"Lay me down"

De aller fleste har dager, perioder- der man helst bare vil grave seg ned i et mørkt hull, evnt aldri stå opp av senga. Noen ganger har det skjedd ting som gjør at man gir litt opp, eller ikke orker, andre ganger kan man bare være utrolig lei seg uten at man helt skjønner hvorfor.

Eneste man føler for å gjøre er å gråte, og selv om du har vondt inni deg føles det litt befriende å bare hylgrine. Musikken er på fullt, man lever seg ekstra inn i triste scener på filmer eller serier, og du vil helst være i et trygt lite rom som ingen kan finne deg i.

Man tenker- jeg burde vært lagt inn, på en sånn plass som passer på sånne som meg, der kan jeg bo og ikke måtte tenke på livets utfordringer som stadig dukker opp. Der kan jeg bo og bare være lykkelig. Der kan jeg være trygg, og fri uten alt det vonde...

Verden kan være en skremmende plass, alt presset på hva man må gjøre, må ordne, alt det negative som skjer og vi skal liksom "bli sterkere" av det i andre enden... -Well I dont wanna be stronger, I just wanna be happy.

Jeg orker ikke å vaske leiligheten annenhver dag, holde klesvasken i sjakk hele tiden, passe på at plenen er lik nabon`s. Gi 100 % på jobb hver dag og samtidig komme hjem og sette igang å tilbrede en hjemmelaget sunn middag. Installere den nye dusjen, så den ikke står midt i ganga i mnd`s vis, fungere med 3 timers søvn fordi man ikke har nok timer i døgnet. Pleie forholdet, samtidig som man skal få tid til venner og familie. Holde alle fornøyde samtidig som man prøver å pleie seg selv. Holde motet oppe selv om man ikke oppnår de resultatene man ønsker på tingene man så gjerne vil gjøre bra.

Hverdagen kan inneholde tusenvis av små dråper som noen ganger blir en stor elv.
Og når det i tillegg skjer så mye grusomt her på jorda....

......Lay me down, and let me sleep. Take all the pain away, so when I wake up, the world is a better place to live in...
Uka`s tanker & følelser 

 

 

Mange plages av press. Press om å "være" riktig, gjøre riktig, snakke riktig, ta riktige avgjørelser. Ikke bare utenifra men fra seg selv. For vi er oppdratt til å "passe inn" og leve livet vårt "på den riktige måten".

Folk jeg snakker med, leser om, hører om- sliter med å finne balansen mellom den ytre og indre stemmen.
Det analyseres opp, ned og i mente og man straffer seg selv med negative tanker som "jeg gjorde det ikke godt nok" hvis man kommer frem til at det ikke ble helt hundre, eller at du fant ut at noen andre gjorde det bedre enn deg.

Til dere vil jeg si- du trenger ikke å gjøre deg fortjent til noe. Bare ved å være deg selv og gjøre ditt beste er mere enn bra nok. Du ser det kansje ikke selv, men tenk deg en verden der du aldri ble født. Hvordan ville omstendighetene rundt deg vært da?

Ingen ville kjendt din godhet, blitt revet med i din inspirasjon, du hadde ikke vært der som en viktig brikke i noens liv for utvikling, bestemte øyeblikk ble ikke som de skulle fordi du ikke var der...

Ikke sammenlign deg selv med andre, vi har alle forskjellige utgangspunkt, og det er ikke meningen vi skal leve livet vårt etter en mal som er blitt satt opp for å leve på "den riktige måten"

 

 

 Ikke heng deg opp i hva andre syns og måtte mene, du er her, akkurat nå og lever ditt liv. Hva ville du tenkt om du døde, og fikk sjangsen til å komme tilbake igjen, hvordan ville du levd livet ditt da? Bare du vet hvordan man lever på den riktige måten, den riktige måten for deg. Alt du gjør med hjertet er godt nok, og snubler du, ja så reiser du deg bare opp igjen og prøver på ny.

Skap en indre ro ved tanken på at alt ordner seg, jeg gjør mitt beste og det er mere enn godt nok. ikke la noen ta deg fra deg,  fordi du er et fantastisk menneske som fortjener å være lykkelig!

 

 

Uka`s tanker & følelser
En plass for trøst, oppmuntring, inspirasjon, motivasjon, healing, selvutvikling & livsglede. En plass for påfyll av det vi så sårt trenger i dagens samfunn. En plass for å bli påminnet om hvor fantastisk du er, og hva som egentlig betyr noe.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits