november 2010

 • 30.11.2010 kl.23:45 Musikk

I like it!

30.11.2010 kl.23:45 i Musikk Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 29.11.2010 kl.10:39 Blogg

Har du sett den? Hvis ikke, så anbefaler jeg den på det sterkeste.
Den handler om "the avatar" alså en gutt som har blitt reinkarnert som det, og er the last airbender. Han kan kontrollere alle elementene som luft, vann, jord og ild, mens de slemme i filmen kun kan konrollere ild.
Han er også den eneste som kan kontakte og snakke med the "spirit guides".

Problemet er bare at han ikke har lært seg alt enda, så i utgangspunktet kan han bare kontrollere luft, og han reiser sammen med de som fant ham for å lære seg det han trenger for å vinne kampen.

Filmen er inspirerende og og vis...Og det er samme fyren som har laget the 6th sence, signs,og the village.

Filmen består av 3 deler, og jeg gleder meg til nr 2 kommer.

29.11.2010 kl.10:39 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 29.11.2010 kl.10:12 Blogg

Helga mi har vært helt fantastisk. Varm nyvasket leilighet, brennende lys fra morgen til kveld, julesanger, og andre favoritter, klukken tok seg av middagen og vi så filmer i sofa'n.
Avslappnings helg, hærlig det!

I går var vi på jobben til klukk. Jeg stod å holdt på med noe og hørte at han sa jeg måtte komme..jeg bare.."hæ hva er det"...han hadde allerede begynnt å spasere bortover..ganske så fort egentlig og jeg hører "fort deg"..Jeg kikker ned i bakken og springer i det jeg ser allt blodet "Å faen"...

Til vanlig hadde han blitt ganske irritert hvis jeg hadde loka og brukt lang tid med å finne førstehjelps utstyr, men i går sa han "slapp helt av, ikke stress- dette går så bra atte".... Men da visste jeg at det måtte være ille, så ille at han måtte få meg til å roe meg sånn at det skulle gå kjappest mulig. Så da stresset jeg enda mere..Ikke så rart når han står over vasken med vannet på full guffe, alikavel er alt man ser blod..
Han kuttet seg i fingeren med en helt ny sylskarp kniv, så vi måtte på legevakten å rense og lime det igjen.


Jeg brenner lys fra morgen til kveld her, har rett og slett fått dilla på levende lys etter jeg kom hjem fra Munay-ki kurset. Jeg føler det anderledes med, enn uten og stemmninga blir så mye koseligere, og kroppen min føles bedre. Mere uthvilt og takknemmelig. So- i need moore candles..big candles.Og lysestaker til dem.
Big ones...Disse er forresten helt like på de jeg allerede har, som vi fikk til bryllupet!
So there you go, enda et julepresang tips=)

29.11.2010 kl.10:12 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 25.11.2010 kl.15:01 Blogg

Hvis dere går inn på denne nettsiden så finner dere bl.a dette:


Reiki smykke.
Ai - Universell kjærlighet.
Den spirituelle energien i dette eteriske symbolet virker på dype nivå av din væren, og bringer deg til høyere bevissthetsnivåer mot universell kjærlighet. Bruk det til å helbrede sjelen, eller når andre aspekter av livet ditt trenger spirituell veiledning, og for å oppnå fred gjennom enhet med det guddommelige. Se på det eller hold det i hendene mens du mediterer som et hjelpemiddel til opplysning.
4,2 cm høyt. Kjede 46 cm.

Og denne:

Sacred box! I want...

Og salvie til renselse av rom og sånn..

Sååå..ønsker jeg meg denne boken som kan kjøpes herEllers ønsker jeg meg penger og alt til utseende som klær, sminke, frisør produkter, gavekort hos frisør og negler, gavekort på massasje!

Ellers er jeg egentlig fornøyd bare jeg får i meg nok kalkun, ååå..blir sulten bare av tanken så nå må jeg gå å spise. Men til dere nære og kjære=) Her har dere hvertfall en liten liste fra meg...Jeg mener oss! Klukken ønsker seg oxo alt dette...!

