Noen få av mine favoritt øyeblikk på Beat for Beat

En del av sangene jeg ville legge til her, fant jeg ikke på youtube desverre, men her er noen få som dukket opp.

Den første sangen hun synger i denne videoen- Desperado- Magisk 
Jill Johnson 

 

Odd Rene Andersen 

 Fantastisk mann 

 

 Så må jeg ha med A1 gutta, Ben er så nydelig, om du ikke vil se hele episoden så spol frem til "I`ll make love to you" som er en av de første sangene.

 

Har du noen favoritter, isåfall- send meg link!

Søndag

Våknet i 13.00 tiden idag, til sol og Søndags kos. Har faktisk vært litt flink idag, skiftet på senga, brettet alle klær og lagt de inn i skapet, oppvask og klesvak + litt småvasking.
I går så jeg sesongens 5 Beat for Beat episoder, og jeg elsker virkelig det programmet! De to episodene jeg likte best var de som Espen Grjotheim og Tooji var med i, ble positivt overasket over begge to, utrolig dyktige itillegg til at jeg digger personlighetene. 

PS: Menn i hvit skjorte og vest er  ikke feil! 

  

Anywho- her går det i det vanlige, Klukk er i gang med Søndags middagen, og jeg gleder meg til å hive innpå når denne er ferdig.Jeg kutta grønnsaker! Sellerirot, gullerøtter og løk. I mårra har jeg fri, og er ikke helt sikker på om jeg skal gjøre noe spessiellt. 
Har så innmarrig lyst til å være med i musikaler, gå på dansing, være sammen med folk som er som meg, som elsker musikk og skape ting.Hjertet mitt brenner for det, det har det alltid gjort, og jeg gleder meg til den dagen jeg sitter midt i det. 
 

Update

Javel dere, jeg tok litt ferie jeg ettersom det var dårlig med nett i Fredrikstad. Men nå er jeg tilbake og har hatt to fantastiske uker med mine nydelige venner. 
Men litt tid for meg selv har jeg fått, og den brukte jeg til å se 1. sesong av Duets.

Jeg bare MÅ dele favorittene mine med dere, enjoy:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, som dere kansje skjønner er J Rome favoritten min! 
Det er utrolig mange nydelige duetter med de andre, men jeg vil du skal se de 9 episodene selv, for det unner jeg deg virkelig.

Ok, 2 til da med Kelly Clarkson (spol til 2 minutter om du vil skippe alt foran)

 

 

 

 

Beautiful right?

Akkurat nå sitter jeg og venter på at Klukk og Tommy skal komme hjem med Mia som har vært på pensjonat i 2 uker, jeg gleder meg så til å kose med han!! Selv om han helt sikkert bare vil ut å springe, og driter i hele kosen...

Sommeren er her for fullt og jeg har ferie frem til Mandag klokka 10.00 og jeg har virkelig tenkt å utnytte været. Håper på litt bading og sånn. Til helga er det Lyngdalsturnering og jeg gleder meg utrolig masse, for da blir det pianobar!! WEEEEEEEEEEEEEEEE!!  

Null bilder i dag, skal prøve å få til et bedre innlegg i mårra, snx da vettu=)

"Too late to appologiez"

Måtte bare dele denne med dere. 

<3

Landry & Brie Covers- fant de tilfeldigvis nå på youtube, og jeg kjenner at jeg elsker de litt.
De små tingene i sangen de har forandret helt på og måten de samarbeider på-
ikke stopp sangen midt i, da går du glipp av noe. 

 

 

Så fikk jeg to tips nå nylig, denne nydelige sangen til Mandy Moore-

Og så en cover av Norske Ina Wroldsen 

Så må jeg bare få avslutte med denne videoen, Charice <3

3 sang videoer

Jeg har nettop kommet hjem fra min første dag på Kiwi, ser litt sånn ut og, jeg gadd ikke å stelle meg på nytt for å filme, so bare with me!
Jeg kjørte 3 korte sanger fordi jeg verken husker teksten på en hel sang uten musikk og jeg syns det er kleint å synge en hel sang uten musikk.
Here it goes: 

 


 

 

 

My love is your love

En annen plass jeg kunne ønske at jeg var, og var en del av ser dere herI Glee verden... Der de bruker sang og musikk til å utrykke seg, der den ene inspirerer den andre, der alle jobber sammen som et team, og kan være seg selv 100 %.
De er så utrolig begavet, jeg blir sykt rørt hver eneste gang de synger, og oh how i wish it was me..

