september 2012

  • 23.09.2012 kl.15:12 Blogg

Å være fornøyd.... Hva ligger egentlig i det?
Mange dager er jeg sliten, dårlig humør, blir i enda dårligere humør når jeg ser filmer som handler om ting jeg kunne ønske mitt liv handlet om, men som ikke gjør det.

Men så har vi dager som idag, der jeg kan sove til jeg selv såvidt åpner øynene for å se om han ved siden av meg har våknet, ser et smil og lukker øynene igjen ide jeg kjenner hendene hans massere meg fra topp til tå og jeg bare tar i mot. Så lager han frokost til meg som han gjør hver helg, skiver med bacon. Så sitter jeg under teppet mitt med pc`n på fanget oppdaterer meg på blogger og kjenner hvor fornøyd jeg er i øyeblikket fordi jeg vet at jeg kan sitte her hele dagen og se serier. 

Så leser jeg Kristina Andersens blogg, hun har vært i Afrika og der kjemper de for å overleve hver dag. Dette vet vi fra før av, men legger det litt bort, for det er så langt avsted...Men de er jo rett der, og sulter, er syke og har det helt jævlig. Likevel er de fleste in good spirit, ler og smiler og blir utrolig glad for veldig lite. De er ikke grinete slik som jeg blir når jeg er misfornøyd. Tenk om jeg var en av de?Vi er utrolig heldige og burde sette mere pris på livet, at vi ble født i dette landet og kan spise oss mette hver dag. 

-At the same time, should we settle for ok, or stribe for better?

Å leve er mere enn å holde seg i live, jeg syns vi burde strekke oss etter drømmer, mål og bedre omgivelser. Og når jeg sier bedre omgivelser mener jeg omgivelser som gjør at du er mest mulig inspirert, glad, og kan skape noe. Utvikle deg selv. 

Hver dag er en ny mulighet for å gjøre nettop dette. Men så er det så innmarrig mange ting som står i veien. Og når ting står i veien, velger jeg som regel å stå på stedet hvil og håpe på et mirakel skal dette ned i hodet mitt og trylle bort alle hinder.Liker ikke å ta tak i problemer, jeg vil helst at noen andre skal gjøre det. Passe på meg. Orker ikke, vil ikke,klarer ikke, kommer ikke til å prøve. 

Hvorfor er jeg sånn? Er du sånn?

Jeg har så mange jeg-kunne-ønske drømmer...

1.  Jeg kunne ønske jeg kunne bo på en plass jeg kunne synge og danse hver kveld
2.  At jeg var flinkere til å skrive
3.  At jeg var flinkere i bridge
4.  At jeg klarte å holde leiligheten ren og ryddig hver dag
5.  At jeg gjorde noe som  betydde noe for andre
6.  At jeg kunne fylle ukene mine med små ting som gjorde at jeg gledet meg til å stå opp hver dag
7.  At jeg kunne spille piano eller gitar så jeg kunne lage mine egne sanger
8.  At jeg var flink til å ta bilder, slik at de så ut som de var hentet fra weheartit
9.  At jeg kunne blåse i alt som het budsjett og  hatt helt økonomisk frihet
10. At jeg turte å ta tatovering
11. At jeg oppnådde noe 

Jeg har realistiske drømmer, og jeg kan få til hver eneste en av dem. Jeg kan jobbe meg frem til resultatene. 
Everything good in life is worth fighting for...So why am I not fighting?  Jeg tror jeg nesten har klart å inspirere meg selv til å begynne å kjempe ved å skrive dette innlegget. 

Nesten...

Tenk om jeg bare kunne starte på Nr.1 og jobbe meg nedover lista, tenk om jeg fikk det til? 

