juni 2012

 • 30.06.2012 kl.15:44 Blogg

Nå sitter jeg på bussen hjem fra Mandal for siste gang. Nøklene og tingene mine er levert, og en siste hilsen til min nydelige sjef.
Tårene er ikke langt unna nå som det plutselig ble realistisk...

Jeg fikk panser lunch på jobb idag, fikk en gave fra en kunde og Brynhild kom med disse til meg

Heelt perfekt!

Er utrolig glad i dere, nydelige menneskene, tusen takk.
Nå må jeg rett hjem i dusjen så blir det bursdagsfeiring av Tommy, kommer et innlegg jeg jobbet med i går i løpet av i mårra. snx

30.06.2012 kl.15:44 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 28.06.2012 kl.01:12 Blogg

Da blir det awesomeinnvasjon på Marit sin blogg siden hun ikke har tid til å blogge selv fortiden! Jeg har nemmelig fått tilgang til passord og brukernavn så da skal jeg nemmelig poste ett innlegg eller to her! :D Hvor innteressant eller leseverdig det kommer til å bli er vel opp til deres egen dårlige dømmekraft av awesomeness og underholdning.. Anyways, jeg er Jane Teland og jobber sammen med Marit på Meny. Desverre skal hun nå leave us heartbrokend behind for Kiwi, men vi ønsker henne alle lykke til der så kanskje, bare kanskje møter hun en like rå gjeng som dem på Meny.. *Lite troverdig* men jenta har jo virkelig satt sine spor i våre hjerter og savnet kommer jo til å være der! Skulle nå egentlig være litt sakelig og fortelle dere hvor awesome jeg faktisk er, men kan la det ligge med å si at jeg er en klar nr 2 rett etter  Marit, og hun er jo på topp! 

Vel, dette er oss! Så søte er vi ♥ Menyfest sa di, men neida, vi stod på bade i en time før vi var klare og ga oss selv grunner til at festen var laget for oss. :)28.06.2012 kl.01:12 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 24.06.2012 kl.17:21 Blogg

Wow- no likes?  Tough crowd=)

24.06.2012 kl.17:21 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 24.06.2012 kl.15:29 Blogg

God måræn!Sminke under øynene, rett fra senga og opp foran kameraet- god plan!

Nå har det var syykt stille fra meg den siste uken- helt stille faktisk, jeg prøvde å skrive ett innlegg i går, men det ble dårlig med ord.
For jeg har jo ingenting å fortelle... Har jobbet a little too much, nå ser jeg frem til Juli der jeg kun har 1 jobb å konsentrere meg om, blir litt romsligere med søvn da.

Har hatt en kjempe fin helg selv om jeg trippet litt etter å få danset litt i går kveld når jeg endelig følte meg uthvilt og opplagt, men er glad for at jeg ble hjemme idag.Nå har jeg fått dusjet og stelt meg som dere forhåpentligvis ser, vi skal ha panser Søndag med indrefilèt, cookies og pistasje is, So you think you can dance og filmen War Horse.
Klukk og Tommy holder for øyeblikket på med det 100 siders lange systemet dems, og jeg begynner å bli klar for taco-rester fra i går.Her var jeg litt oppgitt av at jeg ikke fikk til noen bra bilder-  Orker ikke å reise meg.
Anyway- Skal prøve å få blogget litt mere i neste uke- noen som har ideèr til innlegg, så sleng dem med under her.

Er det forresten noen som har lyst til å gjesteblogge for meg, nå som jeg er litt for opptatt om dagen?
Kan være om hva du vil, bare du er litt kreativ, slenger med noen bilder og gjør noe ut av det så det ikke blir kjedelig.
Let me know.

24.06.2012 kl.15:29 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 

 Å være lykkelig er ikke et mål, det er en sinnstilstand.
Hvordan kommer man dit?

