oktober 2010

 • 29.10.2010 kl.19:50 Blogg

Kjenner at jeg blir løftet opp ved å se dette. Tenk å faktisk være der, eller være en av de som var med å danset...Det er ikke det at de danset noe spessiellt bra, men samholdet, team work, ingen gjør noe halvt, alle gir det de har og er lykkelige. De inspirerer, og skaper tilværelsen av healing...i hvertfall i mine øyne og i mitt hjerte... *cryin' my heart out*   Takk for linken Linni!

29.10.2010 kl.19:50 i Blogg 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 29.10.2010 kl.18:39 BloggDet ser kansje ikke så ...pent ut, men godt er det hvertfall!!!
Pasta med bacon, urte & ostesaus....                *I like*

Det pøsregner ute og jeg er glad jeg er ferdig på jobb, kommet meg hjem, spist og sitter nå i den fantastiske sofa'n vår med pc'n på fanget. Deilig.

Klukk er å spiller ...om bronseplassen i KM? i Kristiansand. Good luck, heier på dere vennen!!!

29.10.2010 kl.18:39 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 28.10.2010 kl.12:39 Musikk

Har lagt den ut før, men gjør det igjen, fordi den er såå fin!

Torsdag idag, og jeg har fri!!!! Deilig å sove ut idag, var så sykt trøtt og sliten i går.
Magen min skriker etter frokost, men beina mine vil helst bare ligge i sofa'n... Dilemma!

 

28.10.2010 kl.12:39 i Musikk Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 28.10.2010 kl.00:52 Blogg

En bonde hadde noen valper han måtte selge. Han malte et skilt som averterte 4 valper til salgs, og spikret det på enden av gjerdet sitt. Mens han spikret opp skiltet kjente han noe som nappet i overallen. Han så ned og inn i øynene på en liten gutt.

 

" Unnskyld ", sa gutten " Jeg vil kjøpe en av valpene dine ".

 " Vel " sa bonden mens han tørket sin svette nakke, " Disse valpene har flott premierte foreldre og koster veldig mange penger."

 Gutten så ned et øyeblikk. Så gravde han dypt ned i lomma, og dro opp en håndfull av mynter og sa : " Jeg har 39 cents. Er det nok til å ta en titt ? " " Selvfølgelig " sa bonden, og gikk bortover mens han plystret. " Kom, Dolly! " ropte han.

 Ut av hundehuset kom Dolly løpende med fire hårete nøster hakk i hæl.

 Den lille gutten presset ansiktet sitt mot nettinggjerdet og gjorde store øyne.

 Mens valpene nærmet seg gjerde fikk gutten se en bevegelse ved hundehuset som fanget hans interesse.

 Sagte men sikkert stabbet det frem enda en pelsball, betydelig mindre enn de andre valpene.

 Den gjorde sitt beste for å holde følge med de andre... " Den vil jeg ha!" sa gutten mens han pekte ivrig på det lille nøstet.

 Bonden satte seg på kne ved siden av gutten og sa," Gutt, du vil ikke ha den valpen. Han vil aldri bli i stand til å løpe og leke slik som de andre valpene."

 Den lille gutten gikk et skritt bort fra gjerdet, han bøyde seg og begynte og dra opp det ene buksebeinet.

 Da så bonden at gutten hadde stålskinner på hver side av leggen, som var festet til en spesiallagd sko.

 Gutten kikket opp på bonden og sa " Du skjønner, jeg løper ikke så bra jeg heller, og han der vil trenge en som forstår."

 Med tårer i øynene, bøyde bonden seg ned og plukket opp den lille valpen.

 Forsiktig la han den i armene på den lille gutten. " Hvor mye koster den ? " spurte den lille gutten.

 " Ingenting !" svarte bonden. " Ingen betaler for Kjærlighet ! "

-ukjent      

Hentet fra Facebook

28.10.2010 kl.00:52 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 27.10.2010 kl.23:29 Blogg

 LOL =)

Bilder hentet fra google.

27.10.2010 kl.23:29 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 27.10.2010 kl.20:20 Blogg

Jeg er gira på å søke på denne skolen, der man i bunn og grunn lærer om det meste jeg har lyst til å lære om.
Kommer man inn på skolen, får man sannsynligvis (forhåpentligvis) studielån, og får sannsynligvis (igjen-forhåpentligvis) da green card.

Man får jo ikke arbeidstillatelse før man har bodd der så så lenge, så Alternativ skole i USA høres veldig bra ut i mine ører. Har bare skummet igjennom hjemmesiden, her er noen utdrag som gav meg mersmak:

"When you choose to participate in our educational program, you will begin a healing journey that will affect you on all levels.  Whether you are interested in changing your career, embarking on a spiritual odyssey, or desiring to understand yourself at a deeper level, our purpose is to provide you with the vehicle for your journey.  
Ready to start a rewarding career in massage therapy, energywork or the holistic healing arts?

 Change your life for the better!  We provide excellence in education in the holistic healing arts by offering vocational and continuing education as well as massage and energywork training for lay people. 
We offer Massage Therapy, Energywork, Reiki,
Reflexology, Nutrition, Herbal Healing, Hypnotherapy, Crystal Healing training and more.

We also offer Reiki Master Teacher and Reflexology programs as well as the Certified Energywork Therapist and Certified Energywork Practitioner programs.   

We are a also unique school in California because we offer 3 vocational programs in Energywork that teach people how to offer healing treatments.

We are currently taking applications for our Massage Therapy, Certified Energywork Therapist, Reflexology Practitioner, Reiki Master Teacher, Holistic Health Practitioner and Certified Energywork Practitioner programs. We also offer individual courses in holistic health, personal transformation, healing and massage

Our pricing is competitive, the quality of education is excellent, and you will receive support for your personal and professional transformation at CAHA.
 
We are currently taking applications.
 
We look forward to working with you!"
 

27.10.2010 kl.20:20 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

En sterk person er ikke nødvendigvis den som har sterkest meninger, den som roper høyest eller ikke bryr seg så mye om hvem han må tråkke på for å komme dit han vil...

Det er han som blir tråkket på, stadig blir overstyrt i samtaler, men som likevel skjønner at folk er forskjellige og har en større forståelse for sine medmennesker.

Det er ikke han som som alltid er på toppen av alt, men han som klarer å reise seg igjen etter et hardt fall.

Det er ikke nødvendigvis den som er mest populær, og gjør det som er etter andre's syn "riktig å gjøre" hele tiden, men den som har mot til å være seg selv, som følger hjertet sitt, uansett hvem som måtte syntes at det var teit.

Den som har mot til å følge sine drømmer, istedenfor å leve det livet andre mener enn burde leve.

En sterk person er ikke nødvendigvis han som er født i velstand, går på de beste skolene, får den beste jobben, kjøre den kuleste bilen, og egentlig aldri har møtt ordentlig motstand...

Det er han som kommer seg igjennom sitt litt verre utgangspunkt, som tilgir seg selv og andre rundt seg, som aldri gir opp, og tar enhver form for situasjon for en mulighet til å bli bedre...

Neste gang du er i en situasjon du føler at den andre er "mye bedre" enn deg,  husk at du er sterk.
Ikke gjør deg selv underlegen fordi stemmen inni hodet ditt sier at du må bøye deg, for i mange tilfeller er din livserfaring og medmenneskelighet en alt for stor faktor til at du skal tillate deg selv å føle deg mindre verdt, du har for mye å gi til å stenge det inne fordi du er redd. Hvem vet, kansje din opplysthet vil vise vei for han/henne.

27.10.2010 kl.00:14 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 25.10.2010 kl.17:18 Blogg

Jeg vil danse hip hop, salsa, lyrisk og show dans- mange timer i ukaJeg vil spille inn nydelige sanger i studioJeg vil bo i en by full av muligheter
Jeg vil drive med hesterJeg vil spille kort
Jeg vil utvikle meg spirituelt, gå på mange kurs og møte nye venner som er som megJeg vil være med å hjelpe andreJeg vil fortsette å dyrke mitt ekteskap så det aldri slutter å blomstreJeg vil være inspirert, inspirere andre, oppleve nye ting, kjenne gresset under føttene, utvikle evner, være så bra som mulig, se så bra ut som mulig, kjøpe hva jeg vil, når jeg vil. Jobben min består av en blanding av alt jeg elsker og jeg føler meg aldri ensom eller lei meg.

Jeg vil leve...

 

                                                       "To live is more than just stayin' alive"


 


25.10.2010 kl.17:18 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 25.10.2010 kl.13:07 Blogg

Har funnet den perfekte leiligheten midt i Las Vegas.$199,500

2 soverom, 2 bad og ikke dyrt i det hele tatt.
Belinda Jakobsen er keen på å flytte til statene,nettop sagt opp jobben sin i NRJ og jeg ønsker henne lykke til.

Jeg og Klukk er et drømmende folkeslag og ser ikke noe i veien med å flytte hit..Det var bare det forbaskade green card'et.....Give me one for christmas?              plz?

25.10.2010 kl.13:07 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

Mange ganger går ikke ting vår vei, alt føles som en evig stor jobb. Man er sliten og føler helst for å gi litt opp, for uansett hva du gjør, funker det ikke! Ofte blir man ekstra negativ, og sier og gjør ting man vanligvis ikke ville gjort fordi man er i dritt humør, og bryr oss heller lite om hva andre mennesker skulle måtte mene om din oppførsel, og hvem vi sårer på veien.Se for deg at livet ditt er inni tv'n. Ta et steg ut av tv'n slik at du står å ser på den.
Se for deg at alle problemene dine inni denne tv'n -er en illusjon, alle de slitsomme situasjonene som dukker opp er en illusjon som er designet for at du skal mestre oppgaven. Ikke slik du nødvendigvis tror, for livet's oppgaver kommer i de rareste former.Oppgaver som tolmodighet, medfølelse, hengivenhet, kunnskap om hvem du er, å akseptere deg selv 110 %, toleranse, ro i sjelen selv om verden er alt annet enn rolig, toleranse, en større forståelse for andre mennesker og alt levende er noen få ting som om du mestrer- hjelper deg på vei tilbake til forbindelsen med ditt høyere selv. Veien tilbake til ditt opprinnelige "jeg".

Sjelevenner, er ofte med på å hjelpe deg inn i disse situsjonene, sånn at du får en mulighet til å bryne deg på ting du selv har valgt å lære. Det kan være en støttende mamma, eller mannen du elsker som du aldri blir klok på, den kranglete naboen...En eller annen som du har en sterk tilknytning til.

Er ikke det deilig å tenke på når alt er som verst- at situasjonen bare er tillaget for at du skal kunne løse gåten, og tilknytte deg kunnskap om deg selv? Da betyr det meste plutselig veldig lite, og du vet at ting kommer til å ordne seg fordi den verden du lever i på jorden er bare en plass hvor du skal opparbeide deg kunnskap, og det spiller veldig liten rolle om du fikk den jobben eller ikke, om du har masse penger eller lever fra mnd til mnd...Du er absolutt ikke mindre verdt forde, du har jo selv valgt å plassere deg der for å kunne havne i de rette situasjonene din sjel trenger for å utvikle seg.
And when you're done with this life, you'll go home to be healed.Så neste gang du irriterer deg, blir sinna, lei deg- såret eller er lei det meste, still spørsmål til deg selv-
hva skal jeg lære av dette?
Mamma sa alltid det husker jeg. Ikke så dum du=)
Spør ditt høyere selv, spør dine livsguider, hjelpere, spør universet om hjelp til å finne ut hva som er meningen med dette, hva du skal lære ut av denne slitsomme situasjonen- og legg det fra deg. Plutselig dukker det opp et svar, men husk å være bevisst, sånn at du får det med deg. Vær åpen. Om du stenger deg selv for alt du ikke ser, kommer det heller aldri igjennom til deg. Og du trenger heller ikke å sitte i dyp meditasjon og røkelse og leke spådame for å spørre om hjelp, bare en tanke er nok...

Tenk på disse hjelperene som din familie som du ringer opp for å få et svar på noe du lurer på. Det vil etterhvert føles ganske naturlig (eller i mitt tilfelle- med en gang) de vil ta den, og svare deg. Just remember to keep the volume on...

22.10.2010 kl.23:36 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 Min reise hjem fra jobb i bilder fra bussen

 
Nesten alt du gjør,

vil vise seg å være uvesentlig,
men det er svært viktig at du gjør det.

- Mahatma Gandhi

21.10.2010 kl.18:29 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Er du en av de som lever deg veldig inn i gripende filmer, lar deg påvirke av ting du ser eller opplever, og helst vil gjøre det samme som dem en liten stund? Ville du bli 100 forskjellige ting da du var liten, skifta yrke  ca hver dag? Blir du mere kreativ om du driver med noe du elsker å gjøre, får du mere livsgnist av hvert et nytt proskjekt du slenger deg ut i? Hvis svaret er ja, er det flott.
Men hvor lenge siden er det egentlig siden du var ordentlig inspirert?Når det har gått en god stund uten nye proskjekter, uten at noe nytt skjer, uten å ha noe spessielt å se frem til, da stopper det litt opp for meg. Uten at noe er galt, blir det meste galt uten at man helt skjønner hvorfor!

Så- jeg tar tak i  det- ettersom jeg er den som har ansvaret for at jeg skal ha det bra. Og for at jeg skal ha det bra, trenger jeg å skape noe.

Step one:  Gå ut i verden å bli inspirert!
Søk på nettet, på dine interesser, og finn ut av hvor nærmerste plass er hvor de driver med noe du vil gjøre.

Step two: Join- Sleng deg uti det meste som frister, selv om det er noe du ikke kan så mye om, så er du istand til å lære deg det vøtt!

Step three: Have an open mind. Du møter nok folk som er helt anderledes enn deg, som har mye å lære deg.

By now- har du mange nye impulser, mange nye planer og antagligvis mange nye kreative ideer du har lyst til å jobbe med, sette ut til liv, og alt annet rundt deg som kjentes tungt ut før, blir som en lek, fordi du har høyere energier inni deg som overdøver det andre, og vips- så er du der- i inspirasjonen. Som er en fantastisk plass å være.

Har du tanker som at- "jeg er ikke god nok til å være med på det" eller " de kommer bare til å le når de finner ut av hvor dårlig jeg er til å danse/synge/spille/male osv"              
Er du klar over hvor sterk du egentlig er?

Tenk på alt du har vært igjennom i løpet av livet ditt, alle utfordringene og de vonde periodene du har  overlevd - kansje til og med kommet over, tilgitt og latt det flyte ut av ditt sinn.... Det skal utrolig mye styrke og karakter for å ikke la livet knekke deg, for til tider kan utfordringene føles uutholdelige, uoverkommelige og meningsløse..Så at du er den du er idag, skal du takke deg selv for, du har mye mere i deg enn du gir deg selv kreditt for, og ja-du kan hoppe over det gjerdet selv om det er så høyt at du ikke helt ser toppen av det i fra bakken. You can do it!
Og jeg heier på deg=)

Så sett deg i sofa'n( eller stå- lizm) og skriv ned hva du vil gjøre- and just do it!!!!   I know I will!

20.10.2010 kl.21:50 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 19.10.2010 kl.12:39 Blogg

Modell for en dag?  Jan Thomas makeover konkuranse, meld deg på her! Takk for tipset Christine! =)
Gotta run, have a nice day, may everything good come your way!!!

19.10.2010 kl.12:39 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 17.10.2010 kl.20:41 Blogg

Idag har vi tatt bilder til det nye designet som kommer om ikke så alt for lenge til,liten preview får du her:Gleder meg til alt blir satt sammen med tekst,farger og resten av bildene.


Mix'n i går gikk...verre enn jeg noen gang kunne forestilt meg, og ingen av oss spilte som om vi ønsket å få pluss poeng i det hele tatt. ..hva skal man med det lizm? Neida såå...Jeg satt der i noen timer og vurderte å legge opp...Erik sa han aldri hadde sett noen synke så langt ned i en stol før, det var ikke en av mine bedre dager forråsi'resånn!

Men hey, vi fikk da stratos i spurtpremie- så vi gikk hvertfall ikke tomhendte hjem!

I mårra er det en ny dag, ny uke, nye muligheter som de sier, første dagen av resten av mitt liv..We get a new chance every day...That's pretty amazing....

Det har ikke flommet over med positive blogg poster på en stund, og sannheten er at jeg ikke har vært...Ikke har følt meg...Ting har vært tungt en liten stund uten at det egentlig var noe.
Man har bare perioder...som føles litt tyngre enn andre perioder.. Ikke  noe big deal, men det er lettere å tenke negativt enn positivt, og vanskelig å komme seg over på andre siden igjen om man først er i gang. Så det har ikke flommet over med positivt budskap. 
Var nok heller den som satt på andre siden og trengte å bli inspirert av andre og lade opp energien inni meg. It's a good thing we can turn it around again whenever we want to. Just remeber to take care of yourself and heal your soul. I
f I'm not totally okey right now..-I will be! =)

17.10.2010 kl.20:41 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 14.10.2010 kl.17:22 Blogg14.10.2010 kl.17:22 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Noen ganger- veldig ofte egentlig- så lar vi andre rundt oss "herje med oss" som det passer dem, men på en "hyggelig måte". De er stygge på en "fin måte" så det passer seg ikke å sette foten ned, det føles hvertfall som om det ikke passer seg.
Man går for det meste ut i fra at mennesker handler og snakker ut ifra beste vilje og vi vil så gjerne tro at alle vil vårt beste....But it's really not like that....

