april 2013

  • 21.04.2013 kl.21:52 Blogg

Bakemester Marit er i gang igjenHugry anyone?Fikk ikke noe bra bilde av den, men slik ser den ut ferdigSøt deig med kanel og sukker på. Og Mango og fersken te ved siden av! Mmmmm

21.04.2013 kl.21:52 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Moahahha.. Bare trener litt mellom slagene=)

 

Klukk har oppdaget kameraet (kjedelig begynnelse, vi prøvde på noe greier)

 

21.04.2013 kl.20:48 i Marit & Marius episoder Én kommentar Permalenke Tips en venn

  • 21.04.2013 kl.17:09 Blogg

Ok- jeg har ikke gjort en god blogg jobb denne uka heller, beklager det, men vi er litt opptatt med å ordne til med alt mulig annet. Fant håret mitt mens jeg holdt på å rydde ut av skapet her om dagen, utrolig mye rart man har liggende som man finner når man skal flytte.
Idag gikk oppvaskmaskinen til helvete, ser ikke frem til å ta den for hånd...Off- får ringe elkjøp i mårra.

Klukk har nettop dratt på kretsting møte eller noe i den duren og jeg tenkte jeg skulle få ryddet litt mere ut av skuffer og skap..Frister mest å bare sitte her i sofan, spille bridge og se noen episoder, men vi har ikke så mange dagene igjen nå å få gjort noe på. Nettop spist panser middag, koteletter med hjemmelaget potetstappe, åh- himmelsk! Tenker jeg skal bake klippekrans i kveld, vi har fått helt dilla på hjemmebakst til kveldsmat=)
Har faktisk blitt så mye å gjøre, planlegge, og huske på at jeg måtte lage en ukes- planlegger i stad! liker egentlig å legge planer, for å så stryke det ut når det er gjort!
Vi har noen ting vi har tenkt å selge som et svart lavt stuebord, sovesofa, stekeovnen og kansje noen småting til, tenkte å legge det ut på facebook eller finn etterhvert, men om du vet at du trenger noen av disse tingene, så er det bare å si ifra. Men det blir et kom og hent proskjekt siden vi ikke har tid. Dere ser i bakgrunnen at det ser litt anderledes ut her, litt tommere og sånn. Måtte sette tvn på kjøkkenbordet inntil videre.
Nei nå må jeg snart komme igang her, arbeidslyst kom å finn meg! 

Så må jeg bare takke alle som heier på oss, setter stor pris på det!! =) 

21.04.2013 kl.17:09 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

De siste årene i mitt liv har vært...la oss si en stor livsoppgave. En god del hinder som nesten har slått meg i bakken.
Jeg har følt at jeg ikke var sterk nok til å mestre alle disse "problemene" som stadig kom min vei, og hadde ikke ork til annet enn å leve i min egen boble en god stund der det ikke fantes negativ energi.Hele tiden visste jeg at dette var hinder som var satt opp med vilje sånn at jeg skulle få muligheten til å se løsninger og lære noe, utvikle meg selv og pushe grenser, men jeg må innrømme at det var flere ganger enn jeg kan telle på to hender at jeg ba universet om å ikke la meg våkne opp neste dag fordi jeg ikke klarte mere...

Når jeg sier hinder så mener jeg alle slags ting som forekommer i hverdagen. Når man prøvde å løse det ene problemet, møtte man på ett nytt ett, som  gjorde at det oppstod enda ett og ballen rullet bare videre til jeg omtrent ga opp.Over lengre tid så vil batteriet inni oss bli mindre og mindre og man tåler ikke så mye før det til slutt dør helt ut...

Det er først når man dør helt ut at man man sjangsen til å starte på nytt. Når man er på det mørkeste er man nærmest lyset. Det er på det tyngste man er rett før målstreken.


 

Uten at man legger merke til det selv, så har man krysset den. Og man står på bar bakke, helt barbent uten noe. For alt som var -døde bort. 
Og når man står uten noe så er det mye som må på plass. I vårt tillfelle- ny plass å bo, nye jobber, nytt budsjett, ny oppkjøring, nye drømmer, nye planer, nytt forhold og ny tankegang.

Det kan være ganske skremmende når man står oppi en hektisk hverdag og ting må skje innen en tidsfrist. Det er ikke bare å knipse med fingrene. Det kan oppleves som et stort kaos og at man ikke helt er i stand til å ha kontroll over alt samtidig.

A smooth sea never made a skilled sailor, så å beholde roen inni seg midt i stormen er en av tingene livet har lært meg.
Å stole på at universet vil hjelpe meg, åpne dører og vise vei har gitt meg styrke til å vite med meg selv at alt kommer til å ordne seg.

Det er klart det finnes øyeblikk nå og da der jeg aldeles ikke har troa på at jeg skal få til noe i det hele tatt, men det er bare gamle tankemønster som spiller på auto og dem trenger jeg ikke lengre. Omprogrammering Marit, tenk nye tanker og erstatt de gamle. Jeg ikke har fortalt dere en brøkdel av livet mitt engang, men jeg har kansje gitt dere en liten smugkikk på tanker og følelser mitt oppi stormen. Og det jeg ville si til deg var at om du skulle befinne seg på bar bakke, barbent uten noe- så vit at alt kommer til å ordne seg av seg selv. 

It`s alright to be in the middle of nowhere..as long as you keep on walking. Når livet ditt er på det værste så betyr det at det er like før alt vil forandre seg til det bedre. Smil til dine indre demoner og si tusen takk for alt du har gitt meg, men nå er jeg ferdig med deg og klar for å gå videre. Gi slipp på de tusen problemene du prøver å sjonglere når du føler deg klar for det og vit at når en dør lukkes, så åpnes en annen. 

It`s when everything hurts the most, it`s about to turn around- so dont give up on yourself...
 

18.04.2013 kl.14:29 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 14.04.2013 kl.17:39 Blogg

Javel, har alle hatt en innholdsrik uke?
Det har jeg. Nå er jeg mett og fornøyd innetullet i tepper og morgenkåpe med mia på fanget, og er klar for en ny uke.

I går kveld reiste vi inn til Kr.sand for å danse salsa, her er en liten snutt av kurset vi var på før salsafesten.

 

Har noen flere videoer fra når jeg og Klukk danser sammen, men vi ble visst litt affektert av at noen begynnte å filme, haha får ta det neste gang.
Var en helt fantastisk kveld, og jeg fikk danset med noen som var sykt flinke, og det er såå gøy!! 
Gleder meg bare til å flytte dit, ikke lenge til nå.

Ellers har vi begynnt på en ny serie, eller ny og ny, det er vel 2 sesonger ute, av Once upon a time... Anbefales!
Sammen med hjemmebakte horn med sukker på så er det oppskriften på en vellykket kosekveld.
Idag gikk vi til innkjøp av vaniljekrem som vi har planer om å putte på i tillegg, vi føler at det må bli godt! 

Skal prøve å få i gang igjen bloggen nå til uka, det må jo være kjedelig å ikke få nye updates i ny og ne fra Team Skree?? =)
 

14.04.2013 kl.17:39 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Er du der? Du som er den reneste delen av deg selv..Du som er den som alltid sender gode tanker og energier til deg selv- selv om "deg selv" ikke alltid velger å høre etter...Jeg vet at du er der men du blir fort glemt oppi alt.  Men det er deg jeg gjerne vil snakke til nå. Det er du som fokuset bør rettes mot. Kan du hente henne frem er du snill? 

Jeg vet at du ofte blir såret. Jeg vet at det ofte er veldig tungt. Jeg vet hvor sterk du er som fortsetter å kjempe selv om du stadig blir tråkket på av stemmer som roper høyere.
Du skal vite at selv om du tror at ingen hører deg, eller ser deg så er det noen som gjør det. 

En dag vil vinden snu, fordi kjærligheten er større og mektigere enn noe annet. Du er kjærlighet. Du er vis. Du er nydelig. 
Det du gjør er ikke for ingenting. Du er med på å skape en energibølge som når ut til flere enn du tror. En bølge full av medmennesklighet og kjærlighet. Folk flest er så alt for opptatt av matrielle ting, suksess utad, makt og status, det er så lett å glemme deg bort. Men om du skulle gi opp og dø hen, så ville ingen av disse tingene bety noenting for noen lengre.

Du betyr alt og jeg ville bare minne deg på at jeg ser deg. Og jeg hører deg. Du er betydningsfull og elsket.Du fortjener å bli anerkjendt og bli minnet på at ingenting i hele verden er mere viktig enn det du er. Du har kommet deg igjennom innmarrig mye, og blitt sterkere for hvert et hinder du har kommet deg over. 

Ingen er så nydelig som du.

Bilder hentet fra google

08.04.2013 kl.23:07 i Selvutvikling 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 08.04.2013 kl.13:18 Blogg

Vi rakk desverre ikke å lage ny video i går kveld og idag har det vært hektisk siden vi stod opp.
Men vi satser på å komme sterkere tilbake=)Akkurat nå sitter vi og venter på noen, idag er starten på resten av vårt liv.Jeg må si vi ble såå lei oss når vi i dag morres oppdaget at vi var rykket ned til 2. plass på Lyngdals Topplista, men OMG, førsteplassen hadde jo over 700 lesere, så vel fortjent!
Plutselig har vi og 700 lesere og det blir gøøy! =)

Ellers så gir dere fint faen i hele bloggen og vi leker bloggkjendiser for 10 mennesker, det går jo og ann! Typ- familien.
Men morsomt- det har vi! Weeeeeeeeee, ha en strålende Mandag.

08.04.2013 kl.13:18 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

07.04.2013 kl.17:04 i Marit & Marius episoder 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 07.04.2013 kl.14:46 Blogg

God måræn dere!!Hva gjør dere idag?Vi startet dagen med den vanlige bacon frokosten, etterfulgt av en tur til frisøren.AKA badet.Vi kjørte høytlesning fra den nye boka vår, og klippen gikk fortere enn aldri før.Så måtte vi jo ta litt bloggbilder da vettuEmmm...Vi har som mål og få en haug med lesere og seere- så at vi ligger på førsteplass på Lyngdalslista idag er et skritt i riktig retning!Nå er det forbredning på gang til episode nr #2 som snart skal filmes, men først kjenner jeg at vi må ha litt lunch!Noen som skal se den?<3

07.04.2013 kl.14:46 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

Vi kjører i gang, del videre om du liker det! =)

 

06.04.2013 kl.14:43 i Marit & Marius episoder 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 06.04.2013 kl.13:20 Blogg

Jeg måtte plutselig på jobb på Torsdag, og så rett til Søgne på bridgen så det ble dårlig med tid til blogging. Men idag har jeg fri og har til gjengjeld tatt masse bilder!

Nettop spist bacon frokost og planene for dagen ser slik ut- Trene salsa, øve på sangen jeg skal synge på konserten 3. Mai, meldeprøve fra Bridgemagasinet, BBO, serier og panser middag sammen med denne mannen.Mr. Hansome <3   Han ville pynte seg litt han og med orket ikke å stryke skjorta for et par bilder. Ingen problem sa jeg, vi har jo en strykejern funksjon på bilderredigeringsprogrammet, vi bare trykker på den!
Uflax at jeg ikke hadde konto på den siden lengre...Tommy har reist, og det kjennes litt tomt ut.... Vi heier hvertfall masse på han i KM Lagturneringa som han sitter å spiller as we speak. Og Ingvald!Uka som kommer blir nok litt spessiell, jeg kan ikke si så mye om det, men...du får nok vite det etterhvert.Jeg fikk nye blomster (hvite liljer- my favorite) og Fifty shades of gray i går - så ja vi skal ha høytlesning på senga i dag, haha.Klukk: Vet du hvor Amazonas er Marit?
Meg: Yes, det er en stat i USA!

Hva har vi ellers gjort siden vi stod opp lurer du på??

Vi har tatt "trappa"Klukk er flink og tenker på kameraet- jeg er i full fokus på denne trappa jeg er på vei ned. #wierd-people.com#

Elsker denne lua, gleder meg til den dagen jeg kan sette på lange extensions..#Lykke#

Meg: Vi gidder ikke å ta med hjem håndklene siden de er så våte..
Klukk: Det er jo bare å vrenge de??
Meg: Det hjelper jo ikke, de er jo like våte på begge sider!!!

#Smarta#

Livet vårt er ikke helt normalt, når vi tenkte oss om, så kom vi frem til at vi burde hatt vårt eget reality show! Men vi trenger en tittel, noe catchy som har noe med oss og gjøre. Any ideas?

BTW- Om dere ikke følger med på The Voice USA så går dere virkelig glipp av noe!! Dommerpanelet består av 4 episke mennesker som fungerer så sykt bra sammen- Usher, Shakira, Adam (fra Maroon 5) og Blake Shelton. Ler meg ihjel hver gang!!Ellers ønsker vi dere en riktig god helg, snx i mårra!
Lik innlegget om du ville fulgt med på realityshowet vårt!! =)

06.04.2013 kl.13:20 i Blogg 7 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 03.04.2013 kl.14:19 Blogg

Hei til dere der ute som fortsatt ikke har forlatt meg selv om jeg har lange  perioder der jeg ikke opptaterer i det hele tatt. Jeg har ikke logget meg inn engang på over en måned. 
Hva kommer det av?

En blanding av veldig mye som ikke jeg kan gå i detaljer i. 
Livet mitt har vært et stort kaos en god stund i tillegg til at jeg har hatt en tung periode der all energien er blitt brukt til å...... Men her om dagen sa det bare stopp inni meg, og alt som var,  eksisterte- døde bort...Alt det gode, alt det vonde..*pofh*

Det er først når noe dør at man har mulighet for å starte på nytt igjen, med blanke ark og fargestifter til.Så for første gang på lenge ser jeg fremover og alle de tingene jeg har drømt om for mitt eget liv har begynnt å strømme min vei. Om en måned flytter vi til drømmebyen Kristiansand.
Vi har funnet leiligheten jeg har sett for meg midt i byen og krysser fingrene for at vi får den. Andre problemer blir tatt hånd om nå i nærmeste fremtid og mitt forhold til min mann har....blitt fornyet. 

Jeg er rett og slett ferdig med en tung epoke i livet mitt og har gått inn i en ny en. Det føles...som om jeg er på fest og favoritt sangen min kommer på og alle rundt meg er med på å løfte taket og jeg kan bare gi meg hen til universet om det gir mening..?
Jeg vet at det er en mening med alt og at jeg har lært mye og utviklet meg mye som menneske, så jeg ville ikke vært foruten. Men jeg kjenner at jeg er veldig klar for å begynne å leve litt...
*Not just stayin`alive*Vi har begynnt å trene salsa her hjemme, Klukk er mye flinkere enn jeg hadde trodd han skulle bli. Gleder meg så masse til å begynne å danse fast i Kr.sand. Jeg gleder meg til så mye...Sommeren der, meditasjons gruppa på Søndager, teatergruppe, sanggruppe,bridgen,  nydelige mennesker, Katja- vennen... Finne på klokka 22.00 om kvelden at vi vil ut på fest, og bare spasere 50 meter bort i gata til nærmerste pianobar... <3 

Jeg har ikke fått tatt noen bilder til innlegget, men lover å gjøre en innsats i mårra. Ville bare innom i dag fordi jeg følte tida var inne. 


 Bilder hentet fra google og weheartit.com


 

03.04.2013 kl.14:19 i Blogg 5 kommentarer Permalenke Tips en venn

hits