A few chosen words for today...

Det er Mandags morgen og en del av dere er nok på jobb. Jeg har fri hver Mandag og jeg elsker det.  Men selv om jeg har fri våkner jeg stadig tidlig på morgenen, jeg er tydligvis ferdig med å være b menneske, kl. 09.00 var jeg lys våken og klar for en ny dag. (Selv om klokka nå er 10.57 og jeg enda sitter i senga i morgenkåpa og skriver dette innlegget) 

Mye har vært i forandring i mitt liv det siste året, både innvendig og utvendig. Man er i forandring hele tiden, men det er ikke alltid man legger merke til forandringene selv. Men når et kapittel i livet ditt avsluttes og man går inn i et nytt et så merker man ofte at ting er anderledes enn før. 

Jeg liker å gå igjennom å lese faste ting hver dag og bli inspirert til å forme min dag på best mulig måte (mest mentalt) og i dag var det noen som skrev  (Gro-Helen Tørum) om å være i forandring, og hvorfor det alltid skapte slik kaos på innsiden, kunne det ikke for en gangs skyld være enkelt? Hun sier at nøkkelen for henne er å overgi seg, la det skje og sørge for å ikke gi monsterene fra den gamle energien næring. 

Det har vært utrolig viktig for meg å fokusere på positiv energi og ingenting annet de siste årene. Når det dukket opp negative tanker, handlinger, ord eller energi så var det om å gjøre å "tilgi" den personen det gjaldt så fort som mulig, til og med om det gjaldt meg selv. Fortid er fortid og den er forbi...borte...kommer aldri tilbake. La oss nå heller fokusere på hvordan det kan bli bedre idag.. I mårra..Fremtiden kan vi forme som vi selv ønsker og jeg vil fylle min fremtid med positiv energi. Jeg gleder meg til resten av mitt liv, jeg har mål, håp og drømmer som går utenfor hva som er reellt å drømme om, men jeg tror likevel det en dag bare vil dette ned i fanget mitt om jeg holder planene virkelige inni meg. Uansett hva som måtte dukke opp på min vei så vet jeg at - the best is yet to come. Denne setningen under er også ord fra Gro-Helen, syns den var så fin, sann og viktig og ville dele den med dere. 

"Det er som å spille i et orkester, vi er fiolinister og dirigenten stiller store krav til perfeksjon og evnen til å følge notene. Vi blir så opptatt av å være gode utøvere at vi glemmer å lytte til det vi faktisk er med på å skape, frykten for å spille feil er så stor at vi ikke hører de andre strenginstumentene, treblåserne, hornene, trommene som er våre medspillere, som samskaper med oss i den vakreste symfoni. "
Remember- you are special too...

Uansett hva vi gjør eller hvor vi går vil det alltid finnes noen som er bedre enn oss selv på visse områder. Noen ganger på alle områder .
Det er lett å føle seg mislykket, og miste motet når man føler at man aldri kommer til å klare å bli like flink eller se like bra ut som den ene personen som alltid ser ut til å gli igjennom livet fordi "h*n var født heldig. "
Men sånn er det med oss alle. Til og med denne ene personen du stadig ser opp til eller evnt misunner - eller en rar blanding har nok følt det sånn ovenfor noen andre en gang.

Jeg tenkte før når jeg var mindre at jeg kunne ønske jeg var en superstjerne, da fikk man egen sminkør og man så smashing ut hele tiden og fikk vist sitt talent for så mange mennesker. Men så ble jeg litt eldre og tenkte på det at det finnes uhorvelig mange superstjerner som ser smashing ut og den ene blir jo overskygget av den andre, og jeg tviler sterkt på at de er noe mere lykkelig av den grunn.

Selv om de er helt der oppe, tror jeg likevel at de føler seg svakere og styggere og mindre talentfulle og suksessfulle enn sin neste. De har jo livscoach alle mann som hjelper dem å tenke riktig til enhver tid. 

Men så ble jeg voksen og fant ut at vi er alle fantastiske på hver vår måte. De vi legger merke til er de som ikke lengre sammenligner seg selv med resten av befolkningen, de som ikke lengre føler et behov for å imponere og som har akseptert "sitt jeg" og har blitt trygg på at seg selv er mere enn godt nok, og har lagt misunnelse til side og laget plass til beundring og inspirasjon.

Hemmeligheten er at denne personen har funnet trygghet i seg selv, og har stor tro på egne ferdigheter og lærer seg nye vanskelige ting- ikke fordi h*n blir vist hvordan det skal gjøres men fordi h*n er i harmoni med seg selv og prøver og feiler i takt med lidenskapen for det h*n driver med. Når man gjør noe fra hjertet kan det aldri bli feil uansett hva andre måtte mene eller hva fasiten sier. Når man gjør noe fra hjertet og kjenner kroppen vibrere av lykke og man slutter å tenke og bare surfer på følelsene som tar over- da er du der. 

Du kommer aldri til å bli denne personen du ser opp til. Men denne personen vil aldri kunne bli deg heller.  Om du stadig snubler fordi du enten presser deg selv på feil måte og overanalyserer alt fordi du så gjerne vil imponere noen eller få vist frem hva du kan få til vil jeg gjerne at du skal høre på hjertet ditt neste gang du er i en slik situasjon. Slutt å tenk, slutt å døm deg selv, slutt med alt, bare føl. 

Bare da setter du deg selv i en posisjon til å være den jenta eller gutten som kansje noen andre en dag vil se opp til. More importantly, only then you`ll feel true joy...

 

Remember- you are special too...

 

Highsensetive much?

Siden jeg ikke har egne møter å gå på og har behov for å snakke om temaet så får dere være lyttere. Jeg vet om flere av dere som er i samme bås som meg bl.a min mor og mest sannsynlig har dere behov for å diskutere saken dere og, eller lese om den.Jeg har alltid visst at jeg var anderledes og jeg har alltid vært klar over at jeg tar inn alt for mye- jeg har bare tenkt at det var fordi jeg var i kontakt med mitt høyere selv og var veldig åpen. Og det stemmer jo men ordet Høysensitiv hadde jeg aldri hørt om før nå.

Jeg sitter å leser artikkel på artikkel om det og det er akkurat som om jeg har funnet noen som endelig forstår meg fullt ut. Hver eneste setning beskriver meg og mitt liv, det er helt rart men også utrolig deilig å få en forklaring på det hele, trodde på en måte mye av det bare var meg som var lat, og ikke funket som jeg skulle og ble fort deprimert for ingenting.Trodde jeg var underernært på vitaminer og derfor alltid var den som var trøtt og sliten selv om jeg hadde sovet mest, trodde at jeg var et svakt menneske som ikke tålte press og har derfor ungått alle slags eksamener, oppkjøring, og har gjort det helt elendig på auditions i forhold til det jeg er kapabel til fordi høysensitive faller igjennom på prøver de blir iaktatt i og det er ikke min feil. Det er bare slik jeg ble født.

Tidlig på kvelden må lyset senkes veldig , omtrent helt mørkt har vi det her hjemme for øyene mine tåler ikke sterkt lys- hvertfall ikke om kvelden. 
Hver gang Klukk klapper pga fotball eller andre ting (han lever seg veldig inn og er veldig engasjert=) så får han kjeft, haha for det er så forferdelig høyt og skarpt at det føles nesten som om han skader meg. Jeg blir veldig fort sint om han gjør dette og føler for å kaste pcn i gulvet. Midt i brystet så er det noe som pulserer, og når jeg får angst, blir veldig sinna o.l så banker dette veldig fort (man kan se se fysisk veldig tydelig) og jeg får enorme smerter i brystet og har pusteproblemer. Det er ikke hjertet for det har en helt annen rytme som slår samtidig med dette. 

Jeg har alltid hatt veldig behov for å gjøre noe meningsfullt, som de beskriver i artikkelene så visner vi og dør bort om vi ikke føler vi gjør en forskjell eller er med på å forandre noe- noe som gir mening til livet. 
Jeg ler for meg selv her, nesten litt på gråten også i tillegg til smerte i brystet pga et kaos med følelser over å lese om detteMin verden igjennom mine øyne og sanser her er helt anderledes enn de fleste andres, og det er viktig at folk vet om det sånn at ikke ting blir oppfattet feil. Jeg trenger tid for meg selv, jeg har ikke overskudd til å være med på alt, komme å besøke folk så mye som andre kan for jeg blir helt gåen av en vanlig arbeids uke. Bare av å gå å handle på butikken kan jeg bli helt utmattet. Den ene gangen for noen måneder siden måtte jeg og Klukk nesten bare gå ut igjen uten varene, han måtte stå og holde på brystet mitt for det holdt på å eksplodere. Mest sannsynlig så var det noen kunder der som hadde en voldsom negativ energi eller som gikk og bar på noe som jeg tok inn bare av å være i samme rom som dem.  

 Så i jobbsammenheng der man er i kontakt med mange mennesker daglig er en stor belastning i seg selv i tillegg til jobben man skal gjøre,  i tillegg til at man har et voldsomt behov for å gjøre alt rett og er innmarrig samvittighetsfull. Jeg liker ikke å få kjeft, som de sier så vet vi med en gang vi har gjort eller sagt noe feil og straffer oss selv til de grader og om noen skal påpeke og kjefte i tillegg blir det for mye. 
Vi kjenner allerede energien din og vet hva du syns, no need to say it out loud.Jeg har alltid hatt en veldig sterkt bånd til dyr og vet som oftest hva katten min vil, om han mjauer fordi han er ensom og trenger nærhet eller om han vil ut, eller ha mat eller leke. Hester, hunder og andre dyr har alltid koblet seg på energien min og selv om det er første gang vi møtes så er de imøtekommende og blir aldri skremt. Jeg må bare hoppe over alle artikler om dyremishandling, om du tror du reagerer sterkt så kan du gange den smerten med 5- der har du meg som nesten må legges inn om jeg skal gå grundig inn i en slik sak.

Jeg elsker musikk, dans, kunst, teater, filmer og alt kunstnerisk. Jeg blir utrolig rørt (sitter å hygriner) og det gir meg så utrolig mye, det fungerer som healing om jeg ser en spisode av Glee, eller sitter på youtube og hører favorittsangene mine. Og jeg trenger healing- ofte i og med at jeg tar inn alt det negative fra alle kanter konstant.Jeg har i mange år laget beskyttelses sirkler rundt meg selv, huset mitt og de jeg er glad i for å kunne fungere og føle meg trygg og for å holde det negative på avstand og det sier de også er en lur ting å gjøre.

Vi er veldig kreative, omsorgsfulle, intuitive, fantasirike og samvittighetsfulle, og om vi blir plassert i sjefsstolen og får styre som vi vil kan vi flytte fjell. Jeg har alltid syns at jeg har vært veldig flink til å jobbe, og dette er absolutt en del av grunnen til det.

Å være lykkelig vil si at man er i balanse. At man er i harmoni med seg selv. Dette er veldig vanskelig for slike som meg som stadig blir dyttet ut av denne balansen pga støy utenifra.
Jeg er veldig redd for at andre skal tro jeg er sur og i dårlig humør mange ganger for jeg klarer ikke å småprate og le og være normal store deler av tiden fordi jeg kjenner på alt det alle rundt meg hele tiden føler. Om jeg er blandt mennesker som er fulle av positiv energi og har det bra med seg selv, så jeg jeg selvfølgelig med på lasset. Derfor har jeg det som regel utrolig gøy når jeg er ute på fest for da har alle lagt fra seg vonde følelser og går inn for å kose seg. Det er befriende for meg og da koser jeg meg såå, føles som om 1000 tonn flyter bort fra mine skuldre.Jeg ser på det å være høysensitiv som en stor resurs, jeg vet jeg har mange kvaliteter som er bra for andre og jeg trenger å føle at noen trenger meg. Jeg trenger å føle at jeg gjør noe meningsfullt og jeg har behov for å føle at det jeg er har en verdi. 

Samtidig så er det utrolig slitsomt, en stor påkjenning som aldri vil gå bort og som ofte ødelegger sjangsene mine for å kunne lykkes i noe i forhold til at jeg faller igjennom når jeg må bevise noe, prøver og alt sånn. Men jeg syns selv at jeg er fantastisk flink til veldig mye når jeg koser meg og føler meg trygg og det er det som betyr noe.

"Blir fort handlingslammet" står det. Ja,  på det værste så skjønner jeg ingenting selv om jeg kan det inn og ut. Da er det bare å gi opp, og heller prøve igjen en annen gang. Dette er veldig dumt fordi ofte dreier det seg om å forklare noe for folk som forventer mye av meg. Og plutselig står jeg der og klarer ikke å sette riktig ord etter hverandre og det er akkurat som jeg står og ser på at jeg selv driter meg ut og jeg har null kontroll over det.Når jeg er sulten (og det er mange ganger i løpet av dagen) blir jeg kjempe irritert om jeg ikke får spise. Jeg jobbet på en plass før som ikke var så greit i forhold til spisepauser og det var et helvete hver gang og noen av de folkene som hadde noe med det å gjøre er noen jeg kommer til å mislike sterkt resten av livet mitt.

Det står at vi har lett for å bli syke, jeg har ikke vært fysisk syk på 15 år men inni meg har det ikke gått like bra som noen av dere sikkert har fått med dere. 
Mange ganger kunne jeg ønske jeg hadde noen piller tilgjengelig som jeg kunne ta når det ble for mye for meg. Skal tydeligvis ikke ha nok med mitt eget liv og egne problemer jeg må ta inn alle andres også. Jeg har ofte følt at jeg har vært en veldig svak person hele livet fordi jeg konstant har gått med en desperat tanke om at jeg ikke orker mere. Men jeg forstår nå at det er en grunn til disse følelsene og ja det har vært beintøft til tider.Jeg elsker å sitte hjemme for meg selv, heldigvis så er ikke Klukk et voldsomt full fart menneske han heller, i går feks satt jeg med samme tingen på pc`n omtrent fra morgene til kvelden uten at jeg hadde fått gjort noe annet, og det passer meg helt fint. Jeg trenger tid og ro og jeg trenger å gjøre ting i mitt eget tempo for at jeg ikke skal føle jeg må stresse og komme i ubalanse.

Jeg er veldig god på å lese andre mennsker, eller jeg liker å se på det som om at jeg føler andre mennesker. Klukk er flink på å lese dem, jeg er flink på å føle dem. Sånn typ 100 %. Og har derfor veldig vanskelig for å vite hva jeg skal si og ikke si, hvordan jeg skal oppføre meg og hva jeg skal legge vekt på.Jeg blir rolig og balansert av den vakre naturen vår, soloppganger, solnedganger, skog, store fjell, pøsende regnvær, nydelige oaser, lukten av nyklippet gress og lyden av bølgeskvulp. 

Jeg burde egentlig begynt å meditere og kansje startet med yoga, det kommer nok etterhvert.  

Det er viktig for meg at hvertfall familie og venner blir klar over dette sånn at dere kan forstå min væremåte litt bedre og jeg slipper å føle et stort ubehag når jeg ikke klarer å forklare meg når jeg ikke helt har kontrollen. Håper innlegget var til hjelp for dere andre som er som meg, vi kjenner det igjen i hverandre med engang og dere vet hvem dere er. Å være høysensitiv er en gave og vi kan gjøre de utroligste ting om vi selv får styre og bestemme. Vi må bare være flinke til å stå i vår kraft og legge om livet slik at det passer med vår væremåte og holde oss rundt mennesker med positiv energi. Tenk på hva vi kunne fått til om noen av oss hadde gått sammen på et proskjekt...I`m just sayin`... =)

Have a nice day! 
A few chosen words...On behalf of my kind of people

Jeg har kalt denne bloggen for "My Journey" for det er slik jeg ser på livet. En reise. På denne reisen har jeg i 29 år opplevd som de fleste andre, glede, sorg, spendene ting, og vanskelige ting. 
Jeg har lært at man ikke burde vente med "å leve" til man "har tid" for når man kommer til det tidspunktet der man er ferdig med alt man skulle gjøre først så har livet allerede tatt en annen vending.
Og det man egentlig hadde planer om å sette i gang med blåser i takt med vinden og man omgir seg plutselig i nye omgivelser der ting er helt anderledes enn dagen før. Det er ikke alt man kan planlegge. Ting skjer og livet kan snu`s opp ned på en dag. 

Det er bra å ha fokus på de rette tingene som å spise sundt, trene og få i seg vitaminer, men la oss nå ikke glemme hva som skjer emosjonelt, psykisk og helhetlig.
Det er viktig å velge bort de menneskene som bare gir oss negativ energi. Nå tenker jeg ikke på mennesker som går inn for å gjøre andre vondt, men mennesker som uten å vite det skaper indre kaos i oss og drar oss ned og gjør oss tilsynelatende svakere.

Noen tror tydeligvis at så lenge de ikke sier noe eller gjør noe galt så har ingenting skjedd...Et lite klassisk eksempel til du som fortsatt ikke henger med. Du vet når du spør om noe er galt og vedkommende sier "nei"... Men hele kroppen din vibrerer fordi du vet at det bare er løgn? Da har personen formidlet det til deg uten ord eller handling og det gjelder i alle tilfeller selv om noen ikke alltid klarer å se det.

Dette er selfølgelig helt ok, for alle må få lov å la være å dele ting de ikke vil dele. Men når de formidler falskhet, og har negative intensjoner, og er så intenst opptatt av at de selv har rett og du merker den sinte reaksjonen dems blir øst utover deg i form av mørk energi da er det ikke lengre like greit.

Omgi deg med de som har noe å gi deg, som løfter deg opp, som får det beste ut av deg. Det er det beste for deg og alle rundt deg. Ikke nødvendigvis de snilleste og høfligeste men de som du går hånd i hanske med, som passer sammen med din personlighet. De som du kan være 100 % deg selv med som er på samme energi frekvens.

Verden ser nok veldig anderledes ut i andres øyne. Livet føles veldig anderledes ut for deg i forhold til nabo`n din.  Så det er klart at folk reagerer på hverandres valg, men vi må huske på at nabo`n din har ikke gått i dine sko, har ikke samme mål og drømmer, har ikke din bagasje og aner ikke hvordan du har hatt det sånn egentlig- det er bare du som vet det. Han er mest sannsynlig ikke på samme energi nivå som deg og klarer ikke å se det fulle bildet, og dømmer derretter. Vi er alt for kjappe til å dømme hverandre. Er det virkelig så innmarrig få mennesker her i verden som kan se litt lengre enn sin egen nese?

Å forstå at det som er rett for deg er ikke rett for meg? Uansett hvor ufornutig valg man skulle syns andre tok så er det ikke nødvendigvis ufornuftig i deres øyne.Vi baksnakker, dømmer og går sammen mot andre- for hva? Mange av disse menneskene som gjør disse tingene er som regel veldig hyggelige, men gud å slemme de er bak smilet sitt og det hyggelig tonefallet.  Noen klarer ikke å se hva som egentlig skjer og joiner dem fordi de er jo så hyggelige. Har du noen gang opplevd det og så gått på en smell når du fant ut hva som gjemte seg bak fasaden?

Mange av oss fanger opp det som ikke blir sagt med ord, energien som ligger i det som blir gjort og måten det blir gjort på. Man trenger ikke å si noe stygt, eller skjelle på noen for at en person skal føle ekstremt ubehag og bli helt forfjamset slik at han eller hun ikke klarer å tenke klart, konsentrere seg eller huske det han eller hun skulle si. Intensjonen bak det du sier og gjør spiller en stor rolle og energien din når ut til veldig mange og har ringeffekter. Derfor, velg dine venner med omhu, de som blir valgt bort kan finne hverandre og "se seg selv i speilet" til det går opp for dem hvordan deres ord, handlinger, intensjoner, energi og mangel på forståelse har skadet andre, og dermed forhåpentligvis snu og gå en annen vei. Det var ikke meningen å skrive et så negativt innlegg, men noen ganger er det nødvendig og jeg håper det når ut til alle som kunne trenge å lese det. Sender positiv og healende energi til alle som daglig føler seg ødelagt av noen som gjemmer seg bak et smil og et hyggelig tonefall. 
Ta tilbake kraften din og stå i den så lenge du bare klarer og stol på at universet hjelper deg.  

De fleste bilder er hentet fra weheartit

If I had a say...

Jeg har aldri vært veldig engasjert i politikk. Jeg kan vel dra det så langt som at jeg aldri har brydd meg mere om det ene partiet enn det andre, bare stemt det jeg har blitt fortalt jeg burde stemme
Det er ikke det at jeg ikke bryr meg om hva slags fremtid vi skal få, tvert i mot- men ingen av partiene har noen gang fremmet det jeg har ønsket skal stå i fokus.  Jeg drømmer om en ny verden, der medmenneskelighet og skoletimer med oppbygging av selvtillit og livscoaching skal få plass. En verden som er bygget på et fundament av oss selv som en energikraft som man kan forme som man vil og lære å bygge broer så vi sammen kan nå inviduelle og felles mål. En verden man tar vare på vår jord , hvor makt og penger ikke spiller en så sentrert rolle som det gjør i dag. Vi er alle født med et stort potensialet. Men de fleste som ikke får full oppbacking, støtte og hjelp vil aldri kunne nå toppen, rett og slett fordi vi river hverandre ned av egosentrerte grunner.

Verden i dag er full av mennesker som absolutt ikke har det noe bra og den er full av dyr som lider... Og hvis vi alle bestemte oss for det, så hadde vi hatt mat, penger og medisiner til alle.Jeg vet at et menneske ikke kan gjøre så veldig mye. Et helt land har også sine begrensinger. Men om man ikke tar det første steget, vil man aldri kunne inspirere andre til å kunne følge etter.Jeg kunne ønske vi kunne legge mere vekt på selve mennesket og ikke papirer og utdanning. Sette mennesker med livserfaring, gode grunnverdier og en større forsåelse for hver eneste elev i arbeid på skoler og egne grupper utenfor skolen som et gratis alternativ for de som ønsket det med coaching og tilretteleggelser av drømmer og mål for hver og en. Legge en livsplan, kansje bare for året eller de fem neste. 

Vi trenger alle å bli motivert, inspirert og høre at vi er gode nok fra tid til annen. Vi trenger å høre fra vi er små at vi er utrolig verdifulle og at det finnes en grunn til at akkurat vi ble født. "Jeg vil hjelpe deg å finne ut av hva det er og gå dit sammen med deg" I dagens samfunn trenger vi en banebryter. Vi burde få pågående doser med indre ro, healing, oppløftende møter og lære teknikker for å kunne hjelpe oss selv og andre i alle livets harde møter. Barna er vår fremtid og jeg syns det er uhoverlig viktig at vi finner en balanse så vi kan lære å leve i harmoni. 

Jeg drømmer om en verden der alle kunne få være seg selv, uansett rase, seksualitet, tro, væremåte, utseende, makt, status eller penger- om vi ble opplært til å respektere hverandre uansett og kunne samarbeide og dra fordel av hverandres forskjeller så hadde vi nådd så mye lengre og vi ville ikke ha ødelagt mennesker langs veien.Jeg vet ikke med deg, men jeg liker ikke å leve i en verden som er fylt med så mye grusomhet. Og det er kun vi mennesker som gjør det slik. Vi har makten til å snu det hele. Men vi må begynne med oss selv. Og deretter skape lys i mørke hjørner. Jeg kan ikke noe om å styre et land, men om jeg var den som styrte Norge- så ville jeg satt kjærlighet, harmoni, selvutvikling og medmennskelighet på toppen av lista mi.
We can all make a differense in someone`s life.
 

 

 

And somewhere along the way...

Frykt er et ord jeg ikke er så glad i. Kansje fordi jeg fyller livet mitt med for mye av det.
Frykt for å ikke nå opp, frykt for å gjøre noe feil, frykt for å si noe feil, frykt for at noe skal gå galt, at ikke man skal kunne få til å forklare seg selv....
Det er så innmarrig unødvendig, det eneste som skjer er jo at man hemmer sjangsene sine for å faktisk gjøre noe rett.

Frykt gjør at man overtenker, overanalyserer, og setter fokus på feil plass, energien blir negativ og resultatene derretter.
Så hvorfor kan man ikke bare la være når man vet at det ikke er bra?Når man er uredd og har tro på seg selv og innser at så lenge man gjør sitt beste så vil det gå bra til slutt, så vil man få til hva som helst.
Man bare børster av seg og reiser seg og prøver på ny helt til man har mestret det, eller fått til det man satte som mål, uanfektet av alt som skjedde før man kom dit.

Hvorfor har jeg latt frykten overta som sjef, jeg liker ikke måten den styrer på og det er utrolig slitsomt å kjenne hvordan den påvirker resten av alt det fine som bor i meg. 
Livet er fylt med vanskelige oppgaver og jeg er absolutt ingen ekspert på området. Selv om mitt høyere selv vet hva som må til og skjønner alt, og forstår alt så har jeg problemer med å samarbeide med meg selv- mitt menneskelige jeg. Jeg er visst tydeligvis et vanskelig vesen. 

Man må være i harmoni med seg selv, Mind- spirit, body and soul -for å kunne være oppriktig lykkelig. And somewhere along the way- I started to work against that when I let fear take the lead.
Så hva gjør man da, for å avslutte denne kontonuerlige kampen mot seg selv som man taper uansett om man vinner? Just do it

Alt blir klarere når jeg går ut av døra. Og jeg går ut av døra nesten kun når jeg skal kose meg med en marlboro. Jeg setter meg på den to- etages tre-trappen som tvinger meg til å se bortover mot havet og jeg kjenner at jeg våkner. Ikke på den måten vi våkner til vanlig, men våkner opp fra en film og kjenner at jeg åpner meg. Jeg føler universet hvisker meg i øret at for å kunne ta imot det jeg blir gitt må jeg gå ut og være åpen for å ta i mot. Jeg som satt i sofan i halvkoma og trodde jeg var åpen der..Livet er så merkelig. Alt man skal igjennom, ofte uten at vi helt skjønner hvorfor eller får noen slags forklaring. Men plutselig gir livet oss noen små glimt av håp, lykke, noe større enn oss selv og den lille firkanten vi har for vane å ikke gå utenfor.Men når jeg faktisk går utenfor...og tar inn alt, puster inn frisk luft og kjenner at alt jeg syns er problematisk eller en stor greie bare seiler sin vei fordi det går opp for meg enda en gang at alt det som skjer her på jorda, alt vi foretar oss, spiller veldig liten rolle i den store sammenhengen.Jeg er meg- Marit Skree...Men jeg er så mye mere. And when mind & spirit are connected, we are our true selves and can see everything with a different set of eyes.

Mange lever livet sitt uten noe mål og mening. Ikke fordi de ikke vil ha det men fordi de har mistet sin veiOg det er virkelig ikke meningen vi skal igjennom så mye livslærdom og harde tider om man går hver dag og ikke ser hva poenget er med å stå opp in the first place. Man står opp, går på jobb, kommer hjem sliten og venter på at det skal bli kvelden igjen and that`s it. Jeg vil oppfordre en hver som skulle føle det sånn om å endre sitt eget liv øyeblikkelig, uansett om det passer eller ikke i forhold til de rundt deg. Det er en grunn til at akkurat du eksisterer og ender det stadig opp med at du skuffer deg selv eller andre med det du har å gi, så er du på feil plass. Alle har en plass de kan skinne og du vet det kansje ikke selv enda men du gleder deg veldig til du kommer dit. Men du må være åpen for å ta i mot. Ha tro på at veien blir til mens man går og alle "problemer" langs veien blir tatt hånd om for deg.

Livet er så utrolig skjørt og vakkert og vi kaster bort utrolig mye tid og energi på ting, mennesker, steder som vi egentlig ikke hører hjemme hos. Og ting vil ikke forandre seg om du ikke begynner å ta andre valg en det du har gjort til nå.Selv om det virker skremmende, og heller vil forsette dette kjedelige meningsløse livet du lever for øyeblikket fordi det på en rar måte virker betryggende så er det følelser som kun kommer av frykt. 
Just do it, close your eyes and jump 

Stand up darling...

Mange mennesker sliter med angst. Noen verre enn andre. Jeg er nok ikke den som sliter "verre enn andre", men gud å mange ganger jeg må snakke til meg selv, styre tankene mine på rett spor når jeg er helt på tur. For selv om det dukker opp bekymringer mange ganger til dagen, så blir det jo ikke bedre av at man vrir og vrenger seg frem og tilbake i hodet sitt, hva hvis, tenk om, hvorfor og jeg klarer ikke...Er jeg kansje ikke god nok?Jeg vil helst gjøre alt rett hele tiden og misliker tanken på at noen skal syns noe negativt om meg eller hvordan jeg gjør ting. Rettelse, jeg misliker at de jeg omgås med som betyr noe for meg skal bli skuffet eller endre synet sitt på meg fordi jeg ikke alltid når opp til deres mål og forventinger.

Men nøkkelen er å huske på at mine mål og forventninger ikke er de samme som andres. Hvorfor er det så fort gjort å glemme?
Man bruker så mye tid og energi på en negativ tankegang og det er utrolig slitsomt om man ikke klarer å slippe tak.Om du er i samme båt som meg så vit at du ikke er alene og at dette er ganske normalt. Og det er ganske normalt å ikke nå opp hele tiden, vi er bare mennesker som prøver vårt beste og noen dager er vårt beste kanskje bare at man kommer seg igjennom dagen like hel som man var når man våknet.

Noen flyr nok igjennom livet uten å ofre det en eneste tanke, de presser seg ikke på samme måte og våkner opp like fornøyde med tilværelsen neste morgen uansett hva som har skjedd dagen før.
Heldig er du om du kjenner deg igjen i det.

I kveld trenger jeg en liten pep talk for å komme tilbake på riktig spor, men det er så innmarrig vanskelig å endre følelser og tanker, sometimes you just feel like hell.It`s okey not to be great all the time, it`s okey that some people get dissapointed from time to time, you are amazing in the bigger picture so please stop punishing yourself.

I mårra når du våkner, uansett hvor trøtt du er, så kommer det til å bli en fantastisk dag. Alle vonde bekymringer finner sin vei ut av systemet og nye minner er klare for å skapes.
Dont waste your life believing that everyone looks at you through a magnifyingglass and their whole world evolves around catching you when you`re not at your best. You are amazing, but hey- they`ve got better things to do. 

And remember, 99 % of all your worries are only in your head. Bilder hentet fra we heart it

06.06.2013

Vi nærmer oss slutten av uka, og jeg og Klukk er en dag nærmere hotell helg.Som sagt var vi på salsan i går kveld og det var hærlig å få danset litt igjen!!

I dag sov jeg til 11.30 selv om jeg la meg 00.30. Trenger endel søvn og hvile fortiden, utrolig deilig er det hvertfall!
Idag har jeg vært flink husmor- tatt oppvask, klesvask og kuttet opp hvitløk, løk og gulerøtter så Klukk bare kan begynne stekingen når han kommer hjem fra jobb. I dag blir det hjemmelaget gryterett!Skal på jobb i mårra, men i kveld blir det bridge i Søgne!Vi tenkte vi skulle lage ny videoblogg snart, noen som er klare for det??Jeg mener, når til og med Tom Høiland syns det er underholdene og spør om når neste kommer (haha) så må vi jo gå i oss selv og hente frem det vi kan..Jeg lærte et triks i går som jeg irritert meg over lenge at jeg ikke kunne. Å ta print screen på mobilen. Kan godt hende at det kun var meg igjen i hele verden som ikke visste hvordan man fikk det til, men om det finnes noen andre intetanende sjeler der ute så gjør man det slik: Hold inne låseknappen og hovedknappen i midten (hjem knappen) samtidig- lenge nok til at du ser det skjer. Dagens tips!

Er det ellers noe jeg ønsker å dele med verden utenfor mine fire vegger?
Ja- det er det. For jo bedre jeg føler meg, jo mere har jeg å gi til andre. Behovet for å kunne hjelpe akkurat deg blir større når jeg ikke lengre bruker alle krefter jeg har på å holde hodet over vann selv.Det høres kansje dramatisk ut, men for mange av oss så er det akkurat sånn det føles selv om vi klistrer på et smil hver dag og jobber og stryrer med alt livet slenger vår vei.
Jeg følte hvertfall at jeg ikke kunne kutte ned, ikke la være å stresse, ikke hadde "råd" til å ta vare på meg selv og jeg var opptatt av om jeg tok en time-out så ville det henge etter meg resten av livet og på en måte skade meg.Men livet går ikke ut på å være flinkest mulig, oppfylle alles krav og forventinger og slite deg ut til du ikke orker mere.
Jeg kom til et punkt der jeg ikke lengre hadde noe valg. Og nå ønsker jeg bare å gjøre ting som vil løfte meg opp. Ting som gir mening og som beriker sjelen. Jeg fortjener det, og det er utrolig befriende og kunne føle at man fortjener det.

Men det gjør du og. Glem alt som heter image, slutt og legg så mye vekt på hva andre skulle tenke og mene om deg.
Vi bruker alt for mye krefter og energi på å imponere andre vi ikke egentlig bryr oss om  engang.Om det finnes ting i livet ditt som du sårt ønsker å forandre, en situasjon som du ikke helt klarer å komme deg ut av- så vit at det kommer en dag der tåka vil lette. Om du fokuserer på deg selv og at du skal ha det bra og kutter ut alle andre negative tanker, væremåter og energier så vil det bare komme av seg selv. Og for all del- uansett problem eller dårlig livskvalitet så er det viktig at du snakker om det til noen, sett en strek på alt det vonde og bestem deg for at fra nå av begynner livet. Alt det gode du har gått glipp av vil nå begynne å strømme din vei og sett grenser for hva du skal finne deg i. Fra nå av skal du kun reise en positiv reise, og kose deg. Ta inn alt vår moder jord kan tilby og finn trøst og tillit i at universet vil ta seg av deg.

Det er en grunn til at du er her og du har masse å tilby. Slutt å søke aksept av andre. Andre finner aksept i deg så fort du begynner å tro på at du er den eneste du trenger aksept fra.Bilder hentet fra google

In the middle of the storm

De siste årene i mitt liv har vært...la oss si en stor livsoppgave. En god del hinder som nesten har slått meg i bakken.
Jeg har følt at jeg ikke var sterk nok til å mestre alle disse "problemene" som stadig kom min vei, og hadde ikke ork til annet enn å leve i min egen boble en god stund der det ikke fantes negativ energi.Hele tiden visste jeg at dette var hinder som var satt opp med vilje sånn at jeg skulle få muligheten til å se løsninger og lære noe, utvikle meg selv og pushe grenser, men jeg må innrømme at det var flere ganger enn jeg kan telle på to hender at jeg ba universet om å ikke la meg våkne opp neste dag fordi jeg ikke klarte mere...

Når jeg sier hinder så mener jeg alle slags ting som forekommer i hverdagen. Når man prøvde å løse det ene problemet, møtte man på ett nytt ett, som  gjorde at det oppstod enda ett og ballen rullet bare videre til jeg omtrent ga opp.Over lengre tid så vil batteriet inni oss bli mindre og mindre og man tåler ikke så mye før det til slutt dør helt ut...

Det er først når man dør helt ut at man man sjangsen til å starte på nytt. Når man er på det mørkeste er man nærmest lyset. Det er på det tyngste man er rett før målstreken.


 

Uten at man legger merke til det selv, så har man krysset den. Og man står på bar bakke, helt barbent uten noe. For alt som var -døde bort. 
Og når man står uten noe så er det mye som må på plass. I vårt tillfelle- ny plass å bo, nye jobber, nytt budsjett, ny oppkjøring, nye drømmer, nye planer, nytt forhold og ny tankegang.

Det kan være ganske skremmende når man står oppi en hektisk hverdag og ting må skje innen en tidsfrist. Det er ikke bare å knipse med fingrene. Det kan oppleves som et stort kaos og at man ikke helt er i stand til å ha kontroll over alt samtidig.

A smooth sea never made a skilled sailor, så å beholde roen inni seg midt i stormen er en av tingene livet har lært meg.
Å stole på at universet vil hjelpe meg, åpne dører og vise vei har gitt meg styrke til å vite med meg selv at alt kommer til å ordne seg.

Det er klart det finnes øyeblikk nå og da der jeg aldeles ikke har troa på at jeg skal få til noe i det hele tatt, men det er bare gamle tankemønster som spiller på auto og dem trenger jeg ikke lengre. Omprogrammering Marit, tenk nye tanker og erstatt de gamle. Jeg ikke har fortalt dere en brøkdel av livet mitt engang, men jeg har kansje gitt dere en liten smugkikk på tanker og følelser mitt oppi stormen. Og det jeg ville si til deg var at om du skulle befinne seg på bar bakke, barbent uten noe- så vit at alt kommer til å ordne seg av seg selv. 

It`s alright to be in the middle of nowhere..as long as you keep on walking. Når livet ditt er på det værste så betyr det at det er like før alt vil forandre seg til det bedre. Smil til dine indre demoner og si tusen takk for alt du har gitt meg, men nå er jeg ferdig med deg og klar for å gå videre. Gi slipp på de tusen problemene du prøver å sjonglere når du føler deg klar for det og vit at når en dør lukkes, så åpnes en annen. 

It`s when everything hurts the most, it`s about to turn around- so dont give up on yourself...
 

Er du der?

Er du der? Du som er den reneste delen av deg selv..Du som er den som alltid sender gode tanker og energier til deg selv- selv om "deg selv" ikke alltid velger å høre etter...Jeg vet at du er der men du blir fort glemt oppi alt.  Men det er deg jeg gjerne vil snakke til nå. Det er du som fokuset bør rettes mot. Kan du hente henne frem er du snill? 

Jeg vet at du ofte blir såret. Jeg vet at det ofte er veldig tungt. Jeg vet hvor sterk du er som fortsetter å kjempe selv om du stadig blir tråkket på av stemmer som roper høyere.
Du skal vite at selv om du tror at ingen hører deg, eller ser deg så er det noen som gjør det. 

En dag vil vinden snu, fordi kjærligheten er større og mektigere enn noe annet. Du er kjærlighet. Du er vis. Du er nydelig. 
Det du gjør er ikke for ingenting. Du er med på å skape en energibølge som når ut til flere enn du tror. En bølge full av medmennesklighet og kjærlighet. Folk flest er så alt for opptatt av matrielle ting, suksess utad, makt og status, det er så lett å glemme deg bort. Men om du skulle gi opp og dø hen, så ville ingen av disse tingene bety noenting for noen lengre.

Du betyr alt og jeg ville bare minne deg på at jeg ser deg. Og jeg hører deg. Du er betydningsfull og elsket.Du fortjener å bli anerkjendt og bli minnet på at ingenting i hele verden er mere viktig enn det du er. Du har kommet deg igjennom innmarrig mye, og blitt sterkere for hvert et hinder du har kommet deg over. 

Ingen er så nydelig som du.

Bilder hentet fra google

Pep talk

Når man er nede og ikke føler seg bra over lengre tid, som om man ikke får puste eller at all lidenskap man har inni seg ikke får komme til sin rett fra tid til annen så betyr det bare en ting.
Du er på feil plass, og du gjør ikke det som det er menigen du skal gjøre. 

Man begynner ofte å tro at det er noe galt med en selv, og at livsgnisten bare har forduftet. Men det har den alså ikke. Selv om det føles som et ork er det bare å komme seg ut- og bli inspirert. 

Om noen lurer så skriver jeg egentlig til meg selv som jeg alltid gjør. 


Gå ut i verden og bli inspirert! 

Dra på kurs, foredrag, kreative ting som er med på å utvikle deg. Dans og syng- sett mål for deg selv og jobb hardt for å nå dem. Ikke la problemer stoppe deg, finn løsninger- ikke undskyldninger.
Om du ikke gjør det, så kaster du bort livet ditt Marit. Du sløser bort alt du er gitt av evner og talenter og hjertet ditt blør. Ikke la livet stoppe opp, du kveler deg selv og du mister tid. Tid du kunne brukt på å virkelig leve. 
Bruk inspirasjonen som du er blitt gitt nå og sett volumet på fullt! 

 

I believe in you! 

Beklager gammelt bilde, skal avtale ny shoot så fort jeg har sjangs! 

A little day-by-day inspiration

Siden dere tydeligvis ikke trenger noen form for konkrete løsninger på noe, tenkte jeg å lage et generelt inspirasjonsinnlegg.
Det går for det meste i moteinspirasjon, treningsinspirasjon og sminkeinspirasjon rundt på diverse blogger, hva man MÅ ha og burde kjøpe. 

På denne bloggen vil du aldri finne slike innlegg, ettersom jeg hverken liker å lese om det selv eller trenger å bli fortalt hva jeg burde kjøpe for å opprettholde standaren. Jeg har ingen standar, likevel holder jeg hodet hevet høyt på gata. Mulig det er fordi jeg er 1.55 cm og gjør alt for å strekke meg, men jeg føler meg hvertfall likeverdig selv om jeg ikke glitrer med all slags rosablogger stæsh. 

Det er viktig at vi blir påminnet det som egentlig betyr noe oppi alt dette kjøpe presset, utseende presset,og status presset jeg vet mange sliter med...Man tror man takler alt, men oppå hardt arbeid, lite søvn, stadig ting som rakner ut av det blå, og passe på alle rundt deg så kan man fort gå på en slags smell. 

Det er viktig at du tar vare på deg selv. Ta vare på hvordan du føler det på innsiden, den følelsen du prøver å skjule når du smiler falsk og sier, har det bare bra takk fordi du vet at det er ingen som driver å legger ut om livsproblemene sine bare fordi noen spør om du har det bra.Quote- ukjedt

      Albert Einstein quotes- digger den mannen! He didn`t just think out of the box, he got rid of the whole thing. 

Noen trenger inspirasjon for å komme igang med ting. For å ta steget ut på en ny ukjendt men spendene vei eller for å få tankene på plass. Noen trenger inspirasjon for å kunne holde motet oppe i løpet av dagen. Andre trenger inspirasjon for å klare å komme seg opp av senga i det hele tatt. For å ha en grunn til å stå opp.  

Vi er alle forskjellige og har fått utdelt helt forskjellige omstendigheter. Det finnes en grunn for alt og selv om du føler at du ikke er der du hadde håpt og trodd du skulle være på denne tiden av livet ditt og du ser andre som får det til så betyr ikke det at du gjør noe feil eller at de er mere verdt enn deg. 

Det er ikke det vi oppnår av sukssè som betyr noe, det er hva du oppnår av verdier på innsiden. 

Det er rart men jeg merker at de menneskene jeg liker best, eller setter mest pris på er mennesker som har gått igjennom noe tungt som har forandret måten de er og tenker på.
For jeg føler med en gang en samhørighet av en større forståelse og verdier. Det er de som ser igjennom overflaten, som er sine egne personer uansett hva andre måtte mene om dem, de som er tvers igjennom ekte og har en serk medmennesklighet. Du kan se det i øynene og føle energien. 

Har du kommet dit, så har du kommet langt. Uansett hvordan din livsituasjon ser ut. 

Hei 2013

15 dager har passert uten et eneste innlegg, så jeg tenkte det var på tide å oppdatere litt. 
Fått nytt design, likte du det?Måtte bare fikse en header som passet til resten, tenkte jeg skulle få tatt noen nye bilder snart. Designet er laget av Cecce.

Hva har jeg gjort siden nyttårsaften? Not so much. Jobbet, spilt bridge, og nå nettop vært en tur i London. Ellers har det gått mye i serier under teppet mitt. 
Har lyst til å få igang litt action her på bloggen, og da trenger jeg litt aktive lesere som kommer med sine tanker og ideèr.

Jeg vil hvertfall starte med dette: (Og du kan være helt anonym om du vil, bare la være å skrive inn navnet ditt når du legger igjen kommentaren.)

Siden jeg kunne ønske jeg kunne utdanne meg som lifecoach hadde det vært morro å få prøvd meg på dere. 
Selv planlegger jeg i fremtiden å gå til en lifscoach ved gjevne mellomrom for min egendel, for å klare å holde fokus på mine mål og håp og for å få et annet perspektiv på alt man til vanlig går å tenker på for seg selv. It`s all about you!

Så legg igjen en kommentar om noen av dine tanker angående livet ditt akkurat nå, om det er noe du er redd for, lurer på, trenger tips til- typ step 1-2-3, eller rett og slett bare være med å dele noe av deg selv uten at du trenger så mye annet enn å "bare si det til noen" uten at noen vet hvem du er. Kansje du trenger inspirasjon eller kansje noe helt annet- hva vet jeg. 

Jeg blir også glad for inspirerende ord, historier og tanker - om du føler du kan bidra meg noe til en positiv tilværelse- sleng deg på!

Jeg skal i hvertfall undersøke og gjøre så godt jeg kan utifra mine egne erfaringer sammen med litt fakta og inspirasjon. Lager et eget innlegg på Torsdag der jeg skriver svar under det dere har sendt inn. Jeg har såå lyst til å få min egen coach- så la meg gjøre dette for dere- hvertfall i den enkle versionen. Vi kaller det "Lift me up Torsdag". -Shoot-

Del gjerne videre.

The art of cherishing everyday and loved ones

Det er så utrolig lett å ta livet for gitt. Man er stadig på søken etter nye høyder og når man endelig når dette stadiet man har lengtet så lenge etter finner man nye måter å ønske seg noe på.
Hvor lenge sånn ca er vi strålende fornøyde med situasjonen før vi slenger oss rundt for å lage nye håp og mål? 
Hender det noen ganger at du bare sitter og observerer de rundt deg og er lykkelig? Tenker du noengang over hva du har i livet ditt og hva du har oppnådd og bare er takknemmelig?De fleste vil nok svare nei på dette og det er fullt forståelig. Vi er laget på denne måten at vi alltid er på jakt etter mer, for våres egen utvikling.  Den sjelelige utviklingen dog.

Vi er fremdeles unge og har resten av livet vårt foran oss. Some of us that is, the rest of you just feels like that=)

Poenget mitt er at livet er ikke så langt som vi skulle tro og vi er ikke flinke nok til å sette pris på hva vi har og hvem vi har i livet vårt.
Ikke fordi de er så innmarrig fantastiske hele tiden eller fordi de er så hjelpsomme men fordi vi deler et bånd som binder oss sammen. Kjærlighet.

En person som jeg alltid har hatt et utrolig sterkt bånd til er min Mamma. Du er den andre halvparten av mitt hjerte som gråter når du gråter. Min kjærlighet til deg vil aldri kunne blekne uansett hva som måtte skje. 
Grunnen til at jeg trekker dette frem er fordi at jeg vet at jeg ikke er flink nok til å uttrykke det. Jeg vet at du vet det Mamma men jeg syns det er viktig å minne deg på det likevel- 
You are a big part of me, of my heart and you meen the world to me.  Jeg valgte å komme inn i denne verden under dine vinger og du valgte ut akkurat meg. Og jeg er utrolig takknemmelig for all din kjærlighet og styrke som du har gitt meg og jeg håper du vil fortsette å passe på meg om du skulle gå over før meg. (som forhåpentligvis er ca 100 år til for jeg hadde seriøst blitt helt knust om du skulle dødd fra meg nå) 

Vi lever fra dag til dag, det oppstår problemer, utfordringer, gaver, fantastiske nyheter og vi føler veldig mye i løpet av en stund. Men vi føler oss litt for lite tilfreds med vår livssituasjon uansett hvordan den måtte se ut. Man vil ikke sitte igjen når man er gammel og angre på at man ikke tok seg tid til å nyte hverdagene.....på at man ikke tok seg tid til å nyte livet...Jeg merker med meg selv at jeg bruker masse tid og energi på å bekymre meg for ting som ikke enda har skjedd eller jeg vet om kommer til å skje i det hele tatt. Tror liksom at jeg forbreder meg selv for krig før det noen gang har blitt en uenighet- som om mine bekymringer ville ha rustet meg noe bedre om det faktisk skulle bli sånn? 

Hverdagene det er de som er livet. Ikke spar den fancy kjolen til kun fancy fester, ikke bekymre deg for din fremtid- det eneste vi har er her og nå. Lets make the most of it.
Det er lett å si, og ikke så lett in real life. Prøv å stopp deg selv når du tenker slike tanker og snu de til en positiv ting selv om du ikke helt tror på det selv i starten.Du fortjener å ha en givende og positiv hverdag og det er synd om du skulle gå glipp av den fordi du er for opptatt med å hige etter neste milepæl, eller for opptatt med å bekymre deg for fremtiden som ikke enda er her. 

Bilder hentet fra google.com

So let`s be quiet for a while...Vi ser det på filmer...Øyeblikk av jordens nydelige vibrasjoner... Noen ganger er vi så heldige at vi opplever det selv.
Når jeg ser slike bilder minner det meg om de øyeblikkene opp igjennom oppveksten som gav meg nytt håp og styrke. De gangene jeg skrudde mobilen av og la meg på dekket på Mamma og de sin båt med musikk på ørene når vi kjørte utover. Bort fra alt vondt mens jeg kikket på det glitrende vannet og bare lot naturen ta over.

Jeg vil reise. Jeg vet ikke hvor, men dit hvor jeg kan oppleve denne healende naturen hver dag. Så vil jeg bare sitte der å ta inn alt and be amazed...Men sannheten er at det gjemmer seg slike vakre hemmeligheter over alt, til og med her hjemme når man står å kikker over jordet i dèt sola går ned, blir jeg målløs. 
Føler for å ikke snakke på en stund og vil bare sitte der en stund for meg selv.
Akkurat som sjelen tar inn en hel masse man ikke kan høre på det menneskelige plan.Lukten av alt grønt som syboliserer liv i alt rundt oss, og vår egen vekst.Hver dag er en gave. Selv om hverdagen kan være aldri så tung. Noen kjemper seg igjennom den hver dag for å overleve. Likevel er de takknemmelige for å kunne våkne opp hver morgen.
Om du ble fratatt livet i kveld... Hvor glad hadde du blitt om du fikk det tilbake igjen? Jeg tror vi må bli flinkere til å se alt med nye øyne. Det finnes noe godt i alt. Og om man vanner gresset nok så vil det bli grønt. 
Se alle forferdelige situasjoner som en utfordring. Det ligger å spirer et frø midt i all ugresset, det finnes potensialet i alt. Det er meningen du skal finne det og hjelpe det med å gro. Snu en umulig situasjon til en plass du ønsker å leve i. Om du kan se det for deg, så kan du få det til. 
Selv om det aldri vil bli det samme som det engang var, så er det nødvendig å tenke fremover. Det er ikke meningen at det skal bli som før.

*Life is like a bike...You have to keep moving forward to maintain the balanse* -Einstein-Så la oss nå gå inn i det nye året med litt mere erfarne øyne, let etter frøet som ligger å venter på deg. Ikke la det dø, for du har kraften i deg til å skape en hel regnskog. 
Og jo mere du skaper jo vakrere vil dine omgivelser bli. 

Let us be quiet for a while, and let our soul get the chance to resive all the tools it needs to build you an awsome feature.
Have a merry christmas and a happy new year. Bilder hentet fra google.no

*Much like her body, her spirit never recoverd*

Har du noen gang tenkt på hvordan livet for de rundt deg hadde sett ut om du aldri hadde eksisert?
Du legger nok ikke merke til det selv men du utgjør en stor forskjell, og vi har lært enormt masse av dine feil, ideèr, lidenskap, kunnskaper- din medkjærlighet  og styrke. 

Du har banet vei for mange andre bak deg som gjør det lettere og bedre i hverdagen, du har inspirert noen og gitt noe av deg selv til oss andre som vi ikke hadde fra før. 
Tusen takk for alt du bidrar med, jeg vet det ofte er tunge tider, men likevel er du her enda og gjør ditt beste.  

Av og til kjenner jeg at jeg blir rasende. Det bare kommer ut av ingenting, Eller det er nok all frustrasjonen jeg har gjemt under et teppe for en stund som ikke lengre orker å blir der.
Det er utrolig slitsomt og hver gang ender det med at jeg gråter etterpå. Jeg har alltid lurt på hvorfor jeg har et stort behov for å gråte etterpå...

Senest idag, gjennom Gray`s anatomy og Glee- rant maskara tårene til jeg var helt svart i ansiktet. Jeg følte meg ny etterpå. Veldig rar, men ny og sterkere.
Som alt det vonde var skylt bort. 
Fikk meg til å tenke på hvor skjøre vi egentlig er... Og hvor stor kraft vi har til å heale hverandre med bare noen små øyeblikk med fullstendig tilstedeværelse og åpne for å skape et dypere bånd.

I dagens episode av Glee fikk han i rullestol oppleve en dag med friske ben. Han fikk se hvordan ting hadde utviklet seg om han aldri hadde bruk for en stol.

Først var han kjempe glad over å kunne være normal, som alle andre...Men etterhvert fikk han se at fordi han var som alle andre- hadde han ikke påvirket, hjulpet, inpirert de rundt seg. Han var limet som bant de sammen og når man  tok alt det bort.....så ble virkeligheten en helt annen.
Det toppet seg når han fant den tomme rullestolen til veninnen sin....

"Is that mine?
-No it`s Quinn`s
 Without the encouragement and support from you and your friends in Glee- Quinn was never able to walk again after the accident.
 
"wait a minute- if there`s no Glee club there`s no Finchell- wedding for her to drive to so..
-Quinn  text and drives in every timeline Artie
" Okey, but why issnt she in it?"
- She died

" How?"
- Of a broken heart
Much like her body, her spirit never recoverd...

 

Bilder hentet fra Google.no

The new energy

Som regel har jeg ikke noe spessielt å skrive om. Men de gangene jeg har det, har jeg som oftest gått å tenkt tanker en hel dag i forveien.
Tanker som bare kommer ut av det blå uten at jeg engang vet hvor de kommer fra.

Kansje det er små livslærdommer som dukker opp i hverdags- situasjoner eller inspirerende bilder, mennesker som gjør at jeg danner meg et fundament.
Man opplever mye og tar inn mange ting fra andre som kan sammenlignes med små puslebrikker. Og på slutten av dagen, når natten kommer- er bildet komplett.

 Jeg vet på en måte ikke akkurat hva jeg skal skrive om samtidig som jeg vet det. Wierd....

Jeg vil hvertfall gi dere noen av brikkene mine. 

Jeg mistenker at det er denne nye sterke energien som har kommet.  Får meg til å...Hva skal man si...Ikke føle mere, ikke tenke mere..ikke være mere..Men vibrere på et annet plan kansje?
(Hvis det er lov å si)

Det høres nok rart ut hos mange men det er den beste måten jeg kan uttrykke meg på. Noen av dere nikker nok medvitende. (Forhåpentligvis)

 


Når alt kommer til alt, så betyr alt veldig lite. Det du går å stresser for, bekymrer deg for, er redd for- tror du at det kommer til å bety noe for deg om 5 år? Hvis nei- ikke bruk mere energi på akkuat det.

Vi er her på jorden en liten stund for å oppleve og lære, hva som skjer i disse livene våre spiller ikke så stor rolle sånn i den store sammenhengen. Du- energien din er større enn deg- mennesket. 

Livet vårt vil aldri forme seg slik vi har tenkt. Vi vil finne lykke i de merkeligste krinker og kroker. Det er viktig å ikke la seg begrense av tanker, meninger og andre`s synspunkter. Vær åpen for vær og vind, velg å danse i regnet og vit at du alltid er sterk nok. 

Merker at jeg egentlig snakker mest til meg selv her. Det er som om jeg er 2 personer, denne ene vise kjærlige sterke energien, og den andre er mennesket Marit. Helt normalt.

Hver gang noen tenker utenfor boksen og gjør  ting jeg har gått å tenkt på- til praksis- blir jeg litt skuffet over meg selv at det kun ble med tanken.
"Det hadde vært awsome- men man kan ikke bare gjøre slik" " Det ville ikke bety noe fra eller til om jeg prøvde" 

Og når noen faktisk setter tanker til liv så er det som om det starter en ny energibølge som ikke var der fra før. De gir noe av seg selv sammen med universets energikilde som gir andre ubevisst tillatelse til å gjøre det samme. De åpner opp for en nyskapende måte å tenke og være på. De bygger ny vei. 

Det blir tatt i mot med åpne armer og vi kan alle gå et skritt frem.

Legger du merke til alle signalene som dukker opp i løpet av dagen? Noe du ser på tv`n, eller leser en plass,drømmer, hører, tenker- legger du brikkene sammen og danner deg ditt eget bilde? 
Om du er åpen for det, blir du snakket til mellom linjene, gjennom en rød tråd av opplevelser, følelser og sinnsstemning.

Jeg utfordrer jeg deg til å prøve i mårra. Om du er våken, oppmerksom,rolig, innstillt og åpen så vil du få mange signaler fra universet som du bør ta inn. 

Det kan være svar på noe du har grublet på, livslærdommer som man bare enten blir minnet på fordi man trenger det, eller livslærdommer man kan ta inn fra avstand og slippe å gå igjennom problemet selv for å komme videre. Det kan være som om noen prøver å fortelle deg noe som er viktig i dine beslutninger eller en bølge av kraft du trenger for å mestre neste oppgave. Det kan være alt mulig, men om du ikke er tilstede i deg selv har du ingen mulighet for å fange det opp. 

Klokka er nå 02.08 og 12.12.12 er forbi. Jeg avslutter med et sitat fra Engleskolen som de la ut tidligere idag på Facebook.

Being yourself-you put something wonderful into the world that was not there before...

Husker du når du var liten og var tvunget til å gjøre ting gruppevis, sammen med alle de andre?
I barnehagen, på skolen, med venner...
De fleste er flinke til å mestre oppgavene de blir gitt, men skjønner seg ikke helt på dem som faller ut, de som ikke vil, ikke klarer det,
ikke er i god nok fysisk form og de som rett og slett ikke er i psykisk form. 

Vi er alle forskjellige. Til og med fra vi er små. Men når vi er barn forstår man ikke noe annet enn at "alle andre er mye flinkere enn meg" hvis man ikke får det til. 

 Vi må være varsomme på hvordan vi bygger opp unge mennesker, for det vi lærer som barn har vi vanskelig for å rette opp igjen som voksne.
Jeg kan ikke huske noen spesifikke ting fra jeg var liten som handler om dette, men likevel har jeg alltid følt at jeg ikke var like smart som alle andre. Jeg vet med meg selv at jeg misliker sterkt situsjoner der jeg må være på mitt beste, imponere, ingen rom for feil.

Det er en følelse av at jeg er ikke like god som alle andre. Jeg er 28 år og har enda ikke tatt sertvikatet. Jeg takler ikke eksamener, og jeg saboterer meg selv på auditions. 
Jeg er også av den typen som gir alt av meg selv og om du snur situasjonen rundt, forventer jeg ikke det samme tilbake overhodet.

Hvorfor det? Er ikke jeg verdt like mye som de andre? Det er utrolig rart at jeg føler sånn for jeg har en mamma som har gitt meg den beste oppveksten jeg kunne få med tanke på selvutvikling og kjærlighet. Jeg vet veldig mye, men likevel føler jeg disharmoni fra tid til annen når jeg er midt i det, så jeg må ha tatt noe med meg fra jeg var liten som ligger å spiller på auto bak i hodet mitt. Kjenner du deg igjen, eller er det bare meg?

Det er ikke det at det plager meg noe voldsomt, jeg feier over det med at jeg er sterk nok til å takle det og blir stort sett fornøyd med meg selv igjen, men så lenge jeg har denne "sannheten om at jeg ikke er god nok" spillende i bakhodet, vil jeg aldri få max ut av mitt potensialet, kommer ikke til å oppnå de resultatene jeg ønsker, uansett hvor flink eller kreativ jeg skulle være. 

Man sender ut en energi som alltid vil komme tilbake til oss. Og denne negative energien gjør at jeg bare kan drømme når jeg leser om andre som starter sine egne nettbutikker, er finalister i konkurranser, lever av å blogge, skrive bøker, eller får drive med musikk og dans- alt hjertet mitt banker for. 

Jeg blokkerer mine egne muligheter. Er ikke det litt trist? 

Tenk hvordan livet mitt hadde vært om jeg bare kunne slettet alle disse gamle oppbrukte utdaterte tankene som setter seg på bakbena hver gang jeg var i en konfrontasjon, eller  under press, eller i mitt øyeblikk til å gi det beste jeg hadde rett fra hjertet.... 

"Du kommer ikke til å vinne denne diskusjonen, hun har overtaket på deg og du greier ikke å matche"  "Du kommer ikke til å klare å levere det du håper på, ingen vits i å prøve engang, hvorfor er du her?"
Du kommer ikke til å bli flinkere enn dem, du kommer aldri til å bli flinkere enn dem".

Så blir jeg irritert og lei meg, for jeg vil jo så gjerne....Og jeg er jo god nok, jeg er stort sett fornøyd med hvordan jeg ser ut, med min væremåte og person, min forståelse og omtanke for andre, med iq testene som viser at jeg ligger over gjennomsnittet, jeg er fornøyd med min kreative side og min lidenskap for det jeg elsker. Jeg er god nok, hvorfor føler jeg likevel at jeg aldri kommer til å nå opp da?
Jeg kjenner ofte at jeg blir nervøs i møte med andre jeg ikke kjenner. Er utrolig dårlig på små prat, og det ender med at jeg stammer og snakker lavt mens jeg ser på at den jeg snakker til blir forvirret og ikke helt forstår. Så straffer jeg meg selv og håper jeg kommer meg unna så fort som mulig. 

Men det som er litt rart er at i jobb sammenheng så eksisterer ikke dette. Jeg vet jeg er mere enn bra nok og at de jeg jobber hos burde bare være glade for å ha meg der. Ser på meg selv som en stor resurs,og har ingen problemer med noe av dette jeg beskriver over, det er utrolig deilig. 

Jeg er her for en grunn. Det var meningen med at akkurat jeg skulle komme til verden, jeg har egenskaper som  vi har bruk for akkurat som du har dine. 

Tiden er inne for en reinnstallasjon, slette alle gamle programvarer og legge inn nye moderne lettvinte løsninger som gjør det oversiktelig og funksjonellt. 
Man får starte med å puste rolig og tenke etter hva man føler man vil få frem før man durer frem i dårlige vaner.

Så får man begynne å tørre ting man ikke turte før, bare hoppe i det og vite at man kan feile en trillion ganger uten at det betyr noe annet enn at man har funnet en trillion måter det ikke fungerer på og at man snart begynner å nærme seg det riktige svaret ettersom man har vært utrolig flink på å eliminere bort alle de som var feil en etter en! 
Noen driver med trening av kroppen, jeg driver med trening av tanker, følelser og veien til en connection mellom sinnet og sjelen. 
Vi er alle forskjellige og vi har alle hver vår grunn til at vi er her.  

 *Being yourself- you put something wonderful into the world that was not there before*
Are you ready for Today?

God måræn! =) Uthvilt og fornøyd sitter jeg her i sofan og vet ikke helt om jeg har en plan for dagen. 
Men jeg tenker at uansett hva jeg blir holdene på med så kommer dette til å bli en fantastisk dag! Hvorfor? Fordi jeg bestemte meg nettop for det.

La oss starte dagen med å bestemme oss for at den kommer til å bli fantastisk.
Jeg er lei av å slå meg selv 15 ganger om dagen helt unødvendig, eller å glemme viktige ting, irritere meg over omstendighetene, eller alt annet som sender ut negative vibrasjoner. I dag skal vi ønske velkommen til alt som vil oss vel, si ja til alt som er gøy og slippe alle negative tanker, og holdninger ut av vinduet. 
Det vil si at vi må stole på at ting legger seg til rette, ikke noe mere av at vi mistenker at noen har baktanker så vi holder kortene tett inntil oss....

Idag skal vi pakke hele spillet sammen og legge det bort, idag skal vi leve helt ærlig, helt åpne og  produsere god energi! I dag skal vi gjøre noen andre glad, om det bare er med et smil som man til vanlig hopper over, eller ved å gi komplimenter, gjøre noe for noen, gjøre noe for deg selv. 
Livet kan være helt fantastisk, og det kan være helt forferdelig, alt etter omstenigheter men mest etter hvordan du tenker, hva slags energi du sender ut.Jeg er til vanlig ikke særlig flink til å tenke riktig, men jeg prøver på nytt hver dag. Kansje jeg ikke prøver like hardt hver dag, men idag er jeg sikker på at jeg mestrer oppgaven! 
Vi fortjener å få det vi ønsker oss, vi må bare være klar over det selv.

Bestem deg for her og nå, at idag skal jeg gi det en sjangse. Vær åpen for alt og ta inn det som føles riktig. 


Er du klar for en fantastisk dag?
Sinnsstemmning + blogganbefaling

Man kan ha alt man ønsker seg, få alt man peker på, ha nydelige mennesker rundt seg og likevel være ulykkelig, være trøtt og uinspirert.
Man kan ha store livsproblemer, være totalt utslitt men likevel boble over av energi og glede.

Alt kommer ann på sinnstemmningen inni deg.
Det har litt med hva du bestemmer deg for, er du misfornøyd, bestem deg for at du skal snu det rundt. Så fort du øyner håp, får en idè om hvordan du skal komme igang, blir litt inspirert så er plutselig energien din i forandring. Og når den blir forandret til det positive så skjer det med engang flere positive ting rundt deg, ting blir liksom lagt til rette av seg selv.Fortell venner og familie om dine tanker, ideèr, og ønske om forandring, det du sender ut får du tilbake.
Vær tøff, og ta kontroll over ditt eget liv selv om det innebærer å gjøre og si ting til andre du helst ikke vil noen ganger, kan være litt skummelt.

Men om man ikke gjør noe, så vil situasjonen heller ikke forandre seg. Du er i stand til så utrolig mye, og kan skape og forme dine omgivelser, og det vil absolutt være verdt det! 
Og det er aldri så skummelt som du skulle tro. 

Sometimes life puts you in a bad place just so you can learn how to crawl out of it, grow as a human being, be wiser og feel stronger than before.
Eaven though it seems hopeless, and you really dont wanna try, do it anyway. Try....You will be amazed.


Til slutt vil jeg bare tipse om en annen Lyngdalsblogger, som jeg syns er utrolig flink, spessielt til å ta bilder.
Hun ligger for øyeblikket på 1.plass på lokal lista og ønsker nå høyere. Hun tar slike bilder som detteog er utrolig flink til å legge sjel i dem, som gir en stemning som man ikke visste at man savnet. Mange av dere har sikkert vært innom bloggen hennes før, men om det finnes noen som ikke har det, burde du ta turen hit. Link 

Håper alle nyter helgen i sola, i mårra klokka 16.00 er det helg for meg og! Natta=)
 

 


Sjelens Håndbok

Jeg leser en bok for øyeblikket som heter sjelens håndbok og jeg ønsker å dele noen av mine tanker rundt det.

Noen er mere åpne enn andre. Noen har mere livserfaring enn andre. Noen er super intelligente. Noen er åpne nok til å ta i mot flere sanser enn andre.
Flersansede mennesker får mye hjelp og sterke indikasjoner gjennom intuisjonen- sin større viten fra en høyere frekvens, som gjør det lettere å lære fort av livets lekser som blir slengt mot oss titt og stadig.

De av oss som ikke har valgt å åpne seg enda må nok igjennom ganske mange negative situasjoner før de etter mange år,  velger å se innover. Og med det så mener jeg innover i seg selv.
Det betyr ikke at flersansede mennesker ikke må igjennom livets harde læringsprossesser, men de trenger kansje ikke like mange forsøk før de mestrer oppgavene.

Man kan være så intelligent man bare vil men om man ikke tar med seg hjertet i sine valg har man gått glipp av poenget.Jo mere man erfarer, lærer å handle med hjertet, jo mere bevisst blir man. Jo mere bevisst man blir- jo høyere frekvens er man på..
Flersansede mennesker er nok mere sensetive enn andre, de føler seg ofte litt utenfor som barn, eller anderledes, og kan bli veldig lei seg over ting som andre ikke ofrer en eneste tanke for, samtidig som de er utrolig sterke mennesker som ser på livet med litt andre øyne.
Dette er fordi de føler mye mere, og ser den større sannheten.

Når karmaen kommer å høster inn balansen burde man for sin egen skyld bare godta de kjiipe omstendighetene den perioden. For om man skylder på urettferdighet, blir skikkelig deprimert, eller sint på universet så skaper dette igjen dårlig energi så man ender opp i en ond sirkel av negativitet.

Det er intensjonen bak det vi gjør og sier som spiller en rolle, ikke den faktiske handlingen.

De som stadig ser løsninger og utfordringer istedenfor problemer vil møte mye mindre motstand enn andre. "When life gives you lemons, ask for salt & tequila"
Vi lager vår egen fremtid med våre tanker og energi. Jo mere man gnager på fryktede situasjoner, jo mere sannsynlig er det at de oppstår.

Mange tror at det å være sterk er det samme som å være overlegen, skaffe seg respekt gjennom å behandle andre som mindre verdt, leke sjef over andre og kjefte til de gjør som de vil.
Sannheten er at det er de som er helt motsatt som faktisk oppnår det de andre jakter på. De som har medfølelse, klarer å se utover sitt eget ego, de som møter deg på ditt nivå, er jordnære,gir av seg selv uten å forvente noe tilbake, sympatiske,løfter opp andre, skaper lys det det er mørkt, varme mennesker som ikke føler seg bedre enn deg- men like mye verdt- som likestilte.

Disse menneskene er utrolig nydelige, og gjør verden til en bedre plass å leve i. Jeg har en del av de rundt meg og jeg er utrolig takknemmelig for det.
De vet det kansje ikke selv men  i mine øyne er de *Lightworkers*.

Shine a light..

 

 Å være lykkelig er ikke et mål, det er en sinnstilstand.
Hvordan kommer man dit?

Man velger å skape lys, der det er mørkt. Man velger å være åpen til hva enn som måtte komme inn i livet.  Akseptere ting som de er på godt og vondt og si til verden at det som ikke fungerer akkurat nå kommer til å bli bedre, bare vent å se.Vi må ikke la andres nedturer og negative synspunkter påvirke våres valg, ingen andre enn du er eksperten på ditt eget liv.
Hvis vi følger strømmen og gjør og tenker som alle andre, kommer vi noen gang fremover da?

For å leve i nuet som er det absolutt beste for sjelen, kan man ikke være stuck på stedet hvil, man må fremover, og stadig være i utvikling.
Bare fordi "det rette" er det som er sosialt akseptert betyr ikke at det er det du burde gjøre.

Man fort blir møtt med kritiske øyner om man velger å være seg selv 100 % og gå sine egne veier, være anderledes- men hvordan hadde verden vært idag om det ikke fantes noen raringer som hadde brøytet vei?Å skape lys der det er mørkt handler om å gi av seg selv uten å forvente noe tilbake. Det handler om å være modig nok til å åpne seg for andre, ikke lengre være redd for å bli såret.
Prøv å se på det som om livet ditt er en lang rekke av oppgaver, som er der for at du skal kunne løse dem og vokse, bli sterkere.Man kan ikke skape en connection uten å være åpen. Men når den først er på plass, kan man sammen flytte fjell, uansett hvem man er, hvor man kommer fra eller omstendigheter.
Så befri deg litt mere, ikke tenk så mye, men "vær mere", føl deg frem etter hva som føles riktig, ikke heng deg opp i hva som lizm "skal være riktig".Create light in the darkness, be the light for those who`s lost their way, find your inner light when you cant see anymore, believe in the light when nowone else does, and the light will shine.

