juli 2013

 • 30.07.2013 kl.14:30 Blogg

I dag er det kvelds jobbing, så vi sov helt til alarmen ringte kl.12.00 Deilig. 
I skrivende øyeblikk fant Mia ut at han skulle ligge oppå pc`n som gjør det veldig vanskelig for mamma å blogge. Kos med meg heller -sier han.

Reiser på jobb om 10 minutt, akkurat nok tid til å stikke innom bloggen og hilse. Still here? 

30.07.2013 kl.14:30 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

Alt blir klarere når jeg går ut av døra. Og jeg går ut av døra nesten kun når jeg skal kose meg med en marlboro. Jeg setter meg på den to- etages tre-trappen som tvinger meg til å se bortover mot havet og jeg kjenner at jeg våkner. Ikke på den måten vi våkner til vanlig, men våkner opp fra en film og kjenner at jeg åpner meg. Jeg føler universet hvisker meg i øret at for å kunne ta imot det jeg blir gitt må jeg gå ut og være åpen for å ta i mot. Jeg som satt i sofan i halvkoma og trodde jeg var åpen der..Livet er så merkelig. Alt man skal igjennom, ofte uten at vi helt skjønner hvorfor eller får noen slags forklaring. Men plutselig gir livet oss noen små glimt av håp, lykke, noe større enn oss selv og den lille firkanten vi har for vane å ikke gå utenfor.Men når jeg faktisk går utenfor...og tar inn alt, puster inn frisk luft og kjenner at alt jeg syns er problematisk eller en stor greie bare seiler sin vei fordi det går opp for meg enda en gang at alt det som skjer her på jorda, alt vi foretar oss, spiller veldig liten rolle i den store sammenhengen.Jeg er meg- Marit Skree...Men jeg er så mye mere. And when mind & spirit are connected, we are our true selves and can see everything with a different set of eyes.

Mange lever livet sitt uten noe mål og mening. Ikke fordi de ikke vil ha det men fordi de har mistet sin veiOg det er virkelig ikke meningen vi skal igjennom så mye livslærdom og harde tider om man går hver dag og ikke ser hva poenget er med å stå opp in the first place. Man står opp, går på jobb, kommer hjem sliten og venter på at det skal bli kvelden igjen and that`s it. Jeg vil oppfordre en hver som skulle føle det sånn om å endre sitt eget liv øyeblikkelig, uansett om det passer eller ikke i forhold til de rundt deg. Det er en grunn til at akkurat du eksisterer og ender det stadig opp med at du skuffer deg selv eller andre med det du har å gi, så er du på feil plass. Alle har en plass de kan skinne og du vet det kansje ikke selv enda men du gleder deg veldig til du kommer dit. Men du må være åpen for å ta i mot. Ha tro på at veien blir til mens man går og alle "problemer" langs veien blir tatt hånd om for deg.

Livet er så utrolig skjørt og vakkert og vi kaster bort utrolig mye tid og energi på ting, mennesker, steder som vi egentlig ikke hører hjemme hos. Og ting vil ikke forandre seg om du ikke begynner å ta andre valg en det du har gjort til nå.Selv om det virker skremmende, og heller vil forsette dette kjedelige meningsløse livet du lever for øyeblikket fordi det på en rar måte virker betryggende så er det følelser som kun kommer av frykt. 
Just do it, close your eyes and jump 

29.07.2013 kl.19:45 i Selvutvikling 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 29.07.2013 kl.16:41 Blogg

Javel der, omtrent nettop kommet hjem fra jobb. Det har vært en fin dag idag, til tross for ekstremt lite søvn.
Sola skinner og Klukk skal øyeblikk lage enchiladas til meg, så tenkte jeg og sige ned i sofan sammen med Heartland. *Hverdagslykke*

Det ser litt shabby ut her, jeg glemmer jo alltid at det ikke kun er meg selv som kommer med på bildet, haha. Doesnt matter, I match my circumstanses anyway. Det er her jeg sitter å blogger så flitting som jeg bare kan. Må bare si at jeg setter veldig stor pris på alle som klikker seg innom hver dag, begynner å bli en del, nærmere 200 stk og jeg håper det bare stiger enda høyere. Så jeg blir veldig glad for alle likes, delinger og tilbakemeldinger, kanskje det snart er min tur til å nå litt lengre? Kryss fingrene for meg vil du? 

  

Snx kansje igjen i kveld, kos deg i mens! 


 

29.07.2013 kl.16:41 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

Mange mennesker sliter med angst. Noen verre enn andre. Jeg er nok ikke den som sliter "verre enn andre", men gud å mange ganger jeg må snakke til meg selv, styre tankene mine på rett spor når jeg er helt på tur. For selv om det dukker opp bekymringer mange ganger til dagen, så blir det jo ikke bedre av at man vrir og vrenger seg frem og tilbake i hodet sitt, hva hvis, tenk om, hvorfor og jeg klarer ikke...Er jeg kansje ikke god nok?Jeg vil helst gjøre alt rett hele tiden og misliker tanken på at noen skal syns noe negativt om meg eller hvordan jeg gjør ting. Rettelse, jeg misliker at de jeg omgås med som betyr noe for meg skal bli skuffet eller endre synet sitt på meg fordi jeg ikke alltid når opp til deres mål og forventinger.

Men nøkkelen er å huske på at mine mål og forventninger ikke er de samme som andres. Hvorfor er det så fort gjort å glemme?
Man bruker så mye tid og energi på en negativ tankegang og det er utrolig slitsomt om man ikke klarer å slippe tak.Om du er i samme båt som meg så vit at du ikke er alene og at dette er ganske normalt. Og det er ganske normalt å ikke nå opp hele tiden, vi er bare mennesker som prøver vårt beste og noen dager er vårt beste kanskje bare at man kommer seg igjennom dagen like hel som man var når man våknet.

Noen flyr nok igjennom livet uten å ofre det en eneste tanke, de presser seg ikke på samme måte og våkner opp like fornøyde med tilværelsen neste morgen uansett hva som har skjedd dagen før.
Heldig er du om du kjenner deg igjen i det.

I kveld trenger jeg en liten pep talk for å komme tilbake på riktig spor, men det er så innmarrig vanskelig å endre følelser og tanker, sometimes you just feel like hell.It`s okey not to be great all the time, it`s okey that some people get dissapointed from time to time, you are amazing in the bigger picture so please stop punishing yourself.

I mårra når du våkner, uansett hvor trøtt du er, så kommer det til å bli en fantastisk dag. Alle vonde bekymringer finner sin vei ut av systemet og nye minner er klare for å skapes.
Dont waste your life believing that everyone looks at you through a magnifyingglass and their whole world evolves around catching you when you`re not at your best. You are amazing, but hey- they`ve got better things to do. 

And remember, 99 % of all your worries are only in your head. Bilder hentet fra we heart it

28.07.2013 kl.23:19 i Selvutvikling Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 28.07.2013 kl.19:57 Blogg

I og med at Add meg knappen ikke virker så har jeg nå opprettet en Facebook side som man kan like og får innleggene når de kommer. Den finner du her LINK.Hiv deg på er du snill=)

28.07.2013 kl.19:57 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 28.07.2013 kl.16:51 Blogg

Javel, tur i sola ble det ikke noe av, regnet pøser ned så vi må rett og slett holde oss innnendørs idag. 
Flax vi er glad i å ligge på sofan og se serier og spille bridge hele dagen lang, ikke vanskelige sånn=)
Men regn eller ei, bilder ute skulle jeg hvertfall ha! Heldigvis var det omtrent opphold når vi gikk ut. I mårra er det back to work, må faktisk opp kl. 05.15 og jeg kjenner jeg gruer meg allerede, haha. I need a lot of sleep.

Himla flink jeg er blitt til å smile på bilder. Ikke det at det er så voldsomt vakkert i mine øyne.Syns jeg ser litt lengre ut i disse shortsene, sant du syns det du og??  =) For de som ikke vet det, så er jeg ganske lav, 155 cm.Nå kjenner jeg sulten komme å ta meg, time for dinner. Hva gjør du på en Søndag når regnet øser ned?

28.07.2013 kl.16:51 i Blogg 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 28.07.2013 kl.13:44 Blogg

Hei you guys. Våknet opp til en hyggelig nyhet idag, Jane Teland som alltid har vært der for meg i forhold til kommentarer og som fast leser som nå har startet en hverdagsblogg som begynner å ta sats som motiverer meg så sykt, valgte å lage et eget innlegg om bloggen min! Ikke akkurat overaskende for hun er en slik person som jobber hardt og vil dra andre med seg opp. (Only awsome people though) bloggen hennes finner du her LINK

Det er vel ingen hemmlighet at jeg digger denne jenta, alt det hun har måttet gå igjennom og alikevel klare å leve med denne instillingen hun bærer så godt. Hun er et utrolig sterkt menneske og hun fortjener alt godt. Jeg er så heldig at jeg jobbet på samme plass som henne og bor nå i samme by og jeg gleder meg til å finne på noe sammen med deg Jane, uansett om det bare er en cafè tur. 

Ikke alle har samme utgangspunkt her i livet. Denne jenta er nok ikke etter A4 normalen, and thank God for that. Du gjør din egen greie, og dine meninger om deg selv er sterkere enn andres om de skulle prøve å trekke deg ned fordi du har troa på deg selv. Du lager nye veier og tenker større og gjør det mulig for oss andre og kunne følge etter.  You`re beautiful inside out, thanx for being you <3 

Nå er det øyeblikk bacon frokost her, jeg lovte å rydde benken før han var ferdig i dusjen og nå hører jeg at jeg skulle ha startet for en stund siden. 
Stikker innom senere i dag når jeg har fått kommet meg ut av morgenkåpen, deler et bilde fra i går som ikke er vist i mens. 

28.07.2013 kl.13:44 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 27.07.2013 kl.23:56 Blogg

Å det er så deilig å blir hentet på jobb, sette seg i sofan og bare bli servert panser middag! Denne kan virkelig lage mat. Indrefilet med hjemmelaget potetstappe og bunt løk. Klukk hadde entreqote som er på bildet lengre nede.Flink mann jeg har! =)Det var fullt fart på jobb i kveld, så det skal bli deilig med en fridag i mårra! 

Tenkte vi skulle ut å ta litt mere bilder i mårra, samtidig som vi får en spaserstur i deilige omgivelser. Tok bilde ut av vinduet istad, og på det under her har jeg fått med sånne lys orber eller hva heter det?Husker ikke hva det skal være, anyone?Og slik så maten ut ja, det smakte heelt himmelsk! Nå skal vi spille en turnering på nett, må trene til NM vet dere=)  Jeg skal jo tross alt spille sammen med
27.07.2013 kl.23:56 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 27.07.2013 kl.14:29 Blogg

Lørdagen er her og det er mitt siste skift denne uka og heldige meg har fått hjem igjen min Klukk.
No more waiting for the bus for ages, denne uka har vært hard. Neste uke er det kun 4 skift så er det videre til Fredrikstad på Fredag for å spille NM mix par i bridge.Her i Kr.sand stråler sola forstatt og sommeren er her for fullt selv om de hadde meldt regn. Får se om vi kan ta oss en tur en plass i mårra, elsker å være ute i naturen for tiden.Klukk har vært fotograf i dag, litt lettere å få tatt blogg bilder når jeg ikke er alene. Må øyeblikk skifte til Kiwi klær, reiser om et kvarter. 
Skal du noe morsomt i helga? Jeg har planer om å være flink blogger nå, få opp lesertallene og følge etter Jane som er på vei oppover blogg.no lista! Så her er det bare å følge med og være flink blogg leser! Om du har lyst til å hjelpe meg oppover, så er det fint om du deler innlegget, ved å like det. LIK DET DAMIT!  =) God helg alle der ute, snx fortere enn du aner! 

27.07.2013 kl.14:29 i Blogg 6 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 25.07.2013 kl.00:39 Blogg

Først må jeg bare si- så flinke dere er til å like innleggene mine.
Jeg liker at dere liker! Tusen takk.
Nå ligger jeg her i senga vel plassert på hotell Katja & Helge!
Jeg hadde jo som sagt planer om å rekke siste timen på havanna i kveld men livet er ikke så lett skjønner du. Hvertfall ikke hvis du heter Marit Skree.

Tok dette bilde av månen mens jeg for andre kveld på rad ventet i evigheter på bussen. I dag måtte jeg ta taxi til nærmeste bussplass. Jadda. Og siden taxin surra så rakk jeg akkurat ikke bussen.
For første gang i livet mitt begynner jeg seriøst å lure på om jeg ikke snart burde ta lappen.
Men nå som jeg mobilblogger kan jeg jo dele noen bilder, det kan jeg tenke meg du har lyst til å se! ? !

Det er jo tross alt 4,5 timer til jeg må stå opp så jeg har god tid til litt blogging! FML

Ble invitert med ut på sommer på torvet i mårra, så det blir nok kos! Enda flere bilder sa du??

Nei nå hadde jeg ikke noe mere jeg ville dele av bilder. Men jeg ligger np her alene så la meg late som jeg ikke føler meg ensom litt til mens jeg "snakker" til deg om livet mitt.

Nå som Klukk er avsted kjenner jeg denne angsten komme ganske så fort av alle hverdagslige ting fordi jeg må klare meg på egenhånd. Jeg er vandt med at han ordner og styrer alt for meg og sånn liker jeg å ha det. Så denne uka her er ikke min favoritt uke forråsiresånn.
Men uansett ossen jeg føler det på insiden, prøver jeg å ta noen timer av gangen og tenke at alt kommer til å ordne seg av seg selv.
Kan noen komme å henge meg litt i lampa i mårra tidlig?
Jeg MÅ seriøst skyndte meg å sove.
Vi får krysse fingrene for meg og håpe at de neste dagene vil gå smooth.
og når jeg sier vi så snakker jeg til alle de andre der inne- pessimisten, bekymreristen, den modige, den lille sårbare, den evige planleggeren og opptimisten! Om det var noen jeg glemte nå så beklager jeg på det dypeste.
God natt og sov godt- takk for praten, du er en god lytter- det skal du ha!

25.07.2013 kl.00:39 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 24.07.2013 kl.12:43 Blogg

I går byttet jeg om fra Lyngdal til Kristiansand på blogg.no så fra nå av kommer bloggen min på Kr.sand`s liste. Vi får se om det finnes muligheter for å vokse her da. 
Jeg har vært av og på i mange år og gitt opp for tidlig i forhold til mine mål som blogger, siden jeg stadig blir like skuffet over egne resultater.

For noen kommer alt veldig lett, lesertallene bare flyr i taket uten å nesten har lagt en innsats i innlegget engang, mens andre (MEG) må jobbe beinhardt for å kunne ha mulighet for å oppnå samme resultat.
For å tro at bloggen min ikke er verdt å lese, det kan jeg simpelten ikke forstå, I`m awsome! 

Denne sommeren er det dårlig med ferie i og med at jeg byttet jobb rett før den startet. Så min sommerferie hadde jeg i helga, fra Fredag til Mandag og slik så den ut

På vei til RisørI båt for første gang siden jeg var liten tror jeg..Utrolig deilig..hverfall når man har evig påfyll av kalinka og cola. 

Ja, jeg har faktisk enda et par bilder til fra turen (tro det eller ei) men de ligger på mobilen min. 

Nå har den hektiske tiden på jobb nettop startet for meg, på 3 uker så tror jeg jeg kun har fri en Lørdag (pluss Søndager da) Jeg gruer meg allerede til i mårra når jeg må opp klokka 05.00 etter å ha stått opp 12.00 hver dag i flere uker. Skal jobbe kvelden i dag og skal sove over hos Katja. Så er det jo salsa i kveld og jeg sliter med å ikke pakke ned danseklær selv om jeg vet at jeg burde gå rett i seng. Men får jo faen ikke sove kl. 23.00 uansett, så muligens (who am I kidding) får jeg med meg den siste timen på Havanna=)
Ja jeg vet det er et litt eldre bilde, men jeg dusjet og sminket meg når jeg stod opp idag, tenkte jeg skulle få tatt noen bilder, men da måtte jeg jammen lade opp kameraet. Typisk uflax.  

Jeg er litt stressa om dagen fordi Klukk er avsted siden han har ferie frem til 1. August og det er så dårlig med buss forbindelser her jeg bor, den går ikke tidlig nok til jobb og hjem fra jobb går det ingen om kvelden fra Sørlandsparken. Men jeg satt på med noen til Varoddbrua i går kveld da, og ventet på en-gang-i-timen-bussen langs veien der helt alene i 50 minutter. Det var dødsgøy! #€%"(/&=

Så om du syns dette innlegget er kaos og litt stressende så er det bare fordi jeg føler meg sånn på innsiden. Nå må jeg gi meg, tenkte å rekke en episode av Heartland før jeg må videre på jobb, fått med dere av Suits har startet opp igjen? 
 

24.07.2013 kl.12:43 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 03.07.2013 kl.16:52 Blogg

Hei på dere=)
Trodde jeg skulle ha en avslappende uke med kun 2 skift. men 2 skift ble til 5 skift og i tillegg ble jeg med Klukk på jobb i dag, stod opp ca midt i natten. Weee=) 

Disse bildene ble forresten tatt i går når jeg ante fred og ingen fare.
Nå er jeg nettop ferdig med middagen og skal bare se Heartland frem til jeg må legge meg. Elsker virkelig den serien- anbefales om du er glad i hester.
Begynnte seriøst å sippe etter 5 minutter inn i den første episoden, haha, Klukk ble helt sjokkert " Allerede??" 

Får satse på mere søvn og sånn der neste uke. 

03.07.2013 kl.16:52 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 01.07.2013 kl.16:55 Blogg

Ny uke dere, Mandag- er dere fan av Mandager?
Jeg har aldri hatt særlig problemer med denne dagen i og med at jeg stort sett har hatt fri hver Mandag så lenge jeg kan huske.
Men idag var jeg på plass kl.08.00 og kom hjem for en time siden.

Merker at jeg liker å komme hjem, spise middag og pløye igjennom de faste bloggene jeg leser, der samtlige er så gira på ny uke og forteller om sine planer at jeg nesten begynner å planlegge ting selv. Nesten. Orker ikke å måtte låne pc`n til Klukk for å ta bilder akkurat nå som jeg ikke har stelt meg, så dere får litt bilder fra arkivet. Innlegg uten bilder er kjedelig- sånn er det bare.

Men det jeg skulle fortelle dere, jeg har begynnt på Mulitskudd. Jeg liker å kalle det for multiskudd, det heter nå egentlig multitilskudd. 
Tenker du ble litt glad inni deg nå Mamma??

For saken er at jeg aldri har tatt vitaminer av noen slag og jeg har heller aldri spist vitaminrikmat. Jeg liker hverken kaffi eller andre koffeindrikker. Så jeg har gått rundt i åresvis som en zombi som ikke orker noenting, men nå skal det endelig bli en slutt på det. Jeg er på dag 5 eller 6 på brettet og jeg kjenner allerede at det funker. Mulig det kun er fordi jeg tror det skal virke men jeg tar hva jeg kan få!
Deilig er det hvertfall. Tenkte å kjøpe meg en Gerimax ekstra energi tabletter og, som jeg kan hive i meg om jeg trenger en oppkvikker.Siden sist? 

Jeg hadde tidenes beste kveld på Lørdag når vi var i bryllup. Har ikke hatt det så morsomt på åresvis, det var en fantastisk kveld!
Jeg drakk hvitvin, drakk meg full på hvitvin faktisk..og jeg liker ikke vin i det hele tatt. Plutselig fikk jeg mot til å holde en tale, men min bror var ikke særlig begeistret for det.
"Marit- du snakker dobbelt så mye enn du gjør til vanlig". Marit, du kan gå å melde deg av tale lista nå hvis du vil" 

-Nei det skal jeg aldeles ikke! Men tror faktisk han ble litt imponert over søstra si som klarte å ta seg sammen og var riktig så flink! 
Vi lo og lo og bøtta innpå, maten smakte helt fantastisk og stemmninga på bordet vårt kunne ikke blitt bedre.

Jeg blir litt euforisk når det er sånn, så det er mulig min bror trodde jeg var fullere enn jeg egentlig var. "Æ bare bli sånn når æ koose mæ"!!Er dere her enda?  

Jeg satt meg ned da, i sofan og hadde lastet ned sesong 1 av Games of thrones..Så kikka jeg på dette her i 5 minutter..så gadd jeg ikke mere...Jeg vet at jeg ikke har gitt serien et ærlig forsøk, men jeg tror ikke jeg har lyst til å like den jeg. Så jeg lastet heller ned Heartland. En hesteserie. Haha, jeg gleder meg såå til å se=)

Tror ikke jeg har så mye mere å fortelle for øyeblikket. Kommer sterkere tilbake på Onsdag for da har jeg fri og kan bruke pc`n til klukk når han er på jobb.
Vi skal faktisk gå å ta en ettermiddagslur nå! Gamle mennesker=) 
Natta=) 

01.07.2013 kl.16:55 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

hits