september 2010

 • 01.10.2010 kl.00:07 Blogg

Elsker denne sangen,visste verken hva den het eller hvem som sang før jeg nå nettop leste det på denne jenta sin fine blogg.

 Idag har jeg vasket ned leiligheten, årh, det var deilig.
Jobb i mårra,men bare 11-17 så er det hjem å kose seg med serier av alle slag,har faktisk ikke hatt tid til å sett noen denne uka, så jeg har mange timer foran meg med serier!!!

Jeg vil ha nytt design på bloggen, og det skal gjøres av noen flinke folk. Så da må jeg kansje hukke tak i min bror ,så vi får tatt noen brukbare bilder. Nå er det snart natta, håper alle får en fin fin fredda' =)

01.10.2010 kl.00:07 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 30.09.2010 kl.16:29 Blogg


Bikini fra Illusion.no kr 249,-Genser fra Illusion kr 289,-

30.09.2010 kl.16:29 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

Noen ganger har vi vanskelig for å se fremover. Man går litt lei, og ser ikke helt poenget med å stå opp så tidlig for å gå på en jobb du ikke er særlig gira på, for å tjene penger til å betale de altfor store regningene du har liggenes,og etterpå er du bare sliten.

 På fritiden går det mye tid på hus og mas hit og dit, og du har nesten gitt opp tanken noe bedre fordi du ikke har overskudd til å jobbe mere overtid for å få penger til den USA turen du alltid har drømt om. Så du går litt på auto pilot gjennom hverdagen og plutselig har det gått 10 år. 

Mange- henger igjen i fortiden, gamle tanker, kjærlighet, aggresjon, og har derfor vanskelig for å komme seg videre.

Sliter du med gammel kjærlighet som aldri slutter å brenne, slukk den med dine tanker hver dag.
Sliter du med gammel aggresjon til andre- hvem er det egentlig du straffer?
Sliter du med gamle tankemønstere du vet er gått ut på dato- change them!

Målet må jo være å være så lykkelig som mulig. Og hvis du insisterer på at "sånn og sånn må det være fordi at ellers så funker ikke den og da blir det helt umulig"-  da er det din sannhet, og jeg er sikker på at du vil ha det sånn resten av ditt liv. Ikke se problemer- se løsninger, og stol på at alt ordner seg.

Forny deg selv, på innsiden som på utsiden, bytt ut gammelt med nytt, vi trenger alle en make-over en gang i blandt, for slik vi så ut for 10 år siden, er ikke lenger slik vi ville stelt oss i dag. Make sense?

Konklusjon: Du har kontrollen over ditt eget liv, i en større grad enn du tror. For å lage en positiv fremtid, må du tilgi og gi slipp, for å lage plass til alt det nye du ønsker for deg selv.

-Ditch de rundt deg som ikke bidrar til noe annet enn negativitet
-Meld deg på kurs og alt av interesse som du kan ha glede av

-Skriv ned en liste, gjerne klipp og lim bilder på ei tavle av dine ønsker
-Send ut positiv energi og tanker til de rundt deg, og til deg selv
-Stol på universet og hopp i det- fysisk som psykisk
-Vit at det er en overflod av alt du vil ha og trenger, du må bare huske å be om det
-Flere ganger om dagen, visualiser drømmer, ting, situasjoner
-Lev som om du allerede har vunnet
-Vit at det er en større mening med akkurat deg
-Gå ut i verden og gjør noe helt nytt
-Si "Ja" mere

Så kan jeg med overbevisning si at din fremtid vil bli fantastisk! Gleder du deg ikke allerede?

30.09.2010 kl.01:48 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Riter som renser ditt energifelt

Velkommen til en helg for transformasjon. De 4 første ritene er riter som gis ditt energifelt for å aktivere din personlige prosess. Du får innvielser for beskyttelse, renselse, healing og intuisjon. Seerens rite gis til ditt 3 øye og hjerte for å styrke din intuisjon. Rite nummer tre gis til hvert chakra for å styrke dem og hjelpe deg å gi slipp på gamle energier og blokkeringer slik at du kan komme i rett relasjon på alle plan.
Munay-ki handler om å leve fra hjertet, leve fra et hellig sted i deg, om å se livet ditt fra et høyere perspektiv. Vi vil gjøre bålseremoni og øvelser for å gi slipp på fortiden. Vi vil også gjøre øvelser med krystaller.

Pris

Kurset koster 1900 NOK for en weekend. Prisen er 1700 før 1. november. Du får 200 kroner i rabatt for hver venn du bringer til kurset (gjelder også om vennen tar kurset i en annen by).

Pris i Sverige: 2100 SEK (1800 SEK før 20. desember).

Tid og sted

Oslo 26-28 november. Josefinesgate 38 (Uranienborg / Frogner).
Kristiansand 19-21 november (sted ikke bestemt enten Tveit eller sentrum).
Stockholm 14-16 januar.

Tider:
Fredag 18 - 21:30
Lørdag: 10 - 19
Søndag: 10 - 21 (bålseremoni på kvelden)

28.09.2010 kl.23:17 i Selvutvikling Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 28.09.2010 kl.13:02 Musikk

28.09.2010 kl.13:02 i Musikk Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 28.09.2010 kl.12:47 Blogg


You like?                I do! =)

28.09.2010 kl.12:47 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 27.09.2010 kl.22:54 Blogg

Og den er rosa og søt=) Nå trenger jeg bare en ny veske så jeg får plass til den...Skal blogge det jeg shoppet idag- i mårra før jobb...Lua mi er seriøst drit kul.
Så jeg måtte jo selfølgelig ha den på meg i hele kveld inne på bridgen! Viktig å vise frem noe nytt vøtt!
Jeg og Erik vandt bridgen i kveld også, sånn går det når man er god. Satser på en hatric nå neste gang=)

10. plass på lokal topplista idag, jeg rykker stadig fremover i køen!

Ha en deilig natt folkens.

 

27.09.2010 kl.22:54 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

Kurs: Munay-ki - inkaenes ni riter

Munay-ki er de ni innvielser som tradisjonelt har blitt gitt de som går sjamanens vei; til medisinkvinner og medisinmenn, de som vokter visdommen og jorden. Tidligere mottok man dem etter flere års forberedelser og de var forbeholdt noen få.


I dag gis disse til alle som ønsker. Det gis for å forberede oss på tiden vi er inne i og en ny fremtid. Det er ritaler som forbereder oss på å bli mennesker med visdom og kraft til å ta vare på Moder Jord og skape et samfunn i fred og harmoni.


De fire første ritene gis for å bringe balanse og harmoni i deg slik at du er forberedt på å bli en Jordens vokter, en person med visdom og makt til å skape. Disse 4 kalles:

 

 • Healerens rite / "hampe" riten: Forbinder oss med vår egen helbredelsesevne og med lysvesner - healere som kommer for å hjelpe deg å gi slipp på fortiden - å helbrede de sår du bærer med deg.
 • Bands of power / Kraftbåndene - Dette åpner de 5 hovedenergiene som går rundt kroppen din. Det skaper sunn beskyttelse slik at tunge energier blir brutt ned før de går inn i ditt felt. Båndende er knyttet til de 5 elementer: jord, vann, ild, luft og rent lys.
 • Harmoni riten / "Ayni Karpay": Denne riten gis til chakraene. Du mottar en "arketype" i hvert chakra som styrker hvert chakra og de egenskaper som er forbundet med det. De renser chakraene dine for gamle energier og hjelper deg å gi slipp på fortiden og de mønstre som hindrer deg i bruke din kraft. Arketypene hjelper deg å komme i rett relasjon til alt som er, også din fortid og fremtid.
 • Seerens rite / Kawak riten: Denne riten vekker din intuisjon og ditt tredje øye. Det forbinder deg med hjertet ditt slik at du oppfatter verden i kjærlighet og visdom. • De tre neste ritene forbinder deg med en linje (lineage) av healere som kan bringe deg sin visdom og hjelp:

 • Dagvokterens riteDu blir forbundet med en linja av dagvoktere fra fortiden. Dagvokterenes oppgave var å bringe balanse og harmoni til Moder Jord og i vår relasjon til henne. De var medisinkvinner og -menn, jordmødre, urtemedisinere, voktere av hellige steder. Riten begynner prosessen med å helbrede din indre feminintet og din relasjon til Moder Jord. Når vi er rett relasjon til Moderen så lever vi uten frykt, og i fred.
 • Visdomsvokterens riteVisdomsvoktere var medisinkvinner og -menn som bar og beskyttet visdommen. Det sies at visdom lagres på fjelltoppene, og at den er bragt fra Himalaya til Andes gjennom visdomsvoktere som har båret den gjennom tusenvis av år. Denne riten knytter deg til visdommen fra hellige fjell som Himalaya og Andesfjellene og hjelper deg å helbrede din indre maskulinitet.
 • Jordvokterens rite.
 • Stjernevokterens rite
 • Dette ritualet forankrer deg trygt til tiden etter den store forandringen, som er sagt vil finne sted i eller rundt året 2012. Ifølge tradisjonen, når du mottar dette ritualet, så begynner den fysiske kroppen din å utvikle seg til den som et lysende menneske har. Aldringsprosessen saktner, og du blir motstandsdyktig mot sykdommer som du en gang var sårbar for. Etter at jeg mottok ritualene, så merket jeg meg at jeg ikke lenger bearbeidet hendelsene primært på det fysiske planet. Når du mottar disse ritualene så opparbeider du deg forvalteransvar for tiden som skal komme og alle framtidige generasjoner.

 • Skaper riten
 • Når du mottar denne initieringen, så vekker du Guds-lyset inni deg og opparbeider deg forvalteransvar for all skapelse, fra det minste gruskorn til de største ansamlinger av galakser i universet. Dette ritualet har aldri før vært tilgjengelig på planeten. Selv om det var individuelle individer som oppnådde dette stadiet av initiering, og vekket Kristus eller Buddha bevisstheten sin, så var det aldri mulig å overføre disse fra en person til en annen, før i dag. Så mens Ånd til menneske overføring hendte av og til, så har menneske til menneske overføring vært umulig til nå.

  Kurset er i November og link til hjemmesiden er her. Jeg skal hvertfall være med!

  26.09.2010 kl.20:37 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 26.09.2010 kl.14:18 Blogg

  Jeg ante ikke at blogg.no har fått lokale topplister til hver by, noe nytt kansje? Anyway, fant ut at jeg lå på 14. plass, på topp hundre lista, det var jo litt morro=)

  Men jeg ser for meg 1.plass om ikke lenge til må ha noe å strekke med etter! Flere lesere- større stemme!

  26.09.2010 kl.14:18 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  MARIT SKREE- vi vil sende på dine Chakra med automatskrift --

  1. ROT Grunntrygghet -Denne er som den skal for deg -
  2. LENDE Begjær -denne er også som den skal..-
  3. SOLAR PLEXUS -denne er litt åpen -denne er det greit å temme litt --
  4. HJERTE Kjærlighet -dette er litt åpent -du er livlig å lett påvirkelig -
  5. HALS Kommunikasjon --denne er også litt åpent -litt løs i munnen noen ganger --
  6. PANNE åndelighet .dette er ikke som det skal -litt arrogant mot andre mennesker -
  7. KRONE -UNIVERSETS --KANAL, ---00000

  Det er det vi har å si om dette --ILDRI og OSS

  Dere skal vite at dette er et medium, det er ikke hun som skriver hva hun tenker, men hun får ord hun skal skrive som automatskrift. Så noen ganger skjønner hun ikke helt hva alt betyr selv.

  Når det gjelder nr 6 som jeg ble litt skuffet over, så svarer hun andre som også har fått dette ordet, at det også kan bety stolt, men jeg aner ikke. Får ta det til etterretning=)

  Men det som var interesangt her det var nr 7. Krone universets kanal --00000.
  For alle de andre (ca 70 sider sider alt i alt) får svar som at denne er ikke utviklet, og er derfor ingenting å si noe om.  eller bare ----------------  eller 0. Så når jeg er den eneste som får --00000 til svar, spør jeg hva det betyr,og her svarer hun:

  MARIT
  KRONE CHAKRA..er egentlig ikke noe Chakra -
  Dette er det svært få som har noen sendinger i.-
  Om du får direkte kontakt med Universes -Visdomskilder igjennom Automatskrift eller
  samtale gjennon sendinger i dette Kronechakera -
  Da er for deg å ha denne høyeste energikraften- som finnes og denne er da meget godt utviklet

  Jeg spør igjen om hun mener denne er godt utviklet hos meg eller ikke,fordi jeg har vanskelig med å forstå siden setningene er litt rare og da svarer hun:

  HEI MARIT _HVA SKAL VI SENDE DEG MER OM DETTE ..
  Ildri er ikke synsk for å vite noe særlig om deg .
  Hun senser alles energikraft -Hun husker ikke om hun har sagt deg hva du har -
  dette tar hun på livene -Du har nokk en meget høy energikraft om denne blir utviklet
  -gjerne over lang tid -Ildri har åpen Krone Chakra -dette er ikke så ofte vi senser -
  Du hadde ikke som de aller fleste andre fått 0. der- om det hadde vert anderleds
  Det er som det skal at du spør om dette

  Jeg kan velge å tro at hun bare sitter å fantaserer...eller så kan jeg lure på hvorfor jeg er den eneste blandt en haug med folk som ville vite om chakra'ene sine som fikk svar på den siste at den var meget godt utviklet? Og som hun sier, det gjelder veldig få. Jeg tar det som enda en bekreftelse fra universet at jeg er på rett vei.  26.09.2010 kl.12:30 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 26.09.2010 kl.00:52 Blogg

  Skulle egentlig bestille den skinnjakka jeg blogget om for ikke så alt for lenge siden,men det var desverre tomt for min størrelse. Så jeg bestilte disse 2 istedenfor.

  Ja, alså ikke damene da..

  Now, shoues..... I'll get back to you....
  Det ble disse:


     Mulig bilde ble litt stort... =) Fiiine sant?

  26.09.2010 kl.00:52 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  Denne dama som ser tilbake på noen av mine tidligere liv, er svært dyktig, og gjør veldig mye annet i tillegg, som mange mennesker setter stor pris på. Her er min liste.

  MARIT SKREE. vi vil sende på NOEN av din sjels-tidligere-liv -

  + 1.ENGELAND .Dette var en prestinne i kultstedet Avalon --
  -- 2. BELGIA --denne var en sjømann i utfart --
  + 3. PORTUGAL, denne dyrket lettstelt jordbruk
  + 4.IRLAND -denne utvandret i sin fattigdom til Amerika .fant er sted i Pennsylvania .
  + 5. SPANIA ..denne studerte stjernene i en kikkert -skrev sendinger om dette --
  -- 6. FINNLAND -denne var en som drev trolldom i en sameleir -trooming var det mest av ..
  -- 7. SVERIGE ..denne reiste med sverd til det helligeland ..
  + 8. NORGE - Dette var en som levde på en øy i havet alene for seg selv ..

  Dette er liv med og uten kjærlighet til andre ..
  Denne sjelen må tilbake for å lære å erfare mer av det et menneske skal erfare i sine liv på Jorden --
  Sendingen er fra healerenergien Kundalini.
  Denne energikraften må utvikles om den skal være til noe for noen --

  ILDRI og DESIMENTER -.
   

  Jeg kan ikke si at jeg blir sjokka, når jeg blandt annet var prestinne,studerte stjernene,drev med trolldom,utvandret min fattigdom til USA, bodde alene på en øde øy (sikkert bare jeg som skjønner den siste)

  Men det jeg ble ekstra glad for var at hun plukket opp healing energien jeg vet jeg har, og nå skal jeg jammen meg endelig få kommet meg på kurs. Det skal bli spendene å få utviklet de energiene sånn at jeg i større grad kan være til hjelp for andre.

  Du har kansje hørt om at man skal følge den røde tråden i livet? Jeg er overbevist om at jeg følger min, og er utrolig glad for at jeg endelig har blitt bevisst, etter jeg i alle år, strebet etter å se den. Men jeg visste at den var der, og at jeg bare MÅTTE finne den, det var igrunn alt som stod i hodet på meg. =) Nå ønsker jeg det samme for deg, at du skal finne din!  25.09.2010 kl.00:48 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

   

   

  25.09.2010 kl.00:13 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  Hei Marit. :)

  Herregud.... Herregud... Hereguuud...!
  Okei...
  Jeg vet ikke helt hvor jag skal begynne, eller hvordan jeg i d hele tatt skal få d ut!
   

  Først må jeg bare spør. Har du lest boka "The secret" Eller på norsk "Hemmeligheten", Av Rhonda Byrne?
  Den ene videoen du har lagt ut i bloggen din ("tenk positivt") bærer veeeeldi preg av d jeg har lest i den boka.
  Jeg tror blindt på alt d som står i den boka. Men i den siste tiden har liksom den positive energien min på en måte sakte seget ut av meg, hvis du skjønner....?
   

  Uansett... så idag, har jeg hatt en veldi emosjonell dag.
  Først veldi høyt oppe på formiddagen. Så fik jeg vite noe som såra meg litt, så dermed falt humøret og jeg har kjent meg en smule motløs siden. Sånn type gråten i halsen å sånn...

  Anyway... Så gikk jeg inn på bloggen din via facebook... Jeg leste alt fra "love hate...." og nedover.
  Og alt som sto der bare traff meg SKIKKELI!!    Blåste meg rett av stolen type ting! Tårene kom, og jeg fikk plutseli bare en enorm kilde med positiv energi inni meg igjen.

  Og så tenkte jeg her da vettu... Kanskje d va en mening med at akkurat DU la ut akkurat DETTE for at jeg skulle lese det akkurat idag...?!! :) Eller sånn.... Er du med? :D
  Hadde vært koseli og interessant og kanskje tatt en kaffi en dag, hvis du hadde bevegd deg bortover mot sørlandet...!? :) Eller en telefon hadde også vært hyggeli! :D


   Dette ble skrevet av ei utrolig nydelig jente, jeg for en del år siden gikk på skole med. Hun skriver at det kansje at var en mening med dette, og jeg svarte tilbake at det kansje var en mening med det hun skrev til meg, siden jeg var i boks på om det kansje ble litt mye slike innlegg,siden jeg ikke aner hva dere tenker -dere som nesten aldri kommenterer. Men jeg vet at dere er der (google analytics=) og det er det viktigste for meg. 

  Det er ikke mange som sier ifra når man setter pris på hva andre gjør, så tusen takk skjønne jente, du beviser at "it matter's". Og jeg gleder meg til den kaffe'n! (blir kakao på meg dah jeg blir jo aldri voksen=P)

  Men en oppfordring dere:

  Prøv i en hel dag (24 timer) å gi uttrykk for hva du føler på innsiden- på utsiden. Alså, hver gang det dukker opp en situasjon du enten blir imponert over en person,eller setter pris på hva han gjør, eller bare fordi han oppfører seg akkurat slik du du trengte akkurat idag, fortell dem det. Si det høyt, og se ossen utfall du selv får når dagen er omme.
  Noen ganger gjør det mere med en person enn du tror. Å bli lagt merke til, bli verdsatt, for den du er betyr mye, og du kan være med på å skape det hos et menneske bare ved å si høyt det du tenker inni deg. Og når du skaper noe positivt for andre, skaper du noe positivt for deg selv.


  Heidi på jobb: Har du begynnt å bli forkjøla Marit, du hoster sånn.                                                                  
  Meg: Neida, har bare vært ute å røykt, det er bare den kolsen.

  Inger Karin i lunchen på jobb: Har du noen gang prøvd å slutte å røyke Marit?
  Meg: Nei, jeg ser ikke poenget...       (Alle kikker rart på meg og lurer på om jeg er stein stokk dum i hodet før de begynner å le..) Flax for meg at de trodde jeg tulla.. (neida mamma)

  Meg til Klukk:  Kan du prøve å ta ekstra hensyn til meg nå, jeg har pms og føler at alt er kjiipt?
  Klukk: De kalte meg bare "hensynsfulle Klukk" på barneskolen, så det fixer jeg LETT!                                    (kansje ikke så morsomt for dere som ikke kjenner han, but I really dont care)

  24.09.2010 kl.23:03 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  Akkurat i det jeg lurer på om det blir for mye selvutviklingsinnlegg for dere å lese, å ta inn, får jeg beskjed om at det ikke stemmer i det hele tatt!. Forteller mere om det senere om jeg får lov av den personen som skrev til meg.

  Om man bare sender ut spørsmål til universet, sender ut ønsker og behov, og ber både universet, din(e) egne livsguider, og ditt høyere selv om å gi deg svar eller evnt hva du ønsker/trenger,så får man ofte det. Men det gjelder å være bevisst på det. Flere ganger om dagen, før du sovner, legg energi i å fortelle dem, (og deg selv) hva som må til for at du skal være lykkelig.

  Universet sørger alltid for at du får den utviklingen du skal, så situasjoner vil alltid oppstå. Om du får den tingen du ønsker, eller trenger at penger skal dukke opp fra intet, kommer det mere ann på deg selv,tankene dine, motivene dine, og din energi. Du er hoved skuespilleren og regissør i din egen film, og du er den som bestemmer ossen den skal bli.

  Ofte "dag drømmer" vi situasjoner, og burde kaste bort ideen om vi ikke likte den når vi "våkner opp" .Tenk på det som et manus som du leser og ikke liker, da bytter du den ut med noe annet sant? Vær bevisst på det når det gjelder dine egene tanker, det er ikke alltid du "kaster bort" negative og dårlige tanker, og situasjoner. Ofte fordi du styres av frykt.

  Kast frykten, lev livet, bruk tid på din sjel og innse at vi har kontrollen i vårt eget liv, og kan lage ossen film vi bare vil, og har all den kraften vi trenger inni oss. Ikke stress deg igjennom livet med mye jobb,avtaler og alt du "burde gjøre" er det virkelig sånn favoritt filmen din ville blitt?

  24.09.2010 kl.13:18 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  23.09.2010 kl.00:47 i Spirituality Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

   

  Vi lever i en verden som er styrt av makt, frykt og egoisme. Vi bruker masse penger på millitære våpen, for å være forbredt til krig.

  Om vi hadde latt oss styre av våres høyere selv istedenfor frykten og ego'et i oss, og latt være å brukt penger på våpen, og heller fordelt pengene utover så hadde ikke ett eneste menneske i hele verden gått uten mat og det grunnleggende man trenger for å ha det bra.


  Akkurat som du har ansvaret for at din søster og bror skal ha det greit, har du også ansvaret for at denne lille gutten og alle  andre mennesker skal ha det greit. For vi er alle fra samme plass inni oss.

  Jeg gleder meg til den dagen vi kommer dit. Der vi har fått såpass stor forståelse av oss selv,andre mennesker og jorden, at vi velger ut ifra våres høyere selv. For det er reellt, det ligger i planene, planene om en helt ny verden.

  Mange er inneforsått med dette, og gir til de som har mindre, har fadderbarn (vi har selv 2 jenter) og jeg blir rørt av det siste innlegget til Voe der hun forteller om møte med sitt eget fadderbarn på besøk i Afrika.

   Selv om det er langt avsted og vi føler det ikke påvirker oss på noen måte så lenge vi ikke setter oss inn i situasjonen, og heller ignorerer det litt for 1 person som hjelper-  fra eller til spiller vel ingen rolle!? Men alt påvirker oss. Alt påvirker jorden. Og ja, det er langt avsted- men det er helt virkelig. Og du kan gjøre verden til å være en bedre plass å leve i.

   

  22.09.2010 kl.21:55 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  Hvis noen hadde sagt at den som kranglet med meg mest av alle,var den som elsket meg høyest når jeg var så sinna at jeg holdt på å eksplodere,hadde jeg bedt dem om å dra til en viss varm plass.

  Men forklaringen er; Den sjelen som du av og til "hater", har forståelsen for hvor mye du trenger å utvikle deg, og ønsker det beste for deg, som er sjelutvikling av høyeste grad. Det har blitt gjort avtaler på forhånd før du kom hit, om diverse friksjoner dere i mellom for at du skal åpne opp, og ha muligheten for å ta valg av ditt høyere jeg, og ikke fra ditt ego. Og når man gjør det,  vokser man, og får større forsåelse av seg selv og sine omgivelser.   Når jeg tenker meg om så er det akkurat det som er mitt tilfelle. Dere vil ikke tro hvor mye vi har vært i gjennom, og kranglet så det suste, men av eller annen grunn (Kjærlighet) ikke følte det var riktig å gå fra hverandre. Vi har vært sammen i ca 5 år nå, og forholdet vårt, er nesten heelt krangle fritt... Det vil si, vi har lært mye av hverandre og kommet i balanse. Og kjærligheten blomstrer som aldri før.

  Jeg skriver dette innlegget, litt pga deg, Linni Meister, siden du uttalte deg nylig  i media om Love- hate forholdet til din mann. At dere har mye lidenskap for hverandre. Mange syntes kansje det er rart med så mye krangling,fordi de ikke forstår det. Og ja,- jeg er så heldig at hun var innom bloggen min sist uke 7 ganger stod det på google analytics statestikken. =)  Veldig hyggelig.

  Det meste man møter av negativ energi, er det alltid en mening med. Om du skal lære å tenke,handle anderledes i forhold til det, eller om roten faktisk ligger i deg selv. "det du sender ut får du tilbake"

  Dette er nok ganske så vanskelig for de fleste, lettere sagt enn gjort lizm.. Baby steps!

   

  22.09.2010 kl.20:51 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  Har du noen gang følt at de gangene du utrykker at du er lykkelig,så daler det plutselig rett etterpå? Det har jeg opplevd mange ganger og i går kveld fikk jeg svar på hvorfor, i boken fra Diana's sjel.

  -Man dømmer følelsen. Du setter den i en katogori, når du er glad, sint, likegjyldig..Hvis du klarer å la være å gjøre det (yeah I know, it's hard) og bare lar øyeblikket få utfolde seg, så vil lykken forstette å være der. Du må akseptere at det er sånn det er, kjenne vinden i håret og nyte det.

  -Andre ting jeg blir minnet om (for vi vet jo dette fra før,men har bare lagret det bort fordi vi egentlig ikke trenger all informasjonen, her på jord, for da ville man blitt temmelig forvirret,og ikke kunne konsentrert oss om oppgaven våres i dette livet. Men noe er greit å vite.

  -Hvor er du i kroppen? Hun sier vi er rundt kroppen, alså- ikke inni den. Underbevisstheten,alt vi har lagret bort ligger under huden. Dette har en sammenheng med hvorfor vi blir syke. Evnt gamle emosjonelle sår som ikke har blitt healet fra tidligere liv,kan påvirke kroppen din idag. Også fra dette livet, om du ikke føler deg bra på innsiden,påvirker det deg på utsiden. Dette har jeg egentlig vært bevisst på hele mitt voksne liv hvertfall, og er glad for at jeg ikke har vært syk på hvertfall 10 år.

  Om du er mye syk,syntes jeg du skal begynne å stille deg selv spørsmål. Og vit at piller og medisiner kun helper midlertidig i de fleste tilfeller, kroppen healer seg selv,men da må du også hjelpe til. Det handler om å være i emosjonell balanse.

  -Jorden står det ikke bra til med..hva kan et enkelt individ gjøre for å hjelpe?

  Selvutvikling, sjelsutvikling, finn ditt indre lys, og lev i kjærlighet. Du trenger ikke å studere miljøet og vite hvordan du skal ta tak i hvert enkelt av jordens problemer. Jorden er et speil på hvordan vi mennesker har det på innsiden. Og ved å utvikle seg og være den beste du kan være, leve ut dine drømmer og være lykkelig så er jobben din gjort! Tenk det at vi har så mye krefter i oss, at vi sammen kan helbrede jorda...  TENK POSITIVE HANDLINGER

  BRUK POSITIVE ORD

  GJØR POSITIVE HANDLINGER

  OG DA VIL DET POSITIVE GRO.

  Når du er lei deg, sint eller irritert, og du setter på headphones med favoritt musikken din og bare ligger i din egen verden,og vil verken se eller høre noen andre, hva skjer med deg da? Eller ved å male, ved å utrykke din smerte?  Det healer deg. Det skal ikke mere enn 20 min med musikk i min egen verden til før jeg føler meg "hel" igjen. Hvis noen har såret meg, og jeg har masse vonde følelser inni meg, blir de borte jo mere musikken tar plass.

  Musikk er min lidenskap,det er der jeg føler jeg hører hjemme,det er det som "make sense" i hjerte mitt,og jeg har alltid lurt på hvorfor jeg ikke kunne leve av det. Men nå forsår jeg hvorfor musikk alltid har vært så viktig for meg, det er den største kilden jeg har hatt til å kunne heale meg selv. Jeg har ikke visst at den absolutt største kilden var meg selv, som er en evig varende brønn med kjærlighet. Der kan jeg hente energi og styrke, og den vil aldri gå tom. Det samme kan du.

  Noen av dere lurer vel på hvorfor bloggen har blitt til et selvutviklings sted? Det er rett og slett fordi jeg har fått beskjed om at jeg er klar. Når jeg lå i senga mi rett før jeg skulle sove så fikk jeg denne beskjeden og jeg visste med en gang hva det var svaret på. Og det er nok fordi jeg endelig har funnet balansen i meg selv.   20.09.2010 kl.12:06 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  18.09.2010 kl.13:53 i Spirituality Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 18.09.2010 kl.13:29 Blogg

   

  Det har vært stille fra meg i noen dager. Det er fordi det skjer så mye for tiden, at jeg må ha tid til å ta det inn.


  Sånn ellers utenom det, så var overaskelsen fra klukk en tur til Kr.sand for å spise på favoritt resturanten min Big Horn og gå på den mest romantiske filmen som gikk den dagen, letter's to Juliet.

  Men siden han plutselig måtte jobbe overtid,og jeg måtte på jobb extra tidlig. og begge hadde sovet ca 3 timer natta før,så utsatte vi det til en dag vi har fri.

  I kveld blir det bridge hos Gro,det blir koselig. Fri helg er alltid koselig=)

  18.09.2010 kl.13:29 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

  17.09.2010 kl.23:48 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  17.09.2010 kl.23:41 i Spirituality Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 14.09.2010 kl.13:07 Blogg

  Nå har jeg ligget å lata meg i sofa'n i en del timer,viktig å få en rolig start på dagen! =) Nå er jeg klar for jobb, i mårra må vi til dyrlegen for Mia skal få vaksine. Vet enda ikke hva Klukk har planer om på fredag, og jeg har funnet ut at jeg ikke er særlig glad i overaskelser...jeg må vite det ca NÅ... For nyskerrig for den slags jeg...


  By the way,kunne såå ønske at det kunne starta opp et danse studio her jeg bor midt i sentrum,med sånn dropp inn classes,som de har i de store byene... Såå gira.. Noen som tar oppfordringen? Hadde vært innmarrig gøy, for det finnes bare dans for små jenter her i Lyngdal, jeg er klar for jenter som har stå på vilje,og er like gira som jeg blir når man skrur på musikken.

  14.09.2010 kl.13:07 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 13.09.2010 kl.17:01 Blogg

  Bestilte nettop en deilig rosa jakke fra ebay.
  Gleder meg til å hoppe inn i den!

  13.09.2010 kl.17:01 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

  • 12.09.2010 kl.20:50 Blogg


  Skulle hatt flere Søndager i uka, det er min mening! =)

  Idag har jeg ikke gjort annet enn å slappe av i sofa'n, vært en tur på besøk hos min bror,laget middag,og tilbake til sofa'n igjen.

  Klukk er flink i helgene,da lager han alltid frokost til kona si, det setter hun veldig stor pris på=)

  Farsund Open i helga,som jeg ikke fikk med meg pga jobb,men hørte rykter om at Tommy Søiland og Daniel Ueland vandt... Grattis gutter!! Vi gleder oss til å komme på Nærbø giganten =)  Og Arvid som ble nr 2, stolt av deg=)

  I mårra er det tilbake på hotellet for mere bridge, nå Erik....skal vi eie!!!


  12.09.2010 kl.20:50 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

  • 11.09.2010 kl.00:07 Blogg
  Men er den varm nok for høsten?
  Jeg kan høre Mamma skrike neeeei,den er ikke det,- fra hvor hun når enn befinner seg right now,men den ser jo litt varm ut dah...!?! Men...så hadde jeg jo tenkt meg en tunika lang jakke,hmm...Kjedelig å være den fornuftige i familien, hvis ikke kunne jeg jo bare kjøpt begge deler...*River meg selv i håret*

  789 kr på motehuset. To buy or not to buy?

  11.09.2010 kl.00:07 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

  Vi har kommet til en ny tid nå. New age- det er en grunn til at det alternative har blitt så populært og mange mennesker har begynnt å åpne øynene,og har fått et større behov for å utvikle seg...utvikle sitt høyere jeg. Det ligger i planen om at vi skal bli opplyste,og noen har visst om dette lenge.

  Noen har et større behov enn andre til å utvikle sitt høyere selv, for å så kunne lyse opp veien for andre.
  Jeg er en av dem som har følt det hele mitt liv og vil gjerne sende livsbudskap jeg lærer underveis videre til den som måtte lese det,for å kunne hjelpe seg selv til selvutvikling,indre fred og kjærlighet.

   Vi reiser i en sirkel. I den sirkelen kan du være sikker på at du alltid har noe du skal lære i hvilken som helst situasjon. Hvis du ser for deg jing & yang sirkelen så er den ene siden hvit og den andre mørk. Du reiser fra lyset,bevisstheten igjennom den mørke delen,der du fort mister din vei og glemmer hvor du kommer fra. Du lærer en hel haug og på vei hjem igjen bruker du alt du har lært- videre gjennom den lyse siden og hjelper den som kommer bak deg som befinner seg på det intetanende området. For vi er alle ett- sånn egentlig,selv om det sikkert ikke gir mening for deg akkurat nå.


  Vi er her (på jorden) for en liten periode. Du har bestemt ossen egenskaper du skal ha,ossen foreldre,venner, miljø- alt har du designet før du ble født fordi du skal lære bestemte lekser. Har du noen gang opplevd, at - det ALDRI går din vei, i det du ønsker mest,eller at utfallet på bestemte ting som regel blir det samme? Det er fordi det er meningen. Du setter opp opplevelser for deg selv, som kommer om og om igjen helt til du endrer deg selv. Først når du har endret din tankegang, slutter problemet å komme.

  Er du en av dem som alltid skylder på andre, fordi det ikke går din vei? Du har ansvaret for ditt liv,din fremtid og du vet det ikke selv men du er med på å lage fremtiden din med dine tanker. Husk at det du sender ut får du tilbake. Det er ikke tull det med at man bør sende ut positive tanker, vi har så innmarrig mye kraft og energi inni oss,(som hos mange enda er innestengt) at hvis du bare var klar over det,hadde ingenting vært noe problem.
  Jeg har fått svar på en del spørsmål jeg har hatt,og vil dele noen av dem med dere. Ossen jeg "vet" det? Sjelen vet sannheten når den hører den,og ved å lytte til sitt hjerte,intuisjon,sin indre sannhet,bare "vet" man hva man skal skille ut og ikke. Du velger selfølgelig selv hva du tror,men dette er min sannhet.

  -Depresjon er ikke bare noe som kommer,en sykdom som man kan ta piller for å kurere. Det er hjertet's måte å fortelle deg på at du ikke lenger er på riktig spor. Du har tatt valg som ikke var helt etter din livsplan (som du selv lagde før du inkarnerte til jorden igjen- fri vilje) og du kan lett komme på riktig spor igjen ved å ta nye valg,og søke svar i deg selv.

  -Homofili er ingenting annet enn rester fra forje liv,den aktuelle personen ikke har blitt ferdig med det enda.Ingenting galt med det,mange har andre ting de drar med seg inn i dette livet.

  -Dejavu er reise i tid, der du et øyeblikk har åpnet deg,fra evnt tidligere liv eller fortiden din i dette livet. For ja- vi (sjelen vår) er  i stand til å reise i tid.  Vi er i stand til veldig mye rart=)

  -Jorden er bare en liten del av helheten,det finnes andre levende vesener på andre planeter som er langt foran oss,som har vært her på besøk og vil komme igjen for å se ossen vi har utviklet oss. Jorden er ikke den enste plassen vi inkarnerer,vi utvikler oss selv på andre planeter der vi lærer å skape ting som planter osv fra energi.

  -Vi er stadig på søken etter stjernestatus, har idoler vi ser opp til og kunne ønske vi var. Vi ønsker å finne kjærlighet og leve i lyset. Hjertet vårt er stjerna og lyset finnes i våre øyne. Det handler om å være i harmoni med seg selv,være i balanse, og våres idoler burde være våres høyere selv. Hvis man streber etter å være den beste jeg man kan være,vil man oppnå alt og mye mere.

  -En sjel inkarnerer ikke en kropp før rett før fødsel. Så evnt abort har ingeting å si for helheten. Sjelen pleier som regel og komme tilbake ved neste graviditet. Ofte kommer de med en plan om å dra raskt,fordi under tragiske omstendigheter har mennesker lettere for å komme nærmere hverandre og utvikle seg fortere enn normalt.

  -Vi vil gjerne ha det vi ikke kan få. Det er helt normalt,vi er lagd sånn,slik at vi stadig er på søken etter noe nytt og bedre,uten denne funksjonen hadde vi stått på stedet hvil og det motarbeider jo egentlig alt. Det handler om å komme seg fremover,hoppe i ukjendte opplevelser, for å utvikle oss.

  -Det finnes ingen helvete,og Jesus er et eksempel på hva vi er i stand til å oppnå. Og Gud er ikke en mann som sitter i himmelen og bestemmer hvem som får komme dit og ikke. Alt dette er skrevet av mennesker. Og mennesker vil ha makt over andre. En dag vil vi komme sammen som helhet og det vil ikke lengre være de med penger som har makt over andre, vi vil stå sammen som helhet og først da vil man slutte å krige.

  - Og en ting til. Vi har et ansvar for jorda. Den holder på å ødelegges av oss,og den vil bli helt ødelagt om ikke vi gjør noe med den.


  Let's heal ourselves, eachother and our earth!  08.09.2010 kl.22:00 i Selvutvikling Én kommentar Permalenke Tips en venn

  • 07.09.2010 kl.12:58 Blogg


  Har dilla på denne sangen for tiden...  Vi skal lage studio i huset til min bror (og fotograf) Kenneth Limmesand. Gleeeder meg,har aldri tatt bilder i et studio før.

  Nei,jeg sitter egentlig bare å vaser,skal snaaart gå på jobb....Jeg har lyst på en GHD styler!

  07.09.2010 kl.12:58 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

  • 06.09.2010 kl.22:26 Blogg
  Rudy wolff's kjoler fra showet legges ut for salg,her. Min kjole kan du kjøpe her.  Ja, jeg vet..utrolig solbrun og fin!

  Bridgen...gikk ikke så bra..har problemer med å legge fra meg dårlige spill....off.....Det gjør vondt langt inni sjelen...jaja,vi får prøve igjen neste Mandag Erik.

  06.09.2010 kl.22:26 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 06.09.2010 kl.15:40 Blogg
  I går var jeg med Klukk på jobb,og vi jobbet som noen helter fra morra'n til kveld. Ja- på en søndag!
  Men idag har jeg fri,jeg har vasket og skrubbet hele leiligheten fra topp til tå,og lagd en awesom dinner for myself!  Her ligger katta som en slakt..vet ikke helt hva hun venter på,men..

  Nå er det snart tid for bridge, og resten av uka er det full rulle på jobb.

  06.09.2010 kl.15:40 i Blogg 5 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 04.09.2010 kl.22:22 Blogg
  Inne på Alternativt nettverk er det ei som sender kanaliseringer fra din egen sjel til dem som måtte ønske det.
  Her er den jeg fikk
  :

  Mitt rom i deg er uten krav og uten grenser.
  La meg fylle alle din rom, med min romslighet.
  Du vet, hjerterommet mitt har husrom for alt ditt.
  Ikke vær redd for at jeg ikke skulle ha plass til deg.

  Det jeg din sjel, ser, er ikke med dine øyne.
  Jeg ser ikke med forståelse om ting som er godt eller ondt.
  Jeg ser ikke med rettferdighetens krav og bedømning.
  Eller med vilje om hva du skal og ikke skal.

  Kom inn i mitt rom, og kjenn det finnes ingen agenda.
  Ingen tester og ingen forsøk på å forandre deg.
  For innerst inne vet du at min aksept og kjærlighet
  i virkeligheten vil forvandle deg.

  Det du tror du må ha, og beholde, vil du se i mitt klare lys.
  Dine behov du forsøker og fylle, vil jeg fylle med min ro.
  Det du skjuler deg bak og din maske, behøver du ikke hos meg.
  Så kom inn i mitt rom, din sjel, Kom tilbake til meg.

  Jeg vet ikke om jeg helt skjønner beskjeden,but maybe one day I will.

  Idag har vi vært på dyrskuet,jeg kjøpte bling bling,noen syntes sikkert det er harry,men jeg digget det,og driter igrunn i hva dere syns!  Så var vi å hørte på Wenche Knutson,til vi ble så kalde at vi måtte skyndte oss hjem til teppet! Og pusekattene våre=)

  Ja vi sitter her i mørket,deilig det. Nå skal vi se på noen av filmene vi kjøpte idag. 25 kr for 1!!!!!
  Kos dere.

  04.09.2010 kl.22:22 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 02.09.2010 kl.16:18 Blogg


  Druer i karamellsaus????   hahahahahahahahahahaha...

  02.09.2010 kl.16:18 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 02.09.2010 kl.15:18 Blogg


  - Gaven fra himmelen.

  Klarer ikke å legge den fra meg,anbefales på det sterkeste.
  02.09.2010 kl.15:18 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 01.09.2010 kl.18:16 Blogg
  Tenk på det styggeste bildet av deg selv du noen gang har sett...Se for deg at bildet blir publisert i en skjønnhets konkuranse situasjon, i lokal avisen din med en overskrift som er til å dø av.
  Der har du meg!

  Jeg trodde lizm at man skulle værne om sine egne...Men neida, Farsunds Avis dunker inn det styggeste bildet de kan finne av meg med overskriften: Marit har ingen problemer med å vise seg i bikini... Går det ann???

  Bildet er tatt i det jeg holder på å snu meg,og ser rett og slett helt fælt ut. Utrykket mitt i trynet er helt..ja...noe av det verre jeg har sett,og kroppen min ser ..ikke ut som min kropp. Rett og slett et jævlig bilde,der jeg mener at det ikke stemmer helt med virkeligheten.

  Jeg har ingen planer om å legge det ut her for dere,vil helst ikke friske opp deres minner,eller vise det for nye øyne. Jeg har tenkt som så at, jaja, jeg driter egentlig i det,men det er innmarrig vanskelig når jeg hører om gutte gjenger som har sittet å studert bildet,og kommenterer at "hun ikke var særlig heldig med det nei."

  Nei,det har dere heeeelt rett i,og jeg prøver å ikke tenke så alt for mye på det at neste gang jeg treffer omtrent hele Lyngdal sitter dette bildet friskt i minnene deres,og de leeeer inni seg! Mulig jeg er en smule dramatisk nå,men det har jeg all min rett til å være på dette tidspunktet i mnd!

  Poenget mitt er at på nettsiden til farsunds avis hadde de lagt ut et normalt bilde istendenfor,det jeg har i ett innlegg under her med meg og stylisten. Hvorfor var dere nødt til å henge meg ut i papirutgaven???????????
  Jeg tror jeg dør på meg........

  Jeg har lyst til å låse meg inne i ett års tid ca,til alle har glemt det!   -Eller, bestille en bikini shoot for å bevise for dere som sikkert tror jeg ser ut som et fugleskremsel i bikini at jeg faktisk ikke gjør det!!!

  Men er jeg virkelig såå usikker på meg selv? Trodde hvertfall ikke det...Men uansett,måtte bare få ut litt frustrasjon, dere mannfolk jeg treffer på bridgen og andre plasser, jeg veeet at dere gleder dere til å "mobbe litt" og jeg ser ikke frem til det. Men jeg overlever og i bunn og grunn er det kun hva jeg tenker og føler om saken som betyr noe.  01.09.2010 kl.18:16 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

  hits