mai 2012

 • 31.05.2012 kl.23:35 Blogg

Det finnes utrolig mange syykt flink dansere i USA, men jeg elsker virkelig de som er litt anderledes..De som får deg til å føle ting, de som gir deg noe av seg selv, helt oppriktig, rett fra hjertet.

31.05.2012 kl.23:35 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 31.05.2012 kl.18:31 Blogg

Hei hei!

Etter jeg fikk bursdagskake av Klukk ville Tommy også ha sin egen. Så idag lagde Mr.Skree bløtkake for første gang i sitt liv.Flink sant?
En ting jeg har stusset på idag, er at på høyre side under profilbildet har jeg en facebook "liker" knapp til bloggen. Den har stått på 12 likes en veldig god stund nå- tydeligvis bare 12 av dere som faktisk liker bloggen min;-)

Men idag stod det plutselig 141 likes? Is that an error or what?Håper det ikke er en feil- det blir antiklimaks, haha;-) Anyway- tusen takk for at dere følger meg, morsomt å ikke bare skrive til en vegg! 
Jeg har full jobbe uke, så blir dårlig med updates men jeg skal innrømme at det kribler i bloggefingrene når jeg ser at så mange liker det jeg gjør!

Plutselig er jeg der igjen, snx

31.05.2012 kl.18:31 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 27.05.2012 kl.21:33 Blogg

Nå ligger jeg ganske så sliten på sofan. Har hatt en fantastisk dag. Den startet med at vi stod opp klokka 10.00 og klippet Klukk, stelte oss og kom oss på bussen.

Da vi kom frem gikk vi rett på stranda

Og koste oss i noen timer. Så reiste vi tilbake, hoppet strikk, og tau, turnet og grillet mens vi hadde deilig musikk i bakgrunnen.

Har kost meg en hel haug og jeg ser frem til jeg skal sove. Usikkert om jeg skal spille i mårra, er for øyeblikket makkerløs, men jeg kan sole meg og bade i badebasseng her i stedenfor så ingen problem.

27.05.2012 kl.21:33 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 27.05.2012 kl.12:45 Blogg

Er litt utenfor min comfort- sone, but hey- Klukk sa go for it.

Nå sitter vi på bussen på vei inn til Stavanger, der venter gode venner, grilling, bridge og noen ice.

Snx senere;-)

27.05.2012 kl.12:45 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 26.05.2012 kl.21:02 Blogg

Jeg har veldig lyst på en tatovering. Jeg aner ikke om jeg noen gang kommer til å orke å pine meg igjennom det, men om det engang blir noe av så ønsker jeg meg denne teksten
på kragebenet.Jeg syns setningen er helt nydelig, inspirerende og helbredene om man går i dybden av Gandhi`s ord.Har du en inspirerende tattoo, og isåfall, hva står det?

26.05.2012 kl.21:02 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 26.05.2012 kl.19:54 Blogg

Marit- jeg er sulten, skal vi spise snart?
Klukk- ja, du kan jo egentlig bare begynne å lage, jeg kan jo ikke spise det samme som deg, så jeg lager min egen middag..

Jeg blir litt gretten

Klukk- så du vil egentlig ikke gjøre noenting annet enn å få maten servert?

Marit- mmmm...Så da lagde Klukk først en fantastisk middag til meg... Så lagde han middag til seg selvDette var min mat- han har talenter på kjøkkenet- det skal han ha. Jeg tok oppvasken da.
Vi droppet å spise ute fordi sola hadde gått ned og det hadde begyynnt å blir litt emm..kaldt?


Har ikke hatt tid til å hoppe strikk enda, men det skal få kjørt seg når jeg orker!

Håper alle har en like fin Lørdag som meg, i kveld blir det eurovision for alle penga, så reiser vi inn til stavanger i mårra, blir kos.

26.05.2012 kl.19:54 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 26.05.2012 kl.18:29 Blogg

Hvem har det kuleste bassenget i gata?Såå fornøyd=)Nå er det tid for mat.

26.05.2012 kl.18:29 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 26.05.2012 kl.16:15 Blogg

Kom nettop hjem fra byen, vi har handlet litt og spist frokost.


Våkna egentlig klokka 11.00 idag, men vi fant ut at klokka 13.00 var en bedre tid å stå opp på! Deilig.Ja, her kommer et fryktelig bilde av meg når vi kom ut av barnebutikken, men Klukk hadde ikke tolmodighet til å ta mere enn ett bilde akkurat da.

Frokosten min <3Nå tenkte jeg å sette opp bassenget mitt, fylle vann og hoppe litt strikk imens jeg venter på at sola skal varme det opp. Tipper jeg kommer til å bli lei etter 5 min, haha=) 

26.05.2012 kl.16:15 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 25.05.2012 kl.22:28 Blogg

Sånn, da var helga kommet for meg og, hjemme fra jobb i 18- tiden og så var det rett på kino.

Deilig å kunne gå ut klokka 20.00 på kvelden i dette uten å fryse. Vi så Men in black 3, syns den var bra!Nå sitter jeg faktisk med litt hodeverk, noe jeg omtrent aldri får...Skal bli deilig å sove ut i mårra, har omtrent ikke sovet i natt, eller fått i meg særlig med mat....Matlysten forsvant plutselig...

Men i mårra er en ny dag og jeg gleder meg til den planlagte sommerdagen a`la Skree, det første vi skal gjøre er å gå opp til sentrum å kjøpe hoppestrikk!! Og Klukk har sagt ja til å være med å hoppe sløyfa med meg, haha=) "Alt for deg kjære"25.05.2012 kl.22:28 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 24.05.2012 kl.14:50 Blogg

Deilig med en fridag, har fått sovet ut, og vært litt i solen. Pappa var innom for å bli klippet, og han kom med blomster til meg. Tusen takk Pappa, kjempe fine=)Ikke lett å ta bilde i sola når man har ryddet bort solbrillene sine, aner ikke hvor jeg har lagt de.
Jeg gleder meg veldig til Helga, på Lørdag blir det bare masse lek og morro , grilling, eller hvertfall spise ute på hverandaen.
Og på Søndag reiser vi inn til Stavanger for å kose oss sammen med de nydelige menneskene som bor der før vi skal spille turnering på Mandag! Yay=)Statusen på klukk`s slanke- proskjekt er forresten 8,5 kilo ned på 3 uker, noe som jeg syns er kjempe bra! Litt urettferdig at noen må slite såå masse for vekta mens andre som meg bare hiver i seg alt man ser, og ikke trenger å tenke på det et eneste sekund!Nå er det like før min kjære kommer hjem, magen min gleder seg til middag og jeg aner ikke hva vi skal finne på etterpå.
Snx plutselig=)

24.05.2012 kl.14:50 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

Så- jeg sitter her under dyna i senga mi, og prøver å lukke ørene mine for Klukk`s Pawnt shop episode i stua, fordi jeg ikke klarer å høre meg selv tenke.
Googler meg frem til forskjellige emner jeg har lyst til å lage blogginnlegg av, og dette er hva jeg har kommet frem til for øyeblikket.

-A whole lot of nothing. I`m in need for some inspiration, jeg har typ startet dette innlegget 3 ganger og bare slettet det igjen.  Men så tenkte jeg at vi trenger gå å litt i oss selv...Haha, det jeg mener er at det kan ikke skade med litt ..emm, kan jeg kalle det "ut av kroppen opplevelse"?  Vi skal alså ikke ut av kroppen på ordentlig- slapp helt av- jeg er på en måte glad i kroppen min og liker meg her, men du vet når du er fysisk tilstede men du er en helt annen plass likevel?   Aha- dit skal vi!

So here it goes, one , two three! (jeg foreslår at du leser igjennom dette først og prøver etterpå)

La oss starte med å sitte/ligge behagelig, puste inn med nesa og ut med munnen ca 3 ganger, du vil da kjenne deg mere avslappet og tilstede i deg selv.
Tenk deg bort et sted du elsker, et sted som gir deg indre ro og trygghet. Kan være en plass du skaper med tankene dine.

Dette er ditt rom, et rom som ingen kan komme inn i, din egen verden som er laangt borte fra dette universet.Du reiser rett og slett- din sjel, din energi til en plass utenfor deg selv. 
Der har du ingen bekymringer, problemer eller vansker, denne verdenen er til- kun for å styrke deg, heale deg, inspirere deg og gi deg mot til å dra tilbake til den fysiske jorden igjen når du selv føler deg klar for det.

Rundt deg maler du en blå running, en boble av healing energi som følger deg hvor enn du går. For hvert skritt du tar blir du sterkere og mere selvsikker.
Se rundt deg, på det vakre landskapet, den røde store varme solen, det klare blå vannet, det grønne gresset- alt lever og alt er kjærlighet.

Chakraene dine blir en etter en renset av denne nye luften du puster inn, chakraene dine som var skitnet til og uklare blir nå brand new.
Du tar på deg et smykke eller armbånd med et tegn på- ditt tegn, et tegn som gir deg kraft. Hvordan ser tegnet ditt ut, kan du se det?

Pust inn med nesa og ut igjen med munnet noen ganger til, men denne gangen holder du pusten litt før du slipper den ut igjen. Kjenn hvordan pusten du puster ut slipper fri alle negative følelser, vi er ferdig med dem og trenger dem ikke lengre. Du er nå fri og kan leke deg rundt meg dine nye krefter i din egen verden.

Kanskje du hjelper en blomst med å våkne til liv igjen? Kanskje du flyr opp til en stor hvit sky for å ligge på den til du er uthvilt, kansje du tar en tur til en spesiell plass i ditt vakre rike, uansett så er du fri til å gjøre hva enn du måtte ønske.

I min verden er det litt (veldig) som i The Avatar filmen, et hellig tre med tusenvis av lys på, fjell som henger i luften av deg selv, når man går i skogen lyser det opp hver gang du tar et steg. Så ligger jeg i vannet og ser på den rørende solnedgangen, mens himmelen spiller nydelig musikk.

Når du kjenner at du er klar for å komme tilbake igjen, la det gå noen sekunder før du åpner øynene. Bare kjenn hvordan alle disse deilige følelsene blir overført til akkurat nå, ta inn de nye kreftene dine- kjenn hvordan de siger inn fra føttene dine, oppover leggene, kneet, lårene, rumpa, magen og oppover i hver eneste krok i kroppen din, kjenn hvordan du vibrerer av energi.

Du er nå klar for å åpne øynene og møte resten av dagen med et bedre rustet "jeg" . Du har åpnet for universets energi og hentet frem litt av kraften som ligger i deg. Du er mere enn bare kjøtt og blod, you just have to go there and open up.

Prøvde du? Isåfall- hva følte du og hvordan var det for deg? Reiste du dit, eller ble du igjen foran pc`? Fortell.20.05.2012 kl.21:38 i Selvutvikling Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 18.05.2012 kl.13:18 Blogg

Ja, så var det jobbehelg igjen, og jeg sitter å spiser frokost. Jeg fikk b.la forresten et nydelig armbånd av Mamma hun kjøpte i Hellas, og tegnene inni det representerer lykke og omsorg.På hånda mot tv`n.Jeg eeelsker armbånd!


18.05.2012 kl.13:18 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 17.05.2012 kl.18:29 Blogg

 Er selvfølgelig min aller beste venn.


Vi har vært igjennom...utrolig mye sammen, og sangen "what doesnt kill you makes you stronger" er absolutt på sin plass å synge til tider.
Uansett hvor tøft det har vært, uansett hva som har gått galt, så har vår kjærlighet til hverandre aldri bleknet et sekund.
Du er absolutt en av de sjeldne, haha, in everyway- og jeg ville aldri byttet bort noe av det vanskelige mot et vanlig A4 liv sammen med en annen mann som kanskje hadde vært et lettere alternativ.
He woulden`t be you...Du er høyt og lavt, finnes aldri et kjedelig øyeblikk sammen med deg, du kjenner meg bedre enn noen andre og sanser mine tanker og følelser omtrent før jeg selv gjør det.

Du går helhjertet inn for ting, du er lidenskapelig og har et stort hjerte. Jeg elsker deg vennen min- You jump- I jump....<3 

17.05.2012 kl.18:29 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 17.05.2012 kl.13:33 Blogg

Om du er ute i finstasen med flagg og går i tog, eller om du er hjemme alene i sofan...Om du fremdeles er full eller om du deler dagen med dine nærmeste...Så er vi sammen likevel.
Idag er en dag vi blir minnet på at vi er ett, en samlet nasjon som bryr seg om hverandre.


For meg handler dagen idag om akkurat her og nå. Mennesker som virkelig ønsker at alle andre skal ha det bra, uansett hva som ligger bak oss, hvor vi kommer fra og hva vi har gjort.
I dag er den første dagen av resten av vårt liv og det eneste som betyr noe er hva vi har lært av fortiden og hvordan vi ønsker å være akkurat nå.


Ting forandrer seg hele tiden. Det er stort sett ingen grunn til bekymring, livet vil nok aldri slutte å forbause oss. Og når vi tror at ingenting kan gjøre en forskjell lengre, tar vi fullstendig feil.... Never lose hope..


Jeg har ikke pyntet meg, heller ikke har jeg kjøpt meg et flagg. Men jeg er med dere likevel- akkurat som jeg kjenner at dere er med meg. Det er som om alle er åpne for å gi og ta i mot denne energien som gjør at vi er connected. Kansje du kjenner det du og?

Tenk om vi var så åpne hver dag, hvor mye kjærlighet som hadde blitt sirkulert rundt i alle og en hver...Hvor mye bedre vår verden hadde blitt om vi alle hadde sett hverandre- ikke igjennom øynene men fra hjertet...

Jeg ser mot det vakre Flagget vårt og jeg er stolt av å være Norsk. I dag er en stor dag for vårt Norge og jeg håper virkelig at absolutt alle kjenner at de er en betydningsfull del av det.
*Hver eneste lille skapning*

Gratulerer med dagen dere- Raise your glass! 

17.05.2012 kl.13:33 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 13.05.2012 kl.21:51 Bridge

Hei. Beklager mitt fravær i helga- men jeg har vært ganske så opptatt.
Ruter 7 Open levde absolutt opp til årets forventninger igjen, knall bra arrangement, alt var helt topp.

Noen av oss (Klukk) gikk på en smell, sånn her så han ut i ca 2 døgn i et strekkJa....alså...Mr.dritings.no

Anyway...Selv om det ble ca 2 timers søvn pr. natt fordi noen av mine roommates ikke syntes det var noe morro å sove, så hadde vi det veldig gøy, særlig natt til Søndag.Men hva med Bridgen spør du, vant du no?Nei, men jeg prøvde så godt jeg kunne! Hvertfall helt til de 3 siste rundene i dag, da prøvde jeg ikke så godt lengre.- Endte ca på minus 80 i begge turneringene. Jaja, fått masse spilltrening, og fått spille med 2 flotte makkere!

På Onsdag er det Poenghøsten i Lyngdal Bridgeklubb- så da får vi kretspoeng og alle må komme.
Den egentlige grunnen til at alle må komme er at jeg har bursdag og liker å bli overasket med sjokoladekake!

Jeg har ikke fått tatt et bilde av `meg og den som betyr mest for meg her i verden` enda, men det kommer snart. Det er forresten siste oppgave, og jeg må si jeg syntes det var fint å bli "tvunget" til å gå i meg selv å lete frem tanker, følelser,  løst og fast- om noen har andre ting, ideèr- whatever- gi meg beskjed så kjører jeg på- hvis ikke så skal jeg se om jeg kan få lagd meg en to-do- liste selv.

Bilder er lånt av emm.. Rune Væting? på facebook. Tusen takk for en fantastisk helg dere i Ruter 7, den deilige maten,  alle de nydelige vennene mine og alle dere andre som jeg ikke kjenner såå godt enda men som jeg gleder meg til å bli venn med! =)

Snx i mårra! Godt jeg har fri på Mandager sier jeg bare-Haha=)13.05.2012 kl.21:51 i Bridge 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

Det er rart, vi merker det ikke så godt selv sånn midt opp i det hele, men om vi ser litt tilbake i tid, så ser man tydelige forandringer. Og godt er det, jeg vil hvertfall ikke stå på stedet hvil.
Det kan hende innlegget blir litt amputert fordi klokka er snart 23.00 og jeg kom nettop hjem fra jobb og sitter å spiser fjordland kjøttkaker, og angrer litt at jeg lovte et kveldsinnlegg fordi jeg skal opp igjen 06.30 men, hey, bare with me!

Jeg liker å tro at dere faktisk gleder dere til nytt innlegg, humor me!

-For 2 år siden bodde jeg fremdels på samme plass. Men mye har forandret seg inni meg. Er det en ting Klukk har printet inn i hodet mitt er at mine meninger, synspunkter og følelser er like viktige som alle andres uansett hvem det måtte være. Jeg har alltid tenkt at dem som er eldre enn meg vet best, de som har en godt betalt jobb og sitter høyt i systemet- dems ord veier tyngre enn mine...Men sånn er det nødvendigvis ikke. Når du tar bort makt, penger og status er vi alle sammen i samme båt. Livserfaring har ingenting med alder å gjøre....Å være klok på livet har ingenting med hvor lenge du har vært her å gjøre.
-En annen ting er at jeg har blitt sterk nok til å utføre handlinger som er til det beste for meg selv, selv om jeg har såret noen. Jeg har valgt bort personer i livet mitt, og selv om jeg har hatt mareritt om det en del ganger i ettertid, så har det virkelig åpnet en ny dør for meg. Alle de nydelige menneskene jeg nå er blitt så utrolig glad i hadde jeg aldri hatt muligheten til å bli kjendt med, bruke tid på om jeg fremdeles hadde opptredd etter andre menneskers ønske. Det var ikke det at det var noe galt med de jeg var med før, men de var ikke riktig for meg.

Jeg har så mange gode venner nå som er så lik meg at jeg blir ca sååååå glad når vi er sammen. Det er viktig å lytte til seg selv og gjøre som man føler er riktig, ikke hva som er forventet av deg.
Du vil jo ikke leve demmes liv, du vil jo leve ditt eget. Og det er dumt å kaste bort mange år av livet ditt på noe du egentlig ikke vil.
-Jeg har blitt sterkere på flere måter, jeg hater egentlig konfrontasjoner, gjorde ALT for å unngå det før, men nå står jeg opp for meg selv og ja- blir til og med litt hissig om de ikke hører hva jeg sier.
Det er ikke sånn at jeg oppsøker det- tvert i mot- jeg liker det fremdeles ikke- jeg liker at alle er venner og har det bra! Men om jeg blir urettferdig behandlet så får jeg skikkelig vondt inni meg og klarer ikke å fungere før jeg har snakket med vedkommene, og fortalt hva jeg tenker og føler om saken.

-Jeg har blitt mere selvsikker. Jeg har alltid vært selvsikker når det kommer til meg som person, men i jobbsammenheng har jeg fått skikkelig troa på hva jeg faktisk kan oppnå.
Alt nytt kan læres og jeg er i stand til å klare det meste.

-Jeg har lært en del om meg selv, jeg har som noen av dere kansje har fått med dere vært nede en lengre periode, og når man klatrer ut av det mørke hullet man har gravd seg ned i så ser man ting på en annen måte enn før. Alt er ikke så seriøst, det meste kan fikses, og kan det ikke fikses så er det ingen vits i å bruke energi på det. Jeg har kansje blitt bedre på å ikke bekymre meg så mye. Ta livet som det faller seg lissom... La meg si- flinkere...ikke direkte flink- men det går stadig fremover=)
-Ellers har jeg lært at når jeg bare er meg selv, med godt humør og godt mot, så går det meste ganske greit. Faktisk over all forventning. For uansett om jeg gjør noe feil, sier noe rart som ikke er morsomt eller God knows what- så blir det godt mottatt fordi jeg er ute av "den seriøse boksen" . Når man er i denne hærlige rene energien av seg selv så går det bare ikke ann å ikke like meg. Haha=) Som Jane sier- "I`m awsome" =)

09.05.2012 kl.00:03 i Selvutvikling 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 08.05.2012 kl.13:06 Blogg

Da var det jammen blitt Tirsdag igjen, og bare noen få dager igjen  før Ruter 7 open er i gang! Systemet med min stjernemakker er på plass og jeg gleder meg utrolig masse!Nå er jeg egentlig på vei ut døra, time to work, så jeg har ikke tid til å blogge så mye, ser hva jeg får til i kveld!
Må få bleika etterveksten før helga ser jeg...Snx i kveld da, da blir innlegg om hvordan jeg har forandret meg de 2 siste årene! 

08.05.2012 kl.13:06 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 07.05.2012 kl.21:54 Musikk

En annen plass jeg kunne ønske at jeg var, og var en del av ser dere herI Glee verden... Der de bruker sang og musikk til å utrykke seg, der den ene inspirerer den andre, der alle jobber sammen som et team, og kan være seg selv 100 %.
De er så utrolig begavet, jeg blir sykt rørt hver eneste gang de synger, og oh how i wish it was me..

Glee befant seg ikke på min topp 5 liste over favorittserier, men det er kun fordi at Glee er en egen klasse for seg selv. *Om jeg kunne bare hoppe inn i skjermen og være en del av de*
Tårene mine bare rant og rant under hver opptreden i denne episoden dedikert til Whitney- R.I.P 

07.05.2012 kl.21:54 i Musikk Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 07.05.2012 kl.13:55 Blogg

Hvis jeg kunne vært hvor som helst her i verden akkurat nå- hvor ville jeg vært da?
Jeg har ingen kokrete steder/byer/land jeg har ekstra lyst til å reise til, det er vel mere sånn, jeg ville dratt dit hvor jeg kunne opplevd dette-


Ute i den utrolige vakre verden på hesteryggen, i ett med naturen og disse kloke skapningene....Det er noe helt spessielt med hester, Yngvar var min første kjærlighet, og båndet mellom oss var så sterkt, at jeg aldri kommer til å glemme det. Når jeg er med hester er det akkurat som om tiden stopper, og ingenting annet betyr noe, det finnes bare oss og naturen, ingen klokker, avtaler, bekymringer, regninger, ingen stress, ingen press... Bare oss...

07.05.2012 kl.13:55 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 05.05.2012 kl.10:37 Blogg

Ja da var det tid for å finne frem et nydelig bilde, jeg poster 2 stk jeg, har egentlig lyst til å poste mange, for det finnes så sykt manger fine stemningsbilder inne på nettsiden.

Idag er det jobb igjen fra 12-20, så er det rett opp til Lene en tur på fest etterpå. Nå er jeg aalt for sen med å komme meg i dusjen, håper dere får en fin helg, snx i mårra!
Har du et favorittbilde? Legg link i kommentarfeltet.

05.05.2012 kl.10:37 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 04.05.2012 kl.13:04 Blogg

Jeg er ikke helt ferdig med min enda, men tenkte at hun kunne få lista, og begynne når hun var klar.  Link til bloggen hennes finner du her.

 

Dag 1-  Vis med bilder og tekst en vanlig dag i livet ditt

Dag 2-  5 youtube favoritter (kan være hva som helst)

Dag 3-  Om du kunne velge, hvordan ville livet ditt sett ut (ingen begrensninger)

Dag 4-  Plukk ut 5 ting i livet ditt du verdsetter og fortell hvorfor

Dag 5-  Lag en liten videoblogg

Dag 6-  10 ting om deg selv som man finner om man går litt i dybden

Dag 7-  Om det finnes en livslærdom du har tatt med deg videre, kan du gjenfortelle situasjonen du var i som fikk deg til å innse dette?

Dag 8-  Treningsinnlegg med bilder og forklaring

Dag 9-  Hva du liker å gjøre, topp 3

Dag 10- Lag et æresinnlegg til deg selv, med dine egne ord der du takker deg selv fordi du er awsome! Du må bruke minst 10 positive ord, så det er bare å lete frem hva du er takknemmelig for ved deg selv!

 

Hva syntes dere om utfordringene, høres det bra ut? Lykke til Monica=)

04.05.2012 kl.13:04 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 04.05.2012 kl.12:41 Bridge

Det som skjer rundt neste hjørnet er et must for alle bridgespillere, nemmelig Ruter 7 Open.Det er helt utrolig hva denne klubben klarer å få til, ikke rart det er over 100 par påmeldt.Begivenheten skjer på festningen i Krisitansand hvert år, og i fjord fikk jeg bare med meg slutten fordi jeg måtte jobbe.I år har jeg frihelg, og jeg gleder meg til å treffe alle de nydelige menneskene jeg er så heldig å blitt venn med rundt i Norge, folk reiser land og strand for å komme sammen og spille bridge.
Her er et bilde fra første året jeg var med i 2010, da Klukk og Arvid vandt.Jeg gleder meg til gode venner, musikeren, festing, spilling med stjernemakker, og ikke minst den utrolig gode maten som Inger Lene aldri bommer på.11-13 Mai braker det løs, er det flere enn meg som gleder seg? 

04.05.2012 kl.12:41 i Bridge 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 04.05.2012 kl.10:47 Musikk

Ron Pope- A drop in the ocean

 

 

Drive by- Train

 

 

Gavin Degraw- Soldier

 

 

Så må ha et par youtube favoritter:

Shania Twain & Backstreet Boys- From this Moment

 

 

Sam Kelly- Make you feel my love

 

Har du en  youtube favoritt? Send meg link- Jeg vil gjerne se!

04.05.2012 kl.10:47 i Musikk 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 02.05.2012 kl.22:26 Blogg

Ja, alså, beklager dårlig blogging, men jeg var opptatt med å sove 3 timer i natt før jeg måtte på jobb. Kom hjem 02.30 fra Vestby i natt og måtte opp 05.30, jeg er sliiten. Men det var absolutt vært turen. Her er litt bildespam

Når vi kom frem til Kunstneren på Mandagskvelden var det fotball på gang

Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke husker hvem som spilte eller hvordan resultatet ble, selv om dette visstnok var en viktig kamp. Jeg koste med med ice'n min jeg.

Så dro vi på byen etterpå og sov ca 3 timer når vi kom tilbake. Da var vi klare for bridge, og det var en fin dag.

Etter jobb idag var det rett på klubben for å spille litt til- det gikk særdeles dårlig. Jeg liker det ikke. Jeg gleder meg til å sove helt til 08.30 i mårra, og orker ikke å lage dag 5 på lista akkurat nå, kommer sterkere tilbake i mårra.

02.05.2012 kl.22:26 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

hits