oktober 2012

  • 22.10.2012 kl.21:07 Blogg

Jeg er snart 30 år, og jeg ble overasket over hva jeg fant ut om meg selv denne helga... Burde jeg ikke kjenne meg selv nå da?
Dere skjønner, i helga satt jeg meg selv  igjen i en situasjon  som jeg skyr som pesten. Jeg satt meg selv i en situasjon jeg visste at jeg kom til å bli dømt på. 

Er det en ting jeg ikke takler så er det å vite at nå må jeg gjøre alt rett, ellers går det galt. Som feks, prøver, examen, oppkjøring, auditions, intervjuer....
I mitt tilfelle går det alltid galt. Jeg blir helt lammet, klarer ikke å forklare meg, ordene bare forsvinner og det er akkurat som om jeg ser ned på meg selv og lurer på hva i helvete det er jeg driver med uten å kunne gjøre noe med det.Jeg har alltid lurt på hvorfor jeg blir slik. Og nå etter 28 år gikk det endelig opp for meg. Jeg har visst dårlig selvtillitt.

Hæ? Det kan ikke stemme..Kan det? Greia er at jeg alltid har hatt et veldig godt selvbilde så jeg har igrunnen aldri lagt merke til hvor dårlig selvtillitten har vært. 
Og når jeg sier dårlig selvtillitt så mener jeg at jeg ikke tror jeg kommer til å få til det jeg skal gjøre. Eller jeg vet at jeg ikke er god nok i forhold til de andre. De vet bedre, og gjør det bedre- i hvertfall under press.

Hele dagen sitter jeg i venterommet, fra 09.00 til 18.30, og synger sammen med de andre, kameraet er på meg og stemmen er på topp, nervene er under kontroll, jeg koser meg og hører stadig kommentarer om hvor sykt flink jeg er og at jeg lett vil komme videre i Idol.  Jeg takker og svarer at jeg har mine tvil fordi jeg alltid klarer å ødelegge for meg selv når det gjelder.Likevel har jeg et håp om at jeg har vokst det fra meg, og at jeg kan gjøre akkurat det samme som jeg har gjort hele dagen i venterommet, men når jeg kommer inn i audition rommet forsvinner alt motet.

Jeg klarer å fortelle hva jeg heter, men resten av spørsmålene blir liksom hengene i luften ettersom jeg ikke klarer å få frem ordene jeg skal svare. Det blir stille noen ganger mens de venter på at jeg skal ta meg sammen, og mens jeg later som om jeg tenker- er det eneste jeg klarer å tenke på- dette klarer jeg ikke. 

Så sier de værsegod og jeg begynner på sangen min jeg kan ut og inn. Nervene kicker inn og mens jeg synger hører jeg at stemmen ikke lengre er på topp, jeg holder igjen fordi jeg er lamslått og midt i sangen mister jeg teksten. Den bare forsvinner. Jeg stopper opp og de venter lenge på at jeg skal hente meg selv inn igjen, men det er håpløst. Jeg ender opp med å synge tilfeldige lala èr igjennom et helt vers og de ber meg se på dem istedenfor i gulvet. Jeg er dypt skuffet over meg selv, når jeg er ferdig er jeg helt sikker på at jeg ikke kommer videre. Jeg ler litt inni meg når de kommenterer "vi forstår at nerver kan ødelegge mye, men etter at du har vært igjennom litt flere slike situasjoner så vil du bli flinkere til å takle det."

Jeg forteller dem ikke at dette er mitt 4. forsøk. Jeg bare håper de snart er ferdige med å snakke så jeg kan komme meg fortest mulig ut av rommet. "Stemmen er der, men du må ha tro på deg selv, så lenge du ikke har tro på deg selv, kan vi ikke sende deg videre"  hører jeg i det fjerne...Dette forteller jeg ikke fordi jeg er redd for at det kommer på tv for jeg vet at det ikke gjør det. Jeg forteller dette fordi det kansje finnes flere sjeler der ute som er som meg, som kansje syns det er hyggelig å vite at de ikke er alene om å føle seg maktesløs i presset situajsoner. Jeg aner ikke hva man skal gjøre for å kunne klare å hoppe over det hinderet, men jeg vet det at jeg er faen så tøff som stadig setter meg selv i slike situajsoner og gjennomfører uansett hvor redd jeg er. 

Heldigvis lener jeg meg på selvbildet mitt og identifiserer ikke meg selv igjennom hva jeg oppnår og ikke oppnår her i livet. Da hadde jeg nok vært manisk deppresiv, haha!  
Bildene er hentet fra weheartit og er plassert der fordi de veier opp for negative følelser i teksten. 

22.10.2012 kl.21:07 i Blogg 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 18.10.2012 kl.14:24 Blogg


Hei dere, ja jeg er visst en periode blogger. Noen ganger er jeg full av inspirasjon andre ganger ikke i det hele tatt. Og siden jeg ikke akkurat tjener penger på dette her, legger jeg ikke så mye arbeid i å tvinge meg selv til å være på topp hele tiden. Men koselig å se at noen av dere er innom likevel. Torsdag idag og jeg har fri frem til Tirsdag faktisk. Tatt meg fri i mårra for vi skal til Stavanger, blir kos. Det som ikke blir kos er å måtte stå opp klokka 05.00 i mårra tidlig etter typ 4 timers søvn- for nei jeg kan ikke bare skippe bridgen i Søgne i kveld, vi er jo midt i en mix turnering over fire kvelder! 

Orh, jeg må pakke snart....

Like that`s gonna happen anytime soon, tipper jeg fixer det i natt når jeg kommer hjem. 
Nå kommer snart Klukk hjem fra jobb, så blir det middag før vi reiser.

Nothing more to share right now...Or nothing more I want to share right now that is- 
Skal prøve å få oppdatert litt i helga.  

18.10.2012 kl.14:24 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 08.10.2012 kl.20:42 Blogg

Her ligger jeg hele dagen å slækkerLeser blogger, ser serier, spiller nettbridge, og  you`tuber Ben Adams.*I have no life*

Joda, bare et veldig avslappet liv. Og det er jeg veldig avslappet med. Helt til det er tomt for notifications på facebook, sett ferdig alle serier, lest bloggene for andre gang samme dag og gått lei av Ben Adams. Who am I kidding, det går ikke ann å bli lei av Ben. 

Men i mårra er det back to work. 2 dager på- så er det fri på Torsdag. Så er det 2 dager på igjen og fri på Søndag. Helt ok.

Har laget muffins da. 

De var gode!

Har planer om å se New Years Eve filmen nå snart, skal bare spille en liten turnering til på BBO først! 

Hva gjør du på en fridag når det regner? Og har du noen underholdningstips, blir det satt pris på! =)

08.10.2012 kl.20:42 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

Jeg trenger og har veldig lyst på ny garderobe. Her er noen få ting jeg fant idag.Litt Rachel inspirert er det nok! =) Nå skal jeg dusje og fikse litt i leiligheten, snx senere.


 
(Bilde fra her om dagen som ikke ble brukt.)

08.10.2012 kl.13:03 i Fashion 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 08.10.2012 kl.10:00 Musikk

En del av sangene jeg ville legge til her, fant jeg ikke på youtube desverre, men her er noen få som dukket opp.

Den første sangen hun synger i denne videoen- Desperado- Magisk 
Jill Johnson 

 

Odd Rene Andersen 

 Fantastisk mann 

 

 Så må jeg ha med A1 gutta, Ben er så nydelig, om du ikke vil se hele episoden så spol frem til "I`ll make love to you" som er en av de første sangene.

 

Har du noen favoritter, isåfall- send meg link!

08.10.2012 kl.10:00 i Musikk Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Jeg elsker Glee. Jeg elsker Rachel Berry.
Og spessielt nå som hun har flyttet til New York, fått en mere moden klesstil og blitt litt mere voksen. Hun er ganske inspirerende og jeg er keen på å kopiere stilen hennes.

Så elsker jeg dette bildet av henne, in real life

For en stemme på den jenta, helt fantastisk! Jeg elsker henne rett og slett! 
07.10.2012 kl.23:09 i Fashion 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 07.10.2012 kl.18:50 Musikk

Våknet i 13.00 tiden idag, til sol og Søndags kos. Har faktisk vært litt flink idag, skiftet på senga, brettet alle klær og lagt de inn i skapet, oppvask og klesvak + litt småvasking.
I går så jeg sesongens 5 Beat for Beat episoder, og jeg elsker virkelig det programmet! De to episodene jeg likte best var de som Espen Grjotheim og Tooji var med i, ble positivt overasket over begge to, utrolig dyktige itillegg til at jeg digger personlighetene. 

PS: Menn i hvit skjorte og vest er  ikke feil! 

  

Anywho- her går det i det vanlige, Klukk er i gang med Søndags middagen, og jeg gleder meg til å hive innpå når denne er ferdig.Jeg kutta grønnsaker! Sellerirot, gullerøtter og løk. I mårra har jeg fri, og er ikke helt sikker på om jeg skal gjøre noe spessiellt. 
Har så innmarrig lyst til å være med i musikaler, gå på dansing, være sammen med folk som er som meg, som elsker musikk og skape ting.Hjertet mitt brenner for det, det har det alltid gjort, og jeg gleder meg til den dagen jeg sitter midt i det. 
 

07.10.2012 kl.18:50 i Musikk 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 04.10.2012 kl.23:43 Bridge

Off....Man går ut av døra full av selvtillitt og med godt mot. Kommer hjem med halen mellom bena...I kveld har jeg omtrent ikke gjort en ting rett, åh jeg blir så lei...

Kom nettop inn døra, det er snart midnatt og jeg må opp 06.30. Så jeg tenker jeg bare sier god natt.
Og selv om det er slitsomt å spille såå dårlig sammen med en makker av Tommy`s kaliber, så gir han meg heldigvis ikke opp.

Fall down seven times, stand up eight, right? 

04.10.2012 kl.23:43 i Bridge 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 04.10.2012 kl.11:44 Blogg

Så var det blitt Torsdag, min fridag som ikke blir så fri likevel. Jeg stod opp 10.15, skyndtet meg i dusjen og nå når jeg er helt ferdig må jeg jo bare innom pc`n litt før jeg går.  Mia ligger å sover ved siden av meg på sofan, Mamma sin beibi <3  
Jeg har forresten laget en header bare for gøy til to gutter jeg gikk på folkehøyskole med, Espen og Bendik- fine gutter!
De er har laget en reiseblogg. Kjempe morsom å lese. LINK 

Og slik ser headeren ut.I dag er vi faktisk tomme for frokost, så jeg må kjøpe frokost på Kiwi. Og det jeg har spist i alle år er et rundstykke uten pålegg og en sjokomelk! 
Da er Marit fornøyd! Nei føler jeg må stoppe bilde spamminga her nå, må komme meg avsted, skal jo rekke å få gjort noe idag. 
Får ta på meg produktiv- skoa og være himla....produktiv! (Jeg er ikke den smarteste jeg kjenner)

 

Ha en fin dag=) 

04.10.2012 kl.11:44 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 04.10.2012 kl.00:24 Bridge

Ikke spør hvorfor jeg holder hånda sånn rart opp til halsen, jeg prøver å se deilig ut- ok?

Klukk sitter å leser om toppbloggerene som tjener så sykt mye, og kommenterer at det kun er "blonde og stramme" jenter som ligger på toppen.
"Du er jo blond og stram Marit, hvorfor tjener ikke du 60 000 kr i mnd på blogginga di??? " *Bare brifer litt med de tekniske skills`a mine* Ja, kan du sånn lizm,  HÆÆÆ? 

Ja hvorfor gjør jeg ikke det? Ikke god nok, pen nok, rik nok, morsom nok, kul nok, spendene nok.. ? 
Har igrunn vanskelig for å tro på noe av det, I`M AWSOME!  

Jeg er nok ingen rosa-blogger, jeg er mere den lilla typen! Men jeg er fornøyd sånn som jeg er jeg, men jeg skal innrømme at det ikke hadde skadet å bli blogg-kjendis å tjene fett med penger, tenker jeg fixer det i neste liv, ikke no stress! 

Har nettop kommet hjem fra jobb, klokka er sånn ca 23.57 og vi sitter alle 3 på hver vår pc og nerder, jeg, Klukk og Tommy! 
Jeg beklager men jeg syns det er driiit kjedelig å lese om hva slags sminke man bruker, da kan jeg heller fortelle om spillet i KM mix som var litt artig! JO- DET ER GØY Å LESE OM BRIDGE! 

Klukk åpner i 1 NT, (vi spiller mot Trygve og Marianne som bruker en hel evighet på et spill , beklager men dere gjør det= ) Marianne melder inn 2 kløver som blir forklart som kløver og en major.
(Hun meldte feil, hun hadde begge major)
Jeg sitter med K D J fjerde i kløver, blakk i spar, 6 korts ruter og 3 korts hjerter. 12 poeng. Så jeg velger å doble nå. De spør hva det skal bety og Klukk svarer at jeg vil være med i meldingsforløpet. Som i grunn er helt sant. Trygde melder 3 kløver og Klukk 3 hjerter. 

Etter Mariannes 10 minutters tenkepause så dobler hun og da er jeg ferdig tenkt for lenge siden og melder 3 NT.
Det har nå gått for lang tid for at jeg skal huske alt som har skjedd og fokuset har gått fra bridge til denne røyken jeg aldri får tatt siden det går så himla seint.

Så det at jeg er blakk i spar kommer jeg på når jeg ser utspillet som er spar 6. Å faen.  Jeg legger ned bordet og stikker ut for å røyke. 
Vi gikk 2 doblet bet, 300 ut. 
Det viste seg at de fleste hadde spilt  5 spar doblet hjem andre vei som alltid stod. Snakk om flax=)

04.10.2012 kl.00:24 i Bridge 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 03.10.2012 kl.12:39 Blogg

Javel, er dere her enda? Sitter for øyeblikket i den rosa morgenkåpa mi med Oprah på i bakgrunnen og pc`n på fanget, jeg har nettop lært hvordan man lager speilvendte bilder! 

Man lærer en del av å lese blogger skjønner du!
Bildet til venstre er det orginale. Det andre ser jeg bare rar ut på- tydeligvis ikke min beste side=) 
Skal på jobb om 2,5 timer til og jeg har enda ikke spist frokost. Håper vi har noe frokost. 

I mårra har jeg fri men tenkte meg likevel en tur på jobb for å ta litt nettkurs. På kvelden blir det bridge i Søgne, hører rykter om at det er Mix på gang, så jeg skal spille med Tommy. #Heldig#
(sitter nå og spiser frokost- du kan puste lettet ut Mamma=)

 I det siste har det gått mest i jobb og bridge egentlig. Og serier <3  Samme som resten av året, haha.

Tror jeg må komme meg i dusjen nå, snx

03.10.2012 kl.12:39 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

hits