juli 2015

  • 08.07.2015 kl.18:07 Blogg

Hverdager altså... Når man står opp kl. 05.00 hver dag så er man ganske så trøtt og sliten når man kommer hjem i 15.30 tiden og det eneste man ønsker er å komme seg inn i serie land de 3 timene man har disponibelt etter middag før man må legge seg igjen. Så jeg var litt i boks på om jeg bare kunne la bloggen stå uoppdatert frem til man plutselig hadde noe å bloggen om igjen. 

"Men er ikke det litt kjedelig da" -tenkte jeg mens pekefingeren min veivet litt usikkert frem og tilbake over "The Fosters s03e05" og "post et innlegg". Klukk: Kan du hente nettbank greia mi er du snill?
Marit: Klart jeg kan. (reiser meg for å hente den)

Setter meg ned i stolen igjen.
Klukk: Jeg glemte at jeg trengte kortet mitt og...Jeg kan hente det selv jenta mi...?
Marit: Neida, vi hjelper hverandre vettu! =)

Så går det 2 minutt.

Marit: Kan du ta et bilde av meg til bloggen hvis jeg kommer bort med tlf?
Han tar 3 veldig uskarpe bilder i full fart, så jeg kommer bort på ny og ber han trykke en gang til. 
Klukk: Men jeg er midt oppi noe greier her...

Det skal sies at han holdt på å fikse nytt antivirus til oss begge og skal installere det for meg så jeg ikke trenger å tenke på det men uansett...MAKAN!

Jeg sovna i stolen i går 18.30...Våknet opp 19.30 i full harnisk fordi jeg skulle jo stått opp for 2,5 timer siden og åpnet butikken...

Marit: - Marius, klokka er halv åtte!!!!   Hva skal jeg gjøre??? 
Klukk:  Hva er det du snakkar om? 
Marit: Klokka er halv åtte!!!  Jeg må ringe å si ifra...
Klukk: Ja ring å si ifra du- høres ut som en god plan! Så lo han litt for seg selv før han sovnet igjen. 

Det gikk noen minutter før jeg kom til meg selv og skjønte at det enda var kvelden og at jeg aldeles ikke hadde forsovet meg. 08.07.2015 kl.18:07 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 06.07.2015 kl.21:20 Blogg

Ny uke er I gang og jeg kan ikke huske sist det var så vanskelig å stå opp om morgenen.

Så nå gikk jeg rett I seng så fort jeg kom hjem. Vi har vært på Big Horn I nesten 3 timer med Mats og Katarina og hatt en veldig koselig ettermiddag.

Det blåste noe voldsomt idag så det var ikke lett å ikke se forblåst ut på bildet.

Vi fant ut at de også liker å spille spill som alias og fantasi og sånn så jeg ble jo overlykkelig når vi satt en dato for spillkveld hjemme hos dem.

Er det en ting jeg er god på så er det gjetting og forklaring av ting jeg ikke kan si hva er, gud å gøy!

Nå må jeg legge fra meg mobilen, takk for alle delinger dere,nå er jeg halveis til der jeg lå ann før. Viktig med litt publikum vettø! 

Kommer sterkere tilbake når jeg har litt mere tid disponibelt,ville bare innom å si hei. Sov godt da :)

06.07.2015 kl.21:20 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 05.07.2015 kl.18:55 Blogg

Søndager er hellige. Jeg holder meg unna kjøkkenet hver uke. Så hver Søndag lager Klukk bacon frokost til meg. Jeg liker det best sånn.Skulle muligens ryddet litt før jeg tok dette bildet ser jeg, men det innebar at jeg måtte ha reist meg og som min mann vet- jeg må få frokost før jeg kan gjøre noe annet! 

