Blogg anbefaling

Jeg har ei veninne..et nydelig menneske, som har utrolig mye å gi, som har startet å blogge. Kansje du kjenner henne?Hun er utrolig flink til å skrive, sette ord på følelser, jeg blir rørt rett og slett. Du kan besøke bloggen hennes her.


Det ble dårlig med salsa i dag, avlyst eller noe=/
I mårra skal brukes til å sove leeenge, vaske leiligheten, og bare kose meg i sofa`n resten av kvelden!
Skal bli deilig.

Noen som har sett den siste episoden av 90210 som vet hvem som synger den sangen på slutten når Raj sier til Ivy at han ikke vil mere? Eller hva sangen heter...?De forelsket seg og giftet seg veldig unge, vel vitende om at han kom til å dø av kreft om ikke veldig lenge til. Hun ofret all sin frihet og livet sitt generelt for å være med han, og hjelpe til i tunge tider, inntil en dag han fikk tlf fra sykehuset om at cellegiften hadde begynnt å virke og han kom til å få livet sitt tilbake.

Plutselig fikk de et helt liv sammen å forholde seg til, og krangling om hvem som skulle få gjøre hva oppstod..Liten krangel ble stor og ting ble sagt som kansje ikke var helt gjennomtenkt.

Mens de er hver for seg for å tenke over hva som skal skje videre går det opp for han hvor mye hun har gjort for han hele denne tiden han har vært syk, og han vil gi henne livet tilbake, fordi han elsker henne.

Han får tlf fra sykehuset igjen som forteller han at de nå har funnet ut at cellegiften virket bare midlertidlig og kreften er nå tilbake igjen. I det han legger på røret kommer Ivy inn døra med tårer i øynene og forteller at hun elsker han over alt på jord og at hun vil være der han er uansett hvor det blir....

Han bruker litt tid før han svarer.... "Men det vil ikke jeg....Vi var bare sammen fordi vi trodde jeg skulle dø" " sier han og går med et veldig tungt hjerte.....

"Alcatraz"

Jeg mener hvilken annen serie tror du denne serien`s produsent har laget bare ved å se stilen av denne traileren?

Marit anbefaler En plass for trøst, oppmuntring, inspirasjon, motivasjon, healing, selvutvikling & livsglede. En plass for påfyll av det vi så sårt trenger i dagens samfunn. En plass for å bli påminnet om hvor fantastisk du er, og hva som egentlig betyr noe.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits