desember 2011

Når vi snakker om at 2011 snart er over, og det nye året holder på å overta, fremtiden som vi ikke vet noe om, som gir oss håp om en bedre hverdag...

Dette året har jeg sett at vi er blitt mye flinkere til å vise at vi bryr oss om hverandre. Om det er å vise det igjennom Facebook fordi det er lettere å gjøre det der- enn in real life eller igjennom andre elektroniske apparater, spiller ingen rolle, så lenge beskjeden blir mottat.

Vi har stått sammen i sorg, om du var ute i gatene eller om du satt hjemme i sofan og fulgte med på tv, var hjertet ditt på samme plass som alle andresSammen er vi sterke, sammen kan vi klare hva som helst.

Det å tørre å hjelpe andre man ikke kjenner... Å være et medmenneske, tilby ditt vennskap er ikke noe man gjør titt og stadig.

Tenk deg at vi nå går inn i en tid der vi begynner å se ting på en annen måte enn før. Vi kan fornye oss, vi kan være bedre, bo bedre, ha det bedre, føle bedre.

La året vi går inn i være starten på en bedre verden. En verden der vi er en union, der alle er i samme båt, der det ikke finnes rom for negativitet, der vi ikke nærer ondskapen som finnes i oss, men der utviklingen av oss selv og andre rundt oss står i fokus. 
Vi er de som former fremtiden. Fremtiden til våre barn, og deres barn.

Vær en inspirasjon for andre, gå foran som et eksempel, om ikke du alene kan gjøre en så veldig stor forskjell her i verden, kan du gjøre en stor forskjell for de rundt deg. Hvem vet, kansje de blir inspirert til å gjøre det samme selv.Ingen trenger å være ensomme, sultne, eller lei seg. Ingen trenger  fryse eller kjempe for å overleve.

Vi- vi som bor her på jorda- tilsammen har vi nok mat, husly, kjærlighet og penger til alle sammen.

Ingen trenger å føle seg verdiløse, ikke føle de strekker til eller stresse seg igjennom dette vi kaller livet.

Vi er mange nok til å vise dem hvor fantastiske de egentlig er, vi er mange nok til å gi dem et lite løft, så de kan være den personen de alltid var ment for å være. Hjelp til å lyse opp veien for dem som ikke ser den, vis dem helt til det går inn, at de er one of a kind, at de er verdifulle, og at vi trenger dem her.

Jeg snakker ikke om at vi skal gå inn i oss selv og legge om livet vårt for å besøke folk man ikke har lyst til å besøke, men at vi skal bli et team, at den følelsen av enhet og at alle er likeverdige, at alle kan få til det de vil og glede skal være en del av tankegangen.

It`s all in our minds, om vi kan starte med å bytte ut gamle tankemønstre, både våres eget og andres til nye positive, virkelige og oppløftende tankemønstre, hvordan vil verden da se ut tror du?Livet dere...Er ikke til for at vi skal stresse oss igjennom hver dag. Vi har ikke fått livet i gave for at vi skal leve det slik som andre mener er riktig. Vi er alle forskjellige og alle er unike. Selv om du forguder en annen person fordi han eller hun har gjort ting sånn og sånn, og lever på den og den måten, betyr ikke at du burde gjøre det samme. That life is allready taken, you were ment to create your own.

Når vi ligger å har våres siste dager før vi avslutter vår reise på jorda, er det ikke da litt sent å ønske at man helhjertet fulgte sitt hjertet, lo av lykke, elsket livet som et barn og var en stor hjelp for andre med det du hadde å bidra med?Vær åpne for forandringer, vær åpne for at de unge gjør og sier ting på en anderledes måte enn dere litt eldre gjorde før, vi er stadig i utvikling, og vi må prøve å møte alle på halveien. Bare fordi noen ikke er enig med deg, betyr ikke at de er trangsynte eller har et vridd syn på tilværelsen. Om man får la alle være seg selv 100 % vil det komme mye positivt ut av det. En villhest hører ikke hjemme i et lukket område.

Mange får ikke nok hjelp av andre til å se seg selv gjennom nye øyne, mange har dårlig selvtillitt, selvfølelse,mange har lite forståelse for andre, for verden... La oss sammen skape en bedre fremtid for de rundt oss og oss selv ved å være en team player- selv for de du ikke kjenner, eller bare vet hvem er.

Let`s build a whole new world guys!

28.12.2011 kl.20:59 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 28.12.2011 kl.15:58 Blogg

2011 er snart over. Dette året har vært fint. Jeg har fått mange nye venner, vært med på utrolig mange gøye ting, jeg er over all fornøyd!

Det som er kjekt med blogg er at man kan gå tilbake i tid og se hva man har gjort i løpet av året, her er noen ting som skjedde med meg.

-Starten på en lysere nyans i Januar.-I april oppdaget jeg Katja og Havanna, hvor jeg også traff nydelige Belinda Jakobsen


Vi var i Riga og spilte NM i Poker

Jeg kom på premie i den ene turneringa jeg spilte, tror jeg landet på 7 plass eller noe, var kjempe fornøyd!!
Littegrann beruset var jeg og!Herregud så morro jeg hadde det!!!
Mai

-Var med på uttallige bridge eventer, denne gangen var det duket for Sibben

I August var vi å spilte NM i Bridge i LillehammerHer sitter vi utenfor hyttene vi bodde i og spiste et bedre måltid som Inger Lene stelte i stand som vanlig, hun er helt rå!!

I oktober begynnte jeg og jobbe med bloggen for å få opp lesertallene, og jeg fikk min første rekordVi var på tur til Nærbø, det ble ikke tatt bilder her som jeg finner hvertfall desverre, men her er litt av hva som skjedde og ble sagt.Vi var å spise en Geir Skeie middag på hotellet, samme dag han vandt en eller annen lag turnering, kretsmesterskapet?Kjekken=)

I November (eller var det før det?) så startet vi opp ei sang gruppe, Marita, Lene og jeg, øving en gang i uka og opptrådde på julebordet med jobben, det var kjempe morro! Vi har julkeferie nå, men startet opp igjen etter jul, og da blir dere publikum fremover!

Ny rekord igjen i November, og jeg blir ekstra gira på å nå høyere.

Nå er desverre topplisten til Lyngdal ikke å finne på nett, mulig de har fjernet små distrikter, og kjører kun topplista i norge=/

Så var vi oppe i 165 unike lesere på en dag denne mnd, og jeg er veldig fornøyd!Desember gidder jeg ikke å ta med her, siden det nettop har blitt lagt ut, dette var hvertfall noen av høydepunktene mine i år, og jeg er spendt på hva 2012 vil bringe!

Godt nytt år dere, og jeg håper det vil toppe 2011 for alle!28.12.2011 kl.15:58 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 28.12.2011 kl.01:29 Bridge

Endelig har jeg fått gnisten tilbake. Bridge har en stund føltes...tungt...Det har gått dårlig og det har vært mindre morro enn før..Før i kveld. Det har nok veldig mye å si at jeg fikk spille med Arvid igjen, han er en fantastisk makker, vi stor koste oss, og jeg spilte på mitt beste.

Jeg syns jeg selv var helt fantastisk god i dag, synd at siste runde gikk skjeis, vi endte på 7.plass av 27 par, der vi omtrent hele turneringa lå på 2.plass til 5.plass.Tusen takk for en givende kveld Arvid!!Jeg fant ut at jeg måtte ta bilder sånn midt i en runde mot Erik Jørgensen. Så fant jeg ut at det kansje ikke var det lureste og reise seg opp og ta bilder av andre bord som spilte samme spill som oss fordi noen kansje ville trodd at jeg kikket på korta, så holdt jeg kameraet opp i været og knipset villt rundt! Her jukser vi ikke!

Så sitter vi å melder villt, eller Arvid melder villt, og han hopper en gang mere enn han trenger til 4 spar som er ny farge. Motparten lurer på hva det skal bety og jeg svarer at jeg har ikke peiling. Men det kan være at det er renons i spar! Han kikker på meg og jeg sitter å funderer, prøver og komme opp med et ordenlig svar, og kommer til slutt frem til at "enten så har han spar...eller så har han ikke spar!The money-shot! Haha=)
Midt i et spill der jeg er spillefører spilte vi mot noen som jeg tror ikke er så veldig rutinerte. Jeg spør ossen kast de bruker, og etter han kikker litt rart på meg spør jeg igjen- liten som styrke eller lavintall eller...?

Han svarer lettere usikker- Nei, ikke i sånne vanlige spill....
Jeg: Ok...Bare i sånne spesielle spill da!?Har ikke restultat lista enda men regner med den dukker opp på facebook etterhvert. Klukk gjorde det særdeles dårlig, og jeg var god, that`s all I need to know!

Snx i mårra=)

28.12.2011 kl.01:29 i Bridge Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 27.12.2011 kl.14:55 Blogg

Jeg tok meg friheten til å lånes Klukk`s nye genser, skal øyeblikk avsted å spille turnering i Flekkefjord


Tar med kameraet på tur! 

27.12.2011 kl.14:55 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Satt og tenkte på noe på vei hjem, en idè jeg har kjempe lyst til å utvikle, og jeg vil gjerne høre om det er noe dere andre ville satt pris på! Here it goes

Om det fantes et inspirasjons kurs/ se livet på en ny måte kveld- i din hjemby, der det var flere utrolig positive, givende og dyktige mennesker som var med og bidro med sitt for at du skulle kunne gå hjem med en god følelse, nytt mot, litt annet syn på tilværelsen og hadde fått verktøy for å kunne realisere din fremtid slik som du ønsket den skulle være, ville du møtt opp?

Og ikke tenk - hvor mye ville det ha kostet, det er ikke relevant!

Lik innlegget om du ville ha vært med på en slik kveld.

26.12.2011 kl.21:00 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 26.12.2011 kl.12:47 Blogg

Her fixer jeg og Merethe julefrokost bordet


Fint sant?
Så har de 2 stoore hunder,  de er såå snille og herlige, Ice og KidHer prøver jeg å ta bilde av Dana, men Klukk driver å veiver med armene, han er liksom over alt hele tidenFor en flott familieOg nydelige søskenbarnEtter julefrokosten 1.Juledag, reiste vi til svigerfar og koste oss med god mat der, så reiste vi til onkel Kenneth, som vi overnattet hos, og vi skal reise om ikke så lenge til.

Vi fikk så sykt mange gaver, det meste ligger i bilen, det jeg kan huske vi fikk var masse smykker, armbånd, øredobber, kosedress,to gensere, hvite nydelige strømper, stort deilig hvitt teppe, katteleke, oppvask middel boks, masse penger, taco sett, bestikk, en nydelig lyskubbe holder....Får se igjennom det når jeg kommer hjem!

Gleder meg til å komme hjem til Mia, skal kose masse med han!!
Klukk skal på jobb i mårra, jeg har fri til og med Onsdag=)


26.12.2011 kl.12:47 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 24.12.2011 kl.14:52 Blogg24.12.2011 kl.14:52 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 23.12.2011 kl.17:24 Blogg


Klukk er fornøyd=)Ja greit- jeg og.


Nå er vi fremme, ha en fin fin kveld da!

23.12.2011 kl.17:24 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 23.12.2011 kl.11:30 Blogg

I dag våknet jeg frisk og uthvilt klokka 10.00, og jeg aner ikke hvorfor, jeg har aldri vært uthvilt klokka 10.00 i hele mitt liv, men jeg liker`e!Nå har jeg klart å få opp Klukk av senga ved å spille Glee på spotify. Moahahah...

Stikker så fort han er klar! Snx kansje senere i dag

23.12.2011 kl.11:30 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 22.12.2011 kl.12:39 Blogg

Skulle egentlig ha pakket nå men...Jeg måtte ta en paracet for andre dag på rad, pga smerter i venstre hofte?  Aner ikke hvorfor men det verker så sykt, helt til jeg tar en paracet. Nå funker den, men jeg blir så trøtt... Ikke har jeg spist frokost heller, planen var jo at jeg skulle sove til halv 12, så kommer jo Klukk hjem med frokost til meg etter jobb.

Men jeg fikk ikke sove mere når han dro, stod opp i 09.00 tiden..

22.12.2011 kl.12:39 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 21.12.2011 kl.21:16 Blogg

Siste skift er ferdig og jeg gleder meg til bilturen østover i mårra. That reminds me- må få ordnet ny musikk asap!  Lite hint

Satser på at det blir en litt bedre tur en sist, da vi hadde  et gammelt vrak av en bil, der hverken varmeapperatet, vindusviskerene eller cd spilleren funka. I full storm....Vi så ingenting..Sykt glatt ...vi kjørte rett i autovernet...og derretter ut på motsatt kjørefelt. Litt morsomt var det da midt oppi det hele!

I kveld skal jeg gjøre mye av ingenting, i mårra derrimot...Skal jeg hvertfall pakke....Ja, that`s about it. Fremme i 20-tiden kan jeg tenke meg.

Må visst klippe Klukk og før vi drar sier han...Åhr- der røyk planene mineKan ikke noe for det, elsker google dyrebilder.

Håper alle får en fiin jul, med god stemmning, dansing på bordene og masse koos=)21.12.2011 kl.21:16 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 

We have good days...bad days..and inbetween days...And sometimes all at once days...

We are all humans, we all go throow the same feelings from time to time, some of us are better at hiding them though.

It`s important to be reminded that you`re not the only one in the world- feelin`like you`re not where you wanted to be/ thought you would be at this time, that no matter how hard you try, it seems impossible...

Doesnt matterYou`re amazing- just the way you are=) You dont have to do anything to prove your worth, but if you really really want something-  never give up

So dont loose faith in yourself!

20.12.2011 kl.00:13 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 19.12.2011 kl.17:48 Blogg

Da var leiligheten vasket og julepresangene handlet.Julegrøten ligger i magen og vi er klare for siste klubbkveld før jul.OMG jeg er trøtt...liker ikke å stå opp tidlig..... Er så forkjølet så når jeg våkner midt på natta av meg selv har jeg så sykt vondt i halsen og er helt tett at det er vanskelig å sovne igjen, skal bli deilig å bli helt 100 % .

Tar med meg kameraet på bridgen, kommer en liten update senere i kveld.
Ingen update- orket ikke å ta noen bilder- spilte dårlig, trøtt og sliten. Vi spilte lag kamp- men alle mot alle. Vi kom på 2.plass...alle de andre fikk lik score og kom på 1. plass... 

19.12.2011 kl.17:48 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 19.12.2011 kl.10:27 Blogg

Pleier aldri å være oppe så tidlig på en Mandag, det er hardt, men jeg får nå hvertfall noe ut av dagen idag, skal nemmelig handle julepresanger. Pappa kommer øyeblikk å henter meg, tenker vi må på cafe og spise frokost først!Gleder meg til å komme hjem til nyvaska leilighet, snx senere da dere! 

19.12.2011 kl.10:27 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 18.12.2011 kl.21:58 Musikk

Jeg er stor fan av disse gutta, sykt talentfulle, helt nydelige!!  Videoen under er live, liker live videoer best.

 

 Skip reklamen og spol frem til 01.20 på denne

Jeg skal hvertfall på konsert om de kommer til Norge!!

Og når vi er inne på emnet, så kan jeg fortelle at sang gruppa vår (Lene, Marita og meg) kommer til å spille inn en sang i uka på film, og legge opptredene ut her, når vi starter opp igjen etter jul!!  Like??

18.12.2011 kl.21:58 i Musikk Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 18.12.2011 kl.20:11 Blogg

Våknet opp rimelig forkjølet, så selv om jeg var dau trøtt måtte jeg bare stå opp, ikke sjangs i havet. Men etter en god middags frokost, var det bare å komme seg avsted i bursdag til Malin.Og som om ikke det var nok med en haug med kaker, så dro vi til Snaddertårnet og handlet...litt mye kansje?
En burger og bakt potet hver...Jeg syntes hvertfall det var mye med to ting hver, men vi måtte jo smake litt mens vi først var der


Traff på sjefen selv, han satt i bilen og koste seg med god mat=)Bål hadde de også fyrt opp, bare velstand!


Nå er vi mette og gode, og klare for sofan. Må opp tidlig i mårra, skal rundt med Pappa og handle julepresanger og gå på cafeè mens leiligheten bli nedvasket helt av seg selv! Luksus!

Håper alle har en fin Søndag, gleder meg til neste uke, for da er det ferie og hjem til svigers!

18.12.2011 kl.20:11 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 18.12.2011 kl.03:08 Blogg

Av og til elsker jeg å være meg. Har hatt en utrolig givende kveld sammen med Katja ved pianoetHer er vi på første drink, like greit å bare gjøre seg ferdig med bilder med en gang tenker jeg!
Ovi er like flink som vanlig, utrolig talentfull kar dette, han har en sang som skal være med i Grand prix 2012, han skal ikke synge den selv desverre, men jeg skal nå hvertfall stemme en haug på sangen=)Nå har vi kommet oss hjem, alså jeg og Katja- sitter på hver vår pc, Katja prøver å finne en sang hun ikke vet hva heter. Kommer ikke til å finne den,det er bare å gi opp. -----Nå er vi over på Glee favoritter- I like it!

Håper alle har hatt en koselig kveld, snx i mårra=)

18.12.2011 kl.03:08 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 17.12.2011 kl.00:46 Blogg

Ok, jeg er en Facebook nerd, jeg liker å dele.
Litt ivrig der Marit?

Nå tenkte jeg og se kveldens episode av Beat for Beat, og kansje få sett noen klipp av Idol finalen på youtube om det går ann? Sumo har jeg ikke lengre...hvorfor har jeg ikke sumo lengre??

Ville bare inn å si heiii, føler meg litt mindre alene når jeg sitter her og later som om jeg snakker til deg!
Haha, neida, i frykt for å høres ut som Klukk så liker jeg heldigvis mitt eget selskap!

Googlet meg selv igjen, fordi jeg sitter i mandal på en pc uten bilder av meg. Og bilder av meg må vi jo ha! Men jeg fant noen gamle noen, der jeg så litt anderledes ut... Syns det er gøy å se tilbake, morro med forandringerPå det det siste bildet hadde jeg nettop klippa lugg, derfor det står whatcha think! Jeg elsker lugg! 

17.12.2011 kl.00:46 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 15.12.2011 kl.21:21 Musikk

 

 

No words..only tears of joy.... a christmas spirit..and a huge love for music...

15.12.2011 kl.21:21 i Musikk Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 15.12.2011 kl.19:43 Blogg

Pansermiddag! Jeg må beklage å måtte skuffe dere over dette, men vi orker ikke å lage lavkarbo hver dag, det er tidkrevende og slitsomt, idag slo vi på stortromma og lagde det vi liker aller best, biff/svinestrimler med hjemmelaget potetstappe, squash og løk.


Vi slo faktisk på stortromma i butikken og, handlet en haug! Deilig det da, å fylle opp hjemme.Frister det?Blitsen gjorde det litt vanskelig, men jeg var så sulten og gadd ikke å stresse med det. Det smakte hvertfall himmelsk, og nå er Herr og Fru Klukk ganske så mette og fornøyde!

Serier står for tur, å jeg koser meg såå når jeg får god mat!! 

15.12.2011 kl.19:43 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 15.12.2011 kl.00:15 Bridge

Mobil blogg, glemte kameraet så utrolig dårlig kvalitet på bildene.
Fikk ikke over bildene på pc'n så da blir det sånn.
Jeg spilte med Inger Lene og vi hadde det kjempe koslig. Vi hadde egentlig bare 3 himla dårlige spill som kosta, ellers var vi egentlig veldig fornøyde.. Henta 40 pluss i siste runde mot Snorre og Tom... Moahaha;-) Nå er det natta, snx i mårra

15.12.2011 kl.00:15 i Bridge Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 13.12.2011 kl.23:37 Blogg

Jeg pleier ikke å være så flink på midt i uka innlegg, jeg er som regel bare på jobb og har ingenting å fortelle. Men tenkte jeg skulle være flink idag!

Jeg har såvidt begynnt å tenke på hva vi skal gi i julegaver til Familien. Det er jammen ikke lett ettersom de ikke ønsker seg noenting..... går det virkelig ann??

Nei...Så da måtte jeg kjøre plan B- spørre Mamma!Meg tidligere idag rett før jobb. Jeg ønsker meg speil reflex! Og er personlig fotograf som er der 24/7.
Og en personlig assistent- gud å kult det hadde vært. Skal ha meg en sånn en gang, når jeg har eget
firma!

Hva det skal gå ut på??  Aner ikke, men jeg skal hvertfall ha meg et firma en gang. Nå lyger jeg, jeg har en viss idè om hva det skal hete og hva det skal gå ut på, men hvordan jeg kommer meg dit- det aner jeg ikke.

Du kan da søke om å bli min persolige assistent, så har du virkelig noe å se frem til!

Neidaaa........... Det er en grunn til at jeg aldri blogger på en Tirsdag, kommer ingenting produktivt ut av det. Og jeg er jo himla produktiv av meg sånn ellers.....(?)

Med det sier jeg takk for meg, og God natt! 

 

13.12.2011 kl.23:37 i Blogg 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 13.12.2011 kl.11:49 Bridge

Lyngdal kjører julebord nå førstkommende Lørdag 17.12 på Rosfjord Hotell.

100,- pr person uten julebord
395,- pr person med julebord

Påmelding til Calle Knutsen: 41 90 43 21


Flekkefjord BK inviterer til Juleturnering i år også, Tirsdag 27 desember kl. 16.00 på Grand Hotell midt i Flekkefjord.

Litt i underkant av 50 spill, 200 kr pr. person

Påmelding:

Alt Sverre Thompsen 48 13 73 62

 

 

Dette blir morro, her er det bare å få meldt seg på!

 

 


 

13.12.2011 kl.11:49 i Bridge Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

De fleste regnværesdagene der man mangler energi, og eneste man har lyst til å gjøre er å ligge under teppet i sofan- får man ofte en sånn- Åhr, livet mitt er såå kjedelig, nå har jeg sittet og ventet på nye notifications på Facebook alt for lenge uten at det har skjedd noen verdens ting- følelsen!

I disse tilfeller trenger man litt inspirasjon.

Jeg har laget en Inspirasjons- liste- guide, til den som har lyst på! =)

Tenker jeg skal lage meg en selv! 

13.12.2011 kl.00:23 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 12.12.2011 kl.22:02 Blogg

OMG jeg spilte dårlig i dag.....Det var bunn etter bunn etter bunn....Ble så deprimert at jeg ikke orket å ta bilder idag engang, bare satt der og ventet på å bli ferdig så jeg kunne dra hjem og spise. Mat hjelper alltid!

Men jeg fikk Ruternåla idag da!

Googlet nettop "ruternåla" for å finne et bilde av den, men det skulle jeg aldri ha gjort... Dette bildet dukket nemmelig oppHva skjer her????   Jeg dør...Og som om ikke det var nok, scrollet jeg litt nedover og da dukket dette opp................................HAHAHAHAHAHA..................................

Det er godt jeg ikke tar meg selv så sykt høytidelig, hadde isåfall hvert nervevrak right about now.

I dag har jeg ingenting å blogge om, det blir full uke, men neste uke blir det bare jobb Tirsdag og Onsdag, så reiser vi til Svigers, det blir såå koselig, tror det er over ett år siden vi har sett dem.

Snx i løpet av uka da, have a good one=)

Resultatene fra i kveld

Klubbkveld 12-12-11

Arleen Reppen - T Gletne 63

Karl Olav Hansen - T Nakkestad 54

Frank Lindland - Kenna Torkildsen 52

Vidar Ballestad -Calle Knutsen 49

Tone Sommerseth - Erik Johannesen 45

Marit Skree - Klukken Iznude 35

 
 

12.12.2011 kl.22:02 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 12.12.2011 kl.14:55 Blogg

Klukk har vært veldig flink, han bestilte parfyme til oss begge to som julegave til hverandre og traff blink med begge to.

Til henne:JLO- My glow
Elsker den, tror det er den beste jeg noen gang har hatt.

Til Han


Dior- Homme
Man går lett i fella av denne forråsidetsånn!

Ja vi har åpnet de og brukt de litt, men vi skal jo pakke de inn igjen til jul!

12.12.2011 kl.14:55 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 12.12.2011 kl.00:08 Blogg

Her har vi ny rekord hver uke jo, ser hvertfall ut til å gå i riktig retning!
12.12.2011 kl.00:08 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 11.12.2011 kl.22:02 Blogg

Lenge siden vi har vært hos Nils og Bente, utrolig koselig, må ikke bli så lenge til neste gang!Nå sitter jeg og Klukk i hver vår ende på hver vår pc, han spiller på BBO og jeg blogger som vanlig...Og nyter kvelds kakaoenHer tenkte jeg at det sikkert så fint ut å ta bilde av koppen min sammen med lyset i ganga...!? Jeg vet ikke helt hvorfor når jeg ser bildet....But I get an A for the effort!

Det er så mange ting jeg har lyst til å gjøre...

Tenk å våkne hver dag og vite at man skal på jobb der man er sin egen sjef på en plass man har åpnet selv og driver med det man har drømt om.

Å sette kreative ideèr til liv, og bygge opp et team rundt deg som er flinke på vært sitt felt.Alt er mulig!

Må bare jobbe hardt nok for å bli topp blogger så er det ingen problem!
Jeg sier det igjen, alt er mulig!

Skal skjekke hvor mange lesere sistemann på topp lista har...........................................................1895 lesere.

Ok, da mangler jeg bare................................. 1770 stk da......

Godt jeg er en optimistisk person

11.12.2011 kl.22:02 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Jeg trenger en som kan lage ei veske for meg. Du får seff betalt for jobben, gi beskjed om dette er noe du tror du kan få til.Helt enkel hvit veske med tekst på på begge sider som vist over.
Der det er gull på dette bildet ville jeg gjerne hatt i sølv. (må ikke alså)

På innsiden ville jeg hatt flere som rom som til mobil og andre ting langs siden, men disse rommene ville jeg hatt glidelås på, sånn at jeg var sikker på at ingenting falt ut av dem.

Insiden ville jeg enten hatt hvit eller lysegrå.
Har ikke peiling om dette går ann å lage, men jeg har såå lyst på, så hvis hvem som helst har lyst til å prøve seg så bli jeg sååå glad=)

Likte du designet mitt forresten?? 

11.12.2011 kl.20:21 i Fashion Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 11.12.2011 kl.15:01 Bridge


 

Vi er enda hos Nils og B, fant plutselig ut at Mr. Kvangraven hadde en kabel til meg, så jeg kunne få blogget. Fikk nemmelig litt abstinenser her, så nå er jeg fornøyd. Vi venter på pizza som vi har bestilt, og har sovet super godt!

Vi møtte opp på Håndtverkeren klokka 13.00 og spillinga startet klokka 14.00. Utrolig bra Arrangement,
Klukk var usedvanlig snill og jeg fikk en haug med komplimenter som jeg syntes var velfortjent!

Han klikka ikke før siste runde!

Two of a kindKjempe fornøyd med at Inger Lene fikk denne sjekken på 15.000 kr, absolutt velfortjent!!! 

Jeg og Klukk har lekt foreldre idag til lille Amalie, som er dattra til Sven Arild og Helene. Vi har skiftet bleie 2 ganger og matet henne.Nå skal det bli godt med pizza! =) Ha en fin Søndags kveld!

11.12.2011 kl.15:01 i Bridge Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 10.12.2011 kl.11:08 Blogg

Finstasen er tatt på, og klokka begynner å nærme seg kjøretid.Må innom bakeren å kjøpe kylling baguette,mmmmmm=)

Utrolig hva litt mat og søvn kan gjøre, føler meg såå mye bedre idag.Ha en fin helg alle sammen, and wish me luck i turneringa!! Tar med kameraet, snx da

10.12.2011 kl.11:08 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 09.12.2011 kl.22:09 BloggDenne har jeg mest lyst til å gå med. Ser kansje ikke sånn ut, men det er en tubekjole, har bare hengt den litt feil når jeg skulle ta bilde.

Eller denneSer ikke noe fine ut noen av de når de henger sånn, men med meg inni....Da blir det bra!! (bare syng i et JA)

Klukk maste seg til at jeg måtte ta en IQ test...? Ikke vet jeg hvorfor, eller jo han elsker sånne tester og scorer ganske bra. Han fikk bedre enn 97 % av befolkningen... 

Så jeg satt nå her og tok testen i ca en time, det var liksom det jeg hadde lyst til nå??
Men vettu hva, jeg scorte bedre enn 87 % av befolkningen, og Klukk ble imponert! Jeg er ikke så dum som jeg ser ut til skjønner`u! 

Slenger med et bilde fra Mrs. Norway konkuransen ifjord, jeg får så sykt mange treff på bloggen av folk som skriver marit skree + mrs norway i søkefeltet, så da legger jeg inn mrs nooooooorway MRS norwayyyyyyyyyyy mrs norway -bare sånn for å ha det himla morro!Tenker jeg hanker inn mange nye lesere nå!! Som sagt- jeg ER kjempe smart!!

Min score var 117.
Om du vil prøve selv, finner du testen her.

Ringte pappa, og det passet veldig greit for han å passe på Mia, så nå har jeg ingen bekymringer. Nå er klokka 22.00 og jeg skal se litt serier og kansje ta en liten turnering på BBO for å lade opp til im mårra. Nå begynner jeg og glede meg, tusen takk til dere supre mennesker der ute som oppmuntrer meg, setter stooor pris på det=)

09.12.2011 kl.22:09 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 09.12.2011 kl.20:23 Blogg

Hadde egentlig ikke tenkt å blogge idag, ettersom jeg ikke har noe positivt å komme med. Men- det ble ikke sånn, noen ganger er det bedre å bare få det ut,, so here it goes for den som gidder å høre på klaginga mi.

Annenhver Fredag jobber jeg 08-16 og har fri torsdagen før. Denne Torsdagen bruker jeg å sove ut på, fordi jeg er så sykt sliten. Så når jeg må opp 05.30 Fredags morgenen for å reise til mandal på jobb har jeg som regel (aldri) fått sovet mere enn max 3 timer. 

På Fredager går det i ett, og man må gi alt for at det skal gå rundt, så på slutten av dagen er man helt tappet for energi.

Så når jeg ankommer Lyngdal igjen klokka 17.00 kommer Klukk og henter meg og vi kjører på Rema 1000 for å hente kjolen min. Men får beskjed om at den må hentes på kiwi på Rom.

På kiwi på rom er det ei jente som har peiling, som har 3 andre personer på opplæring. DVS, jeg stod over en time å ventet på å få kjolen min.

På dette stadiget er blodsukkeret mitt ekstremt lavt ettersom jeg ikke var fornøyd med dagens luch på jobb (jeg er sær i matveien) og vi bestemmer oss for å kjøpe take out, for ingen av oss orker å gå hjem å lage mat.

Snadder tårnet har nettop åpnet i Lyngdal, og de leverer på døra så vi kjørte hjem for å så bestille. I det vi kommer inn døra er vi begge så trøtte og slitne og sultne at vi bare må krangle litt, frustrasjonen må ut lism..

Så finner vi ut at akkurat idag har snadder- tårnet stengt pga ett eller annet, vi blir skuffet men tenker kina. Men kina`n har juleferie og er stengt.

Når vi endelig får bestilt pizza på jonas, og jeg kjenner jeg får tilbake livet i kroppen, dusjer jeg og prøver kjolen jeg har mast om i evigheter. Den så helt jævlig ut på meg. Og Mamma- ingen "I told you so" akkurat nå, takk. 

Nå sliter jeg med å finne barnevakt til Mia, vi skal jo være i Kr.sand lør-Søndag,og jeg har ikke lyst til å mase på pappa for tusende gang... Men jeg må visst det.

Jeg er sliten, verden er imot meg, og jeg orker ikke.

Dritt Fredag09.12.2011 kl.20:23 i Blogg Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 09.12.2011 kl.00:18 Blogg

Det er sååå gøy at lesertallene stadig stiger, at noen faktisk gidder å klikke seg inn for å høre hva jeg har  si, tusen takk!!!  Rekorden var 118 unike personer på en dag, idag steg den til 125!

09.12.2011 kl.00:18 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 08.12.2011 kl.23:46 Musikk

De største bloggerene blogger mest om mote, sminke, har outfits, alt som har med utseende å gjøre. Jeg er på en måte helt motsatt. Jeg blogger om det som er skjønnhet for meg på innsiden.

Men det som er min absolutte lidenskap, er sang & musikk. Ingen følelse overgår den følelsen jeg har når jeg enten hører favoritt sanger på diskoteker og får danse...

....synger sammen med andre og den spesielle magien daler over oss, eller når jeg ser andre opptre på show, teater, konsert (som også er tortur for meg fordi jeg helst skulle stått på den scenen selv og ikke sitte i publikum).

Jeg brenner for musikk og i det øyeblikket jeg befinner meg akkurat der min sjel elsker å være føler meg meg uovervinnelig. Jeg kan klare hva jeg vil, ingenting annet betyr noe. Fealin`bigger than life...

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er fordi jeg nettop grein meg igjennom Glee, mens jeg sang med...maskaraen rant og lille Mia kikkert rart på mamma`n sin, lurte på hva jeg dreiv meg for noe rart.

Anyway, jeg ville gjerne få lov til å dele mine beste øyeblikk med dere av Glee, enjoy 

 

 

 

 

 

 

Alle som ser på Glee vet at de har sykt mange flere fantastiske opptredner, men tror ikke jeg har plass til alle her. Glee fan much?

08.12.2011 kl.23:46 i Musikk Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 08.12.2011 kl.20:54 Blogg
Chuck & Blair forever


Bonnie & Jeremy <3 Annie & Liam

*Serier....elsk*

08.12.2011 kl.20:54 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 08.12.2011 kl.18:05 Musikk

Glemte jo å legge ut spillelista vår, de sangene vi fremførte på julebordet til dere som ikke var der. Her er de:

Someone like you- AdeleTag price- jessie JRolling in the deep- Adele

  

Pink`s Pritty pritty pleaseOg Love the way you lie- Riannah part twoMulig jeg får noen videoklipp fra kvelden, om bare Mariell kan få ræva i gir  !!   =)

Nå skal jeg kose meg med hjertesjokolade som Klukk kom hjem med til meg, Gossip girl, 90210, Glee, Top Model finale, og 2 episoder av Desperate housewives! 

08.12.2011 kl.18:05 i Musikk Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 08.12.2011 kl.16:57 Blogg


Vi lagde maten sammen alsåm ikke bare Klukk. Jeg lagde hamburger- brødene

Og Klukk lagde resten

Som vil si- lavkarbo dressing, stekte hamburgerene, bacon, kutta løk og fixa ost, ja....Flink gutt=)

Nå skal vi spise. Ha en fin kveld=)

08.12.2011 kl.16:57 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 08.12.2011 kl.12:59 Bridge

Salsaen ble byttet ut med bridge pga veldig lite oppmøte, kjenner at jeg frykter litt for at salsa miljøet forsvinner, det hadde vært kjempe trist...

Men jeg tok jo bilder av spillinga i går, her kommer de!Katja vennen og Svindahl kom på 2. plass!!Og her sitter vinneren! Digger deg Snorre=)4.Plassen gikk til Clas og Mr. Guinne`s over there. Dårlig på navn, men du er såå likbar, elsker når du har hatt et sykt bra spill, da koser du deg sånn, at latteren din er smittbar over på dem det gikk dårlig med, haha=)Jeg ba Snorre om å ta et bilde av de fremtidige vinnerene! Det ble ikke slik desverre. Lå faktisk på 3.plass en god stund, men så hadde vi 2 dårlige runder på slutten. Men kjempe kos å spille med deg Flemming, vi tar de neste gang!!Klukk og Kaninen kom på...nest siste plass.. Godt jobbet gutter, kansje dere klarer det bedre neste gang? Ikke mist motet da, dere må bare kjøre på, så lærer man av feilene man gjør, ikke sant?  Mr. Flemming liker ikke blits. På det andre bildet av meg og han sammen, måtte vi ta bildet 4 ganger fordi han hele tiden blunket.

Takk for en koselig kveld da folkens=)08.12.2011 kl.12:59 i Bridge Én kommentar Permalenke Tips en venn

 • 06.12.2011 kl.13:16 Blogg

Say hi- før jeg reiste avsted. Kommer jo ikke hjem før på Torsdag.Jobb og salsa står for tur, skal se om jeg får ordnet noen salsa bilder! Ha en fin fin uke
snx på Torsdag=)

06.12.2011 kl.13:16 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Jeg hadde ikke noe forhold til engler før. Syntes det var en fin tanke at de fantes men ikke noe mere.
Helt til jeg leste en plass om erkeengelen Michael. Da skrev jeg dette i et innlegg om Monay- Ki kurset jeg var på for en god stund tilbake.

"For noen uker siden leste jeg i boka mi at om man var ekstra redd, eller ønsket hjelp så var erkeenglen Mikael god å påkalle. Jeg har aldri snakket med engler før, ikke er jeg kjendt med så mange englenavn heller, men jeg valgte å prøve dette, når jeg følte jeg trengte det..og litt når jeg egentlig ikke trengte det, der jeg bare sender ut ønsker og behov og ber han om hjelp til litt av hvert. Jeg er ikke sånn at jeg sitter å tar dette så himla høytidlig, jeg kaller han Mike jeg!

På slutten av dagen i dag ble vi bedt om å trekke et tarot kort eller noe lignende,og kortet var med en bekjed og bildet og navn av engelen som representerte kortet. og jeg følte meg som vanlig frem hvilket som fikk energiene i hendene mine til å føle mest elekstrisitet, og av ..jeg vet ikke hvor mange kort det er i en slik kortstokk, men hvertfall 40, så trakk jeg erke engelen Mikael med beskjeden: Du kan! "

Dette var det eneste kortet i stokken med engelen Michael på, og beskjeden "du kan" var svaret på noe jeg hadde snakket med han om.

Etter dette var jeg overbevist om at det var et tegn til meg, for å gjøre meg 100 % sikker på at vi hadde en connection, og helt til den dag idag har han hjulpet meg hver gang jeg har spurt om hjelp. Om både store og små ting, jeg tenker det at uansett hva jeg ber om hjelp til så er det småtterier for universet, bare idag har han hjulpet meg 2 ganger. Det siste var nå nettop for 10 min siden, så jeg tenkte å lage et innlegg om det.

Jeg kan ikke mye om engler, så jeg har hentet litt info fra denne siden.

Erkeenglene har som oppgave å regjere verden, og de er de englene som er høyest opp på rangstigen. Englene kan hjelpe deg gjennom tankene dine, handlingene dine og følelsene dine. Noen ganger ?låner? de oss sine krefter, som for eksempel når en dame kan løfte en hel bil for å redde barnet sitt, eller det kan være en ulykke som på mirakuløst vis ikke endte fatalt.

Mange spør seg om hvorfor de ikke får svar eller hjelp når de har bedt om det. Veldig ofte er det ikke konkrete svar og hendelser som skjer, men en utvikling av deg som person.

Selv om læreren hjelper et barn med matten på skolen, må barnet selv lære seg reglene, og regne det ut. Det samme er det med hjelp fra englene. Det er vår oppgave å løse problemer og situasjoner. Selv om vi får hjelp er det ikke en gang sikkert at vi tar den i mot. Vår frie vilje kan ingen ta fra oss.

Erkeengelen Michael

Av: feelings.no

Erkeengelen Michael kommer når man har behov for beskyttelse og balanse. Navnet hans betyr " Hvem er lik Gud", og han er en av de to høyest rangerte Erkeenglene. Han representerer "Guds kriger", og blir derfor ofte gjengitt med et sverd i hånden.

 

Mot og styrke

Han hjelper oss med å komme videre i livet, og han hjelper oss med å rive ned det gamle for så å bygge opp noe mye bedre. Erkeengelen Michael kan påvirke livet vårt, slik at det blir lettere for oss å ta de avgjørelsene som er riktige for oss. Han gir mot og styrke slik at vi lettere kan gjøre forandringer som vi ellers hadde nølt med. Spør han om hjelp når du står fast, og han vil hjelpe deg videre!

 

Erkeengelen Mikael står for elementet ild, fargen rød og årstid høst.

 

De astrologiske tegnene er Væren, Løven og Skytten.

Erkeengelen Gabriel

Av: feelings.no

Erkeengelen Gabriel står for håp, opplysning og kjærlighet. Han er den andre av de to høyest rangerte englene og navnet hans betyr "Gud er min styrke" eller "Guds sterke mann". Han er også den engelen som vil blåse i trompeten på dommens dag. Han sitter ved Guds venstre hånd, og han vises ofte som en majestetisk person og hans høyre hånd er løftet som i en hilsen.

 

Se muligheter

Han vil hjelpe deg med å se andre muligheter og åpne dører for deg, som ikke har vært åpnet før.
Gabriel ønsker at du skal gjøre det som er din livsoppgave, og det ditt hjerte ønsker. Derfor sørger han for at situasjoner som vil bidra til å utvikle deg, og gjøre at kommer nærmere din livsoppgave dukker opp.

 

Erkeengelen Gabriel står for elementet vann, fargene smaragd- og havgrønn og årstid vinter.

De astrologiske tegnene er Kreps, Skorpion og Fisk.

Erkeengelen Uriel

Av: feelings.no

Erkeengelen Uriel er engelen for alkymi og visjoner. Navnet hans betyr "Gud er lys", og han kommer ofte til oss når det dreier seg om psykologisk hjelp. Han bidrar til å fjerne urenheter fra kropp og tanke, og hjelper deg med å se nye perspektiver på ting. Erkeengelen Uriel blir sett på som den som kan se over evigheten.

 

Hjelp

Han griper ikke inn hvis man ikke spør om hjelp. Men hvis man spør så får man umiddelbar hjelp, for da er man også klar til å gi slipp på gamle følelser som kan skape blokkeringer. Uriel hjelper deg også til å hjelpe andre mennesker i livet ditt!

 

Han står for elementet jord, fargen hvit og alle jordfager, og årstid sommer.

De astrologiske tegnene er Tyr, Jomfru og Steinbukk.

 

Erkeengelen Raphael

Av: feelings.no

Erkeengelen Raphael er den som healer. Navnet hans betyr "Gud har helbredet" og han er ofte sett bærende på en pilgrimstav. Hans oppgave er å helbrede verden, og vi kan påkalle ham når vi trenger hjelp til å heale oss selv, eller heale en annen. Han vekker fornemmelsen av kreativitet og skjønnhet, som igjen kan føre til høyere mentale evner.

 

Healer

Erkeengelen Raphael snakker til deg via dine tanker og følelser. Han hjelper deg veldig hvis det er meningen at du selv skal drive med healing, og han hjelper deg å finne veier innefor healing, og metoder som er riktige for deg. Spør han om hjelp til å heal andre, eller deg selv.

 

Hans element er luft, fargen blå og årstid våren.
De astrologiske tegnene er Tvilling, Vekt, og Vannmann.

Jeg syntes det er kjempe spendene å lære om hvem de er og hva de gjør. En tanke er jo å få det inn i hodet sånn at når du er i en situasjon du virkelig ikke vet hva du skal gjøre, vet man hvem man bør spørre, den som har mest med det feltet å gjøre.

Ellers kan man prøve å samle alle fire samtidig og dra inn alle krefter som er, om du føler det er nødvendig.

Måten jeg gjør det på er bare å snakke helt vanlig til han som jeg ville gjort til en annen person, men da helst inni meg. Man kan tenne lys, og meditere litt først for å bli rolig og konsentrert, men om du er det fra før av, eller virkelig kjenner følelsen av at du klarer å åpne deg for kommunikasjon så spiller det ingen rolle ossen du gjør det.

I min erfaring, når jeg har spurt om hjelp, skjer det ikke sånn helt uten videre, men det blir åpnet en mulighet som enten du eller de rundt deg kan ta (uten at de vet om at du har spurt om hjelp), og om vi gjør det- griper muligheten som plutselig dukker opp, vil hjelpen vise seg.

Ikke alltid alt på en gang, noen ganger en god start. Det som skal til for at du kan slappe av, og få tid til å samle mere krefter, og fortsette der du slapp. Fortsett og hold kommunikasjonen åpen, slik at båndet i mellom dere blir sterkere for hver gang, etterhvert vil det føles som om han er en god venn, som har store krefter, og jo sterkere bånd mellom dere- jo sterkere hjelp får du.

  

 

05.12.2011 kl.22:47 i Spirituality Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Jeg blir stadig kjendt med nye mennesker som er helt nydelige inside- out. Det som ofte gjentar seg er at jeg finner ut at de har dårlig selvtillit, selvbilde, eller er utrolig utsikre på seg selv.

Jeg er jo en sånn person som ikke klarer å la det være med det, når jeg hører setninger som inneholder slike ting kombinert med et usikkert blikk, settes det igang et eller annet i meg.Om du bare kunne sett deg selv igjennom mine øyne, eller hans øyne eller hennes, spiller ingen rolle fordi du er en av de få i denne store folkemassen som stikker deg ut, som blir lagt merke til, som folk er interisert i å bli kjendt med.

Du er en person med så utrolig mange talenter og en personlighet som er helt rå.
Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor du har dårlig selvtillitt.

Men mange ganger kommer dette av oppvekst, familien, eller om man har blitt veldig såret av en gutt/jente,og er veldig redd for å åpne seg igjen, redd for å bli såret på ny.

Jeg har aldri hatt dårlig selvtillit, jeg har aldri opplevd at noe noen andre har sagt eller ment om meg har såret meg. Rettelse- Jeg har nok blitt såret over hva andre har sagt og ment om meg, men jeg har aldri latt det påvirke på hva jeg syntes om meg selv.Det er nok takket være Mamma, som pøste på med "du er mere enn god nok" - "Du er helt spessiell" og  "Ingen er så nydelig som du"  og "Du kan få til hva du vil her i verden" komplimenter.

God selvtillit er en grunnmur vi alle burde ha, for det eneste som betyr noe her i verden er hva du føler og syntes om deg selv ikke hva andre skulle syntes og mene. Om du lar andre bestemme dette for deg, har du gitt ifra deg all makten all friheten og all glede.

Jeg elsker å få nye klær, sko, skiftehårfarge osv, men jeg gjør det for å glede meg selv.
Det finnes veldig mange der ute som gjør alt de kan for å passe inn, for å ikke bli dømt, for å ikke stikke seg ut, for at ikke de andre skal syntes noe negativt om dem for det ville vært katastrofe for det er tross alt de som eier selvtillitten din, de har makten over din lykke.
Ta kontroll over dine egne tanker, vit at du er helt nydelig som du er, og dukker det opp mennesker som får deg til å føle deg som crap, tenk at den personen ble sendt hit med en oppgave, å få deg til å ikke bry deg om det.

Uansett hvordan du ser ut, hva du har gjort før, hvem du er  hvem du ønsker å være...

 

"My mama told me when I was young
We are all born superstars
She rolled my hair and put my lipstick on
In the glass of her boudoir

"There's nothing wrong with loving who you are"
She said, "'Cause he made you perfect, babe"
"So hold your head up girl and you'll go far,
Listen to me when I say"

I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way
Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way"

Lady Gaga

05.12.2011 kl.16:02 i Selvutvikling Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 04.12.2011 kl.19:23 Blogg

Den er vakker, morsom, trist, spendene- jeg ELSKER denne serien.

Anyway, det at jeg ikke har blogget i helga har gått utover facebook statuser, ganske så aktiv ja...Men er det ikke godt å høre fra meg og føle mitt nærvær i cyberspace??  HÆÆ??

Det  eeehhh flott deehh-

Bummer- Kina`n har juleferie og har stengt shappa... Da blir det Knøtten-mat istedenfor. Funker det og på en Søndag.

Hadde det kjempe gøy på julebord i går, ute på fest med gjengen fra Meny er aldri feil!
Tror det gikk sånn tålig greit med synginga og, så jeg er himla fornøyd=)

Men høye hæler all night long..... Dropper det neste gang forråsirresånn...OMG jeg falt jo og, det kom jeg på nå. Jeg trynte på toppen av trappa fordi jeg mista balansen, heldigvis datt jeg ikke ned trappa eller enda verre- gjennom rekkverket og rett ned på bakken...Som jeg trodde at jeg gjorde i det jeg falt, så jeg måtte jo grine litt.

Jeg har ingen bilder, lot være å ta med meg kameraet, men jeg er ganske så sikker på at det ble tatt EN DEL bilder der jeg var med! Dukker nok opp etterhvert på facebook kan jeg tenke meg. Men folkens- KUN FINE BILDER AV MEG OKEY??  Burde ikke være vanskelig, kanke skjønne annet!

Et exempel på bilder du bare kan slette

Hva slags diagnose vil du stille her??
Nå er det mat, snx=)

04.12.2011 kl.19:23 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

 • 01.12.2011 kl.20:46 Blogg

Nettop kommet hjem fra jobb og siste øving, idag fikk jeg lov til å knipse ett par bilder av de!Mike, Marita og
Lene. Har det sååå gøy når vi øver, jeg blir heelt i ekstase når vi finner en perfekt sang eller når vi finner en ny vri på en  sang som bare er sååå fin!!

Nei, hva skal en si? Har ikke fått kjolen min ENDA, hvis ikke den er ankommet i mårra før 14.00 så sliter jeg.
Men æ he trua!

1.Desember ja, tiden flyr, plutselig er det år 2012 så går jorda under.....
(Mamma nå tuller jeg)

Takker med det for meg (for i kveld  =p   ) 

01.12.2011 kl.20:46 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

hits