25.11.2010 kl.15:01 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 

Hver gang man opplever sorg, urettferdighet et stort tap eller gjør noe for å komme seg frem i verden, ved å "ofre" noe i seg selv, overstige sine indre grenser, moraler eller handle ut ifra sitt egoistiske "jeg" -driver man seg selv lengre og lengre bort fra det vi i utgangspunktet kom fra...Lys og kjærlighet.Dette kan føles sterk både på den fysiske kroppen, den emosjonelle, mentale og spirituelle kroppen.
Man kan bli deprimert, føle aggresjon som fører til negative situasjoner i livet ditt and what not.

Når man har kommet dit, føler man at man er i konstant motvind og man skjønner ikke helt hva som er vitsen med å leve, hardt å stå opp hver morgen for å dra på jobb og ikke føle noen mening eller glede. Ikke det at man ønsker å ende livet sitt, men bare utrolig vanskelig å komme seg ut av syklusen som ikke ser ut til å ta slutt.

Alt starter med deg selv. Ingenting forandrer seg på utsiden før du forandrer deg på innsiden.
Du føler kansje at det er "waste of time" å sette seg ned og jobbe med deg selv, sine egne tanker, følelser og energier...But I think you're gonna be surpriced.Kansje man ikke merker noe der og da...men noen mnd etter du har startet med deg selv, vil du tydelig se forandringer i livet ditt.

Du har sår, noen kansje dypere enn andre som må heales, snakkes om, tilgis, føles på og gis slipp på, for at det skal bli plass til nye ting i livet ditt.Mitt forslag er å sette deg ned en komfortabel plass når du er alene. Plei deg selv med feks barbente føtter i en bøtte med varmt vann, rolig avslappende musikk i bakgrunnen,levende lys.... konsentrere deg om din egen pust, for å ikke være så mye tilstede i hodet er det viktig å puste ut med munnen, så ikke tankene distraherer deg fra det du vil oppnå. Ta gjerne med en notatbok og penn, skrive ned alt du ønsker bort og alt det du setter pris på og alt du ønsker skal komme inn i livet ditt.

Forestill deg en flamme i ring rundt deg som beskytter deg fra alt negativt, og spør gjerne livsguider og engler om å være til stede og hjelpe deg til og oppnå dine innerste drømmer.

Alt du sender ut kommer tilbake til deg. Hver gang du snakker til dine høyere hjelpere så hører de deg og vil alltid gi deg svar. Bare vær åpen for  å motta det. De sitter i andre enden av tlf og alt vi trenger å gjøre er å ta av røret...25.11.2010 kl.13:34 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 24.11.2010 kl.22:54 Blogg

 

Jobben er unna gjort for dagen..jeg har hatt Linni maraton siden det er gratis å se det på nettet denne uka.
Jeg tok en laaang varm dusj og vasket litt, og nå er lysene tent, musikken er på, og jeg kan nyte tanken på at jeg har fri i hele morra. Jeg skal faktisk ikke bevege meg ut døra engang, ikke frivillig hvertfall! *Brrrrr*Fri helg også denne helga, deeeilig! Tenker vi skal få sett Harry potter på kino, klukken gleder seg som en unge!

24.11.2010 kl.22:54 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Det er nå blitt Mandag, så jeg må prøve å huske en hel dag tilbake, det er en utfordring i seg selv, but here it goes:

*Meditasjoner i bøtter og spann

*Vi gikk igjennom en sermoni til, som gav alle chakra'ne våres hvert sitt dyresymbol, de som blir påkaldt i den ene sacred place ritualet på Indianer vis. Den ene av de er "the humming bird" som skulle plasseres i 3 chakra. og mens hun holdt på med det 3 chakra'et mitt hørte jeg tydelig fugle kvittring. Og musikken var HØY så det kunne umulig komme utenifra. Da jeg var ferdig satt jeg meg ned å lyttet til resten av sangen for å høre om jeg hørte at kvittringen gikk igjen, men det gjorde det ikke. Jeg spurte dem etterpå om det fantes fulgekvittring i den sangen, og svaret var nei.

*Aktiv meditasjon med krystaller i hvert chakra og bind for øynene for å ikke tenke for mye.

*Vi gikk ut til den plassen vi var dagen før for å lukke portalen, og det ble derretter holdt bålsermoni, der vi brant opp pinner med symbolet for alt det negative vi ikke lengre ville ha i livet vårt, vil man ha det bort fort, brennes det, vil man det skal gå sakte ut av livet så begraver man det i jorda.

*Jeg fikk nr til ei som var med på kurset som ville lære meg opp i healing, så det ser jeg frem til.

*Kurset var veldig fint, kansje litt for mye "Indianer preget" for min smak, men er veldig glad for at jeg var med, og vil være med på kurs nr 2 for å få de 5 siste rittene, sånn at jeg kan gi dem videre til andre etterhvert.

 

22.11.2010 kl.13:49 i Spirituality Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 

Dag 1:

Jeg er som vanlig ikke så innmarrig flink til å finne frem, så når buss sjåføren fortalte meg at det var her jeg skulle gå av, måtte jeg etter en stund med leting etter den rette bygningen ringe for hjelp. Så Marthe (kurslederen) kom ut og hentet meg, og vi spaserte igjennom kirkegården, og bak noen hus og litt til venstre og litt til høyre...For å være helt ærlig husker jeg faktisk ikke, det fester seg lizm ikke.

Anyway, vi var en koselig gjeng på 8 stk ca som satt oss ned på putene på gulvet i ring foran stearinlysene i midten. Det ble spilt meditasjons musikk, og Marthe renset rommet og oss med en slags røkelse..salvie eller noe sånn.

Når alle hadde satt seg ned, kom det en veldig "ro" over oss, det var deilig å komme til en plass som var så fylt med ro, kjærlighet og åpenhet, og kunne glemme den stressende hverdagen og  verden utenfor i noen timer. 

Marthe holdt kurset sammen med en Hollender, så alt gikk på engelsk. Passet meg bra ettersom jeg vanligvis snakker/tenker på engelsk når jeg snakker  med høyere makter, guider, engler osv...skriver også på engelsk (som noen har fått med seg) når jeg ikke har det så bra...aner ikke hvorfor, føles bare naturlig.

MEN- nå skal jeg ikke prate meg bort. Vi begynte egentlig rett på en meditasjon, som Hollenderen guidet oss igjennom, konsentrerte oss om pusten, og fikk muligheten til å dra dit vi ønsket inni oss selv.Etterhvert fikk vi vårt første "ritte" vet ikke om det er sånn det staves, men det ble lizm holdt en sermoni, inviduelt såklart- der de åpnet opp en hellig plass rundt oss for å derretter gi oss rittet for healing. Alså, man kan si det sånn at de aktiverte healing evner vi alle har i oss. Sådde et frø som vil vokse seg sterk med tiden om vi jobber med det ofte på egenhånd.

Før hver sermoni ble det gjort en meditasjon som passet til det vi skulle igjennom og oppleve, vi hadde hver vår aktiverte stein, eller krystall (full av energi fra de før oss) som skulle være med å forsterke opplevelsen, og hver stein og krystall hadde forskjellige virkninger.

Hver gang jeg skulle velge en stein/krystall holdt jeg hendene mine over dem og følte meg frem uten å ta på dem, og valgte ut den som vibrerte mest i hånden min. For det var den som passet best for meg.

Det som var så utrolig fint var at for hver gang vi var ferdig med et rituale eller en øvelse hadde vi en runde der alle fikk fortelle hvordan de opplevde det, hva slags følelser som dukket opp, hvordan den fysiske kroppen reagerte og hva de fikk ut av det. Mens vi alle satt i ring og lyttet uten fordømmelse.

Dag 2:

Vi sitter i meditasjon en god del av tiden, for å kunne komme dit vi må være for å få full opplevelse av dit vi skal. Så dagen startet naturligvis med det. Det var en utrolig vakker guidet meditasjon idag, tårene mine presset på for å si det sånn. Vi jobber veldig med å komme i kontakt med oss selv, bli jordet, og at alle chakraene er balansert og i harmoni.

Jeg lærte at man kan ha mye kunnskap om livet, være spirituellt våken, ha et åpent hjerte men det vil ikke gjøre noen forskjell her om man ikke er jordet i 1 og 2 chakra. (tredje øyet er 7 chakra, so in the lower body) Alså man kan ikke bruke det man sitter inne med om ikke de lavere enerigene våres også er  i balanse. Eller omvendt. Først da kan man gjøre en forskjell her på jorden.

Dagen idag var veldig spendene, vi lærte å lage et "sacred place" for oss selv og evnt en annen som sitter mot deg som vil jobbe med energiene sine. Vi gikk sammen to og to, jeg endte opp med Marthe (kurslederen) og hun sa etterpå at hun ble litt overasket over energien min, hun kjendte den lenge før hendene mine var i nærheten av henne (man løfter armene rundt personen bl.a, så man er nesten nær, men ikke helt. Det var andre gang noen kommenterte energien i hendene mine denne helgen, uten at det var det de skulle fokusere på. Etter at de ble aktivert med healing rittet, følte jeg det mye sterkere enn jeg har følt det før, så jeg gleder meg bare til å få utviklet meg mere.

Vi fikk også rittet for beskyttelses bånd rundt hvert chakra (som filter på en måte, når noen sender neagativ energi din vei, kommer det ikke gjennom. det stopper opp og blir transformert til positiv energi) og for klarsynhet.(forsterkning av intuisjonen, binder sammen det 3 øyet med den delen av hjernen som styrer de vanlige øynene våres) Ritualene er veldig avslappende og føles veldig trygt samtidig som du føler energiene sterkt på kroppen.

Så kom det jeg hadde gruet meg til, vi skulle ut i snøen..Jeg hadde heldigvis takket ja til mamma's tilbud om å få låne skibuksa hennes i str L, og selv om jeg bruker xs og jeg så ganske....drukna ut- så var jeg innmarrig glad for å være innepakket når tiden kom.

Vi hadde på forhånd lært 2 forskjellige ritualer for å åpne "sacred place" , og fått instrukser på hva vi skulle gjøre. Når vi kom dit vi skulle være måtte alle finne sin egen plass i naturen som føltes riktig for oss, og derretter starte vårt første personlige rituale helt alene for oss selv.

Jeg åpnet det første, ved å påkalle forskjellige ting i forskjellige retninger (indian style) og derretter åpnet mitt eget for meg og for " the sand painting" som ble til the snow painting, men det spiller ingen rolle, bare intensjonen er der så er det alt som betyr no.

Jeg tegnet en sirkel i snøen og etter å ha åpnet 2 forskjellige hellige rom for det som skulle skje og ha bedt både engler, livsguider og høyere makter om å komme og hjelpe meg og holde "rommet", var jeg nå klar til å starte. Jeg jordet meg først ved å gå inn i en meditasjon, konsentrere meg om pusten og intensjonen min for hva jeg ville skape.

Derretter tok jeg det jeg fant i naturen, som pinner, stein, strå osv og valgte ut hvilken gjendstand som skulle representere hva i livet mitt. Hva jeg ønsket meg mere av, hva jeg så meg som ferdig med, og ville ha ut av livet mitt og fortalte disse høyere maktene ossen jeg ville ha det. Hver stein, strå eller pinne som representerte deler i meg selv jeg ønsket, eller ønsket bort og takket for det det hadde gikk meg frem til nå, ble blåst på, først den negative energien jeg hadde inni meg som jeg ønsket bort og derretter takket for at livet mitt ble mye lettere og vakrere nå som jeg var blitt kvitt det. Så ble gjenstanden lagt inne i sirkelen og jeg begynnte på en ny en, til jeg følte at jeg var ferdig. Mitt personlige sacred place som ble skapt ut ifra min egen energi ble lukket som det alltid må, men det andre lot vi stå åpnet til neste dag slik at det kan bli arbeidet med igjennom natten. Vi skal tilbake å jobbe videre med det i mårra og til slutt "lukke portalen".

Vi lærte og gjorde mye mere enn jeg får skrivd ned her, men dette er hvertfall det jeg husker best akkurat på dette tidspunktet. På slutten av dagen lærte vi en " flamme meditasjon som vi skal bruke i mårra under bål sermonien. Alle rittene vi får- "feeds of the fire" så for å la det vi har fått  gro og bli sterkere så skal vi ha en bål sermoni.

For noen uker siden leste jeg i boka mi at om man var ekstra redd, eller ønsket hjelp så var erkeenglen Mikael god å påkalle. Jeg har aldri snakket med engler før, ikke er jeg kjendt med så mange englenavn heller, men jeg valgte å prøve dette, når jeg følte jeg trengte det..og litt når jeg egnentlig ikke trengte det, der jeg bare sender ut ønsker og behov og ber han om hjelp til litt av hvert. Jeg er ikke sånn at jeg sitter å tar dette så himla høytidlig, jeg kaller han Mike jeg!

På slutten av dagen i dag ble vi bedt om å trekke et tarot kort eller noe lignende,og kortet var med en  bekjed og bildet og navn av engelen som representerte kortet. og jeg følte meg som vanlig frem hvilket som fikk energiene i hendene mine til å føle mest elekstrisitet, og av ..jeg vet ikke hvor mange kort det er i en slik kortstokk, men hvertfall 40, så trakk jeg erke engelen Mikael med beskjeden: Du kan!                  

Thanx Mike=)

Dag 3 kommer i neste innlegg.

 

22.11.2010 kl.13:24 i Spirituality Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 18.11.2010 kl.00:47 Musikk

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

I was at the top and I was like I?m at the basement.
Number one spot and now she found her a replacement.
I swear now I can't take it, knowing somebody's got my baby.
And now you ain't around, baby I can't think.
Shoulda put it down. Shoulda got that ring.
Cuz I can still feel it in the air.
See her pretty face run my fingers through her hair.

My lover, my life. My shorty, my wife.
She left me, I'm tied.
Cuz I knew that it just ain't right.

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

When I be ridin man I swear I see her face at every turn.
Tryin to get my usher over, I can let it burn.
And I just hope she notice she the only one I yearn for.
Oh I miss her when will I learn?

Didn't give her all my love, I guess now I got my payback.
Now I'm in the club thinkin all about my baby.
Hey, she was so easy to love. But wait, I guess that love wasn't enough.

I'm goin through it every time that I'm alone.
And now i'm missin, wishin she'd pick up the phone.
But she made a decision that she wanted to move one.
Cuz I was wrong.

And I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

If you ever loved somebody put your hands up.
If you ever loved somebody put your hands up.
And now they're gone and you wish you could give them everything.
I said, if you ever loved somebody put your hands up.
If you ever loved somebody put your hands up.
And now they're gone and you wish you could give them everything.

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

And I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

18.11.2010 kl.00:47 i Musikk Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Inspirert av forumet på Alternativt nettverk.

Er du våken?...
Bevisst på hva du sender ut?
Hva slags følelser du vekker til liv i andre eller fremprovoserer?

Om en person har et aggresjonsproblem...er du den som skaper frem en situasjon du vet han "taper"?
Eller fokuserer du på hans gode sider og "vanner" disse, slik at han stadig gror, og får den "næringen" han trenger?

Husk på at om du er med på å skape frem følelser i andre, så er det disse følelsene du får tilbake. Er du rundt mennesker du ikke liker, og heller ikke prøver å skape en positiv situasjon, så vil du få det kjiipt.
*Two wrong's doesn't make a right*

Det kan være vanskelig å ikke reagere på andre's gretne følelser, men om man er bevisst, gir hverandre positiv feedback, "sår frø" i andre mennesker du selv føler trenger det, vil det spire inni dem, og du vil merke i etterkant hva du har vært med på å skape.

*Vær forandringen du ønsker å se i verden*

Og mens vi er inne på hva man skaper og fremhever i andre mennesker-

*Jeg ønsker at vi en dag får alternativt program på skolene.
At man ikke bare lærer matte og samfunnsfag, men at man lærer om livet.

*Hvordan man takler forskjellige situasjoner på best mulig måte, at man blir mere bevisst på hva vi egentlig er, og hva vi er her for.
At man lærer at man er så mye mere enn en fysisk kropp med en hjerne, men en sjel med en høyere bevissthet, som er Guddommelig, og at vi har mange liv bak oss.

*At vi lærer om den positive lov, og intensjonens kraft, at man kan manifistere det man ønsker seg, når man har oppnådd balanse i seg selv.

*At man har så mye kraft inni seg som- ( etter utvikling), kan være med på å redde jorda våres.

*Om alle barna ble informert daglig om at det var en grunn til at akkurat "de" ble født, at de var gull verdt, og at alle de negative situasjonene som dukket opp i livet deres ikke var fordi de ikke fortjente bedre, men fordi det var meningen at de skulle lære noe av det, og at de hadde skytsengler og guider til disposisjon og lærte å åpne seg for dette, hvordan hadde verden sett ut da tror du?
Om alle barn/ungdom/tenåringer hadde blitt bevisstgjort, hvordan tror du da vår jord hadde sett ut etterhvert?

 

 

15.11.2010 kl.11:58 i Selvutvikling 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 15.11.2010 kl.10:56 Blogg

Elsker melankolske sanger...spiller ingen rolle ossen språk de er på. Denne hentet jeg fra Belinda's blogg.
Hadde en koselig helg med mye spilling. Gikk ikke så bra som vi hadde håpet på, men...ja..vi vandt hvertfall noen kamper...

....Klarer ikke å skrive noe når jeg hører denne sangen..er lizm bare...inni sangen...og når den slutter, må jeg høre den en gang til............................og igjen..........................................................................og igjen...............

15.11.2010 kl.10:56 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 12.11.2010 kl.18:24 BloggEndelig helg, i mårra er vi klar til kamp i 4. divisjon.

12.11.2010 kl.18:24 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Har du arvet negative ting fra dine foreldre, besteforeldre eller forfedre?
Har du arvet aggresjonen til din far, bekymringen fra din mor, eller andre ting som du ikke trenger i livet ditt?
Eller har du sider ved deg selv du ikke vet hvor kommer fra som du ønsker å rense opp i, slippe ut gamle følelser som gnager, og rett og slett begynne med blanke ark igjen, følelsesmessig?

* Fokuser på all negativiteten inni deg selv, samle dette i en stor ball. (ved tankene)

* Si: "Jeg ber om tillatelse til å helbrede og frigjøre karmaet til alle mine forfedre, helt tilbake til kilden for problemene mine. Hvis du/ dere avslår ber jeg deg/ dere om å bruke kjærligheten på den måten du/ dere selv har lyst.
Ta i mot denne kjærligheten og healingen og bruk den til beste for alle"

* Si nå: " Det er min intensjon å frigjøre alt jeg har av blokkeringer, karma, avtrykk og sår som er blitt formidlet til meg gjennom DNA-et mitt." Be om hjelp fra engler, åndelige veiledere eller andre åndelige eller relgiøse skikkelser som du respekterer og som du ønsker å ha med.

* Beskytt energifeltet ditt ved å se for deg en lilla flamme rundt deg, gyllent lys eller hva annet du ønsker som beskyttelse.

*Fest oppmersomheten på personens venstre side ( bildet av deg selv i speilet evnt) mens du ser litt til høyre. Dette er området av auraen som representerer moren. Si: " Ta i mote denne kjærligheten som healing og gi slipp på karmaet ditt nå"

*Fokuser deretter på personens høyre siden (din høyre side i speilet) og se litt til venstre. Dette området representerer faren. Si: " Ta imote denne kjærligheten som healing og gi slipp på karmaet ditt nå"

*Tegn nå symbolet for genetisk healing foran deg og forestill deg at du står ovenfor hele familietreet. Tegn det tre ganger oppover med begge hender. Mens du tegner symbolet sier du: " Jeg frigjør og løser opp alle blokkeringer og avtrykk og alt karma opp igjennom generasjonene helt tilbake til kilden"Dette symbolet er ikke heelt liket det i boka, for der er alt like stort, og uten blomsten og vingene, men du skjønner poenget.

* Så feier du hendene nedover gjennom familietreet mens du sier: "Jeg sende kjærlighet og healing gjennom hver generasjon og gjennom meg. (og barna mine, og barnebarna mine) Gjør dette tre ganger.

(tatt ut av boka "sjeleforbindelsen av Anne Jones)

 

11.11.2010 kl.14:36 i Spirituality Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Jeg leser for øyeblikket "Sjeleforbindelsen" av Anne Jones, og kom nettop over noen healing øvelser/ ritualer man kan gjøre selv, for å rense opp, beskytte seg selv for andre's negative tanker osv. Så jeg tenkte jeg skulle dele det med dere.

Jeg anbefaler å lese igjennom noen ganger først og hvis du vil prøve det selv, sett deg ned på gulvet ( ikke sofa'n lizm) med et ark du har skrevet ned det du må huske på herfra. Meditasjons musikk (youtube) er hjelpende for å komme inn i det, for å føle det sterkere. Røkelse, krystaller osv er jo selvsagt ett pluss men ingen tvang.

Beskyttelses ritualet.

* Visualiser at du er omgitt med en lilla flamme av beskyttende energi. Dette renser også både andres tankeformer og dine egne.

*Tegn dette beskyttelses symbolet i lufta eller på ett hvitt ark 3 ganger
(Man kan også bære det som smykke, gir samme effekt)

Se deg selv i en lysboble med tykke vegger der bare kjærlighet kan komme inn. Alle de følelsesmessige pilene som kommer mot deg, blir kastet tilbake fra veggene.

*Lag en ring av blått lys rundt huset ditt, arbeidsplassen, bilen, vennegruppen under en tur på byen, eller bare deg selv.

*Hvis du er utsatt for et virkelig ekkelt angrep, kan du påkalle erkeengelen Mikael. Han er et fantastisk åndelig vesen som har i oppgave å beskytte oss vanlige dødelige.

*Enkelte krystaller har energisvingninger som kan bygge opp et skjold rundt deg. Obsidian og Turmalin er to typer med denne virkningen.

*Be Gud, englene eller en åndelig veileder eller mester som du tror på, om å hjelpe deg.

Det er også viktig at du holder deg sterk og tror at du vil være upåvirket av andre. Åndelig styrke kommer når du renser ut avtrykkene og de negative virkningene av fortiden.

 

11.11.2010 kl.13:35 i Spirituality Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Om du går og stresser deg igjennom hverdagen, om du sparer og sparer i åresvis, om du utsetter kvalitets tid til deg selv, om du glemmer å stoppe opp å legge merke til en vakker solnedgang, puste inn den kalde høst lufta langt ned i lungene dine, og fyller kroppen din med ny energi- fordi du tenker at...en dag, blir jeg lykkelig..

"Når jeg bare får betalt ned all gjelda som henger over hodet mitt", "når jeg bare har kommet meg igjennom denne vanskelige perioden", "når jeg har jobbet hardt nok og gjort alt jeg må gjøre..DA- skal jeg bli lykkelig..."-

Det finnes ingen "da" fordi når den tid ville ha kommet, er det en haug med andre ting "du bare må gjøre først"

*Happyness is a state of mind throow the journey of life, not a destiation*

Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er veldig flink til å tenke slik hele tiden,humøret mitt svinger, av og til er livet rett og slett slitsomt og jeg tenker - someday....Så jeg synes det er deilig å bli minnet på at man må leve i øyeblikket, le, elske, bruke alle sanser, sove ut, nyte den utrolig fine naturen vi har rundt oss, og la negativiteten få hvile litt. La stresset få fri...ikke ta alt så høytidelig, alt er ikke såå viktig...ikke så viktig som din velvære og glede over hverdagen. Vi er ikke her for å jobbe oss ihjel..til vi blir utbrendte...

Enjoy the little moments, take time to feel good....Wake up to a good day! 

Hva vil du gjøre idag?

10.11.2010 kl.21:54 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 09.11.2010 kl.11:41 Blogg

Nydelig sang...I dag er det Tirsdag, ny uke, min fri uke. Skal bare jobbe Tirsdag, Onsdag og fredag.
Jeg og Erik vandt i går... We're back on track. Snublet litt noen uker, men hey- må la noen få sitte på tronen every now and then....

Når vinteren kommer er det mange som blir... deprimerte...fordi det er kaldt og mørkt...Og plutselig er ingenting gøy lengre, ser ikke vitsen med noe, og vil helst bare...ikke stå opp.

Da er det viktig at vi mennesker rundt passer på å være et ekstra lyspunkt for dem, komme med nye ideer, vinkle ting positivt, gjøre det enn kan for å skape en gnist i den vinterdeprimerte. Det kan være å skape et håp, planlegge en liten tur, ha noe å se frem til, legge ting til rette og ta litt ekstra vare på dem.

*Gi et smil til den som ikke har flere å gi selv*09.11.2010 kl.11:41 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 08.11.2010 kl.14:32 Blogg

Noen ganger kunne ønske at jeg var litt større...denne nydelige kjolen kommer i str M..og jeg trenger strengt talt xs.. =/

08.11.2010 kl.14:32 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 08.11.2010 kl.13:45 Blogg

Vampire Diaries in my heart! LOVE IT!

 

08.11.2010 kl.13:45 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 03.11.2010 kl.00:54 Blogg

 

Har du en katt, hund eller ..kansje en hest?   Kansje du har barn...?  
Hva om dette var en av dine? Hva om noen satt katten din i et bitte lite bur, og ble sittende der dag ut og dag inn...med alt for lite mat, ingen som brydde seg om den hadde skadet seg, den hadde bare sittet i buret i tortur for å en dag dø....Jeg la ut en sak om dette på facebook fordi jeg ønsker at flest mulig skal signere dyrebeskyttelsen's opprop i håp om at vi kan ulovliggjøre torturen, og da var det en eller annen IDIOT med nå- en dårlig karma som kommenterte... Jeg liker pels jeg!

Noen mener jeg bare burde la være å diskutere saken, for noen er bare ute etter å provosere. Og vet dere hva?
Jeg blir VELDIG provosert. Jeg får fysisk vondt inni meg og jeg NEKTER å sitte her å la dere skrive slike ting på min vegg uten å få si min mening.

Magne Olsen: Er du heeelt syk i hodet? Du liker pels sier du..Lurer på hva du hadde syntes om vi skulle satt deg i et bur, gitt deg alt for lite mat, gitt faen i om du brakk beinet eller mista øyet ditt i kamp om tilværelsen, for å så drepe deg, så vi kunne brukt huden din for...å se fine ut!!?? Liker du du dah??

Så videre kommenterer...en annen person:  "Det er like naturlig å bruke pels som å spise kjøtt. Men det beste kjøtt og den fineste pels får man av dyr som har hatt det godt. "

Kjøtt er mat. Mat må vi ha for å leve. Dyr blir slakta etter et godt liv. Pels..trenger du virkelig det for å overleve?
Nei- hvis ikke du er utenomjordisk, så gjør du ikke det. Så- Pels er IKKE like naturlig som kjøtt, det er ikke noe vi måå ha, og hvertfall ikke på bekostning av disse stakkars dyrene...

Og hvem faen bryr seg om den fineste pelsen??? Bryr du deg ikke om torturen de går igjennom? Bryr deg deg seriøst bare om at pelsen  blir finest om de har det bra?
Du tenker sikkert nå- nei, jeg bare sa at..bla bla..SAVE IT.. Her legger jeg ut en seriøs greie som burde få de fleste til å ville hjelpe, og en fyr kommenterer at han liker pels, så er din kommentar at pelsen blir finere om dyrene har det bra???  

Hva skjer med verden, har vi blitt så selvsentrerte og egoistiske at vi fortsatt vi la dette pågå?

Eller er du en av de som vil være med å hjelpe til, så verden blir en bedre plass å leve?
Signer oppropet her!


03.11.2010 kl.00:54 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 01.11.2010 kl.09:32 Blogg

Øyeblikk på vei til Mandal, på jobbmøte. Senere blir det bridge.
Trolljegeren var en bra film alså...Gleder meg så sinnsykt til Christina Aguilera filmen kommer, noen som vet når den har premiære?

 

01.11.2010 kl.09:32 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

hits