Dette må ha vært en av de varmeste dagene vi har hatt så langt i sommer så å sitte inne på hver vår pc hele dagen var helt uaktuelt. De fleste av våre venner er oppe i Tromsø å spiller EM i bridge så det eneste valget vi følte vi hadde da var å gå på restaurant. Heis-bilder er alltid en slager her på Dvergsnes.Skulle kanskje ha venta til vi faktisk ble sultne før vi gikk...Så etter litt klaging på den enorme varmen og følelsen av å bli alt for mett, kjørte vi til Hånesgrillen for å kjøpe is! Og jeg er alltid like elegant når jeg spiserKlukk: Jeg kjenner ingen som snakker så mye at isen smelter før man begynner å spise jenta mi..Ikke jeg heller. 
Så det var mer eller mindre min dag så langt. Nå tenkte jeg at jeg skulle begynne på en ny serie- Sense 8. Noen som har sett den?

En kompis av oss så bilde/videoen av meg og Taida. Han spurte Klukk hvor kona hans hadde funnet Angelina Jolie og ba oss ta henne med til Østlandet. 
Klukk sa at hun var way out of his leauge. 
-Det er det ingen som er =) 
Jeg skal ikke nevne navn. (men nickname er lov #FavofittenGudd å fin! Mulig det var meg han mente?? 

Lik og del folkens, bloggen startet med veldig lave lesertall. Men heldigvis går de opp hver dag. 

05.07.2015 kl.18:55 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 05.07.2015 kl.00:04 Blogg

Marit og Taida på utsiden av inngangen til Palmesus:

-Sinnsykt lang kø for å komme inn..
*Ja men vi er jo VIP så vi får nok vår egen inngang uten kø!

Vi spør vaktene hvor vi skal gå inn og han peker i retning av den lange køen...
- Ja men .....   vi er jo......    Skuffelsen velter over oss men vi menger oss med de vanlige dødelige. Inntil videre.I`m eating my words. Etter 1,5 glass vin måtte jeg ha mat. Og jeg hadde sett noen spise slik en snadderloff og måtte finne bua som hadde akkurat det. Etter mye frem og tilbake, fant vi endelig frem men det viste seg at de ikke solgte noe slags drikke der. Og jeg er typen som måå ha brus, vann eller lignende til mat. Vinen satt jeg fra meg for jeg måtte nå på ny jakt etter en bu som solgte cola.Enda mer mennesker, enda mer kø. Nå er det min tur. "Hvor mye?" spør jeg i det han heller cola i glasset. 
- En! 
En hva da? 
- En bong. 
Jeg har en 100 lapp?
-En bong!
-Jammen jeg har ingen bonger...200 kr da?
-Du må gå å kjøpe deg en bong.
Ja men jeg vet ikke hvor det er...
-Borti der en plass....Så peker han mot enda flere folk med enda lengre køer og jeg er så tørst så tørst og colaen står å stirrer på meg og ber meg nærmest om å drikke den...

Det var på dette tidspunktet jeg mista veninna mi.

Etter en kald cola,en marlboro og en toveis ubesvart anrop sekvens senere fant jeg ut at jeg hadde vært på fest lenge nok og gikk hjem. Klokka var 21.15! 

En stk sliten jente. Men vi hadde noen veldig koselige timer, jeg vet du hadde venner og familie der inne Taida, så jeg var ikke stressa over at du ikke skulle klare deg. 05.07.2015 kl.00:04 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 04.07.2015 kl.18:10 Blogg

Planen var at jeg og min mann skulle på palmesus I dag. Men når jeg våknet kl. 04.00 I natt og han ikke lå ved siden av meg skjønte jeg at han kanskje ikke kom til å gjøre annet enn å være fyllesyk I senga I dag. "Skulle ta det rolig sa han..Og komme tidlig hjem så han var i form til å ha en koselig Lørdag med meg! "Natten min var derrimot ikke like morro som hans, ettersom jeg holdt på å dø av varme, naboene hadde full fest etterfulgt av en lang sermoni med rakkettoppskytning.
Så etter ca 3 timers søvn I natt var jeg ute å spaserte litt I markens på vei til jobb.

Noen som tydeligvis bomma på søppelkassa i natt...Nå er jeg nydusjet og på vei ned til en kollega som var riktig så glad for at min mann bare ville sove.
Nå er jeg øyeblikk fremme,Snx I mårra!! God helg folkens,I kveld blir det kos! 

 

04.07.2015 kl.18:10 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

  • 03.07.2015 kl.18:07 Blogg

Det er Fredag idag. Første fridagen jeg har hatt på mange uker (med unntak av Søndager da) Så man skulle jeg tro at jeg hadde store planer om å nyte den til det fulle, men sannheten er at jeg har sittet foran pc`n siden klokka 09.30 i dag tidlig og spilt 3 sanger på repeat samtidig som jeg tok noen nye sefies til Facebook fordi jeg endelig begynner å bli fornøyd med valget av hårfarge jeg tok på Søndag.Men jeg har kost meg da. Danset foran speilet i ganga, og sang for full hals her en stund til Isac Elliot sine nydelige sanger Baby I og A.N.G.E.L i hotpants og en trenings BH. Jeg leste en artikkel for noen timer om at man utløste endorfiner når man sang.

Så da jeg var blitt høy på livet, tok jeg med meg veska mi og mobilen med øretelefonene (?) på slep og følte meg som verdens kuleste dame der jeg gikk langs veien mot butikken med Isac sin nydelige stemme på ørene. Det var veldig vanskelig å ikke bryte ut i full dans da jeg gikk mellom reolene for å finne en pose med mini Safari kjeks som jeg har fått helt dilla på for tiden.

Jeg måtte klare meg med å gå i takt med musikken og ikke lage så store munnbevegelser når jeg gikk forbi andre kunder som i og for seg var veldig vanskelig siden jeg nå kan sangene utenat.

Joda..Så var jeg hjemme igjen, bytta ut headphones med spotify på pc`n igjen og da ringer min mann, litt lettere beruset fordi han er på palmesus og forteller meg at det ene bildet jeg hadde lagt ut på facebook måtte jeg bare slette med en gang, for det var noe veldig rart med det. Jeg blir litt snurt i stemmen for hvem liker vel å høre slikt? Ikke jeg!
" Var det dumt det" - spør han?    Det er snakk om dette bildet:Og før noen bryter ut i villt raseri over at man ikke kan si slikt til sin kone så må jeg ærlig innrømme at jeg faktisk er litt enig. Panna ser enorm ut og bilde ble tatt unnenifra slik at dobbelthaka fikk hedersplassen. Men å ta brukbare selfies helt alene uten at man kan få noen sekunder på seg for å stille seg opp som man ønsker- er en kunst.
Så jeg slettet det og gikk videre i livet.

Noen lurer kanskje på hvorfor jeg plutselig blogger igjen, og hvorfor på denne nettadressen? Jeg har fått for meg at jeg liksom skal blogge rett fra levra om meg og min hverdag, og etter 3-4 måneder med mas fra alle kanter (Les: mitt eget hode) så åpnet jeg wordpad bare for å bevise for alle (meg selv) at jeg ikke klarte å få ned tankene mine slik som jeg hadde fantasert om så lenge. 

Livet mitt er ikke særlig spenene. Men jeg lover dere at det hadde blitt litt av et tv program om vi hadde hatt et team med på slep. Men ikke alt egner seg for offentligheten. Det gjør det fremdeles ikke men jeg merker med meg selv at det er slike ting jeg liker best å lese om/se på selv- ting som man kjenner seg igjen i men som man aldri reklamerer for selv - hvis ikke situasjonene er helt riktig. Vel, hos meg får du lese om det uansett om det kanskje setter meg i et dårlig lys, meninga er å bane vei for at en usminket hverdag skal være like akseptert som alle de perfekte livene alle har på Facebook. 

So here goes nothing. 
Lik og del om dere vil følge meg og mitt liv på godt og vondt her på maritskree.blogg.no

 

Jeg skal få ordnet opp i designet her så fort som mulig, dette er gammel og funker ikke som dere ser.

03.07.2015 kl.18:07 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

hits