november 2011

 • 30.11.2011 kl.23:23 Blogg

Håret mitt er nå klar for julebord. Er det ikke typisk, alle de andre gangene jeg har bleika håret/etterveksten har jeg måttet bruke mere en en bleking. Så jeg har måttet gått på jobb ganske gul på toppen for å så kjøpe enda en boks, så denne ganga skulle jeg være lur og kjøpe 2 stk på en gang.

Trengte jeg mere en èn tror du??Og så over til de virkelige sexye bildene jeg tokMe-love-you-long-time call 4161849772451

Nei vettu-hva, idag er det Onsdag, og jeg er IKKE på salsa`n?? hva skjer med det spør du?? Stakkars Klukk har ventet i bilen i 2 timer hver Onsdag på natta etter bridgen sånn at jeg skulle få kost meg, men nå er han litt utbrendt, og jeg ville heller droppe det. Tar det neste uke, da har jeg fri på Torsdag så jeg kan bare sove i kr.sand.

Jeg var heller en liten tur nede på hotellet og hjalp til med Onsdagsbridgen, og nå sitter jeg her og skal til å hente meg julemarsipan og sette på en episode av Gossip Girl. Har det ikke så verst.

Nå er det ikke lenge igjen til julebordet, jeg håper for Guds skyld kjolen min kommer i tide. Hvis ikke må jeg ta en super rask tur til byen og håpe at jeg finner noe imellom arbeidsøktene.

En stor takk til inger Lene, som er en vakker sjel. Kunne virkelig ønske jeg kunne være sammen med dere på Søndag, blir nok kjempe gøy!!!

I mårra er det siste øving med jentene og Mike- aka <Spice girls>  (Frank) Mulig det er på tide å lære seg tekstene på sangene sånn ordentlig??


30.11.2011 kl.23:23 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 28.11.2011 kl.22:29 Bridge

Joda, koselig stemning...helt til jeg klikker på Klukk...Mulig jeg er ekstra sliten fortiden og ikke tåler noen ting, men det svartna for meg i dette meldingsforløpet:

Klukk åpner i 1 nt
Så kommer inn en dobling.
Jeg melder 2 hjerter som jeg mener er overføring fordi jeg aldri i mitt liv spilt anderledes
Det går pass rundt.

Klukk skjønner tegninga og kommenterer at hvis det var overføring så.......................Alt jeg hørte i mitt hodet var at jeg var dum og ikke skjøndte noenting og at jeg suger i bridge.

Nå er det muligheter for at det ikke var heeeelt ordrett, men jeg så hvertfall svart.
Sliter enda med å si sorry til Mr.Skree, jeg tåler faen ingenting for tida....Anyway...litt bilderResultat 28-11-11
Calle Knutsen - Seval Hægeland 100

Marit Skree - Klukken Iznude 93

O E Skårdal - Karl Olav Hansen 90

Arleen Reppen - T Gletne 83

Frank Lindland - Kenna Torkildsen 81

Vidar Ballestad - SK Pedersen 80

O Nordhassel - T Nakkestad 75

Tone Sommerseth - Erik Johannesen 70

Gratulerer Calle & Seval!
Nå går jeg å graver meg ned i et hull, og blir der til i mårra!

28.11.2011 kl.22:29 i Bridge 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 28.11.2011 kl.14:26 Blogg

Det ser ut til at stormen har gitt seg, og jeg er veldig takknemmelig for at jeg ikke måtte ut av døra i helga, bare sittet inne og slappet av og kost meg!

Lagde lavkarbo pizza til Klukk igjen, denne gangen ble bunnen perfektI går kveld så vi 2 filmer som JEG hadde lyst til å se!&Sistnevnte var absolutt best, den anbefales om du ikke har sett den!

Så, over til noe annet. Hva ønsker Marit seg til jul??
Vel, her får du endelig noen tips:

Diva Deksel til tlf min. Jeg har samsung galaxy 1

Denne veska.  Den finner du her.

Noen fine høyhælte vintersko. Disse finner du her. Str 36Jeans str xs eller str 34? Feks på Motehus, illusion eller superkulParfyme. Jeg har aldri funnet en parfyme som jeg virkelig elsker. Eller, jo- på ukjendte mennesker som går forbi, men ikke når jeg selv skal handle.

Ja som du skjønner så blir jeg veldig glad for alt man kan ta på seg for å bli litt finere!

Mia ønsker seg noe a`la denne28.11.2011 kl.14:26 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 27.11.2011 kl.00:18 Blogg

Humøret er litt bedre nå, ikke lengre i min lille boble.
Anyway- frokosten og kveldskakaoen


Jeg og Klukk har igrunnen sittet i hver vår ende av sofa`n i hele dag (utenom vaskinga mi og middag laging) på hver vår pc, og istad strakk han ut armene for at jeg skulle komme å gi han litt nærhet. Kos det, tenkte jeg mens jeg spør om vi ikke skal se en serie eller film sammen.

Ja sier han mens han slår av BBO og slår på tv`n. Jeg har lyst til å se Terra nova sier jeg.
Klukk: Ok, i den ene handa har jeg Terra Nova og i den andre har jeg Grim. Velg hand.

"Men jeg vil se Terra Nova"
-
Du må velge hand!!
....."Høyre"?  

- Da blir det Grim!
"men jeg har ikke lyst til å se grim...."
-ok, da kan du enten slå deg til ro med at vi skal se Grim, eller så kan du  gå videre og gamble.
Jeg velger ut to hemmelige filmer som kan være hva som helst, hva gjør du?
"Jeg gambler på film"
-Høyre eller venstre?
"men får jeg ikke vite ossen filmer det er først?"
-Nei
"......Høyre"
-ok.
"ja....ossen film ble det??"
-Det er fortsatt hemmelig....Han svitsjer på tv`n og finner en kanal der "Big trouble in little china går", (?) og bryter ut -Åh, jeg må bare se resten av denne først...
"Okey...."


27.11.2011 kl.00:18 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

De aller fleste har dager, perioder- der man helst bare vil grave seg ned i et mørkt hull, evnt aldri stå opp av senga. Noen ganger har det skjedd ting som gjør at man gir litt opp, eller ikke orker, andre ganger kan man bare være utrolig lei seg uten at man helt skjønner hvorfor.

Eneste man føler for å gjøre er å gråte, og selv om du har vondt inni deg føles det litt befriende å bare hylgrine. Musikken er på fullt, man lever seg ekstra inn i triste scener på filmer eller serier, og du vil helst være i et trygt lite rom som ingen kan finne deg i.

Man tenker- jeg burde vært lagt inn, på en sånn plass som passer på sånne som meg, der kan jeg bo og ikke måtte tenke på livets utfordringer som stadig dukker opp. Der kan jeg bo og bare være lykkelig. Der kan jeg være trygg, og fri uten alt det vonde...

Verden kan være en skremmende plass, alt presset på hva man må gjøre, må ordne, alt det negative som skjer og vi skal liksom "bli sterkere" av det i andre enden... -Well I dont wanna be stronger, I just wanna be happy.

Jeg orker ikke å vaske leiligheten annenhver dag, holde klesvasken i sjakk hele tiden, passe på at plenen er lik nabon`s. Gi 100 % på jobb hver dag og samtidig komme hjem og sette igang å tilbrede en hjemmelaget sunn middag. Installere den nye dusjen, så den ikke står midt i ganga i mnd`s vis, fungere med 3 timers søvn fordi man ikke har nok timer i døgnet. Pleie forholdet, samtidig som man skal få tid til venner og familie. Holde alle fornøyde samtidig som man prøver å pleie seg selv. Holde motet oppe selv om man ikke oppnår de resultatene man ønsker på tingene man så gjerne vil gjøre bra.

Hverdagen kan inneholde tusenvis av små dråper som noen ganger blir en stor elv.
Og når det i tillegg skjer så mye grusomt her på jorda....

......Lay me down, and let me sleep. Take all the pain away, so when I wake up, the world is a better place to live in...
26.11.2011 kl.21:19 i Uka's Tanker & følelser Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 26.11.2011 kl.13:29 Blogg

Det er rart, men for bare litt over ett år siden så jeg slik ut

Backstage m/stylisten på Mrs Norway konkuransen

Jeg er litt i box på om jeg skal gå tilbake igjen til mørkt hår,eller om jeg skal fortsette å være blond.. Utrolig hvor mye håret har å si for helheten, her syntes jeg at jeg ser heelt anderledes ut..

