mai 2011

 • 28.05.2011 kl.20:46 BloggSom dere ser så må jeg ha såler i. Det dere ikke ser- er at det er str 35. Når jeg bare har tynne strømper i kjenner jeg at jeg skulle hatt str 34 og det er litt sick.

28.05.2011 kl.20:46 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 28.05.2011 kl.11:44 Blogg
482495-1-1306575896799.jpg
Fant meg nye bukser som faktisk passer perfekt, og det er litt sykt i min verden. Sko kjøpte jeg og så Marit er fornøyd med dagen så langt;-)

28.05.2011 kl.11:44 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 26.05.2011 kl.16:06 Blogg

Hvor har jeg vært, hva har jeg gjort, hvem har jeg vært med??  Tipper dere nesten detter av stolen i spenning!

Jeg har fått en sånn dings til å ha den nye pc'n min på. Denne dukket plutselig opp i postkassa mi
Jeg var veldig fornøyd med bursdagen min, 17. Mai ble tilbrakt på sofa'n med unntak av en fantastisk middag i byen i seks tiden.

Så var vi på dobbelt date med Ronny & Hanne, spiste god mat og så Pirates 3 på kino. Nydelig jente btw!

Så ble det Mandag, og jeg spilte med Klukk denne gangen fordi Erik ikke kunne.Innimellom har jeg jobbet mye, og ikke gjort så mye annet før i går da det var duket for Salsa og Pianobar.
Jeg tror jeg danset i strekk i 2 timer, OMG det er sååå fantastisk.Og selv om jeg var så sliten etterpå at jeg nesten ikke klarte å snakke, så fikk karret meg opp ved pianoet for å synge "Jessie" sammen med Ian, og hadde en fantastisk kveld sammen med verdens beste Katja!

Jeg er veldig fornøyd med den nye tlf min...Bortsett ifra at jeg må drive å lade den hver natt??

Jeg er ikke helt i form i dag, fikk endel smerter i brystet/lungene eller en eller annen plass inni der- i går og det har enda ikke gitt seg. Er det ikke borte til i mårra må jeg ta en tur til legen, gjør vondt å puste=/

Nå skal jeg bare slappe av i sofa'n, muligens legge meg i senga, er så trøtt og sliten at jeg snart stuper.

So- good night26.05.2011 kl.16:06 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 16.05.2011 kl.19:50 Blogg

Sånn, det var digg med pizza, fikk bla. massage på spa, 2 retters middag for 2 på Hotellet og penger av familien min. Og de fine skoene jeg fikk litt før tida. Kjempe fornøyd. Så får jeg jo ny tlf og pc, så jeg er mere enn fornøyd!Nå er jeg ny dusja og klar for party. Eneste problemt er at Klukk ligger å sover..Må vekke han, klokka begynner å bli mange. Kos dere i kveld da=)

16.05.2011 kl.19:50 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 16.05.2011 kl.14:36 BloggJeg sparer meg til vi skal spise pizza klokka fem, magen min er pritty hungry...Det beste jeg kan få til frokost er nystekt baguette med kylling, salat og rå løk. Jeg prøvde å lage det hjemme i går til kveldsmat, det ble ikke helt det samme, men helt ok.


Hvordan legger man ut en video fra youtube på bloggen i disse dager? Something's changed...

-Og går det ann å sende sanger fra spotify til mobilen via bluetooth? Jeg får det ikke til, og det funka før med Limewire...Jaja, jeg får ny tlf nå, så akkurat det ordner seg sikkert. Skal hente den idag!

Klukk har kjøpt ny håndsåpe dispenser.

Man tar hånda under så kommer såpa automatisk...Men den liker meg ikke, etter mye masing om at den MÅ være tom, kommer Klukk og stikker hånda under og da fungerer den heeelt fint til min store irritasjon..

16.05.2011 kl.14:36 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 15.05.2011 kl.13:57 Blogg

Det er Søndag, dagen før dagen min, sola skinner og jeg er forelsket...i denne

<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/-z8wxu9mz_A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Hvis ikke jeg får til å legge ut videoen her, så er linken her

HEEELT FANTASTISK!!!!!

Nå skal jeg brenne ny cd, og sette den på fullt i bilen=)Bare søte Mia som ville innom for å hilse. Han savner Hjerterud veldig, hun har vært borte i over en uke, og vi finner henne ingen plass....   =/15.05.2011 kl.13:57 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Se for deg ei jente i høyt grønt gress, sola skinner, og hun strekker armene så høyt hun kan og takker universet for livet.......Der er jeg.

Jeg kan takke de menneskene rundt meg, jeg føler meg inspirert, mere enn god nok og lykkelig. Hvorfor?

-Alle har en eller flere ting som de elsker å gjøre. Noe som gjør oss inspirerte, som får oss til å glemme tiden, og føle ekte glede her og nå, og glemme alle verdens problemer.

Mange mennesker slutter å gjøre det de elsker fordi de ikke føler at de er "flinke nok", ting forandrer seg, vanskelig å få til, blir nedprioritert pga andre fornuftige ting som virker mere viktig.

Ingenting er viktigere enn hvordan du har det inni deg.
Min store lidenskap har jeg fortalt dere om før, dans og sang. Men jeg har ikke drevet med det på 5 år. Siden Folkehøyskolen... Hvorfor?  Fordi jeg følte jeg ikke var god nok. Jeg kom ikke videre på Idol, og på Dansefeber gadd jeg ikke prøve meg på engang...I tillegg hadde jeg ingen venner som hadde noe som helst interesse for det, og da ble det lokket på den boksen. Jeg var ikke god nok...

Men hvem sier at man må bli superstjerne for å drive med det man elsker? Jeg var kjempe nervøs før når jeg opptredde for folk, fordi hvis jeg gjorde noe feil, var det krise, og ingen måtte se at jeg var noe dårligere enn det jeg selv ønsket å være.  Når man synger med det i bakhodet, kommer ikke budskapet fra riktig sted, og det blir ikke slik det kunne ha blitt.

Nå har jeg akseptert at jeg er meg og det jeg gjør- er godt nok. Jeg trenger ikke å vinne idol for å gjøre meg selv glad, det klarer jeg helt fint by myself bare ved å sette på spotify på fullt, og sing my heart out. Det klarer jeg fint ved å dra med verdens beste veninne på salsa og pianobar...


Jeg kjenner at jeg har våknet til liv, og vil aldri sovne igjen...

When you are inspired- pure love is all around you, doesn't matter if you make mistakes- people think you're beautiful anyway. Beacouse it comes from inside. And pure hearts are lightworkers- they light up the people around them.....So go and light up someone's day with you own inspiration. You have the power to make a change..All you need is to be truly happy.Ikke vær så opptatt av at du ikke er like flink som andre, om det er noe som gjør deg veldig glad, lykkelig og får alt annet til å blekne i forhold- do it. Be happy. Bare du kan fikse det.

Når man lever på den vibrasjonen jeg snakker om nå, så faller plutselig ting på plass. Problemer blir på magisk vis ordnet, man treffer mennesker som gjør dagen lysere, og man får igjen livsgnisten som så fort kan forsvinne oppi alt mas og kjas fra verden utenfor oss selv.

Jeg er utrolig takknemmelig for min Mann, familie, vennene mine og veninna jeg alltid har ønsket meg. Alt jeg får oppleve og alt jeg får av ting jeg ønsker meg av min Klukk som jeg elsker over alt på jord. Thanx for being you!12.05.2011 kl.22:28 i Selvutvikling 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 12.05.2011 kl.19:40 Blogg

Kansje det ikke ser særlig digg ut..men det er himmelsk!Har hatt spotify på full guffe og sunget og danset mens jeg lagde mat, åh.. livet er så deilig dere!!!
Nå skal jeg spise og se videre på serier, kos dere dah=)

12.05.2011 kl.19:40 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 12.05.2011 kl.17:20 Blogg

Det ble lite salsa og pianobar i går, Havanna var stengt pga opppussing, men vi koste oss likevel..Kvelden kan aldri bli feil når man er med Katja=)

Tok bussen fra Kristiansand i dag tidlig rett til Flekkefjord, for å se om jeg fant noe på 70 % salg på Perrongen og lunsje med min fantastiske mann på kina'n! Jeg fant seff ikke noe på salg jeg ville ha, endte bare opp med detteÅja, vi bestilte ny pc til meg og, så litt penger klarte jeg å svi av=) Nå får jeg bytta ut den ini mini miny moe rosa pc'n  min med en større Dell pc med alt jeg trenger, I like it!!! 

Gleder meg til jeg får den nye Samsung Galaxy tlf til bursdagen min, kan ikke bruke den før 18. Mai dah pga portering av nr, og nytt sim låst til den, men jeg kan hvertfall se på den vakre skapningen i mens!

Fikk tlf fra fantastiske Inger Lene istad og hun spurte om jeg kunne være med å synge sammen med musikeren de hadde fått ordnet til Ruter 7 turneringa i begynnelsen av Juni, det hadde vært ca SÅÅ gøy!

Så jeg prøver å ordne meg fri fra jobb, jeg jobber som regel alltid når det skal skje noe=/

I dag er jeg lettere redusert, kjenner at det var deilig å sette seg i sofa'n med det berømte teppet mitt, og glede meg til å sette på seriene mine etterpå. Jobb i mårra tidlig, så i kveld blir jeg ikke sen.

Gleder meg til Mandag, da er planen min middag med familien min, og forhåpentligvis reiser vi ut til Farsund fordi utestedene burde være åpne, fordi jeg VIL DANSE!

Og folkens- nå blir jeg faktisk 27 år, jeg syns det er på tide å slutte å spørre om legetimasjon. Nei, jeg er ikke 17 år, og nei jeg skal ikke ha barnebilett på bussen...Til og med mamma kommenterte at jeg så eldre ut nå.

Hun sa- "du ser ikke sånn veldig ung ut slik du gjorde før".. Jeg tolker det som "Du ser mye klokere ut" !

12.05.2011 kl.17:20 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 06.05.2011 kl.11:08 Blogg

Så var det blitt fredag. Jeg har jobbet, vært på kino og sett Fast five som var sykt bra, like bra som 1'eren om ikke bedre.


I går kjørte vi etter isbilen, her er resultatetJeg hadde bare lyst på Bar-is...men de solgte visst ikke de lengre...så hvorfor vi endte opp med 4 pakker is vet jeg ikke...Joda, det er dette Klukk kaller sparing. "Bare 9 kr pr is Marit, det er billig det" Liksom at vi hadde kjøpt så mye is til vanlig vettu, trukke det nei! Sparing lizm...

06.05.2011 kl.11:08 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 02.05.2011 kl.15:35 Blogg

I dag sov jeg til halv ett og det var deilig. Spiste middag til frokost, og har bare sittet og sløvet med pc'n på fanget og tv'n i bakgrunnen .

Prøvde å ta noen nye bilder til ny header men de fleste ble så mørke, ikke lett å gjøre det selv.I kveld er det bridge igjen, og jeg har ca 1,5 timer på å rydde leiligheten, det trengs.Ville bare inn å si hei, ha en fin dag, i mårra er det tilbake til hverdagen, full fart på jobb. Snx

02.05.2011 kl.15:35 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 01.05.2011 kl.18:43 Bridge

Ja, da har vi kommet hjem og jeg kjenner at det er deilig å få koblet ut litt. Lånte litt bilder av Snorre, hope that's okey?


  Meg & Ronny


 
  Arvid & Katja


  Nils, Ronny, Lars og Klukk                                               Arvid, Per Elvin og meg da

                   
Arvid og Ronny kom til finalen i singelen. Jeg spilte på lag med Erik, Ronny og Klukk i lag-kamp turneringa og vi vant 3 kamper, tapte 2 og en uavgjort.
I par turneringa kom de fleste av oss i B-pulja. Klukk var så skuffet at når oss andre skulle på kina'n og spise, ville han gå i bilen å bare sitte der...Og hvertfall ikke spille b-pulja dagen etter. Men etter noen timer's søvn kom han på bedre tanker og tok 3.plass sammen med Ronny.  Jeg og Erik lå i teten hele turneringa, men det ble tungt mot slutten, hva som skjedde kan du spørre Clas om... Haha, jeg blei så sur at jeg måtte gå fra bordet..

Nils kom på 3.plass i A finalen sammen med Lars, og selv om vi er fornøyde med det, var det litt kjiipt at ikke 3 hjerter x i sona ble passet ned, for da hadde nok seieren vært i boks..Men men, action med bordet var det hvertfall.

Bente og Nils er vi veldig glade i, fantastiske mennesker og vi koste oss der, så tusen takk for utmerket hotell opphold og godt selskap=)

Nå skal vi oppdateres på serier, er veldig lad for at jeg har fri i mårra, trenger å sove ut litt og sånn, full jobbe uke nå så, må lade opp.

Det er 1. Mai i dag, min bursdags mnd, by the way;) I like lots of presents

01.05.2011 kl.18:43 i Bridge Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

hits