt greit lizm.

Har dere forresten fått med dere at jeg skal spille mix lag sammen med Geir Larsen under NM i Fredrikstad? That`s right- heeey heeey- blir så glad når sånne flink folk spør meg- i slike tilfeller er det ganske greit at det ikke finnes såå mange kvinnelige bridge-spillere, haha. Mix par skal jeg spille med Tommy Søiland- og det blir gøøøy =)  One lucky girl!

Ruter 7 open trakk jeg Atle Seim. Jeg er ikke god på navn, så jeg har igrunn ikke peiling på hvem dette er , men han er jo en stjernespiller- så jeg er fornøyd! Gleder meg Atle=) 

Nå kommer øyeblikk min kjære hjem- sitter på hans pc, så får bare bli ferdig her. Snx plutselig=)

26.04.2012 kl.15:24 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 21.04.2012 kl.10:23 Blogg

Jeg kødder ikke- jeg våknet av meg selv 08.30 når jeg la meg klokka 02.00 i natt. Dette er fordi jeg drømte at jeg kjøpte Sun spa tan-in-a-can som jeg har såå lyst på og tannbleiking fra smilelab.

Det som skjedde var at jeg stod opp, gikk ikke ann å sove lengre siden jeg bare tenkte på dette. Så jeg klikket de hjem, og der var plutselig 700 kr brukt klokka midt på morranen når jeg i tillegg skal ut i kveld og i tillegg ikke hadde tenkt å være ufornuftig... Men jeg har såå lyst på da- nå er de hvertfall på vei!

Begynnte med hudbehandlingen i går - proactive solutions, og selv om jeg kun har gjort dette en gang i går kveld og nå nettop, så føler jeg at dette kommer til å bli bra!
Jobber idag fra 12-20. så skal vi en tur ut etterpå, blir kos. I mårra tenkte vi å se Titanic - Oh Jack.... <3

God helg dere=)21.04.2012 kl.10:23 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 19.04.2012 kl.19:02 Blogg

Nå er det på tide å reise hjem, vi var veldig effektive på sanggruppa og begynner å nærme oss noen ferdige sanger som vi tenkte å ta på sommerfesten med Meny. Jeg er jo trossalt i festkomiteen, må ha noen innslag.

Nå sitter jeg på ruta og venter på bussen hjem, og har med meg hjertesjokolade- det kan aldri bli feil

Gleder meg til å komme hjem til Klukk.

19.04.2012 kl.19:02 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 18.04.2012 kl.22:35 Blogg

Dagen har gått i ett, først jobb, så hjem å spise middag som Klukk stelte istand. Indrefile av svin med grønnsaker, stekt løk og potetmos.

Bare jeg og Tommy som fikk kose oss med den hjemmelaga potetmosen da selvfølgelig.

Så var det rett på bridgen, 5 bord idag-knall bra. Jeg sa det flere ganger at jeg og Olav kom til å vinne. Før siste runde var opplest sier de-nei, det går ikke ann, da må dere ta alle poengene nå i siste. Bang- 20 poeng på par 10 og jeg smilte hele veien til banken. Jeg fant ut av noe nytt idag. Det er litt lurt å spille ABC bridge.

Nå er det bare en liten time på pc'n før det er natta, opp tidlig i mårra og, så er det sanggruppe etterpå.

Snx da;-)

18.04.2012 kl.22:35 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 17.04.2012 kl.12:35 Blogg

Hei Hei=)

Idag er det back to work- full uke, og sanggruppe. Reiser til Mandal om ikke lenge til, sitter å følger med på rettsaken igjen mens jeg venter.Og frokosten er plassert i magenJa... ikke veldig sundt- men veldig godt=)

Takk for fine tilbakemeldinger på forrje innlegg, dette var ikke et innlegg som ble skrevet for å hente inn fine tilbakemeldinger om meg selv, men bare tanker om hvorfor jeg ikke kommer videre, hva som stopper meg for å få til noe jeg har hatt som mål en god stund. Fordi jeg tror man kan få til hva man vil her i livet og om det ikke går den veien, så er det ofte noe i oss selv som står i veien. Anyway, får si meg fornøyd med å være i toppen hvertfall når jeg går inn for det- om jeg aldri kommer meg på 1.plass...Jeg vet ikke hvorfor jeg ønsker å være toppblogger, eller jo- Det et enkelt liv, man får være sin egen sjef og kunne ha en stemme som blir hørt i tillegg til mye penger- høres ikke så dumt ut.
Men jeg er fornøyd med å være meg, er utrolig glad for å ha de menneskene jeg har rundt meg og er stort sett fornøyd med tilværelsen.Noen la kansje merke til på Facebook at jeg slet litt med å bestemme meg for å varme opp noe mat i går kveld, når jeg visste at min Klukk var kjempe sulten og hadde det vært omvendt og jeg som måtte slanket meg, hadde jeg begynnt å grine om han satt og spiste middag klokka tolv på natta hvis jeg ikke kunne spise jeg og.

Men han har nerver av stål og tok det kjempe fint, han vil jo ikke at jeg skal sulte bare fordi han må. Elsker deg vennen, syns du er utrolig flink.

Idag kommer Tommy på besøk, så det blir koselig for han. Jeg kommer ikke hjem før i mårra etter jobb, men da blir det Bridge på Rosfjord klokka 18.00. Kom å spill=) Må bare legge med detteDette var en seier i går basert på ren flax=) Men like morro da! Bridge er morro!
17.04.2012 kl.12:35 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 16.04.2012 kl.23:01 Blogg

Så sitter jeg her i sofan da med det lyse lilla teppet mitt og den rosa morgenkåpen min med pc`n på fanget og lurer på hva i all verden jeg skal skrive om.
Fordi jeg har veldig lyst til å skrive et bra innlegg, komme med små ord som hos andre blir store fordi de passer inn i puslespillet.

Jeg vil være inspirerende og jeg ber om at de riktige setningene skal komme som lyn fra klar himmel.Men istedenfor tenker jeg på at jeg har spist alt for mange sukker fra taxfree`n, og skjekker stausen på facebook og bbo.

Jeg kunne ønske jeg var en moteblogger, og kunne sette sammen antrekk som gjorde et bilde magisk, og skrive tekster som gjorde det underholdene å lese.
Om jeg kunne velge som jeg ville- hadde jeg hatt noe som var bare mitt- som gjorde at jeg aldri måtte se bak hver tanke og lete etter noe mere- fordi det som kom var nok.

Det er så alt for lett å sammenligne seg selv med andre og hva andre oppnår, og når man ikke klarer å springe like langt føler man som regel at man stanger hodet litt i veggen.Men jeg ER jo god nok, uansett om jeg ikke ser ut som Livingdoll, eller har noe i nærheten av samme leserstatestikken som andre bloggere, eller er like flink og organisert som Fotballfruen, om jeg ikke er like morsom og fantasifull som Belinda Jakobsen, eller er like nydelig som Kristina Andersen... 

Jeg har ikke dårlig selvtillitt, men jeg kunne virkelig ønske at jeg kunne lykkes i noe her i livet, en ting som jeg fikk til sånn ordentlig..Hvorfor gjør jeg ikke det da? Hva er det som stopper meg, hva er det i meg som ikke lar meg lykkes?

16.04.2012 kl.23:01 i Blogg 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 16.04.2012 kl.18:03 Blogg

Nyklippet og fin.Det er første dag i Klukk`s nye slanketilværelse og han veier 113,2 kg ved start strek.
Ny veiedag på Mandag om en uke.

Hvor mye tror du han går ned på en uke? Jeg tipper ...6 kg!

16.04.2012 kl.18:03 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 16.04.2012 kl.16:29 Blogg

Det eneste han spiste på jobb idag var en boks med cottage cheese....Jeg dør litt inni meg bare av tanken...
Dette er hva han spiste til middag

En halv pakke karbonadekjøtteig, en halv løk, en kvart agurk og en halv blomkål.

Jeg derrimot koste med med karbonader, potetstappe og stekt løk

Han virker veldig bestemt på å klare dette, det er en extrem diett, og det er meningen han skal gå på denne i 3 mnd.

Jeg har fulgt rettsaken i hele dag, så jeg har ikke fått gjort noe av det andre jeg hadde planer om.Litt bilder har jeg fått tatt da. =)Her ser du forresten kvalitets forskjellen mellom mobilkameraet mitt og logitec kameraet som man bare kan bruke sammen med pc....Ikke kjempe gøy å blogge såå dårlig kvalitet, så om noen ønsker å sponse meg med nytt kamera- kontakt meg på mizzystyle@hotmail.com Leker litt stor blogger, makes me feel cool!

Nå skal vi øyeblikk leke frisør,og ta et "før" bilde av han så vi kan sammenligne etterhvert, blir morro å se om han blir tynn og får 6`pac..hehe.
Han var jo syltynn før når vi ble sammen for 6 år siden, håper han klarer å holde seg borte fra alle fristelsene=) I believe in you babe!

Forresten, jeg tenkte å høre med dere om hva dere liker å lese om, hva slags vinkling når det gjelder blogg ønsker dere å se?
Kom med ideèr, så skal jeg prøve å få til en bra blogg fremover, for jeg er dritt lei av slik den er nå.

Tipper omtrent ingen av dere kommer til å komme med forslag, men kom igjen, just for once, du kan til og med være anonym.

-Videoblogge om noe spess?
-En personlig historie?
-Min mening om forkjellige ting?
-Har du noe du interiserer deg for du gjerne vil sette lys på?
-Humoristisk innslag og evnt om hva?

Det kan være hva som helst, bare ikke be meg om å lage en sminkevideo- haha, har ikke peiling.16.04.2012 kl.16:29 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 16.04.2012 kl.14:28 Blogg

Jeg har alltid ønsket meg en perfekt hud, og i går bestilte jeg Proactive solutions etter å ha blitt påvirket av den fantastiske lange reklamen der til og med Justin Bieber er med.Jeg bestilte basic pakken til 500 kr, og er spendt på resultatet. Noen som har noen erfaring med dette?
Du kan bestille produktene her. (Link)

16.04.2012 kl.14:28 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 16.04.2012 kl.11:55 Blogg

God morgen dere.

Jeg hadde helt glemt at rettsaken skulle starte idag,Rart å sitte å se på...Så programmet fra utøya for bare noen dager siden på kvelden, som selfølgelig var utrolig trist.

Sola skinner hvertfall uteJa jeg vet jeg må vaske litt. Men først litt frokost, så skal jeg dusje og stelle meg. I dag starter Klukk på en diett, blir spendene å se hvor lenge han klarer å holde på med den.
Snx litt senere da

16.04.2012 kl.11:55 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 15.04.2012 kl.18:47 Blogg

Gratulerer med dagen vennen min, love you soooo much;-)

Jonas er plassen å spise på idag, det var utrolig godt!

Sola skinner og livet er deilig

15.04.2012 kl.18:47 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 14.04.2012 kl.15:54 Blogg

Vi våknet i halv 2 tiden, deilig å bare ligge å dra seg når man kan. Lørdag er en fin dag, spessielt siden jeg har fri både Søndag og Mandag og.

Spiste frokost på bakeren idag, baguette med kylling, salat og rå løk

Planer for dagen er å bare kose oss hjemme med serier, spilling og god mat

Har lyst på ny header. Mye jeg har lyst på- skrev ønskeliste til Klukk i går og slik ser den ut:

Extensions, spraytan, hudpleie time + massasje time en gang i mnd, sminke fra make style, falske negler, klær, sko, salsa sko, speilreflex og tannbleiking.

Haha blir litt skremt- det er tydelig at jeg er en stor blogg-leser, dette er hva jeg får servert i omtrent hvert eneste innlegg jeg leser, I am a material girl.

Well- hope you'll have a good weekend, snx plutselig

14.04.2012 kl.15:54 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 12.04.2012 kl.15:17 Blogg

Hei dere.

Jeg er litt sånn derre ikke i blogge-humør for tiden fordi jeg ikke har noe bra kamera.
Men jeg er her da- likevel, og mine dager går til.. å kose meg så mye jeg kan.

Jobber litt innimellom kose-meg-øktene da, men de 3 siste ukene har jeg hatt mye fri, først var vi jo i Dublin, så var det påskeferie, og vi har hatt Tommy på besøk i en uke- som var kjempe koselig.
Det har vel gått mest i bridge, mat, sofan og kino. Denne uka har jeg fri helg, så i dag har jeg vært på Sørlandsbadet og fått en times hærlig massasje, og det trengte jeg virkelig.

Man vet ikke hvor "kjørt" kropp og sjel er før man blir lagt på en benk for å bli tatt vare på, gikk ut derfra med nye øyne og på spasersturen hjem kjente jeg lukten av nyklippet gress, gikk forbi flere nydelige hester og følte meg i ett med naturen.

Det hjelper ikke bare å tenke positivt, og å være klar over hvordan verden fungerer, man må gjøre en innsats, rent fysisk for å ha noe glede av det. Man må ta de nødvendige stegene som skal til for at ting skal gå våres vei, ikke bare sitte å vente på et mirakel. Men jeg er sikker på at kombinasjonen av positiv tankegang og å gjøre en innsats- vil resultere i noe vakkert.

