oktober 2013

Uansett hva vi gjør eller hvor vi går vil det alltid finnes noen som er bedre enn oss selv på visse områder. Noen ganger på alle områder .
Det er lett å føle seg mislykket, og miste motet når man føler at man aldri kommer til å klare å bli like flink eller se like bra ut som den ene personen som alltid ser ut til å gli igjennom livet fordi "h*n var født heldig. "
Men sånn er det med oss alle. Til og med denne ene personen du stadig ser opp til eller evnt misunner - eller en rar blanding har nok følt det sånn ovenfor noen andre en gang.

Jeg tenkte før når jeg var mindre at jeg kunne ønske jeg var en superstjerne, da fikk man egen sminkør og man så smashing ut hele tiden og fikk vist sitt talent for så mange mennesker. Men så ble jeg litt eldre og tenkte på det at det finnes uhorvelig mange superstjerner som ser smashing ut og den ene blir jo overskygget av den andre, og jeg tviler sterkt på at de er noe mere lykkelig av den grunn.

Selv om de er helt der oppe, tror jeg likevel at de føler seg svakere og styggere og mindre talentfulle og suksessfulle enn sin neste. De har jo livscoach alle mann som hjelper dem å tenke riktig til enhver tid. 

Men så ble jeg voksen og fant ut at vi er alle fantastiske på hver vår måte. De vi legger merke til er de som ikke lengre sammenligner seg selv med resten av befolkningen, de som ikke lengre føler et behov for å imponere og som har akseptert "sitt jeg" og har blitt trygg på at seg selv er mere enn godt nok, og har lagt misunnelse til side og laget plass til beundring og inspirasjon.

Hemmeligheten er at denne personen har funnet trygghet i seg selv, og har stor tro på egne ferdigheter og lærer seg nye vanskelige ting- ikke fordi h*n blir vist hvordan det skal gjøres men fordi h*n er i harmoni med seg selv og prøver og feiler i takt med lidenskapen for det h*n driver med. Når man gjør noe fra hjertet kan det aldri bli feil uansett hva andre måtte mene eller hva fasiten sier. Når man gjør noe fra hjertet og kjenner kroppen vibrere av lykke og man slutter å tenke og bare surfer på følelsene som tar over- da er du der. 

Du kommer aldri til å bli denne personen du ser opp til. Men denne personen vil aldri kunne bli deg heller.  Om du stadig snubler fordi du enten presser deg selv på feil måte og overanalyserer alt fordi du så gjerne vil imponere noen eller få vist frem hva du kan få til vil jeg gjerne at du skal høre på hjertet ditt neste gang du er i en slik situasjon. Slutt å tenk, slutt å døm deg selv, slutt med alt, bare føl. 

Bare da setter du deg selv i en posisjon til å være den jenta eller gutten som kansje noen andre en dag vil se opp til. More importantly, only then you`ll feel true joy...

 

Remember- you are special too...

 

14.10.2013 kl.20:07 i Selvutvikling Én kommentar Permalenke Tips en venn

  • 12.10.2013 kl.17:40 Blogg

Javel der. 

Det er Lørdag og høstværet viser seg på sitt fineste. Jeg har vært en tur i byen på et møte, og fikk kjøpt meg en ny bluse til i kveld. Str. 12 år! Skoene jeg kjøpte her om dagen er str.35.
Tipper at det ikke er normalt for en 29 åring.... But I`m lovin`it =)
Litt små trøtt nå selv om jeg ikke har gjort noe fornuftig, driver å våkner så tidlig fortiden, typ kl. 09.00.  Kansje ikke så rart i og med at jeg har hatt mye tidlig skift i det siste og har måttet stå opp  kl. 04.30.Jeg nevnte på Facebook at etter mange mange år med bekymringer, tok jeg meg selv i å tenke på det at jeg nå ikke har en eneste èn.
Utrolig deilig å ikke måtte bruke energi på det, jeg gleder meg liksom bare til alt det gøye som skal skje og kan glede meg over at sola skinner, haha...

Klukk er å spiller bridgeturnering, men kommer hjem om en god time...Kjenner det frister med en powernap nå før jeg må hive meg i dusjen igjen. 
Jeg hadde egentlig forbredt et bra blogginlegg (i hodet mitt) men det forsvant for meg like fort som det kom. So this is what you get today, en liten titt innom for å vise min tilstedeværelse! 

Ellers da, hvordan har du det? Er du som meg- bekymringsløs og fri, eller er det mye negativ energi som flyter rundt i systemet?
Prøv å del livet opp i perioder. Jeg har hatt uendelig mange perioder opp igjennom, om det ikke er så greit så vet man at det bare er for en stund. Og det finnes en grunn til at du er inne i denne perioden.
Se ting utenifra og tilrettelegg for deg selv, gjør det beste utifra situasjonen og alltid vær åpen for at du selv må endre deg litt. Når alt er på plass så vil du gå videre til neste periode, nye epoker av livet ditt.

I etterkant kan du se hvor mye du har forandret deg til det positive og hvor mye sterkere du har blitt nettopp pga disse utrolig teite periodene du har måttet gå igjennom eller mange ganger selv plassert deg i. 

Nå går jeg å legger meg litt nedpå, håper alle får en like fin Lørdagskveld som jeg kommer til å få. <3 

12.10.2013 kl.17:40 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

hits