Nick Carter på Dr. Phil

Pappa var ikke noe i form idag, så jeg stod opp tidlig for ingenting. Trodde jeg. Slo på tv`n i det Dr. Phil startet, og ble innmarrig glad for at jeg ikke enda lå å sov. BSB in my heart!

I dag handlet det om Second chances, og Nick fortalte historien som forandret hans liv.
Han ble diagnosert med en hjertesykdom som kunne være dødelig, og i hans hodet, så kom han til å dø. Han lot seg selv forfalle, veide alt for mye, havnet i fengsel og hadde det ikke noe greit med seg selv.

Men en dag fikk han en bok av sin gode venn og (tidligere) kollega Kevin Richardson som het positiv tenking, som han idag er favoritt boka hans. Den ble et vendepunkt, han begynnte å ta seg sammen, trene en haug, slutta å drikke, og jobbet med å endre tankemønster. 1 år etterpå var han igjen hos legen som kunne fortelle han om at på en eller annen måte så hadde denne hjertesykdommen bare forsunnet...

Vi er i stand til mye mere enn vi tror, og det er viktig å strekke ut en hånd- det kan faktisk redde liv.

"Why I hate religion..."

Sikkert mange av dere som har sett denne videoen som går rundt på facebook, men for dere andre som enda ikke har sett den, plz do


"I mean if religion is so great, why has it started so many wars

Why does it build huge churches, but fails to feed the poor
Tells single moms God doesn't love them if they've ever had a divorce
But in the Old Testament, God actually calls religious people whores"

"Because if grace is water, then the church should be an ocean
It's not a museum for good people, it's a hospital for the broken"

"Now back to the point, one thing is vital to mention
How Jesus and religion are on opposite spectrums
See one's the work of God, but one's a man made invention
See one is the cure, but the other's the infection"

 

Akkurat dette husker jeg at jeg gjentatte ganger snakket om i kristendomstimene på skolen fra jeg var 11 år gammel i 5.klasse og oppover...

Nydelige ord av Jefferson Bethke
Les hele teksten her.
 

Thoughts

Tanker om 2012 surrer rundt i hodet mitt...

Noen sier at jorden vil gå inn i en annen dimensjon, at jorden vil bli omtrent dobbelt så stor, og at alt vil bli mye bedre. Grønnere gress, nyere lysere sol, renere vann og alt det der. A whole new world som jeg alltid har drømt om.
Det er nok mange teorier rundt dette.

Jeg vet ikke hva som er rett eller hva som kommer til å skje, men jeg tror virkelig det kommer til å skje en forandring dette året.
De fleste av dere tror nok at alt oppstyret rundt dette bare er tull, og det kan jeg forstå. Men er det ikke litt spendene og da?For meg så får det alle ting vi bekymrer oss for, strevet mot og sliter med, veldig liten betyding, fordi det er ting som ikke betyr noen ting i den store sammenhengen.

Ting som- jeg har ikke nok penger, jeg får ikke det jeg ønsker meg, jeg rekker ikke over alt, jeg orker ikke, jeg oppnår ikke de tallene som jeg vil oppnå, jeg er ikke den mest populære, ikke så pen som jeg kunne ønske- ingen betyding.

Men det at man finner indre ro i seg selv, er et godt medmenneske,lærer å danse i stormen, å leve i nuet, er en kilde til personlig utvikling for seg selv og andre- er noe som står i fokus. At man følger sin "røde tråd" og finner sin livsoppgave, grunnen til at du er her. For det finnes ingen tilfeldigheter,- you were born for a reason. -I den store sammenhengen er du og jeg helt perfekte. Vi er gode nok bare fordi vi er oss. Ingenting trenger å bevises, du fortjener alt du ønsker deg bare fordi du er et nydelig vesen.

Dette er mine tanker da, som jeg egentlig har levd etter hele mitt liv, men som jeg tror vil komme sterkere frem dette året. Jeg syntes mye allerede har skjedd, om du ser deg rundt på andre mennesker, vi har forandret oss...Hvis du tenker etter- finner du kansje ut at du selv har forandret deg til det bedre det siste året, at du tenker litt anderledes nå enn før- føler bedre enn før?

Angels

Jeg hadde ikke noe forhold til engler før. Syntes det var en fin tanke at de fantes men ikke noe mere.
Helt til jeg leste en plass om erkeengelen Michael. Da skrev jeg dette i et innlegg om Monay- Ki kurset jeg var på for en god stund tilbake.

"For noen uker siden leste jeg i boka mi at om man var ekstra redd, eller ønsket hjelp så var erkeenglen Mikael god å påkalle. Jeg har aldri snakket med engler før, ikke er jeg kjendt med så mange englenavn heller, men jeg valgte å prøve dette, når jeg følte jeg trengte det..og litt når jeg egentlig ikke trengte det, der jeg bare sender ut ønsker og behov og ber han om hjelp til litt av hvert. Jeg er ikke sånn at jeg sitter å tar dette så himla høytidlig, jeg kaller han Mike jeg!

På slutten av dagen i dag ble vi bedt om å trekke et tarot kort eller noe lignende,og kortet var med en bekjed og bildet og navn av engelen som representerte kortet. og jeg følte meg som vanlig frem hvilket som fikk energiene i hendene mine til å føle mest elekstrisitet, og av ..jeg vet ikke hvor mange kort det er i en slik kortstokk, men hvertfall 40, så trakk jeg erke engelen Mikael med beskjeden: Du kan! "

Dette var det eneste kortet i stokken med engelen Michael på, og beskjeden "du kan" var svaret på noe jeg hadde snakket med han om.

Etter dette var jeg overbevist om at det var et tegn til meg, for å gjøre meg 100 % sikker på at vi hadde en connection, og helt til den dag idag har han hjulpet meg hver gang jeg har spurt om hjelp. Om både store og små ting, jeg tenker det at uansett hva jeg ber om hjelp til så er det småtterier for universet, bare idag har han hjulpet meg 2 ganger. Det siste var nå nettop for 10 min siden, så jeg tenkte å lage et innlegg om det.

Jeg kan ikke mye om engler, så jeg har hentet litt info fra denne siden.

Erkeenglene har som oppgave å regjere verden, og de er de englene som er høyest opp på rangstigen. Englene kan hjelpe deg gjennom tankene dine, handlingene dine og følelsene dine. Noen ganger ?låner? de oss sine krefter, som for eksempel når en dame kan løfte en hel bil for å redde barnet sitt, eller det kan være en ulykke som på mirakuløst vis ikke endte fatalt.

Mange spør seg om hvorfor de ikke får svar eller hjelp når de har bedt om det. Veldig ofte er det ikke konkrete svar og hendelser som skjer, men en utvikling av deg som person.

Selv om læreren hjelper et barn med matten på skolen, må barnet selv lære seg reglene, og regne det ut. Det samme er det med hjelp fra englene. Det er vår oppgave å løse problemer og situasjoner. Selv om vi får hjelp er det ikke en gang sikkert at vi tar den i mot. Vår frie vilje kan ingen ta fra oss.

Erkeengelen Michael

Av: feelings.no

Erkeengelen Michael kommer når man har behov for beskyttelse og balanse. Navnet hans betyr " Hvem er lik Gud", og han er en av de to høyest rangerte Erkeenglene. Han representerer "Guds kriger", og blir derfor ofte gjengitt med et sverd i hånden.

 

Mot og styrke

Han hjelper oss med å komme videre i livet, og han hjelper oss med å rive ned det gamle for så å bygge opp noe mye bedre. Erkeengelen Michael kan påvirke livet vårt, slik at det blir lettere for oss å ta de avgjørelsene som er riktige for oss. Han gir mot og styrke slik at vi lettere kan gjøre forandringer som vi ellers hadde nølt med. Spør han om hjelp når du står fast, og han vil hjelpe deg videre!

 

Erkeengelen Mikael står for elementet ild, fargen rød og årstid høst.

 

De astrologiske tegnene er Væren, Løven og Skytten.

Erkeengelen Gabriel

Av: feelings.no

Erkeengelen Gabriel står for håp, opplysning og kjærlighet. Han er den andre av de to høyest rangerte englene og navnet hans betyr "Gud er min styrke" eller "Guds sterke mann". Han er også den engelen som vil blåse i trompeten på dommens dag. Han sitter ved Guds venstre hånd, og han vises ofte som en majestetisk person og hans høyre hånd er løftet som i en hilsen.

 

Se muligheter

Han vil hjelpe deg med å se andre muligheter og åpne dører for deg, som ikke har vært åpnet før.
Gabriel ønsker at du skal gjøre det som er din livsoppgave, og det ditt hjerte ønsker. Derfor sørger han for at situasjoner som vil bidra til å utvikle deg, og gjøre at kommer nærmere din livsoppgave dukker opp.

 

Erkeengelen Gabriel står for elementet vann, fargene smaragd- og havgrønn og årstid vinter.

De astrologiske tegnene er Kreps, Skorpion og Fisk.

Erkeengelen Uriel

Av: feelings.no

Erkeengelen Uriel er engelen for alkymi og visjoner. Navnet hans betyr "Gud er lys", og han kommer ofte til oss når det dreier seg om psykologisk hjelp. Han bidrar til å fjerne urenheter fra kropp og tanke, og hjelper deg med å se nye perspektiver på ting. Erkeengelen Uriel blir sett på som den som kan se over evigheten.

 

Hjelp

Han griper ikke inn hvis man ikke spør om hjelp. Men hvis man spør så får man umiddelbar hjelp, for da er man også klar til å gi slipp på gamle følelser som kan skape blokkeringer. Uriel hjelper deg også til å hjelpe andre mennesker i livet ditt!

 

Han står for elementet jord, fargen hvit og alle jordfager, og årstid sommer.

De astrologiske tegnene er Tyr, Jomfru og Steinbukk.

 

Erkeengelen Raphael

Av: feelings.no

Erkeengelen Raphael er den som healer. Navnet hans betyr "Gud har helbredet" og han er ofte sett bærende på en pilgrimstav. Hans oppgave er å helbrede verden, og vi kan påkalle ham når vi trenger hjelp til å heale oss selv, eller heale en annen. Han vekker fornemmelsen av kreativitet og skjønnhet, som igjen kan føre til høyere mentale evner.

 

Healer

Erkeengelen Raphael snakker til deg via dine tanker og følelser. Han hjelper deg veldig hvis det er meningen at du selv skal drive med healing, og han hjelper deg å finne veier innefor healing, og metoder som er riktige for deg. Spør han om hjelp til å heal andre, eller deg selv.

 

Hans element er luft, fargen blå og årstid våren.
De astrologiske tegnene er Tvilling, Vekt, og Vannmann.

Jeg syntes det er kjempe spendene å lære om hvem de er og hva de gjør. En tanke er jo å få det inn i hodet sånn at når du er i en situasjon du virkelig ikke vet hva du skal gjøre, vet man hvem man bør spørre, den som har mest med det feltet å gjøre.

Ellers kan man prøve å samle alle fire samtidig og dra inn alle krefter som er, om du føler det er nødvendig.

Måten jeg gjør det på er bare å snakke helt vanlig til han som jeg ville gjort til en annen person, men da helst inni meg. Man kan tenne lys, og meditere litt først for å bli rolig og konsentrert, men om du er det fra før av, eller virkelig kjenner følelsen av at du klarer å åpne deg for kommunikasjon så spiller det ingen rolle ossen du gjør det.

I min erfaring, når jeg har spurt om hjelp, skjer det ikke sånn helt uten videre, men det blir åpnet en mulighet som enten du eller de rundt deg kan ta (uten at de vet om at du har spurt om hjelp), og om vi gjør det- griper muligheten som plutselig dukker opp, vil hjelpen vise seg.

Ikke alltid alt på en gang, noen ganger en god start. Det som skal til for at du kan slappe av, og få tid til å samle mere krefter, og fortsette der du slapp. Fortsett og hold kommunikasjonen åpen, slik at båndet i mellom dere blir sterkere for hver gang, etterhvert vil det føles som om han er en god venn, som har store krefter, og jo sterkere bånd mellom dere- jo sterkere hjelp får du.

  

 

Dag 3

Det er nå blitt Mandag, så jeg må prøve å huske en hel dag tilbake, det er en utfordring i seg selv, but here it goes:

*Meditasjoner i bøtter og spann

*Vi gikk igjennom en sermoni til, som gav alle chakra'ne våres hvert sitt dyresymbol, de som blir påkaldt i den ene sacred place ritualet på Indianer vis. Den ene av de er "the humming bird" som skulle plasseres i 3 chakra. og mens hun holdt på med det 3 chakra'et mitt hørte jeg tydelig fugle kvittring. Og musikken var HØY så det kunne umulig komme utenifra. Da jeg var ferdig satt jeg meg ned å lyttet til resten av sangen for å høre om jeg hørte at kvittringen gikk igjen, men det gjorde det ikke. Jeg spurte dem etterpå om det fantes fulgekvittring i den sangen, og svaret var nei.

*Aktiv meditasjon med krystaller i hvert chakra og bind for øynene for å ikke tenke for mye.

*Vi gikk ut til den plassen vi var dagen før for å lukke portalen, og det ble derretter holdt bålsermoni, der vi brant opp pinner med symbolet for alt det negative vi ikke lengre ville ha i livet vårt, vil man ha det bort fort, brennes det, vil man det skal gå sakte ut av livet så begraver man det i jorda.

*Jeg fikk nr til ei som var med på kurset som ville lære meg opp i healing, så det ser jeg frem til.

*Kurset var veldig fint, kansje litt for mye "Indianer preget" for min smak, men er veldig glad for at jeg var med, og vil være med på kurs nr 2 for å få de 5 siste rittene, sånn at jeg kan gi dem videre til andre etterhvert.

 

Min Munay- ki opplevelse

 

Dag 1:

Jeg er som vanlig ikke så innmarrig flink til å finne frem, så når buss sjåføren fortalte meg at det var her jeg skulle gå av, måtte jeg etter en stund med leting etter den rette bygningen ringe for hjelp. Så Marthe (kurslederen) kom ut og hentet meg, og vi spaserte igjennom kirkegården, og bak noen hus og litt til venstre og litt til høyre...For å være helt ærlig husker jeg faktisk ikke, det fester seg lizm ikke.

Anyway, vi var en koselig gjeng på 8 stk ca som satt oss ned på putene på gulvet i ring foran stearinlysene i midten. Det ble spilt meditasjons musikk, og Marthe renset rommet og oss med en slags røkelse..salvie eller noe sånn.

Når alle hadde satt seg ned, kom det en veldig "ro" over oss, det var deilig å komme til en plass som var så fylt med ro, kjærlighet og åpenhet, og kunne glemme den stressende hverdagen og  verden utenfor i noen timer. 

Marthe holdt kurset sammen med en Hollender, så alt gikk på engelsk. Passet meg bra ettersom jeg vanligvis snakker/tenker på engelsk når jeg snakker  med høyere makter, guider, engler osv...skriver også på engelsk (som noen har fått med seg) når jeg ikke har det så bra...aner ikke hvorfor, føles bare naturlig.

MEN- nå skal jeg ikke prate meg bort. Vi begynte egentlig rett på en meditasjon, som Hollenderen guidet oss igjennom, konsentrerte oss om pusten, og fikk muligheten til å dra dit vi ønsket inni oss selv.Etterhvert fikk vi vårt første "ritte" vet ikke om det er sånn det staves, men det ble lizm holdt en sermoni, inviduelt såklart- der de åpnet opp en hellig plass rundt oss for å derretter gi oss rittet for healing. Alså, man kan si det sånn at de aktiverte healing evner vi alle har i oss. Sådde et frø som vil vokse seg sterk med tiden om vi jobber med det ofte på egenhånd.

Før hver sermoni ble det gjort en meditasjon som passet til det vi skulle igjennom og oppleve, vi hadde hver vår aktiverte stein, eller krystall (full av energi fra de før oss) som skulle være med å forsterke opplevelsen, og hver stein og krystall hadde forskjellige virkninger.

Hver gang jeg skulle velge en stein/krystall holdt jeg hendene mine over dem og følte meg frem uten å ta på dem, og valgte ut den som vibrerte mest i hånden min. For det var den som passet best for meg.

Det som var så utrolig fint var at for hver gang vi var ferdig med et rituale eller en øvelse hadde vi en runde der alle fikk fortelle hvordan de opplevde det, hva slags følelser som dukket opp, hvordan den fysiske kroppen reagerte og hva de fikk ut av det. Mens vi alle satt i ring og lyttet uten fordømmelse.

Dag 2:

Vi sitter i meditasjon en god del av tiden, for å kunne komme dit vi må være for å få full opplevelse av dit vi skal. Så dagen startet naturligvis med det. Det var en utrolig vakker guidet meditasjon idag, tårene mine presset på for å si det sånn. Vi jobber veldig med å komme i kontakt med oss selv, bli jordet, og at alle chakraene er balansert og i harmoni.

Jeg lærte at man kan ha mye kunnskap om livet, være spirituellt våken, ha et åpent hjerte men det vil ikke gjøre noen forskjell her om man ikke er jordet i 1 og 2 chakra. (tredje øyet er 7 chakra, so in the lower body) Alså man kan ikke bruke det man sitter inne med om ikke de lavere enerigene våres også er  i balanse. Eller omvendt. Først da kan man gjøre en forskjell her på jorden.

Dagen idag var veldig spendene, vi lærte å lage et "sacred place" for oss selv og evnt en annen som sitter mot deg som vil jobbe med energiene sine. Vi gikk sammen to og to, jeg endte opp med Marthe (kurslederen) og hun sa etterpå at hun ble litt overasket over energien min, hun kjendte den lenge før hendene mine var i nærheten av henne (man løfter armene rundt personen bl.a, så man er nesten nær, men ikke helt. Det var andre gang noen kommenterte energien i hendene mine denne helgen, uten at det var det de skulle fokusere på. Etter at de ble aktivert med healing rittet, følte jeg det mye sterkere enn jeg har følt det før, så jeg gleder meg bare til å få utviklet meg mere.

Vi fikk også rittet for beskyttelses bånd rundt hvert chakra (som filter på en måte, når noen sender neagativ energi din vei, kommer det ikke gjennom. det stopper opp og blir transformert til positiv energi) og for klarsynhet.(forsterkning av intuisjonen, binder sammen det 3 øyet med den delen av hjernen som styrer de vanlige øynene våres) Ritualene er veldig avslappende og føles veldig trygt samtidig som du føler energiene sterkt på kroppen.

Så kom det jeg hadde gruet meg til, vi skulle ut i snøen..Jeg hadde heldigvis takket ja til mamma's tilbud om å få låne skibuksa hennes i str L, og selv om jeg bruker xs og jeg så ganske....drukna ut- så var jeg innmarrig glad for å være innepakket når tiden kom.

Vi hadde på forhånd lært 2 forskjellige ritualer for å åpne "sacred place" , og fått instrukser på hva vi skulle gjøre. Når vi kom dit vi skulle være måtte alle finne sin egen plass i naturen som føltes riktig for oss, og derretter starte vårt første personlige rituale helt alene for oss selv.

Jeg åpnet det første, ved å påkalle forskjellige ting i forskjellige retninger (indian style) og derretter åpnet mitt eget for meg og for " the sand painting" som ble til the snow painting, men det spiller ingen rolle, bare intensjonen er der så er det alt som betyr no.

Jeg tegnet en sirkel i snøen og etter å ha åpnet 2 forskjellige hellige rom for det som skulle skje og ha bedt både engler, livsguider og høyere makter om å komme og hjelpe meg og holde "rommet", var jeg nå klar til å starte. Jeg jordet meg først ved å gå inn i en meditasjon, konsentrere meg om pusten og intensjonen min for hva jeg ville skape.

Derretter tok jeg det jeg fant i naturen, som pinner, stein, strå osv og valgte ut hvilken gjendstand som skulle representere hva i livet mitt. Hva jeg ønsket meg mere av, hva jeg så meg som ferdig med, og ville ha ut av livet mitt og fortalte disse høyere maktene ossen jeg ville ha det. Hver stein, strå eller pinne som representerte deler i meg selv jeg ønsket, eller ønsket bort og takket for det det hadde gikk meg frem til nå, ble blåst på, først den negative energien jeg hadde inni meg som jeg ønsket bort og derretter takket for at livet mitt ble mye lettere og vakrere nå som jeg var blitt kvitt det. Så ble gjenstanden lagt inne i sirkelen og jeg begynnte på en ny en, til jeg følte at jeg var ferdig. Mitt personlige sacred place som ble skapt ut ifra min egen energi ble lukket som det alltid må, men det andre lot vi stå åpnet til neste dag slik at det kan bli arbeidet med igjennom natten. Vi skal tilbake å jobbe videre med det i mårra og til slutt "lukke portalen".

Vi lærte og gjorde mye mere enn jeg får skrivd ned her, men dette er hvertfall det jeg husker best akkurat på dette tidspunktet. På slutten av dagen lærte vi en " flamme meditasjon som vi skal bruke i mårra under bål sermonien. Alle rittene vi får- "feeds of the fire" så for å la det vi har fått  gro og bli sterkere så skal vi ha en bål sermoni.

For noen uker siden leste jeg i boka mi at om man var ekstra redd, eller ønsket hjelp så var erkeenglen Mikael god å påkalle. Jeg har aldri snakket med engler før, ikke er jeg kjendt med så mange englenavn heller, men jeg valgte å prøve dette, når jeg følte jeg trengte det..og litt når jeg egnentlig ikke trengte det, der jeg bare sender ut ønsker og behov og ber han om hjelp til litt av hvert. Jeg er ikke sånn at jeg sitter å tar dette så himla høytidlig, jeg kaller han Mike jeg!

På slutten av dagen i dag ble vi bedt om å trekke et tarot kort eller noe lignende,og kortet var med en  bekjed og bildet og navn av engelen som representerte kortet. og jeg følte meg som vanlig frem hvilket som fikk energiene i hendene mine til å føle mest elekstrisitet, og av ..jeg vet ikke hvor mange kort det er i en slik kortstokk, men hvertfall 40, så trakk jeg erke engelen Mikael med beskjeden: Du kan!                  

Thanx Mike=)

Dag 3 kommer i neste innlegg.

 

Renselse

Har du arvet negative ting fra dine foreldre, besteforeldre eller forfedre?
Har du arvet aggresjonen til din far, bekymringen fra din mor, eller andre ting som du ikke trenger i livet ditt?
Eller har du sider ved deg selv du ikke vet hvor kommer fra som du ønsker å rense opp i, slippe ut gamle følelser som gnager, og rett og slett begynne med blanke ark igjen, følelsesmessig?

* Fokuser på all negativiteten inni deg selv, samle dette i en stor ball. (ved tankene)

* Si: "Jeg ber om tillatelse til å helbrede og frigjøre karmaet til alle mine forfedre, helt tilbake til kilden for problemene mine. Hvis du/ dere avslår ber jeg deg/ dere om å bruke kjærligheten på den måten du/ dere selv har lyst.
Ta i mot denne kjærligheten og healingen og bruk den til beste for alle"

* Si nå: " Det er min intensjon å frigjøre alt jeg har av blokkeringer, karma, avtrykk og sår som er blitt formidlet til meg gjennom DNA-et mitt." Be om hjelp fra engler, åndelige veiledere eller andre åndelige eller relgiøse skikkelser som du respekterer og som du ønsker å ha med.