Jeg har sendt Klukk ut i regnet for å handle inn for helga. På handle-lista stod det varm baguette med kylling fra bakeren som blir min frokost, og jeg kjenner magen gleder seg!!

Etterpå blir det vasking av leilighet, skal bli deilig å få det overstått. Så gjenstår det bare å nyte helga!
Snx senere.26.11.2011 kl.13:29 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Jeg har ei veninne..et nydelig menneske, som har utrolig mye å gi, som har startet å blogge. Kansje du kjenner henne?Hun er utrolig flink til å skrive, sette ord på følelser, jeg blir rørt rett og slett. Du kan besøke bloggen hennes her.


Det ble dårlig med salsa i dag, avlyst eller noe=/
I mårra skal brukes til å sove leeenge, vaske leiligheten, og bare kose meg i sofa`n resten av kvelden!
Skal bli deilig.

Noen som har sett den siste episoden av 90210 som vet hvem som synger den sangen på slutten når Raj sier til Ivy at han ikke vil mere? Eller hva sangen heter...?De forelsket seg og giftet seg veldig unge, vel vitende om at han kom til å dø av kreft om ikke veldig lenge til. Hun ofret all sin frihet og livet sitt generelt for å være med han, og hjelpe til i tunge tider, inntil en dag han fikk tlf fra sykehuset om at cellegiften hadde begynnt å virke og han kom til å få livet sitt tilbake.

Plutselig fikk de et helt liv sammen å forholde seg til, og krangling om hvem som skulle få gjøre hva oppstod..Liten krangel ble stor og ting ble sagt som kansje ikke var helt gjennomtenkt.

Mens de er hver for seg for å tenke over hva som skal skje videre går det opp for han hvor mye hun har gjort for han hele denne tiden han har vært syk, og han vil gi henne livet tilbake, fordi han elsker henne.

Han får tlf fra sykehuset igjen som forteller han at de nå har funnet ut at cellegiften virket bare midlertidlig og kreften er nå tilbake igjen. I det han legger på røret kommer Ivy inn døra med tårer i øynene og forteller at hun elsker han over alt på jord og at hun vil være der han er uansett hvor det blir....

Han bruker litt tid før han svarer.... "Men det vil ikke jeg....Vi var bare sammen fordi vi trodde jeg skulle dø" " sier han og går med et veldig tungt hjerte.....

26.11.2011 kl.02:13 i Marit anbefaler Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 24.11.2011 kl.23:13 Blogg

Ja alså- ikke min gitar- Marita sin! Jeg bare leker at jeg kan spilleSom dere ser kom jeg nettop hjem fra sang gruppa, OMG for en slapp gjeng vi var idag. Men det meste er på plass og vi gleder oss til vi skal opptre, har veldig lyst å fortelle ossen sanger vi skal synge, men det er nok hemmelig. Om jeg får noen til å filme, legger jeg den ut her (hvis jeg får lov?)

I mårra må jeg opp 05.30....Jeg gleder meg ikke akkurat. Jeg trenger søvn.....  - A LOT!
-Men du kan jo slappe av når du kommer hjem sier du? Neida, da er det rett til Kr.favoritt-by-sand for da er det salsa igjen!!!  Havanna is the place to be.

Snx da, og god helg!!24.11.2011 kl.23:13 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 24.11.2011 kl.12:32 Bridge

Katja er jo i syden, så jeg ble sittende på se på Kristiansand Bk i går mens jeg ventet på at klokka skulle bli mange nok til at Havanna skulle åpne. 


Resultatene har dere sett hos Snorre, så jeg hopper over de.

 
Klukk spilte jo med duracellen, og noen ganger så blir det sånn her... Klukk claimer resten av stikkene, motparten vrir seg litt i stolen og er ikke helt sikre. Klukk forklarer i full fart hva han gjør, og kaninen kommenterer: "det æ jo heilt opplagt, ser dere ingenting??" Klukk: "Nå må vi sanse oss da, jeg tar resten av stikkene i blinde" Kaninen: "Det æ jo ingenting å diskutere, asså, ikke gjør d vanskeligere enn det æ"

Motparten puster oppgitt ut, og legger sammen kortene sine. De har tydeligvis ingenting de skulle ha sagt her! 

24.11.2011 kl.12:32 i Bridge Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 22.11.2011 kl.13:13 Blogg

Da var arbeidsuka igang for meg og, ville bare inn  si at jeg håper dere får en fantastisk morsom og innholdsrik uke, ikke bare helgene man skal leve for, men hver dag. Jeg ønsker dere en haug av penger, lykkerus, sterk kjærlighet og karriæreløft, og hva annet dere måtte gå å ønske dere!Tenk at hver person du møter idag ønsker  gjøre dagen din bedre, vær åpen for  ta imot et hvert tilbud, grip sjangsen, carpe diem!! Beacouse you`re worth it=)


22.11.2011 kl.13:13 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 21.11.2011 kl.23:20 Bridge

Klukk var stor-fornøyd med pizza`n min, fikk masse skryt og han sa han kunne ikke gjort det bedre selv! =) Så kanskje det er en liten Espelid i meg likevel?  Nei???      Joda!    
Nå skal jeg finne ut en annen digg rett jeg kan lage til lavkarbo, jeg bare googler Fotballfruen, så går det riktig så bra!

Kjempe koselig kveld med pizza og trekk en makker, tror alle koste seg!
PS: Det er ikke alltid folk er like klar over at jeg knipser bilder av dem...<Moahaha>

Så hadde vi premie utdeling for hele året, Klukk er trist fordi jeg vant mere enn han! Her gråter han litt.

Jeg har ikke veldig lyst til å legge ut resultatene for i kveld, but here it goes...

1 Tone Sommerseth - Calle Knutsen 45
2 Karl O Hansen - Terje Gletne 43
3 Seval Hægeland - Geir Hamre 38
4 Tor Christensen - Svein K Pedersen 34
5 Erik Johannesen - Vidar Ballestad 32
6 Arleen Reppen - Klukken Iznude 31
7 Marit Skree - Trond Nakkestad 29

Fam. Skree hadde ikke en veldig bra dag, Men vi Gratulerer Tone & Calle, godt jobba! =)

21.11.2011 kl.23:20 i Bridge Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 21.11.2011 kl.16:07 BloggJa alså...Jeg gjør så godt jeg kan men...??? Hva faen???
Moving onDette fikk jeg hvertfall til!

Og slik ser den ut nå

Ser ut som en halvspist pizza....Jeg må konkludere med at jeg er ikke akkurat Ingrid Espelid!
Men håper Klukk setter pris på tanken....for det er jo det som teller!!??!!      #FML

Nå venter jeg bare til han kommer hjem så jeg kan sette den i ovnen.  

21.11.2011 kl.16:07 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 21.11.2011 kl.12:35 Blogg

I kveld blir det pizza på bridgen og siden Klukk er på lavkarbodiett syntes jeg litt synd på stakkaren. Så jeg er litt i box om jeg skal dra meg selv opp til byen for å handle inn en haug med lavkarbo ingredienser og lage Fotballfruen`s Lavkarbopizza til han. Oppskriften finner du her. Ellers var vi på kino i går og så Twilight, som jeg syntes var helt ok, gleder meg hvertfall til neste, for det var en spendene slutt.

Denne uka blir veldig travel, her er ukeplanen min:Tror ikke vi har planer for helga enda, men helga etterpå er det jo julebord med Meny og da blir det party!
Jeg gleder meg så sykt til å opptre for gjengen sammen med Marita, Lene og Mike, music baby <3

Nei nå ringte Pappa og sa han kunne kjøre meg opp til byen så nå jeg nesten bare lage denne herre pizza`n. I am a good wife- ingen tvil om det! Kameraet blir med på bridgen i kveld, så vi snx senere! 

21.11.2011 kl.12:35 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Etter mange timers leting på Norske nettsider, fant jeg ut at de fleste fine kjolene i xs var utsolgt.
Så jeg måtte inn på ebay og fant en med èn gang, se så finExpressen kostet mye mere enn selve kjolen, men må jo tross alt ha den klar til 3.Desember
Mulig jeg kombinerer den medEller bare pumps, må se det litt ann. 

20.11.2011 kl.16:20 i Fashion 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 19.11.2011 kl.23:31 Blogg

Nå er det helg for meg og, utrolig deilig å komme hjem på Lørdags kvelden, ta seg en dusj, spise god mat, og så bare...Ta helg!Hjemmelagd pita <3

Anyway, på jobb idag ringte det en kunde som ville snakke med sjefen om ei som het Marit som satt i kassa mens hun var der å handlet. Jeg fortalte at sjefen gikk hjem tidligere på dagen men at jeg var både Marit og Kveldsleder. 

Så sier hun:

"Å, jeg skulle veldig gjerne ha snakket med sjefen din for jeg ville fortelle at jeg aldri har fått så bra kundeservice i hele mitt liv. Måten du var på...er ikke normalt, du gikk ut av deg selv for å tilfredstille meg, du er grunnen til at jeg kommer til å begynne å handle hos dere fast, jeg har tenk på dette i hele dag, og jeg måtte bare ringe å fortelle dette! "

Utrolig hyggelig av henne å ringe å si dette, it made my day!
Du leser nok ikke dette, men Tusen takk skal du ha=)

Det er fint å bli minnet på innimellom at man blir satt pris på, selv om det bare er hverdagslige ting man ikke tenker så mye over at man gjør.
Men det fineste er når andre tar seg bryet med å fortelle deg at de setter pris på deg, uten å få noe igjen for det, uten å tjene noe på det....
19.11.2011 kl.23:31 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 18.11.2011 kl.13:19 Blogg

Beklager lite blogging i uka, men jeg er litt opptatt, har rett og slett ikke tid. Men jeg tror dere overlever=)Nå er jeg på vei til jobb, tilbake på bloggen på Søndag! Ha en fin helg=)

18.11.2011 kl.13:19 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 17.11.2011 kl.09:35 Blogg

Ikke veldig god tid nå, må egentlig springe til bussen. Men vi må jo ha et innlegg før vi drar?

Lette etter julebords kjole i hele går kveld, fant ikke mye akkurat, må ta en økt igjen i kveld. Her er det lille jeg fant 

 

 Nå må jeg komme meg avsted, snx senere da=)

 

17.11.2011 kl.09:35 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 16.11.2011 kl.20:40 Blogg

Jeg eeer så gåen på Onsdager, det er full guffe på jobb etter lite søvn, så når jeg kommer hjem går jeg bare rundt å sutrer...Vi var på butikken istad og Klukk måtte kommentere min oppførsel med: "Er`u 5 år eller?"

Jada så sånn er det med den saken. Ikke har jeg skjønt hvordan man spiller grunnleggende bridge idag engang, men heldigvis glimter jeg til en gang i blandt på noen av spilleneJa, alså ikke i dettte første 4 spar spillet, der fant jeg ut i motspillet at det var lurt å spille til dobbelt renons, så han fikk kastet beita og stjelt stikket. 

Jeg glimta ikke til i det hele tatt i turnering nr 2.  Jeg legger ikke ut bildet av den, det ville ikke satt meg i særlig bra lys.
Hadde egentlig planer om å læxe på sofa`n å se serier, men dumme programmet som skal hjelpe meg med sånne ting (?) vil ikke samarbeide med meg. Men jeg kjøpte da Toffefe på butikken istad, så jeg får trøste den meg med den så lenge.

I dag har Mamma`n min bursdag, Gratulerer med dagen verdens beste Mamma!!!  Love you <3  =)

I mårra er det først jobb, så en times pause med god mat sammen med en kollega, jeg skal lære henne litt bridge!!  Kan noen fra Meny gjette hvilken kollega jeg snakker om??  =)

Så er det møte med jobben og så er det sang gruppe. Er vel hjemme igjen i 22.00 så det blir en lang dag.

Flere enn meg som er slitne på Onsdager? 
16.11.2011 kl.20:40 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

15.11.2011 kl.23:15 i Fashion Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 15.11.2011 kl.11:58 Blogg

4. Plass på topp 100 lista for Lyngdal

Tideligere rekord var 97 lesere, nå er den oppe i 118. Hadde vært kjempe gøy om jeg hadde klart å snikt meg opp til 1. Plass og skrive Lyngdals største blogg. Aner ikke hvor mange lesere første plassen har da, sikkert syykt mye mere.

