juni 2013

  • 27.06.2013 kl.21:56 BloggJavel der!! Jeg som egentlig hadde fri idag, skulle plutselig på jobb, så jeg tok en liten høneblund istad, det var deilig.

I går var jeg og Katja på salsan og fikk svingt oss litt, å det er så fantastisk morro!!  Fikk øvd meg litt på Batchata..sammen med noen som heller ikke kunne batchahta, haha, lagde vår egen versjon. Gleder meg til å en dag lære det ordentlig, det er det nydeligste jeg vet om. Tror jeg har vist den en gang før, men jeg kan se den tusen ganger uten å gå lei. Her er en av favoritt batchata opptredene mine:

Impressed much?

Dans er fantastisk, kunne holdt på hver dag resten av livet jeg hvis jeg hadde mulighet. Nå skal jeg øyeblikk se en episode av the Listener så er det vel natta om ikke så alt for lenge. Skal en tur på jobb i mårra, men etter kl.15.00 er det helg. Da er det kjoleshopping til bryllupet vi skal i på Lørdag (ja jeg vet jeg er treig) så blir det forhåpentligvis panser fredag med Once upon a time marathon og te! Om noen har lyst til å joine meg på spaserstur/joggetur eller noe annet gøy noe (hva som helst- cafè, rideturer, besøk hjemme, dansegruppe, sang, fest og morro=) så send meg en mld på facebook.
Jeg er åpen for å ta i mot alle positive opplevelser som kommer min vei! =) 

27.06.2013 kl.21:56 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 26.06.2013 kl.15:21 Blogg

Tenkte at det var på tide med en tur ut i naturen for en gangs skyld i går kveld. Men det er rart når morgenen kommer har man mest lyst til å bare ligge under teppe og se serier siden man har fri.
Men jeg fikk jo litt hjelp av Facebook venner, en liten dytt var det som skulle til. Det sluttet heldigvis å regne før jeg satt føttene mine på utsiden.Jeg holdt meg til hovedveien så jeg ikke skulle gå meg vill. Jeg og Frøken retningssans er ikke helt i samklang. Helt uten sminke...At jeg tør! Modige Marit som stod opp på rett ben idag! Har tatt litt bilde bevis på at jeg faktisk var på tur, so here it goesJeg har redigert dem litt, sånn at de ser finere ut enn de egentlig er! Sånn er det i bloggverdenen! Sunset at daytime=)

Det som er noe drit med å jogge himla langt er at det er like langt tilbake. Enda kjedeligere er det når mobilen går tom for strøm så man ikke har mere musikk å høre på. 
Men godt for sjelen er det uansett.Jeg kom helt til Kongsgård før jeg snudde. Ja, Kongshavn, potato- tomato...

Slik så det ut der"Wow- drit fint" tenkte jeg før jeg snudde og løp hjem igjen. (LES- spaserte hjem igjen med en marlboro i hånda)
Det var dårlig med sykkelsti ved hovedveien så jeg var litt redd for å bli meid ned i de fæleste svingene men jeg overlevde heldigvis! Nå sitter jeg her da som en slakt. Dvs bena mine trenger hvile, magen min trenger mat og jeg trenger en dusj. Så vi får se hva vi klarer å få til sammen! 

26.06.2013 kl.15:21 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 13.06.2013 kl.16:27 Blogg

Det nærmer seg helg for de fleste. Klart noen av oss har jobbehelg- men jeg har hvertfall fri Søndag og Mandag. Da går turen til Lyngdal i bursdag til verdens nydeligste nevø og på Mandag skal jeg til tannlegen igjen.
Jeg har fri i dag, og når jeg har fri- er det bacon frokost på gang!
Jeg har tatt oppvask, klesvask og en Marit -vask, og siden har jeg sett på The Listener...for a couple of hours...or three..Hører rykter om besøk av Christoffer i helga, blir jo koselig. Tenker det blir kamp om plass i sofan, ikke like stor plass nå som før. But we`ll manage.
Blir visst bridge i kveld, hadde egentlig tenkt å ta en bridge pause ettersom jeg prøver å holde meg unna alt som kan bli til en negativ opplevelse- men Klukk har overtalt meg og lovet å sende god energi hele kvelden. Så jeg krysser fingrene for at det ikke faller igjennom.

Jeg fant de perfekte buksene her om dagen. Faktisk så fant jeg den perfekte bh`n og. Og dongri skjørt og shorts.Hva da på barneavdelinga??
For å ikke stille meg selv i et alt for dårlig lys- nei, Bh`n fant jeg heldigvis blandt voksen- klærne! 

Og en nydelig bodywash fra The body shop som lukter himmelsk! Ganske fornøyd!
Så nå gleder jeg meg bare til å pynte meg litt, flax at vi snart skal ha sommerfest med jobben. Det blir gøøy=)


Ellers så prøver jeg å slappe av mest mulig,ta en dag om gangen og nyte øyeblikkene. Jjeg spiser god mat og gjør ting som gjør meg glad. Negative mennesker har ikke plass i livet mitt akkurat nå, og alt som er slitsomt- fylt med stress og bekymringer finnes ikke i min verden lengre. Jeg er fast bestemt på at resten av mitt liv skal bli den beste delen og jeg gleder meg til jeg kan begynne å utforske verden. Reise rundt over alt og oppleve hvordan det føles og se en solnedgang i Asia...Dra på ferie til en plass de har hester og ri over lange jorder..bade i skulte laguner der vannet er så klart at man tror man er i en Disney film. kjenne lukter, smak og eneriger fra andre siden av jorden og ta inn alt vår Moder jord har å tilby. Møte mennesker på veien som har noe å gi, noe å lære meg. Jeg er klar for alt nå. Jeg er klar for livet.Det blir kansje for dere mye blogging om "livet" men det er noe som opptar store deler av hverdagen min og en prosess jeg er glad jeg er i. Jeg snakker mye med mine livsguider og hjelpere underveis og det er utrolig deilig å kunne se fremover og glede seg over fremtiden. Jeg har utrolig mange nydelige mennesker i livet mitt og selv om jeg ikke snakker med dem hver eneste dag så vet jeg at de er der for meg.

Nå kom Klukk hjem, snx plutselig=)

13.06.2013 kl.16:27 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

Vi nærmer oss slutten av uka, og jeg og Klukk er en dag nærmere hotell helg.Som sagt var vi på salsan i går kveld og det var hærlig å få danset litt igjen!!

I dag sov jeg til 11.30 selv om jeg la meg 00.30. Trenger endel søvn og hvile fortiden, utrolig deilig er det hvertfall!
Idag har jeg vært flink husmor- tatt oppvask, klesvask og kuttet opp hvitløk, løk og gulerøtter så Klukk bare kan begynne stekingen når han kommer hjem fra jobb. I dag blir det hjemmelaget gryterett!Skal på jobb i mårra, men i kveld blir det bridge i Søgne!Vi tenkte vi skulle lage ny videoblogg snart, noen som er klare for det??Jeg mener, når til og med Tom Høiland syns det er underholdene og spør om når neste kommer (haha) så må vi jo gå i oss selv og hente frem det vi kan..Jeg lærte et triks i går som jeg irritert meg over lenge at jeg ikke kunne. Å ta print screen på mobilen. Kan godt hende at det kun var meg igjen i hele verden som ikke visste hvordan man fikk det til, men om det finnes noen andre intetanende sjeler der ute så gjør man det slik: Hold inne låseknappen og hovedknappen i midten (hjem knappen) samtidig- lenge nok til at du ser det skjer. Dagens tips!