 

Bilder hentet fra google.com

23.09.2012 kl.15:12 i Blogg 5 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 16.09.2012 kl.14:49 Blogg

Deilig å våkne opp til Klukk ved siden av meg, etterfulgt av massasje og masse etterlengtet kos. Idag er det joggebukse dag, skal ikke ut døra en eneste gang, og jeg vet det blir panser middag ettersom de handlet inn indrefilèt i går som ligger i kjøleskapet.Ja alså- i min verden er det joggebukse dag hver dag når jeg er hjemme, klarer ikke å slappe av på samme måte med vanlige klær på. Tipper jeg ikke er den eneste.
Gud jeg lukter digg i dag, smørt meg inn med bodylotion og spraya meg vilt med parfymen, hah- blir snart høy på meg selv her. Klukk sin nydelige fot <3 

Men dere, jeg har tenkt på det at dere lurer sikkert veldig på hvordan det går med planten min? Det forstår jeg, og jeg kan med hånda på hjertet si at han lever i beste velgående.Han har blitt såpass stor nå at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av han lengre. Vokser og vokser, sku mest tro jeg var slik en som visste hva hun drev med! 

Dette skal vi også kose oss med idagYay!! 

Om du har noen nydelige linker til auditions eller live preformences, vil jeg gjerne ha dem. Snx plutselig=)


16.09.2012 kl.14:49 i Blogg 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 15.09.2012 kl.20:22 Blogg

Har tatt litt pause som dere sikkert ikke har fått med dere engang, men det er helt sant!
Ikke hatt noe spessielt å blogge om, og det har jeg egentlig ikke nå heller hvis jeg tenker meg om. 

De fleste bloggene jeg kommer over er kun om hvilke designer klær de har kjøpt idag, og hva som er topp ti "must haves" til enhver anledning og sminkeanbefalinger, føler ikke jeg har noe her å gjøre. 
Eller det ble litt feil, jeg vet jeg har noe her å gjøre, jeg bare glemmer det litt i blandt...

Jeg er ikke som alle andre. Ingen er vel som alle andre, jeg bare føler meg mindre som alle andre enn alle andre om du henger med? 

Poenget er at de gangene jeg føler ting går i rutiner, ingenting gir mening, at jeg er alene i verden om å være slik jeg er så er det en ting som får meg til å koble til igjen. (Koble til verden igjen)

Det er når noen skaper øyeblikk som dette 

 spol til 0.33 i den rett under

 Jeg er så igang med å skaffe med denne sesongen av The Glee Project! 

Klukk kom nettop hjem, han har vært borte siden Tirsdag. Han he came bearing gifts! =)

Parfyme fra Escada, sånn til å ha for øynene (klarer ikke å sove uten) og bodylotion, *heldig*Og denne daLife is like a box of chocolate

I`ve missed you <3

Heldigvis har jeg hatt Tommy her da, så jeg har hatt det veldig greit=)

Nå står mine to nydelige venner på verandaen og smaker på den nyinnkjøpte veldig dyre wiskey`n han dro med seg, Tommy liker ikke wiskey men Klukk mente han måtte være med og dele opplevelsen med han, så ned skulle det. 

Neste helg er det Farsund Open, og i slutten av mnd er det Sandnes mix`n som  jeg skal spille med.. .....Klukk- han har lovet å oppføre seg=)  Litt spendt på om vi kjører rett hjem eller om det foreksempel finnes en fest?  =) 

Nå skal jeg se litt serier, og ta helg, håper du får en givende kveld! 

15.09.2012 kl.20:22 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

  • 09.09.2012 kl.11:56 Blogg

Javel, Søndagen er her, og jeg har nettop fått servert frokosten min. Klukk lager alltid frokost til meg i helgene, den ene ganga han ikke gjorde det ble jeg innmarrig grinete.

Jobbet Fredag kveld og i går hadde vi besøk av Erik, Nils og B.Det var kjempe koselig! Erik stakk av med seieren. 


Ble våknet opp av at det ringte på døra her ca 30 ganger i løpet av et minutt, den psykisk syke nabo`n som ikke har bil eller bruker garagen sin overhodet var fly forbanna for at vi hadde parkert på hennes side i går kveld. (Det ble gjort av noen andre som parkerte for oss, og dette har kunn skjedd 1 gang før pga plass-mangel så det skjer ikke til vanlig)

At det er mulig. Hadde det enda vært et problem, så hadde jeg hatt forståelse for at du ble sinna for ei lita natt, men når du skjeller meg ut for å så spasere bortover veien fordi du ikke kjører bil da må jeg heve brynene mine bittelitt! Skulle tatt bilde av deg skulle jeg! 

09.09.2012 kl.11:56 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

  • 06.09.2012 kl.15:51 Blogg

So- how has everyone`s day been like `til now?Jeg har lest igjennom Facebook oppdateringer, lest igjennom de faste bloggene mine, hatt besøk av min bror og han vakre datter, sett Michelle Obama`s inspirerende tale som du kan se her BTW LINK.

Nettop tatt litt bloggbilder og nå skal jeg øyeblikk begynne på dagens gjøremål. Oppvask, brette klær og lage middag.
Idag blir det kylling med pasta og pesto.Fikk nettop mld av Katja vennen, hun var klar for Farsund Open, så da kan jeg krysse av den posten!       *Super-Makker-til-Farsund Open- check! *

Det regner idag. Men jeg syns det er litt deilig med regn. Hvertfall når jeg kan sitte inne å kose meg under teppet mitt, med god mat og serier.
Det blir enten det i kveld eller Søgne, litt usikker på om jeg skal spille eller ikke kommer litt ann på ting, men kose meg skal jeg uansett! Ellers jobber jeg kveld i mårra, kan sove leenge da og, så er det fri helg. Blir aldri feil det! Dyrskue i helga er det og. Nå må jeg se å komme igang her, ha en fortsatt fantastisk dag!! =)

06.09.2012 kl.15:51 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

God måræn! =) Uthvilt og fornøyd sitter jeg her i sofan og vet ikke helt om jeg har en plan for dagen. 
Men jeg tenker at uansett hva jeg blir holdene på med så kommer dette til å bli en fantastisk dag! Hvorfor? Fordi jeg bestemte meg nettop for det.

La oss starte dagen med å bestemme oss for at den kommer til å bli fantastisk.
Jeg er lei av å slå meg selv 15 ganger om dagen helt unødvendig, eller å glemme viktige ting, irritere meg over omstendighetene, eller alt annet som sender ut negative vibrasjoner. I dag skal vi ønske velkommen til alt som vil oss vel, si ja til alt som er gøy og slippe alle negative tanker, og holdninger ut av vinduet. 
Det vil si at vi må stole på at ting legger seg til rette, ikke noe mere av at vi mistenker at noen har baktanker så vi holder kortene tett inntil oss....

Idag skal vi pakke hele spillet sammen og legge det bort, idag skal vi leve helt ærlig, helt åpne og  produsere god energi! I dag skal vi gjøre noen andre glad, om det bare er med et smil som man til vanlig hopper over, eller ved å gi komplimenter, gjøre noe for noen, gjøre noe for deg selv. 
Livet kan være helt fantastisk, og det kan være helt forferdelig, alt etter omstenigheter men mest etter hvordan du tenker, hva slags energi du sender ut.Jeg er til vanlig ikke særlig flink til å tenke riktig, men jeg prøver på nytt hver dag. Kansje jeg ikke prøver like hardt hver dag, men idag er jeg sikker på at jeg mestrer oppgaven! 
Vi fortjener å få det vi ønsker oss, vi må bare være klar over det selv.

Bestem deg for her og nå, at idag skal jeg gi det en sjangse. Vær åpen for alt og ta inn det som føles riktig. 


Er du klar for en fantastisk dag?
06.09.2012 kl.12:04 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 04.09.2012 kl.20:32 Blogg

Hei dere. I går var jeg på jobb til klokka 18.00 og slappet av med serier til jeg gikk og la meg 21.30.
Det var utrolig deilig,  våknet flere ganger i løpet av natta og kikket på klokken, men den viste stadig at jeg bare kunne sove noen timer til. Så 05.25 var jeg absolutt klar for å stå opp. 

I dag har jeg jobbet fra 07-16.00 så hadde vi personalmøte etterpå, kom hjem i 19.00 tiden, så har ikke det mest spendene livet å blogge om akkurat nå.
Klukk og Tommy er å spiller i Farsund, rekker vel såvidt å se de før jeg må legge meg igjen. Fri på Torsdag <3 I dag er jeg egentlig ganske glad og fornøyd! Når noen andre er fulle av energi og pågangsmot, smitter det over. Når andre er gira og tar tak i ting, får man behov for å gjøre det samme. Teamwork- makes me really happy! 