Limitations...

Obligatorisk å høre på denne sangen mens du leser innlegget!

 

Er det en ting jeg blir rørt av så er det når jeg opplever at mennesker ser seg selv for første gang i et nytt lys. Når det går opp for dem hva de egentlig kan få til, når de kjenner en kraft, sin egen kraft som har vært der hele tiden, men uten at de har visst om at de noen gang har hatt den.

Vi setter begrensninger for oss selv hele veien, jeg aner ikke hvorfor, men vi gjør det.
Gandhi sa "Be the change you wish to see in the world" ....Hva tenker du om det?
Jeg tenker at om du ikke er 100 % fornøyd med dine omgivelser, vær den som går foran som et eksempel på hvordan du kunne ønske folk oppførte seg, var, følte...Ikke vær redd for at andre skal se rart på deg, ikke like deg, at de skal syntes du ikke er normal, eller at du er selvdigger fordi du har bra selvtillit og kaster deg ut i alle mulige situasjoner du syntes ser gøye ut. 

Når du er deg selv 100 % fra hjertet, så vil ikke de som er negativt innstillt til deg bety noenting. Vi trenger mennesker som er ute av boksen, som ikke er A4 normale, det er de som får oss til å få et større perspektiv på livet. De som åpner våre øyner, de som får oss til å tenke på en annen måte enn før, som gjør at livet plutselig blir snudd opp ned.

Og vi trenger at livet blir snudd opp ned til tider ellers blir vi sittene fast i vårt eget mønster.Det er viktig å være en heia-person. Når èn person heier på deg, begynner straks andre å heie sammen med den, og når man stadig får høre og se hvordan andre ser deg, så åpner man til slutt øynene og ser det selv.... You can do it- whatever it is..."We`re going up up up up up up"

Stop limitating yourself, you are so much more than you think.

Wanna go somewere?

Så- jeg sitter her under dyna i senga mi, og prøver å lukke ørene mine for Klukk`s Pawnt shop episode i stua, fordi jeg ikke klarer å høre meg selv tenke.
Googler meg frem til forskjellige emner jeg har lyst til å lage blogginnlegg av, og dette er hva jeg har kommet frem til for øyeblikket.

-A whole lot of nothing. I`m in need for some inspiration, jeg har typ startet dette innlegget 3 ganger og bare slettet det igjen.  Men så tenkte jeg at vi trenger gå å litt i oss selv...Haha, det jeg mener er at det kan ikke skade med litt ..emm, kan jeg kalle det "ut av kroppen opplevelse"?  Vi skal alså ikke ut av kroppen på ordentlig- slapp helt av- jeg er på en måte glad i kroppen min og liker meg her, men du vet når du er fysisk tilstede men du er en helt annen plass likevel?   Aha- dit skal vi!

So here it goes, one , two three! (jeg foreslår at du leser igjennom dette først og prøver etterpå)

La oss starte med å sitte/ligge behagelig, puste inn med nesa og ut med munnen ca 3 ganger, du vil da kjenne deg mere avslappet og tilstede i deg selv.
Tenk deg bort et sted du elsker, et sted som gir deg indre ro og trygghet. Kan være en plass du skaper med tankene dine.

Dette er ditt rom, et rom som ingen kan komme inn i, din egen verden som er laangt borte fra dette universet.Du reiser rett og slett- din sjel, din energi til en plass utenfor deg selv. 
Der har du ingen bekymringer, problemer eller vansker, denne verdenen er til- kun for å styrke deg, heale deg, inspirere deg og gi deg mot til å dra tilbake til den fysiske jorden igjen når du selv føler deg klar for det.

Rundt deg maler du en blå running, en boble av healing energi som følger deg hvor enn du går. For hvert skritt du tar blir du sterkere og mere selvsikker.
Se rundt deg, på det vakre landskapet, den røde store varme solen, det klare blå vannet, det grønne gresset- alt lever og alt er kjærlighet.

Chakraene dine blir en etter en renset av denne nye luften du puster inn, chakraene dine som var skitnet til og uklare blir nå brand new.
Du tar på deg et smykke eller armbånd med et tegn på- ditt tegn, et tegn som gir deg kraft. Hvordan ser tegnet ditt ut, kan du se det?

Pust inn med nesa og ut igjen med munnet noen ganger til, men denne gangen holder du pusten litt før du slipper den ut igjen. Kjenn hvordan pusten du puster ut slipper fri alle negative følelser, vi er ferdig med dem og trenger dem ikke lengre. Du er nå fri og kan leke deg rundt meg dine nye krefter i din egen verden.

Kanskje du hjelper en blomst med å våkne til liv igjen? Kanskje du flyr opp til en stor hvit sky for å ligge på den til du er uthvilt, kansje du tar en tur til en spesiell plass i ditt vakre rike, uansett så er du fri til å gjøre hva enn du måtte ønske.

I min verden er det litt (veldig) som i The Avatar filmen, et hellig tre med tusenvis av lys på, fjell som henger i luften av deg selv, når man går i skogen lyser det opp hver gang du tar et steg. Så ligger jeg i vannet og ser på den rørende solnedgangen, mens himmelen spiller nydelig musikk.

Når du kjenner at du er klar for å komme tilbake igjen, la det gå noen sekunder før du åpner øynene. Bare kjenn hvordan alle disse deilige følelsene blir overført til akkurat nå, ta inn de nye kreftene dine- kjenn hvordan de siger inn fra føttene dine, oppover leggene, kneet, lårene, rumpa, magen og oppover i hver eneste krok i kroppen din, kjenn hvordan du vibrerer av energi.

Du er nå klar for å åpne øynene og møte resten av dagen med et bedre rustet "jeg" . Du har åpnet for universets energi og hentet frem litt av kraften som ligger i deg. Du er mere enn bare kjøtt og blod, you just have to go there and open up.

Prøvde du? Isåfall- hva følte du og hvordan var det for deg? Reiste du dit, eller ble du igjen foran pc`? Fortell.Hvordan har jeg forandret meg de 2 siste årene?

Det er rart, vi merker det ikke så godt selv sånn midt opp i det hele, men om vi ser litt tilbake i tid, så ser man tydelige forandringer. Og godt er det, jeg vil hvertfall ikke stå på stedet hvil.
Det kan hende innlegget blir litt amputert fordi klokka er snart 23.00 og jeg kom nettop hjem fra jobb og sitter å spiser fjordland kjøttkaker, og angrer litt at jeg lovte et kveldsinnlegg fordi jeg skal opp igjen 06.30 men, hey, bare with me!

Jeg liker å tro at dere faktisk gleder dere til nytt innlegg, humor me!

-For 2 år siden bodde jeg fremdels på samme plass. Men mye har forandret seg inni meg. Er det en ting Klukk har printet inn i hodet mitt er at mine meninger, synspunkter og følelser er like viktige som alle andres uansett hvem det måtte være. Jeg har alltid tenkt at dem som er eldre enn meg vet best, de som har en godt betalt jobb og sitter høyt i systemet- dems ord veier tyngre enn mine...Men sånn er det nødvendigvis ikke. Når du tar bort makt, penger og status er vi alle sammen i samme båt. Livserfaring har ingenting med alder å gjøre....Å være klok på livet har ingenting med hvor lenge du har vært her å gjøre.
-En annen ting er at jeg har blitt sterk nok til å utføre handlinger som er til det beste for meg selv, selv om jeg har såret noen. Jeg har valgt bort personer i livet mitt, og selv om jeg har hatt mareritt om det en del ganger i ettertid, så har det virkelig åpnet en ny dør for meg. Alle de nydelige menneskene jeg nå er blitt så utrolig glad i hadde jeg aldri hatt muligheten til å bli kjendt med, bruke tid på om jeg fremdeles hadde opptredd etter andre menneskers ønske. Det var ikke det at det var noe galt med de jeg var med før, men de var ikke riktig for meg.

Jeg har så mange gode venner nå som er så lik meg at jeg blir ca sååååå glad når vi er sammen. Det er viktig å lytte til seg selv og gjøre som man føler er riktig, ikke hva som er forventet av deg.
Du vil jo ikke leve demmes liv, du vil jo leve ditt eget. Og det er dumt å kaste bort mange år av livet ditt på noe du egentlig ikke vil.
-Jeg har blitt sterkere på flere måter, jeg hater egentlig konfrontasjoner, gjorde ALT for å unngå det før, men nå står jeg opp for meg selv og ja- blir til og med litt hissig om de ikke hører hva jeg sier.
Det er ikke sånn at jeg oppsøker det- tvert i mot- jeg liker det fremdeles ikke- jeg liker at alle er venner og har det bra! Men om jeg blir urettferdig behandlet så får jeg skikkelig vondt inni meg og klarer ikke å fungere før jeg har snakket med vedkommene, og fortalt hva jeg tenker og føler om saken.

-Jeg har blitt mere selvsikker. Jeg har alltid vært selvsikker når det kommer til meg som person, men i jobbsammenheng har jeg fått skikkelig troa på hva jeg faktisk kan oppnå.
Alt nytt kan læres og jeg er i stand til å klare det meste.

-Jeg har lært en del om meg selv, jeg har som noen av dere kansje har fått med dere vært nede en lengre periode, og når man klatrer ut av det mørke hullet man har gravd seg ned i så ser man ting på en annen måte enn før. Alt er ikke så seriøst, det meste kan fikses, og kan det ikke fikses så er det ingen vits i å bruke energi på det. Jeg har kansje blitt bedre på å ikke bekymre meg så mye. Ta livet som det faller seg lissom... La meg si- flinkere...ikke direkte flink- men det går stadig fremover=)
-Ellers har jeg lært at når jeg bare er meg selv, med godt humør og godt mot, så går det meste ganske greit. Faktisk over all forventning. For uansett om jeg gjør noe feil, sier noe rart som ikke er morsomt eller God knows what- så blir det godt mottatt fordi jeg er ute av "den seriøse boksen" . Når man er i denne hærlige rene energien av seg selv så går det bare ikke ann å ikke like meg. Haha=) Som Jane sier- "I`m awsome" =)

My morning

 

Klokka er 07.30 og jeg står å venter på taxi`n til jobb. Jeg har ikke sovet mange timer, men likevel er jeg glad. Morgen sola er fremme, fuglene synger og jeg føler meg i ett med den utrolig nydelige naturen mens jeg innhalerer dagens første Marlboro.

Minner fra barndommen dukker opp, hoppe strikk midt i gata, leke i skogen, være sammen med alle barna i gata, springe rundt å le, spille fotball, være bekymringsfri, og føle meg absolutt fullkommen som jeg er.

Hvor var det det slapp taket...Hvor sluttet jeg å være full av energi, livsglad og 100 % fornøyd med dagen og startet med å  stresse, ha en stor dose bekymring i hverdagen og til tider være (ekstremt) deprimert?

Ikke det at jeg er ulykkelig nå, men jeg vet at jeg ønsker den sinnstilstanden jeg hadde da -tilbake, de grønne bladene som glitrer i sola hvisker minner til meg.

Hver eneste lille tanke vi tenker blir sendt ut i universet med en sterk energi...Har jeg tenkt meg bort?
Og i såfall- kan jeg tenke meg tilbake?

Jeg tror jeg kan det. Uansett omstendigheter- så kan man velge å tenke seg selv i en positiv retning.
Men det er så utrolig slitsomt å gå i en positiv retning når man føler seg negativ, så man gir litt opp.

Det er nok fordi man gjør det helt alene.

Vi er alle energi..Vi er alle i stand til å skape noe. Når èn gjør det- så går det sakte...Når mange gjør det sammen, løfter hverandre opp- finner sitt indre barn, leke, være fordomsfri, eventyrlysten- ikke  legge vekt på hva andre måtte syntes og mene om hverandre- bare være seg selv 100 %- så tror jeg vi kommer dit...

Hva tenker du...Er du der allerede kansje?
Akkurat nå- i dette sekund... det er dette som er livet. Livet ditt. Hva føler du, hva kunne du ønske, hva ville du gjort om det var mulig?

Jeg vil være lykkelig! Jeg har en liste i hodet mitt jeg skal skrive ned for meg selv, ting jeg ønsker for meg selv som jeg skal visualisere, tenke meg til, fokusere på at universet har overflod og jeg kan få hva enn jeg måtte ønske.

Men mest av alt skal jeg prøve å legge merke til vinden som forteller meg hemmeligheter, sola som varmer og gir indre glød, regnet som vasker bort alt det vonde jeg drar med meg og trærne som minner meg på at jeg fremdeles er her etter alt...

Bøkene som hjelper til med å være på rett spor, gir meg inspirasjon og forståelse.

Det er ikke lett å være her på jorden. Man skal igjennom mye, og vi har så lett for å glemme oss selv og hva som egentlig betyr noe.

Taxien kommer og jeg stumper røyken- dette skal bli en nydelig dag!

 

Bilder hentet fra google og weheartit.comThanx

I går....I går spilte jeg bridge på BBO fra jeg kom hjem fra jobb i 17 tiden til i 23.30- tiden, og jeg skulle aldri logget meg inn i det hele tatt. Jeg vet ikke hva som skjer, om jeg er for trøtt og sliten til å klare å tenke eller om jeg rett og slett er kjukk i huet men alt jeg gjør blir feil.

I tillegg kommer Klukk hjem og forteller meg at jeg har fått tlf regning på 2000 kr, og omtrent 90 % av regninga er fra internett, nedlastning??

Jeg blir helt fortvila, jeg trodde oppriktig at om man satt på sitt eget nett hjemme på wifi, og trykket på "free download" så var dette gratis...Apperently not. Kjukk i huet igjen.

Så humøret mitt er ikke helt der oppe, men jeg må si at det hjelper å våkne opp til venner som  bryr seg, uansett hvor elendig jeg er.Det er viktig å vite at man er like mye verdt selv om man ikke gjør det bra. Selvtillitt og selvfølelse måles ikke etter hvor mye du har oppnådd, selv om vi mange ganger glemmer det. 

Det vil være tider der det du tar på blir til gull og det vil være tider der du ikke helt skjønner hva som skjedde.
Ting forandrer seg hele tiden og det eneste vi burde konsentrere oss om er å kunne takle både motgang og medgang, med samme roen på innsiden.

Vite at det er meningen at alt ramler i huet på deg akkurat nå fordi du skal lære å se deg selv på samme måte som før selv om omstendighetene forandrer seg.Dette er hva dere inspirerte meg til å tenke idag. Thanx

Individuality is what divides you from the rest

Verdens nydeligste sang for øyeblikket, Ron Pope- "A drop in the ocean" Press play- you wont regret it.

Kvelden er her og jeg sitter oppe alene med spotify som selskap og tenker...

Jeg hører stadig vekk om mennesker som er inspirert til å gjøre ting, men tør ikke fordi de ikke vil stikke seg frem..."Andre vil nok syntes det er teit" eller- "De vil tro at jeg tror jeg er noe"

Mange år går før man oppdager at man har kastet bort en stor del av livet med å ikke finne sin egen vei.
Å gå i andres fotspor er helt ok, men å ikke tørre å lage dine egne i det hele tatt....That`s really sad...

Janteloven sitter i bunn og grunn på makten over din utvikling og glede fordi du lar den gjøre det.
Den finnes kun i hodet vårt, ikke mitt da- det har den aldri gjort- but I guess you allready know that by now...

Hva så om noen skulle mene noe om deg? Hva så om noen skulle syntes at du gjorde for mye ut av deg selv?

Lever du livet ditt for å tilfredstille alle andre rundt deg 24/7- Er du her for å være som alle andre, tenke det samme, være 1% av det du egentlig er istand til å være? If so- så tilfører du ikke deg selv til verden og du vil aldri bli lykkelig.

DU- er den personen som er viktig å ta hensyn til. Hvis jeg er fornøyd med noe jeg gjør, sier eller lager så kan hele verden være uenig - jeg vil fremdeles kunne glede meg over det og jeg vil ikke føle meg mindre verdt eller skamme meg- for det eneste som betyr noe er hva jeg selv syntes om hva jeg gjør.

Det er selfølgelig hyggelig om andre setter pris på det, men de vil aldri få meg til å forandre mening om meg selv. Hvorfor er det slik at mange mennesker gir fra seg makten over sitt eget liv til andre?

Ikke legg lokk på deg selv. Selv om det du har å komme med ikke er halvparten så bra som naboen`s, om det er noe som gjør deg lykkelig- så er det helt perfekt.

Jeg har sagt det før, det vil alltid finnes noen som er bedre enn deg uansett hva du gjør, men ingen vil noen gang kunne gjøre det du gjør -som deg. Du er spesiell og når du er deg selv 100 % uten å være redd for hva andre måtte mene,  så er du på ditt beste, and nowone can bring you down.We can choose who we are...

Jeg vil gjengi litt av det siste kapittelet jeg leste i går av Lev her & nå, fordi jeg syns det er viktig at du leser det. Det jeg har satt i "gåsetegn" kommer rett fra boka, alt det andre er mitt forsøk på å gjengi det jeg lærte fra kapittelet med mine ord og tolkninger rundt emnet.

"Smerten din befinner seg på to plan. Den du skaper nå og smerten fra fortiden som fremdeles har bolig i sinnet ditt og kroppen din.
Så lenge du ikke makter å få del i nåets kraft, vil hver eneste følelsesmessig smerte du opplever etterlate seg en rest av smerte som lever videre i deg. Den smelter sammen med fortidens smerte som allerede var der for å så ta bolig i kropp og sinn."

Du kan bryte denne smerte-energi-syklusen ved å bli bevisst på den. Hver gang du kjenner smerte- fysisk, psykisk eller emosjonell -ta rollen som observatøren og bli bevisst på hva som skjer med deg.

Den negative energien er i ferd med å ta kontroll over deg igjen, og det er lett og gi etter og tro at dette er deg og dine ekte følelser her og nå, men sannheten er at all smerten du har dratt med deg igjennom livet blir vekket til liv akkurat nå og det er disse negative følelsene som egentlig er utgått på dato for lenge siden som du lar overta din bolig.

Ta et steg tilbake og fokuser innover, og med det mener jeg på pusten din, og energien i hver enkel kroppsdel og husk at livet er ikke før, det er heller ikke etterpå...det er akkurat nå.

Observer hvorfor du reagerer, ikke analyser eller tenk så mye på det, bare bli bevisst på at dette er en falsk negativ energi og du har nå mulighet for å snu det rundt og starte ett nytt program som fungerer for deg.

Gjør dette til en vane, og etterhvert vil den negative sirkelen bli brutt og du blir fri til å være i øyeblikket og ikke være bundet til det som ikke lengre er. Det kalles tilstedeværelse.

"Du har da funnet din egen innerste styrke."

Mind controle...

Kontrollerer du dine egne tanker, eller kontrollerer tankene dine deg?

Siden jeg bestemte meg for at nok var nok, har jeg tatt over styringen og det er en befrielse.
Hver gang jeg tenkte tanker som fikk meg til å bli lei meg, deprimert eller sinna så har jeg tatt meg selv i nakken, og kastet dem på dør og erstattet dem med tanker som gjør meg glad.

Det er utrolig vanskelig i starten, men etterhvert så klarer man å skille seg selv. Og med det mener jeg-

-Egoet
-sinnet
- og observatøren (nettop lest om dette)

Egoet kjenner du ganske godt, de fleste av oss gjør det.
Men vi er ikke egoet vårt og har det best med oss selv om vi ikke lar egoet vårt styre over følelsene våres.

For hva skjer når vi gjør noe feil, får kjeft, ikke lever opp til forventingene og alt du trenger for å nære det ikke kommer din vei?

Nemmelig.

Om du trener deg opp til å observere alt du gjør, hvordan du reagerer, hvorfor du gjør som du gjør uten å dømme deg selv og samler opp masse informasjon om dine tankemønstre, følelser, for å så etterhvert la din kloke observatør ta over så blir dette en grunnmur i deg som gjør at du står stødig uansett hva som måtte hende deg.

Vi er bare mennesker. Det vil alltid finnes noen som er bedre enn oss på alle måter, vi glemmer, vi vet hva som er rett men gjør feil likevel, vi ønsker å bli akseptert, og gjør mange ganger dumme ting.

Aksepter deg selv vennen- det er det eneste du trenger å bruke energi på.
Du trenger ingen krone for å være en prinsesse, du trenger ingen bekreftelser på at du er en fantastisk person, du trenger ikke å ha det vondt for å fortjene å være lykkelig, du trenger ikke å jobbe hardt for at andre skal like deg...

Du er alt og mye mere og jo fortere du lærer dette jo fortere vil verden se deg på samme måte.

Slutt å bekymre deg for ting, sannheten er at man løser best problemer i øyeblikket det skjer, instinktet tar over- og man slipper å utsette seg for mange vonde følelser på forhånd.

Ikke lev livet ditt i frykt. Den tiden du bruker på frykt for alt mulig rart som ikke kommer til å skje uansett om ikke det er meningen det skal skje- den bruker du til å føle disse vonde følelsene i stedenfor å leve i øyeblikket? Du får livet i gave og du kaster det bort for å "være i en fremtid som ikke har eksistert" .

Tenk på pusten din...kjenn på hvordan kroppen din reagerer på at du retter oppmersomheten innover, kjenn energien din som kribler i hendene, nakken, bena...Kjenn hvordan det er å være deg akkurat nå.

Fortell deg selv at du vil leve hvert øyeblikk her og nå, ikke reise tilbake til fortiden om du ikke trenger den av praktiske grunner, og ikke vær i en fremtid som du enda ikke vet noe om. Da går du glipp av livet.

Smell the roses, feel the grass under your feet, breathe inn fresh air, take a long bath...

Kjenn på hvordan det er å være deg, ta bort alt presset, ta bort alt det negative, det trenger du ikke lengre.
Veien blir til mens man går og du har ikke lengre behov for vonde tanker og følelser.
Lev her og nå

Jeg leser en bok for som heter " Lev her og nå" av Eckhart Tolle som jeg fant i alternativhylla på flyplassen i Bergen. Det er en utrolig fin bok og jeg vil gjerne få dele en liten del av teksten med dere.

"Har du for vane å vente? Hvor mye av livet ditt bruker du på å vente? Det jeg kaller venting i liten målestokk, kan foregå i en kø på postkontoret, i trafikken, på flyplassen og så videre.

Venting i stor målestokk er knyttet til at man venter på å starte en etterlengtet ferie, en ny jobb, at barna skal vokse opp, at man får et meningsfylt forhold til et annet menneske, at man oppnår suksess at man blir opplyst.

Det er ikke uvanlig at folk bruker hele livet sitt til å vente på at de skal begynne å leve.
Det å vente er en sinnstillstand. I bunn og grunn betyr det at  du ønsker deg fremtiden, ikke øyeblikket.

Du vil ikke ha det slik du har det, du vil ikke ha det du har. Når du gjør venting til en slags livsstil, skaper du en ubevisst konflikt mellom her og nå- der du ikke ønsker å være - og den projiserte fremtiden, der du ønsker å være. Dette undergraver livskvaliteten din fordi du mister Nået på veien."Time to step up

Tiden er inne for å ta seg sammen, ta ansvar for sitt eget liv og egen lykke.
For det er faktisk bare jeg som kan gjøre noe med det. Og Norsk tipping da, men de ringer jo faen aldri!

Jeg har nå hvertfall blitt motivert til å skjerpe meg, nå er det slutt på "syns synd på meg selv tiden" detter jeg ned er det bare å reise seg igjen, her er det fra nå av kun plass til positive tanker. 

Step one-    Lag en liste over ting jeg er misfornøyd med
Step two-    Lag en liste over hvordan jeg kunne ønske det var
Step three- Lag en liste over hva jeg må gjøre for å komme meg dit! 

Derretter hiver man innpå en tyrker eller 3 og slapper av en times tid av alt slitet!
Oppskriften på suksess dette her! 
Jeg skal nå hvertfall begynne å trene...Ofte. Og dere som fortsatt ikke skjønner hva jeg mener med trening- les forrje innlegg en gang til..........................................................................Then you go- "Ahaaa..."

Men sånn helt seriøst- så har jeg faktisk lyst til å begynne å springe litt, ta med meg Klukk og bare springe til jeg ikke orker mere. Eller til han maser om å dra hjem etter ca 3 minutter.

Tenk at vi har resten av livet vårt foran oss som vi kan forme akkurat som vi vil!
Er du fornøyd med tilværelsen, og er det noe du aldri fikk gjort eller ønsker du å leve livet ditt på en annen måte enn det du gjør nå, eller på en annen plass, eller med andre mennesker? 

Du har ansvar for ditt eget liv, og din egen lykke, alt annet som du skylder på er bare undskyldninger som ikke på noen måte gjør deg noe godt.

Tenk litt på den du, og noter deg hva slags tanker som dukker opp i løpet av morgendagen!

Believe in your future

Mamma syntes det er alt for mye " idag har jeg på meg dette- innlegg" og alt for lite inspirasjons innlegg.
Så da sitter jeg her klokka midt på natta- 6 timer og 20 minutter til jeg skal stå opp og blogger.

Problemet er bare det at, livet går opp og ned hele tiden, noen ganger er man "nede" en god stund og det er vanskelig å prøve å gi når man ikke har nok selv.

Uansett hvor mye verktøy man har til å endre sine egne tanker til det positive så er det noen ganger så slitsomt at det er lettere og la være.Det er viktig å la seg selv ta en time out, gjøre akkurat det som du selv føler skaper glede hos deg, uansett hvilken måte. Så da blir det mye "se hva jeg fant i skapet" innlegg fordi det på en merkelig måte skaper balanse i mitt rare hode. Jeg går inn i min egen fantastiske verden og jeg vil være der til jeg ikke lengre trenger det.

Mange mennesker sliter med depresjoner, noen mer tydelig enn andre. Grunnene er mange.

Det er som oftest en mening med alt og ting snur plutselig rundt 180 grader, it will always be better.Someday we wake up and realizeHang on to the good fealings, and plan an awsome future without boundries.
Believe in your dreams, believe in yourself-  believe in your future.

It`s time to take charge

Noen ganger varer dagene alt for lenge før man bare kan lukke øynene og gli bort fra hverdagsmaset for en stund.
Idag er det Ikke nok timer i døgnet.

Jeg har vært på jobb og på sang gruppe.
Nå er jeg hjemme og leiligheten roper om å bli å bli vasket og ryddet, jeg skulle så gjerne ha sett alle de 9 nye episodene som har kommet før jeg legger meg, lagd en sang video, hjulpet ei med noe data greier, Mia har lagt seg oppi fanget mitt for han trenger kos og kjærlighet fra Mamma`n sin, jeg vil lage et kvalitets innlegg med nytt antrekk, og er inspirert til å skrive en sang. Klokka er 21.30 og jeg vil gjerne legge meg sammen med vennen min men det er jo ikke lenge til...

Så her sitter jeg da, med teppet mitt, Mia på toppen, kakaoen i hånda og har nydelige James Morrison på ørene, og vet ikke helt hvor jeg skal begynne.

Jeg kontaktet en coach da, sendte mail med en del ting jeg gjerne ville snakke med henne om.
Long story short- Coaching utdannelse er noe man tar på toppen av det man allerede jobber med, man jobber ikke kun som en coach og får heller ikke penger av Lånekassen til dette.

Jeg vil jo jobbe som livs coach og starte min egen bedrift i mitt fantastiske fremtidge healing senter- Lift me up!?

Så jeg ble litt skuffet da.. I og med at det er noe jeg hadde elsket å jobbe som, og har et behov for å jobbe som. Men så tenkte jeg da...

Fix a heart med Demi Lovato...

" I just ran out- of bandeds" Har du hørt noe så nydelig?

Jeg sitter å henter masse inspirasjon fra andre bloggere, det finnes mange nydelige mennesker her i verden, and you really make a differense! 

-------Røykepause--------

Men det jeg  egentlig hadde tenkt til å skrive om var noe jeg ble påminnet av veninna mi Inger Lene

Negative mennesker- som suger ut all energien din.

Det er ingenting galt i å (og du burde og fortjener) fjerne dem fra livet ditt. Bare helt enkelt distansere deg fra dem som ikke tilfører livet ditt noe positivt fordi du kan ikke være alt det du kan være om du stadig blir dratt ned av deres holdninger, meninger, problemer.

                      "Om du sier ja til andre, pass på at ikke først sier nei til deg selv"

"The Lift me up senter"

Jeg er en av de som tror på at alt har en mening. Det er mange ganger vanskelig å se når det er på det værste, Men noen husker kansje jeg skrev setninga "Vil helst bare legge meg inn en plass der noen kan passe på meg"?

 

Der har du drømmen min. Alså ikke å bli lagt inn da, men å en dag bygge opp et senter der man gå inn completly broken, og gå ut igjen som et nytt menneske.

 

Nå snakker jeg om frisør, spa, personlig coach, terapi, meditasjons grupper, stylist, make-up artist, hud-pleier, inspirerende foredrags holdere, healing- alt du kan tenke deg. Det viktigste er at det blir pleie for sjelen.

 

Jeg aner ikke når og hvor men jeg har troa på at universet vil vise meg vei og finne frem penger til prosjektet og de rette menneskene jeg trenger. Jeg ville vært en deleier- og jobbet som personlig coach- etter å ha utdannet meg/kurset meg litt i det.

 

Jeg ser for meg hvordan det skulle sett ut, de hvite veggene skulle vært pyntet med positive og oppløftende wall-prints, nydelige natur bilder, rennede vann, grønne planter, meditasjons musikk overalt og mye mere... 

Det første jeg skal gjøre er å få time hos en coach selv og få veiledning i forhold til både meg selv og mitt liv og denne ideèn. Hva syntes du, kunne du tenkt deg en slik plass å gå til every now & then? 

 

Believe in yourself

Jeg kjenner noen med ekstreemt mye selvtillit. Det er noe jeg alltid har syntes har vært en positiv ting, jeg er absolutt FOR mennesker som tror på seg selv. Mange reagerer negativt på dette, istedenfor å tenke good for you- high five dude, så tenker de - hvem faen tror du at du er?

De blir sinna og begynner å slenge dritt for å "jekke ned" personen. Hva kommer det av?

Hvorfor føler andre seg truet om noen sier- Ey, jeg er ganske sikker på at jeg hadde slått deg i biljard" ?
Min reaksjon er jo et smil om munnen og hører en utfordring og kommer med en tilbakereplikk av samme slag.

Jeg forstår at man ikke er vandt til mennesker at dette kaliber, men kansje vi skal gå litt i oss selv for å finne ut av hvorfor vi reagerer på den måten vi gjør. Er det virkelig så galt å være glad i seg selv og tro at man kan få til hva man vil?Man går igjennom livet og treffer på utrolig mange forskjellige mennesker. Hvert menneske du treffer på din vei, om du liker personen eller ikke, har du noe og lære av. En av de tingene jeg liker mest med min nydelige veninne Katja (det er ikke henne innlegget handler om, men det skjønte du kansje?=) er når hun sier mens hun ser seg selv i speilet- "Marit i dag ser æ bare helt smashing ut"!  <3

Om alle de negative tankene du hadde om deg selv, ble byttet ut med positive- hvordan tror du livet ditt hadde sett ut da?

I`m so sorry...

Når det er mørkt blir det bekmørkt...og jeg snakker ikke om nattemørket.Jeg er ikke av den mest stabile typen når det kommer til hormoner.
Man presser seg selv i hverdagen, til å gjøre det beste man bare kan, og når man har brukt opp batteriene, jobbet for mye, sovet for lite så kommer det ikke som en bombe at man detter ned i kjelleren når man i tillegg har en haug med hormoner som tar over.

Jeg sliter max...Vil helst bare legge meg inn en plass der noen kan passe på meg.
Klukk sier at øyene mine blir omtrent helt svarte når jeg er sånn.

Det er viktig å ta vare på seg selv. Tenk på deg selv som et lite barn. Pass på deg selv som du ville passet på dette lille barnet. Vit at verden går ikke under om du ikke alltid handler etter planen, eller etter hva andre forventer av deg. Ta en pause, en time- out..til du selv føler at du er klar for hva enn du driver med.

Verden går ikke under om du ikke oppfyller dine egne krav/forventninger til deg selv...Men din verden går under om du ikke hører på deg selv- hva som er riktig for deg.This is the little girl in me...I never ment to hurt you...I`m so sorry!

Idag skal bli en fin dag. God morgen

Natten er over og en ny dag er i gang med å våkne til. Jeg er enda veldig trøtt, men jeg kommer til å våkne etterhvert av en god varm dusj. Og en kopp kakao skal nytes i de stille minuttene mine nå mens jeg nyter roen.Det regner ute, det er utrolig koselig å sitte inne å høre påIdag kommer alle jeg møter på til å være på min side, alle rundt meg ønsker at jeg skal være lykkelig og det kommer til å dukke opp flere muligheter som jeg burde si ja til, utvide horisonten min litt, prøve en annen vei?I dag skal bli en fin dag. God morgen!

(bildene er hentet fra google)

 

 

 

 

Time to rest our souls for a few hours...


Det er blitt mørkt...for lenge siden. Kroppen er sliten og kjenner at den trenger litt TLC- alså søvn i favoritt senga sammen med favoritt personen.En hel dag består av mange øyeblikk. Jeg prøver å konsentrere meg om de fine.
Om jeg har gjort feil tenker jeg som såJeg har gjort så godt jeg kunne, og morgendagen kommer med nye muligheter.

Men planlegging, lister og oppgaver får vente, for nå er det kveld og min tid til å bare være, drømme og fornye min verdifulle energiIt`s all in how you see it.

Så la din kropp slappe helt av, kjenne at hver muskel i deg ikke anstrenges mere fra hodet og igjennom armer og ben, ut i fingerspissene, ned igjennom lårene og helt ned til enden av føttene dine

Kjenn at du blir så avslappet at du flyter og fyll ditt sinn med bilder og følelser av en verden du ville bodd i, en nydelig verden laget kun for deg. Vær der og kall det ditt hjem. Dit kan du gå når som helst og være trygg.

Time to rest our souls for a few hours- have a good night

(Bilder hentet fra google.com)

2012- The birth of a new beginning?

Når vi snakker om at 2011 snart er over, og det nye året holder på å overta, fremtiden som vi ikke vet noe om, som gir oss håp om en bedre hverdag...

Dette året har jeg sett at vi er blitt mye flinkere til å vise at vi bryr oss om hverandre. Om det er å vise det igjennom Facebook fordi det er lettere å gjøre det der- enn in real life eller igjennom andre elektroniske apparater, spiller ingen rolle, så lenge beskjeden blir mottat.

Vi har stått sammen i sorg, om du var ute i gatene eller om du satt hjemme i sofan og fulgte med på tv, var hjertet ditt på samme plass som alle andresSammen er vi sterke, sammen kan vi klare hva som helst.

Det å tørre å hjelpe andre man ikke kjenner... Å være et medmenneske, tilby ditt vennskap er ikke noe man gjør titt og stadig.

Tenk deg at vi nå går inn i en tid der vi begynner å se ting på en annen måte enn før. Vi kan fornye oss, vi kan være bedre, bo bedre, ha det bedre, føle bedre.

La året vi går inn i være starten på en bedre verden. En verden der vi er en union, der alle er i samme båt, der det ikke finnes rom for negativitet, der vi ikke nærer ondskapen som finnes i oss, men der utviklingen av oss selv og andre rundt oss står i fokus. 
Vi er de som former fremtiden. Fremtiden til våre barn, og deres barn.

Vær en inspirasjon for andre, gå foran som et eksempel, om ikke du alene kan gjøre en så veldig stor forskjell her i verden, kan du gjøre en stor forskjell for de rundt deg. Hvem vet, kansje de blir inspirert til å gjøre det samme selv.Ingen trenger å være ensomme, sultne, eller lei seg. Ingen trenger  fryse eller kjempe for å overleve.

Vi- vi som bor her på jorda- tilsammen har vi nok mat, husly, kjærlighet og penger til alle sammen.

Ingen trenger å føle seg verdiløse, ikke føle de strekker til eller stresse seg igjennom dette vi kaller livet.

Vi er mange nok til å vise dem hvor fantastiske de egentlig er, vi er mange nok til å gi dem et lite løft, så de kan være den personen de alltid var ment for å være. Hjelp til å lyse opp veien for dem som ikke ser den, vis dem helt til det går inn, at de er one of a kind, at de er verdifulle, og at vi trenger dem her.

Jeg snakker ikke om at vi skal gå inn i oss selv og legge om livet vårt for å besøke folk man ikke har lyst til å besøke, men at vi skal bli et team, at den følelsen av enhet og at alle er likeverdige, at alle kan få til det de vil og glede skal være en del av tankegangen.

It`s all in our minds, om vi kan starte med å bytte ut gamle tankemønstre, både våres eget og andres til nye positive, virkelige og oppløftende tankemønstre, hvordan vil verden da se ut tror du?Livet dere...Er ikke til for at vi skal stresse oss igjennom hver dag. Vi har ikke fått livet i gave for at vi skal leve det slik som andre mener er riktig. Vi er alle forskjellige og alle er unike. Selv om du forguder en annen person fordi han eller hun har gjort ting sånn og sånn, og lever på den og den måten, betyr ikke at du burde gjøre det samme. That life is allready taken, you were ment to create your own.

Når vi ligger å har våres siste dager før vi avslutter vår reise på jorda, er det ikke da litt sent å ønske at man helhjertet fulgte sitt hjertet, lo av lykke, elsket livet som et barn og var en stor hjelp for andre med det du hadde å bidra med?Vær åpne for forandringer, vær åpne for at de unge gjør og sier ting på en anderledes måte enn dere litt eldre gjorde før, vi er stadig i utvikling, og vi må prøve å møte alle på halveien. Bare fordi noen ikke er enig med deg, betyr ikke at de er trangsynte eller har et vridd syn på tilværelsen. Om man får la alle være seg selv 100 % vil det komme mye positivt ut av det. En villhest hører ikke hjemme i et lukket område.

Mange får ikke nok hjelp av andre til å se seg selv gjennom nye øyne, mange har dårlig selvtillitt, selvfølelse,mange har lite forståelse for andre, for verden... La oss sammen skape en bedre fremtid for de rundt oss og oss selv ved å være en team player- selv for de du ikke kjenner, eller bare vet hvem er.

Let`s build a whole new world guys!

Would you come?

Satt og tenkte på noe på vei hjem, en idè jeg har kjempe lyst til å utvikle, og jeg vil gjerne høre om det er noe dere andre ville satt pris på! Here it goes

Om det fantes et inspirasjons kurs/ se livet på en ny måte kveld- i din hjemby, der det var flere utrolig positive, givende og dyktige mennesker som var med og bidro med sitt for at du skulle kunne gå hjem med en god følelse, nytt mot, litt annet syn på tilværelsen og hadde fått verktøy for å kunne realisere din fremtid slik som du ønsket den skulle være, ville du møtt opp?

Og ikke tenk - hvor mye ville det ha kostet, det er ikke relevant!

Lik innlegget om du ville ha vært med på en slik kveld.

Keep holding on

 

We have good days...bad days..and inbetween days...And sometimes all at once days...

We are all humans, we all go throow the same feelings from time to time, some of us are better at hiding them though.

It`s important to be reminded that you`re not the only one in the world- feelin`like you`re not where you wanted to be/ thought you would be at this time, that no matter how hard you try, it seems impossible...

Doesnt matterYou`re amazing- just the way you are=) You dont have to do anything to prove your worth, but if you really really want something-  never give up

So dont loose faith in yourself!

Inspiration

De fleste regnværesdagene der man mangler energi, og eneste man har lyst til å gjøre er å ligge under teppet i sofan- får man ofte en sånn- Åhr, livet mitt er såå kjedelig, nå har jeg sittet og ventet på nye notifications på Facebook alt for lenge uten at det har skjedd noen verdens ting- følelsen!

I disse tilfeller trenger man litt inspirasjon.

Jeg har laget en Inspirasjons- liste- guide, til den som har lyst på! =)

Tenker jeg skal lage meg en selv! 

Selvtillitt

Jeg blir stadig kjendt med nye mennesker som er helt nydelige inside- out. Det som ofte gjentar seg er at jeg finner ut at de har dårlig selvtillit, selvbilde, eller er utrolig utsikre på seg selv.

Jeg er jo en sånn person som ikke klarer å la det være med det, når jeg hører setninger som inneholder slike ting kombinert med et usikkert blikk, settes det igang et eller annet i meg.Om du bare kunne sett deg selv igjennom mine øyne, eller hans øyne eller hennes, spiller ingen rolle fordi du er en av de få i denne store folkemassen som stikker deg ut, som blir lagt merke til, som folk er interisert i å bli kjendt med.

Du er en person med så utrolig mange talenter og en personlighet som er helt rå.
Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor du har dårlig selvtillitt.

Men mange ganger kommer dette av oppvekst, familien, eller om man har blitt veldig såret av en gutt/jente,og er veldig redd for å åpne seg igjen, redd for å bli såret på ny.

Jeg har aldri hatt dårlig selvtillit, jeg har aldri opplevd at noe noen andre har sagt eller ment om meg har såret meg. Rettelse- Jeg har nok blitt såret over hva andre har sagt og ment om meg, men jeg har aldri latt det påvirke på hva jeg syntes om meg selv.Det er nok takket være Mamma, som pøste på med "du er mere enn god nok" - "Du er helt spessiell" og  "Ingen er så nydelig som du"  og "Du kan få til hva du vil her i verden" komplimenter.

God selvtillit er en grunnmur vi alle burde ha, for det eneste som betyr noe her i verden er hva du føler og syntes om deg selv ikke hva andre skulle syntes og mene. Om du lar andre bestemme dette for deg, har du gitt ifra deg all makten all friheten og all glede.

Jeg elsker å få nye klær, sko, skiftehårfarge osv, men jeg gjør det for å glede meg selv.
Det finnes veldig mange der ute som gjør alt de kan for å passe inn, for å ikke bli dømt, for å ikke stikke seg ut, for at ikke de andre skal syntes noe negativt om dem for det ville vært katastrofe for det er tross alt de som eier selvtillitten din, de har makten over din lykke.
Ta kontroll over dine egne tanker, vit at du er helt nydelig som du er, og dukker det opp mennesker som får deg til å føle deg som crap, tenk at den personen ble sendt hit med en oppgave, å få deg til å ikke bry deg om det.

Uansett hvordan du ser ut, hva du har gjort før, hvem du er  hvem du ønsker å være...

 

"My mama told me when I was young
We are all born superstars
She rolled my hair and put my lipstick on
In the glass of her boudoir

"There's nothing wrong with loving who you are"
She said, "'Cause he made you perfect, babe"
"So hold your head up girl and you'll go far,
Listen to me when I say"

I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way
Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way"

Lady Gaga

Vi vet det alle sammen, men glemmer det innimellom...

"Crossroads"
Inspiration

"Det var aldri mellom deg og dem uansett"

Ofte skjer det mange små negative ting som ikke man akkurat begynner å gråte av, men når det samler seg opp en del av negative hendelser selv om man ikke helt skjønner hvorfor, fordi man gjør så godt man bare kan og vil bare alles beste, så mister man etterhvert inspirasjonen. man blir deprimert, kansje pessimistisk og ser ikke helt poenget med noe ettersom "ditt beste" ikke er godt nok uansett.

Slik følte jeg det en stund, og jeg snakket med mine beskyttere (Engler, livsguider) og 2 sek etterpå leste jeg dette på facebook.

ORD Å LEVE ETTER: Hvis du er ærlig, kan du bli lurt av andre. Vær allikevel ærlig. Hvis du finner lykken, kan folk bli sjalu. Vær allikevel glad og fornøyd. Det gode du gjør i dag kan være glemt i morgen. Gjør gode ting uansett. Gi verden det beste du har selv om det kanskje aldri er nok. Gi allikevel av deg selv. For du ser, til slutt, er det mellom deg og Gud. Det var aldri mellom deg og dem uansett. ~ ~ ♥

Veldig mulig at dette var tilfeldig, men i min bok er ingenting tilfeldig, og jeg takker universet "for making me feal better", det var alt som skulle til.

Nyt øyeblikket...

Min hverdag er fylt med "livets øyeblikker". Ikke før, men nå har jeg lært meg det. Med det så mener jeg at jeg har gått inn for å kose meg skikkelig istedenfor å kjede meg/irritere meg. Og med å "kose meg" mener jeg å være i ett med naturen. Akkurat nå ligger jeg på veranda sofa'n med teppet mitt, en bok om inspirasjon og meditasjons musikk på pc'n. Sola varmer og av og til kommer det litt vind som passer på at jeg ikke koker. Det er utrolig givende, og jeg føler meg fri og elsket.

Jeg har bare bestemt meg for at jeg skal gjøre vært ledige øyeblikk jeg har til overs til et nydelig øyeblikk.
For å gjøre det må man også gå inn for å tenke riktig. Om man er irritert eller har negative tanker, vil man heller ikke få vakre øyeblikk. Tenk at den personen eller situasjonen du er sint på vil ikke bli påvirket av at du bærer nag, det ødelegger kun for deg selv. Elsk deg selv og behandle deg selv som du skulle vært ditt eget barn.

Det skal ikke så mye til. Lag et vannbad og plasser føttene nedi mens du hører på musikk, se en givende film som inspirerer, ta tankene dit  du ønsker å være, jeg vet jeg drømmer meg bort i å gallopere med klukk ved min side over grønne enger

og sitte i et varmt bad ute og se solnedgangen på andre siden av jorden...Og jeg kjenner den deilige følelsen som om jeg faktisk er der.

Å bare være akkurat nå... Ikke planlegge hva du skal gjøre i mårra, alt vi har er her og nå. Og sjelen din trenger pleie... Ditt indre barn trenger pleie..og du vil bli rørt når du virkelig gir deg selv det du trenger om det en en stund siden sist. Det er da du virkelig setter pris på livet, og takker for at akkurat du er her på jorden og kan kose deg med alle livets gleder.

*Do what you love to do*

Se for deg ei jente i høyt grønt gress, sola skinner, og hun strekker armene så høyt hun kan og takker universet for livet.......Der er jeg.

Jeg kan takke de menneskene rundt meg, jeg føler meg inspirert, mere enn god nok og lykkelig. Hvorfor?

-Alle har en eller flere ting som de elsker å gjøre. Noe som gjør oss inspirerte, som får oss til å glemme tiden, og føle ekte glede her og nå, og glemme alle verdens problemer.

Mange mennesker slutter å gjøre det de elsker fordi de ikke føler at de er "flinke nok", ting forandrer seg, vanskelig å få til, blir nedprioritert pga andre fornuftige ting som virker mere viktig.

Ingenting er viktigere enn hvordan du har det inni deg.
Min store lidenskap har jeg fortalt dere om før, dans og sang. Men jeg har ikke drevet med det på 5 år. Siden Folkehøyskolen... Hvorfor?  Fordi jeg følte jeg ikke var god nok. Jeg kom ikke videre på Idol, og på Dansefeber gadd jeg ikke prøve meg på engang...I tillegg hadde jeg ingen venner som hadde noe som helst interesse for det, og da ble det lokket på den boksen. Jeg var ikke god nok...

Men hvem sier at man må bli superstjerne for å drive med det man elsker? Jeg var kjempe nervøs før når jeg opptredde for folk, fordi hvis jeg gjorde noe feil, var det krise, og ingen måtte se at jeg var noe dårligere enn det jeg selv ønsket å være.  Når man synger med det i bakhodet, kommer ikke budskapet fra riktig sted, og det blir ikke slik det kunne ha blitt.

Nå har jeg akseptert at jeg er meg og det jeg gjør- er godt nok. Jeg trenger ikke å vinne idol for å gjøre meg selv glad, det klarer jeg helt fint by myself bare ved å sette på spotify på fullt, og sing my heart out. Det klarer jeg fint ved å dra med verdens beste veninne på salsa og pianobar...


Jeg kjenner at jeg har våknet til liv, og vil aldri sovne igjen...

When you are inspired- pure love is all around you, doesn't matter if you make mistakes- people think you're beautiful anyway. Beacouse it comes from inside. And pure hearts are lightworkers- they light up the people around them.....So go and light up someone's day with you own inspiration. You have the power to make a change..All you need is to be truly happy.Ikke vær så opptatt av at du ikke er like flink som andre, om det er noe som gjør deg veldig glad, lykkelig og får alt annet til å blekne i forhold- do it. Be happy. Bare du kan fikse det.

Når man lever på den vibrasjonen jeg snakker om nå, så faller plutselig ting på plass. Problemer blir på magisk vis ordnet, man treffer mennesker som gjør dagen lysere, og man får igjen livsgnisten som så fort kan forsvinne oppi alt mas og kjas fra verden utenfor oss selv.

Jeg er utrolig takknemmelig for min Mann, familie, vennene mine og veninna jeg alltid har ønsket meg. Alt jeg får oppleve og alt jeg får av ting jeg ønsker meg av min Klukk som jeg elsker over alt på jord. Thanx for being you!Vi vet det alle sammen..men glemmer det innimellom...

Livet dere..Kan være brutalt til tider..Det kan også være helt fantastisk.
Det kan være helt fantastisk når man bare legger alt det vonde til side. All stress, bekymringer, vonde minner, hiv det i søpla, og gjør noe du synes er fantastisk morro.

Gå ut og dans, le, syng, svøm, dra på shopping, spill, vær med på å skape din egen lykke. De menneskene som dukker opp i livet ditt, er et speil av hvordan du har det inni deg. 


"Take too many pictures, laugh too much, forgive freely, and love like you?ve never been hurt. Life comes with no guarantees, no time outs, no second chances. you just have to live life to the fullest, tell someone what they mean to you and tell someone off, speak out, dance in the pouring rain, hold someone?s hand, comfort a friend, fall asleep watching the sun come up, stay up late, be a flirt, and smile until your face hurts. Don?t be afraid to take chances or fall in love and most of all, live in the moment because every second you spend angry or upset is a second of happiness you can never get back."  (Hentet fra denne jenta's blogg)

Si mere JA, flyt med på andre's inspirerte øyeblikk, om du ikke er der du ønsker å være, go somewere else, be with someone else, do something else. Det er DITT liv, og du fortjener å være overlykkelig, bare fordi du er deg!

Du er god nok, fin nok, smart nok - dont let anyone tell you otherwise...

Din nye sannhet

(Enda et innlegg fra boken jeg skriver) 

Jeg vil at du skal skrive ned din nye sannhet. Jeg skal hjelpe deg på vei, men du er eksperten i ditt eget liv og vet best hva som passer til deg og hva du trenger mest. Disse setningene som etter hvert skal inn i din sannhet i hodet ditt, burde plasseres plasser i hjemmet du er ofte. Som på kjøleskapet, på badet, velkomst melding på mobil eller pc. Si affrimasjonene høyt i begynnelsen flere ganger om dagen, hver gang du henter deg noe å drikke, eller rett etter du har pusset tennene. Får du opp negative tanker etter du har sagt dem, visualiserer du bare at du trykker på delete knappen og vips så er det ute av verden. Fint om du erstatter det med en positiv tanke.

*Alle mennesker jeg møter på min vei i dag, ønsker kun det beste for meg.

*Jeg er perfekt akkurat slik jeg er og det er mange som er glad i meg.

*Ting vil ordne seg for meg, ingen problemer er for store for universet.

*Alt jeg ønsker meg vil komme min vei

*Jeg er lykkelig og har masse penger

*Kjærligheten er fantastisk

*Jeg er så heldig at jeg kan hjelpe andre og gjøre en forskjell

*Livet er en gave jeg er utrolig takknemmelig for

*Jeg gleder meg til i morgen

*Det blir en bra dag i morgen


Trikset med affrimasjon er å takke for det du ønsker deg som om du allerede har fått det. Som f.eks:

*Tusen takk for at jeg traff mannen i mine drømmer, vi har det helt fantastisk sammen.

*Tusen takk for alle pengene som stadig kommer vår vei, vi setter pris på det.

*Tusen takk for at jeg lever det livet jeg bare drømte om før, bor i det perfekte huset og lever av det jeg elsker å gjøre.

Du kan jo sy sammen noe som passer til deg og dine ønsker og gjøre det mer personlig, akkurat som du ville sagt det. Om du flere ganger til dagen over litt tid gjør dette, vil det bli din nye sannhet, og ting begynner å skje.

 

First when you conquer your demons inside you will have the power to conquer anything

(Dette innlegget ble skrevet for et par mnd siden til boka mi, men legger det ut nå.)

Jeg elsker å bli inspirert. Akkurat nå i dette øyeblikk er jeg utrolig inspirert av en film faktisk der det ble sagt noe lignede overskriften. *Narnia*

Jeg får frysninger hver gang Aslan (Løven) dukker opp og hjelper til, når Lucy ber han om det og når han på slutten sier til Lucy at han finnes i hennes virkelige liv og alltid passer på henne, og at han uten å direkte si det - er Gud. Og den fantastiske sangen med Carrie Underwood etterpå. Jeg drømmer meg bort til min sacred place, a whole new world, der alt som eksisterer er kjærlighet.Det er herfra jeg henter ny påfylling av energi, håp, glede, mot, inspirasjon, viljestyrke, kjærlighet og alt jeg trenger. I min verden finnes det ingen ondskap, her får jeg alt jeg vil ha og trenger fordi jeg fortjener det uten å måtte gjøre noe for det. Her er vannet grønt og varmt, naturens farger er eksepsjonelle, nydelig musikk spilles høyt fra himmelen, og mennesker, dyr og engler jobber sammen i kjærlighet.

Jeg er ikke redd for døden. Døden er bare en dør inn til denne fantastiske verdenen, som jeg fra tid til annen har lengtet etter opp gjennom livet. Når ting føles vanskelig, når jeg ikke orker å prøve mere, når jeg egentlig har lyst til å gi opp oppgaven det ikke ser ut til at jeg får til, lengter jeg etter mitt Narnia.

Men oppgavene her på jorden er viktig og jeg har all den styrken inni meg jeg trenger for å klare dem. Englene viser seg i form av spesielle sanger man kjenner man blir rørt av, bøker man absolutt trenger å lese for å bli løftet opp etter å ha falt, eller å ha gått seg vill, mennesker som helt uten grunn gir en hjelpende hånd i håpløse situasjoner, en film som inspirer deg til å skifte gir eller la livet ta en annen vending, følelsene man får av vakre solnedganger, og vinden som stryker deg forsiktig over kinnet? Take it all in an let it heal you. Jeg blir ofte "touched by an angel" og det er en fantastisk følelse som gjør meg overvelmet, og lar ofte tårene bare renne i takt med de vonde følelsene som forlater mitt sinn.

Det er viktig at du vet at du ikke er alene i verden. En dag vil vi alle jobbe sammen som et felles folk. Vi vil ikke lengre krige mot hverandre. Når alle sjeler handler og tenker gjennom hjertet, og ikke ut ifra egoet. Vi vil sammen helbrede jorden som for øyeblikket ikke har det så bra.

Tenk større enn din egen lille runding...

Nyter du livet ditt akkurat nå, i dette sekund?
Slapper du av, har du en god følelse inni deg, har du minner du kan smile av, eller noe spendene å se frem til?


Bilde fra weheartit.com

Eller er du stresset, på flere plasser i hodet ditt samtidig og gruer deg til senere, i mårra eller i nærmeste fremtid?


Jeg har fixet rundinger i paint, and here's why.

Den første rundingen skal representere tanker, følelser, hva som blir sagt og gjort - egentlig livet ditt som du ser det -helt enkelt.

Bilde nr 2 har også denne rundingen i midten, men så er det en mye større runding rundt den.
Den skal representere det som virkelig har noen betydning for deg og alle andre.

-Du tenker- "Man blir klok alt for sent i livet, da er allerede alle tabbene skjedd..."
-Bolbla rundt (universet) sier- Dette er ikke "tabber" men oppgaver som kom fordi du hadde behov for å mestre dem, lære noe verdifullt for å så gå videre på din vei. Hvor klok hadde du vært nå om ingen av disse "problemene" noen gang hadde oppstått? 

Alså den store ringen rundt, er der om vi velger å se den eller ikke, den har alltid en større mening med det som skjer, selv om vi ikke alltid er i stand til å se hva det er på det tidspunktet.

Små ting som vi anser som store ting her i livet, at vi får gjort alt vi skal gjøre i løpet av dagen, at vi rekker alt, at vi hjelper til og gjør alle fornøyde,ikke gjør feil, er en helt på jobben og stort sett sliter oss ut med alt vi tror vi må gjøre for at ting skal gå rundt- betyr i den store sammenhengen veldig lite.

Det som betyr noe, er at man koser seg, lever i øyeblikket. Innse at du ikke blir straffet om du går på en smell, eller det skjer noe som gjør deg veldig lei deg eller om du aldri klarer å oppnå målet ditt/drømmen din. Alle mennesker rundt deg, og alle hindringer som oppstår er designet for deg. Alt er lagt tilrette for at du skal lære mest mulig, at sjelen din skal kunne komme tilbake til lyset som den en gang var i, så om det så ser veldig mørkt ut en stund, vit at det bare er en lekse du skal lære og alt vil ordne seg sånn helt plutselig. Bare tenk og handle med hjertet så vil du mestre de fleste oppgaver med glans.

Du er utrolig mye verdt, og fortjener å kose deg, og kjenne glede hele tiden, og gjør du ikke det, kan du kansje prøve å fixe et problem på en annen måte neste gang, tenk større en din egen lille runding, og det vil åpne seg en helt ny verden.

 

Pick up your phone...

 

Hver gang man opplever sorg, urettferdighet et stort tap eller gjør noe for å komme seg frem i verden, ved å "ofre" noe i seg selv, overstige sine indre grenser, moraler eller handle ut ifra sitt egoistiske "jeg" -driver man seg selv lengre og lengre bort fra det vi i utgangspunktet kom fra...Lys og kjærlighet.Dette kan føles sterk både på den fysiske kroppen, den emosjonelle, mentale og spirituelle kroppen.
Man kan bli deprimert, føle aggresjon som fører til negative situasjoner i livet ditt and what not.

Når man har kommet dit, føler man at man er i konstant motvind og man skjønner ikke helt hva som er vitsen med å leve, hardt å stå opp hver morgen for å dra på jobb og ikke føle noen mening eller glede. Ikke det at man ønsker å ende livet sitt, men bare utrolig vanskelig å komme seg ut av syklusen som ikke ser ut til å ta slutt.

Alt starter med deg selv. Ingenting forandrer seg på utsiden før du forandrer deg på innsiden.
Du føler kansje at det er "waste of time" å sette seg ned og jobbe med deg selv, sine egne tanker, følelser og energier...But I think you're gonna be surpriced.Kansje man ikke merker noe der og da...men noen mnd etter du har startet med deg selv, vil du tydelig se forandringer i livet ditt.

Du har sår, noen kansje dypere enn andre som må heales, snakkes om, tilgis, føles på og gis slipp på, for at det skal bli plass til nye ting i livet ditt.Mitt forslag er å sette deg ned en komfortabel plass når du er alene. Plei deg selv med feks barbente føtter i en bøtte med varmt vann, rolig avslappende musikk i bakgrunnen,levende lys.... konsentrere deg om din egen pust, for å ikke være så mye tilstede i hodet er det viktig å puste ut med munnen, så ikke tankene distraherer deg fra det du vil oppnå. Ta gjerne med en notatbok og penn, skrive ned alt du ønsker bort og alt det du setter pris på og alt du ønsker skal komme inn i livet ditt.

Forestill deg en flamme i ring rundt deg som beskytter deg fra alt negativt, og spør gjerne livsguider og engler om å være til stede og hjelpe deg til og oppnå dine innerste drømmer.

Alt du sender ut kommer tilbake til deg. Hver gang du snakker til dine høyere hjelpere så hører de deg og vil alltid gi deg svar. Bare vær åpen for  å motta det. De sitter i andre enden av tlf og alt vi trenger å gjøre er å ta av røret...Får du ut det beste i andre?

Inspirert av forumet på Alternativt nettverk.

Er du våken?...
Bevisst på hva du sender ut?
Hva slags følelser du vekker til liv i andre eller fremprovoserer?

Om en person har et aggresjonsproblem...er du den som skaper frem en situasjon du vet han "taper"?
Eller fokuserer du på hans gode sider og "vanner" disse, slik at han stadig gror, og får den "næringen" han trenger?

Husk på at om du er med på å skape frem følelser i andre, så er det disse følelsene du får tilbake. Er du rundt mennesker du ikke liker, og heller ikke prøver å skape en positiv situasjon, så vil du få det kjiipt.
*Two wrong's doesn't make a right*

Det kan være vanskelig å ikke reagere på andre's gretne følelser, men om man er bevisst, gir hverandre positiv feedback, "sår frø" i andre mennesker du selv føler trenger det, vil det spire inni dem, og du vil merke i etterkant hva du har vært med på å skape.

*Vær forandringen du ønsker å se i verden*

Og mens vi er inne på hva man skaper og fremhever i andre mennesker-

*Jeg ønsker at vi en dag får alternativt program på skolene.
At man ikke bare lærer matte og samfunnsfag, men at man lærer om livet.

*Hvordan man takler forskjellige situasjoner på best mulig måte, at man blir mere bevisst på hva vi egentlig er, og hva vi er her for.
At man lærer at man er så mye mere enn en fysisk kropp med en hjerne, men en sjel med en høyere bevissthet, som er Guddommelig, og at vi har mange liv bak oss.

*At vi lærer om den positive lov, og intensjonens kraft, at man kan manifistere det man ønsker seg, når man har oppnådd balanse i seg selv.

*At man har så mye kraft inni seg som- ( etter utvikling), kan være med på å redde jorda våres.

*Om alle barna ble informert daglig om at det var en grunn til at akkurat "de" ble født, at de var gull verdt, og at alle de negative situasjonene som dukket opp i livet deres ikke var fordi de ikke fortjente bedre, men fordi det var meningen at de skulle lære noe av det, og at de hadde skytsengler og guider til disposisjon og lærte å åpne seg for dette, hvordan hadde verden sett ut da tror du?
Om alle barn/ungdom/tenåringer hadde blitt bevisstgjort, hvordan tror du da vår jord hadde sett ut etterhvert?

 

 

Happyness is a state of mind throow the journey of life- not a destination.

Om du går og stresser deg igjennom hverdagen, om du sparer og sparer i åresvis, om du utsetter kvalitets tid til deg selv, om du glemmer å stoppe opp å legge merke til en vakker solnedgang, puste inn den kalde høst lufta langt ned i lungene dine, og fyller kroppen din med ny energi- fordi du tenker at...en dag, blir jeg lykkelig..

"Når jeg bare får betalt ned all gjelda som henger over hodet mitt", "når jeg bare har kommet meg igjennom denne vanskelige perioden", "når jeg har jobbet hardt nok og gjort alt jeg må gjøre..DA- skal jeg bli lykkelig..."-

Det finnes ingen "da" fordi når den tid ville ha kommet, er det en haug med andre ting "du bare må gjøre først"

*Happyness is a state of mind throow the journey of life, not a destiation*

Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er veldig flink til å tenke slik hele tiden,humøret mitt svinger, av og til er livet rett og slett slitsomt og jeg tenker - someday....Så jeg synes det er deilig å bli minnet på at man må leve i øyeblikket, le, elske, bruke alle sanser, sove ut, nyte den utrolig fine naturen vi har rundt oss, og la negativiteten få hvile litt. La stresset få fri...ikke ta alt så høytidelig, alt er ikke såå viktig...ikke så viktig som din velvære og glede over hverdagen. Vi er ikke her for å jobbe oss ihjel..til vi blir utbrendte...

Enjoy the little moments, take time to feel good....Wake up to a good day! 

Hva vil du gjøre idag?

A strong person

En sterk person er ikke nødvendigvis den som har sterkest meninger, den som roper høyest eller ikke bryr seg så mye om hvem han må tråkke på for å komme dit han vil...

Det er han som blir tråkket på, stadig blir overstyrt i samtaler, men som likevel skjønner at folk er forskjellige og har en større forståelse for sine medmennesker.

Det er ikke han som som alltid er på toppen av alt, men han som klarer å reise seg igjen etter et hardt fall.

Det er ikke nødvendigvis den som er mest populær, og gjør det som er etter andre's syn "riktig å gjøre" hele tiden, men den som har mot til å være seg selv, som følger hjertet sitt, uansett hvem som måtte syntes at det var teit.

Den som har mot til å følge sine drømmer, istedenfor å leve det livet andre mener enn burde leve.

En sterk person er ikke nødvendigvis han som er født i velstand, går på de beste skolene, får den beste jobben, kjøre den kuleste bilen, og egentlig aldri har møtt ordentlig motstand...

Det er han som kommer seg igjennom sitt litt verre utgangspunkt, som tilgir seg selv og andre rundt seg, som aldri gir opp, og tar enhver form for situasjon for en mulighet til å bli bedre...

Neste gang du er i en situasjon du føler at den andre er "mye bedre" enn deg,  husk at du er sterk.
Ikke gjør deg selv underlegen fordi stemmen inni hodet ditt sier at du må bøye deg, for i mange tilfeller er din livserfaring og medmenneskelighet en alt for stor faktor til at du skal tillate deg selv å føle deg mindre verdt, du har for mye å gi til å stenge det inne fordi du er redd. Hvem vet, kansje din opplysthet vil vise vei for han/henne.

En illusjon

Mange ganger går ikke ting vår vei, alt føles som en evig stor jobb. Man er sliten og føler helst for å gi litt opp, for uansett hva du gjør, funker det ikke! Ofte blir man ekstra negativ, og sier og gjør ting man vanligvis ikke ville gjort fordi man er i dritt humør, og bryr oss heller lite om hva andre mennesker skulle måtte mene om din oppførsel, og hvem vi sårer på veien.Se for deg at livet ditt er inni tv'n. Ta et steg ut av tv'n slik at du står å ser på den.
Se for deg at alle problemene dine inni denne tv'n -er en illusjon, alle de slitsomme situasjonene som dukker opp er en illusjon som er designet for at du skal mestre oppgaven. Ikke slik du nødvendigvis tror, for livet's oppgaver kommer i de rareste former.Oppgaver som tolmodighet, medfølelse, hengivenhet, kunnskap om hvem du er, å akseptere deg selv 110 %, toleranse, ro i sjelen selv om verden er alt annet enn rolig, toleranse, en større forståelse for andre mennesker og alt levende er noen få ting som om du mestrer- hjelper deg på vei tilbake til forbindelsen med ditt høyere selv. Veien tilbake til ditt opprinnelige "jeg".

Sjelevenner, er ofte med på å hjelpe deg inn i disse situsjonene, sånn at du får en mulighet til å bryne deg på ting du selv har valgt å lære. Det kan være en støttende mamma, eller mannen du elsker som du aldri blir klok på, den kranglete naboen...En eller annen som du har en sterk tilknytning til.

Er ikke det deilig å tenke på når alt er som verst- at situasjonen bare er tillaget for at du skal kunne løse gåten, og tilknytte deg kunnskap om deg selv? Da betyr det meste plutselig veldig lite, og du vet at ting kommer til å ordne seg fordi den verden du lever i på jorden er bare en plass hvor du skal opparbeide deg kunnskap, og det spiller veldig liten rolle om du fikk den jobben eller ikke, om du har masse penger eller lever fra mnd til mnd...Du er absolutt ikke mindre verdt forde, du har jo selv valgt å plassere deg der for å kunne havne i de rette situasjonene din sjel trenger for å utvikle seg.
And when you're done with this life, you'll go home to be healed.Så neste gang du irriterer deg, blir sinna, lei deg- såret eller er lei det meste, still spørsmål til deg selv-
hva skal jeg lære av dette?
Mamma sa alltid det husker jeg. Ikke så dum du=)
Spør ditt høyere selv, spør dine livsguider, hjelpere, spør universet om hjelp til å finne ut hva som er meningen med dette, hva du skal lære ut av denne slitsomme situasjonen- og legg det fra deg. Plutselig dukker det opp et svar, men husk å være bevisst, sånn at du får det med deg. Vær åpen. Om du stenger deg selv for alt du ikke ser, kommer det heller aldri igjennom til deg. Og du trenger heller ikke å sitte i dyp meditasjon og røkelse og leke spådame for å spørre om hjelp, bare en tanke er nok...

Tenk på disse hjelperene som din familie som du ringer opp for å få et svar på noe du lurer på. Det vil etterhvert føles ganske naturlig (eller i mitt tilfelle- med en gang) de vil ta den, og svare deg. Just remember to keep the volume on...

Heaven

 Min reise hjem fra jobb i bilder fra bussen

 
Nesten alt du gjør,

vil vise seg å være uvesentlig,
men det er svært viktig at du gjør det.

- Mahatma Gandhi

Lenge siden du var inspirert av noe?

Er du en av de som lever deg veldig inn i gripende filmer, lar deg påvirke av ting du ser eller opplever, og helst vil gjøre det samme som dem en liten stund? Ville du bli 100 forskjellige ting da du var liten, skifta yrke  ca hver dag? Blir du mere kreativ om du driver med noe du elsker å gjøre, får du mere livsgnist av hvert et nytt proskjekt du slenger deg ut i? Hvis svaret er ja, er det flott.
Men hvor lenge siden er det egentlig siden du var ordentlig inspirert?Når det har gått en god stund uten nye proskjekter, uten at noe nytt skjer, uten å ha noe spessielt å se frem til, da stopper det litt opp for meg. Uten at noe er galt, blir det meste galt uten at man helt skjønner hvorfor!

Så- jeg tar tak i  det- ettersom jeg er den som har ansvaret for at jeg skal ha det bra. Og for at jeg skal ha det bra, trenger jeg å skape noe.

Step one:  Gå ut i verden å bli inspirert!
Søk på nettet, på dine interesser, og finn ut av hvor nærmerste plass er hvor de driver med noe du vil gjøre.

Step two: Join- Sleng deg uti det meste som frister, selv om det er noe du ikke kan så mye om, så er du istand til å lære deg det vøtt!

Step three: Have an open mind. Du møter nok folk som er helt anderledes enn deg, som har mye å lære deg.

By now- har du mange nye impulser, mange nye planer og antagligvis mange nye kreative ideer du har lyst til å jobbe med, sette ut til liv, og alt annet rundt deg som kjentes tungt ut før, blir som en lek, fordi du har høyere energier inni deg som overdøver det andre, og vips- så er du der- i inspirasjonen. Som er en fantastisk plass å være.

Har du tanker som at- "jeg er ikke god nok til å være med på det" eller " de kommer bare til å le når de finner ut av hvor dårlig jeg er til å danse/synge/spille/male osv"              
Er du klar over hvor sterk du egentlig er?

Tenk på alt du har vært igjennom i løpet av livet ditt, alle utfordringene og de vonde periodene du har  overlevd - kansje til og med kommet over, tilgitt og latt det flyte ut av ditt sinn.... Det skal utrolig mye styrke og karakter for å ikke la livet knekke deg, for til tider kan utfordringene føles uutholdelige, uoverkommelige og meningsløse..Så at du er den du er idag, skal du takke deg selv for, du har mye mere i deg enn du gir deg selv kreditt for, og ja-du kan hoppe over det gjerdet selv om det er så høyt at du ikke helt ser toppen av det i fra bakken. You can do it!
Og jeg heier på deg=)

Så sett deg i sofa'n( eller stå- lizm) og skriv ned hva du vil gjøre- and just do it!!!!   I know I will!