Så...hva gjør man når man føler seg tråkket på, urettferdig behandlet, er lei av alt maset, og føler selv man er falsk når man er i samtale med personen det gjelder, for du vil jo helst ikke være uhøffelig, eller såre noen...men samtidig vet du at de lyger deg rett opp i ansiktet..men fremdeles kaller seg din venn?

Man må kvitte seg med den negative energien. Uansett om du får dårlig samvittighet, selv om tiden fremover blir vanskelig fordi du møter han/henne på steder der du bruker mye tid.
Man skal ikke finne seg i at noen skal komme å sette seg  i andre enden av sofa'n og snakke som om de var overbevist at du ikke klarte å regne ut hvor mye 2 + 2 var, i det han er godt fornøyd med talen sin ettersom du sitter og nikker deg igjennom alt, i mangel på ord.Nok er nok, og blir det krig så blir det krig. Det er viktig å sette foten ned en gang i blandt..selv om det kan bli stygt en periode. Du er verdt mere enn at andre mennesker kan slenge deg rundt som de vil, du har makten over deg selv og ditt liv, ikke gi den bort!  

14.10.2010 kl.13:03 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

-

Hun snakker utrolig langsomt, men har mye informasjon, spol til 3 min og 20 sek hvis du vil komme rett til dato'ene det handler om.

11.10.2010 kl.17:36 i Spirituality Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 11.10.2010 kl.17:22 Blogg

Ny uke nye muligheter. Selv om sola skinner, har jeg sittet inne å sett på 90210 og Gray's Anatomy siden jeg stod opp.
Har så mange episoder å ta igjen, så da er det viktig med litt selvdisiplin, vøtt!!

Nå er jeg klar for siste kveld av høst turneringen. Jeg er håpefull på at vi gjør det bra i dag og, vi må bare slå Gaute og de med 10 % for å vinne..men det blir jo litt sykt om vi vinner 4 ganger på rad, sant??  Og med den tanke gangen, regner jeg ikke med at vi gjør det heller.... æsj....Time to turn around!

Sandnes mixen på Lørdag hører jeg..og den har jo jeg lyst til å spille! Har til og med fri, heeelt utrolig. Satser på at Super Erik er keen på å spille, for da dere... da skal vi EIE!

Jeg har bestilt nytt bloggdesign av Longodesign ! Den største pakka han har. Han er ganske så flink, du kan se en del av det han har laget på bloggen hans. Så jeg gleder meg til å se det. Han er ganske ettertraktet da, så det er 2 ukers ventetid på meg. Men det passer fint, for jeg må få tatt nye bilder til headeren i mellomtiden.

 

 

11.10.2010 kl.17:22 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 09.10.2010 kl.22:41 Blogg

Veien fra Mandal til Lyngdal er jo stengt nå i helga.
Men Klukk hadde full kontroll fordi Arvid hadde fortalt han at han bare skulle ta til venstre i rundkjøringa på Vigeland (der det blinker stor pil til høyre).

Jeg- Du kan jo ikke kjøre den veien, du må kjøre dit pila viser! ?
Klukk- Men det er feil, vi skal til venstre over Spangreid.

Det er ganske mørkt ute,blir bare mørkere og mørkere jo lengre inn i hutti heita vi kommer på den smale grus veien. Etter 15- 20 min kjøring stopper veien, her er det bare skog .

Vi kjører litt tilbake,Klukk mener vi kansje har gått glipp av en sidevei og jammen finner vi en.
Vi sitter nå inni bilen og kikker på en traktorvei, med et gammelt gjæret oppover. Det  ser ut som en scene fra fritt vilt, eller hvilken som helst annen skrekk film.

