august 2011

  • 25.08.2011 kl.19:18 Blogg

Wessel sitter å forteller noe, og Katja prøver å henge med, og etter noen hæ, en gang til og hva sa du, sier hun

- Wessel, nå føler æ at vi spillår Fantasi, du snakkår å æ gjettår....

Jeg og Katja ligger på SISTE PLASS i Lyngdalsturneringa, når Bruno kommer rundt med slippene og hun oppdager at vi har rykket opp en plass fordi jeg hadde et bra spill. Hun roper ut i salen begeistret:

- MARIT YOU GO GIRL!!! 

Katja- Vi er hvertfall de 2 fineste i salen...
Meg-  Ja, det er hvertfall godt vi har noe gående for oss!

Vi kan kalle henne for "ei jeg kjenner"

- "Jenta mi fikk kjeft av læreren sin fordi hun ikke hadde gjort oppgaven på riktig måte...Hun er ikke den skarpeste kniven i skuffa akkurat!"

En ukjendt mann sitter ved siden av meg i pianobaren og hvisker:

Jeg tror de fleste av mannfolkene her har lyst på dere..
Jeg ser mot gutta og sier: Mannfolk, (ser på oss), fine damer- det er helt naturlig det!25.08.2011 kl.19:18 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 22.08.2011 kl.17:11 Musikk

Jadda, helga var konge, og en stor del av den var det skyldtes selfølgelig pianomannen! Han heter Ovi Jacobsen, og kom ettersom jeg forstod på 3. plass i Eurovision Song Contest i 2010 og representerte Romania. Han er fra Romania men har bodd i Norge i 15 år.

Han sang en duett med Paula Seling som han har skrevet selv, du har kansje hørt den? "Playing with fire" du kan høre den her . Han er så sykt talentfull, at jeg bare måtte lage et innlegg om det!

Nye singelen hans heter Audry og kan kjøpes på itunes, og høres her. Fantastisk musiker, keep up the good work! 

22.08.2011 kl.17:11 i Musikk Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 15.08.2011 kl.17:27 Blogg15.08.2011 kl.17:27 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Ofte skjer det mange små negative ting som ikke man akkurat begynner å gråte av, men når det samler seg opp en del av negative hendelser selv om man ikke helt skjønner hvorfor, fordi man gjør så godt man bare kan og vil bare alles beste, så mister man etterhvert inspirasjonen. man blir deprimert, kansje pessimistisk og ser ikke helt poenget med noe ettersom "ditt beste" ikke er godt nok uansett.

Slik følte jeg det en stund, og jeg snakket med mine beskyttere (Engler, livsguider) og 2 sek etterpå leste jeg dette på facebook.

ORD Å LEVE ETTER: Hvis du er ærlig, kan du bli lurt av andre. Vær allikevel ærlig. Hvis du finner lykken, kan folk bli sjalu. Vær allikevel glad og fornøyd. Det gode du gjør i dag kan være glemt i morgen. Gjør gode ting uansett. Gi verden det beste du har selv om det kanskje aldri er nok. Gi allikevel av deg selv. For du ser, til slutt, er det mellom deg og Gud. Det var aldri mellom deg og dem uansett. ~ ~ ♥

Veldig mulig at dette var tilfeldig, men i min bok er ingenting tilfeldig, og jeg takker universet "for making me feal better", det var alt som skulle til.

15.08.2011 kl.14:12 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 13.08.2011 kl.20:09 BloggHer går det mye i guitar hero, mat og loking på hver vår pc. Og fotball kamp på tv'n som jeg ikke kunne brydd meg mindre om. Men koselig er det, jeg og Klukk spiller for øyeblikket sammen på BBO, og jeg blir virkelig overasket når han ikke bryter ut i raseri når jeg spiller dårlig. Veldig bra Klukk, stjerne i boka til deg!Nå er det faktisk slosskamp, arsenal slo til en fra newcastle...Nå ble det faktisk litt interesangt likevel...


13.08.2011 kl.20:09 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 13.08.2011 kl.15:45 BloggDigg.

I kveld skal vi på Garage, det er 80 og 90 talls tema kveld, men jeg tror ikke jeg kommer til å dukke opp i rosa grilldress forrråsi'resånn! 

Men danse, det skal jeg få til!

Hatt koselig besøk av Mamma, Karl Tore og Pappa i dag, Pappa er så flink til å hjelpe til, stolt av han!!
Stakkars Mia, han har nettop mistet broren sin som han lekte med hver dag, han mjauer og mjauer og skjønner ikke hvor det blir av han=/   Mamma må logge av nå og trøste....

13.08.2011 kl.15:45 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 12.08.2011 kl.13:45 Blogg

Right now, ligger Klukk å sover i senga og Mia slæckær'n her på sofa'n sammen med meg.Jeg kjenner kroppen min er stiv og støl etter gårsdagens arbeidsdag outside the house, hagen (jungelen) er borte og veradaen er beisa. Pappa er kjempe flink til å hjelpe til, stolt av pappa'n min!Det ser kansje ikke så kjempe pent ut, men om du hadde sett et "før" bildet, så hadde du kansje endret mening.

Klukk vaska garagen så den er klar til å males. Jeg måtte hjelpe til å holde vannslangen inntil krana for den falt bare ut. Problemet var bare det at jeg ikke var sterk nok, så jeg fikk hele spruten i trynet mitt, og begynnte å hyl grine over hele nabolaget, og syntes ikke det var noe gøy! Klukk syntes det var morro for jeg hadde nettop stelt meg og maskaraen rant utover hele meg....MAKAN!

Lillehammer...Vi hadde det så sykt morro. Sang hver kveld, sammen med Snorre som piano mann,som forresten ble Norges Mester!! Gratulerer=)

 


Bildet lånet av Snorre's hjemmeside....Jaaa det er lov til å lååne=)

Deilig å være rundt mennesker som man har det så bra med, dere vet hvem dere er, og jeg digger dere!! =)

Inger Lene vettu, hun lagde jo 5 stjerners middag til hele gjengen, det var helt himmelsk.                                                               (Bildet lånt av Nils K.)

Jeg og en annen bridge fyr (sorry husker ikke navnet ditt) planla at jeg skulle lage et helt innlegg til Per Elvin, som måtte tilstå at han var en av dem som var fast leser av bloggen min... "Men bare når e kjeder mæ på jobb" da..hehe, søtt=) Men det får holde med dette, Per Elvin du er en fet mann=)I dag får vi besøk av Christoffer, og skal ut på Garage i mårra kveld, gleder meg max. Endelig et utested i Lyngdal, med diskotek, Katja, come on over=)

Nydelige Gail og Stine.                                                                                               (Bildet lånt fra gruppa på face)

Jeg og Katja skal forresten spille Lyngdals turneringa sammen! Jeg gleder meg, vi har kun spilt en gang før og det var på en kveldsturnering i Lillehammer, der vi landa på middels, og det er helt okey!

Dette ble et langt innelgg, nå våkna Klukk, skal inn å si god måræææn til han. Have a nice day, skal prøve å oppdatere litt oftere, hadde egentlig lagt det på hylla, men det er visst enda noen få som henger med tydeligvis, og det setter jeg pris på=)

12.08.2011 kl.13:45 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

hits