juli 2012

 • 31.07.2012 kl.12:28 Blogg

På vei ut til frokost, ikke helt sikker på hva jeg skal etterpå, enten ned til hallen eller trene med NM- Dame makkeren min, ikke helt sikker på når det passer best.
Slik ser jeg hvertfall ut idag

Skal prøve å få ordna en klesvask og litt sånn forskjellig og idag.

Ellers regnet det faktisk nå nettop. Varte bare i 5 minutt da, men sola er ikke så mye fremme idag som de andre dagene. Jaja, tok på meg shorts likevel jeg ;-)

Vi blogges.

31.07.2012 kl.12:28 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 29.07.2012 kl.23:13 Blogg

Da var kvalliken over, og som de fleste har fått med seg så kom Team Sanse Vårs på 5. Plass av 135 lag.

Dette kom ikke akkurat som en bombe for dem, i og med at de alle fire er verdensmestere på hvert sitt vis.

Vi gleder oss masse til i mårra da er det knock out. Om de taper første kampen har de et liv igjen i B pulja. Så vi krysser fingrene for at de klarer å holde i korta.

Jeg skal plutselig spille begge sideturneringene med Sjur i mårra, det blir nice. Her i Sverige har de mye bedre premier enn hjemme så jeg satser på å vinne begge så jeg får dekket inn litt av overforbruket mitt i går!

Kjempe gøy at så mange følger med og heier, we appritiate it!!

Dette bildet ble litt mørkt, ble tatt for 15 min siden på vei hjem fra baren. God natt og ønsk oss lykke til i mårra da! ;-)

29.07.2012 kl.23:13 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 29.07.2012 kl.12:07 Blogg

Klokka har nettop passert tolv og jeg sitter her og venter på frokost i sola

Slik ser jeg ut idag
Nå kom maten

Snx senere

29.07.2012 kl.12:07 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 28.07.2012 kl.23:43 Blogg

Kvelden nærmer seg med stormskritt, jeg fikk i meg en kyllingburger meny på burgerking istad, så 21 jump street, så møtte jeg killarna klokko nio, endte opp i Hellas! Mulig jeg overdrev nå- på Hellas (resturang)Jeg spiste kylling
Og koste meg med min venn San Fransisco
Men vi er litt trøtte idag, så vi er i seng før midnatt. Noen lurer kansje på hvordan Team Sanse Vårs ligger ann? De ligger på 22. Plass med 104 poeng.I mårra skal jeg bort å raile, tipper de henter inn litt mere pluss da!!
Slik ser det ut rett utenfor hotellet vårt
Tommy kommenterte de nye skoene mine.. "Ja, du hadde jo KUN med deg 5 par sko fra før"
Fint med ferie på tur med go' gjengen. Har fått ordna meg alenerom med Klukk, sånn at jeg hvertfall får meg litt ferie søvn. Snakkez i mårra da dere! G'night

28.07.2012 kl.23:43 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 28.07.2012 kl.16:42 Blogg

Nå sitter jeg alene på hotellet og holder på å dø av sult! Jeg har ikke kjempe lyst til å hoppe ut av joggebuksa og den store tskjorta mi for å gå ut på matjakt. Men jeg må desverre det øyeblikk, det er jo ganske trist om jeg bare plutselig døde! 

Jeg er trøtt og sliten, har tråkka rundt på et kjøpesenter i 2 timer, og det er mer enn nok på sko som ikke er egnet for slike ting! Tror jeg skulle dratt hjem en time før, det ble litt emmm...dyrt, fant jeg ut av når jeg kom hjem og plussa litt på kalkissen!  Her er noe av det, selv om man ikke ser det så godt. Det som tok kaka var vel egentlig det at siden jeg hadde kjøpt et smykke til Tommy i en jallabod så skulle jeg kjøpe en gave til Klukk og!
Så da tenkte jeg at en tskjorte var passende! Men han som jobbet der var svært god på mersalg, det ene førte til det andre og til slutt ble den ene tskjorta til 150 kr gjort om til en god del flere plagg til 1100 kr! Så jeg har ikke brukt alle pengene på meg selv, hvertfall! 