Jeg- Lås dørene!!!
Klukk er ikke vanskelig å be, selv han begynner å bli litt nervøs.
Jeg- Ring Arvid.
Klukk i tlf- Du, skal det være asvalt her eller?
Arvid- Ja...
Klukk- Det var til venstre i rundkjøringa, sant?
Arvid ler høyt- Nehehei...
Klukk- Hvor faen er vi nå da?

Off...Så vi måtte snu...og fant til slutt veien hjem..ikke lett gitt=)


Klukk og Ronny vandt Ruternål turneringa i Søgne idag med 64,76% og 2.plassen hadde 54,60 %. Godt jobbet gutter=)
Jeg er litt lei meg for at jeg ikke kan være med på Nærbø giganten, får ikke fri, siden jeg nettop har mast meg til en annen fri helg til kurset jeg skal på.  Men jeg har sååååååååååååååååååååååå lyst!!!! Alltid skal ting skje når jeg må jobbe,- jeg ser helst at det blir en slutt på det der!

Lite blogging i det siste- betyr mye jobbing og mye spilling, blir nok bedre til uka skal du se=)
Nå vil jeg kose meg med serier før det er legge tid, jobbet siden 12.00 idag so I'm pritty tired.

God helg=)

09.10.2010 kl.22:41 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 08.10.2010 kl.11:48 Musikk

08.10.2010 kl.11:48 i Musikk Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Bruk noen minutter på morgenen, eller når du måtte våkne på døgnet og se for deg dagen din ossen den blir.
Du vet sånn ca hva du har på tapeten, eller om du ikke har noen planer i det hele tatt.
Kansje du må ta en tlf til noen som du gruer deg til, eller nesten ikke orker å stå opp pga all jobbinga du vet du har foran deg.

Bruk noen minutter til å tenke ossen dagen din hadde vært om du kunne ha med en finger i spillet. Om du kunne velge, så hadde kansje den tlf samtalen gått veldig bra, overaskende positiv og til glede og lettelse for deg og de rundt deg?
Jobben du måtte utføre ville kansje ikke føltes som jobb i det hele tatt, den ville føltes som en lek,og hatt det ganske så morsomt og truffet mange interessange mennesker underveis som gav deg masse glede?Vi er i stand til å skape vår egen fremtid. Om du er bevisst på dette, og skaper din egen illusjon slik som du vil ha den, så er det ringvirkninger hele veien ut til universet og det vil påvirke.

Jeg har mine egne ting jeg pleier å si inni meg selv, ting jeg ønsker, ber om hjelp til å få det som jeg vil, og ser for meg situasjoner jeg ønsker skal skje. Om du er skeptisk, og syntes at jeg er "full of crap" -Try it yourself.

Etter en periode vil du se at ringvirkningene begynner å vise seg for deg, og du får en større forståelse av hva som egentlig skjer her.

06.10.2010 kl.01:53 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 05.10.2010 kl.12:02 Blogg

...Med glasur,melkelinser og kakao! Klukk sparer ikke på kruttet når han først setter i gang=)


En var nok lizm! Tusen takk vennen, du er så søøøøt!!!
Vi tok 3.seieren på rad i bridge i går på klubben, jeg og Erik og det har jeg aldri klart før.
I tillegg fikk jeg beskjed om at Miriam på jobb ornda meg fri til den helga i november jeg vil på kurs, så da er det i box, og jeg er veldig fornøyd=)

Nå må jeg komme meg i dusjen,har hele uken med jobb foran meg. Have a nice day=)

05.10.2010 kl.12:02 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 04.10.2010 kl.13:25 Blogg

Pakken fra Motehuset har kommet...

 

04.10.2010 kl.13:25 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 03.10.2010 kl.14:56 Blogg

Trenger noen til å ta seg av nytt blogg design her hos meg, så om du tar i mot bestillinger eller vet om noen flinke som gjør det-  ta kontakt på mizzystyle@hotmail.com


Sånn ellers så er jeg veldig glad for at det er Søndag idag, klokka er over halv 3, og jeg sitter enda i den rosa morgen kåpa,  leser blogger, og venter på at frokosten skal komme seilende min vei.

Gratulerer Klukk,Ronny, Arne og Trygve med en fin 4.plass i KM lag i går, (kretsmesterskap)  jeg er stolt! 

 

03.10.2010 kl.14:56 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 01.10.2010 kl.09:27 BloggHave a nice day=)

 

01.10.2010 kl.09:27 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

hits