desember 2010

 • 25.12.2010 kl.12:17 Blogg

Julaften startet med frokost på jobb

Det var faktisk MYE folk på Meny fra sekundet vi åpnet til noen minutter etter stengetid. Trodde folk var ferdig med julehandelen...

Jeg hadde fått sovet så mye som 4 timer den natta, fordi jeg seff måtte spille en bridge turnering på nett!
Så når klokka nærmet seg ni i går, var det like før jeg stupte, så vi kjørte hjem.

Men siden jeg var så fornøyd med alt vi hadde fått, skulle jeg bare sette litt på plass..og for å sette nye ting på plass må man bare vaske litt...så jeg holdt på til 23.30 ca og skjøndte ikke helt ossen jeg orka, men sovnet fort 5 minutter inn i en film vi skulle se sammen i sofan, og ble vekket av klukk som ikke lå noe godt og ikke skjøndte hvorfor jeg ikke kunne gå å legge meg i senga... så gjorde jeg det da..med alle klærne på. For klukk hadde luftet før han kom til Mamma, og glemt å lukke igjen før han dro. Den bittelille ovnen jeg hadde satt på merket jeg fint lite til.

Nå kjenner jeg at magen er klar for frokost, gleder meg til senere i dag, vi skal kansje spille litt med Nils og de???

 

 

25.12.2010 kl.12:17 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 25.12.2010 kl.12:07 Blogg25.12.2010 kl.12:07 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 23.12.2010 kl.20:03 Blogg

Vi startet juledagen vår på Harry`s bakeri. Der spiste jeg for første gang i mitt liv en baguette. Den var seff ikke heelt normal, den bestod av kun kylling, løk og salat..mmmmmmmmmm...Så gikk turen videre til Jonas der vi hadde kakaoSå var vi å handlet siste rest av julepresanger og mat, før vi gikk hjem for å pakke inn gavene.

Så var det tid for middag

Nå må jeg avsted til Mandal pga bussene ikke går så tidlig i mårra, jeg må jobbe litt jeg..på Julaften...Men det går bra=) Gleder meg masse til i mårra, håper alle får en koselig dag med masse god mat og presanger.

23.12.2010 kl.20:03 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 21.12.2010 kl.13:15 Blogg

Når jeg skal jobbe kveld, pleier jeg å ha på vekkerklokka på 12.00 just in case lizm. Jeg våkner som regel alltid før det, men ....  ikke idag. Heldigvis er formen bedre enn i går, kjenner bare jeg er litt trøtt og slapp i kroppen enda, men ellers er jeg så å si fin=)

På Lørdag var vi på julebord med bridgen, det gikk dårlig med turneringa på dagen, men kvelden var helt fantastisk. Tror ikke jeg har ledd så mye på mange år.. Jeg sier bare- Ronny, hva er nr 1 på lista? *Intern* Danset fikk jeg også gjort, så kvelden var absolutt vellykket.

Så var vi på besøk hos Pappa på Søndag og spiste grøt og koste oss, så kjørte vi dobbel kino på kvelden.

Da så vi kongen av Bastøy og Tron legacy. Først nevnte var sykt bra, og trist. Den andre var helt ok.

Nå må jeg avsted på jobb, ha en fin fin dag=)

21.12.2010 kl.13:15 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 20.12.2010 kl.16:20 Blogg

Vi heter Mia & Hjerterud og liker oss veldig godt inne på badet til Mamma og Pappa. Der er gulvet varmt og vann renner på magisk vis ut av denne dingsen. Vi elsker vann. Når Mamma har dusja  går vi inn rett etterpå og venter på at vannet skal renne ned på oss og...men det gjør jo aldri det.

*Gud hvor per jeg er....*

Mamma har blitt forkjølet...Og det er ikke så rart..hun springer ut hver helg på julebord i tynne klær, hun har ikke sånn tjukk pels som oss...Her er ett par bilder vi knipset av henne, og dette er til og med etter at hun hadde dusjet og stelt seg...Kan ikke sammenlignes med våres portretter her over, hun ser ikke ut!Hun ligger bare på sofa'n hele dagen og klager bare fordi hun må reise seg og slippe oss inn og ut et par hundre ganger om dagen....MAKAN!

20.12.2010 kl.16:20 i Blogg 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

Nyter du livet ditt akkurat nå, i dette sekund?
Slapper du av, har du en god følelse inni deg, har du minner du kan smile av, eller noe spendene å se frem til?


Bilde fra weheartit.com

Eller er du stresset, på flere plasser i hodet ditt samtidig og gruer deg til senere, i mårra eller i nærmeste fremtid?


Jeg har fixet rundinger i paint, and here's why.

Den første rundingen skal representere tanker, følelser, hva som blir sagt og gjort - egentlig livet ditt som du ser det -helt enkelt.

Bilde nr 2 har også denne rundingen i midten, men så er det en mye større runding rundt den.
Den skal representere det som virkelig har noen betydning for deg og alle andre.

-Du tenker- "Man blir klok alt for sent i livet, da er allerede alle tabbene skjedd..."
-Bolbla rundt (universet) sier- Dette er ikke "tabber" men oppgaver som kom fordi du hadde behov for å mestre dem, lære noe verdifullt for å så gå videre på din vei. Hvor klok hadde du vært nå om ingen av disse "problemene" noen gang hadde oppstått? 

Alså den store ringen rundt, er der om vi velger å se den eller ikke, den har alltid en større mening med det som skjer, selv om vi ikke alltid er i stand til å se hva det er på det tidspunktet.

Små ting som vi anser som store ting her i livet, at vi får gjort alt vi skal gjøre i løpet av dagen, at vi rekker alt, at vi hjelper til og gjør alle fornøyde,ikke gjør feil, er en helt på jobben og stort sett sliter oss ut med alt vi tror vi må gjøre for at ting skal gå rundt- betyr i den store sammenhengen veldig lite.

Det som betyr noe, er at man koser seg, lever i øyeblikket. Innse at du ikke blir straffet om du går på en smell, eller det skjer noe som gjør deg veldig lei deg eller om du aldri klarer å oppnå målet ditt/drømmen din. Alle mennesker rundt deg, og alle hindringer som oppstår er designet for deg. Alt er lagt tilrette for at du skal lære mest mulig, at sjelen din skal kunne komme tilbake til lyset som den en gang var i, så om det så ser veldig mørkt ut en stund, vit at det bare er en lekse du skal lære og alt vil ordne seg sånn helt plutselig. Bare tenk og handle med hjertet så vil du mestre de fleste oppgaver med glans.

Du er utrolig mye verdt, og fortjener å kose deg, og kjenne glede hele tiden, og gjør du ikke det, kan du kansje prøve å fixe et problem på en annen måte neste gang, tenk større en din egen lille runding, og det vil åpne seg en helt ny verden.

 

13.12.2010 kl.16:17 i Selvutvikling 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 13.12.2010 kl.13:23 Blogg

Jeg har for første gang i livet mitt funnet noe jeg ønsker å ta utdannelse i...- Coaching!
Som noen av dere har fått med dere, så er jeg veldig opptatt av selvutvikling, og kunne hjelpe andre til å kunne hjelpe seg selv. Kansje tenker jeg på en litt annen måte enn andre, og har alltid hatt et stort behov for å hjelpe andre mennesker.

Jeg har kopiert og limt inn litt om coaching fra forskjellige nettsider under her.

Coachutdanningen retter seg mot bedrifter og enkeltpersoner, bedriftscoaching, rekruttering, og individuell coaching med fokus på selvutvikling, coaching, ledelse, kommunikasjon & samspill innen alle områder i livet - privat og profesjonelt.

Du vil sette stor fokus på dine muligheter og øke din bevissthet og tro på egne krefter.
Du vil gjennom unike verktøy og prosesser få klarhet i hvordan du kan komme forbi begrensninger som hindrer deg i ditt liv og i ditt arbeid. Positive og varige endringer, økt livsglede, økt motivasjon,  mot til å våge og satse, er noen av de resultater du henter hjem etter våre kurs!

Coaching i praksis handler om å hjelpe individet, gjennom spørsmål, alternative løsninger og tilbakemelding, til å utvikle sitt talent og utvikle sin selvtillit for å realisere sine mål.

Coaching er en metode for å lede en person til profesjonell og personlig vekst. Mange definerer også coaching som prosesser for å frigjøre og utvikle den enkeltes potensiale.
Med andre ord kan vi si at coaching handler om en prosessorientert metode, for å nå mål både på det karrieremessig og personlige plan.

Vi benytter gjerne begrepet Personal coaching for det som omhandler coaching på alle deler av livet. Det kan dreie seg om karriere, men like gjerne om å forbedre helsen, økonomien, parforholdet eller få en bedre livskvalitet

Coaching er et verktøy som kan bidra til :

 • Effektiv måloppnåelse
 • Større grad av selvinnsikt og personlig tilfredshet
 • Økte prestasjoner og bedre resultatoppnåelse
 • Bedre kommunikasjon og samarbeidsevner
 • Økt egenansvar og selvledelse
 • Økt evne til omstilling og endring
 • Balanse mellom jobb og privatliv
 • Bedre familieforhold
 • Bedre helse og livskvalitet


 • Om det ikke blir med èn gang, så vet jeg at det er dette jeg vil drive med, og ser allerede for meg min egen bedrift her i Lyngdal. Tenk å våkne opp hver dag å vite at jobben min er min egen coaching bedrift, og kunne møte opp hver dag for å hjelpe andre mennesker til å kunne øke sin livskvalitet og få et fantastisk liv, og endre tankegangen i en mere healende og positiv vinkling...              *drømmen*

  Har du noen gang vært hos en coach?

  13.12.2010 kl.13:23 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

  • 13.12.2010 kl.12:06 Blogg

  Mobil bilder, ikke den beste kvaliteten jeg har sett..Hadde med Anita på shopping dagen før, og jeg fant ingenting jeg kunne gå med...Hun fant frem masse fint, og jeg bare- jeg skal hvertfall ikke ha blå kjole!!..eller bolero!!..Så....

  ..for dere som ikke klarer å se igjennom denne utrolig flotte kvaliteten på bildet, så er kjolen blå, og...jammen har jeg ikke en bolero på og!?  En av Anita's (favoritt) komentarer igjennom kvelden var- du er rar....

  Å ta bilde av seg selv i speilet er jammen ikke lett...Hørte noen rykter om at det var ulovlig å legge ut bilder av andre på facebook uten godkjennelse...Flax for meg at jeg har blogg!

  Julebordet med Meny var stas, jeg koste meg masse, og maten var sykt god... Nevnte jeg at jeg spiste hjort? Med villt saus?  I'm SO impressed with  myself right now!

  Jeg hørte noen rykter (mye rykter som går vett) om dansegulv på Marna som vi skulle på etterpå..jeg bare JAAAA og gledet meg så sykt...åsså bare.... var jeg omtrent den første som gikk...FØR vi hadde kommet oss til Marna engang....Ble trøtt jeg...

  Men nå er jeg klar til neste helg, for da er det nytt julebord med Lyngdal Bridgeklubb!!!  Blir spendene, klukk skal spille med Snorre!!!  Snorre- du er bare best=)

  13.12.2010 kl.12:06 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 06.12.2010 kl.16:01 Blogg


  Det er Mandag og sola har gått ned...Nydelig solnedgang by the way, jeg og kattene sto på utsiden og nøt den sammen i stillhet.... Det betyr at det snart er bridge...Jeg brenner lys i ventetiden for det er det man gjør når man venter har jeg lært!

  Jeg begynner å bli litt utolmodig...Det nye designet mitt er svært forsinket, og jeg begynner allerede å bli lei av de bildene som skal opp....æææææææææææææææææææ.....

   

  06.12.2010 kl.16:01 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

  • 06.12.2010 kl.12:20 Blogg

  I går stod jeg opp tidlig (klokka 11) for å bake solskinnsboller. Vi skulle i 3 års dag til Malin (min nydelige niese) men DET hadde jeg ikke trengt. Nataliya hadde laget såå masse god mat, og jeg stappet i meg så mye jeg fikk plass til. Har jeg forresten fortalt at jeg skal bli tante igjen???

  Etter koselig familiesammenkomst dro vi videre opp til Karl Olav for å spille bridge. De som var med var
  Odin, Trygve, Arne, Terje, Arleen, Klukk, Klaraklukk, Karl Olav og Kalleballe.

  Vi spilte lagkamper i mange timer, spiste deilig gryterett som verten disket opp med, twist og brus.
  Arne vant overlegent, jeg og Karl Olav kom på delt 2 plass. Resten driter jeg i, ettersom jeg tydeligvis er mye bedre enn dem.!!!!    Neida   =)........................................(joda)

  Koste meg så masse i går at jeg ikke tenkte på å ta bilder, litt kjedelig innlegg uten bilder, men skal prøve å huske det neste gang. For vi har tenkt å kjøre bridge på søndager hjemme hos folk ofte nå...Først ute blir nok Fam. Skree, legger ut på hjemmesiden når vi er klare!   

  06.12.2010 kl.12:20 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 03.12.2010 kl.12:46 Blogg

  Dagene kommer og går... Jobb, soving, spising....Drømmer om varmere dager....Like everyone else I guess...Er keen på noe nytt...nytt prosjekt..ny inspirasjon....

  03.12.2010 kl.12:46 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

  hits