Top Model har startet opp igjen for dere som følger med på det, tenkte jeg skulle se det nå. Snx plutselig=)
(brukte arkivbilder idag, ettersom jeg ikke gidder å dusje og stelle meg kun for et bilde) 

04.09.2012 kl.20:32 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

  • 02.09.2012 kl.21:49 Blogg

Den ene dagen er alt bare dritt. Nesten ingenting fungerer som det skal og det som faktisk gjør det kunne man ønske gikk i stykker for å slippe...

Livslyst- hvor har du gjemt deg? Drømmen om det livet du kunne ønske du levde er så alt for langt borte, og uansett hvor mange positive tanker man prøver å tenke ender man opp med å skjelle ut med de andre tankene som er sterkere...tyngre...mektigere...Take me there...
Ta meg dit hvor musikken aldri slutter, ta meg med dit hvor jeg kan danse hele natten, og skape noe. 

Vi er alle forskjellige... Jeg er den typen som ikke er veldig boksmart, jeg føler meg fort alene sammen med mennesker som lever i A4 boksen sin, og får gjenvunnet energi av mennesker som gir av seg selv og går helt andre veier uten bekymringer for hva som kan gå galt. 

Jeg er den kunstneriske typen, jeg trenger å skape noe. Hver gang jeg holder på med sang, musikk, dans, eller hva som helst annet i den kunstneriske verden, bobler jeg omtrent over av glede.Hvorfor er jeg på en plass der ingenting av dette er mulig? Hvorfor flytter jeg bare ikke og gjør jeg ikke bare disse tingene hver dag?
Hvorfor er jeg her og drømmer når jeg kunne vært der og levd det?

Livet er her og nå, ikke om 5 år.... If I close my eyes for a little while, will you take me there? 

02.09.2012 kl.21:49 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 02.09.2012 kl.20:12 Blogg

Søndag er en fantastisk dag. Da har man tid til å kose seg hele dagen, og idag var vi hos Pappa og spiste middag, kjempe flinke Pappa`n min, var veldig godt!! 

Siden vi kom hjem har jeg skiftet til den deilige joggebuksa mi, og sett noen episoder av White Collar, og rar som jeg er- spist middag nr 2.

Plutselig ringer det på døra, der står min bror med et nybakt brød i hånda. Det er varmt og lukter himmelsk. Så utrolig snillt av han, er kjempe glad i broren min! Tusen takk Kenneth, kjenner jeg blir inspirert til å ta frem bakekunstene mine og dukke opp på døra di i nærmerste fremtid, dont be surprised if I do! =)

02.09.2012 kl.20:12 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 01.09.2012 kl.20:18 Bridge

Sånn da var det helg i min verden og.
Ligger for øyeblikket (typ siden jeg kom hjem og frem til jeg skal legge meg) på sofan, god og mett av denne middagen som Klukk fixet. Likte ikke hvitløk- noen-ting før, men nå elsker jeg hvitløksbrød, sant det er digg?

Har nettop startet på første episode av White collar, håper den er like bra som Suits selv om det skal veldig mye til for å nå opp dit.
I mårra skal vi en tur til Pappa og spise middag, en stund siden vi har vært der nå. Ellers blir det en rolig helg, tror hvertfall Klukk og Tommy har bridge planer de 3 neste helgene fremover, litt usikker på om jeg skal være med på alt, må jo jobbe litt også. 

Men Farsund Open skal jeg hvertfall spille, må bare finne meg en makker. Flott- nå minnet jeg meg selv på det, må sende noen meldinger...Lurer på om Brogeland er ledig...Hmmm... =P

Farsund Open er forresten på Lørdag 22. September, meld dere på, dette blir bra=)

Her er vinnerene i fjord Tom Høyland og Vidar Kolnes sammen med Klubbformannen Arvid i midten
Så reiser vi på byen etterpå og danser all night long! Sound good?
Meld deg på her. Link 

01.09.2012 kl.20:18 i Bridge Én kommentar Permalenke Tips en venn

hits