august 2012

 • 31.08.2012 kl.21:59 Blogg

Da var kvelden her, jeg kom hjem fra jobb litt over 20.00 til lukten av panser middag og Norske Talenter. Kan ikke annet enn å smile daJeg hater egentlig å smile på bilder, men klarer ikke å la være.Når jeg får servert dette her!!     *Mat- min store kjærlighet her i livet* 

Jobb i mårra også, men ferdig klokka 18.00 så da er det helg for meg og. Nå må jeg følge med på Norske Talenter igjen, kos dere masse da! =)

31.08.2012 kl.21:59 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 31.08.2012 kl.10:18 Bridge

Historien om Svensken som mest sannsynlig har lagt opp.Team Sanse vårs spiller lag- kamp og leder med 40-50 imp etter første halvrunde. 
Svenskene skjønte at det måtte jobbes, de kjører på og får et par bra spill og begynner å se lettet ut.

Så får de et par utganger i trynet som bare Klukk og Tommy kan finne og spille hjem og de synker ned i stolen igjen.
Så finner de en 4 hjerter og denne her skal det ikke gå ann å gå bet i. 

Svensken retter seg opp i stolen og ser at her står det aktuelt slem.
Han blir litt stresset og surrer bort et stikk og går nå fra 12 stikk til 11. 

I frustrasjon i stikk 4 ser vi at spillfører har revorkert. Turneringsleder blir tilkallt, og han forklarer at motparten får et stikk. Så da er han nede på 10 stikk. Jaja, han får nå hvertfall kontrakten hjem tenker han og legger til "Ja det måsta være sånn, jette dyktig turneringsledare"

Klukk reagerer litt på dette, og spør om han virkelig er sikker på dette?
Men ettersom vi ligger såpass mye foran de så spiller det liten rolle.

5 minutter går og turneringsleder kommer tilbake og forklarer at det hadde skjedd en lignende poss og nå var det sånn at Team Sanse Vårs skulle ha et stikk til! 
Svensken ble helt fra seg, her hadde han alså gått fra en slem som alltid stod til en utgang med bet. Etter dette, så rant poengene inn vår vei, Svenskene hadde gitt opp!Klukk og Tommy mot to mongloide svensker i den grøna hissen!

Tommy åpner i 1 kløver som viser minst to. De får melde fritt så Klukk melder 1 ruter som viser 4+ hjerter.
2 Ruter kommer det fra makker som er en steinhard revers, ordentlig steinhard!

Klukk sitter med Kx KDxx xx KDx og tenker å fytti helvete nå skal vi slem, han kjenner han begynner å vibrere og roper Weeeeee innni seg.
Opps spør litt undermeldingsforløpet og Klukk forklarer at Tommy viser en landsby.
Ettersom de ser lettere forvirret ut, så viser han med armene at "såå mye poeng han han"

Han melder 3 kløver da som er utgangskrav og viser hjerter og kløver.

Pass rundt.

Klukk blir mildt sagt litt overasket, men legger ned kortene og tar seg en tur på do.
Når han kommer tilbake er Tommy i gang med å claime 2 bet.

Svenskene kommenterer irriterte, "men hva ær det hær før nåt?? Jag fatter inte, du sa ju at han hadde en hel landsby" 

-"det er ikke noe du skal skjønne" svarer de.

"Men han hadde jo inte ens øppning??

31.08.2012 kl.10:18 i Bridge Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 31.08.2012 kl.00:32 Bridge

Javel, nettop kommet hjem fra Søgne, ble ingen seier idag =/ 
Melder litt for hardt for tiden- typ sånn her:

Sitter med ruter A syvende , singel hjerter og knekten dobbel i kløver og 3 små spar eller noe i den durenMakker åpner i 1 hjerter og jeg er ikke den som passer, så jeg sier nå 1 NT.

Makker hopper til 3 hjerter og jeg synker ned i stolen og angrer på at jeg ikke bare passet.

Plutselig snakker den opptimistiske stemmen inni hodet mitt til meg "Hey- hva om makker nå har ruter konge og dame?"
Så da måtte jeg legge på til 4 hjerter da...... 

Makker var flink da, tror han var den eneste eller hvertfall en av få som klarte å få 9 stikk... Men det var selfølgelig ingen andre som tenkte samme syke tanken som jeg gjorde, så det ble jo en bunn.Ikke har jeg fått farge i sommer heller...

Off, nei nå er det natta, snx plutselig! 

31.08.2012 kl.00:32 i Bridge Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 30.08.2012 kl.16:09 Blogg

Jeg vet at blogginga har vært elendig en periode nå grunnet mangel på kamera, håper dere fremdeles er med, for jeg kjører på nå som jeg endelig har fått et! 
Koselig og ha noen å fortelle ting til, kunne ønske alle hadde hver sin blogg så kunne jeg følge med på hverdagen deres!

Eller se den igjennom deres øyne, det er vel det som er det som er mest spendene syns jeg. Fint om du viser tegn til at du fremdeles er med, så slipper jeg å lure på om jeg er forlatt! 

Klokka nærmer seg 16.00 og denne pizza`N  står i ovnen og lukter himmelsk.Klukk har vært på jobb, mens  jeg og Tommy har vasket og ryddet. Deilig. Så dukker sola opp innimellom, da blir jeg så glad vettu!Oi, må visst ut å hjelpe den stolen som har falt stakkars...

Nå skal vi bare spise og slappe av foran pc`n frem til vi reiser til Søgne 17.20 ish.Håper jeg klarer å tenke litt klarere i dag, våknet klokka 10.00 da var jeg helt uthvilt. *Helt fantastisk følelse*Skal få tatt litt bridge bilder i kveld, håper alle får en fin Torsdags kveld! Hei Heei!

30.08.2012 kl.16:09 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 29.08.2012 kl.22:22 Blogg

Javel, har alle hatt en fin uke så langt?

Jeg har hatt det ganske ok, men jeg er veldig fornøyd med at jeg har fri i mårra. Er så trøtt, overtrøtt, skulle-tro-jeg-hadde-drukket- så-trøtt.
På jobb idag, 5 minutter før lunch-pausen klarte jeg å søle ut en melk og 2 bokser rømme på gulvet som spruta overalt. Så da måtte Marit frem med vaskekosten. FML

I pausen hadde jeg med meg min vanlige kakao med ut mens jeg røykte og selvfølgelig kommer det en veps rett opp i trynet mitt, så jeg slang meg jo rundt og veltet kakaoen over hele armen min som om det skulle være en slags variant. Etterpå sparket jeg borti en jerndings, bare sånn for gøy!

Ordet som begynner på F og slutter på itte ble mye brukt! 
Men livet går videre, jeg blir nå hentet etter jobb av Tommy så jeg slipper å ta den 5 minutters lange spasersturen hjem. Jeg  hopper i dusjen, sminker meg... 2 minutter til middag-

"Klukk- ta bilde til bloggen"Det var ikke dette jeg så for meg da vennen.  *Må vente til ho har forklart ferdig ossen du skal gjøre det idag da*
Neida sååee... Han driter egentlig i det, og går tilbake til middagen. Han har ingen grenser når det kommer til sterk mat...Han kjenner det ikke selv sier han. Det brant i munnen min hvertfall under dagens middag. Han lagde Enchiladas til oss, men det var sykt godt selv om jeg måtte bøtte ned med vann. Jeg fikk den med mest ost, tenker jeg skal spise den siste nå øyeblikk! 

Så var det avsted på bridgen igjen, jeg meldte som regel 3 nt og gikk som regel 3 beit! Men når man er overtrøtt har man det veldig gøy uansett hvor mange beit enn går!
Så nettop resultatene- 3.plass lol =)
I mårra er jeg klar for vasking og rydding av leiligheten etter jeg har fått sovet ut, derretter blir det bridge i Søgne. Tommy måtte trå til som fotograf, og innimellom bildene spør jeg om de blir fine, da svarer han "Eg vettkje det eg, eg syns de e lige alle sammen"  *Mannfolk*  Det ene var verre enn det andre og det andre var verre en det tredje.

Godt vi stoppet der forråsirèsånn, selvtillitten kunne fått en knekk.
Blogges i mårra da, natta 

 

29.08.2012 kl.22:22 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 27.08.2012 kl.21:02 Bridge

Jeg fant ut at det var bedre å kjøre alle bildene fra turneringa på facebook heller, ellers hadde det blitt veldig masse her. Men her er resten av bildene.


Nydelige Kragerø
Klukk og Tommy i aksjonDe endte på ca middles.Og vinnereneLitt mere festebilderHar forelsket meg litt i den ene funksjonen i redigeringsprogrammet jeg bruker som du helt sikkert ser.Se der ja, gla`gutten=)Tror det var denne gutten som våknet på gulvet?Det var hvertfall god stemning hos Ronny og Vicky=)

Nå blir det 2 dager med jobb fra 07-16 så rett på bridgen etterpå, men er tilbake på Torsdag! Yay=) Neste Torsdag skal jeg inn til favorittbyen min og treffe favoritt jenta mi og danse favoritt dansen!! Stas, gleeder meg!! Alså, Kristiansand, Katja og salsa! Nå skal jeg kose meg med blogglesing, resten av den fantastiske middagen Klukk lagde til oss istad, Tortilla med en fantastisk kjøttdeig blanding, kylling, løk, smeltet ost, salat, dressing og kald cola ved siden av- heaven. Så skal jeg begynne på en ny serie- The Newsroom. Noen som har sett den?


27.08.2012 kl.21:02 i Bridge 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 26.08.2012 kl.22:23 Blogg

Ja, jeg vet at det ikke staves sånn, bare sånn at vi er enige om det! 
Fra nå av blir det masse blogging for denne jenta har nemmelig fått seg nytt kamera av Mamma`n sin! Kom nettop hjem fra Kragerø, har hatt en kjempe fin helg, og tatt en haug med bilder, tror jeg deler innlegget i 2, så får dere resten i mårra. Det har nemmelig blitt lite søvn ettersom vi lå 3 stk på 2 madrasser i ganga, med kun 2 puter og 2 dyner. Jeg lå i midten... Uruttinert! Så om jeg vil overleve morgendagen, må jeg straks lalle.
Se her ja, Marit koser seg, haha... Ikke spør meg hvilket nummer jeg er på flaska er du grei, det er nesten flaut.Midt på natta kommer Vicky opp trappa og roper "Tanta er innelåst og hun er veldig sint for hun liker ikke det" og begynner å åpne alle skap langs veggen i mørket. Jeg lurer på hva i all verden det er som skjer og får historien om at Tanta til typen hennes døde i dette huset og at hun går igjen..Hun forteller ulike tilfeller som ikke kan forklares mens hun åpner skapdørene og når hun tilslutt roper- "Jeg fant Tanta" blir jeg vettskremt og tror jo hun er en av dem som kan se de døde... Det viste seg at alle andre også kunne se henne, de hadde satt inn ei stor dukke der, off- måtte hyle litt=)Fiiine vennen min<3 
Og den andre fine vennen min=)

Vettu hva, jeg badet for første gang i år, på kvelden, det var faktisk ikke så gal temperatur. Tommy  som lokker meg med, han bader overalt han finner vann han! Heldigvis klarte jeg og lure han unna å hoppe fra broa i Ørebro midt på natta på vei hjem til hotellet, haha, det var likefør ...."Men eg he såå lyst te å bada!?" 
Ja her er jeg igang med å ta bilde av meg selv faktisk! 
Så var vi og spiste på en thai resturante tror jeg det var..Så kjørte vi båt ut til hytta etterpå.Ja jeg tok ingen bilder av båten men den var veldig fin! 

Brdigeinnlegget kommer i mårra, Mandag. Nå er det natta=)

26.08.2012 kl.22:23 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 23.08.2012 kl.21:26 Blogg

Så sitter jeg her da..og lurer på hva i all verden jeg skal skrive. Ice nr 3 er nettop åpnet og spotifyen min er på gang. Noen ganger har man bare behov for å..leve ut følelser. 
Jeg er et følelses menneske, og i dag er en av de dagene jeg føler masse. Holdt på å skrive- wish I wasn`t -men OMG da hadde jeg gått glipp av alle disse følelsesmessige toppene som går igjennom kroppen. 

Du vet når favorittsangen går inn i sitt beste parti...Da må man bare flyte med, and it`s amazing when you do...Jeg tenker og føler veldig masse...masse defust. Ikke like lett å forklare det med ord. Livet dere.. Livet... Oppturer, nedturer, tårer, glede, inspirasjon, mørket, lyset, håp, lidenskap, kjærlighet...

I know that I`m not making any sense at all.. I usually never do...exept in my mind. But I dont really care.

Jeg danser med hele meg, rett fra sjela, og selv om jeg danser alene i kveld, når jeg fremdeles toppen. 
Ahh..Too many sigarettes...Still, I`m lighting up a new one...Månen...jeg ser opp på deg og smiler... Du smiler tilbake...Jeg sitter her med headphones på og synger for full hals, idag føler jeg meg nærmere deg.

Du tenker nok at jeg er drita..kan nok stemme, jeg er jo som sagt  på ice nr 3!

Magi oppstår plutselig mellom mennesker..Magi oppstår plutselig når man tar en kjedelig matvare og blander den med en annen. Når man synger og en annen plutselig hopper helhjertet inn..Når man danser og noen andre gir seg helt henn på gulvet sammen med deg, And you just cant help but loving it.... Livsglede..Ahh, jeg elsker deg livsglede! 


Det er ikke alt man skal forstå. Cheers.

23.08.2012 kl.21:26 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 20.08.2012 kl.21:22 Bridge

Der var ferien min over, så idag var jeg tilbake på Kiwi! 
Har hatt  3 fantastiske uker med mine nydelige venner, og været ble som jeg sier vært år- sommeren kommer i August når jeg skal ha ferie! 

Denne helga var vi på Rosfjord Hotell fra Fredag til Søndag- det ble ekstremt lite søvn, mye bridge og mye dansing! <3 

Denne vakre dama fylte år- Ragnhild Brekka!
Jeg spilte turneringa med Katja vennen- <3  Love u Hon`Vi er forholdsvis nye i bridgeverden ettersom vi kun har spilt i 3-4 år, men jammen lå vi ikke på pluss omtrent hele turneringa, en stund lå vi på 8. plass, og Katja var like begeistret hver gang vi fikk 30 pluss, det var high fives over bordet omtrent hver runde, haha- jeg svarte med- er du virkelig overasket?? 

Så raste det på Søndag- som det måtte gjøre etter ei hard helg, endte på minus 100 ca. 

Klukk og Nils kom på premie, det skulle da bare mangle når en Norgesmester spiller sammen med en verdensmester. Riktignok siste premieplass, men verdensmesteren forteller at de rykket ned 5 plasser i siste spill! Fort gjort.Tommy og Ronny kom rett bak premie 


På Fredag var det bursdags- singelturnering, da er det lov med alkohol under selve turneringen. Jaada..


De fleste av dere har vel allerede sett disse bildene, de er jo seff lånt av Ragnhild, men på bloggen skal de likevel.

Men  kansje dere ikke har lest Farsunds avisen idag?Jeg håper dere har gode øyner,
Ikke tidenes peneste bilde av meg da, men jeg driter egentlig idet, jeg er jo herved blitt kjendis! Jeg føler vi mangler bilder av Lørdagskvelden i brisen, det var der det skjedde! Anyone?? 

Nå er det snart natta her ettersom jeg må opp 05.30 i mårra tidlig, må bare se en episode av Suits først, dagens store høydepunkt! Jeg har forresten ikke skaffet meg makker til hverken i mårra (Tirsdag/Farsund) eller på Onsdag i Lyngdal, hyl ut om noen vil spille med den nybakte kjendisen! 

Off, begynner å ligne mer og mer på Klukk for hver dag som går...Nå må vi sanse vårs! Hei Heei=)

20.08.2012 kl.21:22 i Bridge Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 17.08.2012 kl.13:35 Bridge

Ja, dårlig med blogging ble det og gitt... Men vi gjør ikke mye spendene, det går for det meste i sofa`n og bridge hver dag, og suits! Tirsdag var vi i Farsund og spilte, Onsdag var vi i Lyngdal og spilte, og i går var vi i Søgne, der jeg og Clas klatret til topps med 63,8 %. En litt trøtt Marit her, var slækk i hele går. I dag er vi klare for party, masse fine mennesker kommer til Rosfjord og det skal bli så gøy! 
I nest siste runde spilte vi mot Tommy og Klukk og sistnevnte mener at de gav oss poengene. Jeg kan ikke noe for at de ikke gadd å ta beita når de først hadde dobla, 17 minus var vel fortjent Mr.Skree!

Ellers meldte vi oss opp i en 6 spar, fordi Clas hoppet til 4 kløver som jeg trodde var renons. Jeg hadde singel. Det hadde visst han og. Men ingen dobla for utspill så den sto plutselig!  
Vi lagde vår egen uflax da, doblet hjem 2 kontrakter som ikke stod, og gikk 2 beit i  en utgang som plutselig stod. xène ble flittig brukt, typ marginale xèr som vi aldeles ikke syns var marginale, full kontroll!

I siste runde åpner Clas i 1 nt og jeg sitter med 10, 9- åttende i spar, singel i begge minor fargene og 3-4 poeng. 
Det går 1 Nt - x fra opps så overfører jeg til spar og velger å passe ned 2 spar fra makker. Fikk feelinga at det kun var typ 9 stikk. Det var det jo. Ble jo topp det og, haha, litt flax må man ha.

Nei, nå er det tilbake der jeg slapp i går- Suits! Så må jeg vel tenkte på dusjen når klokka nærmer seg fire! Håper alle får en fantastisk helg, I know I will =)

 

17.08.2012 kl.13:35 i Bridge Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 13.08.2012 kl.17:02 Musikk

Javel dere, jeg tok litt ferie jeg ettersom det var dårlig med nett i Fredrikstad. Men nå er jeg tilbake og har hatt to fantastiske uker med mine nydelige venner. 
Men litt tid for meg selv har jeg fått, og den brukte jeg til å se 1. sesong av Duets.

Jeg bare MÅ dele favorittene mine med dere, enjoy:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, som dere kansje skjønner er J Rome favoritten min! 
Det er utrolig mange nydelige duetter med de andre, men jeg vil du skal se de 9 episodene selv, for det unner jeg deg virkelig.

Ok, 2 til da med Kelly Clarkson (spol til 2 minutter om du vil skippe alt foran)

 

 

 

 

Beautiful right?

Akkurat nå sitter jeg og venter på at Klukk og Tommy skal komme hjem med Mia som har vært på pensjonat i 2 uker, jeg gleder meg så til å kose med han!! Selv om han helt sikkert bare vil ut å springe, og driter i hele kosen...

Sommeren er her for fullt og jeg har ferie frem til Mandag klokka 10.00 og jeg har virkelig tenkt å utnytte været. Håper på litt bading og sånn. Til helga er det Lyngdalsturnering og jeg gleder meg utrolig masse, for da blir det pianobar!! WEEEEEEEEEEEEEEEE!!  

Null bilder i dag, skal prøve å få til et bedre innlegg i mårra, snx da vettu=)

13.08.2012 kl.17:02 i Musikk Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 04.08.2012 kl.22:03 Blogg

Første dag i mix'n er over, jeg og Tommy ligger ikke helt der vi vil være.
Men det er jo ikke IDAG vi skal vinne!

Nå sitter vi på ei hytte og koser oss, ikke alle ville være med på bilde, så de blir bare de ekstra pr- kåte folka!

Anyway, trenger masse fingrer i kryss i mårra, jeg har ingen planer om å lande på noen dårlig plassering!

04.08.2012 kl.22:03 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 02.08.2012 kl.13:02 BloggNå har vi skjekket ut av Hotell Göta og venter for öyeblikket på Stig og David som spiller sideturnering.
Turen går videre til hytta snart, så er det Fredrikstad i mårra! Lördags morgen er det min tur i ilden for da starter NM Mix Par som jeg skal spille med Tommy.
Gleder meg masse!

Ville bare innom å si hei, blogges igjen snart, kos dere masse i mens da=)
Elsker den nye shortsen min by the way, u like too?

 

02.08.2012 kl.13:02 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 01.08.2012 kl.22:22 Bridge

Jeg stod opp med en ekkel følelse. Jeg var sikker på at vi skulle bli slått ut idag... Men jeg sa det ikke høyt til de andre, bare Stig- ville ikke jinxe.
Tok på meg lag skjorta og labba bortover til hallen.

De vant første kampen idag, men etter første halvrunde i kamp to lå vi under med 7 imp.

Det var slitsomt å se på idag, vi hadde utrolig mange sjangser til å vinne kampen.. "Men låt oss heller gå bet" Mulig det ble litt sent i går, kjedelig er det hvertfall å ryke på noe så enkelt.
Men vi har alltids nye sjangser i Fredrikstad- en hel uke til med Bridge!! Haha, jeg kan forstå om noen syns vi er litt spesielle.

01.08.2012 kl.22:22 i Bridge 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

hits