november 2012

  • 01.12.2012 kl.00:25 Blogg

Det er litt rart, snart 9 år er gått siden første gang jeg traff deg på Sunnmøre Folkehøyskole. Det var aldri i mine tanker om at vi noen gang skulle ende opp sammen, faktisk så snakket vi omtrent ikke sammen engang før halve året var over. 

Så når vi først ble litt kjendt med hverandre og nærmet oss et vennskap så hadde jeg ingen problemer med å fortelle deg alle mine hemmeligheter for vi skulle jo ikke se hverandre mere når året var ferdig. 
Jeg husker du fulgte etter meg hvor enn jeg gikk etterhvert som vi kom nærmere og nærmere hverandre. Du husker det som om det var jeg som hang på deg 24/7.. Typisk mannfolk. Helt ærlig så tror jeg ikke noen av oss gjorde så veldig mye bevisst, det bare skjedde av seg selv. Det var liksom helt naturlig at vi skulle ligge på samme madrass med puter, dyner, kips og brus under felles film visning i gymsalen, det var tydeligvis helt naturlig å holde rundt meg og. 

En time etter at alle de andre hadde gått og filmen var ferdig, lå vi enda der i mørket og holdt rundt hverandre i gymsalen. Jeg hadde på meg den kuleste gangsta buksa jeg eide men akkurat da angret jeg litt for den var ikke av den sexy è typen. Anyway- det var så rart for jeg har aldri opplevd det før- denne eletriske spenningen som oppstod. Det var som en magnet førte leppene våres mot hverandre uten at vi kunne stoppe det og kysset fikk tiden til å stå stille. Siden den gang har vi vært igjennom mye. Mye mere enn jeg tror mange par ville overlevd. Og vi har vært på vippen til å avslutte det hele vi og flere ganger,men  problemet var det samme hver gang.

Uansett hvor galt det var....... så elsket jeg deg høyere enn himmelen. Det øyeblikket som kom rett etter jeg hadde sendt deg avsted, øyeblikket av tomhet, sorg,meningsløshet og panikk  slukte meg. 

Jeg husker en av gangene jeg hadde klart å komme meg på jobb selv om jeg var i min egen verden som for min del ikke eksisterte uten deg, syklet jeg hjem i mørket og gråt hysterisk gjennom alle nabolagene jeg vaklet forbi. Jeg hadde holdt de forferdelige vonde følelsene inni meg i mange timer, og da klarte jeg ikke mere. Jeg kjenner tårene mine begynner å vise sin ankomst bare jeg tenker på det...

 

Nå er det klart at det finnes to sider av samme sak, jeg bare forteller dere noen av øyeblikkene igjennom mine øyne.

Du ville alltid forbedre deg da, du har alltid vært utrolig flink på å ta i mot kritikk. Hver gang jeg sa at "du kommer aldri til å klare å oppføre deg slik jeg kunne ønske du kunne" så sa du, "Jo, det skal jeg klare, jeg skal jobbe med det, bare ikke gi opp" 

Hodet mitt fortalte meg hundre tusen ganger at jeg burde dratt for lenge siden, men hjertet mitt var fast bestemt på å bli. Det var som om det var noe større som styrte litt i kulissene, det var et stort kræsj men på en litt god måte om du forstår? 

Årene går fort, og den dag idag er det som vi snakker om et annet liv. Vi har forandret oss begge to og jeg tror at selv om mange kansje ville mene at vi ikke var en match made in heaven, så tror jeg faktisk at det var akkurat det det var. Vi har hatt en såpass sterk drivkraft, magnetisk kjærlighet, og vilje til hverandre siden første kysset i gymsalen igjennom alle livets utfordringer og fine stunder. Båndet mellom oss er like sterkt den dag i dag. Faktisk så har det blitt mye mye sterkere, som jeg har sagt til deg før så føler jeg ikke lengre vi er to individer. There`s no me without you. Det er ikke alle som får opplevd et helt liv sammen, og jeg setter veldig stor pris på min tid med deg hver dag.. Jeg syns du er utrolig flink vennen, du ordner og styrer for meg, passer på, lager middag og sørger for at jeg har det bra. At vi har det bra. Du klarer ikke å fungere om ikke du er 100 % sikker på at jeg har det bra. Jeg klarer ikke å fungere om ikke jeg er 100 % sikker på at du har det bra. 

That`s beacouse we`re one. 

Elsker deg hjerte mitt <3 

Det var forresten du som inspirerte meg til å skrive dette innlegget idag da du fortalte meg om  Bob Marley sitatet jeg har brukt over her.

 

01.12.2012 kl.00:25 i Blogg 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

Husker du når du var liten og var tvunget til å gjøre ting gruppevis, sammen med alle de andre?
I barnehagen, på skolen, med venner...
De fleste er flinke til å mestre oppgavene de blir gitt, men skjønner seg ikke helt på dem som faller ut, de som ikke vil, ikke klarer det,
ikke er i god nok fysisk form og de som rett og slett ikke er i psykisk form. 

Vi er alle forskjellige. Til og med fra vi er små. Men når vi er barn forstår man ikke noe annet enn at "alle andre er mye flinkere enn meg" hvis man ikke får det til. 

 Vi må være varsomme på hvordan vi bygger opp unge mennesker, for det vi lærer som barn har vi vanskelig for å rette opp igjen som voksne.
Jeg kan ikke huske noen spesifikke ting fra jeg var liten som handler om dette, men likevel har jeg alltid følt at jeg ikke var like smart som alle andre. Jeg vet med meg selv at jeg misliker sterkt situsjoner der jeg må være på mitt beste, imponere, ingen rom for feil.

Det er en følelse av at jeg er ikke like god som alle andre. Jeg er 28 år og har enda ikke tatt sertvikatet. Jeg takler ikke eksamener, og jeg saboterer meg selv på auditions. 
Jeg er også av den typen som gir alt av meg selv og om du snur situasjonen rundt, forventer jeg ikke det samme tilbake overhodet.

Hvorfor det? Er ikke jeg verdt like mye som de andre? Det er utrolig rart at jeg føler sånn for jeg har en mamma som har gitt meg den beste oppveksten jeg kunne få med tanke på selvutvikling og kjærlighet. Jeg vet veldig mye, men likevel føler jeg disharmoni fra tid til annen når jeg er midt i det, så jeg må ha tatt noe med meg fra jeg var liten som ligger å spiller på auto bak i hodet mitt. Kjenner du deg igjen, eller er det bare meg?

Det er ikke det at det plager meg noe voldsomt, jeg feier over det med at jeg er sterk nok til å takle det og blir stort sett fornøyd med meg selv igjen, men så lenge jeg har denne "sannheten om at jeg ikke er god nok" spillende i bakhodet, vil jeg aldri få max ut av mitt potensialet, kommer ikke til å oppnå de resultatene jeg ønsker, uansett hvor flink eller kreativ jeg skulle være. 

Man sender ut en energi som alltid vil komme tilbake til oss. Og denne negative energien gjør at jeg bare kan drømme når jeg leser om andre som starter sine egne nettbutikker, er finalister i konkurranser, lever av å blogge, skrive bøker, eller får drive med musikk og dans- alt hjertet mitt banker for. 

Jeg blokkerer mine egne muligheter. Er ikke det litt trist? 

Tenk hvordan livet mitt hadde vært om jeg bare kunne slettet alle disse gamle oppbrukte utdaterte tankene som setter seg på bakbena hver gang jeg var i en konfrontasjon, eller  under press, eller i mitt øyeblikk til å gi det beste jeg hadde rett fra hjertet.... 

"Du kommer ikke til å vinne denne diskusjonen, hun har overtaket på deg og du greier ikke å matche"  "Du kommer ikke til å klare å levere det du håper på, ingen vits i å prøve engang, hvorfor er du her?"
Du kommer ikke til å bli flinkere enn dem, du kommer aldri til å bli flinkere enn dem".

Så blir jeg irritert og lei meg, for jeg vil jo så gjerne....Og jeg er jo god nok, jeg er stort sett fornøyd med hvordan jeg ser ut, med min væremåte og person, min forståelse og omtanke for andre, med iq testene som viser at jeg ligger over gjennomsnittet, jeg er fornøyd med min kreative side og min lidenskap for det jeg elsker. Jeg er god nok, hvorfor føler jeg likevel at jeg aldri kommer til å nå opp da?
Jeg kjenner ofte at jeg blir nervøs i møte med andre jeg ikke kjenner. Er utrolig dårlig på små prat, og det ender med at jeg stammer og snakker lavt mens jeg ser på at den jeg snakker til blir forvirret og ikke helt forstår. Så straffer jeg meg selv og håper jeg kommer meg unna så fort som mulig. 

Men det som er litt rart er at i jobb sammenheng så eksisterer ikke dette. Jeg vet jeg er mere enn bra nok og at de jeg jobber hos burde bare være glade for å ha meg der. Ser på meg selv som en stor resurs,og har ingen problemer med noe av dette jeg beskriver over, det er utrolig deilig. 

Jeg er her for en grunn. Det var meningen med at akkurat jeg skulle komme til verden, jeg har egenskaper som  vi har bruk for akkurat som du har dine. 

Tiden er inne for en reinnstallasjon, slette alle gamle programvarer og legge inn nye moderne lettvinte løsninger som gjør det oversiktelig og funksjonellt. 
Man får starte med å puste rolig og tenke etter hva man føler man vil få frem før man durer frem i dårlige vaner.

Så får man begynne å tørre ting man ikke turte før, bare hoppe i det og vite at man kan feile en trillion ganger uten at det betyr noe annet enn at man har funnet en trillion måter det ikke fungerer på og at man snart begynner å nærme seg det riktige svaret ettersom man har vært utrolig flink på å eliminere bort alle de som var feil en etter en! 
Noen driver med trening av kroppen, jeg driver med trening av tanker, følelser og veien til en connection mellom sinnet og sjelen. 
Vi er alle forskjellige og vi har alle hver vår grunn til at vi er her.  

 *Being yourself- you put something wonderful into the world that was not there before*
30.11.2012 kl.00:08 i Selvutvikling 5 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 29.11.2012 kl.20:18 Blogg

Javel, henger dere enda med? I dag hadde jeg store planer om å vaske leiligheten som jeg nevnte i natt. Men så kom jeg på at man kunne vente til Freddan med slike ting. Flax.  
Klukk og Tommy er i Søgne og spiller, jeg har vært å leita etter noe å ha på meg på julebord og jeg lærte noe nytt om meg selv.

-Glamorøse kjoler ser ikke bra ut på meg, jeg føler meg ukomfortabel og klein, var det opp til meg ville jeg gått med en slags shiny hette tunika med lommer i som både var litt rocka og gangsta!

Men av en eller annen merkelig grunn solgte de ikke slike i noen av butikkene. Så jeg endte opp med en sølvgrå shiny Genser/topp/tunika som er litt løs øverst og stram over rompa, tenker jeg styler den opp med svart mini skjørt fra Gina, masse smykker og noen høye hæler. Ser ganske anderledes ut på.Funker vel det og. 

Ellers har jeg vært litt frustrert på teknologi-verden idag, da jeg hverken kom frem til min bror eller min mann fordi ingen av de virka. Måtte spasere hjem de 2 lange kilometerene da, max uflax! 
Men, i samme åndedrag må jeg fortelle om min nye telefon som er på vei, nydelige hvite Samsung 2Yeah! Endelig blir det litt kvalitet på bildene. 

Neida sååe... Når jeg hadde sendt 2 meldinger til min bror uten å ha fått svar kom jeg plutselig på at tlf hans var på reprasjon.
Så da slang jeg meg i bilen og kjørte (satt på med Tommy) bort til min bror for jeg hadde nemmelig fått denne meldinga på Facebook idag.
Å di var goooe! Fikk til og med med meg hjem.
Noe av det beste jeg vet! 

Fikk tips om en ny serie og, ikke måte på hva jeg får idag! Den heter Lie to me og jeg skal starte på den nå hvert øyeblikk. Dårlig bildekvalitet pga lyset. Nå syns jeg at jeg har vært en riktig så flink blogger, en ting til bare, en liten anbefaling til dere som liker ting og tang (mote, hår,negler, interiør, do it yourself typ) 
Link til den nyoppstarta bloggen til Nataliya (Mi svigerinne) finner du her. Hun er kreativ og veldig flink, stikk innom en tur da.

Og hun er i likhet med meg- heller ingen motstander av tilbakemeldinger via kommentarer!  =)
29.11.2012 kl.20:18 i Blogg 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 29.11.2012 kl.02:20 Blogg

Jeg er klar over at det har gått en uke siden sist det skjedde noe her inne, jeg har vært på tur sammen med 8 mannfolk. Jeg tror vi var i Askim...Eller Ski..eller rett ved svenske grensa. Jeg er bare med jeg,tydeligvis ikke alltid like interesert i å få med meg hvor jeg befinner meg til enhver tid. Reiste Torsdag og kom hjem sent på Søndag.
Det var  en fin helg, med bridge og Mind Games. Sist nevnte var jeg ikke veldig begreistret for fordi jeg ikke fikk bli med på morroa. Jeg var klar over dette før vi dro, men når jeg var der og liksom skulle være servitør mens alle andre lekte og hadde kokurranser da kjendte jeg det kokte i topplokket. 


Og hvorfor fikk jeg ikke bli med spør du? Fordi jeg er jente! Har du hørt noe så innmarrig LAME før? 

"Spillet er ikke lagt opp for jenter" - Så jeg kan ikke kaste piler? eller spille Mario Cart? Bridge, poker, sjakk, Røkk (fantastisk morro kortspill) være med på quiz? Det eneste jeg vet at jeg hadde fått dårlig score på var beer pong.Eller mystery pong som de kaller det med alt mulig rart oppi. Men hvor mange gutter var det ikke som spydde da? I can do that! Nå må vi sanse vårs, jeg elsker å være med å leke og jeg er sykt god på det! Jeg nekter å ikke bli invitert neste gang som deltaker- How ruud! 

(Need a moment to calm down)................Så var det rett på jobb Mandags morgen, Tirsdag og Onsdag så jeg har liksom ikke hatt tid til å sette meg ned å slappe av, eller sove ut.*sliten*. Heldigvis har jeg fri i mårra. Da skal jeg sove ut, vaske leiligheten og se om jeg kan finne noe å ha på meg på julebordene. Kjolen jeg hadde bestilt var for stor, av og til kunne jeg ønske jeg bodde i Kina.

*Her hadde jeg skrevet endel vas om ting som ikke er gøy å lese om, typ ting man har lyst til å skrive om ca 1 gang i måneden, men jeg tok meg selv i nakken og byttet det ut med denne setningen!* 
Men dette bildet var lagt med, haha- Emo Marit=)

 

Neida såe...alså...Jeg sitter nå her i sofan, klokka er ca 00:00, ikke så innmarrig lenge siden jeg kom hjem fra jobb. Magen skriker- men ribba i kjølskapet virker så altforlangt borte for øyeblikket. 
Så jeg tenkte da at jeg heller skulle få logget meg inn for å si hei til dere. Dere som stadig kommer innom selv om det ikke har skjedd noe på leenge. *Setter utrolig stor pris på dere*  

*Fra du leste linja over til du kom til denne linja har det gått 2 timer. Jeg skulle plutselig lage ny header. Nå holder jeg på å dø av sult. Men slik ble den.
Ville ha litt liv og farger. Ser ut som en 3 åring har laget den jo......At jeg ikke bare går å legger meg? 

Over til poenget *som om det noen gang var noe poeng jeg skulle frem til* Jeg må spise, og sove så ser vi i mårra, ok? 
Natta da;)

Rekk opp alle som stemmer for at jeg skal være kadidat til neste års Mindgames! 

29.11.2012 kl.02:20 i Blogg 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 21.11.2012 kl.12:49 Blogg

 
 

Dette blir andre og siste vakt for meg på jobb denne uka, merkelig å ha fri så mange dager i strekk. 
Men jeg gleder meg masse til helga.

I mårra skal jeg en tur til dyrlegen med Mia, det er tid for ny vaksine, så må opp litt tidlig.
 Weeee...


Anyway, det nærmer seg Farsund Monrad lag og Klukk har lovet å spille i bar overkropp i første runde om han får 14 lag påmeldt, Snorre hadde "tilfeldigvis" et lettkledd bilde av han, som jeg lånte, slik ser han alså ut uten skjorta siEmmm....

Å jeg glemte å fortelle dere, i går når jeg skulle lage frokost i 07.00 tiden så satt jeg skiva mi nedi toasteren. Så begynnte det å lukte brent, og jeg visste ike helt hva jeg skulle gjøre når brannen startet.
I all panikk blåste jeg på flammene (blonde moment #1) og trykket meg frem til Klukk sitt tlf nr som om han skulle komme å redde meg når han allerede var ankommet jobb som er 40 min unna. (blonde moment #2)
(glemte jo at Tommy lå å sov)

Men da kom fornuften og tok meg, så jeg dro ut kontakten og snudde hele greia på hodet, så alt falt ut. 

Det var en papirbit som hadde falt nedi. Men jeg ordnet biffen, bare kall meg Brannmester Marit! 


Og en liten ting til, på bridgen i går oppstod det et litt spessielt meldingsforløp. Det var ikke særlig morsomt der og da, men.. ja: 

Motparten åpner i 1 spar, jeg passer og det kommer 3 hjerter som er singel med spar støtte. Min makker melder 3 nt. Nå kommer det 4 spar og selv om jeg kun har 5 poeng så er jeg blakk i kløver og har 4 korts spar, så jeg dobler, her må det være beit. 

Det ble 4 spar x med 11 stikk og makker ser rart på meg og sier- " Jeg har ikke dårlig samvittighet for 3 nt meldinga mi, jeg har vist akkurat det jeg har- begge minor! "  

21.11.2012 kl.12:49 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 20.11.2012 kl.17:36 Blogg

Da var Tirsdagen her, egentlig snart over, men først er det bridge i Farsund. Vært på jobb, så var det rett i dusjen, så spise middag, og nå har vi typ en liten halvtime før vi går. 
Tenkte å oppdatere litt bedre i mårra, litt dårlig tid nå. Men et par blogg bilder fikk jeg tatt så ikke innlegget skulle bli såå kjedelig. Haha, Tommy bare kikker rart på meg når jeg sitter foran pc`n og tar bilder av meg selv=)

Off, uredigerte og alt, null tid, må gå, snx.............

20.11.2012 kl.17:36 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

  • 19.11.2012 kl.15:27 Blogg

Javel, jeg har vært litt on the down low den siste tiden, vet ikke helt hvorfor men noen ganger orker man bare ikke. Har hatt masse å gjøre, mye jobbing, mye bridge og mye morro med venner.
Hadde egentlig ikke tenkt til å dukke opp igjen i nærmeste fremtid, men jeg ble inspirert når noen sa til meg at de savnet innleggene mine og om ikke jeg kunne begynne igjen snart.
Skal ikke mere til skjønner du, bare å fortelle noen at du bryr deg kan sette i gang mye.  Så tusen takk til deg som gjorde det, det er hyggelig å vite at man blir sett.Grunnen til at jeg har på meg skjerf inne er fordi Klukk kom hjem med litt nytt til meg. Kashmir genser, skjerf og nye fingervotter av det hærligste stoff! Så nå skal jeg hvertfall ikke fryse.I dag er det min avslappningsdag, har vært full fart veldig lenge og jeg sitter bare å koser meg i sofan, med serier, bridge, godteri og hyggelig selskap i hver ende. 
Har jobbet inn en del, fordi jeg skal ha litt fri, som feks nå til helga blir det Mind Experten i Askim, det blir såå gøy. For dere som ikke vet hva det er og av en eller annen grunn bryr seg, kan du lese om det her på Kunstneren sin blogg.

Og for dere som ikke har sett meg på en stund har jeg klippet meg kort. Fant ut at jeg ville det slik en Lørdags kveld så da ble det sånn. Ellers går det greit i Bridge verden, jeg var litt nede en stund og surmulte over at jeg aldri fikk noe til  så plutselig startet hjernen å fungere, litt lettere med et funksjonellt hode! 
Så da håper jeg det holder seg stabilt i helga, tror jeg skal spille turnering med Svenske Kristina Johnson, det gleder jeg meg til, utrolig søt jente vi traff i sommer under den Svenske Bridge festivalen. 

Om det er noe spessielt du ønsker å lese om, si ifra, så skal jeg prøve å være flink fremover, litt mere spendene når det skjer noe hver dag. 19.11.2012 kl.15:27 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

hits