* Beskytt energifeltet ditt ved å se for deg en lilla flamme rundt deg, gyllent lys eller hva annet du ønsker som beskyttelse.

*Fest oppmersomheten på personens venstre side ( bildet av deg selv i speilet evnt) mens du ser litt til høyre. Dette er området av auraen som representerer moren. Si: " Ta i mote denne kjærligheten som healing og gi slipp på karmaet ditt nå"

*Fokuser deretter på personens høyre siden (din høyre side i speilet) og se litt til venstre. Dette området representerer faren. Si: " Ta imote denne kjærligheten som healing og gi slipp på karmaet ditt nå"

*Tegn nå symbolet for genetisk healing foran deg og forestill deg at du står ovenfor hele familietreet. Tegn det tre ganger oppover med begge hender. Mens du tegner symbolet sier du: " Jeg frigjør og løser opp alle blokkeringer og avtrykk og alt karma opp igjennom generasjonene helt tilbake til kilden"Dette symbolet er ikke heelt liket det i boka, for der er alt like stort, og uten blomsten og vingene, men du skjønner poenget.

* Så feier du hendene nedover gjennom familietreet mens du sier: "Jeg sende kjærlighet og healing gjennom hver generasjon og gjennom meg. (og barna mine, og barnebarna mine) Gjør dette tre ganger.

(tatt ut av boka "sjeleforbindelsen av Anne Jones)

 

Beskyttelses ritualet.

Jeg leser for øyeblikket "Sjeleforbindelsen" av Anne Jones, og kom nettop over noen healing øvelser/ ritualer man kan gjøre selv, for å rense opp, beskytte seg selv for andre's negative tanker osv. Så jeg tenkte jeg skulle dele det med dere.

Jeg anbefaler å lese igjennom noen ganger først og hvis du vil prøve det selv, sett deg ned på gulvet ( ikke sofa'n lizm) med et ark du har skrevet ned det du må huske på herfra. Meditasjons musikk (youtube) er hjelpende for å komme inn i det, for å føle det sterkere. Røkelse, krystaller osv er jo selvsagt ett pluss men ingen tvang.

Beskyttelses ritualet.

* Visualiser at du er omgitt med en lilla flamme av beskyttende energi. Dette renser også både andres tankeformer og dine egne.

*Tegn dette beskyttelses symbolet i lufta eller på ett hvitt ark 3 ganger
(Man kan også bære det som smykke, gir samme effekt)

Se deg selv i en lysboble med tykke vegger der bare kjærlighet kan komme inn. Alle de følelsesmessige pilene som kommer mot deg, blir kastet tilbake fra veggene.

*Lag en ring av blått lys rundt huset ditt, arbeidsplassen, bilen, vennegruppen under en tur på byen, eller bare deg selv.

*Hvis du er utsatt for et virkelig ekkelt angrep, kan du påkalle erkeengelen Mikael. Han er et fantastisk åndelig vesen som har i oppgave å beskytte oss vanlige dødelige.

*Enkelte krystaller har energisvingninger som kan bygge opp et skjold rundt deg. Obsidian og Turmalin er to typer med denne virkningen.

*Be Gud, englene eller en åndelig veileder eller mester som du tror på, om å hjelpe deg.

Det er også viktig at du holder deg sterk og tror at du vil være upåvirket av andre. Åndelig styrke kommer når du renser ut avtrykkene og de negative virkningene av fortiden.

 

For de spessielt interiserte- Diana Cooper om 2012

-

Hun snakker utrolig langsomt, men har mye informasjon, spol til 3 min og 20 sek hvis du vil komme rett til dato'ene det handler om.

Angel feather's

Reincarnation

Psychic kidsEn plass for trøst, oppmuntring, inspirasjon, motivasjon, healing, selvutvikling & livsglede. En plass for påfyll av det vi så sårt trenger i dagens samfunn. En plass for å bli påminnet om hvor fantastisk du er, og hva som egentlig betyr noe.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits