juni 2011

  • 23.06.2011 kl.21:38 Blogg

Jeg har tatt på meg genserjakka di, fordi det er litt kjøligere nå på kvelden ute på verandaen..Den lukter deg. Utrolig hva en solnedgang får deg til å tenke og føle...Det lukter grillmat i nabolaget, og det tar meg tilbake til min barndom, der det var sommer omtrent hele året i mitt hodet.

Mens jeg står og røyker, og ser på mine 2 små søte katter leke i gresset, ser jeg for meg en stor familie, mine egne barn som springer rundt å leker, ler og koser seg mens de venter på at middagen skal bli ferdig...

Jeg jobber ikke lengre, alt mine dager inneholder er familie, latter, fred i sjela og min egen hest som jeg alltid har drømt om.

Jeg puster dypt inn og kikker mot sola som enda ikke har forsvunnet helt, og jeg kjenner en varm kjærlighet som om den sier- I will take you there...

23.06.2011 kl.21:38 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 23.06.2011 kl.18:06 Blogg
482495-1-1308845178338.jpg
Brother's and sister's er i gang på sin 3 episode idag, jeg har tross alt brukt litt tid på å vaske leiligheten. Å det er deilig når man har energi til sånt. Kan visst bare blogge et bilde av gangen fra tlf, men jaja, bedre enn ingenting.

23.06.2011 kl.18:06 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 23.06.2011 kl.18:00 Blogg
482495-1-1308844843278.jpg
Ed hardy har funnet sin plass på badet og ser flott ut.

23.06.2011 kl.18:00 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 23.06.2011 kl.17:39 Blogg

Klukk tok saken i sine egen hender, og kjøpte basseng til meg.Gleder meg til å ligge å nyte livet i dette, passer meg perfekt! 

23.06.2011 kl.17:39 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 19.06.2011 kl.02:25 Blogg

Det er Lørdags natt, og jeg har offesielt helg. Kjenner det skal bli godt med en litt lettere uke, har vært litt nede i det siste pga...ja, livet, så jeg gjorde som enhver jente burde gjøre for å snu humøret, bruke litt penger på seg selv! Jeg bestilte en ny Ed Hardy parfyme, og plutselig var smilet på plass igjen..Jeg er ikke vanskelig sånn, jeg kan seriøst kjøpes.Så bestilte jeg frisør time, så jeg kan få bleika etterveksten- skal bli deilig, gleder meg til hodebunnsmassasjen, den er heelt fantastisk. Må snart få bestilt time på spaen, har jo enda et ubrukt gavekort på massasje jeg fikk av Mamma.

Joda, så har jeg driiit lyst på dette bassenget

Jeg kan se at han derre gutten kansje er litt yngre enn meg og at dette bassenget antageligvis ikke er ment for 27`åringer....Men det skal likevel kjøpes og blåses opp på min veranda, så jeg kan ligge å plaske som en strandet hval i sola....  

I mårra skal jeg møte nevøen min for første gang...Endelig helt frisk nå, vil jo ikke smitte han.

Ellers har jeg store planer om å gjøre minst mulig på mest mulig tid. Har jeg forresten sagt at jeg så 2 sesonger ( ca 50 episoder) med "Glee" på 9 dager? Og da må du trekke ifra alle jobbe dagene jeg var avsted i mandal og sov hos mamma. Og hver episode varer i nærmere en time.Fantastisk serie, anbefales på det sterkeste.

Nå har jeg begynnt å se Brother's and sisters, sett 2 episoder og digger den allerede.

Nå skal jeg fylle glasset mitt med cola og spise mere M, det er helg and I like it! 

19.06.2011 kl.02:25 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 06.06.2011 kl.07:56 Blogg

Måtte til slutt bytte til bikini. Shorts og singlet var som en boble dress i dette været.
Og selv om været var fantastisk klarte vi å karre oss inn på kino for å se x-men 4. Ikke rart vi var de eneste i salen, haha=) Men sykt bra film, verdt hvert eneste minutt!

Når vi kom hjem tok jeg meg en joggetur i en times tid, fra oss ned til KVS, opp til rosfjord, mot alleen igjen, og inn igjen i hamran. Dere som er fra Lyngdal, særlig dere fra Hamran vet hvor nydelig det er der. Jeg vokste opp der og å ta den turen, gir så mange gode minner. Hamran er etter min mening beste plass å bo i Lyngdal, no doubt about it.

Når jeg kom hjem, tok jeg mitt eget råd, og fylte en balje med varmt vann og såpe, satt meg på hverandaen, for å la føttene mine bade litt mens jeg leste enda litt til. Jeg er veldig glad i å bade så da jeg til slutt hadde satt hele meg nedi den bitte lille 4 kanta balja med klær på, kom Klukk ut på hverandaen for å røyke, og kikket rart på meg mens han sa; "hva i hælvete er det du driver med'a? " - Jeg bare bader litt, svarer jeg! Helt normalt...

Så var det klart for pizza etter dusj nr 3 den dagen, etterfulgt av "the colour of money" med Tom Cruise, i sofan i armene på min mann.

Jeg er for øyeblikket våken himla tidlig, fordi Klukk bare snorka, uansett hvor mye jeg dytta i han. Så jeg ga opp til slutt. Nå har han dratt på jobb, men jeg er ganske våken jeg nå, for se om jeg legger meg igjen etterpå.

I dag er ikke været like fint, men det kommer jo tilbake, så det blir deilig=) I dag er det "Tusen lappen" på bridgen og det kommer en haug med folk har jeg hørt så idag blir det hard konkuranse. Hvem skal vinne 1000-lappen? hmmm, spendene=)

06.06.2011 kl.07:56 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Min hverdag er fylt med "livets øyeblikker". Ikke før, men nå har jeg lært meg det. Med det så mener jeg at jeg har gått inn for å kose meg skikkelig istedenfor å kjede meg/irritere meg. Og med å "kose meg" mener jeg å være i ett med naturen. Akkurat nå ligger jeg på veranda sofa'n med teppet mitt, en bok om inspirasjon og meditasjons musikk på pc'n. Sola varmer og av og til kommer det litt vind som passer på at jeg ikke koker. Det er utrolig givende, og jeg føler meg fri og elsket.

Jeg har bare bestemt meg for at jeg skal gjøre vært ledige øyeblikk jeg har til overs til et nydelig øyeblikk.
For å gjøre det må man også gå inn for å tenke riktig. Om man er irritert eller har negative tanker, vil man heller ikke få vakre øyeblikk. Tenk at den personen eller situasjonen du er sint på vil ikke bli påvirket av at du bærer nag, det ødelegger kun for deg selv. Elsk deg selv og behandle deg selv som du skulle vært ditt eget barn.

Det skal ikke så mye til. Lag et vannbad og plasser føttene nedi mens du hører på musikk, se en givende film som inspirerer, ta tankene dit  du ønsker å være, jeg vet jeg drømmer meg bort i å gallopere med klukk ved min side over grønne enger

og sitte i et varmt bad ute og se solnedgangen på andre siden av jorden...Og jeg kjenner den deilige følelsen som om jeg faktisk er der.

Å bare være akkurat nå... Ikke planlegge hva du skal gjøre i mårra, alt vi har er her og nå. Og sjelen din trenger pleie... Ditt indre barn trenger pleie..og du vil bli rørt når du virkelig gir deg selv det du trenger om det en en stund siden sist. Det er da du virkelig setter pris på livet, og takker for at akkurat du er her på jorden og kan kose deg med alle livets gleder.

05.06.2011 kl.14:09 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

hits