Så må jeg bare gi all heder og ære til Monica, jeg hadde ikke oppdatert meg selv så mye på blogg fronten før i går kveld, da jeg leste om hva som skjer i ditt liv, og jeg skal lese alt i dag, men jeg vil bare si at jeg heier på deg, og setter stor pris på at du deler dette med oss!

Nå tenkte jeg at jeg skulle lage meg noe middag, se på litt serier og bare slappe av resten av dagen (Råd fra massasje terapauten) Høhø

12.04.2012 kl.15:17 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 05.04.2012 kl.23:00 Blogg

For et oppmøte, 26 lag i lille Lyngdal- helt fantastisk. Gratulerer til Snorre og laget hans, well done!

Tusen takk for en flott dag og en fin turnering. Og jeg syns Klukk skal få en klapp på skuldra, kjempe flinke vennen min! ;-)

05.04.2012 kl.23:00 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 

Klokka er 07.30 og jeg står å venter på taxi`n til jobb. Jeg har ikke sovet mange timer, men likevel er jeg glad. Morgen sola er fremme, fuglene synger og jeg føler meg i ett med den utrolig nydelige naturen mens jeg innhalerer dagens første Marlboro.

Minner fra barndommen dukker opp, hoppe strikk midt i gata, leke i skogen, være sammen med alle barna i gata, springe rundt å le, spille fotball, være bekymringsfri, og føle meg absolutt fullkommen som jeg er.

Hvor var det det slapp taket...Hvor sluttet jeg å være full av energi, livsglad og 100 % fornøyd med dagen og startet med å  stresse, ha en stor dose bekymring i hverdagen og til tider være (ekstremt) deprimert?

Ikke det at jeg er ulykkelig nå, men jeg vet at jeg ønsker den sinnstilstanden jeg hadde da -tilbake, de grønne bladene som glitrer i sola hvisker minner til meg.

Hver eneste lille tanke vi tenker blir sendt ut i universet med en sterk energi...Har jeg tenkt meg bort?
Og i såfall- kan jeg tenke meg tilbake?

Jeg tror jeg kan det. Uansett omstendigheter- så kan man velge å tenke seg selv i en positiv retning.
Men det er så utrolig slitsomt å gå i en positiv retning når man føler seg negativ, så man gir litt opp.

Det er nok fordi man gjør det helt alene.

Vi er alle energi..Vi er alle i stand til å skape noe. Når èn gjør det- så går det sakte...Når mange gjør det sammen, løfter hverandre opp- finner sitt indre barn, leke, være fordomsfri, eventyrlysten- ikke  legge vekt på hva andre måtte syntes og mene om hverandre- bare være seg selv 100 %- så tror jeg vi kommer dit...

Hva tenker du...Er du der allerede kansje?
Akkurat nå- i dette sekund... det er dette som er livet. Livet ditt. Hva føler du, hva kunne du ønske, hva ville du gjort om det var mulig?

Jeg vil være lykkelig! Jeg har en liste i hodet mitt jeg skal skrive ned for meg selv, ting jeg ønsker for meg selv som jeg skal visualisere, tenke meg til, fokusere på at universet har overflod og jeg kan få hva enn jeg måtte ønske.

Men mest av alt skal jeg prøve å legge merke til vinden som forteller meg hemmeligheter, sola som varmer og gir indre glød, regnet som vasker bort alt det vonde jeg drar med meg og trærne som minner meg på at jeg fremdeles er her etter alt...

Bøkene som hjelper til med å være på rett spor, gir meg inspirasjon og forståelse.

Det er ikke lett å være her på jorden. Man skal igjennom mye, og vi har så lett for å glemme oss selv og hva som egentlig betyr noe.

Taxien kommer og jeg stumper røyken- dette skal bli en nydelig dag!

 

Bilder hentet fra google og weheartit.com04.04.2012 kl.19:39 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 02.04.2012 kl.15:40 Blogg

Blogg.no var litt vanskelig i går, men her kommer siste nytt fra oss.

Siste turbo turneringa kom jeg og Klukk på samme bord igjen og han skjønte tydeligvis ikke at det ikke lønnet å slå ut kona si. Så da måtte de ha en ny spiller til bordet da og Tommy ble sendt dit.

De var svært fornøyde med det og det gikk ikke lang tid før han hadde glemt hele meg!


Jeg og Tommy underholder oss selv når vi er på resturant!Nå er det øyeblikk tid for middag, så er det bridge etterpå. Må egentlig sette i gang å rydde gjesterommet siden Tommy kommer i mårra.....Vurderer å bare legge han på sofan! Haha

02.04.2012 kl.15:40 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

hits