august 2013

 • 25.08.2013 kl.18:50 Blogg

.....En time etter innlegget under fikk jeg svaret mitt.Når man er inne i en negativ energi, hjelper ord veldig lite. Klukk tok meg med ut på kjøretur og vi endte opp på Hånesgrillen hvor vi kjøpte soft is og iskaffe.Med en gang jeg satte meg i bilen kjente jeg at energien min var i forandring. Jeg må fysisk endre omgivelsene mine. Utrolig befriende å vite at det virker, alt det negativet bare slipper tak og det er deilig å vite at jeg har en quik fix tilgjengelig.Nå kan jeg nyte resten av Søndagen, håper alle der ute gjør det samme. <3 

25.08.2013 kl.18:50 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

Frykt er et ord jeg ikke er så glad i. Kansje fordi jeg fyller livet mitt med for mye av det.
Frykt for å ikke nå opp, frykt for å gjøre noe feil, frykt for å si noe feil, frykt for at noe skal gå galt, at ikke man skal kunne få til å forklare seg selv....
Det er så innmarrig unødvendig, det eneste som skjer er jo at man hemmer sjangsene sine for å faktisk gjøre noe rett.

Frykt gjør at man overtenker, overanalyserer, og setter fokus på feil plass, energien blir negativ og resultatene derretter.
Så hvorfor kan man ikke bare la være når man vet at det ikke er bra?Når man er uredd og har tro på seg selv og innser at så lenge man gjør sitt beste så vil det gå bra til slutt, så vil man få til hva som helst.
Man bare børster av seg og reiser seg og prøver på ny helt til man har mestret det, eller fått til det man satte som mål, uanfektet av alt som skjedde før man kom dit.

Hvorfor har jeg latt frykten overta som sjef, jeg liker ikke måten den styrer på og det er utrolig slitsomt å kjenne hvordan den påvirker resten av alt det fine som bor i meg. 
Livet er fylt med vanskelige oppgaver og jeg er absolutt ingen ekspert på området. Selv om mitt høyere selv vet hva som må til og skjønner alt, og forstår alt så har jeg problemer med å samarbeide med meg selv- mitt menneskelige jeg. Jeg er visst tydeligvis et vanskelig vesen. 

Man må være i harmoni med seg selv, Mind- spirit, body and soul -for å kunne være oppriktig lykkelig. And somewhere along the way- I started to work against that when I let fear take the lead.
Så hva gjør man da, for å avslutte denne kontonuerlige kampen mot seg selv som man taper uansett om man vinner? 25.08.2013 kl.15:50 i Selvutvikling Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 23.08.2013 kl.17:07 Blogg

Javel der. Egentlig hadde jeg planer om å sitte på hesteryggen right about now, men det var noe misforståelser og noe greier, så det ble avlyst idag. 
Like greit, jeg er sliiiten...som jeg alltid er etter å ha stått opp kl. 05.30.

Sitter å spiser middag i skrivende øyeblikk, vi har fått dilla på aioli. Så da heiv vi oppi litt i potetstappa! Jeg tviler på at det er normalt? 

Jeg orka jo ikke å stelle meg for å ta blogg bilder og innlegg uten bilder er kjedelig. Så jeg bruker noen fra i går som ikke kom med.
Og mens jeg satt og leita fram bildene fra i går, kom jeg over noen bilder som fikk meg til å savne det korte lyse håret mitt..

Here we go..

Nataliya, kan du klippe meg sånn igjen nå snart???

Så skal jeg ta meg av bleikinga..For det har jeg gjort et par..hundre ganger før!Er dere med meg? Hvem stemmer for lyst kort hår, rekk opp hånda!!

23.08.2013 kl.17:07 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 22.08.2013 kl.19:48 Blogg

Ble ikke noe bridge idag, vi bestemte oss for å bare slappe av hjemme. Like greit, trives sammen med teppet mitt jeg. Magen min er mett på hjemmelaget pita og jeg tror muligens vi skal lage brownies til kveldsmat! Tenker lesertallene roer seg nå de neste dagene, koselig dere var innom da, here in my little room. 

Det er ikke alltid omstendighetene tillater at man kan gjøre som man ønsker og leve det livet man drømmer om, men man kan starte et sted og planlegge hvordan man vil gjøre det når man endelig kommer dit.  På den måten har man hele tiden noe å se frem til og motivasjon til å komme seg igjennom de tunge periodene. Nothing last forever, everything is changing all the time and I sure as hell wanna be ready when life is starting to fall in to place. So, are you planning for your future? No? 

Your future starts with a single thought. Make it a good one. 

22.08.2013 kl.19:48 i Blogg 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 22.08.2013 kl.13:02 Blogg

God morgen. I dag har jeg fri og jeg har planer om å bare kose meg! Skal på bridgen i kveld, men frem til da blir det bare seriekos i sofan.I mårra er det først jobb, så skal jeg ut til Vennesla og ta med Zemaya på tur. Klukk reiser til Stavanger for James sin 40 års dag, jeg har jobbehelg og kan desverre ikke bli med. Typisk uflax.
Jeg sletter innlegget nedenfor snart, trenger ikke å ligge ute på nett i all evighet.Ellers har jeg ikke fått spist frokost enda, tenkte jeg skulle være litt aktiv her nå mens det er litt trafikk på bloggen før dere parkerer en helt annen plass. (!)Jeg har forresten vært heldig og fått flere timer på jobb, 2 dager mere i uka, ikke værst! =)

Jeg vet ikke helt hvor mange som reagerte negativt på i går, vi har hvertfall ikke hørt annet enn støttende ord. Mitt liv- våres liv er alt annet enn A4 og store deler av det har jeg ikke delt med dere fordi jeg ikke kan. Det er nok mange som går inne med en del som vi ikke vet er der, som kjemper seg igjennom hverdagen med et påklistret smil og en ståpåvilje ut av en annen verden.

Det er ikke alt man kan dele, og det er viktig å huske på at vi er bare mennesker som gjør så godt vi kan ut ifra hva vi har og hva vi er og hva slags bagasje man bærer på.


Jeg ønsker hvertfall deg alt godt uansett hvem du er. Jeg krysser fingrene for at det du går å håper på skal komme din vei, og at det nå er din tur til å skinne.
Anyway, remember to keep your light inside you shine, eaven though there`s a storm outside. <3

22.08.2013 kl.13:02 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 21.08.2013 kl.22:59 Blogg

En del av dere har nok ikke kunnet unngått å fått med dere hva som skjer med oss disse dagene, selv om vi håpte på at det skulle gå dere hus forbi en gang i midten av programmet.

Men sånn ble det ikke. . Fokuset vårt har vært på oss selv og vårt eget liv, som flere av dere som har lest bloggen min en stund vet så har vi tatt en helomvending. 

Vi solgte leiligheten, fikk ordnet oss en ny leilighet i en annen by, begge måtte få ny jobb, og Klukk har pendlet Kr.sand- Flekkefjord hver dag i 4 mnd som har vært rimelig slitsomt. Andre ting er også blitt forandret til det bedre uten at jeg vil gå nærmere inn på det..For Klukk så er dette det værste vi kunne gjøre, fins ikke lett en eneste plass.Han hater å måtte gå på tv med dette og det tror jeg alle som kjenner oss vet. Men han ville gjøre ord om til handling og beviste for meg at han var villig til å gå utenfor sine egene grenser for å fikse opp i det vi har levd i i veldig mange år. Vi bestemte oss for å snu på livet og gjøre opp for all gjelda. Men for å klare det -måtte noe skje.

For meg så betyr det ikke så mye om hva andre måtte mene om dette, vi har valgt å leve slik og nå har vi valgt å snu.

Greit, vi er kansje ikke det typiske tillfellet, jeg har en mann som er veldig oppegående og klarer å snakke for seg, men tror dere det da folkens at vi hadde gjort dette helt på egenhånd uten programmet nå etter snart 10 år sammen i samme rutiner?

Noe måtte skje og dette var dytten vi trengte for å komme i gang. Jeg ville sagt all ære til min kjære mann som gikk ut av seg selv for å ordne opp slik at jeg og han skulle få en bedre fremtid.

Uten å ha skrevet et eneste innlegg på en uke, så gikk leser tallene i været idag, haha, slo faktisk rekorden min. Så til dere som var interessert, håper dette var nok informasjon, vi er ferdige med saken og ønsker heller ikke å snakke så mye om det. 

Tusen takk for all støtten fra kjendte og ukjendte, setter veldig pris på det! =) 

 

21.08.2013 kl.22:59 i Blogg 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 14.08.2013 kl.13:01 Blogg

God måræn!I dag er det ingenting som fungerer. Hverken designet på bloggen min eller den siden jeg ser serier fra.
Men redigeringsprogrammet mitt- det fungerer. Og ikke nok med det- jeg har til og med fått nye funksjoner.Så det måtte testes ut. Jeg elsker jo å leke med bilder. Her feks ser det jo ut som Tingeling fra Neverland har vært å viftet med staven sin <3

I dag er det første dag tilbake på skolebenken for mange. Jeg husker tilbake i min tid...haha..høres så gammel ut men det er faktisk 10 år siden.
Da gikk jeg frisørlinja her i Kr.sand og hadde kjæreste hjemme i Lyngdal (Farsund). Så jeg drev å fløy frem og tilbake mellom de to byene, husker den ene Fredagen hadde vi bare gym. Gjett om jeg syns det var gøy å stå opp kl. 05.00 om morgenen i Lyngdal for å stelle meg, og ta bussen inn til Kr.sand bare for å ha gym og så reise hjem igjen?Nå må jeg komme i gang her, skal jo på jobb snart og.

Ha en fin fin dag!

14.08.2013 kl.13:01 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 12.08.2013 kl.19:16 Blogg

I dag har jeg vært på Hærligland sammen med Lene noen timer, før jeg videre vendte nesa mot stallen. Skulle egentlig ikke ri idag, siden jeg venter på ei som skal være med meg første gangen med salen, for det er noe spessielt med den så det må gjøres riktigt. 

Men jeg slang meg på uten sal enn så lenge, litt greit å ri barback litt for å bli litt mere kjendt med hesten og ta det helt med ro.Jeg måtte stå på en stol og derretter hoppe på henne for å komme meg opp, haha. Flinke jenta stod helt stille. Tror ikke det blir så mye mere denne uka, jobber ekstra pluss at det er Lyngdalsturneringa til helga. 
But I`ll be back next week, gleder meg til jeg kan ta henne med ut på tur.Blir litt bildespam her nå, men se så fine vi er sammen=)Skrev navnet hennes feil i innlegget under, hun heter Zemaja! Nå har vi nettop spist middag her, er ganske trøtt og sliten siden det er den tiden i mnd. I`m beat.
12.08.2013 kl.19:16 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 11.08.2013 kl.21:20 Blogg

I dag fikk jeg en tlf med gode nyheter. Det jeg har gått å lengtet etter i evigheter har endelig funnet meg.
Jeg skal få komme og stelle og ri Samsaya noen dager i uken.I`m extatic!! 

Jeg var å hilste på eieren i kveld og stelte dette vakre dyret. 
Jeg har aldri i mitt liv ridd en så stor hest før, men hun var ikke å frykte for det var en ordentlig kosehest så vi ble bestevenner med en gang.

Hun driver å vinner masse stevner og sørlandsmesterskap og sånn, så fort vil det gå=) Åhr, jeg som har drømt om å galloppere bortover stranden, enger i månedsvis, skal endelig få ønsket mitt oppfylt... Jeg er så glad og kan nesten ikke vente. Heldigvis trenger jeg ikke å vente lenge for hun snakket om at jeg skulle komme allerede denne uken som kommer. 

Hun var så skjønn, når jeg skulle rense føttene hennes, så bare løftet hun opp bena av seg selv etter jeg hadde tatt første fot. Haha, nydelige vesen. 

Nå er det kveldsmat og litt BBO, snx plutselig=) 

11.08.2013 kl.21:20 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 09.08.2013 kl.19:08 Blogg

Ikke alle dager er like. I min verden så går det veldig i bølgedaler som mange av dere vet. Men denne Fredagen har vært litt anderledes. 
Jeg våknet opp med en iver etter å vaske og rydde. De få gangene jeg liker å gjøre sånne ting og faktisk gjør det i det hele tatt er de gangene jeg har fått noe nytt eller føler en endring i form av en ny epoke. Jeg har byttet på senga, skrubba dusjen, fått bort alt av bananesker og søppel vi ikke trenger å ha liggende og vasket benker og gulv. Flere klesvasker og bretting av alt som nå ligger fint i kommodene takket være den fantastiske tørketrommelen vi fikk av Mamma og Karl Tore. Jeg fikk Klukk til å handle inn en lyspære til soverommet jeg har tenkt på i evigheter, nå er det såå mye koseligere der inne. Når jeg var der inne å brettet klær i stad, mens vi ventet på at pizzan skulle bli ferdig og det luktet helt himmelsk, følte jeg meg veldig heldig. I skrivende stund sitter vi og spiser hjemmelaget pizza som jeg lagde helt alene, og den ble ganske så god om jeg må si det selv.Klukk kikket nettop bort på meg litt sånn rart og lurte på om jeg syns pizzan var god?
-Ja...syns ikke du??
-Joo....jeg vet ikke...den smakte litt rart...

MAKAN!

Men vi koser oss likevel da, alle sammen. Etterpå skal vi se en film som heter Charlie saint cloud eller noe i den duren, med Zac Efron i hovedrollen. <3 

I mårra skal jeg jobbe kveld, så er det rett på sommerfest etterpå. Gleder meg! 
Håper du får en fin helg og jeg må bare få Gratulere min venn Nils Kvangraven igjen med Norgesmester tittelen for andre år på rad, that`s amazing!!!  
 

09.08.2013 kl.19:08 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 05.08.2013 kl.18:01 Bridge

I`m back in the city. NM er over for oss i år, ble bare en turnering siden vi begge skulle tilbake på jobb i dag tidlig. Men vi har hatt en kjempe fin helg! Vi ble desverre ikke Norgesmestere i år heller, men det var en stund vi faktisk lå i poss til å komme oss dit. 
Men jeg spilte elendig i siste sesjon på Søndag, kunne hentet hvertfall 500 + til men valgte heller å spille 100 minus. JADDA!!

Totalt sett landet vi på ca 500 pluss, 43.plass av 200 par og var i premie enden av det hele, så noe rett gjorde vi. Link til resultatene finner du her. LINK Kjempe gøy å treffe igjen alle sammen, neste gang vi møtes er det Lyngdals turnering, som bare er noen uker unna. Da skal jeg spille med Katja som er blitt en koselig tradisjon. Vi har også laget en tradisjon av at vi spiller veldig bra første dag, ligger godt ann, så kommer Søndagen og ingen av oss skjønner noenting av noenting lengre. Haha, kansje vi klarer å holde ut begge dagene i år? Fant meg en hatt på hytta jeg. Tipper det er Stig sin. 

Nå er det siste innspurt av sommervaktlista, fra neste uke er det tilbake til normal tilværelse, som betyr litt mere fridager på meg. 
På Lørdag skal vi ha sommerfest, og det gleder jeg meg til. Blir gøøy!

Nå er jeg klar for å innta serie verden, Americas next top model har startet igjen, denne gangen kjører de både jenter og gutter. Wee.

Ha en fin kveld da.
 

05.08.2013 kl.18:01 i Bridge Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 03.08.2013 kl.01:47 Blogg

Vi har plassert oss på Thon hotell i natt, i Halden! Heldigvis må vi ta ferja for å komme oss hit, og tradisjonen er å kjøpe pølse og potetstappe, som er så innmarrig digg!Var innom Fredrikstad og hilste på alle i stad, tok en drink og koste oss litt før vi kjørte videre til hotellet. I mårra blir det hytte sammen med de andre.Må opp 07.45 i mårra tidlig, blir en lang dag så det er øyeblikk natta her.Ja..Det ser ikke veldig innbydene ut, men det er digg! 

Haha, off...burde ikke legge ut sånne bilder. Her er rommet vårt.og badetDen mongoloide stolen der er til Klukk. 
Wish me luck tomorrow, vi har gått igjennom systemet vårt i bilen og vi føler oss klare!  

03.08.2013 kl.01:47 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 02.08.2013 kl.14:31 Blogg

It`s heavy,and dark and I dont want to be here. But I am...

It`s not always so easy to be happy. All I want is to be happy.

Not so easy when you keep having to fight all the demons away. 
I`m tired of fighting...Please stop making me fight. 


02.08.2013 kl.14:31 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 01.08.2013 kl.22:44 Blogg

Min Svigerinne kom innom jobb idag med en ny kjole til meg. Den var for liten for henne desverre. Heldigvis

Vi har allerede rukket og hilse på hverandre.Det blir litt bildespam nå, men jeg har forelsket meg i det jeg kaller for Rachel kjolen min. Fra Suits vet du. Jeg fikk beskjed om å stryke den før bruk. Det gadd jeg selfølgelig ikke. Men det går helt fint!

Vi var forresten på sommer på torvet noen timer i kveld sammen med May Linn og Benjamin. Kjempe koselig, nydelige mennesker begge to=)Se så søte de er sammen dah <3 

Men tilbake til meg-
I mårra reiser vi til Fredrikstad for å spille NM mix, håper det går veien. Men mest av alt gleder jeg meg til å være sammen med bridge venner fra hele landet som samles under ett tak denne uka.Fikk vel forsovidt beskjed om å ikke bruke disse skoene til heller, men jeg syns de passa greit jeg!?
Anyway, tusen takk Nataliya, I really love it! Bloggen hennes finner du her. LINK Sånn, nå har vi fått nok Marit bilder for en stund, haha. Jeg tar helg nå, blir deilig med 3 dager fri. Kos dere.

01.08.2013 kl.22:44 i Blogg 6 kommentarer Permalenke Tips en venn

hits