Man velger å skape lys, der det er mørkt. Man velger å være åpen til hva enn som måtte komme inn i livet.  Akseptere ting som de er på godt og vondt og si til verden at det som ikke fungerer akkurat nå kommer til å bli bedre, bare vent å se.Vi må ikke la andres nedturer og negative synspunkter påvirke våres valg, ingen andre enn du er eksperten på ditt eget liv.
Hvis vi følger strømmen og gjør og tenker som alle andre, kommer vi noen gang fremover da?

For å leve i nuet som er det absolutt beste for sjelen, kan man ikke være stuck på stedet hvil, man må fremover, og stadig være i utvikling.
Bare fordi "det rette" er det som er sosialt akseptert betyr ikke at det er det du burde gjøre.

Man fort blir møtt med kritiske øyner om man velger å være seg selv 100 % og gå sine egne veier, være anderledes- men hvordan hadde verden vært idag om det ikke fantes noen raringer som hadde brøytet vei?Å skape lys der det er mørkt handler om å gi av seg selv uten å forvente noe tilbake. Det handler om å være modig nok til å åpne seg for andre, ikke lengre være redd for å bli såret.
Prøv å se på det som om livet ditt er en lang rekke av oppgaver, som er der for at du skal kunne løse dem og vokse, bli sterkere.Man kan ikke skape en connection uten å være åpen. Men når den først er på plass, kan man sammen flytte fjell, uansett hvem man er, hvor man kommer fra eller omstendigheter.
Så befri deg litt mere, ikke tenk så mye, men "vær mere", føl deg frem etter hva som føles riktig, ikke heng deg opp i hva som lizm "skal være riktig".Create light in the darkness, be the light for those who`s lost their way, find your inner light when you cant see anymore, believe in the light when nowone else does, and the light will shine.

17.06.2012 kl.23:37 i Selvutvikling 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 17.06.2012 kl.20:28 Blogg

Selv om det går noen dager mellom hvert innlegg for øyeblikket (fordi jeg er så himla opptatt) så klarer jeg ikke å la være med å fortelle alle på Face hva jeg driver med til en hver tid.
Tenker dere blir bekymret om det blir stille fra meg vettu! =)
Så dere har sikkert fått med dere i nyhetsoppdateringene at jeg var en tur i Kr.sand hos Katja på Fredag til Lørdag.

Men jeg er jo en blogger så jeg må jo lizm blogge det og!
Det startet med at jeg pakket som om jeg skulle på ferie i en ukes tid og sleit med å bære den tunge baggen min når jeg gikk av bussen. Men etter å ha fått plassert den trygt hos Helge & Katja, satte vi kursen mot en eller annen plass i nærheten av Fiskebrygga, på pedero eller noe i den duren- for å  spise og
spille bridge sammen med Kaninen, Svinet og Stornes.

Kjempe koselig, vi ble der noen timer helt til vi holdt på å fryse oss i hjel, tok en tur på Frk. Larsen før vi entret Salsa konserten på Kick.


Vi danset og koste oss, og jeg syns Yoan Amor & Copacabana Light var helt fantastiske! Det ble kansje litt i overkant mye combia, og litt for lite salsa, men hey-
jeg koste meg masse!

Her er meg og fotografen bak disse bildeneFælt bilde- men være med- skal hun likevel!

Fikk vel lagt oss rundt...03.30?  Så var det opp 07.30 for å ta bussen til mandal, for da var det tid for å handle inn alt vi trengte til sommerfesten på Meny.
Så var det full guffe på jobb fra 12.00- 20.15 og rett opp til de andre som hadde startet noen timer før oss.

Men i våres øyne- startet festen i dèt vi annonserte vår ankomst!

Og her var vi ikke helt klare btw.

Når vi omsider kom ut av ballsalen (det digre badet) og hadde ropt- "nå kom vi endelig", slukte jeg den fantastiske maten Frank hadde ordna, kylling med pasta & pesto-mmm!
Vi kjørte på med noen leker og endte til slutt opp med at en del av oss danset på bordet! En vellykket fest vil jeg si!

Skulle egentlig være med å rydde og vaske idag, men alle var så flinke i går mens vi venta på taxi til byen, at jeg slapp! Likerè!
Så var vi på Marna og danset videre der- helt til jeg plutselig stod i taxi kø i en times tid med denne hersens tunge baggen over skuldra. Det var drit gøy!

Akkurat nå ser jeg på "the Vow", kjenner at jeg kommer til å gråte litt etterhvert,den er basert på en sann historie, her er traileren.Jeg er absolutt fornøyd med helga, tusen takk til alle dere nydelige menneskene i livet mitt, som gjør det awsome å være meg! <3

17.06.2012 kl.20:28 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 14.06.2012 kl.00:28 Blogg

I dag er jeg sliten med stor S.  Idag er jeg heelt ferdig. I dag er det one of those days som jeg setter utrolig stor pris på alle de nydelige påminnerene på facebook, tankevekkerene og inspirasjonsbildene.
Vi tenker kanskje ikke over det, men det finnes alltid noen som trenger å lese det du føler for å dele...
Man anstrenger seg i hverdagen for å gjøre sitt beste for alle rundt oss, but in the end of the day- så er det egentlig nok å bare være seg selv.
Du gjør en forskjell bare ved å være. 

Idag fikk jeg tidenes blogginnlegg dedikert til meg av jenta bak Deluna Lounge... Og det kom idag- en dag jeg virkelig trengte en løft.
Innlegget kan du lese her.

Man ser seg selv på en bestemt måte, man har samme tankemønster som går på auto om man ikke er flink til å videreutvikle seg og tenke større enn seg selv.
Så å se seg selv igjennom andres øyne, er pritty awsome, for man er ganske ofte sin egen verste fiende.

Men jeg er utrolig heldig som har sånne nydelige mennesker rundt meg- jeg er evig takknemmelig for deres vennskap og healene energi- dere gjør verden en bedre plass å være i.

Tusen takk- spessielt til Jane- som tok seg tid til å skrive et så fantastisk positivt og oppløftende innlegg om meg- you`re awsome girl!

 

Good night, sweet dreams <3 
14.06.2012 kl.00:28 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 12.06.2012 kl.00:13 Blogg

I kveld vil jeg lage et innlegg til jenta bak bloggen Deluna Lounge- Jane Teland.Noen husker kansje jeg skrev et innlegg om hvor viktig det er å være en "heia- person" ?
Anyway- denne nydelige jenta har vært min heia person helt siden hun oppdaget bloggen min. Når ingen har kommentert, har hun gjort det hver gang,
og kommer alltid med ros og oppmuntrende ord.

Ikke fordi hun syns at hvert innlegg jeg har skrevet er så innmarrig fantastisk, men fordi hun så at jeg trengte det, hun ønsket å løfte meg, og det har hun sannelig gjort.
Det er ikke mange av denne slagen, og det er mange ganger slike små ting som gjør en forskjell i andres liv i forhold til hvilken vei man velger, om man gir opp,
eller finner en ny sti.

Hun er en utrolig talentfull designer, og jeg kunne ønske jeg hadde henne her hver morgen for å kle meg, haha=)
Jeg anbefaler alle som ikke har vært innom bloggen hennes å gjøre det- her.

Tusen takk for at du er den du er Jane, jeg vil bare si at jeg setter utrolig stor pris på deg!

Og tusen takk for hjelpa med webdesign- aldeles perfekto! =) 12.06.2012 kl.00:13 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 11.06.2012 kl.12:51 Bridge

Nå har jeg spilt Bridge i ...ca 3 år tror jeg.. Og endelig føler jeg at det begynner å komme seg. Jeg tror at alt jeg har lært har begynnt å sette seg, og jeg blir så sykt glad og fornøyd når jeg får spille med flinke folk og gjøre det bra.

Ikke at BBO betyr så mye, men det betyr noe at Christian (Chrien) syns jeg var flink, og etter seieren sist Torsdag sammen med Tommy vennen, så føler jeg at jeg begynner å få kontroll og gleder meg til min bridge fremtid- den kan jo faktisk bli litt lys om jeg jobber hardt nok.Ja, det var et par 0 %` er inni der- du vet det er ikke alltid jeg klarer å holde meg fra å melde over motparten når jeg vet jeg egentlig burde.

Bridge er fantastisk morro. Men det kan være utrolig hardt de første årene om man er av min type med utrolig dårlig hukommelse og for liten plass i hjernen til å ta i mot så mye på en gang.
Men jeg føler selv jeg er på vei over kneika og at fra nå av kan det kun gå oppover. Så til alle dere verdensstjerner og eksperter som jeg driver å inviterer på BBO som stadig avslår- nå må vi sanse vårs!

Gleder meg til Torsdag, da blir det ny runde i Søgne, håper det kommer like mange bord som sist. =)11.06.2012 kl.12:51 i Bridge 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 10.06.2012 kl.20:16 Blogg

Ja, lite blogging på jenta som er litt for opptatt om dagen, men idag har hun fri og tenkte til og med hun skulle stå for middagen!Det skulle hun ikke gjort. De bakte potetene var steinharde når alt var ferdig og Klukk måtte ta over for å redde situasjonen
Vi var i bursdag til Nicklas (nevøen min) som ble ett år idag, det var koselig.Han er såå nydeligOg hans søster Malin,  er minst like nydelig! Gode gener vettu!

Nei nå håper jeg det snart blir mat, må varme opp alt i microen når potetene er ferdig. Dagens moral- Klukk må lage middag hver dag!
Jeg kan stå for dessertenSelv om Tommy og Klukk syns jeg hadde dynka jordbærene med 10 kilo for mye sukker...Jeg syns de var heelt perfekte! 

 

10.06.2012 kl.20:16 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 08.06.2012 kl.09:33 Blogg

Hi strangers. Har gått i ett her, med lite søvn, mye jobbing, og bridge, nå er jeg klar for jobb igjen.Det regner ute, så jeg må snike meg inn på Tommy sitt rom å finne vinterjakka mi uten å vekke han...Jeg og Tommy spilte i Søgne i går, var 10,5 bord og vi vant med 68 %, yay=) Nå må jeg springe, så ikke jeg mister bussen. Snx

08.06.2012 kl.09:33 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 05.06.2012 kl.12:58 Blogg

Da var det blitt Tirsdag og jeg sitter med pc`n på fanget og oppdatererer meg på bloggfronten, og funnet ut at jeg vet hva bloggen mangler.
Jeg mangler store fine bilder, tatt med speilreflex kamera, jeg kjenner jeg leser absolutt alt fra topp til bunn på en ukjendt blogg om den har slike bilder.
Så- jeg trenger et speilreflex kamera!


Er du sånn tålig rik, kan du kontakte meg på mizzystyle@hotmail.com for sponsing!

I dag skal jeg inn til Mandal på jobb, så er det bridge rett etter jobb i mårra. Skal i grunn jobbe på Kiwi alle dagene jeg har fri på Meny, so no time off for this girl! =) Haha, det fixer jeg lett.Håper alle får en positiv dag, snx plutselig=)05.06.2012 kl.12:58 i Blogg 6 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 04.06.2012 kl.19:14 Musikk

Jeg har nettop kommet hjem fra min første dag på Kiwi, ser litt sånn ut og, jeg gadd ikke å stelle meg på nytt for å filme, so bare with me!
Jeg kjørte 3 korte sanger fordi jeg verken husker teksten på en hel sang uten musikk og jeg syns det er kleint å synge en hel sang uten musikk.
Here it goes: 

 


 

 

 

04.06.2012 kl.19:14 i Musikk 8 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 04.06.2012 kl.08:25 Blogg

I går kveld hadde jeg planer om å lage sangvideo. Det passet dårlig og ha pms samtidig som absolutt ingen tekniske apparater fungete og jeg hadde et lite sammenbrudd som gikk utover Klukk stakkars.Vi får se neste gang jeg har sjangs.Nå må jeg springe. Snx senere

04.06.2012 kl.08:25 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 03.06.2012 kl.18:07 Blogg

Mens andre tar en joggetur og andre fysiske aktiviteter, så kjører vi opp til kiosken og kjøper hver vår isFam. Skree i et nøtteskallJeg fikk så innmarrig lyst på noe godt, og det var sååå digg med softis!
Tom for inspirasjon idag, så jeg bare koser meg så godt jeg kan. Nå har vi nettop satt på episode 2 av So you think you can dance.

I mårra skal jeg ha min første dag på Kiwi, blir spendene!!  

03.06.2012 kl.18:07 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 03.06.2012 kl.11:40 Blogg

Har du noe på gang med en person og kansje ikke helt vet hva dere skal finne på fra dag til dag?
No need to worry, Instadate appen er nå tilgjengeligGanske så praktisk, når man går tom for idèer, last ned appen her.  (Gratis)
For å kunne laste ned appen må man ha Itunes (Gratis) Så last ned det først om du ikke har det fra før av. (På samme side) 

 

Innlegget ble skrevet i samarbeid med Christoffer Moen.03.06.2012 kl.11:40 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 03.06.2012 kl.00:38 Blogg
Hvafør då då??  Hvarfør gjør ni på detta viset?Men Jag er INTE trøtt allsHei Heeei!

03.06.2012 kl.00:38 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

Obligatorisk å høre på denne sangen mens du leser innlegget!

 

Er det en ting jeg blir rørt av så er det når jeg opplever at mennesker ser seg selv for første gang i et nytt lys. Når det går opp for dem hva de egentlig kan få til, når de kjenner en kraft, sin egen kraft som har vært der hele tiden, men uten at de har visst om at de noen gang har hatt den.

Vi setter begrensninger for oss selv hele veien, jeg aner ikke hvorfor, men vi gjør det.
Gandhi sa "Be the change you wish to see in the world" ....Hva tenker du om det?
Jeg tenker at om du ikke er 100 % fornøyd med dine omgivelser, vær den som går foran som et eksempel på hvordan du kunne ønske folk oppførte seg, var, følte...Ikke vær redd for at andre skal se rart på deg, ikke like deg, at de skal syntes du ikke er normal, eller at du er selvdigger fordi du har bra selvtillit og kaster deg ut i alle mulige situasjoner du syntes ser gøye ut. 

Når du er deg selv 100 % fra hjertet, så vil ikke de som er negativt innstillt til deg bety noenting. Vi trenger mennesker som er ute av boksen, som ikke er A4 normale, det er de som får oss til å få et større perspektiv på livet. De som åpner våre øyner, de som får oss til å tenke på en annen måte enn før, som gjør at livet plutselig blir snudd opp ned.

Og vi trenger at livet blir snudd opp ned til tider ellers blir vi sittene fast i vårt eget mønster.Det er viktig å være en heia-person. Når èn person heier på deg, begynner straks andre å heie sammen med den, og når man stadig får høre og se hvordan andre ser deg, så åpner man til slutt øynene og ser det selv.... You can do it- whatever it is..."We`re going up up up up up up"

Stop limitating yourself, you are so much more than you think.

02.06.2012 kl.01:32 i Selvutvikling 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 01.06.2012 kl.13:03 Blogg

God morgen! I`ve got news....Det er kansje ikke så spendene  for dere, men jeg vil gjerne fortelle likevel. I går fikk jeg en ny jobb, 5 minutter fra der jeg bor.
Det er en 80-100 % leder stilling på Kiwi. Tilbudet var for bra til at jeg kunne takke nei, selv om dette blir slitsomt for mine nydelige kollegaer på Meny nå i sommer.

Jeg sa opp i går med tungt hjerte, men samtidig gleder jeg meg til neste kapittel skal starte.Jeg vil at dere skal vite at dere er en spesiell gjeng, som jobber beinhardt og har fantastiske personligheter. Jeg er utrolig glad i hver og en av dere på forskjellige måter, og jeg setter utrolig stor pris på å ha fått jobbe sammen med dere i 2,5 år. Vi har jobbet som et team og lært masse av hverandre og står idag sterkere enn vi gjorde på dag 1 under opplæring.

I`ll miss you! <3 

01.06.2012 kl.13:03 i Blogg 7 kommentarer Permalenke Tips en venn

hits