Og jeg har forresten en "liker knapp" på høyre side omtrent rett under profil bildet, hvis du liker bloggen min. So far, er det bare 7 stk som liker bloggen min. haha=)

Skal innom å hente de nye skoene mine på vei til jobb etterpå, tar med kameraet.
Ha en stålende dag! 15.11.2011 kl.11:58 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 14.11.2011 kl.22:08 Bridge

Vi var ikke helt i form de første rundene, så det ble en 4.plass i kveld. Terje & Arleen på 1.Plass- Gratulerer!!Klubbkveld 14-11-11

Arleen Reppen - Terje Gletne 56
Calle Knutsen - Seval Hægeland 54
SK Pedersen - Vidar Ballestad 52
Marit Skree - Klukken Iznude 50
Arne Sudland - M Reinertsen 46
Trond Nakkestad - O Nordhassel 40
Frank Lindland - Kenna Torkildsen 38
?

Så måtte vi susse litt i oversitten

14.11.2011 kl.22:08 i Bridge Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 14.11.2011 kl.17:45 Blogg

I dag har jeg vært en tur å luftet Pappa`n min. Vi pleier det på Mandager siden jeg har fri, så vi besøkte min bror & hans familie. Jeg lå igrunnen bare på sofa`n og fikk fotmassasje av Pappa og så gamle episoder av 90210!
Passet meg fint ettersom jeg ble vekket tidlig av noen som tydeligvis ikke er glad i å la andre sove lenge på siden FRIDAGER! =)                Så var tid for å komme seg hjem for å spise middag.Indrefilèt av svin m/hjemmelagd potetstappe og julebrus. Klukk fixa maten mens jeg......Satt på pc`n. Jeg føler at det var helt rett, jeg var jo tross alt ikke ferdig med å slappe av enda!

Nå nærmer klokka seg 18.00 så jeg tror vi må hive oss i bilen og se om vi lander seieren i kveld, har hatt 3 bra kvelder på rad nå i klubben, 2 førsteplasser og 1 andreplass.

Fikk nettop mld fra posten om at skoene mine er kommet, gleder meg til å hente dem!!

Ha en fin fin kveld=)14.11.2011 kl.17:45 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 14.11.2011 kl.12:44 Blogg

 

Jeg har vært flink jente og vasket leiligheten. Ja, nesten da, ikke gulvet, orka ikke. Men nå er jeg sulten som aldri før, ingen frokost i hus=/            Men Klukk kommer hjem om en time, så jeg får holde ut til da.Sola skinner, og jeg har fri. Tenkte  se noen episoder av Gray`s og Private Practice nå, så er det klubbkveld (bridge) senere. Neste gang så kjører vi "trekk en makker" og pizza, så alle som har sjangs til å komme på Rosfjord Hotell klokka 18.00 neste Mandag, kom! *Og i kveld og for all del*

 

14.11.2011 kl.12:44 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 14.11.2011 kl.00:04 Bridge14.11.2011 kl.00:04 i Bridge Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 13.11.2011 kl.19:25 Bridge

Da har vi kommet hjem fra en utrolig hyggelig helg, jeg har vært flink og tatt masse bilder.Jeg og Katja spilte på lag med Arne Gustav og Terje, det startet... Vel de fikk full pott mot oss, men så var det bare oppover etter det! Til sammen har vi vunnet 5 kamper, 1 uavgjort og tapt 3, og ligger rett over middels. Kjempe kos=)

Utrolig fine leiligheter, ikke noe å si på det!Joda, dusjen var enorm...Bare ikke så lett å få på. Men etterhvert fant jeg ut at det hang en bruksanvisning på veggen...Tror ikke jeg var alene om å slite men den ettersom ..skal ikke nevne navn (Helge Stornes) trengte hjelp til å sette den på av meg!

Neida, tror nok de fleste koste seg i helga, Ruter 7 og spessielt Inger Lene og Rune har gjort en kanon jobb. Klukk var derrimot ikke særlig fornøyd når vi reiste hjem...Han syntes det var tungt at det skulle gå så dårlig med dem..Men...Vi kjørte innom Jonas B og spiste litt god mat daOg plutselig var han glad igjen?? 
Han hadde riktig nok bare en kyllingsalat, men han liker den veldig godt tydeligvis!

Nå er klokka snart halv åtte på kvelden, og hva skal vi gjøre nå da tro etter en helg med bridge?  Joda, spille Norsk på Norsk på BBO om 30 min. Tipper vi ikke er alene om den heller=)

Takk for en fin helg dere!13.11.2011 kl.19:25 i Bridge Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 11.11.2011 kl.21:48 Blogg

Såå sliten etter jobb idag..Er alltid det etter denne ene vakta annen hver uke, for jeg har fri på Torsdagen, som jeg bruker til å sove ut på, så må jeg opp 05.30 Fredags morran, og jeg får aldri sove mere enn 4 timer..Max.

Vi skulle egentlig rett til Kristiansand etter jobb, men....Vi drøyer den til i mårra tidlig, jeg orka ikke tanken på å gjøre noe som helst annet enn å slappe av. Måtte klippe Klukk da, men ellers er det sofa`n som gjelder. Mat må man ha, og når jeg ikke orker å lage mat, blir det pancakes!Med Nora`s jordbærsyltetøy og sukker er det såå godt...Men jeg blir mett av 2- 3 stykker så blir jeg sulten igjen etter 3 kvarter.. Dette er runde nr. 2 idag=) Klukk fikk lov å joine meg, han er jo så flink å spiser salat hele tida, at han må få spise noe annet innimellom selv om han egentlig ikke skal. Men skal jeg være helt ærlig så klarer jeg ikke tanken på at han skal sitte der sulten på nammenam mat mens jeg koser meg....Jeg hadde dødd lizm!

Nei alså i mårra må vi opp ca... har ikke peiling, men spillinga starter klokka 10.00 i Kr.sand. Må pakke og alt det der...Tar det i mårra- det er mottoet idag!

Nå skal vi se Secret circle og Vampire Diaries, Ses i mårra alle bridge spillere! Vi gleeeder oss=)11.11.2011 kl.21:48 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 10.11.2011 kl.23:21 Blogg

Jeg var veeeldig skuffet da støvlettene jeg hadde lagt min elsk på kom hjem til meg i str 40, og de etter dette var tomme for 37. Men nå fant jeg noen som gjorde meg litt glad igjen...kan kalle dem- rebound sko- til halv pris faktisk. Og ikke nok med det, jeg får de i str 36 som er heelt fantastisk, da vet jeg at de sitter perfekt! See så fine..Egentlig ville jeg ha noen som gikk opp til knærne, som kansje var littegrann foret? Men så tenkte jeg- jeg kan jo bare kjøpe det i tillegg??  Jeg er smart sånn ser du.
Prøvde å legge inn flere bilder av de, men det funka dårlig. de er røde under og du kan kjøpe de her.

Har hatt det kjempe gøy på øving, gleder meg til dagen kommer, hadde tenkt å ta bilder til dere men glemte det helt bort. Maybe next time! (Hvis jeg får lov M, L & M?)

Skal se en episode av Glee mens jeg spiser meg mett på en smil sjokolade, så må jeg ta kvelden. Opp 05.30 i mårra, og etter jobb er det full rulle med 4.divisjon og party hele helga. Skal prøve å være en flink blogger.

Natta da

10.11.2011 kl.23:21 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 10.11.2011 kl.12:06 Blogg

 Mia vennen min <3Frokost?Og serier. Nå må jeg komme meg i dusjen, ellers våkner jeg aldri, må øve litt på den ene sangen min før jeg skal på sanggruppa. Satser på at jeg kan den til vi skal opptre! Oh God, blir nervøs bare av tanken....hehe, det går nok sikkert bra.

Hvordan ser din mårran ut?

10.11.2011 kl.12:06 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 09.11.2011 kl.20:37 Blogg

I dag skal vi ikke avsted på Salsa`n, det blir et par rolige Onsdager før det er på`n igjen. Kom hjem til kina mat i dag, deilig det da. Nå er jeg ferdig dusja, så nå er det serie kos med vennen minI mårra er det sanggruppe, gleder meg! =) Skal få tatt noen nye bilder til headeren, blir helt gal av å ikke være fornøyd. Men det må gjøres hos min bror for han har fancy speil refleks og desutten ganske så flink kamera mann!  Julegave- ønske forresten.

Jeg er så glad for at jeg kan spise hva jeg vil, se på serier i dagesvis uten å få dårlig samvittighet. Jeg er flink til å kose meg! Det skal jeg ha. Har forresten tenkt på at jeg skal skjerpe meg med blogginga. Jeg er sånn periode blogger, av og til gidder jeg ikke i det hele tatt, andre ganger har jeg 5 innlegg om dagen. Funker ikke sånn. So watch this space.

Ha en fin fin Onsdags kveld!

09.11.2011 kl.20:37 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 09.11.2011 kl.18:55 Bridge

Lager en ny meny knapp for Bridge=)

09.11.2011 kl.18:55 i Bridge Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 06.11.2011 kl.23:04 Blogg

Footloose var bare heeelt nydelig, jeg ELSKER den filmen, og remaken kunne ikke vært bedre. Musikk og dans tar bort alle vonde følelser, og får deg bare til å elske livet.

Hadde en liten halvtimes pause på Jonas B, der vi slukte kylling & pasta, så var det tid for Varg Veum. Som også var bra. Ble litt flau når vi kom med bilettene for film nr to..."Velkommen tilbake" sa han i døra!

Joda, deilig med fri i mårra, lurer på om jeg skal sitkke opp til byen for å sjekke de 2 skobutikkene som er her, men jeg kommer garantert hjem tomhendt. I`m inlove with someone else... Tenkte jeg skulle bestille massasje timen jeg fikk i bursdagen denne uka, DET er deilig det.

Nå skal jeg varme opp litt cookies som Klukk lagde til meg i natt fordi jeg hadde lyst på noe godt og se enda mere serier. Livet er deilig når man koser seg=)

06.11.2011 kl.23:04 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn 

 

 

Mange plages av press. Press om å "være" riktig, gjøre riktig, snakke riktig, ta riktige avgjørelser. Ikke bare utenifra men fra seg selv. For vi er oppdratt til å "passe inn" og leve livet vårt "på den riktige måten".

Folk jeg snakker med, leser om, hører om- sliter med å finne balansen mellom den ytre og indre stemmen.
Det analyseres opp, ned og i mente og man straffer seg selv med negative tanker som "jeg gjorde det ikke godt nok" hvis man kommer frem til at det ikke ble helt hundre, eller at du fant ut at noen andre gjorde det bedre enn deg.

Til dere vil jeg si- du trenger ikke å gjøre deg fortjent til noe. Bare ved å være deg selv og gjøre ditt beste er mere enn bra nok. Du ser det kansje ikke selv, men tenk deg en verden der du aldri ble født. Hvordan ville omstendighetene rundt deg vært da?

Ingen ville kjendt din godhet, blitt revet med i din inspirasjon, du hadde ikke vært der som en viktig brikke i noens liv for utvikling, bestemte øyeblikk ble ikke som de skulle fordi du ikke var der...

Ikke sammenlign deg selv med andre, vi har alle forskjellige utgangspunkt, og det er ikke meningen vi skal leve livet vårt etter en mal som er blitt satt opp for å leve på "den riktige måten"

 

 

 Ikke heng deg opp i hva andre syns og måtte mene, du er her, akkurat nå og lever ditt liv. Hva ville du tenkt om du døde, og fikk sjangsen til å komme tilbake igjen, hvordan ville du levd livet ditt da? Bare du vet hvordan man lever på den riktige måten, den riktige måten for deg. Alt du gjør med hjertet er godt nok, og snubler du, ja så reiser du deg bare opp igjen og prøver på ny.

Skap en indre ro ved tanken på at alt ordner seg, jeg gjør mitt beste og det er mere enn godt nok. ikke la noen ta deg fra deg,  fordi du er et fantastisk menneske som fortjener å være lykkelig!

 

 

02.11.2011 kl.00:21 i Uka's Tanker & følelser 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

hits