Er det ellers noe jeg ønsker å dele med verden utenfor mine fire vegger?
Ja- det er det. For jo bedre jeg føler meg, jo mere har jeg å gi til andre. Behovet for å kunne hjelpe akkurat deg blir større når jeg ikke lengre bruker alle krefter jeg har på å holde hodet over vann selv.Det høres kansje dramatisk ut, men for mange av oss så er det akkurat sånn det føles selv om vi klistrer på et smil hver dag og jobber og stryrer med alt livet slenger vår vei.
Jeg følte hvertfall at jeg ikke kunne kutte ned, ikke la være å stresse, ikke hadde "råd" til å ta vare på meg selv og jeg var opptatt av om jeg tok en time-out så ville det henge etter meg resten av livet og på en måte skade meg.Men livet går ikke ut på å være flinkest mulig, oppfylle alles krav og forventinger og slite deg ut til du ikke orker mere.
Jeg kom til et punkt der jeg ikke lengre hadde noe valg. Og nå ønsker jeg bare å gjøre ting som vil løfte meg opp. Ting som gir mening og som beriker sjelen. Jeg fortjener det, og det er utrolig befriende og kunne føle at man fortjener det.

Men det gjør du og. Glem alt som heter image, slutt og legg så mye vekt på hva andre skulle tenke og mene om deg.
Vi bruker alt for mye krefter og energi på å imponere andre vi ikke egentlig bryr oss om  engang.Om det finnes ting i livet ditt som du sårt ønsker å forandre, en situasjon som du ikke helt klarer å komme deg ut av- så vit at det kommer en dag der tåka vil lette. Om du fokuserer på deg selv og at du skal ha det bra og kutter ut alle andre negative tanker, væremåter og energier så vil det bare komme av seg selv. Og for all del- uansett problem eller dårlig livskvalitet så er det viktig at du snakker om det til noen, sett en strek på alt det vonde og bestem deg for at fra nå av begynner livet. Alt det gode du har gått glipp av vil nå begynne å strømme din vei og sett grenser for hva du skal finne deg i. Fra nå av skal du kun reise en positiv reise, og kose deg. Ta inn alt vår moder jord kan tilby og finn trøst og tillit i at universet vil ta seg av deg.

Det er en grunn til at du er her og du har masse å tilby. Slutt å søke aksept av andre. Andre finner aksept i deg så fort du begynner å tro på at du er den eneste du trenger aksept fra.Bilder hentet fra google

06.06.2013 kl.16:08 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 05.06.2013 kl.14:15 Blogg


Hei alle venner og bekjendte. Nå er det lenge siden jeg har vært innom, dere som har fulgt meg lenge vet at jeg har av og på perioder.

Det har skjedd mye i den tiden jeg har vært borte, men idag er jeg oppriktig glad og tilfreds med livet.Jeg velger å ikke gå i detaljer på måndene bak meg, og ser heller fremover. For tiden min fremover tror jeg vil bli pritty amazing.
Nå jobber jeg litt mindre enn før, har litt mere tid til meg selv og fokusere på ting som gjør meg glad. Og å kunne våkne opp i denne leiligheten vi har blitt så glad i, uthvilt og glad for å være til- er en fantastisk følelse.Jeg har spist bacon frokost og har fått lest igjennom Facebook oppdateringer, har fått tatt bloggbilder og skal etterpå se noen episoder av The listender som er en serie jeg anbefaler på det sterkeste!

Når vennen min kommer hjem fra jobb blir det panser middag, koteletter med bakt potet og hvitløksbrød....Gleder meg! =)
Senere i kveld tenkte vi å ta en tur på salsaèn så jeg får snurret meg litt=)

Men det jeg gleder meg mest til er til helga for jeg og Klukk har nemmelig booket hotell m/spa fra Lørdag til Søndag.
3 timers behandling på begge to!Skal bli helt fantastisk!

Nå begynner jeg faktisk å bli klar for lunch, tar en tur i kjøleskapet og se hva jeg finner. Så vil jeg bare si til alle der ute som ikke har det så greit for tiden- Time will change, it will be better!
Fokuser på en dag om gangen og gjør kun ting som gir deg glede og ro i sjela. Veien blir til mens man går, av og til må man bare stole på at universet tar over når man ikke lengre klarer det selv.

 

05.06.2013 kl.14:15 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

hits