Her er David, Tommy og Stig, de prøver å finne ut av hvor hotellet vårt ligger ved å se på kartet. På dette tidspunktet visste de ikke at de holdt kartet feil vei! 


Neida såå... De begynnte spillinga kl. 13.00 og skal spille til 21.00 i kveld. Så jeg har tenkt til å først få i meg noe mat, så skal jeg parkere rompa mi i senga og se 21 jump street...eller noen episoder av Duets... Å jeg gleder meg til det....Tenker jeg dusjer og steller meg i 20.00 tiden for å møte de andre klokka 21.00. Da blir det middag og kos på et eller annet utested, etterfulgt av at jeg kan sove så leeenge jeg vil i mårra! 

Omtrent rett utenfor hotellet står denne bilen


Jeg vet hva dette er! 

Snx om litt! =)

28.07.2012 kl.16:42 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 25.07.2012 kl.21:40 Blogg

Hadde en awsome kveld i går, stor- koste meg med nydelige mennesker! Burlesque tema, drikke leker, dans, sang, hamburger, og kjempe koselige samtaler på brygga over fargerike drinker! 
Her er bursdagsjenta 
På brygga på Marna i kvellinga, Marita og hennes bror Kristoffer som stelte i stand hele overaskelsesfesten, jeg er mektig imponert, you did a great job, and I think you`re an amazing big brother! Idag har jeg lunchet på Meny, kjempe koselig og treffe igjen mine fine kollegaer jeg er så glad i=) 
Så plutselig var jeg på jobb på Kiwi, og jobbet til 20.00. So much for my weekplans, haha.Nå skal jeg spise litt kveldsmat, før jeg tar kvelden, opp 05.30 i mårra! Må pakke etter jobb, vi reiser jo rett etter jobb på Fredag!!!Bildene er lånt av Mariell. -Min redigering. Tusen takk for en flott kveld, tror Marita og Nora var fornøyde! =) 

25.07.2012 kl.21:40 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 24.07.2012 kl.19:59 BloggJeg skal i bursdag!! Weeee.

På vei inn til Mandal for å feire Nydelige Marita vennen. JJeg skal kooose meg! =) =) =)

24.07.2012 kl.19:59 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 24.07.2012 kl.00:48 Blogg

 

Så...Mandagen nærmer seg slutten, og vi er i gang med en ny uke. Folk har nok lagt spendene planer. Jeg er liksom ikke den typen som har masse spendene planer for uken, selv om jeg kunne ønske det... Men det jeg drømmer om når jeg er ferdig på jobb er middag og sofan, powernap, facebook, blogg og en fin film....

I am pritty boring during work- week, here`s my plannerMen som dere ser, så starter ferien min på Fredag klokka 16.00 og jeg har store planer for Ukene som kommer, å det skal bli så gøøy!!! Og bloggen skal få være med på morroa.

Ellers må jeg si at noen mennesker gjør verden en bedre plass å leve i bare ved å være seg selv.
Du vet når du har det helt ok, så treffer du plutselig på en sånn venn, og du føler du går igjennom et vindu og lurer på hva i all verden det var som skjedde.

Det er ikke det at jeg elsker positive mennesker som ser positivt på aboslutt alt for det kan irritere meg grønn til tider. Men noen har en måte å være på som gjør at du føler bedre om deg selv og dine omgivelser med engang, uten at vi har diskutert "meg" engang, det er bare energien som blir sendt ut..

De som stadig vekk løfter deg opp når du ikke engang visste at du trengte en løft. Jeg blir veldig gira av slike vakre skapninger, og jeg elsker å være gira, inspirert, le, le masse, danse, være heelt på nett uten å engang prøve, overøse alle med 10 ideer på engang, hoppe opp og ned i ekstase fordi jeg er så glad og de er der og hopper opp og ned sammen med meg... Jeg er utrolig glad i vennene mine <3 


You know who you are- Thanx for being you! <3  Og ikke være redd for å like dette innlegget, om du føler at du er en av de så er du det! 

 

24.07.2012 kl.00:48 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 23.07.2012 kl.00:03 Blogg

 Idag er er sånn dag..Våkne klokka 13.00...Lå i senga og venta 1,5 time på at han ved siden av meg skulle våkne mens jeg oppdaterte meg på Instagram og Facebook.
#A little more fragile than usual I guess...#  Dagen er brukt til sofa, pc, stearinlys, Dear John, The Phenomenom, headphones, Lene`s youtube kanal med sanger for slike som meg på løpende bånd... <3 

 
Noen dager er helt anderledes enn andre..... Inside..... Eller ikke anderledes.. forsterket kansje?


 

En følelse av å bare ville sitte å snakke sammen..uten å snakke...Blir helt oppslukt  av filmer som bildene over her, lidenskap, kjærlighet, sorg- livet....

Når jeg var mindre hadde jeg en tendens til å plutselig føle meg anderledes, som stadig endte med at jeg stod i evigheter og så på meg selv i speilet.
Det var litt rart men det var akkurat som om jeg ikke klarte å snakke, og selv om jeg stod rett foran speilet, så så jeg ikke på meg selv...
Jeg husker min første kjæreste lurte på hva i all verden jeg drev med, haha... Men jeg bestemte lizm ikke når det skulle skje og ikke skje selv...eller hvertfall slik det føltes. Holdt på slik fra jeg var lita jente til omtrent halveis inn i det forholdet, så ble det sjeldnere etter hvert.

Det føltes....godt egentlig. Som jeg snakket med noen..uten å snakke...Today I feel like this...Har du noen gang hatt det sånn?

#Wierdo#

23.07.2012 kl.00:03 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 22.07.2012 kl.01:43 Blogg

Det er ikke veldig lurt å skrive innlegg når man har drukket. I tillegg tar det utrolig lang tid fordi man må tilbake på omtrent hvert ord for å rette det! 
But right now I dont really give a shit.

Jeg tror en av grunnene til at vi liker å komme oss ut, danse, kjenne musikken pulsere i blodet er fordi vi trenger å "tømme oss".
Mye skjer, og man undertrykker følelsene for å komme oss igjennom hverdagen.

Og når musikken er på fullt, og man er i gang er det utrolig befriende.

Jeg vil påstå at det er sundt! Så avholdsfolk- begynn å drikk! Neida sååe... Jeg  drikker faktisk veldig sjeldent. Og jeg merker fort at det er lenge siden idag. Ellers så er det at mye har skjedd innforbi den tiden, du kan velge.

Følelser strømmer opp på overflaten, og uansett hvor mye jeg smiler innimellom, så renner tårene i kveld.
Livet dere.... Mye betyr alt..helt til det ikke gjør det lengre.

Det som skjer, gjør noe med oss, og om man stenger det ute går man plutselig på en smell.
Man bygger opp uhorverlig mye vonde følelser som man til slutt ikke klarer å holde inne lengre. 

Ikke det at jeg har gått på en smell.... Men du skjønner. 

Livet er så absolutt ikke svart og hvitt. Jeg håper at jeg gir intrykk av at dette her gir en mening. Nå må jeg sanse meg- dette her skulle jeg viska ut...

Ord blir fattigeI tillfelle jeg har noen lesere som har dårlig syn, må jeg få informere om at jenta som er drita på bildet lengre oppe, ikke er meg, men er hentet fra google.

22.07.2012 kl.01:43 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Man kan ha alt man ønsker seg, få alt man peker på, ha nydelige mennesker rundt seg og likevel være ulykkelig, være trøtt og uinspirert.
Man kan ha store livsproblemer, være totalt utslitt men likevel boble over av energi og glede.

Alt kommer ann på sinnstemmningen inni deg.
Det har litt med hva du bestemmer deg for, er du misfornøyd, bestem deg for at du skal snu det rundt. Så fort du øyner håp, får en idè om hvordan du skal komme igang, blir litt inspirert så er plutselig energien din i forandring. Og når den blir forandret til det positive så skjer det med engang flere positive ting rundt deg, ting blir liksom lagt til rette av seg selv.Fortell venner og familie om dine tanker, ideèr, og ønske om forandring, det du sender ut får du tilbake.
Vær tøff, og ta kontroll over ditt eget liv selv om det innebærer å gjøre og si ting til andre du helst ikke vil noen ganger, kan være litt skummelt.

Men om man ikke gjør noe, så vil situasjonen heller ikke forandre seg. Du er i stand til så utrolig mye, og kan skape og forme dine omgivelser, og det vil absolutt være verdt det! 
Og det er aldri så skummelt som du skulle tro. 

Sometimes life puts you in a bad place just so you can learn how to crawl out of it, grow as a human being, be wiser og feel stronger than before.
Eaven though it seems hopeless, and you really dont wanna try, do it anyway. Try....You will be amazed.


Til slutt vil jeg bare tipse om en annen Lyngdalsblogger, som jeg syns er utrolig flink, spessielt til å ta bilder.
Hun ligger for øyeblikket på 1.plass på lokal lista og ønsker nå høyere. Hun tar slike bilder som detteog er utrolig flink til å legge sjel i dem, som gir en stemning som man ikke visste at man savnet. Mange av dere har sikkert vært innom bloggen hennes før, men om det finnes noen som ikke har det, burde du ta turen hit. Link 

Håper alle nyter helgen i sola, i mårra klokka 16.00 er det helg for meg og! Natta=)
 

 


20.07.2012 kl.23:10 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 19.07.2012 kl.16:43 Blogg

Jeg lovte å være flink blogger idag, men jeg må innrømme at jeg ikke har vært særlig flink. Det er ikke det at jeg ikke har hatt lyst, det er bare det at det ikke er veldig gøy å ta bloggbilder av seg selv med andre tilstede. Så jeg snek meg inn på badet med tlf på lydløs, haha

Jeg innbilte meg selv at jeg traff blink på første forsøk! I see now that I need glasses.

Og siden jeg fikk beskjed om at t-skjortene ikke skulle vises til allmennheten før det braker løs, så måtte det bare bli et bilde av trynet mitt!
Nå skal jeg og Tommy snart til Søgne igjen for å spille, jeg har fått sovet ut og er med godt mot!

Jeg har forresten endelig hatt bry til å begynne med smilelab som jeg kjøpte for en god stund siden når jeg egentlig ikke hadde penger til det, men bare måtte ha der og da.


Har brukt det i 2 dager nå og jeg så forskjell etter bare en omgang. 
Og for ca 100 år siden så lovte jeg og fortelle om Proactive Solutions, jeg husker ikke om jeg har laget et innlegg om dette, men jeg må si at i bunn og grunn funka!
Etter jeg hadde vært skikkelig flink i 1 mnd var huden min helt fucka, så jeg slutta med det. Huden min var blitt så irritert av all peelinga og etter den fikk seg en pause begynte resultatene å komme. Nå bruker jeg det en gang i uka og er ganske fornøyd egentlig.

Men om du bestiller dette så vit at det kommer en ny bestilling til deg automatisk etter en liten stund om du ikke ringer opp og avbestiller. 


 

19.07.2012 kl.16:43 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 19.07.2012 kl.02:04 Blogg

Klokka nærmer seg 01.30 og jeg kjenner jeg begynner å bli klar for senga. Har jobbet kvelden idag, klarer ikke å gå å legge meg med en gang jeg kommer hjem. 

I mårra har jeg fri så da blir det bedre blogging. Jeg skal jobbe ut denne uka pluss Mandag til Fredag neste uke, så har jeg ferie.En etterlengtet ferie må jeg si- jeg har jobbet sykt mye i det siste, og jeg gleder meg til jeg kan nyte 3 uker med bare kos.

Først går turen til Ørebro i Sverige.             Hva man gjør i Ørebro spør du?Spiller bridge! 
Bare guttene da, jeg henger bare med på lasset for å sove på hotell, shoppe, gå i badeland og være sammen med de om kvelden, da har jeg virkelig tenkt å være flink blogger med dagens antrekk and what not!  

Etter vi har vært der i en uke, skal vi videre til Fredrikstad for å spille NM i en uke, årets høydepunkt!
Så blir det en uke hjemme i sola.


Klukk og resten av laget (de skal spille lagturnering) har laget egne t-skjorter de skal bruke, de kom i posten idag, og jeg fikk min egen jeg og, siden jeg nekter å bli holdt utenfor!
Fikk nicket mitt Klaraklukk på ryggen og...litt andre fargerike navn, haha, viser dere i mårra! =)

Ellers har vi laget solskinnsboller, spilt mye på nett, litt live, og funnet ut at powernap er tingen. Har også fått oppdatert meg på bloggfronten og støtter absolutt Fotballfruen`s innlegg som du kan lese her.  Hun og Kristina Andersen er mine absolutt topp 2 favoritter, kjempe flinke jenter! 

Se det ja, nå har jeg brukt 30 min på dette innlegget, det hadde du aldri trodd, hæ? Neida såå...det går litt sakte her just nu, men jeg er på en måte pritty tired. Lover bedre blogging first thing in the morning (assåå....når jeg står opp, ikke du)  

Natta da (eller god mårææn, alt etter som) <3 

 

19.07.2012 kl.02:04 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 15.07.2012 kl.13:30 Blogg

Hei heiLong time, no see... Men her er jeg hvertfall!
Har ikke gjort noe særlig spendene i det siste, vi var en tur i Stavanger fra Fredag til Lørdag og hilste på lille Adele som nettop kom til verden. Alltid kjempe kos å være på besøk hos Henriette og Ingvald.

I dag har jeg fått tatt etterveksten min, dusja og stelt meg, guttene ligger enda og sover, så jeg tenkte at jeg kunne lage frokost for en gangs skyld.Baguetter, bacon.....og egg.Var innom å handlet litt stasj i går, masse duft lys og sånn, elsker lys, det lukta deilig vanilje her i hele går kveld.Så er jeg så stolt av denne planten min som fortsetter å vokse, der Nataliya sin døde etter en uke eller noe sånn. Jeg har vel aldri hatt en plante i hele mitt liv, så jeg prøver mitt beste å gi den vann og masse god energi.Snakker med den telepatisk gjør jeg og! Wierdo haha-  Planter er levende vesener de og, og jeg tror det har noe å si.More candlesIdag tror jeg at jeg skal en liten tur på jobb og ta noen bestillinger, ellers blir det bare Søndagskos på oss.
Håper alle koser seg ute i sola, nå må jeg få i gang frokosten og vekke Klukk & Tommy.

Have a nice day!

15.07.2012 kl.13:30 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 09.07.2012 kl.23:44 Blogg

En stor del av meg elsker tanken på å bo på landet, på en ranch med fredfyldte tilstander- åker så langt øye kan se, en plass for healing og være i ett med naturen. Den andre delen av meg elsker tanken på å bo midt i storbyen.

What if you went to sleep, and woke up to a new life- in New York..God morning America. Tenk den følelsen.

Jeg har samme stylist som Olsen tvillingene og Taylor Momsen, jeg våkner uthvilt og spent på hva dagen vil bringe. Jeg går langs gata på vei til jobb, der musikken flyter i takt med sola som er på vei opp på himmelen, New York ser amazing ut akkurat nå på morgenen. Jeg stikker innom favoritt bakeriet mitt og kjøper den samme frokosten jeg spiser hver dag, baguette med kylling. 

 


Kontoret mitt er bare en ti minutters spaserstur unna, welcome to my crib.Her jeg blir møtt av min assistent og livscoach, og vi går igjennom planene for dagen. Jeg blir sminket, stylet og dullet med, kansje litt massasje på spa`en som ligger vegg i vegg?Men etter at jeg har fått en fantastisk start på dagen er det tid for å få gjort noe fornuftig. Jobben min er en god blanding av å drive Lift me up senteret jeg startet for ca 5 år siden, som er en stor suksess, jeg skriver en bok, jeg er i møter med forskjellige sponsorer som vil gi meg alt jeg ønsker i fanget men jeg takker pent nei fordi....Nei, jeg takker ja! Ja takk- sier jeg og smiler søtt!

Plutselig skal vi ha livesending, for jeg er visst i den businessen og sånn helt uten videre. Idag skal vi få besøk av mine gode venner Backstreet Boys.Vi tar selfølgelig en jam- session etter sendinga, så da synger jeg , Brian og Nick "Something that I allready know" sammen.Klokka går fort i godt lag, så kvelden nærmer seg med stormskritt.Og nå er det like før jeg sprekker av glede bare ved å dagdrømme dette. Har du sett noe så nydelig?

Vi- jeg, Klukk, mine nydelige venner + Backstreet Boys bestemmer oss for å ta en tur ut for å spise, se hva kvelden bringer, jeg blir på nytt stylet, dullet og dallet med, this is what I`m wearing btwVi stikker innom et show, Eddi Murphy er tilbake på scenen og jeg ler meg mest ihjel.Etter en fantastisk kveld ute er jeg klar for å gå hjem til leiligheten minBlogger alle dagens eventer og etter en god natts søvn er klar for en ny dag i Paradis- In New York!
09.07.2012 kl.23:44 i Blogg 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 09.07.2012 kl.00:06 Blogg

Hei dere.
Jeg sov til 13.00 idag, trengte å ta igjen litt etterlengtet søvn. Sola har varmet meg, gitt meg trygghet og fylt meg med positiv energi i hele dag.
*You know- givin`you that feeling of comfort after you`ve cried*Jeg ble omtrent dratt med ut av Pappa, siden han syntes jeg ikke kunne sitte inne alene i dette været, and boy was he right.
Vi var en tur nede på kinaresturangen, jeg spiste bare is siden jeg nettop hadde spist frokost så satt vi utenfor og snakket en god stund mens jeg røykte og drakk cola. *No hurry*Så gikk vi etterhvert videre til min bror og svigerinne, de bor på Lyngdals nydeligste plass. Ikke langt fra oss.Har ikke gått barbent siden jeg var veldig liten, ög det føltes...... etterlengtet. Tror det utløser et eller annet bra stoff i kroppen.
Jeg har hvertfall hatt utrolig behov for å komme nærmere naturen idet siste, jeg drømmer om å gå lange turer, bo på en ranch og bare stelle og ri hester, se nydelige solnedganger hver kveld, bade....Jeg er sliten fortiden og det er utrolig deilig og kunne gå ut av døra på en Søndag og få alle disse hærlige følelsene av vår Moder Jord,  og min familie som tar vare på meg.

Jeg og min bror hadde egentlig planer om å gå en tur i favorittområdet mitt, men tiden gikk så fort når vi var hos dem, og Klukk og Tommy var på vei hjem fra Arendal, så da reiste jeg hjem så koste vi oss meg litt kake som Klukk laget. Digg med jordbær til.

De fleste bilder er hentet fra google, ikke det siste, og ikke hestebildene, de hentet jeg fra Teland hester på Facebook.

09.07.2012 kl.00:06 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 08.07.2012 kl.13:53 Musikk

Måtte bare dele denne med dere. 

08.07.2012 kl.13:53 i Musikk Én kommentar Permalenke Tips en venn

<3

 • 05.07.2012 kl.02:32 Musikk

Landry & Brie Covers- fant de tilfeldigvis nå på youtube, og jeg kjenner at jeg elsker de litt.
De små tingene i sangen de har forandret helt på og måten de samarbeider på-
ikke stopp sangen midt i, da går du glipp av noe. 

 

 

Så fikk jeg to tips nå nylig, denne nydelige sangen til Mandy Moore-

Og så en cover av Norske Ina Wroldsen 

Så må jeg bare få avslutte med denne videoen, Charice <3

05.07.2012 kl.02:32 i Musikk Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 04.07.2012 kl.14:04 Blogg

Hvis noen lurer så har jeg ingen planer om å slette maritskree.blogg.no, her har jeg jo mange år med blogging liggende, så her blir det selfølgelig blogging.
Den gode nyheten er at liftmeup.ipublish.no sklei rett inn på 8.plass på Ipublish sin toppliste...

The bad news is...1.plassen har  bare 1755 lesere??Jeg syns jeg leste en plass at nå som Ipublish var gått sammen med wordpress at de var landests ledene plattform... Doesn`t add up..
Listene blir oppdatert hver 24 time av Google Analytics, men jeg tror nok ikke vil kan undskylde dem med at Ipublish bloggere bare hadde en dårlig dag.

Well well, I like to be a big fish in a small pond anyway- doesnt bother me=)
Anyway- vi vet at vi kan bedre enn dette når denne bloggen her ligger på 150-200 lesere hver aktive dag, så vi har nå hvertfall sjangs for å nå en...... 4.plass lett, haha=)

Nå må jeg ta en tur i dusjen, må på jobb, så har jeg faktisk fri i mårra! Da blir det blogging og bridge i Søgne med Tommy, uthvilt for første gang på leeenge, hvis jeg spiller dårlig i mårra, kan jeg ikke skylde på lite søvn, så nå er det full skjerpings.

Håper alle får en fin dag, husk å stikke innom liftmeup.ipublish.no, tenk om denne bloggen hadde blitt en suksess, og dere var med og løftet den med deres egne ord og bidrag...Hadde vært awsome!! 

Legger med et arkiv bilde, siden jeg ikke har stelt meg enda

04.07.2012 kl.14:04 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 03.07.2012 kl.08:18 Blogg

I går kveld startet jeg Lift me up bloggen, den finner du her. LinkSetter stor pris på om du stikker innom! 

03.07.2012 kl.08:18 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Jeg leser en bok for øyeblikket som heter sjelens håndbok og jeg ønsker å dele noen av mine tanker rundt det.

Noen er mere åpne enn andre. Noen har mere livserfaring enn andre. Noen er super intelligente. Noen er åpne nok til å ta i mot flere sanser enn andre.
Flersansede mennesker får mye hjelp og sterke indikasjoner gjennom intuisjonen- sin større viten fra en høyere frekvens, som gjør det lettere å lære fort av livets lekser som blir slengt mot oss titt og stadig.

De av oss som ikke har valgt å åpne seg enda må nok igjennom ganske mange negative situasjoner før de etter mange år,  velger å se innover. Og med det så mener jeg innover i seg selv.
Det betyr ikke at flersansede mennesker ikke må igjennom livets harde læringsprossesser, men de trenger kansje ikke like mange forsøk før de mestrer oppgavene.

Man kan være så intelligent man bare vil men om man ikke tar med seg hjertet i sine valg har man gått glipp av poenget.Jo mere man erfarer, lærer å handle med hjertet, jo mere bevisst blir man. Jo mere bevisst man blir- jo høyere frekvens er man på..
Flersansede mennesker er nok mere sensetive enn andre, de føler seg ofte litt utenfor som barn, eller anderledes, og kan bli veldig lei seg over ting som andre ikke ofrer en eneste tanke for, samtidig som de er utrolig sterke mennesker som ser på livet med litt andre øyne.
Dette er fordi de føler mye mere, og ser den større sannheten.

Når karmaen kommer å høster inn balansen burde man for sin egen skyld bare godta de kjiipe omstendighetene den perioden. For om man skylder på urettferdighet, blir skikkelig deprimert, eller sint på universet så skaper dette igjen dårlig energi så man ender opp i en ond sirkel av negativitet.

Det er intensjonen bak det vi gjør og sier som spiller en rolle, ikke den faktiske handlingen.

De som stadig ser løsninger og utfordringer istedenfor problemer vil møte mye mindre motstand enn andre. "When life gives you lemons, ask for salt & tequila"
Vi lager vår egen fremtid med våre tanker og energi. Jo mere man gnager på fryktede situasjoner, jo mere sannsynlig er det at de oppstår.

Mange tror at det å være sterk er det samme som å være overlegen, skaffe seg respekt gjennom å behandle andre som mindre verdt, leke sjef over andre og kjefte til de gjør som de vil.
Sannheten er at det er de som er helt motsatt som faktisk oppnår det de andre jakter på. De som har medfølelse, klarer å se utover sitt eget ego, de som møter deg på ditt nivå, er jordnære,gir av seg selv uten å forvente noe tilbake, sympatiske,løfter opp andre, skaper lys det det er mørkt, varme mennesker som ikke føler seg bedre enn deg- men like mye verdt- som likestilte.

Disse menneskene er utrolig nydelige, og gjør verden til en bedre plass å leve i. Jeg har en del av de rundt meg og jeg er utrolig takknemmelig for det.
De vet det kansje ikke selv men  i mine øyne er de *Lightworkers*.

01.07.2012 kl.14:13 i Selvutvikling 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

hits