Take a stand for yourself..eaven if it means war...

Noen ganger- veldig ofte egentlig- så lar vi andre rundt oss "herje med oss" som det passer dem, men på en "hyggelig måte". De er stygge på en "fin måte" så det passer seg ikke å sette foten ned, det føles hvertfall som om det ikke passer seg.
Man går for det meste ut i fra at mennesker handler og snakker ut ifra beste vilje og vi vil så gjerne tro at alle vil vårt beste....But it's really not like that....

Så...hva gjør man når man føler seg tråkket på, urettferdig behandlet, er lei av alt maset, og føler selv man er falsk når man er i samtale med personen det gjelder, for du vil jo helst ikke være uhøffelig, eller såre noen...men samtidig vet du at de lyger deg rett opp i ansiktet..men fremdeles kaller seg din venn?

Man må kvitte seg med den negative energien. Uansett om du får dårlig samvittighet, selv om tiden fremover blir vanskelig fordi du møter han/henne på steder der du bruker mye tid.
Man skal ikke finne seg i at noen skal komme å sette seg  i andre enden av sofa'n og snakke som om de var overbevist at du ikke klarte å regne ut hvor mye 2 + 2 var, i det han er godt fornøyd med talen sin ettersom du sitter og nikker deg igjennom alt, i mangel på ord.Nok er nok, og blir det krig så blir det krig. Det er viktig å sette foten ned en gang i blandt..selv om det kan bli stygt en periode. Du er verdt mere enn at andre mennesker kan slenge deg rundt som de vil, du har makten over deg selv og ditt liv, ikke gi den bort!  

Hvordan ser din dag ut?

Bruk noen minutter på morgenen, eller når du måtte våkne på døgnet og se for deg dagen din ossen den blir.
Du vet sånn ca hva du har på tapeten, eller om du ikke har noen planer i det hele tatt.
Kansje du må ta en tlf til noen som du gruer deg til, eller nesten ikke orker å stå opp pga all jobbinga du vet du har foran deg.

Bruk noen minutter til å tenke ossen dagen din hadde vært om du kunne ha med en finger i spillet. Om du kunne velge, så hadde kansje den tlf samtalen gått veldig bra, overaskende positiv og til glede og lettelse for deg og de rundt deg?
Jobben du måtte utføre ville kansje ikke føltes som jobb i det hele tatt, den ville føltes som en lek,og hatt det ganske så morsomt og truffet mange interessange mennesker underveis som gav deg masse glede?Vi er i stand til å skape vår egen fremtid. Om du er bevisst på dette, og skaper din egen illusjon slik som du vil ha den, så er det ringvirkninger hele veien ut til universet og det vil påvirke.

Jeg har mine egne ting jeg pleier å si inni meg selv, ting jeg ønsker, ber om hjelp til å få det som jeg vil, og ser for meg situasjoner jeg ønsker skal skje. Om du er skeptisk, og syntes at jeg er "full of crap" -Try it yourself.

Etter en periode vil du se at ringvirkningene begynner å vise seg for deg, og du får en større forståelse av hva som egentlig skjer her.

"An inside make-over"

Noen ganger har vi vanskelig for å se fremover. Man går litt lei, og ser ikke helt poenget med å stå opp så tidlig for å gå på en jobb du ikke er særlig gira på, for å tjene penger til å betale de altfor store regningene du har liggenes,og etterpå er du bare sliten.

 På fritiden går det mye tid på hus og mas hit og dit, og du har nesten gitt opp tanken noe bedre fordi du ikke har overskudd til å jobbe mere overtid for å få penger til den USA turen du alltid har drømt om. Så du går litt på auto pilot gjennom hverdagen og plutselig har det gått 10 år. 

Mange- henger igjen i fortiden, gamle tanker, kjærlighet, aggresjon, og har derfor vanskelig for å komme seg videre.

Sliter du med gammel kjærlighet som aldri slutter å brenne, slukk den med dine tanker hver dag.
Sliter du med gammel aggresjon til andre- hvem er det egentlig du straffer?
Sliter du med gamle tankemønstere du vet er gått ut på dato- change them!

Målet må jo være å være så lykkelig som mulig. Og hvis du insisterer på at "sånn og sånn må det være fordi at ellers så funker ikke den og da blir det helt umulig"-  da er det din sannhet, og jeg er sikker på at du vil ha det sånn resten av ditt liv. Ikke se problemer- se løsninger, og stol på at alt ordner seg.

Forny deg selv, på innsiden som på utsiden, bytt ut gammelt med nytt, vi trenger alle en make-over en gang i blandt, for slik vi så ut for 10 år siden, er ikke lenger slik vi ville stelt oss i dag. Make sense?

Konklusjon: Du har kontrollen over ditt eget liv, i en større grad enn du tror. For å lage en positiv fremtid, må du tilgi og gi slipp, for å lage plass til alt det nye du ønsker for deg selv.

-Ditch de rundt deg som ikke bidrar til noe annet enn negativitet
-Meld deg på kurs og alt av interesse som du kan ha glede av

-Skriv ned en liste, gjerne klipp og lim bilder på ei tavle av dine ønsker
-Send ut positiv energi og tanker til de rundt deg, og til deg selv
-Stol på universet og hopp i det- fysisk som psykisk
-Vit at det er en overflod av alt du vil ha og trenger, du må bare huske å be om det
-Flere ganger om dagen, visualiser drømmer, ting, situasjoner
-Lev som om du allerede har vunnet
-Vit at det er en større mening med akkurat deg
-Gå ut i verden og gjør noe helt nytt
-Si "Ja" mere

Så kan jeg med overbevisning si at din fremtid vil bli fantastisk! Gleder du deg ikke allerede?

Vil du være med på kurs?

Riter som renser ditt energifelt

Velkommen til en helg for transformasjon. De 4 første ritene er riter som gis ditt energifelt for å aktivere din personlige prosess. Du får innvielser for beskyttelse, renselse, healing og intuisjon. Seerens rite gis til ditt 3 øye og hjerte for å styrke din intuisjon. Rite nummer tre gis til hvert chakra for å styrke dem og hjelpe deg å gi slipp på gamle energier og blokkeringer slik at du kan komme i rett relasjon på alle plan.
Munay-ki handler om å leve fra hjertet, leve fra et hellig sted i deg, om å se livet ditt fra et høyere perspektiv. Vi vil gjøre bålseremoni og øvelser for å gi slipp på fortiden. Vi vil også gjøre øvelser med krystaller.

Pris

Kurset koster 1900 NOK for en weekend. Prisen er 1700 før 1. november. Du får 200 kroner i rabatt for hver venn du bringer til kurset (gjelder også om vennen tar kurset i en annen by).

Pris i Sverige: 2100 SEK (1800 SEK før 20. desember).

Tid og sted

Oslo 26-28 november. Josefinesgate 38 (Uranienborg / Frogner).
Kristiansand 19-21 november (sted ikke bestemt enten Tveit eller sentrum).
Stockholm 14-16 januar.

Tider:
Fredag 18 - 21:30
Lørdag: 10 - 19
Søndag: 10 - 21 (bålseremoni på kvelden)

Munay-ki kurs i Kristiansand

Kurs: Munay-ki - inkaenes ni riter

Munay-ki er de ni innvielser som tradisjonelt har blitt gitt de som går sjamanens vei; til medisinkvinner og medisinmenn, de som vokter visdommen og jorden. Tidligere mottok man dem etter flere års forberedelser og de var forbeholdt noen få.


I dag gis disse til alle som ønsker. Det gis for å forberede oss på tiden vi er inne i og en ny fremtid. Det er ritaler som forbereder oss på å bli mennesker med visdom og kraft til å ta vare på Moder Jord og skape et samfunn i fred og harmoni.


De fire første ritene gis for å bringe balanse og harmoni i deg slik at du er forberedt på å bli en Jordens vokter, en person med visdom og makt til å skape. Disse 4 kalles:

 

 • Healerens rite / "hampe" riten: Forbinder oss med vår egen helbredelsesevne og med lysvesner - healere som kommer for å hjelpe deg å gi slipp på fortiden - å helbrede de sår du bærer med deg.
 • Bands of power / Kraftbåndene - Dette åpner de 5 hovedenergiene som går rundt kroppen din. Det skaper sunn beskyttelse slik at tunge energier blir brutt ned før de går inn i ditt felt. Båndende er knyttet til de 5 elementer: jord, vann, ild, luft og rent lys.
 • Harmoni riten / "Ayni Karpay": Denne riten gis til chakraene. Du mottar en "arketype" i hvert chakra som styrker hvert chakra og de egenskaper som er forbundet med det. De renser chakraene dine for gamle energier og hjelper deg å gi slipp på fortiden og de mønstre som hindrer deg i bruke din kraft. Arketypene hjelper deg å komme i rett relasjon til alt som er, også din fortid og fremtid.
 • Seerens rite / Kawak riten: Denne riten vekker din intuisjon og ditt tredje øye. Det forbinder deg med hjertet ditt slik at du oppfatter verden i kjærlighet og visdom. • De tre neste ritene forbinder deg med en linje (lineage) av healere som kan bringe deg sin visdom og hjelp:

 • Dagvokterens riteDu blir forbundet med en linja av dagvoktere fra fortiden. Dagvokterenes oppgave var å bringe balanse og harmoni til Moder Jord og i vår relasjon til henne. De var medisinkvinner og -menn, jordmødre, urtemedisinere, voktere av hellige steder. Riten begynner prosessen med å helbrede din indre feminintet og din relasjon til Moder Jord. Når vi er rett relasjon til Moderen så lever vi uten frykt, og i fred.
 • Visdomsvokterens riteVisdomsvoktere var medisinkvinner og -menn som bar og beskyttet visdommen. Det sies at visdom lagres på fjelltoppene, og at den er bragt fra Himalaya til Andes gjennom visdomsvoktere som har båret den gjennom tusenvis av år. Denne riten knytter deg til visdommen fra hellige fjell som Himalaya og Andesfjellene og hjelper deg å helbrede din indre maskulinitet.
 • Jordvokterens rite.
 • Stjernevokterens rite
 • Dette ritualet forankrer deg trygt til tiden etter den store forandringen, som er sagt vil finne sted i eller rundt året 2012. Ifølge tradisjonen, når du mottar dette ritualet, så begynner den fysiske kroppen din å utvikle seg til den som et lysende menneske har. Aldringsprosessen saktner, og du blir motstandsdyktig mot sykdommer som du en gang var sårbar for. Etter at jeg mottok ritualene, så merket jeg meg at jeg ikke lenger bearbeidet hendelsene primært på det fysiske planet. Når du mottar disse ritualene så opparbeider du deg forvalteransvar for tiden som skal komme og alle framtidige generasjoner.

 • Skaper riten
 • Når du mottar denne initieringen, så vekker du Guds-lyset inni deg og opparbeider deg forvalteransvar for all skapelse, fra det minste gruskorn til de største ansamlinger av galakser i universet. Dette ritualet har aldri før vært tilgjengelig på planeten. Selv om det var individuelle individer som oppnådde dette stadiet av initiering, og vekket Kristus eller Buddha bevisstheten sin, så var det aldri mulig å overføre disse fra en person til en annen, før i dag. Så mens Ånd til menneske overføring hendte av og til, så har menneske til menneske overføring vært umulig til nå.

  Kurset er i November og link til hjemmesiden er her. Jeg skal hvertfall være med!

  Mine Chakra

  MARIT SKREE- vi vil sende på dine Chakra med automatskrift --

  1. ROT Grunntrygghet -Denne er som den skal for deg -
  2. LENDE Begjær -denne er også som den skal..-
  3. SOLAR PLEXUS -denne er litt åpen -denne er det greit å temme litt --
  4. HJERTE Kjærlighet -dette er litt åpent -du er livlig å lett påvirkelig -
  5. HALS Kommunikasjon --denne er også litt åpent -litt løs i munnen noen ganger --
  6. PANNE åndelighet .dette er ikke som det skal -litt arrogant mot andre mennesker -
  7. KRONE -UNIVERSETS --KANAL, ---00000

  Det er det vi har å si om dette --ILDRI og OSS

  Dere skal vite at dette er et medium, det er ikke hun som skriver hva hun tenker, men hun får ord hun skal skrive som automatskrift. Så noen ganger skjønner hun ikke helt hva alt betyr selv.

  Når det gjelder nr 6 som jeg ble litt skuffet over, så svarer hun andre som også har fått dette ordet, at det også kan bety stolt, men jeg aner ikke. Får ta det til etterretning=)

  Men det som var interesangt her det var nr 7. Krone universets kanal --00000.
  For alle de andre (ca 70 sider sider alt i alt) får svar som at denne er ikke utviklet, og er derfor ingenting å si noe om.  eller bare ----------------  eller 0. Så når jeg er den eneste som får --00000 til svar, spør jeg hva det betyr,og her svarer hun:

  MARIT
  KRONE CHAKRA..er egentlig ikke noe Chakra -
  Dette er det svært få som har noen sendinger i.-
  Om du får direkte kontakt med Universes -Visdomskilder igjennom Automatskrift eller
  samtale gjennon sendinger i dette Kronechakera -
  Da er for deg å ha denne høyeste energikraften- som finnes og denne er da meget godt utviklet

  Jeg spør igjen om hun mener denne er godt utviklet hos meg eller ikke,fordi jeg har vanskelig med å forstå siden setningene er litt rare og da svarer hun:

  HEI MARIT _HVA SKAL VI SENDE DEG MER OM DETTE ..
  Ildri er ikke synsk for å vite noe særlig om deg .
  Hun senser alles energikraft -Hun husker ikke om hun har sagt deg hva du har -
  dette tar hun på livene -Du har nokk en meget høy energikraft om denne blir utviklet
  -gjerne over lang tid -Ildri har åpen Krone Chakra -dette er ikke så ofte vi senser -
  Du hadde ikke som de aller fleste andre fått 0. der- om det hadde vert anderleds
  Det er som det skal at du spør om dette

  Jeg kan velge å tro at hun bare sitter å fantaserer...eller så kan jeg lure på hvorfor jeg er den eneste blandt en haug med folk som ville vite om chakra'ene sine som fikk svar på den siste at den var meget godt utviklet? Og som hun sier, det gjelder veldig få. Jeg tar det som enda en bekreftelse fra universet at jeg er på rett vei.  Noen av mine tidligere liv...

  Denne dama som ser tilbake på noen av mine tidligere liv, er svært dyktig, og gjør veldig mye annet i tillegg, som mange mennesker setter stor pris på. Her er min liste.

  MARIT SKREE. vi vil sende på NOEN av din sjels-tidligere-liv -

  + 1.ENGELAND .Dette var en prestinne i kultstedet Avalon --
  -- 2. BELGIA --denne var en sjømann i utfart --
  + 3. PORTUGAL, denne dyrket lettstelt jordbruk
  + 4.IRLAND -denne utvandret i sin fattigdom til Amerika .fant er sted i Pennsylvania .
  + 5. SPANIA ..denne studerte stjernene i en kikkert -skrev sendinger om dette --
  -- 6. FINNLAND -denne var en som drev trolldom i en sameleir -trooming var det mest av ..
  -- 7. SVERIGE ..denne reiste med sverd til det helligeland ..
  + 8. NORGE - Dette var en som levde på en øy i havet alene for seg selv ..

  Dette er liv med og uten kjærlighet til andre ..
  Denne sjelen må tilbake for å lære å erfare mer av det et menneske skal erfare i sine liv på Jorden --
  Sendingen er fra healerenergien Kundalini.
  Denne energikraften må utvikles om den skal være til noe for noen --

  ILDRI og DESIMENTER -.
   

  Jeg kan ikke si at jeg blir sjokka, når jeg blandt annet var prestinne,studerte stjernene,drev med trolldom,utvandret min fattigdom til USA, bodde alene på en øde øy (sikkert bare jeg som skjønner den siste)

  Men det jeg ble ekstra glad for var at hun plukket opp healing energien jeg vet jeg har, og nå skal jeg jammen meg endelig få kommet meg på kurs. Det skal bli spendene å få utviklet de energiene sånn at jeg i større grad kan være til hjelp for andre.

  Du har kansje hørt om at man skal følge den røde tråden i livet? Jeg er overbevist om at jeg følger min, og er utrolig glad for at jeg endelig har blitt bevisst, etter jeg i alle år, strebet etter å se den. Men jeg visste at den var der, og at jeg bare MÅTTE finne den, det var igrunn alt som stod i hodet på meg. =) Nå ønsker jeg det samme for deg, at du skal finne din!  The secret

   

   

  It matter's

  Hei Marit. :)

  Herregud.... Herregud... Hereguuud...!
  Okei...
  Jeg vet ikke helt hvor jag skal begynne, eller hvordan jeg i d hele tatt skal få d ut!
   

  Først må jeg bare spør. Har du lest boka "The secret" Eller på norsk "Hemmeligheten", Av Rhonda Byrne?
  Den ene videoen du har lagt ut i bloggen din ("tenk positivt") bærer veeeeldi preg av d jeg har lest i den boka.
  Jeg tror blindt på alt d som står i den boka. Men i den siste tiden har liksom den positive energien min på en måte sakte seget ut av meg, hvis du skjønner....?
   

  Uansett... så idag, har jeg hatt en veldi emosjonell dag.
  Først veldi høyt oppe på formiddagen. Så fik jeg vite noe som såra meg litt, så dermed falt humøret og jeg har kjent meg en smule motløs siden. Sånn type gråten i halsen å sånn...

  Anyway... Så gikk jeg inn på bloggen din via facebook... Jeg leste alt fra "love hate...." og nedover.
  Og alt som sto der bare traff meg SKIKKELI!!    Blåste meg rett av stolen type ting! Tårene kom, og jeg fikk plutseli bare en enorm kilde med positiv energi inni meg igjen.

  Og så tenkte jeg her da vettu... Kanskje d va en mening med at akkurat DU la ut akkurat DETTE for at jeg skulle lese det akkurat idag...?!! :) Eller sånn.... Er du med? :D
  Hadde vært koseli og interessant og kanskje tatt en kaffi en dag, hvis du hadde bevegd deg bortover mot sørlandet...!? :) Eller en telefon hadde også vært hyggeli! :D


   Dette ble skrevet av ei utrolig nydelig jente, jeg for en del år siden gikk på skole med. Hun skriver at det kansje at var en mening med dette, og jeg svarte tilbake at det kansje var en mening med det hun skrev til meg, siden jeg var i boks på om det kansje ble litt mye slike innlegg,siden jeg ikke aner hva dere tenker -dere som nesten aldri kommenterer. Men jeg vet at dere er der (google analytics=) og det er det viktigste for meg. 

  Det er ikke mange som sier ifra når man setter pris på hva andre gjør, så tusen takk skjønne jente, du beviser at "it matter's". Og jeg gleder meg til den kaffe'n! (blir kakao på meg dah jeg blir jo aldri voksen=P)

  Men en oppfordring dere:

  Prøv i en hel dag (24 timer) å gi uttrykk for hva du føler på innsiden- på utsiden. Alså, hver gang det dukker opp en situasjon du enten blir imponert over en person,eller setter pris på hva han gjør, eller bare fordi han oppfører seg akkurat slik du du trengte akkurat idag, fortell dem det. Si det høyt, og se ossen utfall du selv får når dagen er omme.
  Noen ganger gjør det mere med en person enn du tror. Å bli lagt merke til, bli verdsatt, for den du er betyr mye, og du kan være med på å skape det hos et menneske bare ved å si høyt det du tenker inni deg. Og når du skaper noe positivt for andre, skaper du noe positivt for deg selv.


  Heidi på jobb: Har du begynnt å bli forkjøla Marit, du hoster sånn.                                                                  
  Meg: Neida, har bare vært ute å røykt, det er bare den kolsen.

  Inger Karin i lunchen på jobb: Har du noen gang prøvd å slutte å røyke Marit?
  Meg: Nei, jeg ser ikke poenget...       (Alle kikker rart på meg og lurer på om jeg er stein stokk dum i hodet før de begynner å le..) Flax for meg at de trodde jeg tulla.. (neida mamma)

  Meg til Klukk:  Kan du prøve å ta ekstra hensyn til meg nå, jeg har pms og føler at alt er kjiipt?
  Klukk: De kalte meg bare "hensynsfulle Klukk" på barneskolen, så det fixer jeg LETT!                                    (kansje ikke så morsomt for dere som ikke kjenner han, but I really dont care)

  Your own movie

  Akkurat i det jeg lurer på om det blir for mye selvutviklingsinnlegg for dere å lese, å ta inn, får jeg beskjed om at det ikke stemmer i det hele tatt!. Forteller mere om det senere om jeg får lov av den personen som skrev til meg.

  Om man bare sender ut spørsmål til universet, sender ut ønsker og behov, og ber både universet, din(e) egne livsguider, og ditt høyere selv om å gi deg svar eller evnt hva du ønsker/trenger,så får man ofte det. Men det gjelder å være bevisst på det. Flere ganger om dagen, før du sovner, legg energi i å fortelle dem, (og deg selv) hva som må til for at du skal være lykkelig.

  Universet sørger alltid for at du får den utviklingen du skal, så situasjoner vil alltid oppstå. Om du får den tingen du ønsker, eller trenger at penger skal dukke opp fra intet, kommer det mere ann på deg selv,tankene dine, motivene dine, og din energi. Du er hoved skuespilleren og regissør i din egen film, og du er den som bestemmer ossen den skal bli.

  Ofte "dag drømmer" vi situasjoner, og burde kaste bort ideen om vi ikke likte den når vi "våkner opp" .Tenk på det som et manus som du leser og ikke liker, da bytter du den ut med noe annet sant? Vær bevisst på det når det gjelder dine egene tanker, det er ikke alltid du "kaster bort" negative og dårlige tanker, og situasjoner. Ofte fordi du styres av frykt.

  Kast frykten, lev livet, bruk tid på din sjel og innse at vi har kontrollen i vårt eget liv, og kan lage ossen film vi bare vil, og har all den kraften vi trenger inni oss. Ikke stress deg igjennom livet med mye jobb,avtaler og alt du "burde gjøre" er det virkelig sånn favoritt filmen din ville blitt?

  A whole new world

   

  Vi lever i en verden som er styrt av makt, frykt og egoisme. Vi bruker masse penger på millitære våpen, for å være forbredt til krig.

  Om vi hadde latt oss styre av våres høyere selv istedenfor frykten og ego'et i oss, og latt være å brukt penger på våpen, og heller fordelt pengene utover så hadde ikke ett eneste menneske i hele verden gått uten mat og det grunnleggende man trenger for å ha det bra.


  Akkurat som du har ansvaret for at din søster og bror skal ha det greit, har du også ansvaret for at denne lille gutten og alle  andre mennesker skal ha det greit. For vi er alle fra samme plass inni oss.

  Jeg gleder meg til den dagen vi kommer dit. Der vi har fått såpass stor forståelse av oss selv,andre mennesker og jorden, at vi velger ut ifra våres høyere selv. For det er reellt, det ligger i planene, planene om en helt ny verden.

  Mange er inneforsått med dette, og gir til de som har mindre, har fadderbarn (vi har selv 2 jenter) og jeg blir rørt av det siste innlegget til Voe der hun forteller om møte med sitt eget fadderbarn på besøk i Afrika.

   Selv om det er langt avsted og vi føler det ikke påvirker oss på noen måte så lenge vi ikke setter oss inn i situasjonen, og heller ignorerer det litt for 1 person som hjelper-  fra eller til spiller vel ingen rolle!? Men alt påvirker oss. Alt påvirker jorden. Og ja, det er langt avsted- men det er helt virkelig. Og du kan gjøre verden til å være en bedre plass å leve i.

   

  Love- hate forhold

  Hvis noen hadde sagt at den som kranglet med meg mest av alle,var den som elsket meg høyest når jeg var så sinna at jeg holdt på å eksplodere,hadde jeg bedt dem om å dra til en viss varm plass.

  Men forklaringen er; Den sjelen som du av og til "hater", har forståelsen for hvor mye du trenger å utvikle deg, og ønsker det beste for deg, som er sjelutvikling av høyeste grad. Det har blitt gjort avtaler på forhånd før du kom hit, om diverse friksjoner dere i mellom for at du skal åpne opp, og ha muligheten for å ta valg av ditt høyere jeg, og ikke fra ditt ego. Og når man gjør det,  vokser man, og får større forsåelse av seg selv og sine omgivelser.   Når jeg tenker meg om så er det akkurat det som er mitt tilfelle. Dere vil ikke tro hvor mye vi har vært i gjennom, og kranglet så det suste, men av eller annen grunn (Kjærlighet) ikke følte det var riktig å gå fra hverandre. Vi har vært sammen i ca 5 år nå, og forholdet vårt, er nesten heelt krangle fritt... Det vil si, vi har lært mye av hverandre og kommet i balanse. Og kjærligheten blomstrer som aldri før.

  Jeg skriver dette innlegget, litt pga deg, Linni Meister, siden du uttalte deg nylig  i media om Love- hate forholdet til din mann. At dere har mye lidenskap for hverandre. Mange syntes kansje det er rart med så mye krangling,fordi de ikke forstår det. Og ja,- jeg er så heldig at hun var innom bloggen min sist uke 7 ganger stod det på google analytics statestikken. =)  Veldig hyggelig.

  Det meste man møter av negativ energi, er det alltid en mening med. Om du skal lære å tenke,handle anderledes i forhold til det, eller om roten faktisk ligger i deg selv. "det du sender ut får du tilbake"

  Dette er nok ganske så vanskelig for de fleste, lettere sagt enn gjort lizm.. Baby steps!

   

  Life on earth...

  Har du noen gang følt at de gangene du utrykker at du er lykkelig,så daler det plutselig rett etterpå? Det har jeg opplevd mange ganger og i går kveld fikk jeg svar på hvorfor, i boken fra Diana's sjel.

  -Man dømmer følelsen. Du setter den i en katogori, når du er glad, sint, likegjyldig..Hvis du klarer å la være å gjøre det (yeah I know, it's hard) og bare lar øyeblikket få utfolde seg, så vil lykken forstette å være der. Du må akseptere at det er sånn det er, kjenne vinden i håret og nyte det.

  -Andre ting jeg blir minnet om (for vi vet jo dette fra før,men har bare lagret det bort fordi vi egentlig ikke trenger all informasjonen, her på jord, for da ville man blitt temmelig forvirret,og ikke kunne konsentrert oss om oppgaven våres i dette livet. Men noe er greit å vite.

  -Hvor er du i kroppen? Hun sier vi er rundt kroppen, alså- ikke inni den. Underbevisstheten,alt vi har lagret bort ligger under huden. Dette har en sammenheng med hvorfor vi blir syke. Evnt gamle emosjonelle sår som ikke har blitt healet fra tidligere liv,kan påvirke kroppen din idag. Også fra dette livet, om du ikke føler deg bra på innsiden,påvirker det deg på utsiden. Dette har jeg egentlig vært bevisst på hele mitt voksne liv hvertfall, og er glad for at jeg ikke har vært syk på hvertfall 10 år.

  Om du er mye syk,syntes jeg du skal begynne å stille deg selv spørsmål. Og vit at piller og medisiner kun helper midlertidig i de fleste tilfeller, kroppen healer seg selv,men da må du også hjelpe til. Det handler om å være i emosjonell balanse.

  -Jorden står det ikke bra til med..hva kan et enkelt individ gjøre for å hjelpe?

  Selvutvikling, sjelsutvikling, finn ditt indre lys, og lev i kjærlighet. Du trenger ikke å studere miljøet og vite hvordan du skal ta tak i hvert enkelt av jordens problemer. Jorden er et speil på hvordan vi mennesker har det på innsiden. Og ved å utvikle seg og være den beste du kan være, leve ut dine drømmer og være lykkelig så er jobben din gjort! Tenk det at vi har så mye krefter i oss, at vi sammen kan helbrede jorda...  TENK POSITIVE HANDLINGER

  BRUK POSITIVE ORD

  GJØR POSITIVE HANDLINGER

  OG DA VIL DET POSITIVE GRO.

  Når du er lei deg, sint eller irritert, og du setter på headphones med favoritt musikken din og bare ligger i din egen verden,og vil verken se eller høre noen andre, hva skjer med deg da? Eller ved å male, ved å utrykke din smerte?  Det healer deg. Det skal ikke mere enn 20 min med musikk i min egen verden til før jeg føler meg "hel" igjen. Hvis noen har såret meg, og jeg har masse vonde følelser inni meg, blir de borte jo mere musikken tar plass.

  Musikk er min lidenskap,det er der jeg føler jeg hører hjemme,det er det som "make sense" i hjerte mitt,og jeg har alltid lurt på hvorfor jeg ikke kunne leve av det. Men nå forsår jeg hvorfor musikk alltid har vært så viktig for meg, det er den største kilden jeg har hatt til å kunne heale meg selv. Jeg har ikke visst at den absolutt største kilden var meg selv, som er en evig varende brønn med kjærlighet. Der kan jeg hente energi og styrke, og den vil aldri gå tom. Det samme kan du.

  Noen av dere lurer vel på hvorfor bloggen har blitt til et selvutviklings sted? Det er rett og slett fordi jeg har fått beskjed om at jeg er klar. Når jeg lå i senga mi rett før jeg skulle sove så fikk jeg denne beskjeden og jeg visste med en gang hva det var svaret på. Og det er nok fordi jeg endelig har funnet balansen i meg selv.   Think positive

  Lightworker

  Vi har kommet til en ny tid nå. New age- det er en grunn til at det alternative har blitt så populært og mange mennesker har begynnt å åpne øynene,og har fått et større behov for å utvikle seg...utvikle sitt høyere jeg. Det ligger i planen om at vi skal bli opplyste,og noen har visst om dette lenge.

  Noen har et større behov enn andre til å utvikle sitt høyere selv, for å så kunne lyse opp veien for andre.
  Jeg er en av dem som har følt det hele mitt liv og vil gjerne sende livsbudskap jeg lærer underveis videre til den som måtte lese det,for å kunne hjelpe seg selv til selvutvikling,indre fred og kjærlighet.

   Vi reiser i en sirkel. I den sirkelen kan du være sikker på at du alltid har noe du skal lære i hvilken som helst situasjon. Hvis du ser for deg jing & yang sirkelen så er den ene siden hvit og den andre mørk. Du reiser fra lyset,bevisstheten igjennom den mørke delen,der du fort mister din vei og glemmer hvor du kommer fra. Du lærer en hel haug og på vei hjem igjen bruker du alt du har lært- videre gjennom den lyse siden og hjelper den som kommer bak deg som befinner seg på det intetanende området. For vi er alle ett- sånn egentlig,selv om det sikkert ikke gir mening for deg akkurat nå.


  Vi er her (på jorden) for en liten periode. Du har bestemt ossen egenskaper du skal ha,ossen foreldre,venner, miljø- alt har du designet før du ble født fordi du skal lære bestemte lekser. Har du noen gang opplevd, at - det ALDRI går din vei, i det du ønsker mest,eller at utfallet på bestemte ting som regel blir det samme? Det er fordi det er meningen. Du setter opp opplevelser for deg selv, som kommer om og om igjen helt til du endrer deg selv. Først når du har endret din tankegang, slutter problemet å komme.

  Er du en av dem som alltid skylder på andre, fordi det ikke går din vei? Du har ansvaret for ditt liv,din fremtid og du vet det ikke selv men du er med på å lage fremtiden din med dine tanker. Husk at det du sender ut får du tilbake. Det er ikke tull det med at man bør sende ut positive tanker, vi har så innmarrig mye kraft og energi inni oss,(som hos mange enda er innestengt) at hvis du bare var klar over det,hadde ingenting vært noe problem.
  Jeg har fått svar på en del spørsmål jeg har hatt,og vil dele noen av dem med dere. Ossen jeg "vet" det? Sjelen vet sannheten når den hører den,og ved å lytte til sitt hjerte,intuisjon,sin indre sannhet,bare "vet" man hva man skal skille ut og ikke. Du velger selfølgelig selv hva du tror,men dette er min sannhet.

  -Depresjon er ikke bare noe som kommer,en sykdom som man kan ta piller for å kurere. Det er hjertet's måte å fortelle deg på at du ikke lenger er på riktig spor. Du har tatt valg som ikke var helt etter din livsplan (som du selv lagde før du inkarnerte til jorden igjen- fri vilje) og du kan lett komme på riktig spor igjen ved å ta nye valg,og søke svar i deg selv.

  -Homofili er ingenting annet enn rester fra forje liv,den aktuelle personen ikke har blitt ferdig med det enda.Ingenting galt med det,mange har andre ting de drar med seg inn i dette livet.

  -Dejavu er reise i tid, der du et øyeblikk har åpnet deg,fra evnt tidligere liv eller fortiden din i dette livet. For ja- vi (sjelen vår) er  i stand til å reise i tid.  Vi er i stand til veldig mye rart=)

  -Jorden er bare en liten del av helheten,det finnes andre levende vesener på andre planeter som er langt foran oss,som har vært her på besøk og vil komme igjen for å se ossen vi har utviklet oss. Jorden er ikke den enste plassen vi inkarnerer,vi utvikler oss selv på andre planeter der vi lærer å skape ting som planter osv fra energi.

  -Vi er stadig på søken etter stjernestatus, har idoler vi ser opp til og kunne ønske vi var. Vi ønsker å finne kjærlighet og leve i lyset. Hjertet vårt er stjerna og lyset finnes i våre øyne. Det handler om å være i harmoni med seg selv,være i balanse, og våres idoler burde være våres høyere selv. Hvis man streber etter å være den beste jeg man kan være,vil man oppnå alt og mye mere.

  -En sjel inkarnerer ikke en kropp før rett før fødsel. Så evnt abort har ingeting å si for helheten. Sjelen pleier som regel og komme tilbake ved neste graviditet. Ofte kommer de med en plan om å dra raskt,fordi under tragiske omstendigheter har mennesker lettere for å komme nærmere hverandre og utvikle seg fortere enn normalt.

  -Vi vil gjerne ha det vi ikke kan få. Det er helt normalt,vi er lagd sånn,slik at vi stadig er på søken etter noe nytt og bedre,uten denne funksjonen hadde vi stått på stedet hvil og det motarbeider jo egentlig alt. Det handler om å komme seg fremover,hoppe i ukjendte opplevelser, for å utvikle oss.

  -Det finnes ingen helvete,og Jesus er et eksempel på hva vi er i stand til å oppnå. Og Gud er ikke en mann som sitter i himmelen og bestemmer hvem som får komme dit og ikke. Alt dette er skrevet av mennesker. Og mennesker vil ha makt over andre. En dag vil vi komme sammen som helhet og det vil ikke lengre være de med penger som har makt over andre, vi vil stå sammen som helhet og først da vil man slutte å krige.

  - Og en ting til. Vi har et ansvar for jorda. Den holder på å ødelegges av oss,og den vil bli helt ødelagt om ikke vi gjør noe med den.


  Let's heal ourselves, eachother and our earth!  Crossroads

  Føler du deg "hjemme" der du er i dag?
  -Jobb messig, der du bor, hva du gjør,hvem du er sammen med.....   ?

  Hvordan føler du det om du hadde visst at du kom til å bli der du er i dag,resten av ditt liv?
  Hvis det hadde følt bra,er det flott.

  Men mange av oss har nok en følelse av at "there's gotta be moore to life". - Skal jeg virkelig bo her, jobbe på samme jobb,der jeg sakte med sikkert "dør litt inni meg" ?
  Ikke det at jobben ikke er bra, eller at kollegaene ikke er hyggelig og eller at plassen du bor på er noe galt med, det er bare det at du vet at det er noe som mangler. Og livet er ikke så langt som man skulle tro.

  Det er nok en grunn til at "stemmen inni oss" aldri slutter å snakke, den ønsker å bli hørt.

  Men,- sier du, her er det trygt og godt, og jeg liker ikke å ta sjangser. Det kan jo gå galt!?

  - Joda, man kan gå rett på trynet...Det skal være sikkert og visst. Men livet handler om veien du går,ikke hvor du ender opp. Det handler ikke om hvor langt ned du faller,men om du klarer å reise deg opp igjen.

  Hvis du ikke tør å følge ditt indre, da blir du der du er da,trygt,godt og kjedelig.
  Det er helt greit det, men da er det hvertfall sikkert og visst at du ikke får utviklet deg og at du ikke oppnår ditt "optimale jeg" .
   
  Tenk på at av alle plasser i verden,av alle ting man kan gjøre her på jorda,så har du valgt å være der du er nå.
  Når man står ved et kryss har man flere muligheter. Tenker du (a) Hva er det mest fornuftige?  (b) Hva ønsker familien min? (c) Hvordan kommer jeg best ut av dette økonomisk sett? Eller (d) Lukker øynene og følger din indre stemme?

  For man har alltid et valg, selv om man ofte lurer seg selv til å tro noe annet. Man må bare ta kontroll over det og følge valget fullt ut. Ikke med det ene benet i vannet,og det andre trygt på land, men hopp uti med hele deg...Det kan hende du får vann i nesa,i halsen og kave rundt på bunnen,men mest sannsynlig vil du ikke drukne. Plutselig svømmer du, isteden for å stå på stranda og kunne ønske du turte.

  Å leve- er viktig. Å oppleve, utvikle,ta sjangser,å kjenne at du vibrerer av lykke i hele kroppen,og våkne opp hver dag med ny energi og glede deg til resten av ditt liv. Hva er vel verre en å sitte på gamlehjemmet og lure på hvor livet ble av?  Jeg sier ikke nå at alle burde bli ville og gale,slutte jobb,og selge hus sånn helt uten videre,jeg vil bare understreke at man ikke alltid trenger å tenke fornuftig. Det går ann å gjøre det som er rett for deg,ikke bare det som er rett for de rundt deg. Det er lov å leve,og lov å lytte til den indre stemmen din, hvis den aldri går bort,så er det nok en grunn til at den er der. Vit at universet hjelper deg om du bare ber om hjelp. 

  Ikke gå glipp av livet fordi du er redd for å ta sjangser,eller fordi andre mener du skal la være. Det er en spessiell grunn til at akkurat du ble til,og du fortjener å finne ut av hva det er, og være lykkelig!

  Jeg håper dette innlegget vil være litt til inspirasjon neste gang du står ved et vei-kryss.

  Har du husket å vanne gresset?

  Deilig å være tilbake på jobb! Sommeren er snart over og det meste er back to normal. Blir ikke mye jobbing på meg denne mnd,det skal jo skje så mye annet. Først og fremst så er det Lyngdals Turneringa som står for tur,har du enda ikke meldt deg på,så gjør det her. 

  Da blir det mye bridge,gode venner,overnattings besøk,piano bar og masse morro!

  Jeg skal opp tidlig i mårra,skulle egentlig ha lagt meg nå....meeeeen....et lite innlegg har jeg alltid tid til=)


  Er det INGEN som kan hjelpe meg/sende meg en link til hjelp ang. "like-button" i hvert innlegg? 


  På facebook dukket det opp en fin status: Gresset er kun grønnere på den andre siden om du glemmer å vanne ditt eget. ( Nå må vi huske at det ikke er bokstavlig talt jeg vil snakke om,for vi vet alle ossen det ser ut i hagen min)

  Mange har for vane å glemme bort å pleie, dyrke å gi næring til feks forholdet sitt,ekteskapet sitt. Jeg blir så matt når jeg ser gifte kvinner og menn som kaster seg over kvelden's mr./mrs right på by'n.
  Hva skjer med det lizm? Er det sånn vi kommer til å ha det om 10 år fordi vi er lei eller whatever?

  Nei,det er ikke det. Selv om jeg kun har vært gift i litt over ett år,er jeg fullstendig overbevist om at vi aldri kommer dit.. Selvfølgelig har vi våre opp og ned turer som alle andre,vi er bare mennesker. Men når man krangler, er det viktig å både høre og bli hørt. Det hjelper ikke at begge to står og roper til hverandre når ingen er interisert i noe annet enn å høre sin egen stemme. Som Dr.Phil sier (hehe) - Do you wanna be right or do you wanna be married?

  Noen ganger er det helt greit å gi seg- selv om man VET at man har rett. Let it go, take one for the team,be the bigger person... Tilgi ham/henne stille inni deg and move on. Ofte etter man har fått roet seg ned,ser han/hun faktisk at h*n var litt dum,det er bare så innmarrig frustrerende akkurat der og da.

  Greia med min mann (Klukk) er at når han vet at han har gjort/sagt noe han ikke burde,så gjør han opp for det 3 ganger så mye. Så sånn stille inni meg er jeg ikke kjempe sinna når han er teit,for jeg vet at- senere i dag,blir det panser middag,favoritt seriene mine i armkroken hans under teppe i sofa'n og masse godteri. Og det beste er at han er verdens søteste,og behandler meg som en gudinne! Vi hører på min cd i bilen (som han hater) og han synger med og later som han liker den! haha,jeg elsker deg vennen! =)

  Ja vi er veldig high and low,men en ting er sikkert- det finnes ikke en kjedlig dag i Skree's liv. Det viktigste (syns jeg) er bra kommunikasjon. Snakk med hverandre,vær hverandres beste venn. Det viktigste for meg er- hva kan vi gjøre for at ditt liv skal bli best mulig? Hvordan kan jeg være med på å skape en positiv fremtid? Still spørsmål om hva h*n tenker,føler og ønsker,og ta det alvorlig. Vis at du bryr deg. Så vil h*n gi deg hele verden tilbake.

  Tenk utenfor boksen, prøv nye ting. Ikke gjør de samme tingene om og om igjen. Og da tenker jeg i alle retninger=)
  Planlegg en date...ofte når man gjør det,steller og pynter seg og kommer seg ut en tur blir energien litt endret og man får litt mere perspektiv på ting.

  Gjør ting sammen,hobbyer eller finn på noe nytt. Lag kompromisser. -Hva vil du? Hva vil jeg? Ossen skal vi få det til? Det jeg setter veldig stor pris på er at vi er et team. Før var det mere Han...og ...jeg...men jeg har pusha på, og nå er det high fives og knoke mot knoke (hvis du skjønner=) og han inkluderer meg mye mere enn før. Noen er veldig glad i å kjøre "one-man-show" ,og blir aldri lei av å høre sin egen stemme....Klukk klukk.....

  Vær raus på å kjærtegne hverandre uanett hvor dere er, kjærligheten kan ikke annet enn å vokse av det.
  Vis hverandre respekt og husk å tilgi. Det handler om å være bevisst på at man ønsker å ha det bra,og villig til å gjøre jobben som skal til.

  Husk å takke din kjære for at han/hun er den han/hun er,fortell han/henne at han/hun er betydingsfull,og at du setter stor pris på han/henne. Ikke en gang i året, hver uke. i forskjellige grader. Sammen blir dere sterke,og tåler en regnværsdag eller ti. 

  Natta

  Alternativt nettverk?

  Er du en lysarbeider,eller ønsker du å lære mere om det alternative,utvikle deg spirituelt, kan jeg anbefale dette stedet: Alternativt nettverk


  Why are you here?

  Det er spørsmålet jeg har stilt meg selv ca 100 tusen ganger siden jeg var bitte liten. Det må jo være en grunn til at akkurat Jeg ble til? 

  Min indre sannhet forteller meg at vi er her for å lære. Alle er på forskjellige nivåer her i livet,alle har sin egen læreplan. Men jeg har ikke tenkt å gå så dypt inn på akkurat det,det jeg er opptatt av er ossen vi har det- her og ,hva som ligger programmert inni oss etter ti tusen talls igjentagelser i oss selv,for det vil fortelle en del om din fremtid.

  Det er også viktig for meg å få frem at- hvis det ikke føles riktig for deg,uansett hvor "riktig" det burde ha vært og alle andre syntes det,så er det ikke dit du skal gå. Jeg f.eks, har alltid visst at jeg ikke ville utdanne meg til noe,ha en stor karriære. Det høres helt mongo ut,men det har vært riktig for meg. Min sannhet er at det som betyr noe for meg er reisen igjennom livet,hvor mye jeg utvikler meg som menneske,at jeg leser,lærer,opplever og møter mennesker på min vei det var meningen jeg skulle møte. Være til hjelp for andre,gi av meg selv- har alltid vært sterkt innprinta i hele mitt vesen.

  Så- hvordan har du det,er du den personen du vil være,eller er du den andre vil du skal være? Eller er det kansje dine egne valg og tanker som stopper deg selv fra å være der du ønsker å være?

  Har du alltid hatt lyst til noe du aldri fikk gjort? Det virker kansje umulig nå med din livssituasjon,det ville vært ubeleilig for de rundt deg,og du vil jo helst ikke være til bry...Brenner du for noe som du tror du ikke får til fordi du ikke er god nok,eller ikke har penger til eller bare ikke går ann å få til?

  Listen carefully.... Alt går ann! Du må endre ditt tankemønster,snu alle negative tanker,for du trenger dem ikke lengre. Du må tørre å ta en risk,og når man gjør det,glir man fremover,man sitter ikke lengre fast. I de fleste tilfeller "Tør" man ikke fordi det er en slags trøst i å ikke gjøre det. Det er trygt og du kjenner det,uansett hvor mye du ikke liker det,er det ofte bedre enn å kaste seg ut i et eventyr du ikke vet noe om. Men det handler om å utvikle seg som menneske så uansett om det ikke skulle gå,så har du kommet deg videre i deg selv, hoppet over det treet som lå i veien,så det er bare å kaste seg i det. You'll feel moore alive!

  Negative tanker-mange av de er du overbesvist er sanne,mange er du nok ikke klar over at du tenker,mange av de er du temmelig klar over fordi du straffer deg seg når du gjør noe galt.
  De tankene jeg vil gjøre deg oppmerksom på er de som er så lynraske at du ikke merker de engang. Men de styrer de valgene du tar og dermed former livet ditt. Dette er "merkelapper" du har fått av andre eller gitt deg selv som "du er dum" fordi du stryker på en prøve eller "du er stygg" fordi fyren du var keen på valgte hun andre som du syntes så bedre ut enn deg osv...Dette er ikke tanker som spilles høyt og tydelig i hodet ditt lengre,de er bare en del av din sannhet i din livshistorie som har blitt en slags formel som den lynraske hjernen din kalkulerer hva som er best for deg til enhver tid.  Bare et problem. Disse formelene er absolutt ikke riktige,og hvis du ikke bytter dem ut med nye (positive tanker) så blir livet ditt garantert ikke det du ønsker det skal være. Og du fortjener å være lykkelig å være den beste du kan være!

  Så stopp opp neste gang og kjenn etter hva du føler og hva du tenker når du står å venter på komme inn på et jobb intervju. Begynner du å motarbeide deg selv med destruktive tanker er dette ting som personen på andre siden av døren fanger opp i din holding,energi og måten du snakker på. Alt blir påvirket og det ender med at Han tenker "hvis ikke denne personen har troa på selv selv engang,hvorfor i all verden skal jeg ansette han da" ? 

  Så snu det rundt,du kan hvis du vil,og du ER god nok. Lyg til deg selv om du må,helt til det går opp for deg at det er sant. Du er deilig, fantastisk, morsom, smart, og kan en hel del. Det er klart du skal ha jobben!  En plass for trøst, oppmuntring, inspirasjon, motivasjon, healing, selvutvikling & livsglede. En plass for påfyll av det vi så sårt trenger i dagens samfunn. En plass for å bli påminnet om hvor fantastisk du er, og hva som egentlig betyr noe.

  + Legg meg til som venn

  KATEGORIER

  ARKIV

  SISTE INNLEGG

  hits