Glee befant seg ikke på min topp 5 liste over favorittserier, men det er kun fordi at Glee er en egen klasse for seg selv. *Om jeg kunne bare hoppe inn i skjermen og være en del av de*
Tårene mine bare rant og rant under hver opptreden i denne episoden dedikert til Whitney- R.I.P 

My 3 favorite songs at the moment...

Ron Pope- A drop in the ocean

 

 

Drive by- Train

 

 

Gavin Degraw- Soldier

 

 

Så må ha et par youtube favoritter:

Shania Twain & Backstreet Boys- From this Moment

 

 

Sam Kelly- Make you feel my love

 

Har du en  youtube favoritt? Send meg link- Jeg vil gjerne se!

Sam Kelly

Noe av det vakreste jeg har hørt 

Potetbåter og Glee

Ikke veldig bra bildekvalitet på tlf min, men du blir litt fristet likevel?
You should, var døds godt.

Onsdager er helt jævlige for å si det mildt, jeg er så sliten og det skal ingenting til før jeg hylgriner...for at alt er så grått og trist, verden er i mot meg og at jeg ikke klarer å se forskjellen mellom virkeligheten og mine egne negative tanker. Jeg får i meg noe mat, og føler meg bedre, men har mest lyst til å gå å legge meg før klokka blir 20.00.

Men jeg har til nå bare sett en episode av Gossip Girl, har enda igjen A gifted Man, Hart of Dixie og Glee.
Sist nevnte ser jeg sist, og jeg må bare si at jeg gråt meg igjennom omtrent hele episoden.

Eller hvertfall så gråt jeg masse på visse punkter i episoden. Positiv grining!
Når Finn reiser seg opp og begynner å klappe i takt når motstanderene opptrer i konkurransen, når de opptrer med sine egne helt fantastiske sanger som bare løfter enn opp, når de sitter i ring om forteller om noe de ser frem til i fremtiden som de kan glede seg til...

Etter Glee sitter jeg igjen med et smil og en god følelse, en glede over livet, og et tårevått ansikt. Utrolig hva som kan skje på innsiden etter 45 min på pc`n. Her er de tre sangene de premførte i Konkurransen, ikke det samme som å se episoden, men bedre enn ingenting.Her er samme sangen med bra kvalitet 

 Fly/ I believe I can fly

 Here`s to us- elsker når hun løfter sangen ett hakk opp mot slutten

Ny sang video- Har en drøm

Sang video- Av Marit Skree

 

Denne måå du bare se

Ikke ofte jeg griner av aduitions...Men denne....denne...

Wish you were here

Jeg er forelsket...Jeg er sikkert den eneste i verden som ikke har hørt den før, men om det finnes noen få sjeler der ute som er i samme båt som meg- press play and listenJeg elsker alt med denne sangen, og videoen er helt nydelig når hun begynner å gråte...Flax for meg at Lene har satt opp denne som et av forslagene til sanger vi skal øve inn å filme, jeg elsker å gjøre sanger jeg blir så gira på...Så krysser bare fingrene for at Marita stemmer ja og!

Om dere har noen forslag, si ifra, vi starter opp om en uke!One Direction

Jeg er stor fan av disse gutta, sykt talentfulle, helt nydelige!!  Videoen under er live, liker live videoer best.

 

 Skip reklamen og spol frem til 01.20 på denne

Jeg skal hvertfall på konsert om de kommer til Norge!!

Og når vi er inne på emnet, så kan jeg fortelle at sang gruppa vår (Lene, Marita og meg) kommer til å spille inn en sang i uka på film, og legge opptredene ut her, når vi starter opp igjen etter jul!!  Like??

Extraordinary merry christmas

 

 

No words..only tears of joy.... a christmas spirit..and a huge love for music...

Glee favoritter

De største bloggerene blogger mest om mote, sminke, har outfits, alt som har med utseende å gjøre. Jeg er på en måte helt motsatt. Jeg blogger om det som er skjønnhet for meg på innsiden.

Men det som er min absolutte lidenskap, er sang & musikk. Ingen følelse overgår den følelsen jeg har når jeg enten hører favoritt sanger på diskoteker og får danse...

....synger sammen med andre og den spesielle magien daler over oss, eller når jeg ser andre opptre på show, teater, konsert (som også er tortur for meg fordi jeg helst skulle stått på den scenen selv og ikke sitte i publikum).

Jeg brenner for musikk og i det øyeblikket jeg befinner meg akkurat der min sjel elsker å være føler meg meg uovervinnelig. Jeg kan klare hva jeg vil, ingenting annet betyr noe. Fealin`bigger than life...

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er fordi jeg nettop grein meg igjennom Glee, mens jeg sang med...maskaraen rant og lille Mia kikkert rart på mamma`n sin, lurte på hva jeg dreiv meg for noe rart.

Anyway, jeg ville gjerne få lov til å dele mine beste øyeblikk med dere av Glee, enjoy 

 

 

 

 

 

 

Alle som ser på Glee vet at de har sykt mange flere fantastiske opptredner, men tror ikke jeg har plass til alle her. Glee fan much?

Spillelista

Glemte jo å legge ut spillelista vår, de sangene vi fremførte på julebordet til dere som ikke var der. Her er de:

Someone like you- AdeleTag price- jessie JRolling in the deep- Adele

  

Pink`s Pritty pritty pleaseOg Love the way you lie- Riannah part twoMulig jeg får noen videoklipp fra kvelden, om bare Mariell kan få ræva i gir  !!   =)

Nå skal jeg kose meg med hjertesjokolade som Klukk kom hjem med til meg, Gossip girl, 90210, Glee, Top Model finale, og 2 episoder av Desperate housewives! 

You tube favoritter- Live

 

One Direction med Torn som du kan høre her.

 

 

 

Ovi Jacobsen

Jadda, helga var konge, og en stor del av den var det skyldtes selfølgelig pianomannen! Han heter Ovi Jacobsen, og kom ettersom jeg forstod på 3. plass i Eurovision Song Contest i 2010 og representerte Romania. Han er fra Romania men har bodd i Norge i 15 år.

Han sang en duett med Paula Seling som han har skrevet selv, du har kansje hørt den? "Playing with fire" du kan høre den her . Han er så sykt talentfull, at jeg bare måtte lage et innlegg om det!

Nye singelen hans heter Audry og kan kjøpes på itunes, og høres her. Fantastisk musiker, keep up the good work! 

"Stuck in my head" Tone feat Vinni

I like it!

Nelly- "just a dream"

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

I was at the top and I was like I?m at the basement.
Number one spot and now she found her a replacement.
I swear now I can't take it, knowing somebody's got my baby.
And now you ain't around, baby I can't think.
Shoulda put it down. Shoulda got that ring.
Cuz I can still feel it in the air.
See her pretty face run my fingers through her hair.

My lover, my life. My shorty, my wife.
She left me, I'm tied.
Cuz I knew that it just ain't right.

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

When I be ridin man I swear I see her face at every turn.
Tryin to get my usher over, I can let it burn.
And I just hope she notice she the only one I yearn for.
Oh I miss her when will I learn?

Didn't give her all my love, I guess now I got my payback.
Now I'm in the club thinkin all about my baby.
Hey, she was so easy to love. But wait, I guess that love wasn't enough.

I'm goin through it every time that I'm alone.
And now i'm missin, wishin she'd pick up the phone.
But she made a decision that she wanted to move one.
Cuz I was wrong.

And I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

If you ever loved somebody put your hands up.
If you ever loved somebody put your hands up.
And now they're gone and you wish you could give them everything.
I said, if you ever loved somebody put your hands up.
If you ever loved somebody put your hands up.
And now they're gone and you wish you could give them everything.

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

And I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

"For vår jord"

Har lagt den ut før, men gjør det igjen, fordi den er såå fin!

Torsdag idag, og jeg har fri!!!! Deilig å sove ut idag, var så sykt trøtt og sliten i går.
Magen min skriker etter frokost, men beina mine vil helst bare ligge i sofa'n... Dilemma!

 

Beautiful song

Joyful joyful...

Michael Grimm

What a voice.....Enjoy:En plass for trøst, oppmuntring, inspirasjon, motivasjon, healing, selvutvikling & livsglede. En plass for påfyll av det vi så sårt trenger i dagens samfunn. En plass for å bli påminnet om hvor fantastisk du er, og hva som egentlig betyr noe.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits